Good old times

Denna veckan när Esse är borta vrider jag tillbaks tiden lite och sover hos mina föräldrar. Tradigt att sova själv en hel vecka eller hur?

Alltid så kul att sitta vid deras dator. Har en massa gamla bilder som bara stinker (NÄ doftar starkt, för det är med ett leende) nostalgi.

Kolla bara nedan.


HA-HAAAAAAAAAAAAAAA!! Bjuder verkligen på denna. Ser helt borta ut :P Har precis hämtat Gucci. SÅ SÖT! Och visst ser jag liten ut? :P

PUUUUUTTE! ♥

Hahahaha.

Emelie, Clarin och jag på Megafon. Som man hände där då! Awww.. och just denna dagen fick jag reda på att jag fick mitt nuvarnade jobb på EKO/City gross så jag var SÅÅÅ glad! :)


Elin och jag. Högstadiet.


Jag och min första "riktiga" pojkvän Christopher :)


Esse och jag :)


I Rom med Ina! Äventyr! Miss it.


Hahahaha älskar denna bilden. Kommer ihåg så mycket vi skrattade! "Då är kvällen räddad!"

:)




Jadå poliserna bjöd på dricka hela kvällen... fast jag var 17 och Ina 16 :))

Första gången jag kör en moppe. Krockade strax efter att fotot togs... hahahaha! "Yes, I know how to drive" Lie, lie, lieeee. Amen hur svårt kan det vara?:P








En jäkla massa bilder blev det! Haha, fy så fort tiden har gått! Men samtidigt så känns det sjukt längesedan. Som man har förändrats.

Natti.

Julskyltning och New moon

Nu ser här fräscht och beboeligt ut! Har städat heeela lägenheten och nu är doftljus/olja tända! Älskar när det är rent och doftar gott!

Ska bara bya om sen ska jag ner på julskyltningen med kusse och efter det blir det New moon på bio! Oooooh, Edward äntligen ska vi ses igen, har saknat dig! Hahaha! ♥

Vilken perfekt söndag.

Sovmorgon

Har tagit en rejäl sovmorgon idag! Kan man lugnt säga.... Somnade runt halv ett och vaknade kl 12! Eeeh, normalt? Vaknade tidigt imorse vid 4 av att jag hade sjukt ont i handen (som varje natt) och tog då en tablett av pencillinet och en ipren... sover man tyngre på det? Känns som det. Tror inte jag hade sovit till 12 annars! Kanske 10... jajaj, lite smått chockad över att sömntutan (Gucci) lyckades hålla sig så länge.. det var tom. jag som väckte henne och inte tvärtom.

Gårkvällen hemma hos Anna var väldigt trevlig :) Var lite roligt när vi skulle dit.. Jag och Esse har kört henne hem från personalfesten i somras mitt i natten, och ändå lyckades jag hitta igenom bostadsområdet till henne. Mitt lokalsinne är inte att leka med. Men däremot hade jag ingen aning om vilket hus det var då vi släppte av henne på parkeringen (såklart, haha!) så vi gick omkring och försökte kolla på bostadshusen... gick förbi ett hus där man ser rakt in... en jäääkla massa killar som festar.. MEN är inte det Claes? (Annas sambo) Haha... gick förbi 4 ggr och sneglade in. Till sist visade det sig att det var rätt hus :) Claes och hans jobb hade förfest då de skulle ut sen... runda och goda. Sen åt vi, snackade skit och spelade spel. Måste verkligen köpa fler spel. Älskar det. Och vilken tävlingsmänniska man är då! Hahahah.

Åkte hem relativt tidigt, runt halv tolv. Djulle skulle ju upp med tuppen idag då hon har öppning på jobb och jag ville helst pussa på Esse innan han begav sig mot Prag. Nu är han borta... för en vecka. Tomt.

Nu ska det storstädas här hemma för här ser inte OK ut! Speciellt inte min klädhörna :P Tror det ligger mer kläder på golvet än i garderoben. Hehe, men så blir det när man har en stressig vecka.

Får försöka fota mina saker med webcameran sen..

Rena rama julafton!

Vad fort lediga dagar går! Helt galet... men sen är klockan i och för sig bara 16.40 även fast det både känns och ser ut som att klockan är 21.00.

Min dag har bestått av; vakna hemma hos föräldrarna... åt frukost. Åkte hem och väckte Esse som jobbat natt. Sen begav vi oss till Båstad! Skulle besöka en affär där och passade på att ta en stor promenad samtidigt. Fy så mysigt Båstad är! Ska vara ärlig nu.. har aldrig varit där innan :P Hemskt I know! Jag bor liksom 40 min ifrån och har aldrig satt min fot där... Men så mysigt där var! Fick lite Mölle-känsla med alla hus som låg upp mot kullen och närheten till havet. Dit ska jag åka fler gånger!

Hittade i alla fall det jag sökte; en ny vinterjacka! Den är helt underbar! Tänk gammelrosa, sjukt mjuk, volang längst ner, pälshätta, Odd molly. Love it! Blev även ett par balla skinnbyxor! Har letat i år och dar efter ett par (hahahha, rimmade ju!). Har bara sett en massa tunna lackleggings men det jag söker är ett par tjocka, matta skinnbyxor.. och det fann jag alltså till slut! Ska ta foto sen... Och nu kommer det sorliga med denna dagen! Min kamera är död! Linsen vill inte åka ut.. Vet inte vad jag ska göra. Måste lämna in den så att den blir lagad, älskar verkligen min kamera! Bästa presenten jag har fått. Har verkligen haft användning för den.

Ytterligare en sak som kom hem idag; mina skor från H&M + ett par shorts. Hah! Det är ju som julafton idag! Helt galet.. men nu ska jag ta det lugnt :) Fick jackan av baby i tidig julklapp... TACKtacktack! ♥ Den komme rjag också ha bra användning av :)

Ikväll står tjejmiddag hemma hos Anna på schemat. Sk bli jättemysigt! Bara ta det lugnt och snacka skit.. Ska dit snart, redan halv sex så nu får jag nog allt göra iordning mig :)

Ha en bra helg! Toodels.


Tjillevippen!

Har precis kommit hem från fru doktor. Har haft sjukt ont i vänster bröst, arm och hand i lite mer än en vecka nu! Började som ett håll i bröstet... tänkte att det kanske var pga. stress och taggade ner lite... Tog det bara lugnt i helgen som gick (förutom att jobba) men inte gick det över. Det blev bara värre! Snärtan strålar ner i armen och efter ett tag dunkar det i handleden och handen som om man brutit den. Helt olidligt. Speciellt ilningarna. Har haft svårt att sova pga av det och fick ta en sömntablett häromdagen... så jag tyckte att enough was enough och pallrade mig till doktorn.

Visste inte ens vilket distrikt jag tillhörde, så längesedan var jag sjuk. Om man nu ska kalla detta sjuk, snarare skadad. Men i alla fall i kontakt med vården. Ringde till Elineberg och han bara "ja... alltså du har ju varit här en gång innan... 2002" Hehe. Stack dit idag och det visade sig att jag hade en inflammation i muskeln! Amen helt allvarligt, jag har ju inga muskler? Shit.. just my luck! Hon tyckte också att jag såg lite späd ut och skulle inte dö av lite träning... haha! Ja... kanske man skulle göra.

Nepp, så nu blir det pencillin i en vecka! Sen hoppas vi på att skitet är väck! Detta är kanske något som man kan använda sig av de kommande dagarna på jobbet? :) Nä, jag kan tyvärr inte göra det... har en inflammation i muskeln. Pick it up!" Hahahaha.

Hade förresten en otroligt mysig julpyssel/bak kväll hemma hos Andréa igår! Gjorde en jättefin adeventsgrupp som jag ska visa sen... Är så stolt! :)

/Sicko

Helt slut..

.. efter en intensiv men rolig ledig dag! Började med att mamma hämtade upp mig så körde vi ner i stan. Gick till House of pain för att prata med killen som ska tatuera mamma på fredag(!) och tror ni inte att det är samma dude som tatuerade mig och Martin? Hah, weird! Destiny?

Sen gick vi inom H&M för att leta efter en sidenblus som jag innan varit för snål för att köpa men som jag sedan har ångrat att jag inte köpt. Och självklart var den helt slut! Kollade efter den på Väla i söndags men där fanns den endast i strl. 44 kvar och här var den alltså helt slut. Frågade ändå om de inte kunde rnga ut till familia för att höra om de hade den där (de har ju typ 10 besökare om dagen) och de hade den i strl. 36! Wiehooo, den ska ändå sitta löst så det gjorde inget!

Sedan åkte jag och mamma ut i skogen med Happy och Gucci för en promenix. Skönt att komma ut, längesedan.

Sen hem för att direkt gå ner till stan för att möta upp Andréa. Gick en runda på stan och köpte alla tillbehör till vår julpysselkväll imorgon :) Såååå mysigt! Vi ska göra adventsgrupper, dricka glögg, baka lussekatter och lyssna på julmusik. Och Andréa ska göra julkort med scrapbboking.. sånt pallar inte jag med. Köper fina istället :)

Sen kom Esse och hämtade oss, släppte av Andréa hemma, åkte till Amadues för en falafel (of course) och sedan ut till familia där jag köpte blusen... och en mössa och ett par vantar :P Kunde inte låta bli. Sånt behövs ju alltid, eller hur?

Så nu har jag alltså precis kommit hem... tror ni att man är trött eller? Usch... ska fixa lite här sen ska jag hem till mamma och pappa för att se desperate housewives..också ska jag sova där. Esse är ute och kollar på fotboll och jag pallar inte köra hem sen igen.. kan man lika bra sova där.

Imorgon ska man upp med tuppen och jobba 6.30 - 13.00. Ska förresten gå och se New moon igen med Andréa! Wohoooooo! :) Blir förhoppningsvis på söndag. Längtar! EDWARD.

Vi hörs!

Min nya mössa! Söt va? Har en rosett där fram.

Nej jag har ingen finne vid munnen. Orkade bara inte le eller något..

I'm in love with a fairytale

Godmorgon! Åh, är fortfarande heeeelt inne i filmen. Älskar den, ni bara måste de dem. För er som inte har en clue vad de handlar om eller som tror att det är läskiga filmer; så är absolut inte fallet. Det är en romantisk film. Jag kallar den en modern Romeo och Julia. Bara så bäst....

Jag vill också vara en vampyr! Är Edward (den bleka killen som kysser Bella) den hetaste vampyren ni har sett eller?

Nu kommer man att längta ihjäl sig tills nästa film kommer... om ett år! Puh, jaja längtar tills New moon kommer ut på Dvd i alla fall så kan man se Twilight och New moon i rad. Loves it! Det är som ett beroende! Har aldrig känt för en film förr som jag gör för denna.

Jag innan filmen med min HETA popcornsbag!



Här är tre st. trailers för filmerna. Den första är trailer för första filmen, Twilight, de två andra för New moon. Se i alla fall de två första, men om ni är ett freak som mig och ska se filmen på bio kanske ni inte ska se den sista. Den är ganska avslöjande. Men ja, om ni skiter i vilket så se den andra... det är i princip filmen i korthet. LOVE ♥


AMAZING!

OMGOMGOMGOMG! Hahahaha, känner mig som värsta fjortisen men herregud så bra New moon var! Oooooooh!!! Vill se den igen. Blev inte alls besviken som jag var rädd för att bli... helt sjkt bra, så magisk. Lite sorlig då och då men det gör filmen ännu starkare. Älskar den! Såååå bra.... Och Edward, vad ska man säga? GUD!

Ni måste se den! Nu ska jag försöka sova...hur nu det ska gå!

BÄST!


New moon

Dagen som jag har väntat LÄNGE på är äntligen här... It's New moon time!!! Wieeehooo! Har fått Emma att älska Twilight nu med så hon och Diana följer också med :D Myspys!

Berättar hur den var sen! Happy!


You can call me a nerd

Har precis kommit hem från en supermysig promenix och fika med kussen. Kollade in en massa julgrejer (det känns tidigt!) och bestämde att vi ska ha julpysselkväll på onsdag... MYS! Ska fixa egna advetsgrupper och baka lussekatter! Yummie.

Var ute och letade efter en ny festklänning också men hittade inte ett dugg! Köpte inte en enda sak. Good Charlotte! Fick dock ett riktigt delicious smelling set av Andréa som hon har köpt på Victoria secret i NY! Tacktacktaaack! Älskar Victoria secrets grejer, doftar helt underbart! Ska duscha sen och smörja in mig med body butter :)

Meeeen, nu mina vänner.. ska jag kolla på Twilight igen :D Hahahahahha. You can call me a nerd, whatever :)

Kolla vad Esse hämtade ut igår! ;D

Kanske man blir lika het som brudarna från Victoria secret om man använder deras grejer? Hmmm..


I'm hooked

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuueeeewieeeeeeeee! VAD jag älskar Twilight! Hade nästan glömt bort hur sjukt bra den är! FY! Så himla fin kemi mellan Edward och Bella. Man bara dras in i filmen... Älskarälskarälskarälskarälskar den! Ni som inte har sett den borde skämmas :P Crazy!

Dock fick jag en kniv i mitt hjärta när jag hörde två st. låtar. Två st. låtar som var med i en film som Mattias gjorde samma dag som han dog. Jag hade HELT glömt bort det och blev helt stel så fort jag hörde första tonen, kände igen dem direkt.


Twilight ♥

Nu blir det filmmys med Twilight! Wiee älskar den filmen och imorgon har tvåan, New moon, premiär! Soooom jag har längtat! Loves it big time! Fick dock inte platser till imorgon, de var slutsålda för över två veckor sedan! Normalt! Men jag och baby ska gå på söndag... lika bra det, söndagsmys ju!

Behöver fräscha upp minnet lite så nu ska jag se ettan :) Har gjort en kopp chai té som mamma har köpt till mig i Indien. Luktar underbart och smakar säkerligen det också!

Och förresten; tack för alla kommentarer! Så roligt att gå in här när ni har skrivit ♥


Let's go India style! ;D

Idag kom ju min kära mami hem från India! Jag, pappa och Gucci stod och väntade på knutan 7.20 imorse och ut genom dörrarna kom en väldigt mörk person :) Hem och åt frukost och gick igenom heeela resväskan. GUD vad kvinnan har handlat. Nu vet jag vart jag har fått det ifrån ;D Hur mkt saker som helst och hon höll upp sak/plagg efter sak/plagg och sa "detta kostade 13 kr!" ööööh, take me there? Haha... Fick en massa fint som jag visar sanrt en dag.

En rolig sak som jag bla. fick var flera set med bindisar. Oooooh, ni som inte känt mig så länge vet inte detta, men när jag gick på mellanstadiet gick jag ständigt omkring med in bindi i pannan. Älskade och älskar faktiskt fortfarande det. Det är så vackert! Men ser ju inte helt normalt ut om en svensk tjej går omkring med det på stan. Får i alla fall leka med det här hemma... haha. Fick en flipp och "pyntade" ut mig till en indier! Resultatet ser ni nedan.. skratta inte! :)




Nu vet man vad man ska vara nästa halloween :D Bara att låna en sarong av mamsi så är man fit for fight!


bedroom makeover

Wiehooo vi ska göra om lite av vårt sovrum! Kom hem och fick världens utbrott på det... haha, hatar vårt sovrum. Det har varit något från allra första dagen som inte känns bra. Allt ser så rörigt och omatchigt ut. Fick panik... Det är något som bara kan växa och till slut får man ångest. Vill ha nytt! Tycker inte alls om färgerna och materialen..

Fick i uppdrag av Esse att kolla efter nya saker på nätet och skriva upp vad det kostar sen ska vi iväg och köpa färg och i alla fall lampor och en ny matta. Sänggavel, sängbord och eventuellt ny garderob fårr väl komma sen..Man blir så inspirerad när man kollar runder. Finns så himla mycket fint. Vill ha det precis som i vardagsrummet (som jag stortrivs i) väldigt ljust, lugnt och harmoniskt. Lite mustigare träslag och resten i neutrala färger.

Här är en bild som jag har fixat ihop nyss på ett sovrum som gärna hade fått bli vårt! :D Har blandat ihop lite olika saker från mio som har sjukt fina OCH dyra saker... Ajajaj. Om man var rik!

Och Esse, slutnotan blev 32990:- :) Och då är inte "tavlan" inkluderad...

ÄLSKAR "tavlan". Det är bara en bild som jag har tagit på google. Hade så himla gärna velat få den målad till mig.


Denna snygga garderoben är också med i notan. Den fick dock inte plats på kollaget, ska ju stå mitt emot sängen.


Nästa stopp; frisören!

Wohoo, nu bär det av till frisören för färgning! Loves it!

Fick ett jättefint vykort från mamma i Indien igår, tacktacktack! Imorgon kommer du heeeeeeeem! :) ♥

Later.


Kunde inte låta bli...

Beställde hem dessa skor från Jimmy choo's kollektion för H&M. Har alltid velat ha ett par Jimmy Choo och nu är ett par påväg hem till mig :D Happyness! Normalt sett ligger deras skor på några tusen men eftersom de designar för H&M som är en budgetkedja säljs de för 799-1200 kr ca. Dessa kostade 999:-

Tror de blir grymma till en enkel svart klänning. Skorna får göra "wow" jobbet! :D


Cravings

Kan man få cravings efter saker? Jag tror nog det. Igårkväll lånade jag värmespolar av Sabina för att locka mitt hår. Har normalt sett ett väldigt svårformat hår, det lever sitt egna lilla liv, men dessa var sjukt bra! Blev jääättefina lockar och dessutom kan man rulla upp håret och sedan sminka sig under tiden istället för att stå och locka håret i en timme. Jätte smidigt! Hittade dem nu på bästaste skönhetssajten eleven.se och hittade även lite annat som gärna får vara på väg hem till mig...


Personalfest!

Igår var det personalfest på tivoli! Det stod champagnesafari på schemat och till det serverades god mat! Hade det roligt där men när showen var slut ville jag dra vidare, det dog ju helt ut på tivoli då de höll på att städa undan alla bord och grejer för att nattklubben skulle öppna. Det enda som var öppet under tiden var schlagerbaren, och helt ärligt, hur kul är den? Inte särskilt om ni frågar mig.

Pös till utposten där vi fick ett bord. Det var jag, Anna, Sabina, Nathalie och Monki. Shottade 50/50, de enda shottarna som är sjukt goda! Smakar hallon/saltlakrits. Mums. Träffade på en hel del roligt folk. Bechir, Martin, Elin, Anja och sist men inte minst Andréa, Frida och Martin (och deras vänner). Alla andra gick hem eller gick vidare... Som alla gånger då Andréa entrar skruvades stämningen upp ggr. 100. Haha, drack champagne i baren. Fick även en sourz svartvinbär för att påminnas lite om hur halloween såg ut. Efter ett tag blev Sabina också trött och gick hem och kvar var jag till mitt öde, haha. Nä, hade jätteroligt med Andréa och de andra men när vi hade varit på Cardinal ett tag kände jag att jag blev riktigt trött. Man hade ändå varit hos Sabina kl. 5 så det var en lång kväll... Istället för att börja vid 20-21 och gå hem vid 4-5 så började vi kl. 17 och gick hem 3. Det mina vänner är en kväll på 10 timmar, inte helt dåligt.

Slutade med att min söta och snälla Esse kom och hämtade oss, körde till Mcdonalds för litta nattamaaat och sedan köra Andréa hem för att sedan sitta uppe och kolla på road wars, haha! La mig halv fem.

Känner mig jättebra idag, skönt! Det tror jag dock inte att alla från jobb gör idag. ÅNGEST! Fy som vissa beter sig. Lowclass people.

Nu ska jag snart hem till pappa och hämta hem mitt hjärta! ♥ Enjoy the pics.

Mina söta tjejer!

Sabina, Emma & jag.


Väntar på maaat. Så hungrig jag var.


Gänget :)


"Amy winehouse" Hahahaha. Med ciggen och allt.


Dolly Parton :)


Happy :)


Om jag får lov att vara lite egenkär: ÄLSKAR mitt hår på detta fotot. Bästa färgen som jag någonsin haft! Har min underbara frisör Ghenna att tacka! Ska dit i övermorgon och färga utväxten + färgen har släppt lite (vilket man inte alls ser på denna bilden) LOVE ♥


BWO hahhaha!


:D

Tog lite av bordsdekorationerna..




På utposten


Jadå!


Hahahha, helt inne i vad Anna säger. Kommer inte ihåg vad det var men det ser intressant ut :D


SKÅL!


Andréa och Frida :D


New stuff

Har precis kommit hem från en fika med en killkompis på stan, myspys!

Tänkte mest titta in här och visa sakerna från Malmö och leggingsen från igår. Kanske ska ha på mig kläderna på lördag när i ska ut med jobbet. Yeeeej, så kul i ska ha! :D


Lite nya smycken från min favorit smyckesbutik som ligger i entré. Heter bijoux ngt. Kommer alltid ut med nya, udda smycken. Älskar när det ser gammalt och använt ut, som om man har ärvt smyckena. Älskar broschen!


Pennkjol som jag köpte på Mango. Sitter som ett smäck och är annorlunda med det roliga mönstret.


Cool snörning bak. 599:- Mango


Jättefin topp från Mango. Blev helt mysko på bild men den har paljetter längst upp + spets på axlarna vilket gör den transparent. Sjukt fin! 399 :- Mango.



Ett sött skärp med rosetter på sidorna. 150 :- Monki.


Mina nya leggings från MQ. Fin detalj med lack på sidorna. 199:- MQ

Det är onsdagskäll och ni vet vad det innebär?!! Varm choklad framför the hills och the city!!!! Wieeeeee :)


Vaccinerat mig!

Då har man fått grissprutan! :D Ja, alltså vaccinationen mot svininfluensan. ar nere i hamnen och tog den. Lite märkligt ställe att få en spruta på men jag klagar inte. Trots att jag tänkte vara ute i god tid och åkte dit med Esse 13.00 (hade tid mellan 13-18) ringlade sig kön lååång. Bara att ställa sig längst bak. Såg en hel del bekanta ansikten, inga dock värda att nämnas här :) Kön gick förvånansvärt snabbt och väl inne var det bara att sätta sig på en stol, få sprutan och tralla vidare. Jätte smidigt! Och som vanligt skulle läkaren dra paraleller mellan min familj och Birger Buhre och om huruvida vi är släkt eller ej. Har hört den frågan några gånger förut. Och som svar på frågan; nej, tror inte att vi är släkt?!

Det ända jag känner av efter sprutan är "träningsvärk". Ingen feber än så länge och den får gärna hålla sig borta. Tycker faktiskt att det är lite lustigt det här med att jag vaccinerade mig med tanke på att min kusin satt och hostade mig i huvudet en hel kväll för två veckor sedan och som det senare visar sig vara svininfluensa. Jag blev alltså inte smittade efter en helkväll med henne, något som hennes pojkvän inte heller har blivit. Hur lätt är det egentligen att få denna influensa?  

Senare mot fem åkte jag hem till pappa och Martin och tog en fika. Har alltså precis kommit hem och ska börja diska.

För övrigt var jag med söta Emma på Väla imorse/förmiddags. Var på jakt efter ett par skinnbyxor som jag hittade på Nova lund med som ar för små (den ni!) i storleken. Har nog aldrig hänt mig! Haha. (Lät det skrytsamt? Så ser inte jag det i alla fall) Men.. de fanns inte ens kvar i XL på Väla. Allt är i sin ordning alltså.

Hade dock tur med ett annat par tights som bara fanns kvar i XS och som var betydligt strechigare då det endast var skinn på sidorna. De fick hänga med hem + foundation från Clinique (bytar aldrig!) och en concealer.

Tog även en fika på gamla favvisen Robert's coffee som har fått ett ordentligt ansiktslyft! Så fint och fräsch där har blivit.

Nä... disken var det. Tar foto på nya leggingsen + vad jag kom hem med från Malmö (har heelt glömt bort) senare och lägger upp antingen ikväll eller imorgon. Anteckna! Hahaha.

Brokenhearted girl

Såg att min favvolåt av Beyoncé har släppts med ny video! Brokenhearted girl och ni har läst/hört om den mycket här i bloggen... Älskar den. Texten, videon, hon. Ska lägga upp när hon sjöng den live i Gbg på youtube och sen visa här. Magiskt!



And here it is!



8

And we know what that means..


 ;(

Having a shitty day

Har haft en skitstart på min lördag! Vaknade ur en mardröm! Vaknade precis som de gör i filmer med ett tjippande efter luft. Skönt för er som bara kan säga "det var en dröm.."

Lite senare hittar jag en fet äcklig spindel i sovrummet! Öööööh, försökte kasta en bok på den men missade och nu vet jag inte var den är :( Skithemskt. Har letat som en tok.. Kommer INTE att sova där förrän den är funnen och mosad. Nasty!

Nu ska jag till jobb... Jippie!!!

Har funnit en låt av Mariah Carey som jag har lyssnat isönder denna morgon/förmiddag. Vet inte om det är jag som är efter då jag inte har hört denna låten innan. Den är gammal så...Love it anyway!!




Min perfekta fredag!

Har precis kommit hem från ett besök hos Monika och hennes mamma och deras nya, fina salong! Sofie ringde mig innan idag och hörde om jag skulle med och eftersom jag i princip bara hade städat och duschat under dagen kände jag för att göra något roligt! Så i åkte ner i stan och köpte en fin blomma som inflyttningspresent och bega oss mot tågaborg där deras nya salong ligger. Lite roligt att ingen av oss kom ihåg vilken gata den ligger på...:P Åkte runder utan att hitta den. Parkerade till sist bilen och gick runt kvarteret :) Vi fick en härlig promenad i alla fall! Till sist hittade i den och den var sååååå så fin! Jättefint och mysigt! Man blev helt lugn så fort man gick ner där. Den ligger i källaren på Aschbergsgatan. Gå dit, kan verkligen rekommendera det! i tittade runder lite och snackade.. sen blev det själklart lite saker som fick följa med hem! ;D Köpte ny ansiktskräm.. Misstänker att den snart tar slut. Sen köpte jag ett jättebra läppcerat som doftar jordgubb! Mmmmm, missbrukning på gång!! Blev en grej som hjälper en att tvätta ryggen. Skitbra.. man tvättar ju aldrig sin rygg! Rätt så äckligt när man tänker efter. Men det blir ändring på det nu :) Blev också någon borste som man ska massera i ansiktet för ökad blodcirkulation.

Oooh, hade kunnat köpa upp hela affären!! Deras kortmaskin hade inte kommit än, och det var nog lite tur för jag skulle vilja ha med mig mer saker hem! Ska dit snart igen och då har jag siktet inställt på morotsolja. Den är berikad med massor av A- och Evitamin. Den ska ge mer lyster åt ansiktet. Man masserar några droppar in i huden. OOh, älskar sådana produkter. Sen vill jag även ha ögongele och en algansiktsmask från Dermanord. Alla mina saker kommer från rosenserien men har även provat en rengöring, ansiktsatten och ansiktsmask från Dermanord som även är ett jättebra märke. Denna ansiktsmasken ska ara väldigt stark. Man får max ha den på huden i en kvart. Ska vara jättedjuprenande...Ska vara jättebra på problemhud. Nu har jag ingen problemhud men just att den är så djuprengörande lockade mig. Och dessutom luktade den jättestarkt av citron, superfräscht! Blev så sugen på den! Den får hänga med nästa gång :)

Snart kommer mitt hjärta hem från jobb och då ska vi hem till pappa. Ska köpa hem mat från min FAVORIT libanesrestaurang som ligger på ga. SÅÅÅ såå god mat! Mamma och pappa som tipsade mig om den faktiskt så de älskar också den. De gör helt faaaantastisk hoummus. Ni måste prova den, fega inte! Stör mig på folk som bara äter mamma scans köttbullar och spagetti. Våga prova något nytt, go international! :D

Sen ska vi kolla på idol hemma hos pappa. Myskväll!! Fattas bara en person... mummie!! Miss you.

Ha en bra kväll och trevlig helg!

 

Go Bb!

Var det någon mer än jag som såg mtv galan igår? Säger bara go Beyoncé and Shakira! De hade lätt de bästa framträdena och Bb vann tre st. priser! Gillar hennes tal när hon vann det sista för bästa låt "single ladies (put a ring on it)" och hon gick fram och sa "I like to thank ONE person and that's Jay for puttin' a ring on it!" också gick hon! Grrrrym.

Här är framträdena




Sweet :)

http://www.mtv.com/videos/misc/452015/did-it-again-live.jhtml#id=1625322

Shakiras framträdande är spärrat på youtube så klicka på länken oan så kommer ni direkt in på Mtv's hemsida och hennes framträdande. Älskar låten.. så skön. Speciellt när det orange/gula ljuset kommer.

Besviken

Är så jäkla besiken!! Har handlat hem ben & Jerrys, bytt om till morgonrock och gjort en kopp med varma koppen och sätter mig framför datorn för att se de tå nya avsnitten av The hills och The city... så funkar möget inte!! Ser att det inte funkar hos andra heller... ååååh! Så pissigt när man har längtat hem från jobbet för att mysa till det och skratta åt deras intriger.. också funkar det inte :( Dissapointed MTV! Fix it!

What to do now?

Mer pics från lördags!

Här kommer lite bilder som jag fått från Elin! Hahaha, de flesta är SJUKT fula, men de bjuder jag på! :D Vi ser i alla fall ut att ha SJUKT kul och det är ju det som räknas! Undrar ni hur jag kom till festen? Kolla nedan ;)


Min lilla jolle.


Hahahahhaha, tror jag att hatten sitter på huvudet eller?? Håller ju den i handen :)

My soldier and my nigga!


Craaaazy natt inne på Temel :D Ser ut som att jag är jättekissig.


Hahahaha, bilden talar för sig själv! Bara jag som "var med" på fotot.

Alla lämnar mig..:(

Saknar redan mammmmmmmmmaaaaaaaaa! :( Hahaha. Och imorgon åker kusse til Us and a! Alla lämnar mig. Jaja.... Vet ni? Min lillebrors katt Kurt har dött :S Han bev påkörd... stackaren. Så himla söt var han. Kan inte direkt säga att jag gråter. Är definitivt ingen kattmänniska men klart jag tycker det är synd att han blev påkörd och mest synd är det om min lillebror som är så ledsen! Lille Kurt say hello to my loved ones in heaven ♥

Till något helt annat; imorgon ska jag till Malmö igen!!! Wiehoo. Ska dit med Djulle, Emma & Sabina! Blir en shoppingrunda. Först Entré sen stan. Yeaah... hoppas att jag hittar lite fina saker.

Lite bra låtar:







You can call me a beautyjunkie

Herregud så tråkiga ni är med att kommentera! Har lagt ut hur många bilder som helst som är värda att kommentera, prova tex med "Haha, vilken rolig maja-dräkt!", men nä.. inte EN enda kommentar! FY!

Tänkte ändå tipsa om en riktigt bra kräm. Dyr är den men bra som attans. Den är från Chanel och jag fick den som ett litet prov när jag handlade lite grejer på Matas senast.

Den doftar himmelsk och lämnar huden otroligt återfuktad! Är en riiiktig beautyjunkie och älskar allt som har med krämer, masker, peelingar och gud vet allt att göra. Så denna ska nog få hoppa in i mitt badrumsskåp. Ska unna mig den inför vintern :)

Klick!

 
 
High-performance moisturizing cream goes to the source of skin's hydration needs. Ceritonia PFA*, an exclusive ingredient customized by CHANEL, allows skin to 'drink' at the deepest levels of the epidermis, dramatically replenishing its moisture reserve. Your skin experiences an immediate softness and is supple to the touch, with a renewed sense of comfort and well-being.

50 ml jar (1.7 oz)

Apply morning and/or evening to face and neck, after the serum.
 
 
 

Happy halloween!

Godmorgon bloggen!! SKITKASS uppdatering på det senaste, I KNOW! Men precis som allt så har ju det en förklaring! Min är brist på tid i fredags och lördags och brist på ork igår! Varsågod, en förklaring.


Kan skriva kort om min helg. Fredags: jobb till hal tio, sen hem och ble överaskad av att baby hade lagat mat. Tacopaj!!! Mmmm, smakade mycket gott! Sånt uppskattas!


Lördags: Åkte in till Lund. Skulle ju köpa lösögonfransarna på Make up store. Efter en tids letande hittar jag Make up store... stängd!!! Ååååh, whats the deal med alla helgons dag? Shit, dessutom var 90% av affärerna öppna, men just den som jag ska till är stängd. Det är ju så typiskt! Blev att vi körde in till Nova lund istället. Köpte vanliga lösögonfransar på Kicks och tog en fika på Espressohuse.


Sen var det hem för att göra ved sig. Lockade hela mitt hår vilket tar ett bra tag. Sen smink + lösögonfransar. Elin kom vid sex och klockan sju körde Esse oss ner till Norra hamnen där festen var. Ingen hade kommit så jag och Elin hjälpte Andréa och Nikolas med att tända marschallerna. Vid åtta, hal nio behagade de andra att dyka upp. Det bjöds på god paj och sallad. Ja...sen var festen igång :) Hade skitroligt!! Vid ett åkte vi in till stan. Först utposten där jag träffade Bechir, sen Helsing. Första gången jag var där.. fint men inget speciellt. Sen Tempel! Dansade som en maniac! Sen ville Andréa och Linda in på Cardinal och jag är normalt inte den som bangar Cardinal då det enligt mig är den bästa klubben men klockan var typ tre så det kändes inte jättelönt. Jag och Elin stannade på Tempel och hade skitkul :) Strax efter fyra hämtade Esse oss.


Söndag: Vaknade halvdöd kl tre. Usccchh så seg man var igår! Det enda jag gjorde var att åka hem till mamma och pappa för en fika + att säga hejdå till mamma. Hon åker till Indien imorgon :( Ska vara borta i 2 veckor.


Nu pallar jag inte skriva mer. Bjuder på lite foton från i lördags.


Hahahaha, Nikolas borde få pris för bäst dräkt!!






















Såg inte det ut som en galet rolig kväll så säg!!


RSS 2.0