Underbart väder...

Fy vilket underbart väder det har varit idag, och är fortfarande!!! Har legat på Viskan i 2,5 timme nu med Elin och Gucci. Helt galet varmt.... var jättevarmt när jag gick hem också, men var tvungen att gå eftersom jag och Esse ska vara hos mamma och pappa kl 17.00. Man får verkligen passa på att vara ute när det är sådant här väder, det är vi inte bortskämda med i Sverige! Har lite brådis men ville mest önska en glad Valborg!! :D Om det är så man säger? Ha det så bra i alla fall och ta det lugnt!


Grymt god frukost i solen!


Självklart var Snäckan med :) Blev lite småjobbig mot slutet när hon var rastlös...


My lovely little friend Elin! Den bruden har pigment som en afrikan! Åh, själv ligger man där "komaaaaaaaaaaaan!!!" Jaja, har nog fått liiite färg idag, resten fejkar man :P Fake it until you make it! Haha.


Jordgubbar är goott!! ♥


Se så fint trädet har blommat ut vid vår balkong :D

Våren välkomnar Valborg.

Godmorgon! Har sovit som en stock inatt! Tror nog att jag var ganska så slutkörd efter Jordbodalen... Esse bjöd på en lång massage efter så då sov jag desto bättre! :)

Idag har jag fullt upp igen. Ska snart ut till mitt jobb med Esse och se om vi kan få tag på trä trällar till vår balkong. Dax att fräscha upp den lite! Ska lägga trallar och plantera små träd :D Efter det kommer mamma och hämtar mig så ska vi ut till en trädgårdsaffär på Berga där mamma hade sett ett bambustaket. Har letat, eller letat och letat, velat ha det i ett år nu. Tänkte sätt upp det i hörnan på balkongen så att det inte blir fullt så mycket insyn. Tror nog att det blir mysigt...:)

Sen ska jag upp till Viskan och lägga mig i solen med Elin :D Tänkte ligga och steka i några timmar.... Och ikväll ska jag och Esse till mamma och pappa och äta musslor! ♥ Så sjukt jäkla gott!

Efter det ska jag på fest hos Anna och Cn, och sen kanske ut?

Blir stressad bara av att skriva det här.... fullt upp ju. Men att sola några timmar är ju rätt soft :) Får vila upp mig då.

Vad ska ni göra ikväll??? Tråkigt att man inte får ha tända bål ju! :S Fet besvikelse... det e ju det Valborg går ut på??? Ville gå ner i Ramlösa parken och titta på bålet, det är ju tradition. Vad ska de nu göra där nere? Bara stå och sjunga? Och dessutom.... Valborg är till för att välkomna våren, men i år är det nog tvärtom. Våren välkomnar Valborg, Haha! Har ju varit vår länge nu känns det som :P

Ha det bra så hörs vi senare!


Denna bilden tog jag för minst tre veckor sedan hemma i Ramlösa...Då var våren här.


Bål! :(

Lediga dagar går fort!

Hejsan! Fy vad dagarna går fort när man är ledig, tur att man är ledig imorgon med! :D
Idag var jag först på samtal. Var jättestressad när jag körde dit, var lite efter i schemat,och självklart hittade jag ingen parkering! Till sist hittade jag i alla fall en och sprang till samtalet. Var jätteskönt att prata ut idag. Hon sätter alltid dit mig med mina konstiga tankar och vänder på det oförklarliga till det logiska. Riktigt bra!

Efter det köpte jag lite bullar och två juice:ar (?), körde hem och bytte om och hämtade Gucci. Sedan begav vi oss ner till gröningen där Elin låg och väntade. Låg och solade och snackad ei 2 timmar, sen gick vi en runda på stan. Blev en del idag igen....:P Hehe. En ny skitfin bikini, ett linne, en t-shirt och en kjol! Min kusin ringde när jag stod i kön "Hej vad gör du?" "Jag står i kön på Hm!" "Ameeeeen, sluuuta! Lägger du alla dina pengar på kläder?!!!" Hahahahahaha.
Hon försökte få mig att följa med henne, Martin, Jim och Ola till Madison i Båstad, men jag var verkligen inte på humör... och jag ska ju ut imorgon. Gå ut två vardagar i rad?! Det är alkisvarning...Haha! Fick snällt säga tack men nejtack och lova att vi snart ska gå ut! Hade varit skitkul :)

På Hm sprang jag på Rami :D Sen gick jag och Elin och satte oss på Waynes... eller förlåt, Grand coffee eller vad det nu heter? Äh, det kommer alltid att vara Waynes för mig. Väl där kom Monkan och Alice :) Visste att de skulle fika dör, gör de alltid! Haha. Vra jääätteskönt att sitta ute i solen. De hade satt ut sin uteservering så vi satt där i en imme och stekte. Klockan var 17.30 och ändå var solen jättevarm!

Sen vid 18.00 åkte jag och hämtade Esse och Gucci så åkte vi hem till Ramlösa och umgicks lite med mina päron. Sen åkte vi åter hem till tha ghetto.... och jag bytte om för en runda i Jordbodalen! Esse följde med och gick en runda med Gucci. Är så jäkla STOLT över mig själv! Att jag kom ut när jag hade sagt att jag skulle komma ut! Alla bara "Näää, du kommer inte palla, du kommer göra något annat" och Esse försökte övertala mig att göra något "kul" istället...men NÄ, har jag bestämt mig så har jag :D Och det var riktigt skönt att komma ut igen!

Nu har jag precis ätit upp... Som ni hör har jag haft fullt upp. Stressigt... men det är roliga saker som jag har gjort idag! Imorgon blir det att steka på Viskan. Kanske ses där?! :D

Har tyvärr inga bilder att bjuda på. Väl på gröningen upptäckte jag att batteriet var dött....typiskt. Men ska ta foton imorgon :) Ha det så bra.

C.

Vilda western

Godmorgon! Vaknade inatt av att vad det lät som hela Helsingborgs polisbilar som var ute på biljakt! Lät som f*n rent ut sagt! Tänkte shit vad har hänt och gick ut och tittade ut genom fönstret, för dte lät verkligen som att de var på min gata, men såg ingenting. Kollade på klockan, den var 04. 25! Åh.... Läste nu när jag gick upp på hd.se att det var en stor biljakt på hela Söder. Någon som hade stulit en bil och till sist krockade bilen precis där jag bor och stod och rykte. Haha, värsta vilda western ju!

http://hd.se/helsingborg/2009/04/29/biljakt-i-hela-helsingborg//kommentarer/ 

Haha, typ sähår kände jag det som:
 "Vaknade med ett ryck av polis sirenerna

Och undrade va f*n som hände, lät som dom körde runt min säng i 250 km/h med sirenen i mitt öra, dom väckte nog hela högaborg när dom körde förbi. aja dom fick stopp på dom iaf och jag kunde somna om igen ;)"

Helt galet ju...Nu ska jag sätta mig här och se nya The hills avsnittet :d Mysigt, dagen kan ju inte börja bättre då. Senare klockan 12 ska jag på samtal och efter det ska jag möta upp Elin så ska vi lägga oss i någon park och sola.... för tänk, det är fint väder på min lediga dag! ;D

XOXO


Det var det hälsosamma livet...

Hejsan! Har jobbat klart för idag, var jättemycket att göra på jobbet idag så man är lite slut nu, nog tur att jag inte tog joggingrundan imorse trots allt! :P Ska ut imorgon! Ska bli riktigt skönt. Ska försöka ta med Gucci ut så att hon sover gott sen...

Har inte varit på särskilt bra humör idag. Det blev trots allt bättre ju längre dagen gick, och det är pga. av att jag gick till jobbet där mina fina vänner finns! :) Der går inte att vara deppig när de finns runt om en hela tiden och goofar sig. Först gick jag omkring i min egna lilla värld... full av tankar. Det har känts så "bra" nu i en vecka. Det märker ni säkert på bloggen, jag har inte skrivit särskilt deppiga inlägg på ett litet tag. Det har nästan känts som innan, nästan. Jag har på något sätt lyckats tränga bort det för stunden, men sen idag bara öppnades falluckan och jag föll handlöst! Satt helt förstörd när Esse kom hem... Så kommer mitt liv att vara. Jag kommer att ha bra stunder, sen kommer det perioder då man blir ledsen. Jag får hel enkelt acceptera det. Imorgon ska jag på samtal.... nästan "tur" att detta återfallet hände, annars hade vi inte haft särskilt mycket att prata om mer än fika, shopping och vänner.

Kul att de en dag efter att jag började mitt nya hälsosamma liv rear ut choklad på jobbet! Och inte vilket choklad som helst, mitt favoritchoklad! Suck... Ajja, man får ju unnan sig något trots allt, även en tisdag ;P


Mitt andra rum..

Fick precis uppleva hur snabbt det är att trilla ner i hålet igen, eller mitt andra rum. Fick se något som jag inte alls var beredd på, något som jag inte hade särskilt stora förhoppningar på att hitta... men som jag gjorde. Fy fan... tur att man ska på samtal imorgon.

Denna dagen har nu offically startat skit...

Ice age 3

Gooodmorgon Sverige! :) Vilket tråkigt väder! Kollade på DMI innan jag la mig och där var det en fet sol och 24 grader! Åh, såg framför mig hur jag låg och stekte på balkongen och fick lite färg till valborg....men icke!

Var ute med hunden nyss och kände ändå att det var perfekt väder att springa i! Helt svalt.... Man kanske skulle ta en runda i Jordbodalen med hunden? Får se.... Är rädd att jag kommer att bli helt slut så att jag inte har några krafter kvar för jobbet sen :P

Jag bara mååååååste se Ice age 3 på bio, är det någon som vill gå med mig?! Innan ni svarar, se detta klippet först! Sååå himla söt, hahahahha!

C.

Haha! ;D

Hahahahhahaha! Skrattar varje gång jag ser det!!! Detta är då en video från i lördags, skulle tippa på att klockan är runt 24.00 och jag och Gusse bara håller på att flippa runder... skitkul! Det är väldigt mörkt, vilket är tur! Hra andra med skitbra ljus, men de lägger jag aldrig upp här! Hahaha, enjoy.... denna bjuder jag på!



Jag och Gusse borde LÄTT bli rappare..... 50 Cent, watch ouuuut! ;)

Mitt nya hälsosamma liv har börjat!

Hejsaan! Idag efter att jag hade slutat begav jag mig ner till Stadium! Skulle köpa träningskläder och gympaskor! Gick in med säkert 20 plagg i omklädningsrummet! Haha, jag vill ju ha det som är bekvämast/sitter snyggast så då blir det att prova en hel del.... Hittade i alla fall en sportbh, ett linne, ett par slimmade byxor, en hoodie och ett par gympaskor. Fick en smärre chock när jag kom till gympaskorna. Hade tänkt innan att ca 700 kr var ok för ett par gympaskor. Det var rätt mycket och tråkiga pengar, men då var de bra gympaskor! Kommer fram till hyllan med dem och ser att 95% av skorna ligger runt 1500:-!!! Shit, för ett par fula skor?! Hahaha. Fick köpa ett par svarta för 1200:-. Hela kalaset gick på 2500:-, för träningskläder! Åh! Fick lite ångest när jag stod där i kassan.... räknade allt i saker som jag normalt handlar... "Jaha, 2500:-, det är ett par riktigt fina jeans + tröja + lite smink, ELLER... ett par riiiiktigt fina festskor+ tröja+smink" Hahaha. Men men, jag måste se det som att detta är bra för mig. Det är bra spenderade pengar.

När jag väl var färdigt där, vilket tog sin lilla tid som ni säkert förstår, var klockan 16.20! Emelie skulle komma hem till mig kl. 16.30, sen skulle vi gå vidare till Anna för att sedan alla tre gå ut och springa" Hade liiiite panik, och saken blev inte bättre av att det var superlån kö bakom kullagatan då Drottninggatan är avstängd. Ringde Emelie och sa att jag blev lite sen.

Det var riktigt skönt att springa! Var lite orolig för att jag skulle köpa dyra saker och sedan tröttna direkt, och det vet jag ju inte än, men jag ska verkligen försöka komma ut två gånger i veckan och springa. Klarade av att springa mycket längre än vad jag trodde, vilket var skönt. Slapp jag skämma ut mig totalt inför mina vänner :P Hehe.

Har precis ätit upp en stooooor kycklingsallad! Mums. Vilken hälsosam dag! Ska även börja äta nyttigare, men tro inte att jag int ekommer att unna mig saker. Jag har alltid ätit precis vad jag känner för, och det kommer jag göra även nu. Livet är alldeles för kort för att inte nuta av godsaker, men jag kommer även att äta väldigt nyttiga saker :)

Mitt mål med detta är absolut inte att gå ner i vikt, hellre tvärtom! Vill mest komma i form och få bättre kondition, och kanske få lite muskler på köpet? :) Hade inte varit helt fel. Kommer absolut inte köra några dieter eller något sådant, vill inte gå ner ett kilo.

Nu ser det ut som att jag har klurar ut hur man gör med youtube, så det minst pinsamma klippet från i lördags kommer snart....

C.


Smarrig kycklingsallad med riven parmesanost...


Hehe vadådå? Något får man ju unna sig...

Suck, teknik är inget för mig.

Ååååh, har suttit här en timme nu och fixat med youtube! CPPPPPP. Jag skulle lägga ut lite roliga filmer från igår, men det går ju inte att verifiera e-posten! Flippar ut. Man måste gå in på en länk när man har skapat ett konto för att öppna det, men den rutan tänker i typ 100 år innan det dyker upp "sidan kan inte visas"! Hatar sånt.

Jaja, här kommer två vackra bilder från igår istället! Får ju underhålla er på något sätt. Imorgon jobbar jag morgon så ska snart krypa ner i sängen. Hörs imorgon igen, natti natti!

KÄRLEEEEEEEEEEEEKSKRAAAAAAAAAAAAAUHHHHHMAR från mig och Jessie!




Resan!

Har precis kommit hem från en underbar dag nere i Ramlösa! Först gick vi ned i Ramlösa parken där vi satte oss och fikade på en filt och matade ankorna med knäckebröd, och sen gick vi hem och åt varmrökt lax, nypotatis och romsås :) Supergott! Var jättetrevligt....har inte alls mått dåligt idag!

Nu tänkte jag berätta vart jag och Esse ska om en månad.......*trumvirvel* ROMA! :)



Detta är min favoritstad nr 1! Har varit där två gånger innan. Först var vi där med Nic-klassen, och året där efter åkte jag och min förra klasskompis ner igen! Älskar den staden. Den har allt! Storstadslivets utbud med butiker, men ändå det där lilla mysiga! Små gamla hus och MASSOR att se. Lääääääängtar! Bara en månad kvar. Åker den 27 Maj-31 Maj, blir onsdag till söndag. Sen kommer Elin, Jocke, Hanna och en annan kille på torsdagen och möter upp oss. Det är bara jag som har varit där innan så jag får hoppa in som en liten guide :D Ska bli sååååååå kul! Käka lasagne, pizza och italiensk glass hela dagarna, höhö. Vi ska bo riktigt bra också, precis vid shoppinggatan och Colloseum! Wiiiiiiiieeeee, ni fattar inte som jag längtar, blir glad bara jag tänker på det! Maj är en bra månad. Om två veckor drar vi till Göteborg för en övernattning!

Här är lite bilder från mina andra två resor till Roooooooma!


What a night!

Hade en jätterolig kväll igår! Var superlyckad. Först kom Anna och Jessie hem till mig så satt vi och rökte vattenpipa på balkongen, drack vitt vin, tittade i gamla skolkataloger och snackade massa skit! That's what girls do!

Som vanligt segar man och drar ut på tiden när man ska gå. Hade först bestämt att vi skulle åka här hemifrån strax efter 20.00, men det blev snarare strax efter 21.00. Esse var jättesnäll och körde oss dit, tur är det! Det var en bit från min lägnhet trots allt och skulle vi ha gått med vår klackar dit hade det garanterat tagit en timme. Esse stannade ett tag där, han vän var också där. Festen var i en stor lokal vid Olympia och det var en massa folk som man kände igen från Elineberg. Lite roligt att se att alla är sig lika, ingen har förändrats ett dugg.

Efter att vi hade stått och skrikit ut "Obooooooy vilket vackert väder!" (det var karaoke) bestämde vi oss för att börja bege oss till den andra festen som Jessie var bjuden till. Vi hade verkligen väntat in i det sista på att Nathalie, Lina och Gustav skulle komma då Nathalie hade jobbat till stängning och de tre skulle komma tillsammans, men de segade som in i det! När vi väl har gett upp och tagit på våra jackor möter vi dem utanför dörren, så de hann i princip bara att säga grattis till Seffi, sen joinade dem oss mot den andra festen. Hade skitkul på vägen dit.... heeeelt förvirrade. Kändes som att vi gick hela kvällen, men även fast att jag hade 13 cm höga klackar var det ingen pärs att gå! Har jättemånga roliga filmklipp som jag ska lägga upp! På ett står Gusse och beatboxar och jag blåser på en flaska! Haha.

När vi väl kom fram till nästan fest hade vi lika roligt som på den första! :) Bara fulade runder, så skönt när man inte bryr vad alla andra tycker om en.

Någon gång vid 1 bestämde sig vissa för att dra ner till Tivoli, vilket jag och Anna inte alls var sugen på, så vi gick hem... Lite för tidigt för min del. Var fortfarande på humör, men ville verkligen inte till Tivoli sedan det var så hiiiiimla tråkigt sist.

En riktigt lyckad kväll var det! Brukar bli så med spontana saker. På dagen hade jag vääärsta huvudvärken och kände mig allmänt skabbig, men sen när vi väl hade gjort ved oss blev jag på så mycket bättre humör. Jag citerar Göran "Sprit gör dig glad" Hahahaha!

Här kommer en massa bilder! Ska lägga in filmerna senare ikväll när jag har tagit mig tid att bli medlem på youtube då man måste lägga upp klippen där först.....suck. Hoppas att ni hade en lika rolig lördagskväll.

XOXO


Vin, vattenpipa, skitsnack ♥


Min fina vän och jag! Kolla som jag fick vinden i håret.... skulle kunna tro att jag har en fön framför :P


Happyface! Satt med min morgonrock som en äkta Hugh Hefner :)


Sååååå söt!


Vilka pinglor ;P


Snoooooooka på facebook!





Vår chaufför kom....hihi :)


Fråga inte....


Anna är skitstolt då hon har öppnat en flaska med tänderna! Haha :)


Sen skulle det lekas lekar på festen men det ville inte Anna så hon gömde sig under ett bord.....Haha.


Wieeeee, de har äntligen anlänt!


Party like a rockstar!


True G´s! ;D

Oj, vad många bilder det blev.... har så många fler! Tack för en underbar kväll!

Nu blir det grillat hemma hos familjen i Ramlösa med Sebastian, Emily, Amanda och deras hund :D

Till Jessie

Sitter här och äter Ben and Jerrys.... och lyssnar på SVENNEBANAN. Kan inte sova.

Denna vill jag tillägna Jessie!!!!!!!

SVENNEBANAN!

Hahahahahhahaha, hade sååå kul ikväll!!! Helt sjukt, roligaste kvällen på lääänge! Om man sammanfattar det hela; SVENNEBANAN!!!

Bilder + filmer kommer imorgon (eller senare idag beroende på hur man ser det)

GODNATT.


Nu blir det fest!

Ska festa med dessa snyggingarna ikväll!!! Grabbarna svek...Men kul ska vi ändå ha! :)

Först blir det vitt vin + vattenpipa på balkongen, sen vidare till Stephanie... sen stan??

Ha en bra kväll!


Hahaha Anna och jag på nyår! Kommer snart till mig...


...Och denna snyggingen.

Har seriöst dålig samvete för att jag hela tiden skriver att jag ska skriva om min resa... inte för att ni bryr er särskilt mycket, men jag stör mig att jag säger det hela tidne och inte håller det. Har varit så stressigt idag. LOVAR att skriva om det imorgon! ;)

Pizza i hamnen!

Jag är såååå trött! Känns som att jag har gått 100 mil idag. Har varit nere i stan sedan halv tolv. Först gick jag och Jessie en massa i stan. Köpte bla. Stephanies present som vi ska på fest till ikväll! Blev jättebra....hihi. Sen fastnade vi inne på glitter, köpte typ halva affären tillsammans ;P Efter vår lilla runda gick vi till haket, jag som hade lovat att aldrig mer sätta min fot på det stället, och köpte med oss varsin pizza och slog oss ned på bryggan i norra hamnen! Så mysigt. Satt och åt och snackade en massa skit!

Gick även förbi kiosken som jag hade en skuld hos, haha! Betalade och ville ge mer som tack så jag berättade att det var jag och min kusin som var där igår och räckte fram 70 kr, så tar hon en 20-lapp från dem och ger tillbaka dem till mig. Samtidigt säger hon "aaaaaaaaaah, tack så myyyycket för att du kom tillbaks! Så gullig du är!!! Jättesnällt, verkligen. Ha en jäääättebra helg!" Bara va?! Är jag snäll? Jag betalade bara tillbaks för vad jag har ätit för, det är väl hon som är gullig som bara lät oss ta en glass för att komma tillbaka en dag senare och ge pengar? Och sen tar hon mindre betalt för det.... Hmmm, ja.... man blir helt paff när det finns så snälla människor! Man är inte van vid sånt. Skitsöt tjej verkligen.... Inside and out.

Ska städa upp här hemma nu, ser ut som en svinstia. Ska ju ha lite gäster här ikväll innan vi drar vidare....

What to wear?!


Yummieeee! Haha, jag hann "riva" sönder pizzan lite innan jag kom på "Shit, ska ta ett foto!" Inte lätt att ha blivit en bloggare...


Jessie redo att hugga in! :D


Pizza i hamnen, kan det bli bättre? Kanske sushi på fria bad ;P


Armband och matchande halsband. Skitfina.... på plattan står där ett brev på spanska. Får slå upp vad det betyder.


Ett jättefint halsband med rosa sten... ska nog ha det ikväll!

Hörs sen mina änglar.

Sushikväll!

Har precis varit ute på morgonrundan med Gucci, kunde gå utan jacka halv nio på morgonen! Detta kommer att bli en fin dag. Sov som en sten inatt, var sjuuukt trött! Ändå hade jag lätt kunnat sova två timmar till. Sitter här och är jättetrött, men jag har trots allt sovit i 8,5 timmar så nu får det räcka :P Sover jag för länge blir jag trött pga. det...Djulle ringde från jobbet igår när vi precis hade parkerat vid stranden och frågade om jag ville jobba 7-12 idag. Usch! Tänk om jag hade sagt ja! Var verkligen tvungen att sova ut.... Så jag tackade nej, vilket jag är glad över nu!

Igår åkte jag hem till mamma och pappa och hämtade min snäcka. Sen åkte vi hem till Andréa och hämtade upp henne. Stack till Konsum och köpte två st avocados. Sen åkte vi hem till henne och påbörjade vårt projekt; sushi!
Förstår inte alla som säger att det är så avancerat, eller vad säger du Andréa?! Riktigt lätt ju. Våra såg helt köpta ut!

När vi väl var färdiga packade vi ihop allt och åkte ner till fria bad och satte oss på en filt och njöt (?) av vår sushi. Det var faktiskt jättegott, bortsett från en sak! Vi hade tagit alldeles för mycket wasabi, den gröna starka kryddan. När vi gjorde rullarna så sa vi "Meeeeh, fan vad de snålade med wasabi i tuben! Den är ju snart sluuut!" Haha, sen satt vi där och kunde inte äta dem! Det steg rakt upp i näsan! Hahaha. Men vi hade ju andra risbitar som det inte var så mycket wasabi på, och sen delade vi rullarna så att vi slapp den halvan med wasabi. Funderade ett tag på att gå fram till någon på stranden och bjuda på lite hemmagjord sushi och ge den med mest wasabi i! Haha, jag lovar, det var outhärdligt! Älskar annars wasabi, men det var för mycket för en människa att klara av.
 
Gucci och Gizmo älskade sushi! De var som galna! Och att lägg apå minnet är att Gizmo nog är den mest kräsna byrackan på jorden, han käkar inte ens hundgodis! Men han skuttade glatt omkring och tiggde åt sig sjögräs! Haha.

Efter att vi hade suttit där ett tag bestämde vi oss för att ta varsin glass och begav oss till gröningen. Står och bestämmer oss om vi ska prova den nya Ben and Jerry's sandwichen och när vi väl bestämmer oss räcker jag fram kortet, "Nej, vi tar tyvärr inte kort. Men det är lugnt, ni kan komma förbi imorgon eller en annan dag och ge pengarna" ....... Eh? Va? Jga trodde givetvis att tjejen kände Andréa då hon pratade och betedde sig som det, men sen när vi hade tackat och gått några meter frågade jag henne om det var typ hennes barndomskompis eller något, men hon hade aldrig pratat med tjejen. Haha. Gud vad godtrogen tjej. "Kom förbi med pengarna en annan dag" De kostade ju ändå 27 kr styck, vilket blir nästan 60 kr diff. Jaja, självklart ska jag gå dit med pengarna idag när jag ändå är i stan, men man blev lite chockad. Att det fortfarande existerar sån godtrogenhet (?) i dagens samhälle!

Efter det åkte vi till en videobutik och hyrde "The women". Det stod på filmen "I klass med Sex and the city" och vi var sugna på en riktig tjejfilm och tog den..... Den sämsta film jag har sett! Somnade tre gånger, och Andréa en! Hade verkligen ingen handling. Det var ändå med stora skådespelarskor; Eva Mendes, Meg Ryan och några mer som jag känner igen men inte kan namnet på. Riktigt besvikelse.

Körde hem vid halv tolv och hoppade rakt ner i sängen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra ved mig. Ska träffa upp Jessiepessie för en runda på stan. När jag kommer hem ska jag försöka skriva ett stort inlägg om stället vi ska resa till! Wieeeeeeeeeeeeeeeeeee.


Visst är dem fina? Remember, det är trots allt första gången...


På stranden!


Gizmo satt och tittade lugnt på solnedgången....


... men Gucci ville leka. Visst är det fint på stranden?


Hundarna tyckte i alla fall om det!


Mitt allt! ♥


Underbar solnedgång på gröningen. Bilden fångar inte färgerna helt. Solen var helt röd. Kom på sen att man kanske inte ska ha på blixten, men jaja...:P

Vi hörs sen! Kan säga välkommen till mamma och pappa som är nya besökare :P

KÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEKSKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUM!!!!!! ♥

Smooooothie

Det var riktigt svårt att gå upp imorse när klockan ringde 6 på morgonen, men nu är det skönt för jag har slutat för idag! :) Ledig hela helgen... Ska bli underbart väder så det gör inte saken värre.

Sitter och kollar upp lite saker. När Esse kommer hem ska vi boka resan som vi snart ska åka på, när den är bokad och allt är klart berättar jag vart vi ska och skriver lite mer om det! :) Ska bli helt uuunderbart! Längesedan jag var utomlands nu.

Har precis gjort en smoothie och ska ut på balkongen och njuta av det fina vädret.

Ville bara tacka för alla fina kommentarer! Helt otroligt kul att folk som man inte känner tar sig sin tid för att skriva och bryr sig. Tack! ♥


Mmmmmm, visst ser det gott ut? Grannarna på gården tyckte nog jag var lite mysko som stod och fotade min dricka... haha, kollade lite konstigt på mig.

Mys med mum.

Hej allesammans! Mamma och pappa har precis gått hem. Esse och pappa var och såg Hif - Halmstad. Hif förlorade, och för 511:e gången sa pappa att han ALDRIG mer skulle sätta sin fot på Olympia. Haha!

Slutade klockan 19. 00 idag. Sprang omkring på jobbet och letade efter en massa konstiga ingredienser till sushi. Nori var en av ingredienserna....men, lyckades till sist hitta alla på listan! :) Jag och Andréa ska prova på att göra egen sushi imorgonkväll. Ska bli supermysigt! Om det blir ätligt eller ej återstår att se...:)

När jag kom hem satt mamma på soffan och Gucci hade besök av Happy! Vi tog varsin fika och pratade en massa. Mamma hade med sig en klänning som hon hade köpt, superfin! Sen hade hon köpt Jessica Simpsons nya doft i bodylotion! Så sött. Jag såg den i en tidning häromdagen och sa att flaskan såg så himla fin ut, så köpte hon den idag på Kicks. Var inslagen jättefint...♥

Visade min tattuering för mina föräldrar. Trodde att mamma skulle flippa ut, och det hade hon säkert gjort om det inte stod vad det stod, men de tog det jättebra! Mamma tyckte dne var jättefin. Som hon sa "Jag har alltid hatat tattueringar. Jag har alltid hoppats att ingen av mina barn skaffar en, och nu har alla mina barn tatteringar. Men era är fina."

Idag på jobbet var det en utveckligsstörd kille i min kassa. Han var så söt. Bara kastade sig över mig och skrek "KÄRLEKSKRAAAAAAM!" och gav mig en stor kram :D Hahaha. Så söt!

Imorgon kommer det nog att bli en fin dag. Har öppning imorgon, vilket betyder att jag börjar 6.45! Längesedan jag gick upp så tidigt... men man slutar tidigt! :)

Ta hand om er så skriver jag mer imorgon!

Xoxo


Cherry cherry boom boom

Godmorgon! Har vaknat upp på en hyffsat bra sida idag. Vaknade av ett sms från mamma som undrar om jag ska komma hem ikväll då pappa och Esse ska gå och se HIF - Halmstad. Du läste mina tankar mum, som många gånger.

Var inne på DMI och såg att det ska bli superfint väder till helgen, så skönt! Ska ut på stan på lördag och handla lite saker med Jessie. Blir nog att man sätter sig i hamnen och solar lite också! Sen på kvällen är vi några stycken som ska träffas hemma hos oss för att sedan dra vidare till Steffie's 20 årsfest. Ska bli kul :) Sen på söndag ska jag bara slappa och åka hem till mina föräldrar och grilla. Kanske åker ut till Väla före och köper mina träningskläder och gympaskor så att jag kan börja träna nästa vecka. Ska vara ute så mycket jag kan! Kanske kan köra ut i skogen och springa med Gucci. Det hade varit perfekt, såvida hon ine tror att jag ska springa ifrån henne och hoppar och biter mig, hehe.

Här får ni en supermysig sommarlåt. Är trött på att vara deppig, hade ett stort mörkt moln över mig igår. Så här kommer en riktig glad låt! Vi hörs ikväll när jag har slutat.

Cherry cherry boom boom!


Jobbig dag

Med undantag på de två timmarna som jag var och fikade har detta varit en skitdag. Har känt mig så jäkla low, helt okontaktbar och i min egna lilla värld. Bara tanken på att mitt liv kommer att se ut så här för alltid gör mig matt, både psykiskt och fysiskt. Orkar inte. Kommer inte ens ihåg hur mitt liv var innan. Kan inte komma ihåg känslan att vara "normal", att inte bära ett ton sorg på sina axlar. Innan var allt så lätt, man anar inte förrän nu hur lätt. Man jobbade och sen kom man hem. That's it. Jag menar, man bara var. Man gjorde vad man kände för, och det var utan känslor. Så känns det i alla fall. Nu ser man allt helt olika. Man går omkring som i en dvala. Allt ser annorlunda ut i detta ljuset.

Det känns som en evighet sedan polisen var hemma hos oss. Ett annat liv, och det var det.

Anna du skrev ett bra inlägg. Jag vill gå vidare, men jag vill inte glömma. Om jag går vidare så känns det som att jag glömmer. Jag måste hitta vägen, även om det kommer att ta ett tag. Jag längtar dit. Detta tar på mina krafter.

Var inte låten som jag bifogade innan idag helt underbart vacker? Hade inte hört den före jag lyssnade på Cd:n som Mattias hade bränt till hans begravning. Det är så vacker, stark och sorgsen på samma gång. Det var så fint när de spelade den i kyrkan. Helt otroligt ljud. Väldigt kraftfullt och sorligt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas att jag vaknar upp till en morgondag. Kanske drömmer jag en dröm om dig igen?


Onsdag

Har precis kommit hem från en mysig fika på Mezo med mina fina vänner :D Satt och rökte vattenpipa. Blev på bättre humör och huvudvärken försvann äntligen! Imorgon efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa och visa tatueringen.... hihi, hoppas att de inte flippar ut :P Tror nog att de kommer att gilla den.

Blir nog en rolig helg som kommer..

Har inte så mycket mer att tillägga. Ska se på en film och sen lägga mig tidigt. Har känt mig hel off idag, behöver nog sömn. Längtar till nästa vecka då jag ska köpa mina träningskläder och gympaskor. Då kan jag börja gå ut och springa. Vill komma igång!

Ha en mysig kväll.


Min älskade mamma och jag. Hoppas du inte blir sur imorgon!

...

Hej. Är på riktigt dåligt humör idag. Vaknade upp med samma jäkla huvudvärk imorse, och efter två ibumetin har den fortfarande inte släppt! Ska ta och sova någon timme innan jag drar ner till stan. ¤//&¤#%(/U&E¤#%¤&/%/

Här får ni en jättefin låt.............. Den spelades på Mattias begravning, på hans begäran. ♥


Människan är egoistisk

Är hemma igen! Tack så jättemycket för alla fina kommentarer! :) Jättekul när ni vill kommentera, då får man lite feedback. Anna du kommer snart ångra att du berättade hur man lägger ut filmklipp....hahaha! Nej, jag ska vara rätt så snäll :P Har jättemånga roliga klipp som ni ska få se.

Känner mig helt hängig idag. Vääärsta huvudvärken ligger man inne med. Usch.... Ska ta en kopp té och hoppas att det försvinner.

Kan gå in lite på mina tankar som jag har haft den senaste veckan. Jag kan ibland svepas in i känslan "vad roliga saker jag har framför mig" och att allt är bra. ALLT i mitt liv känns bra, förutom en sak. Jag blir så himla förbannad, frustrerad och trött när jag tänker att detta hade varit en väldigt bra period i mitt liv, om det inte hade varit för en sak. Jag har så mycket att se fram emot, men jag kan inte känna gläjde på samma sätt. Först och främst för att det inte går, och sen för att det inte känns rätt. Jag ska aldrig mer vara helt lycklig. När jag kommer in på de tankarna känns det hopplöst. För 2 månader sedan hade jag precis som andra stora drömmar om framtiden. Ända sedan man var liten har väl mer eller mindre alla tjejer drömt om det perfekta jobbet, familj och ett fint hus. Synen på detta var så stort, livet var så stort, Nu har allt krympts ner 10 storlekar och att gifta sig är som att gå och handla mat på Ica. Jag vet ju inte hur mitt liv kommer att bli, eller min sorg för den delen. Alla känner väl så här i början i alla fall, och kanske blir det bättre? Jag ser inte livet som en stor och fin saga längre. Inget betyder något. Det är bara ett tidsfördriv till döden.

Även om jag kommer att vara med om många fina stunder, kommer dessa stunderna snabbt förvandlas till ett helvete. Tänk när jag gifter mig. Jag kommer stå och storböla för att min bror inte sitter längst fram på raden. Eller tänk när jag får mina barn. Det kommer inte bara att vara en lycklig dag, det kommer även vara en extremt jobbig dag. Jag kommer ju aldrig att uppleva glädje fullt ut längre. Då känns det så meningslöst. Genom min tattuering kommer han att vara med på dessa dagarna på ett sätt eller annat.

När jag tänker såhär slutar det alltid med att jag känner en enorm skuldkänska. Hur kan jag sitta och "tycka synd" om mig själv? Så egoistiskt att sitta och förbarma mig över mitt öde när min bror är död? Det är väl han som är död? Eller? Kanske inte. Han gick den lätta vägen, vi får leva kvar...

Jag känner ofta en besviken och uppriven känsla. Jag har aldrig blivit förbannad på Mattias för det han gjorde, eller hade kanske en lite svacka tio minuter efter att jag fått beskedet. Det jag känner är mer en undran. Vet han att han inte bara har förstört sitt liv utan våras med?! Om han bara hade levt som vanligt, då hade jag haft ett normalt liv. Istället skulle han gå och avsluta det för att han mådde dåligt, så att hundra andra personer skulle må dåligt! Människan är egoistisk.

Jag tänker även på varför jag startade denna bloggen. Jag startade den en dag efter att min bror hade dött, just för att jag inte kände att jag hade någon att prata med. Självklart hade jag min familj och min pojkvän, men i övrigt vr jag isolerad i tio dagar. Satt bara hemma och fick en massa gäster. Då var det bara mama och pappa som pratade, kände inte att jag ville dela med av mina känslor till personer som jag normalt sett inte pratar så mycket med. Min handling var rakt av egoistisk. Jag startade den inte för er skull. Jag startade den för att jag skulle ha någonstanns att skriva av mig, och även för att jag skulle slippa alla frågor och sms hela tiden. Här kunde ni gå in och läsa om vad som hände. Sen är det bara ett plus om någon i en liknande situation, eller en "normal" person för den delen kan ha användning för den och känna igen sig i mina tankar. Man behöver inte ha förlorat en familjemedlem för att kunna ta till sig att man inte ska ta allt för givet och uppskatta personer i sin omgivning.

Vet inte vad jag ska skriva mer. Hoppas inte att ni tror att jag är arg på Mattias. Det är jag fakiskt inte, det kan jag inte vara. Det jag skrev var mer fakta om människan. Hur en människas hjärna fungerar. Tro mig, det finns hundra tankar som går genom mitt huvud och kvällarna är värst. När inga människor distraherar mig, ingen tv står på, inga barn springer på gatan utanför.... då kommer tankarna tillbaks.


Lyx!

Lyx för mig är många saker. Äta gott i solen på balkongen är ett exempel!


Grekisk sallad, klyftpotatis och hoummus! Mums.


Färsk frukt!


Och med snäckan som sällskap!

Nu ska jag göra ved mig för att sedan gå till jobbet. Hörs senare ikväll!

My tattoo!


Detta är den bästa bilden jag fick!  Ja, den är upp och ned för mig, men åt rätt håll för alla andra. Först när tatueraren satte på skissen sa jag "Men va?! Du sätter den på fel håll!!" och både han och Esse utbröt "Neeeej! Den ska vara så!" och de övertalade mig att det blir finast så :P Man har ju alltid tänkt på hur den ska se ut från sitt håll, men det hade sett konstigt ut om man ska visa den för andra eller när man har armarna nere, som man normalt har. Då blir den upp och ned. Är supernöjd! Exakt så tunn stil som jag ville ha.

New clothes!

Godmorgon! Ska snart ner till apoteket på söder för att köpa salvan till min tattoo som jag glömde köpa igår, visar bild då när jag kommer hem. Här kommer lite bilder på mina nya kläder! Snacka om att jag var på shoppinghumör igår :D


En vit lång tröja från Vila. Jätteskönt material!


En vit soft t-shirt från Hm! Behöver mer basplagg.


Jättesöt topp! Den är ljusrosa. Blev vit på bilden.


En riktigt fin klänning! Sitter jättebra på och är jättebekväm! :D Är kolsvart, inte grå.

Nu: Apoteket. Hör sen!

Toodles

The Hills season 5!

Har precis kollat färdigt på de tre avsnitt av nya säsongen som har släppts, och håller på att koka! Haha. Shit! Avskyr Spencer, och nu har han verkligen flippat ut! Vad gör Heidi med honom egentligen? Heide är 100000 ggr snyggare än honom och verkar vara en god människa. Spencer är rutten OCH ful. Och snacka om att det finns falska tjejer! Någon mer som har sett avsnitten och flippade ut på Stacey?! Så falsk!!! Först säger hon fint till Heidi "Spencer raggade på mig jättemycket. Hade jag varit du hade jag varit jätteförbannad och inte pratat med honom bla bla bla... Good luck!". Sen när Spencer kommer så står hon där och ler med hela sitt nylle och säger "Aaaawww, synd att kvällen lider mot sitt slut.... när får vi ses igen?" Flörtar helt obvious! Ååååh, såna människor klarar jag inte av! Sen går de ut! Hon, hennes tjejkompisar & Spencer och hans vän! Och Heidi kommer till den klubben och hittar Stacey i princip PÅ Spencer! Hade det varit min man (tekniskt sett inte, men det har ju "gift" sig i Mexiko!) hade jag FLIPPAT ut! Fattar inte att hon kunde vara så pass lugn.

Hahahahahhaha! Fy, kan bara tänka mig hur detta inlägget låter! Äkta HejjagärenfjortisochälskarParisHilton! Nä, men det är faktiskt riktigt roligt att se! Kollar också på The city där Whitney är med! Även där finns en sjukt falsk tjej som varje gång man ser ett avsnitt gör att man vill hopps in i rutan och riva ut hennes ögon! Girlfight! Hehe.

Nä, nu blir det sängen. Inatt släpps ett nytt The hills avsnitt så det blir att se det imorgonbitti innan solen värmer! Också kommer min bild på tattueringen.....

Är det någon mer som är besatt av The hills & The city?!


Spencer. Can't stand him! Kolla vilket falsk flin! Man riktigt ser att ha har något i görningen...haha!


Bartendern Stacey! Can't stand her.


Olivia från The city! Can't stand her. 

Natti natti! ♥

Nice dag

Idag har varit en fiiiin dag! Som vanligt har den gått alldeles för fort. Efter att jag var färdig med min tattuering sa jag hejdå till Esse och hej till Anna! :) Vi gick en promenad på stan. Jag plockade med mig halva Hm in i omklädningsrummen, och lämnade affären en topp, en t-shirt och en klänning rikare! Me like! :) Ska nog ha på mig klänningen på lördag! Ska på Stephanies fest.

Efter det gick vi ner i Norra hamnen och satte oss. Vanilla latte och rabarberpaj! ♥ Helt sjukt vad vi kan snacka bort tiden! Träffade henne kl. 12 vid Hm, gick bara in på Hm och Gina Tricot, sen var vi i hamnen till kl. 15.30. Solen tog rejält! När vi satt där kom Lina. Pratade en del och visade henne min tattuering! Bestämde att vi skulle ta en fika någon dag! Hade varit supermysigt.

Efter ett tag gick vi vidare till Vila, där jag gick ut med en tröja rikare och Anna en kofta! :) När jag kom hem åkte jag och Esse direkt till Maxi och handlade mat, sen till mina föräldrar och tog en kopp té och hämtade Gucci. Sen hem och lagade mat. Jasse är här nu, MY BFF, och berättar att The hills nya säsong har släppts!!! Aaaaah. Haha, känner mig som en nörd, men snacka om att min dag blev fulländad :) Nu ska jag sitta hela kvällen och se de avsnitten som har släppts!

Har tänkt 10000 djupa tankar de senaste dagarna. Tänkte skriva om det, men nu när Jasse är här och allt så försvann mina djupa tankar. Måste vara själv för att komma tillbaka. Igår när jag skulle sova fick jag ångest. Låg och tänkte att jag ska tattuera in min döda brors initialer.... Kändes helt sjukt. Overkligt. Låg och grät länge. Men men, mer om mina tankar imorgon. Börjar inte förrän kl. 3 så jag ska sitta på balkongen i min ensamhet och grubbla! Så "Babbsan" eller "Mr X" kan ju titta in imorgon så finns ett djupt inlägg att läsa.

NU: The hills.


Sweetheart!


Beautiful!


Snäckan älskar att åka bil!

Ja, det var en tattuering jag gjorde idag!

Ja, ni som inte redan lyckades lista ut det; det var en tattuering som jag hade bokat tid för idag! Har länge velat ha en tattuering på min handled, men har aldrig vetat vad jag ska skriva. Vill inte ha någon meninslöst som mina initialer eller något, som om jag skulle glömma vad jag heter?! Nej, har varit inne på att tattuera in en sak på hibreiska, men det var inte tillräckligt starkt för att jag tog steget fullt ut. Kanske blir i nacken ändå... haha, planerar redan min nästa tattuering! Illa. När min bror dog visste jag direk vad jag skulle tattuera in, tänkte tanken redan på tisdagen. Detta är något som betyder mycket för mig, och jag kommer aldrig att ångra mig, det vet jag. Hur kan man ångra något som man har tattuerat för sin bror liksom?

Hade en bokad tid på House of pain i stan kl. 11. Det är samma studio som min bror tattuerade sig på, och när jag såg hans tattuering så visste jag att de kunde sitt jobb. Var så orolig att texten skulle bli suddig eller krokig, men den blev perfekt! Är supernöjd! Blev en tunn och ren skrivstil, skitsnyggt!!! Esse var med mig. Var lite nervös före, man vet ju inte hur det känns. Killen var skittrevlig!

Kände mig som en riktig besvärlig kund då han fick sätta om mallen tre gånger innan jag var nöjd! Först tyckte jag att den satt för mycket åt ett håll, sen tyckte jag att den var sned, och till sist blev den perfekt :D Jag vill att den ska vara helt perfekt, hade varit något irretierande om den hade blivit sned och gå och irritera sig på det resten av livet.

Det gjorde inte riktigt så ont som jag trodde. Först när han började på sidorna var det nära att jag började skratta högt ut! Kändes knappt! Men efter ett tag tog när han kom in mer mot mitten av handleden försvann min kaxighet :) Ilade precis som när man borrar ett hål i tänderna. En mix mellan det och ett ständigt bi-stick skulle jag vilja beskriva det. Men ändå, det var värt detm och jag hade gjort om det imorgon om det skulle vara så. På något sjukt sätt var det en skön smärta.

Han började fråga vad tattueringen stod för, om det var en minnestattuering, och jag berättade kort om den. Då kom han ihåg min bror som var där för två veckor sedan, och det visade sig att det var han som hade tattuerat Martin! Konstigt. De är ändå tre st. tattuerare på stället. Destiny?

Är sjuuuukt nöjd med den i alla fall! :D Vill bara slita av plasten så att man ser den tydligt. Just nu är den helt utsmetad. Vra precis hos mamma och pappa. Ville berätta, då de inte vet, men sen såg jag hur den såg ut och det var inte ett fint sätt att visa upp den på. Mamma hade ju trott att det är så den ska se ut och flippat ut :P

Då jag måste ha plasten på har jag ingen bild på den. Ni får en bild på plasten så länge, haha! Lovar att sätta in en bild imorgonmorgon då jag tar av plasten :D Wieee


Before...


....After! helt inplastad.

Berättar mer om dagen sen. Var i Norra hamnen med Anna och sen shoppade vi en massa! Visar sen!

M. ♥

Dagen jag har väntat på är här.

Då var det dax! Har längtat, nu är tiden här. Titta in senare idag så berättar jag mer!

Remember, I do this for you. I hope you can see me...♥

Rör inte mitt té!

Heeeej bloggen! Då var man hemma efter ännu en jobbdag! Var faktiskt roligt på jobbet idag, igen! ;D
Hämtade Jessie kvart i ett, så åkte vi till jobbet. Börjde inte förrän kvart över ett och var tidig för en gångs skull, så tänkte att jag skulle ta mig en kopp té. Väl i fikarummet ser det ut som f*n, och mitt paket té står på bordet helt tomt, ,med endast mitt kvitto kvar i! Åh, tror nog att jag flippade ut! Haha. Har tagit två påsar från det paketet, och när man väl ska ha är det någon, eller några, jävlar som har snott mitt té. Skrev ett fett stort meddelande på tavlan "Blir så trött på att folk stjäl mitt té med namn och kvitto på! Tack! /Charlotte" Hahahahahaha. Tro mig, sådana saker flippar jag ut på. Jag har råd att köpa ett nytt paket, och jag bjuder gärna, men att folk inte frågar det stör mig. När jag var uppe i mitt rus städade jag upp hela fikarummet. Så jäkla vidrigt. Skulle kunna tro att det var ett dagis.

Sen när jag väl kommer ner är jag fortfarande uppe i mitt rus och förbannar stället för Djulle :D Haha. Hon bara "Back off lamia..." Hahaha.. Men sen kom Alice och sa att det var hon som hade tagit det under flera veckor, när jag var borta och att hon skulle köpa nytt. Så det va ju chill! Nu tror ni säkert att jag är världens snålaste människa! Haha, skriver nästan ett helt inlägg för ett té paket. Men nej, det är principen! Men det var ju som sagt min vän Alice så det va lugnt. Skitgulligt sen när Lamia gick hem, så gick hon och Djulle iväg till presenthörnan för att slå in något. Jag tänkte att det var ngon present som Lamia skulle ge till sitt barn, tänkte inte mer på det. Sen kom Djulle fram till mig med ett paket "Varsågod!" Skitfint inslaget. Fanns ett kort "Vi tycker så mycket om dig vår snäcka, Lamia & Djulle" och i paketet fanns det ett paket med té! Haaaaaahahahah. Så söta!

Sen har dagen gått jättesnabbt. När vi hade stängt åkte jag och Jessie till BK, börjar bli lite av en tradition på våra jobbsöndagar :D Orkar aldrig laga mat så sent och var vrålhungrig.

Japps, imorgon är det en rolig dag! Ska ju göra en hemlig sak :) Sen ska jag träffa Anna och ta en fika och en runda på stan? :) Vi hörs imorgon!

Godnatt


Godmorgon...

...mina små korvusar! Mår ni bra? Bakis? Själv är man fräsch och pigg som en nyponros, då jag icke var ute igår! :D Satt här hemma och käkade min Ben & Jerry's glass och såg filmen "28 dresses". Halvägs in i filmen kom jag på att jag redan har sett den, men ajja den var rätt så rolig i alla fall. Va uppe till kl 2, då hade Esse fortfarande inte kommit hem, så jag gav upp och gick och la mig.  Hoppas inte han har spelat bort alltför mycket pengar :P

Tråkigt väder idag, då kan man lika bra jobba och tjäna cash ;D Blir ingen frukost på balkongen idag.... Ska snart iväg och handla lite gott på Konsum och sen ska vi sitta här och se reprisen av Robinson! Haha, tycker faktiskt att det är underhållande. Har missat det flera helger i rad nu men har sett någon repris. Diggar Billing (?) som in i det! Han är sååå skön. Vilka kommentarer "Schhhhhh, vet ni vad det är för ljud?! Frånvarandet av gnäll!" Hahahahahaha. Och hans attack till hon 08:an.... Mika! "Vafan går du omkring här med pärlhalsband i ett TRÄSK?!" Haha, tänkte tanken så fort jag såg henne. Han äger, hoppas att han vinner.

Kollar på tv4 nyhetsmorgon. "Det finns inget värre än att ett barn som blir bortrövat". Hmmmm, nej kanske inte det. Vet inte vad som är värst. Ett barn som dör, eller ett barn som blir bortrövat. Nu pratar jag inte om barn som 0-15 år, utan för en förälder är ens son eller dotter alltid ens barn. Måste vara en hemsk känsla att få sitt barn kidnappat. Vilken panikkänsla. Man vet ju att barnet är borta mot sin vilja. Har det sedan gått 10 år och barnet inte har kommit till rätta hade jag blivit galen. Man vet aldrig vad som ens barn hr råkat ut för, om han/hon lever, vart han/hon har bott osv. Låter kanske hemskt men om det har gått så många år och det inte hade varit en chans att man hade återförenats hade det varit bättre om barnet hade dött. Usch, låter ju hemskt, men tror att ni förstår vad jag menar. Vilket som är ju hemskt, men jag tänker vilket som är minst smärtsamt och kräver mindre lidande på lång sikt. Både från ens eget och från "barnets" perspektiv är det lättare. Barnet går inte igenom en massa, och man själv kan bearbeta det. Det måste vara något grymt att efter 10 år få för sig att man ser sitt barn på stan, eller att polisen kommer en liten bit längre i fallet, för att sedan trilla tillbaka igen. Ja, nu blev det en djup och rörig diskussion. Hoppas inte min text missuppfattas. I leave it there.

Kan bara tipsa om en film som jag kom att tänka på angående bortrövade barn. Se Changeling! Såååå himla bra.


Haha, han är grym!

Lyxfrukost!

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering idag, har jobbat i princip hela dagen. I förmiddags hann jag i alla fall med lite kul! Jag väckte Esse kl. 10 så begav vi oss ner till gröningen med Gucci. Det var helt vindstilla vid havet, så skönt! Kastade boll så att Gucci fick springa av sig, och sen gick vi mot Espresso House för frukost! Riktig lyx! Sitta i solen i Norra hamnen och få frukost serverad! :) Bestämde att vi skulle göra det till en tradition varje helg jag är ledig och det är fint väder ute. Satt och fikade och solade i ett bra tag, sedan körde jag hem Esse medan jag och Gucci styrde kosan till Ramlösa. Lämnade av henne där och sedan jobb! Har varit en helt ok dag ändå. Tiden gick jättesnabbt på jobbet, så det är alltid positivt! Ska jobba kväll imorgon med, blir frukost i hamnen eller på balkongen :D

Tänk vad fint väder gör mycket. Har nog sagt det innan och säger det igen, Helsingborg är sjukt vackert på sommaren!

Här får ni bilder från idag!


Esse och Gucci i hamnen. Fullt med folk redan kl 11 på morgonen.


Det blev en vaniljsnäcka och en vanilla latte till frukost! Esse var mycket nyttigare. Han tog en scones och isté.


Glassar!


Gucci tiggde...


... och det gav resultat.


Mysigt! Inte ett moln på himmlen.


Var tvungen att ta ett foto på mina naglar som jag målade 9.00 imorse! Tycker det är en grym färg, är nöjd. Så idag på jobbet säger en kund "Varför har du målat naglarna så?" Bara whaaat? Haha, gissa! Om någon frågar igen ska jag köra med att jag har ett kontrakt med ett nagellacksbolag vilket gör att jag måste gå omkring med lila naglar. Öööööh. Folk.


Så sjukt söt!

Usch, sitter hemma själv en lördagskväll. Esse är på kasinot i Malmö och jag är alldeles för trött för att hitta på något, lite deppigt ändå. Jaja, ska sätta på en film och knapra på mina Omega 3 tabletter, haha!

Til' the day we meet again

Godmorgon! Vad tidigt jag är uppe! Känner mig helt sleten, fast jag har sovit 8 timmar! Vanligtvis brukar ja dock sova 10-11 timmar :P Haha. Jaja, sovde bättre trots allt inatt. I förrgår när jag skulle sova, natten mellan torsdag och fredag, var det några studenten tvärs över gatan som hade fest! Spelade en massa gamla låtar. Hanson, Spice girl, Rollergirl (Ooooooh, you are my suuuuperstar!) Haha! Massa gamla bra låtar faktiskt! Och alla som var på festen SKREK med i texterna. Så ja, det var inte så lätt att sova då :P Igårkväll var det dock lugnt. Såg att Jessie smsade mig kl 06.4 "Hej, kan du köra mig till jobbet?" Hahahaha, du jag börjar kl. 14.00 idag :P Men annars är det chill!

Låg och tänkte säkert 1000 tankar innan jag somnade. Det hade blivit ett så jäkla djupt inlägg om jag hade haft en dator bredvid mig i sängen. Men så långt ska det inte gå! Hehe. Det är störigt att tankarna bara skingras igen, och ni får ursäkta mig om jag i vissa inlägg repeterar mig själv, men då skulle ni bara veta vad mina tankar repeteras om och om igen inuti mitt huvud. Många gånger tänker jag att jag ska skriva något, men så blir det inte så. Av olika anledningar.

Ska försöka återuppväcka känslorna igen och se om jag hittar tråden, även om det är en tråkig väg att gå, då man blir väldigt deppig, så är den hälsosam i det långa loppet!

Här är en jättefin låt som jag alltid har tyckt om. Nu har den dock en helt annan betydelse. När vi hade varit på begravningen, middagen efteråt och på begravningsplatsen där Mattias ska ligga och jag satte mig i bilen vid dammen, satte på radion också var denna låten på radion. Snacka om att det kändes som att man själv sjöng låten. Var så fint/sorligt där i solen. Nu kommer jag alltid tänka på det när jag hör den.

Every day I wake up
I hope Im dreamin
I cant believe this shit
Cant believe you aint here
Sometimes its just hard for a ***** to wake up
Its hard to just keep goin
Its like I feel empty inside without you bein here
I would do anything man, to bring you back
Id give all this shit, shit the whole knot
I saw your son today
He look just like you
You was the greatest
Youll always be the greatest
I miss you big
Cant wait til that day, when I see your face again
I cant wait til that day, when I see your face again...

Yeah... this right here (tell me why)
Goes out, to everyone, that has lost someone
That they truly loved (cmon, check it out)

Seems like yesterday we used to rock the show
I laced the track, you locked the flow
So far from hangin on the block for dough
Notorious, they got to know that
Life aint always what it seem to be (uh-uh)
Words cant express what you mean to me
Even though youre gone, we still a team
Through your family, Ill fulfill your dream (thats right)
In the future, cant wait to see
If you open up the gates for me
Reminisce some time, the night they took my friend (uh-huh)
Try to black it out, but it plays again
When its real, feelings hard to conceal
Cant imagine all the pain I feel
Give anything to hear half your breath (half your breath)
I know you still living your life, after death


Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you 

I miss you big

Its kinda hard with you not around (yeah)
Know you in heaven smilin down (eheh)
Watchin us while we pray for you
Every day we pray for you
Til the day we meet again
In my heart is where Ill keep you friend
Memories give me the strength I need (uh-huh) to proceed
Strength I need to believe
My thoughts big I just cant define (cant define)
Wish I could turn back the hands of time
Us in the 6, shop for new clothes and kicks
You and me taking flicks
Makin hits, stages they receive you on
I still cant believe youre gone (cant believe youre gone)
Give anything to hear half your breath (half your breath)
I know you still living youre life, after death

somebody tell me why
On that morning
When this life is over
I know
Ill see your face

Every night I pray, every step I take
Every move I make, every single day
Every night I pray, every step I take
[puff] every day that passes
Every move I make, every single day
[puff] is a day that I get closer
[puff] to seeing you again
Every night I pray, every step I take
[puff] we miss you big... and we wont stop
Every move I make, every single day
[puff] cause we cant stop... thats right
Every night I pray, every step I take
Every move I make, every single day
[puff] we miss you big





                                                                ♥

Äntligen hemma...

Då var man hemma igen! Blev att jag jobbade över lite då Gustav skulle till Gbg och träffa en tjej, hehe, så jag tog hans tid 20.30 istället för 20.00. Så glad han blev, gick och köpte en Ben & Jerrys glass till mig! Awwwww jag som älskar den glassen! Tack tack.

Imorgon börjar jag inte förrän kl. 14.00 så tänkte att jag skulle gå upp i tid och bege mig ner till hamnen för en runda med Esse och Gucci. Känns mycket bättre när man har hunnit göra något innan man börjar, man har gjort mer än att bara jobbat den dagen. Hoppas på lika fint väder idag, då blir det att sitta på bryggan med en smoothie :D

Har lite saker att längta till för tillfället. Känns alltid bra! Nu på måndag är första saken. Det är det som jag bokade förra veckan, hihi! Sen Beyoncé och förmodligen resan också!

Nu ska jag och Esse göra en god sallad, sen blir det film time!

Ha en fin kväll!


En bild från igår när vi promenerade i Bruce's skog.


Godmorgon!

Sov riktigt länge idag. Esses klocka ringde kl 11, och Gucci hade inte väckt mig innan dess! Helt sjukt. Hon brukar vakna vid 8.30, så jag ställer aldrig kl. om jag börkar vid 12. Hon måste ha varit riktigt trött sedan turen i Bruce's igår :P

Kul att så många har skrivit ang. Beyoncé! Nu blir jag sjukt peppad, alltid kul att ha något att längta till! Snart ska jag förmodligen också ut på en resa, men berättar inte om det förrän det är 100 % klart. Måste fixa med Esse's sjukgrejs så han kan åka utomlands, men sen är det bara att åka! :D Vill härifrån ett tag och stället vi åker till ligger mig varmt om hjärtat. När det är klart att vi ska åka dit tänkte jag skriva en liten reseguide om staden. Har varit där två gånger innan och tycker att jag känner staden ganska bra by now :) Blev lite svengelska i texten idag märker jag, haha!

Det är väldigt fint väder idag, blåser inte ett dugg. Typiskt, när man ska jobba :P Ville grilla igår ju men det blåste way to much för det. Men men man ska inte klaga, börjar inte förrän 13.30 så det blir att slappa ute på balkongen :D

Ut oh njut i solen. Snart är det helg. Vad ska ni hitta på?


Här sitter jag och njuter! Heta byxor va? Haha.


Vår fina innergård! Här kan man ha grillfester på sommaren, skitmysigt!

Beyoncé 11 Maj!

Wiehoooo! Satt här och va deppig, så kom jag att tänka på att det snart är Beyoncé i Göteborg! Den 11 Maj kl. 19.30 står jag och baby och hoppar!!!! Wieee, ska bli så kul! Gav jättebra platser till Esse i födelsepresent (och annat). Kan kännas lite gay men vafan, Beyoncé är en klass för sig!! Första koncerten för Esse, själv blir det min andra. Var på Justin Timberlake & Timbaland förrförra Juni, även då i Göteborg. Diggar Beyoncé något så grymt. Hon är så sjukt vacker och har så många fina låtar, bla. "If I were a boy". Tänk att höra den live!

Är det någon mer som ska dit?




Solning, Bruce's & vitsippor!

Fy vad dagarna går fort! Har varit ledig i två dagar nu, och som vanligt har det gått alldeles för fort. Idag kom mamma och hämtade mig och Gucci efter att hon slutat. Vi åkte hem och satte oss i solen och åt och pratade. Efter ett tag kom Esse också så låg vi där och solade i ca en timme. Vid halv tre kände jag mig så slapp, så Esse föreslog att vi skulle åka ut i Bruces skog med Gucci. Mamma kunde inte följa med för hon och pappa skulle på samtal vid fyra.
Gucci sprang som en galning efter sin boll som vanligt och när rundan var klar hade hon skrapat upp sin trampdyna och hade ett stort sår under hakan! Haha. Stackaren. Sitter brecvid mig och slickar sin fot, blir duschen snart!

När vi kom hem bytte jag snabbt om, sen åkte vi ner till biblioteket och fixade en sak. Fick reda på att jag var skyldig dem 160 kr, vilket jag inte hade en susning om. Det var böcker sedan 2006 som var för sent inlämnade, öööh. Känns lagom kul att betala det nu tre år efter :P Fick snällt betala.

Sen åkte vi till Väla och jag bjöd Esse på en supergod middag på Blå tuppen! :) För mig blev det lasagne och för Esse kycklignspett och stekt potatis, supergott! Har precis lämnat av Esse i stan. Han ska gå och se HIF-Hammarby.

Vad ska jag själv hitta på??? Blev så rastlös direkt. Har varit hemma i max 10 min, men känner mig redan uttråkad. Det är så fint väder, känns tråkigt att sitta inne då. Får se om jag lyckas dra ut någon på en promenad.

Det är en jättebra låt som jag har letat efter länge nu. Den är med på filmen som Mattias gjorde till Emelie 8/9. Har hela tiden gått och haft den i huvudet men känner inte alls igen den. Den är såååå mysig. Idag satte jag mig ner och tittade på filmen och försökte urtyda vad de sjunger. Ganska svårt att höra faktiskt, inte så vanliga ord. Till sist lyckades jag höra en hel mening och sökte på det på Google, och där kom upp att den var med i filmen Twilight! Men! Den såg jag ju på bio för inte så länge sedan. Konstigt att jag inte kände igen den. Nu har jag den i alla fall :D Sån tur.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Känner att jag har lite inspirationstorka för tillfället. Ge mig förslag om vad jag ska skriva om, specifikt. Vad som helst!

Nu blir det duschen med Gucci! ♥


Bruces!


Vitsipporna har blommat ut!


Mitt hjärta med sin älskade boll :D

16.04.09

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock. Drömde tre olika drömmar, en av dem var om dig. Första gången jag drömmer om dig, sedan det som hände. Känner mig lite spyfärdig nu faktiskt.

Idag ska jag hem en runda till mamma och se hur det är med henne. Efter det ska jag, Elin och Esse ner och grilla på gröningen om vädret tillåter. Ser fint ut än så länge. Sen har jag inte mycket mer bestämt, tar dagen som den kommer.

Jag undrar om du kan se oss. Om du ser alla tårar vi fäller, då kanske du äntligen förstår.


Känns som att detta fotot togs som igår. Minns stunden precis.

En vacker bild



Denna fina bilden tog jag när jag och mamma var ute med hundarna. Solens strålar ser så fina ut. Tror aldrig att jag kommer att kunna titta på himlen utan att tänka på döden. Trots att jag inte är troende så är himlen förknippat med döden, och nu ännu starkare. Kan bara hoppas att det finns ett liv efter detta så vi alla är tillsammans igen.

Pannkakstårta ♥

Nu har precis Elin skuttat hem, och jag sitter här ensam i lägenheten. Har varit en bra dag idag. Känner inte att jag har gjort så jättemycket, men det är skönt ibland :) Efter att jag hade bloggat min senaste inlägg åkte jag hem till familjen. Väl där fick jag höra att min bror fått helgjobb samt sommarjobb på mitt jobb! Skitbra! :) Blev så himla glad när jag fick höra det. Det är så svårt nu för tiden att få jobb och när man går i skolan har man inga pengar ju. Nu kan han tjäna lite och hitta på mer. Jättekul :D Undrar nu vilken helg han ska jobba... Hehe. Det var i alla fall glada nyheter.

Mamma och jag kollade på en massa filmklipp på Mattias mobil på honom och hans kompisar. Som mamma sa så är det skönt att vi har sådana saker efter honom. Finns en massa sms, bilder och filmklipp.

Efter det gick vi en stor runda med Gucci och Happy. Åkte sedan upp till City gross och köpte ingredienser till pannkakor, och en liten present till Gucci. Åkte hem och gjorde pannkakstårta, mums! Har inte gjort pannkakorsedan jag flyttade in i min lägenhet, vilket var för 1,5 år sedan! Det som är så gott..Pappa kom också förbi efter jobbet, och Elin var också med :D Jättemysigt. Happy och Gucci fick självklart smaka. Esse kom hem sen och fick äta resterna..:P

Har suttit här och snackat en massa med Elin, soft kväll. Esse är någonstans och kollar på fotboll. Ska nog sätta på en film. Vilket spännande inlägg det blev nu. Hatar såna här inlägg, inget vettigt att säga :P

Visar istället bilder från tårtkalaset och lovar mer intressanta inlägg imorgon :)


Blommorna på träden har slagit ut. Doftar jättegott,


Krävdes mycket för att de skulle sitta fint framför tårtan :P Klara, färdiga...


...GÅ!


Mums!

Hipp hipp hurra för Gucci 2 år

Idag fyller min snäcka  år! Ska firas med pannkakstårta! Ska snart bege mig hem till mamma och pappa och hämta Happy (och mamma?) för att sedan gå en låååång runda på stranden. Sen måste jag iväg och handla lite saker till pannkakorna så blir det kalas här :) Elin kommer också och hjälper oss ner med tårtan ;P

Har varit på samtal idag. De senaste gångerna jag har gått dit tänker jag före "Detta blir nog sista gången, känner att jag klarar av detta själv. Finns ju inget stort som jag mer ska gå igenom (lägnheten, sista farväl, begravning) så det borde inte finnas så många fler nya tankar som dyker upp" men ändå så börjar jag nästan gråta så fort hon frågar hur det är. Konstigt, vilken kraft en psykolog har. She's good. Ska gå dit några gånger till ialla fall. Har nästa bokat om två veckor, tyckte det var för tidigt på måndag då jag annars kunde ha fått en tid + jag har en annan sak jag ska göra då.

Efter samtalet träffade jag Emma! Vi gick en runda på stan, där jag även träffade Elin och hennes vän Emma, och sen satte vi oss ute på Fahlman's och åt en jättegod cheesecake och drack varm choklad. Min fina vän bjöd mig, hade du inte behövt! Var i alla fall jättekul att träffa henne. Fick en del skratt efter alla tårar. ♥

Tänkte på en sak när jag gick hem. Fy vad livet är orättvist. Har en vän som har förlorat sin bror, tror jag har nämnt det tidigare. Vill inte nämna namnet på henne för respekt, vet inte om hon vill att alla ska veta det, och det är i så fall hennes val att säga det till dem hon vill berätta det för. I alla fall, hon är en fin vän till mig, och för inte alltför längesedan berättade hon för mig att hon har haft en bror, som nu är död. Tror det var ungefär 4-5 månader sedan hon sa det till mig, och jag blev helt chockad. Fy så hemskt! Hennes bror blev mördad. Jag bara satt där och fick kämpa med tårarna, förstod inte hur hon kunde stå och berätta detta för mig utan att börja gråta. Om jag minns rätt var det för ungefär 2 år sedan han dog. Tyckte att det var helt sjukt att hon fortfarande fungerade, att hon hela tiden hade döljt det så bra, jag hade ingen aning om detta förr, och hade aldrig sett henne ledsen ens. Nu vet jag själv hur lätt det är att dölja. Man har ett rum där man stoppar allt, och det rummet är stängt, tills något dyker upp som gör att dörren rycks upp. Då bara forsar allt ut. Det är inte fullt medvetet från min sida att ha detta rummet, där är något som har skapats väldigt fort. Kan ändå känna att det är positivt, för när mina känslor är i det rummet så fungerar jag. Jag är i andras ögon "normal".
Det jag skulle skriva om att livet är orättvist, är att hennes bror blev mördad, medan min bror själv valde att ta sitt liv. Även om jag självklart hade velat att min bror levde, så känns det så orättvist. Hennes bror vill leva, kunde han inte fått livet då? Vissa dör när de har tusen saker att se fram emot. De har fru och barn som väntar där hemma och de dör i en bilolycka, medan andra bara inte pallar längre och själv tar sitt liv. Så hemskt. Lika mycket som det är hemskt att andra lyckliga ska dö ofrivilligt, lika hemskt är det att personer ska känna att de inte har något att leva för längre. Livet är hårt ibland, men det vänder. Alla har någon gång en, eller två, jobbiga perioder i livet som man går igenom, men man kommer igenom det inom sinom tid och når nya framgångar. Då kan man istället se bak och känna "så skönt att jag har det bakom mig, se som jag har det nu!". Menar inte att bagatellisera personer med grov deprission, jag kan bara tänka mig vilken svår sjukdom det är, men det finns alltid en väg ut. Önskar bara att min bror kunde se ljuset i tunneln.

Från en bror till en annan. Just nu är Martin på mitt jobb för en intervju :) Fixade så att han kunde komma dit och prata med min chef. Hade varit bra om han kunde få jobb på helgerna och lov ju. Vet själv hur det var att gå i skolan och inte ha några pengar. Började jobba i början av 2an och det var en enorm lyx att ha 3500 kr i månaden då ens vänner levde på studiebidraget.

Nu: Mami and papi! ♥


Min fina vän Emma.


Mums!


Se vad fint det är i stadsparken! Vill ha en stor trädgård full med sådana träd!

Två dagars ledighet att se fram emot..

Har precis tryckt i mig en FET bit tacopaj! Var hungrig som en gnu. Har jobbat 12-21.15, nu är jag ledig onsdag-torsdag! Känns som helg igen, älskar det!

Har inte mycket planerat dessa två dagarna. Imorgonmorgon ska jag på samtal. Ska bli skönt. Har inte varit där på två veckor. Tycker jättemycket om min psykolog, hon lyckas verkligen ta fram allt ur mitt inre. Jag är helt "normal" när jag går in där, och svarar "bra" när hon frågar hur jag mår (som hon alltid börjar samtalet med), men ändå går jag helt förstörd därifrån. Men på ett bra sätt. Det känns som att en stor sten har lyfts från ens axlar, för stunden. Tycker att alla borde gå på terapi, även om man inte har seriösa problem. Det är bra för själen.

Efter det ska jag träffa min lilla snäcka. Om ni tycker att jag pratar om snäckor ofta, så kan jag meddela att det antingen rör sig om min hund Gucci, eller min vän Emma :D De två är snäckorna. Andra vänner har deras egna lilla smeknamn, som djulish osv. Snäckan har fått sitt namn av en speciell anledning! Ska bli jättekul att träffa henne, ser ju henne ofta på jobb och snackar en hel del, men man blir alltid avbruten och kan inte direkt prata om alla de saker som man vill prata om :) Ska gå en liten sväng på stan och sen sätta oss på Fahlman's (i solen??) och titta på folk som går förbi.

Sen ska jag fira min andra snäcka, Gucci, som fyller 2 år imorgon! ♥ Tänkte hämta mamma och pappas hund Happy och gå en stor runda på stranden och sen ha tårtkalas här hemma. Mysigt!

Ska träffa Elin också någon av dagarna, men sen har jag inget mer planerat! Brukar alltid komma upp fler saker, men känns skönt att inte ha så mycket att göra hitintills.

Nä, nu ska jag läsa Glamour! Ha det så bra så ses vi imorgon!


Jag, snäckan och hjärtat när vi turade med jobbet i November 08

Tisdag!

Hej bloggen.... Tänkte fixa lite småsaker nu innan jag börjar kl. 14.15. Har en hel del att göra men min chef ringde nyss och frågade om jag kunde börja kl. 12 istället. Snäll som man är ställer man ju upp :P Sitter bara och väntar på att Esse ska komma hem med bilen, sen är jag iväg! Känner ändå att jag lika bra kan jobba. Är ledig i två dagar sen, onsdag och torsdag. Får ta och hitta på något kul då istället. Ska på samtal imorgon. Inte så jättekul kanske men skönt. Sen fyller faktiskt mitt hjärta år imorgon!!! 2 år blir lilla Gucci. Tänkte ha en heldag med henne och Happy på stranden. Gå en stor runda och sen avsluta det hela med något gott, en tårta kanske? :)

Nä nu ska jag kila. Ta hand om er!


Natti natti

Tänkte skriva ett par rader innan jag kryper ner i sängen. Fick en jättefin kommentar ang. mitt utbrott innan idag. Blev så glad! Personen i fråga känner inte mig, har förmodligen aldrig sett mig men satte sig ändå ner och tog sin tid och skrev några rader till mig, som piggade upp mig väsentligt! Sådana personer ger mig hopp, att det inte bara finns människor som vill trycka ner andra. Syftar inte bara på personen som skrev innan, det var llångt ifrån det värsta jag har hört även om det var det värsta hitills via bloggen, utan det finns så många människor som bara vill förstöra för andra. Tycker det är så ledsamt. Kan känna igen mig lite i känslorna då jag var lite yngre. Då hade man svårt för att glädjas åt andras framgång, det är nog något som växer fram samtidigt som man mognar, eller blir en bättre människa?

Tycker att man borde uppmuntra andra oftare. Senast för några dagar sedan då jag var på Mezo med mina vänner och fikade såg jag en tjej med ett sjukt fint hår! Hon hade långt, mörkt hår med en lång lugg. Det var så glansigt och passade hennes ansikte jättebra. Låter lite mysko kanske men jag bara stod och tittade på hennes hår i smyg, var så fint! Då sa jag till min tjejkompis som även hon tyckte att det var jätte vackert "Egentligen borde vi gå fram och säga att vi tycker att hennes hår är jättefint!!! Tänk så glad man själv hade blivit!" men vi vågade inte för man vet aldrig hur personen ska reagera... freak!! Hehe. Kan bara prata för mig själv då jag har blivit jätteglad när folk har kommit fram på stan och frågat vart jag har köpt min väska tex, sånt piggar upp!

Läser lite olika bloggar och för ca 2 månader sedan läste jag att en tjej i Helsingborg hade köpt en skinnjacka på Hm. Hon tyckte att den var fin men hade velat ha den i en storlek mindre, 34. Denna hade varit slut så hon nöjde" sig med en 36:a. Bara registrerade detta när jag läste det. Några dagar senare var jag och mina vänner nere och shoppade. Gick in på Hm som vanligt och kollade runt. Såg skinnjackan som hon skrivit om, och såg då att de hade fått in flera nya 34:or. Senare på dagen skrev jag till tjejen i fråga och sa att den fanns nere på Hm i stan, och dagen senare åkte hon ner och bytte sin 36:a. Det kändes bra gjort :) Jag menar, jag råkade gå förbi den jackan som hon skrivit om två dagar innan och ser den i den storleken hon vill ha, och även om jag inte känner henne, vad får mig att inte vilja skriva att den finns? Hon blev ju superglad och det i sin tur gjorde mig glad :) Att ha gjort någon annan glad utan att vilja ha ut något av det.

Blir så glad av snälla och spontana handlingar. Ord som gärningar :D

Godnatt! ♥


En bild på mig & Anja efter Elins tjejmiddag/fest. Är på väg ner mot stan och får en stark impuls för att krama ett träd :)

Määääätt.

Sitter här supermätt och uppsväld som ett svullo i soffan :) Har precis krängt tacopaj, och snart blir det efterrätt! Ben & Jerry's strawberry cheesecake! Mums ♥

Är på bättre humör nu. Visste inte riktigt att jag skulle reagera som jag gjorde, men jag är som sagt ovan vid negativa kommentarer och speciellt då det rörde sig om just det ämnet. Tog helt enkelt väldigt illa upp. Vissa kanske tycker att jag överdriver men jag tycker att man kan skriva det lite snyggare, något i stil med "Tycker om när du skriver dina djupa inlägg ang. ...., fortsätt med det!" eller något liknande. Hade inte alls känts så attackerande. Men men, life goes on...

Som tur har jag min baby! Hade det inte varit för honom så hade jag fortfarande suttit här inne och surat. Istället föreslog han att vi skulle åka ner till gröningen med vovven, och så blev det! Var jätteskönt att komma ut, och det gjorde susen för mitt humör att se min snäcka springa runt efter hennes boll :) Det var jättemycket folk på stranden. Folk grillade, spelade fotboll och de hade satt upp hela sommarrestaurangen som ligger intill gröningen samt öppnat kioskerna! Känns så mysigt. Senast vi var där och kastade boll, vilket inte alls var längesedan, var vi ensamma på hela gröningen. Nu fick man se sig för vart man kastade bollen så att ingen fick den i huvudet.... Hehe.

Hoppas att det blir fint väder imorgon. Börjar inte förrän 14.15. Vill sitta ute på balkongen hela morgonen/förmiddagen och förhoppningsvis få lite färg. Ha en fortsatt trevlig kväll, bjuder på lite bilder från gröningen!


Vid bryggan. Säg, är Helsingborg Sveriges vackraste stad? :)


Kan sitta här lääänge och filosofera...


Mitt ♥:a!


Vi myser.


Jag ville ha med vattnet så Esse fick fota om..:)


Kan sitta på de liggstolarna hur länge som helst och titta på havet...Det som syns på andra sidan är Danmark!


Såg en rolig sak på vägen hem. Var bara tvungen att fota det. Hahahaha, en affär för hundklipp, men kan lätt misstolkas då det inte står att det är för hundar, det får man helt enkelt gissa sig till :P

!

Ps. Kärt barn har många namn. Babbsan heter visst även Mr x. Skriv ditt riktiga namn.

Babbsan får ett tillägnat inlägg

Jag är så förbannaaaaad!!! Fy så himla besviken. Vet att man inte ska påverkas så mycket av vad andra säger och tycker, men jag är extremt känslig för sånt och då jag inte haft denna bloggen särskilt länge och inte fått mer än extremt fina kommentarer om att jag skriver fint osv. så har jag inte konfronterats av dumma kommentarer ännu.

"Babbsan" Vem är du först och främst? En pinsam jävel nere i Malmö. Om du inte trivs med min blogg så låt bli att klicka in på min sida, ok??? Jag vet att jag har skrivit extremt fina och djupa inlägg, och jag tycker själv att de ständigt poppar upp med jämna mellanrum. Senast var det för någon dag sedan, det är bara att scrolla ner så hittar du det. Jag kan däremot inte STÄNDIGT skriva om min döda bror. Det finns två anledningar till det! För det första mår jag själv inte bra av att skriva om det hela tiden. Jag tänker på min bror HELA tiden. Det går inte en timme utan att jag har tänkt på honom, inte en kväll utan att jag fäller en tår eller en morgon som jag inte blir lika sorgsen över. Resten av mitt livs söndagar kommer för alltid vara förstörda för mig. Jag tänker många tankar som jag inte skriver i min blogg, och som jag för den delen inte pratar med någon om, möjligtvis min psykolog! För det andra: Jag vill inte tynga ner alla andra med mitt snack om min döda bror HELA tiden. Vill verkligen inte att folk ska tycka synd om mig, är inte ute efter det. Det hade känts som att folk får den uppfattningen om jag skriver att "buhuuu det är så SYND om mig, är alltid ledsen inuti". Därför skriver jag inte det.

Till sist kan jag bara säga att precis som min bror är en del av mig, så är även mina intressen det. Skor är ett stort intresse, det kommer jag att skriva om för det gör mig glad. Har många vänner som läser min blogg som delar mitt intresse. Som jag tidigare har skrivit blir det en del djupa inlägg då och då, när jag känner för att få ner mina tankar till ord. Detta är inget som kommer på beställning.

Sitter för fan här och bölar för att det känns precis som att du inte tror att jag bryr mig, att jag inte saknar honom. Du vet inte ett SKIT vad jag går igenom. Gör mig en tjänst och gå inte in på denna sidan mer!

Bilderna som jag lovade..

Här kommer lite bilder på mina skor som jag lovade! Detta är mina favoritklackar för tillfället! Måste fylla på min samling, ska snart ut och shoppa fler skor. Har två par i sikte, och självklart är det festskor. Det är som en drog. ♥

Här står alla uppradade :) Kom ihåg, detta är favoriterna! Långt ifrån alla jag äger :P
Här står mina favvisar uppradade :) Dessa är alltså topp 5, lång ifrån alla jag äger! Hehe.


Dessa kommer från Zara! Blixten gör att de ser gråa ut, men de är kolsvarta. Inte de lättaste att gå i, men värt det! :)


Dessa är relativt nya! Köpte dem för ca 1 månad sedan. Tänk till sommaren... NÄR MAN ÄR BRUN! Där kom den :D 349 kr, helt klart värt det enligt mig!


Dessa har jag älskat ända sedan jag köpte dem. Som ni ser har de varit med om en del sena nätter. De skönaste klackar jag gått i! Köpte dem på rea för 600 kr!


Dessa köpte jag senast jag var i Malmö med tjejerna! Trots att varenda tjej i Sverige jagat dem lyckades jag hitta dem under en hylla, i min storlek! haha, när händer det liksom? Folk från Halmstad hade ringt och jagat dem sa expediten. Även dessa då från Hm, tror att även dessa kostade 349 kr?



De senaste skönheterna inköpta på Scorett. Har inte använt dessa ännu. Får bli till ett speciellt tillfälle :D

Vilka var era favoriter?

List.

Hade inget att göra så här kommer en lista! Nu ska jag hem till familjen. Hörs senare!

Lovar du att vara ärlig? Självklart!
Du heter: Charlotte
Smeknamn: Charre, Challe, Lottis
Låt som när du är ledsen sörjer till? Någon låt av Celine Dion, Whitney Houston, "Halleluja", "Ave Maria", någon låt av Beyoncé, everloving, death is the road to awe, Enya!
Beroende av: Inget som jag kan komma på! Vänner, pojkvän och Gucci! :)
Vem behöver du mest just nu: Gucci! Saknar henne.
Vad tror folk om dig? Oftast tror folk att jag är en spänd överklass tjej. Har jag hört ofta!
Stämmer det? Verkligen inte! Haha. Är inte överklass någonstanns? Och de flesta säger att de hade helt fel :)
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och att jag är smal.
Vad säger du för att imponera på någon? Har aldrig tänkt så.
Hur imponerar man på dig? Är sig själv och inte skryter en massa. Är välutbildad och vet vad man vill i livet.
Brukar du skratta för dig själv? Hehe, ja :)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Tack så himla mycket för igår! Det var en perfekt födelsedag :-) Tack för att du kom med den idén, tycker verkligen att vi ska göra det till en tradition!" Av Anna.
Var bor du? Helsingborg.
Trivs du där: Absolut! Förstår inte folk som klagar på Hbg! Är en sjukt fin stad vid kusten, skulle inte vilja bo någon annanstans i Sverige i alla fall.
Äger du några converse: Nope.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider och vitt vin.
Brukar du bli för full: Nej, verkligen inte. Lagom är bäst!
Vad har du för mobil operatör: 3
Är du allergisk mot något: Nej, tack och lov.
Har du haft sex idag: 
Nästa mål i ditt liv: Komma på vad jag ska plugga till och läsa vidare!
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Charlotte"
Vem ringde du senast? Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Han frågade när jag skulle komma dit idag och hur jag hade haft det igår.
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: Nej.
Brukar du komma i tid: Jag försöker i alla fall! Hatar när folk är sena.
När mår du bra: När jag är ute och reser! Och på sommaren.
När blev du fotad senast: Igårkväll!
Hur känner du dig nu: Väldigt skabbig. Haha! Sleten som få, men inte bakis ett dugg.
Vanligaste färg på dina kläder: beige, svart.
Vad tycker du om fötter: Äckligt.
Vad saknar du: Min bror.
Hade du en bra kväll igår: Ja den var super!
Favorit dryck på morgonen: Juice eller té.
Rakar du benen: Ja...
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 24.00! Har dock kommit in i en period då jag är vaken länge, till 1-2.
Är du blyg? Nej, verkligen inte. Det är nog det sista folk tycker om mig :P
Sysslar du med någon idrott: Nej, men har gått på en massa när jag var yngre.
Vill du hellre ha mail än brev: Helst brev. Inte ofta man får det nu för tiden. Roligare att spara. Älskar att spara sånt som betyder något för mig.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, inte kärlek. Då vet man inte vad kärlek är.
Har du spytt offentligt: Har hänt någon gång för länge sedan.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ingen aning faktiskt... Vilket tråkigt svar!
Är du nöjd med ditt liv: Ja.
Är du bortskämd: Nej.
Vad gör du i morgon: Ska till jobbet. Sen får vi se!
Vad är det värsta du vet? Falskhet.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror helt på. Har jag shoppat och så blir det några tusen. Annars kanske 800 kr.
Vad behöver du just nu? Nya gardiner...
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Charlize theron
Vad längtar du till? Att resa! Blir en del detta året.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det är få förunnat.
Vad använder du för shampoo? Aussie och John Frieda.
Vad är det finaste du fått? En tavla + smycken.
En speciell dag du minns: Ingen speciell, finns så många..
Tycker du om någon just nu: Ja, jag bor med honom.
Om fem månader: Har jag haft en underbar sommar.
Du samlar på: Skor, bikinis, parfymer.
Gröna eller röda äppeln: Gröna äpplen.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Oftast ringer jag ingen, men det skulle i så fall vara min pojkvän.
Gillar du golf: Nej, det är för pensionärer.
Vilken tid gick du upp idag: Klockan 11.
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Softa hos mina föräldrar och äta skräp. Wipeout :)
Är det okej att gråta: Ja, självklart.
När grät du senast: Idag.
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej, det har jag slutat med.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bjudit min familj och min pojkvän på en resa till Mexiko! Sparat resten.
Bär du glasögon eller linser: Nej, men jag behöver.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej. Det var viktigare när man var yngre. Om det är snyggt köper jag det oavsett märke.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Mellan 10 och 12.
Har du piercing: Ja, sex i öronen och en i naveln. Brukar dock endast ha i två örhängen + den i "snibben".
Vill du gifta dig: Ja det är klart :)
Vill du ha barn: Ja, det längtar jag till. Men inte nu. Ska först ha ett riktigt jobb och hus :)
Solar du ofta: Förr solade jag solarie ofta men har slutat. På sommaren lever jag för solen :D
Är du bra på att laga mat: Ja, det får jag nog påstå.
Gillar du att dansa: Ja.
Är du flygrädd: Nej, men har varit extremt flygrädd en gång i tiden. Något som växte bort antar jag.
Hur vig är du: Som en 60-åring!
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: Finns för många.
Tror du på ett liv efter döden: Vet faktiskt inte. Man kan bara hoppas..
Tycker du om sushi: Mja... Får ge det en chans till.
Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis eller chips med dippa!
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, det gör dem!
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Mer kvällsmänniska. Men är inte typen som är uppe till 5 en vardag.
Vilken ögonfärg har du: Blå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, det har blivit så.
Biter du på naglarna: Nej
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig, men det ska bli ändring på det!
Senaste låt du hörde: Nyaste låten från Lady gaga.
Vad gör du på helgerna: Då jag inte jobbar försöker jag hinna med så mycket som möjligt och göra något roligt! Umgås med vänner och gå ut.

Storstädning!

Hej! Har ni haft en mysig påsk? Har haft det jättebra. Igår sov jag verkligen ut. Vaknade kl. 12, helt utvilad! Sen var det dax att göra ved sig och bege sig hem till familjen där det väntades ett stort påskbord. Fanns allt! Janssons frestelse, sillåda, sillar, lax, ägghalvor, m.m m.m. Så gott! Åt tills jag knappt kunde röra mig :)

Sen vid kl. 18 var det tid att åka hem igen. Esse skulle få lite kompisar på besök innan de skulle åka ner till Malmö för att se Dino Merlin. Något jävla jugge skit :) Själv började jag göra ved mig för att träffa upp de andra och gå ner mot Tzatsiki, en grekisk restaurang vid Norra hamnen. Åt moussaka, eller Moooooskaka som jag säger, och till det delade jag en flaska rött med Emelie. Efter det gick vi vidare till Bishop och det roligaste var ändå när vi var på väg dit och vi diskuterade vart vi skulle gå, så säger Emelie "Sen finns det ju Edel weis!" Hahahahahah whaaaaaat?! Finns det fler Edel weis i stan eller du menar den Edel weis med besökare som inte hamnar under 60+??? Trodde jag skulle avlida av skratt. Just då var det väldigt roligt, kanske var vinets förtjänst.

Hade en trevlig kväll och sprang på Bechir på Bishop :D Sen mot 2-tiden gick vi hem!

Idag har jag bara stäääädat. Är inte färdig än, gjorde en paus :P Esse har putsat fönsterna medan jag har städat upp i min garderob och bytat nytt i sängen. Börjar se riktigt fräscht ut här nu :) Har tagit ut en massa vintersaker från garderoben och ska snart ner i källaren och hämta upp vår/sommar kläderna! Wieee, mina favvokläder! Mycket snyggare än vinterkläder.


Jag och födelsegrisen!!


Cn och Emelie posar


Paret :D


Party på Bishops!


Emelie & Fia!


Haha, Alex blev tänd på Emelie...


...Japp!


Girlfriend!!


Göran joinade oss :D


Usama kom också!


Skål!

Nu ska jag städa vidare! Skriver senare igen! Tänkte visa mina favoritklackar! Visst är jag snäll? Haha.

Anna 22!

Godmorgon! Idag är det Annas födelsedag! Grattis! Idag ska det ätas god mat hela dagen :) Först hem till mami and papi snart och äta påskbord, sen ikväll till grekisk restaurang och äta gott med vännerna. Låter som en nice dag.

Tänkte inte skriva så mycket nu, då jag vill ut och njuta av solen så mycket jag kan. Här kommer lite bilder som jag nyss tog på mitt kylskåp! Intressant va? Hehe, det är bilder som sitter på. Har suttit där långt före min bror dog. De är lite suddiga då de är i mini-format. Är såna jättesmå kort tagna med en supergammal kamera. Mamma skulle kasta dem för en tid sedan och av en händelse var jag hemma då och lyckades roffa åt mig dem.




Min bror och jag på nattåget upp mot Sälen. "Du är underbar"


Snart framme! Snö i sikte :) "Större än allt är kärleken"


Här står vi och håller utkik efter påskharen :D Hahaha. "Du + jag för alltid"

Glad påsk på er!

Godnatt!

Har precis kommit hem från bion med Esse. Såg en sjuukt bra film, "Fast and the furious", 4:e filmen då, kommer inte ihåg vad den heter. Ska skriva lite mer om den imorgon. Vill bara ut och köpa mig en nice bil nu! Om man hade haft pengar... Hehe. Träffade Taha som satt mitt framför oss på bion :D Esse kände tydligen också honom. Har sagt det förr och säger det igen, denna staden är allt liten!

Före var vi hemma hos mamma och pappa. Grillade och åt jättegod mat. Lämnade snäckan (Gucci) då vi ändå ska dit imorgon på middag.

När tiden väl stannar till och jag får en paus från all stress, om det så är fem minuter, så kommer allt tillbaks till mig. Ständigt, även om jag är stressad, tänker jag på min bror. Men det är mer svepande, jag hinne rinte komma ner till djupet av det hela och reflektera. Men när de minuterna av stillhet kommer faller jag snabbt ner i gropen och tänker på det hela med en helt annan innebörd. Det är som att när jag är stressad tänker jag "Min bror är död.... han är död..." Sen när jag faller ner inser jag faktan bakom de tomma orden. VA?!!!! MIN BROR ÄR DÖD????? Helt sjukt. Det går snabbare och snabbare att falla ner i denna grop och den smyger sig alltid på en om kvällarna. Helt omedvetet, skrattandes för en minut sedan kan något få mig att fort trilla ner. Det ända jag kan tänka på är att min bror ligger i ett mörkt rum alldeles ensam, kall och hård. Helt ensam. Måste försöka förstå att det inte är han som ligger där, att det är en gammal förbrukad kropp. Och det förstår jag för det mesta, men sen tänker man ändå att det en gång i tiden har varit han. Vad jag flummar på. Vet inte ens själv vad jag skriver. Tanken brukar slå mig när folk säger "Jag har inte sett min syster på 2 månader, hon är i Thailand" osv osv. Tänk när jag är 80 år gammal och säger "Jag har inte sett min bror på 60 år!!!!" Och då är det äntligen (?) dags.
För bara några veckor sedan gick min bror omkring, åt, pratade, andades,..hans hjärta slog. Nu är allt still.

Bilder från kvällen

Dukat fint :)


Nya grillen invigs!


Mamma hade gjort en jättegod potatissallad till köttet!


Puss älskling!!!


Långfredag

Hejsan! Har ni haft en bra dag ute i solen?
Jag började jobba kl. 8.45 idag. Gick upp ganska tidigt för jag skulle hem om till mina föräldrar och lämna Gusse.
Satt ute på fikorna idag och stekte. Så varmt och skönt ju!
Fick sluta jobbet tidigare. Skulle egentligen slutat 16.30 men jag gick 14.30 för det var så lite folk och min dag var så stressad som den redan var. Snackade med Elin om att vi skulle ses i stan en snabbis men sen blev det att jag och min kusin åkte ut i Höganäs och satte oss på en restaurang i hamnen med henne kompisar :) Andréas pojkvän Jim jobbar där så vi hälsade på och tog en varm choklad. Tycker att Höganäs är riktigt mysigt. Min mormor och morfar bodde i ett hus där innan så jag har tillbringat mycket tid där och många dagar på Höganäs strand :D Så fint, men jag hade ändå inte kunnat tänka mig att flytta dit. Känns som att det är mest äldre personer som bor där.

Nu har jag i alla fall precis kommit hem. Hade det jättetrevligt!! Är så roligt när jag och Andréa ses. Blir lite utflykter varje gång. Senast var vi på Kullaberg och grillade och idag Höganäs. Kul att komma ut från Helsingborgs kommun lite då och då. Även om det inte är New York vi pratar om så känns det skönt att gå på relativt otrampad mark. Ska snart åka hem till min familj med Esse. Mamma och pappa va på jobbet idag och köpte en grill, så den ska invigas! Ska bli gott med grillat! Sen ikväll blir det bio....igen!
Finns så många bra filmer ute nu ju.

Nu är jag ledig hela helgen. Känns jätteskönt att jag slutade så pass tidigt idag, då blir det nästan som att man är ledig i tre dagar. Ska bara vara ute så mycket som möjligt och njuta av solen. Hade varit roligt om man kunde lära sig hur man för över musik till sin mobil så att man kan lyssna på lite musik när man är ute. Har ni mött en mer oteknisk människa? Jag fattar verkligen inte hur man gör, och jag har inte riktigt orken att kolla upp det heller. Får köpa en ipod :P

Nu ska vi åka och grilla, hela familjen tänke jag skriva, men så är det ju inte riktigt och så kommer det aldrig mer att bli!

Ha en bra kväll.


Höganäs hamn. Sitter på uteserveringen.


Höganäs strand. (Som inte ser så jättefräsch ut nu på vinterhalvåret, men sen rustas den upp)


Gizmo och Gucci sprang runt som två lyckliga galningar :)


Höganäs håller tydligen på att bygga upp en liten motsvarighet till Hbg's Norra hamnen :P Tycker att det går sådär...

Glad påsk!

Godkväll alla!
Vilket fint väder det har varit idag! Jag och Djulijeta, Lamia, André och David satt ute på fikan och åt glass i solen! Då år det vår :) Känns som att alla är besatta av våren, men det är inte så konstigt när man bor i Sverige och man är van vid att solen tittar fram en gång i månaden.

Hade en helt okej dag. Först var jag på dåligt humör, sen blev jag glad pga. mina fjantiga kompisar :) Sen blev man lite ledsen igen, går upp och ned som en berg och dalbana.

När jag satt ute på rasten så fick jag ett sms från min mamma: "Charlotte, kom hem om när du har slutat. Påskharen har varit på besök." Hahahaha! Vilken söt mamma jag har :D Jag är fortfarande som 5 år :P Wiieee... Påskägg! Stack hem när jag slutade och fick lite mat och ett jättefint ägg som hon hade fyllt med godis och ett jättefint paket från guldfynd. Det var ett par jättefina örhängen som hon hade varit nere på stan innan idag och köpt. Sååå sött!

När jag sen kom hem började jag direkt laga lite mat. Blev en nypotatissallad med en köttbit och tzatsiki :D Det blev faktiskt gott.

Måste bara säga att jag fick världens gulligaste sms av Lamia nyss. Blev helt rörd. Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna så fina vänner? Och Djuli som jag pratade med en hel del idag, ni är så snälla mot mig! Hoppas att jag kommer att känna er och hålla kontakten med er resten av mitt liv, så mycket betyder ni, och många andra för mig.

Imorgon är det lååångfredagen. Ska jobba 8.45-16.30, sen ska jag träffa min lovely kusin så ska vi hitta på något och sen på kvällen ska jag och Esse gå och se The fast and the furious. Den nya alltså :D Vet inte vad den senaste heter, men ÄLSKAR de filmerna. Blir helt galen, hehe. Så det låter väl som en mysig fredag? Sen är det ju en röd dag imorgon och ni vet ju vad det betyder, dubbelt betalt! Tackar man inte nej till. Sen har jag även en ledig helg framför mig.

Nu: Måla naglarna sen sängen.

Glad påsk på er!


Maten som jag lagade idag. Visst ser det gott ut?! :)


Örhängena som jag fick av mami :D Jättedålig bild. De är i matt silver och lite "repiga". Jättefina på! Som min mamma sa: Det kommer att bli supersnyggt i sommar när man är brun :D Tack mamma.

09-04-09

Räknar man på datum så är det exakt en månad sedan min bror dog. Han dog den 9/3. Kom precis på vilket datum det var, och det var ett bryskt uppvaknande. Var kanske inte på världens bästa humör igår. Blir lätt så när det är kväll, man är ensam, det regnar + sorlig musik på det. Men det är bara bra, ibland behöver jag vara ledsen!

När jag skulle lägga mig vid 24.00 kollade jag in i köket och kom genast på att jag hade ignorerat hela högen med disk. Det såg så sjukt skabbigt ut, hatar när det är stökigt, ser så ohygieniskt ut. Hade varit så lat under kvällen men nu när jag såg det fick jag ångest och skuldkänslor så jag diskade upp allt. Sen gjorde jag mig en kopp té och la mig i sängen och läst Us weekly. Det blev ju lite nytta med det skvallerläsandet då det trots allt var på engelska, alltid något!

Har hittat en som ska göra om min bloggdesign! Min kära vän Sanna :D Så snäll som ställer upp, hehe. Måste bara ta lite mer bilder till headern osv. Ska bjuda henne på middag ute sen som tack, blir nog mysigt!

Fick en kommentar igår ser jag om att det ända man måste här i livet är att dö, resten väljer man själv. Vet inte om jag kan hålla med om det, men just det jag syftade på igår väljer man självklart själv, sitt jobb.
Det känns bra att någon ibland ger en sån kommentar så att man vaknar till och inser hur gnällig man är, inte många som har jobb att gå till idag! Det var ju inte så att jag gnällde på jobbet, utan mer att jag var så low att jag inte pallade göra något, speciellt inte sitta och spela glad på city gross. Känns lite bättre idag i alla fall.

På lördag fyller Anna år! Måste hitta på något på kvällen då. Har föreslagit att vi ska ut och äta, inte varje dag man unnar sig det. Tycker det är skönt att man inte alltid måste festa och bli full en helg för att den ska räknas som lyckad, den tiden är förbi! Haha. Vad är mysigare än att sitta på en restaurang med folk man tycker om och trivs med och bara snacka skit?

Nu: Klä på mig sen jobbet till kl 19!

Hoppas att ni får en bra dag friends.


Jag och min vän Anna på haket!

!

Är på sååå dåligt humör nu, orkar inte!!!!! Pallar inte gå till jobbet imorgon, men jag måste. Alla dessa måste:n.

Jordgubbar & hallon!

Nu har Esse och Jasse lämnat mig...:( Nä, hehe, de skulle gå och titta på fotboll på Harrys. Bara lugnt, då kan jag ha lite time for myself och fixa en massa saker. Lagade middag till dem, och efter det satte vi oss på balkongen och rökte vattenpipa. Sitter nu här med en stor skål jordgubbar och hallon! Sååå gott. Tycker oftast att färsk frukt är mycket godare än skräp, dvs. godis och chips. Det gör ju inget att det dessutom är nyttigt : )

Idag dåg jag en sak när jag jobbade som påminde om min bror så sjuuukt mycket. Vill inte säga vad det var, men det är verkligen inget ord som man brukar se, och speciellt inte som en gatuadress! Det var så att en kund stod och skulle köpa ett frimärke av mig och jag sneglar ner på hennes kuvert. Där står en helt sjuuuk adress som man bara undrar om den kan finnas?! Och det ordet får mina tankar att genast springa till min bror. Kan fortfarande inte förstå att han är borta.
Både för min egen skull och för andras visar jag det inte offentligt. Jag är oftast glad (?), och oftast spelar jag inte. Det är oerhört skönt att komma ut och tänka på annat och leva precis som förr, men sen när man kommer hem har all energi gått till att vara "normal" så man är helt slut. När folk frågar hur det är med mig säger jag "bra" och det är det för stunden, men jag vet ju, och det vet säkert personen som frågar också, att det egentligen inte är så bra. Man säger ofta "bra" för att inte göra besvär för andra, det är så jävla svenskt. När man frågar någon så är det mer som en hälsningsfras, man bryr sig inte egentligen om hur människan mår. Det låter ju sjukt hemskt, men visst är det så? Jag bryr mig visst om hur mina vänner mår, men man förväntar sig inte något annat svar än "bra". Tänk om någon en dag skulle säga "Jag mår skit, är så jävla ledsen", hade man varit beredd på det? Tro inte att jag inte bryr mig om mina vänner nu. Hoppas att ni förstod vad jag menade. Det finns inget värre än att se en bra vän ledsen. Men man borde bry sig mycket mer om hur andra människor mår, även personer som man inte känner så bra. Man vet aldrig vad folk går omkring och bär inom sig medan de lever helt normala liv och bygger upp en fasad för omgivningen.
Ibland hade det kanske kunnat rädda liv...

Fy! Kollar på Efterlyst nu om serievåldtäktsmannen i hbg. Man vågar ju knappt gå ut om kvällarna! Den senaste våldtäkten skedde i lördags, samma tid som jag och mina vänner gick ner till stan. Eeeh, helt allvarligt, det var precis där vi gick?! Elin bor vid Torino på Rektorsgatan och de visar bilder precis vid korsningen vid henne och långvinkelsbacken, där vi gick?! Usch. Tur man bor på säkra söder :P

Här kommer lite pics!

Detta är mitt hjärta. Värsta fotomodellen, hehe.


Ute på en liten promenad, har inhandlat min tröjja :) Visst ser jag nöjd ut?


Detta äter jag just nu. Yummie.


Här är min topp! Vad tycks? Det blir som en söt liten kjol nertill :)


Här är mitt vardagsrum. Inte så jättestädat, men men.


Denna fina tavlan fick jag av min storebror i julklapp. Kan bara sitta och titta på den hur länge som helst. Vet inte vart jag ska sätta upp den, men den står rätt så fint där den står...


... Vilket är här i min myshörna :D Brukar tända alla ljus, blir väldigt mysigt då : )

Nä, nu ska jag fixa lite. Måste ändra design på bloggen någon gång.. Sån riktigt tråkig bas-design. Men jag är som sagt inte världens tekniske så får väl hitta någon som fixar det till mig. Sov så gott sen!

Hejsan!

Hoppas att det är bra med er. Har haft en mysig dag. Jobbade först 9-16, sne åkte jag hem till mami där jag såg en SJUKT snygg blus som hon har köpt..... på Kappahl! Hahaha, helt sjukt. Den va så grymt snygg och såg riktigt exklusiv ut, så sjävklart tog jag och min lilla rumpa oss ner till Kappahl på Söder (nära mig) och spanade in sortimentet. Kappahl har fått in en ny linje som kallas för "Vintage stories". Kan jag vaaaamrt rekomendera för er som tycker om lite mer gammeldags grejer. Mycket spets och gulliga smycken :) Denna serien är en provkollektion och det som finns ute i butik är det enda som finns, kommer inget mer så det är alltså väldigt få som kommer att gå omkring i "Vintage stories" :D Ska lägga in en bild på en topp som jag köpte därifrån lite senare.

Här kommer lite bilder från i lördags! Nu ska jag laga lite mat, sen vattenpipa på balkongen med Esse! :D Vår.

Här sitter Emma (med ryggen mot), Sanna, Sandra, Anja, Anneli och jag :)


Anja och jag :) Ser jätteblek ut, uuuh,


Jag, Sanna, Elin och Emma. Jag ser 2 m lång ut! haha.


Gruppbild! :)


Precis innan vi ska ner mot stan, goá och glada :)


Swing it! Anja och Sandra dansar.... och jag... fyller Sanna?!! Hahaha, kom min lilla flicka och smaaaaka!

Visst är det fint hemma hos Elin och Jocke?! :) Väldigt mycket min stil, me like!

Hörs senare!

Bilder!

Hej hej bloggen! Har varit nere i stan och bokat den hemliga saken, sen var jag inom Grand hotel och lämnade solglasögonen och pratade med min kusin. Träffade på Anna på kullagatan : ) Ska snart börja jobba, är hemma hos mamma och pappa nu. Här får ni i alla fall ett litet bildregn från igår!


Esse med Teo! Såååå söt liten bebis. Esse har så bra hand om barn. När jag satt och tittade på honom när han gick omkring med Teo sa Nelly (Teos mamma): "Blir du sugen Charlotte?" :D


Min älskade mamma med Teo.


Mina babes!!! Emma och Djuli.


Gbg's huliganer fick eskort av polis :P


Ljubavi! :D (Med mina heta brillor)


Lina, Emma & Djuli.


Jättesuddig bild. Detta var efter bion när jag gick hem med mitt godis :D Let's go shopping! Hehe.

För övrigt såg vi "Marley and me". Sååå sorlig film. Fy!!! Jag älskar hundar, och hoppas att Gucci är en mirakelhund som aldrig dör! Hon kan iaf bli 80 år så att jag dör före henne :P

Vi ses!

Godnatt.

Ville bara säga att jag har haft en fin dag, hoppas att ni har haft en lika fin dag.

Lägger in bilder imorgon, glömde såklart att ta med mig kamera-sladden hem.

Godnatt!

Sunny day!

Godmorgon!
Vilket fint väder det är idag, skönt när man är ledig! : ) Har fullt upp hela dagen. Har precis hämtat bilen på parkeringen och ställt den utanför. Har tömt den på alla påsar från mamma och pappa. En heeel del kläder och saker. Håller på att organisera upp det här hemma igen :P

Efter att jag har städat färdigt ska jag och Esse gå en runda ner i stan. Ska boka en tid för en viktig sak, mer än så säger jag inte :) Ska berätta sen när det är klart. Sen måste jag köpa större minneskort till kameran, också kanske det blir en liten fika i solen.

Sen ska jag hem till mamma och pappa och hälsa på. De ska ha gäster och jag vill gärna vara med.
Sen på kvällen ska jag träffa Andréa och lämna hennes solglasögon, och efter det ska jag träffa Djuli, Emma, Alice och Sofie för en fika på Mezo :D Vattenpipaaaaa! Hehe, sen blir det bio. Så mysigt, men som ni hör är det fullt upp.

Förlåt för mitt dystra inlägg igår. Blev på bättre humör sen när jag kom till jobb. Vad ska jag säga? Djuli kan liva upp de dystraste dagarna :D Så roligt vi hade, bara fjantade runt. "Fryst laaaaaamm!" Hahahah. Sen när vi hade slutat fick Djuli och Jay ett ryck och ville gå till Burger King, så jag och Jessie hängde på.

Hahaha körde som en galning hem med Jessie. Spöade lill-rumpans ass. Hahahahhaa, det är inte lätt att va liten.

Måste berätta så söt Djuli är. Så har hon köpt såna skitfina svartglittriga ballerina skor till mig! Awwwe. Ska lägga in en bild på dem senare, skitfina! Kommer användas flitigt i vår/sommar.

Nä, nu ska jag fortsätta, hörs kanske senare. Om jag hinner :)

.



Vackraste platsen i Sverige...

Kullaberg


Godmorgon.

Godmorgon bloggen.
Kan berätta om min gårdag. Det började med att jag vaknade kl 6.00 hemma hos mina föräldrar, time for work! Hehe, trodde det skulle vara jobbigare att gå upp då jag har vaknat 11.30 i en månad men trots att jag la mig 01.00 så gick det bra. Efter att ha jobbat till kl. 14.00 åkte jag ner till knutpunkten och hämtade mina föräldrar som hade tillbringat en kväll/natt i Köpenhamn. Sen åkte jag hem, stressade ihjäl mig, bytte om, tog med Gucci och körde och hämtade min kusin och hennes kompis i stan. Mot Kullaberg!!! Har inte varit där på flera år, men nu ska jag mycket snart åka dit igen! Så vacker ställe, man skulle nästan kunna tro att man är utomlands när man kör genom Mölle, ligger så himla fint vid havet. När vi väl vandrat upp till toppen la vi fram filtar och tände grillen. Det var även två stycken killkompisar till Andréa som var med. Vi hade det supermysigt där uppe. Var helt vindstilla och inte ett moln på himmlen (rent visuellt).

Vi var där i några timmar och hade jättemysigt. Har tagit lite bilder som jag ska lägga upp med sladden till kameran är hemma hos mina föräldrar. Kan lägga upp dem senare idag då jag ska dit.

Sen körde jag dem hem och åkte och tankade. Sen hem, duschade, fönade håret, sminkade mig. Allt på 40 min. Var så sjukt stressad. Sen hämtade Esse mig med min bil och körde hem mig där jag bytte om snabt för att sedan åka vidare till Elin som bjöd på middag/fest. Hade det jättemysigt hos henne. Hon hade snoffsat till det rejält! Snittar och välkomstdrink, sedan någon thai-mat och som efterrätt var det någon bär-röra. Så gott! Vi spelade spel, sjöng singstar, rökte vattenpipa och kollade på fyrverkerier : ) Det var Anja, Sanna, Anneli, Emma och Sandra som var där.

Sen vid 24.00 gick vi ner mot stan. Gick till Utposten, som vanligt, men gick snabbt vidare till The tivoli. Har inte varit där på väldigt länge, och jag förstod genast varför när jag gick in. Usch, det var de mest utkastade 120 kr. jag har varit med om. Gick in, hängde in min jacka, gick på toa, tittade mig runt lite och gick sedan ut. Hah! Var där i ungefär 20 min, väldigt lönt. Orkade inte alls med stället. Vill inte låta finare än alla andra eller mer "mogen" men det stället kan verkligen inte ha 20-årsgräns, eller är det jag som ser/beter mig äldre än 90% av folket som befann sig där. Bar stod och tittade ut över stället och allt vackert försvann med det. Allt blev svart och mitt partyhumör likaså.

Jag gick hem själv då min mobil hade dött. Hemskt att gå igenom stan, från The tivoli till Högaborg. Inte för att jag är rädd att något ska hända, men alla som går förbi en ska alltid vara tvungen att fälla en kommentar om en, både positiva (som jag verkligen inte uppskattar i det läget) och negativa. En jävla hårdrockare med skinnjacka hörde jag säga "Ja, du ska köpa nya skor ja!" Ursäkta?! Ska en äcklig hårdrockare komma med modetips till mig? Hah. Ursäkta min nedstämdhet, men det var så jäkla (sitter en lååång stund för att försöka hitta rätta uttrycket) ansträngande att gå hem.

När jag väääl kommer hem kan jag inte sova. Jag sätter mig och kollar runt på nätet och ser att jag har fått ett mail, här är ett utdrag:

Men kom på en fin sak som Mattias sa när vi var mindre. Jag tycker det var fint...Vi prata om vad som händer när man levt färdigt. Vad som händer och så...Han sa då att om han fick välja skulle han vilja bli en fågel som kan flyga vart han vill och se sig om i världen. Han fråga mig vad jag skulle kunna tänka mig och jag ville bli en katt. Han såg lite fundersam ut sen sa han, du får lova att inte äta upp mig då. O det lova jag.=)

Bar sitter här ensam, berusad i mitt mörka vardagsrum och STORBÖLAR!!!!!!!!!!!

Sitter nu och lyssnar på en av Mattias favoritlåt som spelades på begravningen. När jag väl listar ut hur man sätter in Youtube-klipp i bloggen ska jag sätta in båda låtarna. Väldigt fina.

Allt jag ser är Mattias. Allt som är vackert, då tänker jag på honom. Igår när jag var på Kullaberg och stod vid klippkanten och tittade på utsikten - Mattias, en vacker solnedgång - Mattias, en stjärnklar himmel - Mattias. Allt. Precis som allt blir otroligt vackert när jag tänker på honom, precis blir allt otroligt fult och meningslöst när jag inser hur det ligger till.

Det är så himla konstigt. Min lillebror var och tatuerade sig i fredags. Han tatuerade in ett kinesiskt tecken som betyder kärlek. Mattias hade en likadan tatuering på skuldran. Nu sitter jag här och skriver och har på "Miami ink" samtidigt, och tror ni inte att det är en brud som ska tatuera in kärlekstecknet?! Konstigt, kollar ju aldrig på det programmet. ALLT påminner mig.

Nu ska jag klä på mig, åka tlll mina föräldrar och sen åka till jobbet. Jobbar 13.15 - 21.15. Som ni ser blev inlägget skrivet med kursiv stil, bara råkade trycka på någon knapp och nu går det inte att ändra tillbaka. Jag HAR faktiskt tryckt på den kursivstil-knappen, I'm not totally stupid, men den vill inte ändra. Hoppas ni har överseende. Hah.

I'm in a bad mood today. Söndagar, hatar dem.


Godnatt!

Godnatt bloggen... Förlåt för att jag inte har skrivit på två dagar, har helt enkelt inte hunnit. Ska skriva ett stort inlägg förhoppningsvis imorgon, annars blir det två på måndag! Har varit hos Elin ikväll och sedan var det utgång, men jag pallade inte att vara ute så jag gick hem... Nu ska jag sova i min säng för första gången på en månad....ensam.


Vår?!

Vilket härligt väder det har varit idag! Dagen började mindre bra då min mobilladdare mystiskt hade försvunnit och min mobil var helt död (tycker fortfarande inte om att använda det ordet, även fast det rör sig om en sak, men kom inte på något bättre ord.) Letade som en dåre. Rotade igenom ALLA mina påsar som jag har här, alla rum, lådor, ja jag blev helt galen. De som känner mig vet precis hur galen jag blir, hatar att vara av med saker! Riktigt stort i-lands problem, men det är något som verkligen gör mig galen :P Till sist såg mamma att jag var helt förstörd, satt i soffan och stirrade, så hon sa att vi skulle åka till Elgiganten och köpa en ny. Väl där har de EN LG-laddare, som är för cigarett-uttaget i bilen! Ööööh... Jga köpte mobilen där men de har ingen laddare till den?! Riktigt praktiskt ju. Vi blev skickade vidare till Expert där de inte ens hade bil-laddaren, vidare till Kjell & Company, ingen där heller, och till sist till The phone house där de även där endast hade bil-laddaren. MYCKET märkligt om man frågar mig. Varför har alla bil-laddaren men inte den vanliga laddaren?!!! Hmmm.
Självklart blev jag inte på bättre humör för det och gav upp och körde hem. Väl hemma hittar jag den i en låda som jag inte har letat i, GREAT! Haha. Så trevligt när folk ska vara duktiga och städa, så går de och tar andras saker och lägger det i en låda utan ägarens vetskap. Suck...

Sen blev jag på bättre humör... Gick nämligen ner till stan med Anna. Hade på mig vårjackan för första gången, och frös inte! Det ni. Vi gick genom stan och när vi kommer till Petter's (ett gatukök, där jag för övrigt har jobbat) ser jag en anka som står i kön och tigger. Den var så sjuuukt söt! Bara stod där i ledet och tittade långhalsat på personen framför som beställde korv. Fick ett spontant infall och ställde mig i kön och köpte två st. korvbröd som jag sedan satt i solen och matade ankan med : ) Så söt den var! Kändes så bra att ge den lite mat, och det kostade mig 8 kr. Vad är det för mig?

När ankan var mätt och belåten gick vi vidare ner till Norra hamnen. Beställde en stor chai och en kaka, sen satte jag och Anna oss i solen. Satt där och pratade skit i ca. 2,5 timme!! Esse kom precis när vi hade köpt fikat, och när han sedan efter sitt besök i stan skulle gå och hämta bilen igen satt vi kvar. Han bara "VA?! Sitter ni här fortfarande?! Jag gick ju förbi för 2 timmar sen!" Haha, det är tjejer det : ) Det var så mysigt att kunna sitta i solen och att istället för att frysa, känna solens strålar värma ansiktet.

Det känns så skönt att få komma ut och vara en "normal" människa för en stund. För en kort stund är jag precis som alla andra som går på kullagatan. Jag går och fikar, shoppar och skrattar med mina vänner. Men när man kommer hem får man en käftsmäll och en stor dos av något som heter Verkligheten. När ska jag förstå? Det är det jobbigaste. Att min hjärna inte kan smälta vad som har hänt, att jag ofta blir påmind om det och blir varje gång lika förvånad och förundrad.  Jag vill bara trycka in det i min hjärna, men den fortsätter att stöta bort det...

Imorgon ska jag till jobbet och hälsa på.

Fick ett så otroligt fint sms av en kompis från jobbet nu ikväll. Jag blev SÅ rörd över hur fint hon skrev. Hon om någon vet hur jag känner och vad jag går igenom då även hon har förlorat en bror. Sms:et betydde så mycket.

Nu ska jag ta en kopp té, sov så gott!


RSS 2.0