back to school

 
Hej! Det var verkligen inte igår... Har helt enkelt inte haft lust, tid eller ork att blogga ! Och inte har man fått EN enda "Come baaaack.."-kommentar ! FY ! ;)
En stor anledning till att jag inte har bloggat är för att jag de senaste veckorna varit riktigt psukiskt instabil, haha! Har nämligen gått och väntat på svar från skolan, and guys; I MADE IIIIIIIT! :D Till hösten börjar jag, Charlotte Buhre, att börja plugga! Bara hör hur det låter, helt sick ! Haha :) Så jävla glad ! Kan inte beskriva hur dåligt jag mådde innan jag fick reda på detta. Gick omkring 10 dagar före och bara "Nästa vecka får vi reda på det" "Tänk, om en vecka VET VI!" Alltså heeelt sinnes var det. Har aldrig varit så nervös o hela mitt liv ! Överdriver inte när jag säger att det kändes som att livet stod på spel ! Detta var den enda skolan jag sökte in till, hade alltså lagt ALLT på ett kort. Dessutom känner jag att det är dax att gå vidare, känner det mer än någonsin! Sabina har flyttat till Örebro och börjat ett nytt liv där, Emma har sagt upp sig och slutar om 2 veckor & Jessie skulle antagligen komma in på en skola då hon sökt en massa. Vad F*N ska jag vara kvar och mögla där för?! Nä, snacka om att ha panik ! Alltså när det var måndag och veckan som vi skulle få reda på svaret.. alltså från måndag morgon 6.45 fram till torsdag då jag fick svaret vid 12.30 satt jag KONSTANT och uppdaterade mailen på telefonen. Överdriver inte om jag säger var 5:e minut under dessa dagar. Helt sjukt. Så fort det kom ett nytt mail så stannade hjärtat, också var det någon jäkla reklam :p
 
Fick i alla fall reda på det när jag var ute på en stor runda med Gucci. Bara tog upp mobilen och tryckte uppdatera och helt plötsligt låg mailet där, Det är helt SINNES hur en kropp kan reagera som den gjorde. Jga är helt seriös när jag säger att mitt hjärta gick från 20 till 200 slag på 1 sekund! Det kändes som att hjärtat skulle hoppa ut så hårt mitt hjärta slog och armen som jag höll mobilen i blev helt som spagetti! Sa "OMG!" högt och såg en bänk 50 m längre fram. Gick mot den som en packad gubbe kl. 5 en lördagsnatt. Skojjar inte alltså. Helt snurrig och bara jag måååste sätta mig ner! Haha. Sen när jag väl satt ner och öppnde mailen så står det att man måste gå in på sin sida med lösenord och möööög! Tror knappt jag var i rätt tillstånd att göra det. Fumlade med fingrarna, kopierade och loggade in... ser hur den tänker. Bad faktiskt en tyst bön, och TADA, antagen i grönt. Började bööööla som en liten 5 åring! Vilken sjuk känsla! Allt släppte, all ångest, all förväntan! I'M IN! Längesen jag kände mig så lycklig. Längesen något betydde så här mycket för mig. Det är ett nytt kapitel i mitt liv! Utan att låta för patetisk kan jag säga att jag inte har haft det superlätt de senaste åren & detta behövde jag verkligen! Något positivt! :) Ringde direkt Jessie & mamma & pappa. Sen sprang jag hem och hoppade i sängen där esse låg och sov :) Hahahaha! GLAAAAAAAAAAD!
 
Nu blev det lite långt & väldigt ingående inlägg och vissa tänker säkert "KRYDD!" att jag överreagerar osv. men nej, det är exakt såhär jag kände och känner !
Om utbildningen: Det jag ska läsa är internationell marknadsföring i 2 år i Malmö. Var på intervju, prov osv på skolan i april med Jessie och tyckte det lät superintressant! Skolan ligger verkligen mitt i stan och är jättefräsch! Läraren som jag träffade var jätteung och verkar trevlig! Jessie har också kommit in och en tjej som heter Emma som jobbar med oss (inte säkert att hon ska tacka ja än) så det är jätteroligt att vi ska gå tillsammans! Inte bara för att Jessie är en av mina finaste vänner utan öven för att man nu har någon som man kan pendla med och uppleva allt detta med! Ska bli så himla kul!
 
Det var väl allt jag hade att säga :)
 
 

GIRLS NIGHT



Snart kommer dessa snyggingarna hem till mig! Har gjort tacos och till efterrätt blir det hallon/blåbärs smulpaj med kokos :) Är första gången jag häller i kokos så vi får se hur det blir! Haha. Älskar kokos så det kan knappast bli äckligt?! ;)
Ska se någon film efter maten & mysa! Esse har ju lämnat mig för Polen & EM :(



Movie



Har varit ute på Väla med hjärtat en sväng! Båda två hittade en hel del, fast vi inte var där för att shoppa. Brukar bli så när man inte letar, hehe. Jag köpte en jättefin topp på Zara (where else?) örhängen, nagellack, hårspray & en present & Esse köpte ett par byxor och en massa t-shirtar! Nöjda! :) Tog en fika på Waynes innan vi åkte hem.

Ikväll blir det bio med Luan & Sandra! Ska se Snow white & the huntsman. Har velat se den länge nu och väntat på att den ska ha premiär! Myslördag :)


See you later



Då har Sabina lämnat Helsingborg för Örebro :( Usch, tråkigt! Men vi har planerat in en del framöver, bl.a. att hon ska komme ner här till min födelsedag sen ska jag & Jessie åka upp och hälsa på hos henne i Öreeeebro!
Kommer vara tomt utan henne och våra påhitt! Tiden har gått så sjukt snabbt! Kommer ihåg när hon sa att hon skulle flytta.. då skulle vi ha hela sommaren på oss, sen blev det framflyttat och nu är hon redan borta! :S

Älskar fotot på oss. Även om man inte är den snyggaste så ser vi sjukt glada ut! :D


wedges




Hade inte tackat nej till dessa!


BUSY



Har varit igång i 1 sedan en vecka tillbaks. Har jobbat och utöver det haft någonstanns jag ska vara varje dag. Jättekul vecka, men nu är jag helt slut..:) Har sovit 5-6 timmar nu i 4 dagar och känner mig sjukt sliten. Har somnat på soffan varje dag när jag kommit hem från jobb innan jag begett mig ut på äventyr, haha. Idag somnade jag 17.30 och vaknade 19.00 (!!) Roligt sätt jag vaknade på.. hade en fet skål med godis bredvid mig som jag höll om (haha?) och vaknad av att Gucci stöter till mig när hon står och äter från skålen... HAHA! Sneeky. Nu har jag duschat och satt på en ansiktsmask. Ska måla naglarna och kolla på Top model sen är jag som ny igen och redo för 3 nya fullspäckade dagar. Life is fun!


Film mys






I söndags efter mitt 13 timmars pass åkte jag hem där Esse, Jasse, Dino, Sonny, Emma, Robert var. Vi åkte ner till Pistaschia och köpte en jäkla massa godis och bakelser och sedan hem till Jasse där vi fetade oss och kollade på Wrath of the titans. Helt ok film. Älskar den genren.. Skitmysigt slut på helgen :)


GIRLTALK



I tisdags var vi ett gäng tjejer hemma hos Camilla från jobb! Hon bjöd på jättegod mat & efterrätt! Sen blev det en massa tjejsnack ♥


Bonasera Bonasera




Firade Emma för en vecka sedan exakt idag! Åt på Bonasera Bonasera och det var sannerligen inte sista gången jag åt där! Jääättegod mat och supermysig restaurang! Tyckte att det var supermysigt att servitrisen presenterade sig själv och sa hejdå när hon skulle gå hem.. Jag bara "Kände någon henne?" och alla bara "Nej.." Gulligt & persnligt! Jag åt en pasta med cognacsmarinerad oxfilé i rosévinsås. MUMS! Jättegott! Ska planera in ett besök snart med mitt hjärta.

Emmas vänner Mitra & Diana var också med men fick inte med dem på bild :( Men alltså, hur fasen ser jag ut? Mitt hår... suck! Här har jag ändå tvättat, fönat & plattat det på morgonen. Ser för jävlig ut! Kolla in Emma i hennes hästsvans! :/ Gud, är så jäkla kass på hår! Känner att jag ska investera i lite anti-friss produkter, haha..

Tack för en trevlig kväll tjejer! :)


DIRTY DANCING



När som knackar Sabina, Janna & Anna på dörren. Vi ska se Dirty dancing som jag aldrig (!) har sett! Haha, de höll på att sätta i halsen när jag sa det när vi var hemme hos Anna :P Har laddat upp med tobleroneglass, bär, godis, chips & dippa! :D Mys!
Dessa dagar har gått i 1! Ska berätta om alla andra dagar imorgon, nu blir det filmmys! PUSS


Nicki Minaj












Nicki Minaj i lördags i Köpenhamn! Jag, Jessie & Sabina åkte mot köpenhamn vid 12. Strosade runder på ströget och åt tidernas i särklass äckligaste mat! HAHAHA, det var ett skämt. Fy fan va räligt! Tog 2 tuggor sen lämnade jag resten. Srtvitören när vi skulle betala: "Vill ni lämna drick? Nä, det vill ni inte..." Haha, helt rätt!
Åkte med buss ut till arenan. Först såg vi bara en massa 14isar & freaks i peruker och galna sminkningar, men sen kom lite äldre folk också :) Hade jättekul! I början spelade hon många låtar som man inte hört innan så man stod och väntade på någon som man kände igen, men sen blev det ett jäkla drag när de låtarna kom!
Hon drog upp en kille på 14 bast som stått och sjungit med i varenda låt och gav honom en mick så han fick sjunga med henne på scen. AWWWW! Dansarna dansade med honom och hängde bling-bling halsband på honom!
Var hemma strax innan 2 och klockan ringde sedan 6.45. Kände mig heeelt bakis!!
Kul var det! Tack mina vänner! Kan lägga upp en eller två videos imorgon :)


Nicki



Har tagit mig igenom en jobbhelg, vilket faktiskt gick väldigt fort!
Ska nu fixa mig för att sedan möta upp Sabina & Jessie. Vi ska till Köpenhamn för att strosa runder & fika och ikväll blir det Nicki Minaaaaaaaj!! Ska bli skitkul! :) Tar bilder till er! PUSS


HOPE



Dags för mig att få lite tur här i livet tycker jag ...


Turqoise





Inviger min nya tshirt idag! Gillar färgen!


YUMMMM



Jag säger bara ett ord: YUUUUUMM!!


tjejmys



Hola! Gårdagen hos Anna var supermysig! Hon skämde riktigt bort oss med en massa god mat, 2 (!!) efterrätter & sangria!
Ikväll ska vi fira Emma i förskott på Bonasera Bonasera. Ska bli roligt att prova deras mat, har hört så mycket gott om dem!
Nu ska jag hem till mamma & pappa för att chilla lite..


MISSONI





Hur fräsiga är inte dessa Missoni naglar? Hittade Easy on på Kicks igår i missoni mönster (bilden längst ner) Måste bara prova att göra det när jag ska ut i sommar! Verkar dock så meckigt att klippa det efter nagelns storlek.


FUN



Har så himla mycket roligt att se fram emot! Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Anna, imorgon ska vi ut ett gäng till Bonasera Bonasera & fira Emma i förskott, på fredag blir det lite studentskivor med babe, i helgen blir det bio, på måndag Köpenhamn med Jessie & Sabina för att se Nicki Minaj, på tisdag ska jag hem till Camilla för tjejkväll.
Bara roliga saker! :D Ska bli skitkul! Knappt lite pengar jag har lagt på att äta ute denna månaden, men det är det verkligen värt! Finns knappt något bättre! Love food, haha.



Godmorgon! Underbart att få sova ut idag, var längesen!
För en gångs skull är solen framme så jag tänker skynda mig & bege mig ut i skogen för en pw med snäckan.
TTYL


My day



Imorse var jag hos tandis. Usch, hatar att gå dit.. alla måsten! Är inte rädd för 5 öre men sånt är jobbigt! Ska dra ut 2 av mina visdomständer, mohahaha! Det var mitt eget förslag, pallar inte ha dem längre! En av dem håller på att ömma från & till och den andra och fuckat upp min mun totalt! Ena sidotanden där upp är helt sned och står ut tack vare den :( Men men, nu ryker dem! Ska dra ut dem en & en, hade velat ta båda samtidigt men det tyckte inte tandis. Skulle vilja trycka in den sneda tanden med en osynlig tandställning men vet ej om det ör möjligt, får höra med henne när jag ska dit igen!

Nu har jag 3 dagars ledighet framför mig. Så himla skönt! Kl. 12 hämtar Emma mig och då ska vi ut till väla för en fika. Vädret är sååå kasst så det finns inte många alternativ! Not good for my wallet, haha!

Sen i eftermiddag ska jag & Esse hjälpa mamma och pappa med att städa ut hos morfar.

Och ikväll ska vi se Sverige krossa Serbien!


-



Dessa finisar är jag väldigt sugen på att bära i sommar! Vill ha de rosa ♥


Saturday



I lördags var jag, Esse, Sandra & Luan ute och åt! Esse tog med oss till ett ställe som några vänner till honom hade rekommenderat! Mja, det var väl helt okej, hehe. Absolut inte äckligt men inget ställe jag kommer att gå till fler gånger om man säger så!
Efter maten gick vi och såg Prometheus på bio! De andra tyckte den var bra, jag tyckte den var skitbra! Haha, älskar såna filmer. Spänning.


<3



Vila i frid morfar. Du har det WAY bättre hos mormor, Mattias & farfar.


VÄLA




Var på Väla igår med Emma! Hittade en MASSA fint inne på Zara! Köpte 3 st toppar & 1 klänning! Känns som det var jättelängesen jag köpte nya kläder & framförallt toppar så det behövdes! Tog en fika på Waynes efteråt! Ingen dålig smörgåstårtbit man tryckte ner, mums! Haha, har skrattat lite åt fotot på mig, ser ut som en kines!

Nu ska jag bege mig hem till mina föräldrar för lite fredagsmyyyyyys!!


Butterfly





Har inte visat er mina nya fjärilstavlor. I love them! ♥ Känner sån harmoni i mitt sovrum. Älskar att vara där. Städa ur garderoben, packa upp nya kläder, kolla nätet, läsa tidningar. Jag trivs. Älskar black&white.


INSTA



Har sagt det innan men säger det igen; Ni hittar mig på instagram där jag uppdaterar 24/7. Instagram is the SHIT! Trycker av ett foto & postar det, mycket smidigare än att blogga & ha sig :P Kolla där om ni tycker att jag uppdaterar sällan här, mina fóllowers där är nog rätt trötta på mig.. haha!
Charlottebuhre


PARTY





Hey! Det var sannerligen inte igår, eller i förrgår för den delen, höhö.. Har helt enkelt känt 0 inspiration för att blogga & inte hjälper det när man inte får en ENDA "S.O.S Charlotte comeee baaack!"-kommentar! :(

Sedan sist har det hänt en del. I lördags var vi ute ett STORT härligt gäng från jobb och festade till det! Vi avtackade Sabina som ska flytta den svikaren! Körde på en klassiker. Cardan-hampan-utposten-cardan. HAHA! Maten var som vanligt delicious på Cardan. Sabina blev så paff när vi överraskade henne ;) Alla satt & klappade, hehe. Sen vidare till Hampan där vi satt ute utan att frysa det minsta till 23.30. Träffade diverse folk där.. b.la en massa bergendahlare & en uteliggare som gick omkring med en bärbar cdspelare. Önskade en låt, hade dock aldrig hört talas om de skivorna som han hade :P Sen Utposten där vi mötte upp Emma & Davor som hade jobbat! Såg när de sista länderna gav deras 10:or till Loreen och JÄKLAR vilken stämning det var! :) Underbart! Stkhlm nästa år??! YES! Sen dansade vi vidare mot cardan igen. Hade förlorat alla på vägen så det var jag & Sabina på dansgolvet och Jonathan i baren som serverade oss drinkar/shots! Sjukt kul kväll!!


RSS 2.0