COME ON!




Nu ska ni höra en störig sak. Har glott på väskan ovan nu under en vecka. Tycker den är skiiitfin! Bestämde mig innan idag att ja jag slår till! La den i kassan och skulle checka ut. Då hänger skiten sig och reagerar inte. Satt och tryckte på knappen "vidare" i 10 min kanske. Hade alltså väskan i korgen. Sen skulle vi ut och grilla så jag tänkte att jag gör det när jag kommer hem. Sätter mig nu vid datorn och ska klicka hem den och vad tror ni?! Den är slut!! HAHAHA, Come on! Den har ju funnits i över en vecka och jag hade den innan idag! LÖNT att sidan hängde sig???! FETT irriterande! :(
Köpte i alla fall klänningen ovan. Fin färg & love spets.


SUNNY



Hey! Vilket fint väder jag har haft idag på min lediga dag :) Det gillas! Låg ute på viskan i 2 timmar, sen var jag tyvärr tvyngen att gå hem då jag hade fruktansvärt ont i min rygg :( Hade lite ont i lördags på jobb & RIKTIGT ont igårkväll de sista timmarna. Brukar annars vara trött i ryggen med detta var verkligen smärta. Som knivhugg. Trodde inte att jag skulle lyckas somna igår men det gick tydligen... Så jag gick hem vid 14.30 och däckade i sängen. Babe masserade mig med tiger balsam & sereverade vatten med ipren. Efter 2 timmar kände jag mig lite bättre. Mamma & pappa var söta och kom förbi med glasss & godis. Mums. Tack! :)
Sen vid 18 åkte jag & esses familj till stranden och grillade. Jättemysigt var det! Kom hem för 30 min sen.
Nu känns ryggen mycket bättre också, skönt. Hoppas att det försvinner. Var faktiskt lite rädd för att det var njursten... symptomen stämde in på pricken! Imorse innan jag hade läst vad symptomen var beklagade jag mig för Sabina att jag hade ont i ryggen och att smärtan strålade ut till magen och ljumskarna. Kände också mig helt uppsvullen, typ mensmage. Sen när jag låg i eftermiddag och hade ont googlade jag (sällan, haha!) "ont i sidan av ryggen" och då kom det upp njursten med exakt de symptomen; ont i sidan av ryggen, strålar fram till ljumskarna, uppsvullen mage.." Auch.. men, smärtan är ju i princip borta nu så kan ju inte ha varit det. Men blev lite skraj där ett tag! Har hört att det inte är roligt att få det...


Mjau


Clutch




Har fastnat för clutches. Tycker det är sjukt snyggt och är som ett smycke i sig. Ser mycket mer uppklätt ut att komma med en clutch än en sleten påsväska. If u ask me ;) Tror jag ska köpa den understa. Då blir det invigning nästa lördag!!


Jacket



Hur fräsig jacka?


BUTTERFLY





Dessa fina tavlor har jag glott lite på nu under 1 månads tid, och igår slog jag till! Beställde den översta och understa i största storlek (1m) och den mittersta i en lite mindre storlek. Ska ha dem över sängen i sovrummet, har inget där mer än vår drömfångare as we speak! Kommer bli finfint! Ska ställa dem på en tavelhylla lite huller om buller och med någon fin lykta! Hoppas att de kommer inom de närmsta dagarna. Har inte fått något bekräftningsmail än fast att det stod att ett mail skulle skickas och jag beställde dem igår vid 12. Inbillar mig att de kanske har klämdag idag och tar tag i det på måndag! :)

Min fredag har bestått av jobb, prommis i skogen med mina hjärtan & kvällsmys hos mina föräldrar!
Ska snart krypa till kojs och förbereda mig inför en jobbhelg! På söndag ska det tydligen bli 20+ sol... roligt för er, jätteroligt.... ;) Nä, det ska bli fint nästa vecka också & då slutar jag tidigt så jag kan unna er det!! NJUUT.


TJA TJA!



Har varit ledig idag... har bara legat i soffan på Esse och kollat diverse dokumentärer, mys!
Nu har jag gjort bakad potatis med chili/kalkon röra och baby står i köket och fixar med efterrätten; morotskaka! Mums. Hans favvis ♥ Jasse kommer snart och då ska vi hugga in! Sen blir det någon film.

Blommorna som är på bilden köpte jag för en vecka sedan på jobb. De står fortfarande helt hyffsat här hemma.. ÄLSKAR dem! Har aldrig sett sådana blommor innan. Ser nästan ut som pioner.. fast jag tror att det är än större variant av tantblommorna... VAD HETER DEM? haha, har glömt bort namnet. Men de små knopparna.. Vanliga. Åh, älskar dessa iaf. Någon som vet vad de heter? Vill köpa nya så fort dessa vissnar men har inte sett dem mer på jobb ;(


Cozy



Nyss kommit hem från en fika på Väla med Sabina :) Hittade sinnesmycket fint så jag vill bara ha en fetelön NU!


TIPS






Behöver (eller bara vill ha;)) nya sandaler till sommaren har Zara en hel del fina att välja bland! Alla ovan kommer därifrån.. Älskar alla. Helt i min smak. Funderar att slå till på dem sista!


PINK



Love my new jeans from Dublin!


Min nya bil



Dricker inte mycket. Väldigt billig i drift!


FRUIT



Ovan ser ni min frukost som jag nu ska avnjuta! :) Har varit duktig idag och vaknat i tid, diskat värsta berget med disk och gjort en god fruktsallad!

Gårkvällen var hur mysig som helst! Jasse kom över och vi käkade tacos <3 Skulle se antingen 21 jump street eller The vow men det slutade med att vi sträckkollade 6 avsnitt av I'm alive som går på discovery channel. GOD jag älskar de programmen. Så fascinerande... Haha!

Ska nu njuta av en frulle framför lite serier sen blir det ut i skogen på en riktigt hurtig pw med snäckis.


my day



Har haft en mysig, ledig dag! Har dock gått alldeles för fort.. som vanligt dådå.
Började med att jag vaknade i panik kl. 10.30.. Min mobil hade dött under natten och hade därför inte ringt och jag vaknade inte av mig själv utan av Esses mobil. Kl. 10.30... alltså?
Stressade som en gnu och stack sen ner till stan för att möta upp Sanna, Elin & Anja för en fika! AWWWW, Elin är gravid! :) Så himla sött! Hon kommer bli en bra mamma.
Vi pratade om en massa gamla minnen och om vad som har hänt med alla gamla klasskompisar. Det var en salig blandning vill jag säga! Haha.

Skulle egentligen på modevisning samt efterfest ikväll med Anna men jag har väärldens huvudvärk och känner mig allmänt slö så jag stannaer hemma med Esse & tittar på en film.


SIMONSSON





OMG, hur snygg är inte Rebecca Simonsson i sitt nya two toned?! GALET!


hot pants




Rihanna ft. Drake



Är besatt av denna låten. Älskar den. Lyssnat på den NON STOP i Dublin, hehe..


-



Kom till Helsingborg ca 16.00 idag. På parkeringen väntade moster som hämtade upp oss! Hon har varit nere nu under tiden vi varit borta för att hälsa på morfar & fixa lite.
Åkte hem till mamma & pappa och umgicks lite.. Nu är jag hemma och har nyss packat upp allt.
Har målat naglarna och ska nu noppa brynen & lägga en ansiktsmask, sen bus! Som ny!
Och imorgon ska jag till frissan.. SÅ nice! Ska bara klippa håret en bra bit. Ska färga utväxten själv, vill inte slita för mycket på mitt hår. Ska bli underbart att få bort allt det torra & slitna !
Nu blir det en kopp té framför Gossip girl ♥


Back home

Hej! Då var man hemma från Dublin! Har haft det jättemysigt och som vanligt har tiden gått alldeles för fort! Vi har ändå hunnit med mycket :) Shoppat, ätit gått, fikat, fikat (HAHA), hyrt bil och kört runt i landet, sovit på ett slott, åkt en äkta turistbuss, gått på irländska pubar & mycket mer!

Låter bilderna tala för sig själva


Trött tjaj 6.30 på morgonen





































TACK HJÄRTAT, MAMMA & PAPPA FÖR EN FIN RESA!


All saints






OM jag ska spana in dessa sakerna på All saints ASAP imorgon eftermiddag!
Var nyss på Zara med Emma... sååå mycket fint! Gud! Fick hålla mitt VISA kort i styr... Hittade 2 par jättefina sandaler som jag tänkt köpa när jag kommer hem. Helt perfekta. Åk dit säger jag bara!



castle



På detta underbara slott ska vi sova över 1 natt! :)
Jag som ÄÄÄÄÄLSKAR att kolla programmen på kanal 9 när de restaurerar gamla slott & driver bed & breakfast är helt lyriskt över att få spendera en dag där :)


IRLAND



Hörde jag SEMME!?? Då var vi där! :) Imorgon kl. 5.30 går båten från knutan. Flyget lyfter 8.45.
Gud så skönt det ska bli med semester och miljöombyte!
Tror att Irland är riktigt grönt & fint. Sen finns det storstaden i Dublin :)
Har bokat de 2 första nätterna i Dublin, sen hämtar vi en hyrbil och kör runt på landet. Ska sova 2 nätter i olika byar innan vi kommer tillbaks till Dublin för en sista natt!


RSS 2.0