Fur real





Det är så galet snyggt med pälsvästar... Gillar de lite rockigare.. De två översta är sinnes! Men jag vill ju att de ska vara fake, men det ska inte se syntetiskt ut! Hard thing to find.
Tänkte åka och köpa färg och penslar då jag planerat på att måla om köket imorgon... men såklart hittade jag en sak som jag irriterar mig något FRUKTANSVÄRT på. Något som har irriterat mig sedan jag flyttade in men som man sedan vänjer sig vid och inte ser längre.. men nu när man ska lägga ner både tid och pengar på att göra fint SKA denna saken inte finnas kvar. Sen när man har fixat allt står man där och irriterar sig på den... ahha NO!
Vad det är? Ett eluttag som sitter mitt på väggen!! Alltså... vad tänkte tanten där? Vart ligger det praktiska och framförallt snygga i att ha ett eluttag mitt uppe på väggen? Brukar man inte ha det nere i hörnan? Så lampan som står i fönstret har en sladd som går till eluttaget så att sladde hänger längst med väggen, där uppe! Skitfult! Så innan jag börjar med allt måste jag hitta en elektriker som får det flyttat! Någon elektriker som läser min blogg? *blink blink*


Zebra







Det är så fint att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Haha! Kolla bild nr 3.... PERFEKTA rummet! Fönstrena, gardinerna, zebra pallen, den gigantiska spegeln... Theres no words.


SHOES




Här har ni bilder på mina nya skor! Jättenöjd! :) Båda är väldigt bekväma och det var sannerligen på tiden man skaffade sig ett par gummistövlar! De är så snygga att man vill ha dem när det inte regnar! Såååå nu kan det börja regna tack ;) Och klackarna kommer jag leva i till våren...


DISNEY





Ska iväg och hämta mina skor som jag beställt sen blir det myskväll med Disney, YEJ! Blir inte alla 3 men säkerligen 2 :)


Turqoise



Eller ljusturkos/mintgröna gardiner? SHIT så fint! Tror jag kör på det istället och små zebradetaljer.. HAHA, beslutsångest deluxe!


Soft



Bara för att det är Zebragardiner behöver det inte vara skrikigt. Tycker dessa är suuuperfina! Tyvärr hittar jag inte något ställe där man kan beställa dem, tror de är uppsydda.. Annars hade det definitivt blivit ett klick!


Mary Mcdonald






Kollar ibland på Million dollar decorators som är ett inredningsprogram där kända inredare är med i. Måste säga att alla är duktiga med jag absolut ÄLSKAR Mary Mcdonalds "verk". Kolla på bilderna ovan. WOW! Speciellt bilden längst ner... JISSES så fiiiint! Älskar Zebra, älskar orange, älskar glas.. Vill bara kopiera det rakt av til mitt sovrum. Ska influeras lite av det i alla fall.. Hmmm, funderar på att ha feta Zebragardiner?? Det låter galet va? Men mitt rum är HELT vitt just nu (förutom väggarna som är ljusbeige) så jag tror att det kan bli coolt. Sen ha lite orangea dekorationer istället... Vill bara göra allt nu! Om man ändå vore mångmiljonär. Shit så fint man hade haft det. Mary hade fått inreda hela mitt hus. Älskar den lyxiga hotellkänslan.


Sweet





Bilder från gårdagen med snäckan! Vi spanade på smink på Mitti och då kom världens (?) trevligaste dam fram till oss och pratade om Diors nya kollektion och erbjöd sig att sminka oss med produkterna. Så himla söt var hon! Emma blev sminkad med superfin grön ögonskugga som är så fint till bruna ögon. Blev jättefint! Jag hade tyvärr redan rätt mycket brun ögonskugga men då säger hon "Men kika förbi en annan dag när du är osminkad så kan jag sminka dig!" Awwww..
En rolig sak när vi fikade också! Så tar Emma ett foto på mig.. sen säger hon att hon ska köra fotot i en app hon har typ "Kändis du liknar" också kommer det upp en Emma Roberts! Hon var inte jättesöt tycker jag så jag blev lite putt... Jahaa.... Så Emma bara "Näää, men snälla kolla mig nu då! Så kör hon sitt foto också.... PLOPP! Angelina Jolie dyker upp!!" HAHAHAHA! Jag bara VAFAAAAAN!!! Hmmm :P


Haha



Shit vad rolig! Såg detta klipp på Sannas blogg... hahaha jag älskar parodier på asiater, no offense! Det är så sjukt kul, Min humor till max!


Kisses



Helgen är snart slut... vad hände där? Dessa dagar har gått galet fort. Även om jag har fått mycket gjort!
Igårkväll kom Luan & Sandra hem till oss! Vi hade gjort hemmagjord pizza.. mums! Sen kom även Jasse & Aida också kollade vi på filmen Killer Elite.. den var helt ok! Mysigt med slappe med vänner :)
Nu ska jag bara göra ved mig sen blir det fika med Bechir! Sen hem till familjen i eftermiddag.
Dessa 3 dagarna har varit så roliga! Känns som att jag har hunnit träffa alla mina närmsta vänner! ♥


BROWN




Här har ni mitt nya hår. Känner knappt igen mig... haha! Har two toned, även om det inte är lika markant som innan. Lite ljusare i topparna.


Mornin'



HI! Ska fixa mig sen ska jag hämta Emma för en fika på Väla! Ser knappt henne längre då hon pluggar..:( Men snart är hon klar! WIE! Ska bli kul att catcha upp!


Mjeuw!



Hej mina vänner! Har hunnit med så frukktansvärt mycket idag. Snacka om att utnyttja sin lediga dag till fullo! Gick upp i ottan för att shoppa! Haha, kände mig helt störd när jag promenerade mot stan med alla som skulle till jobb, "Amen hej, nu ska jag shoppa! Ha det på jobb!" ;) Skitmysigt att komma till ett kolsvart och öde kullagatan medan H&M hade dörrarna öppna och ljust med personal som hälsade en välkommen. Jag & Jessie grabbade direkt varsin bag som vi rätt snabbt fyllde! Hade hur mycket som helst, men tyvärr var det inget som satt fint på? Fattar inte vad det är med mig och kläder now adays, hittar inget! Köpte däremot en jättefin kofta & tshirt till älskling och 2 bh:ar, en MASSA trosor, en sidenmorgonrock (för 80:- !!), brun utan sol & en handkräm till mig. Så jag är jättenöjd! Behövde verkligen underkläder... Hjärtat blev så glad för sina kläder :)
Sen sa jag hej till Jessie och begav mig till Ghenna. Hmmmm... mja, det blev väldigt mörkt och väldigt lite som bilden under.. Mja. Haha, vet inte riktigt vad jag tycker. Hoppas och tror att det kommer att tvättas ut de första tvättarna så att det inte är så mörkt. Ja, det blir säkert bra. Kände att jag behövde en förändring och det var skönt att klippa sig! Som vanligt sprang de 3 timmarna iväg då jag & Ghenna pratar om ALLT!
Sen hem, storhandlade med hjärtat, skogen med Gucci & en fika med Andréa.
Har nyss ätit hamburgare och sett en bra film. Wow, och klockan är bara 21. Inte illa pinkat!


Respect!


-



Hörde jag HELG?! Ah... ledig 3 sköna dagar nu :) Och imorgon väntar en superrolig dag! Börjar med Vip morgon på H&M med Jessie! <3 Kl. 7.30 ska vi vara på H&M för frulle och shopping med 20%rabatt. Känns nice då jag har hittat en superfin mintgrön tröja (hoppas den finns kvar) och behöver lite småsaker. Myspys! Sen kl. 10 har jag tid hos Ghenna... ÅH! Har haft nedräkning sedan 3 veckor.. äääntligen äro dagen här! HAHA. Ska som sagt ha det som bruttan ovan. Fresh! Ska kapa en 7 cm också så att det är som nytt!
Sen blir det fika med kusse och mys med baby på kvällen. Har inte träffat honom på 5 dagar..
PUSS!


<3




Dösnygga till sommaren när man är brun ♥


Ulrika



Älskar dessa clutche:ar från Ulrika. De ser inte mycket ut för världen här på bild, men jag har minsann klämt på dem i butik och de är mycket lyxigare än på bild! Båda har ett betydligt starkare guldskimmer på sig.. Mmmm, vill ha.


Galaxy





Har länge älskar bilder på rymden och funderar nu starkt på om det inte hade varit coolt med en stor tavla ovanför sängen. Har inget där, och har letat länge.. Sovrummet är helt vitt as we speek och jag vill gärna ha liiite färg. Tänk en fet tavla på rymden också med en fin silverram till... Fint!


√ Klick





Skorna ovan är på väg hem till mig! Har länge velat om jag ska lägga dem i varukorgen eller ej. De första skorna ser inte så fina ut på bild, men jag har sett dem i verkligheten och de är superfina! Snygga vardagsskor till vår/sommar. Älskar den öppna tån.
Sen har jag FINALLY beställt ett par gummistövlar. Äger inga! Vilket är kkatastrof i detta land... Man borde äga flera par om ni frågar mig. 70% av dagarna regnar det eller är slask? Mmm. Och jag har kommit på att jag har lite utav en fobi för höga gummistövlar då de viker sig när man går. Ni vet de är ju i gummi och då blir det så stelt och viker sig.. vilket är sjukt FULT! Hahahah... så därför blir nog dessa korta perfekta! :) Snyggt med nitarna också, ser mer ut som boots.

Skorna överst var nedsatta från 1400 till 400 KAAAAP!! Och gummistövlarna från 900 till 600! Så 1000 för 2 par skor, inte illa!


Nostalgi



Älskar att lyssna på gamla goda låtar, haha! En stor favvis var Jennifer Lopez och JISSES vad snygg hon var!


HAHA


Instagram



Så då har man skaffat instagram. Följ mig! Charlottebuhre :)

Ligger och myser med Gucci i soffan.. bilden ovan är nyss tagen. So sweet.. ligger och gossar med bollen, hehe. Ska ut på en stor runda nu i det fina vädret, sen blir det jobb!


ON MY MIND



Såg denna bild på facebook och tyckte först att det var en rolig bild. Ja dåtidens kvinnor var mycket mer glamourösa och jag tycker att detta överdrivna "skinny modet" har gått för långt.. MEN jag blev ändå lite lack när flera personer kommenterat i form av: " Ueee, varenda normal kille tycker ju att tjejerna underst är vackrare" "oh, kan två av tjejernas namn på översta raden Anna-rexia och buli-mia HA HA HA" Jävla hjärndöda människor. För det första tycker inte jag att någon av ovanståend ser SJUKA ut. Googla anorexia så ska ni se hur en riktigt sjuk människa ser ut. Tycker tex. att "Kirsten" överst i höger hörn ser ut att vara i samma storlek som "Bettie" & "Elizabet" på den understa raden. Right? Ja Nicole Richie har varit sjukligt smal men inte på denna bilden?? Och Keira ser sjukt vältränad ut.  I alla fall, till min point.. fattar inte hur det kan vara accepterat att man ÖPPET skriver nedlåtande om folk som är smala (kanske naturligt? So don't be that jealous fat people). Och för det andra så tycker jag inte att de på andra raden utmärker sig från den översta. Den enda som utmärker sig lite är Marilyn... Och hon är vacker. Jag har inget emot kurviga eller stora personer, jag har emot folk som har emot smala människor och känner att jag måste försvara smala människor. När jag var yngre 8-14 var jag själv väääldigt smal och fick höra TITT SOM TÄTT av folk "ANOREXIA!" "Usch så smaaaal hon är" osv osv och det var tom vuxna som sa så bakom min rygg. Jag har alltid svullat i mig chips och godis så jag ska tala om för er okompetenta idioter att det GÅR att vara naturligt smal.. det kallas BRA ÄMNESOMSÄTTING! Ni önskar att ni hade det va? ;) Där har ni anledningen till mitt lilla utbrott. Folk är så jävla moraliskt fucked up att jag vill spy. Även om man hade sett en bild på en person som väger 150 kg hade folk inte skrivit på facebook "UEEEEE FY FAN VILKET ÄCKEL!" Nä man hade tänkt det kanske men det är såååååå SYND och tjocka och det får man inte säga högt nej nej men anorexia, som är precis som fetma, en SJUKDOM är helt OK att vädra varenda åsikt om som man ligger inne med! Jag vill bara spy på er. Är ni så osäkra på er själva att ni känner ett sånt stort behov av att säga det? Så måste det ju vara, för man kan inte må bra.. 

Så nu har jag fått lätta mitt hjärta! Haha. Och för att göra det klart; NEJ jag har aldrig haft anorexia och har aldrig NÅGONSIN tänkt på vad jag äter. Alla kommentarer gjorde istället att jag kände mig ful och hällde i mig grädde och chips. Ville alltid gå upp i vikt men det fungerade inte. När puberteten kom fick man lite mer former och gick upp till en lagom vikt och nu är jag sååååå nöjd :) Vill bara träna för min hälsas skull!

Några frågor på det?

Update: Hittade nyss bilden i en blogg och såg följande kommentarer:

Anonym skriver: 22 januari, 2012 kl 19:34vad har du emot smala människor? jag lider av en sjukdom (inte anorexia) som gör att jag inte kan gå upp i vikt, spelar ingen roll hur mycket jag äter. De är smärtsamt när folk säger att smala människor är fula och att killar inte vill ha oss, man säger bara inte till en tjock människa att han/hon är tjock, samma sak gäller smala.
Jag ser ut som dom på första bilderna, jag kan inte ändra på det hur mycket jag än försöker så tack alla som säger att det är fult.

hh skriver: 22 januari, 2012 kl 19:35Jag ser ut ungefär som tjejerna på de övre bilderna. Det börjar bli väldigt jobbigt när nästan alla bloggare lägger ut bilder på sådana kroppar och skriver hur ohälsosamt och osexigt det är. Jag är en helt normal och frisk tjej, äter bra och tränar varken mer eller mindre än nödvändigt. Varför ska jag hela tiden behöva höra och läsa om att ingen kille tänder på mig, att jag har en kropp som ser äcklig ut, att jag är ett ”anorexiabarn” osv, osv… Nu säger jag inte att du har skrivit allt det där, men min poäng är att det är så onödigt att göra inlägg där man kommenterar någons kropp. Alla ser olika ut, that’s it. Alla är fina på sitt sätt, och visst, det finns de som faktiskt har allvarliga problem och som kan vara värda att ta upp och diskutera. Men ett sådant här inlägg känns bara så fruktansvärt meningslöst… Jag kan i alla fall säga, helt ärligt, att jag på senaste tiden börjat se på mig själv och min kropp på ett annat sätt en tidigare. Just för att det tjatas så himla mycket nuförtiden om ”för smalt” och ”för tjockt”. Nu är den här kommentaren inte bara riktad till dig, utan till alla som håller på att granska och kommentera olika kroppsformer. Låt alla få se ut som de gör! Så länge man är frisk och mår bra finns det absolut ingenting att prata om.

natalie
skriver: 22 januari, 2012 kl 19:48Håller med ”hh”.. jag ser med ut som dom på över bilderna, jag har alltid gjort de de är så jag är byggd. Varför får jag inte vara snygg lr vacker? Nej de ska va äckligt enligt er bloggare. Det är exakt samma sak som ni säger att tjocka är äckliga. Ni får en att må dåligt. Vrf kan man inte bara få vara som man är!

emmiis skriver: 22 januari, 2012 kl 20:04 Hur mycket jag än äter så blir jag inte större. (hög ämnesomsättning) Men bara för att man är smalare så innebär det inte att man är äcklig och osexig !? för alla är vackra på sitt eget sätt, det är de som gör en unik. Tycker du ska tänka till ..., innan du skriver om sånna här känsliga saker !

I rest my case..


Man's best friend


<3




Mat time för Gismo och alla tre hundar står som ljus! :) Så söta..


FREE





Idag är jag LEDIG! S¨himla skönt. Jobbade extra igår ju... Ska ha filmmaraton! Filmerna ovan ska jag se! Action. action & disney :D SOOOOM det snöar by the way! Love it. Så himla mysigt! ♥ Ska dra till kosum och handla en massa gott och mysa till det ordentligt :) Just what I need..


...


Stuart the salsa dog!

Är det nu man ska lägga sig ner och dö? SÅÅÅ SÖT!!! Hahahahhahahhaha!




Copycat

Orginal Giuseppe Zanotti 5300:-




Copycat Sam Edelman 700:-


Feathers




Tycker jättemycket om dessa svindyra lampskärmarna. Vill bara ha ett pampigt hus som jag vill inreda i lyxig hotellstil. Oh... Man kanske ska börja spara?


25



Idag fyller min älskling år!!! Direkt efter jobb åkte jag hem och firade med honom. Har ätit god tårta som mamma gjort till honom och öppnat presenter :) Av mig fick han en jättefin Galliano myströja, ett par muchamahalo (?) kallingar och en weekend till Dublin! YEAH! Vi åker i början av Maj med mina föräldrar :) Ska bli underbart! Kul att ha en resa att se fram emot..
Jag har bokat bord på Oasen kl. 19 så vi ska kränga hela kvällen... perfekt :)


.



En runda med Gucci sen blir det att träffa Jessie i stan för en fika! Skönt att vara ledig idag :)


Don't do it Blair!!



(Alltså gift dig inte med Louis!)

Längtar tills tisdag...


LOVE



Älskar den filmen & Russel Brand


My 2 favourite guys!



Efter Esse dårå... ;)


Vampires



Hejsan! Har jobbat halva helgen, känns skönt! Har ändå vant mig vid 13 h pass.. tycker inte alls att det är segt eller jobbigt, för det mesta! :)

Håller på att göra ugnsgratinerad lax med homemade potatisklyftor med sesamfrön. Ska göra en god röra med creme fraiche och citron till tänkte jag och avocado. Mmmmmm... gott och så nyttigt!

Är ensam ikväll då Esse jobbar natt.. det var så roligt när jag stod på jobb för 2 timmar sen och tänkte på vad jag skulle hitta på ikväll.. också kommer jag på att ett nytt avsnitt av Vampire diaires kom ut igår! Som jag smilade för mig själv... haha made my evening! Thats my saturdaynight! :D

Och en sak som made my day var att Bechir kom och hälsade på mig idag på jobb :) Han hade varit inne på Burger King och ätit och tänkte att han kunde säga hej när han var i krokarna! Gulligt!

Såg en skitbra skräckis igår med hjärtat.. eller jag hjärtat såg INGET av filmen då han sov efter 10 min. Shiiiit så äcklig den var! The inkeepers. Se den om ni gillar spökfilmer :)



2ND DAY





Bjuder på lite bilder på min nya topp som jag fyndat på mellandagsrean! Haha ja som aldrig hittar något! Detta var rena kapet! Från 1799:- ner till 500 något.. Yeah :) Älskar den! Nu är den lite skrynklig som ni ser.. Tycker om att den är draperad både fram och bak och pärlorna som är runt armarna glittrar jättemycket! Snygg och skön! Nya favorittoppen :D


Time



Hello friends! Har nyss slutat jobba.. rätt skönt faktiskt! Man blir lätt väldigt slapp när man är långledig.. Vet inte vad jag hade gjort om jag var arbetslös? *tacksam*

Ska ut med Gucci i det fina vädret och kasta boll, sen ska jag hämta ut mitt fina linne som jag beställde på nyårsafton remember? Kl. 16 blir det fika med babe, Sandra & Luan. Ska bli mysigt! Så ser min fredag ut!

Helgen är det no life som gäller då jag jobbar 7.30-20.15 YEEAAAAAH! ;D

För övrigt har jag sovit i ca 2 timmar inatt.. Gucci är tydligen rädd för vinden nu med???.....



Clutches






Säger godnatt med dessa fantastiska clutches. Älskar det nu för tiden.. hittar fina hela tiden. Dessa är dessutom på rea. De kostar mellan 700-1000:- beroende på vilken färg man vill ha. Vilken tycker ni är snyggast? Den svarta skulle det i alla fall inte bli, för tråkig.. De andra hade ju blivit sjukt snygga till sommaren när man är brun.

Vilken färg??


FLOWERS



Här är vasen som jag snackat om ( you know that one who cost 600:- host) haha! Har köpt ännu fler hortensior än vad det är på bilden och satt i så det är ännu mer fluffigt och väller ut på sidorna... älskar det! Blev supernöjd! Ett litet steg mot min förändring av köket.. Har hittat målarfärg nu som jag ska måla om och sen vet jag att jag vill ha olika små speglar och ramar som en frontvägg. Kommer bli skitfint. Längtar tills jag ska sätta igång.


TATA!





3 egopics from my iphone. Insåg att det inte var så svårt att föra över bilder till datorn som jag trodde.. så nu blir det mer bilder! Vem pallar gå runt med en kamera hela tiden liksom??? Har lite på lager...
Nu ska jag gå en PW med min älskling.. ska gå förbi mitt dreamhouse och ta ett foto som en äkta paparazzi som jag kan visa er senare...


25



I år fyller man hela 25 år!!! (ÅNGEST!) och jag vet Exakt vad jag ska önska mig! Hahahah... Kolla på klippet ovan. Tänk att komma med denna till jobb eller till stranden. Kyligt! Hahaha. Det är bara att börja spara mina vänner ;) Ni har trots allt 7 månader på er...


diet



Alltså är fruktansvärt trött på alla "minska i vikt"-program som tar upp alla kanaler.. Just nu går Matmissbrukarna, Biggest looser & supersize vs superskinny på 3a, 4an o 5an. TRÖTTA MIG! Kollar folk på sånt skit? Tur man inte bryr sig ett skit om vad man äter ;) När alla tröttsamma statusuppdateringar på fejjan dyker upp "Gymmet.." bla bla bla tar jag mina 3 godispåsar i bokhyllan och skålar på det! Haha, No kidding! Köpte godis & nötter för 160:- igår på pistachia som jag kalasat på sen igårkväll.. Det skulle NEVER EVER falla mig in att banta eller gå på diet. Oj, vad skulle livet vara värt då? Älskar mat och alla sötsaker alldeles för mycket för att det ens ska väga upp till "Ooh jag hade varit si och så mycket snyggare med några kilon mindre". Äsch, förstår att folk som är överviktiga vill gå ner men jag hade istället för att banta lagt till ett extra gympass på schemat. ALDRIG att jag skulle skippa allt gott livet har med sig :)

/FATASS


Faux fur




Cool brud. Tycker det är jättefint med pälsvästar.. vill ha en i fuskpäls och hittade den ovan. HUR FIN?!! Orka då att den kostar 3000:-!! + tull och frakt på det blir det nästan 4000:- haha nä där går min gräns. Vill hitta en liknande...


Håroljor

Det bästa jag vet när det kommer till hårvård är håroljor! Älskar när håret doftar gott och känns mjukt..
Har alltid en eller flera hemma men nu är alla slut så ska införskaffa någon/några. Här är några som jag vill testa...






Tror inte den översta behöver någon introduktion.. Maroccan oil.. ALLA pratar om den så nu måste man ju testa den och se om den är så fantastisk som alla säger. Nr. 2 Kerastase elexir ultime är den enda av de fyra som jag redan haft.. Att jag vill köpa den igen är ett högt betyg då jag hela tiden vill testa nytt. Älskar doften.
Nashi argan oil har jag också hört bra saker om precis som den understa Redken all soft. Den understa är väl minst "känd" men läste någonstans att den skulle vara guld och det räcker för att göra mig intresserad, haha.
Lite smått besatt? Ska ju inte köpa alla på en gång såklart, börjar med 2. Tror jag ska beställa Maroccan oil och nashi, så tar jag de andra 2 när de är slut :) Ska berätta hur de är när jag provat dem.


The dark side



Wow, kolla vad mörkhårig jag var förra hösten/vintern. Haha.. man förstår inte hur mörk man var förrän efter, och tänk att Ghenna lyckades få mitt hår så ljust bara några månader efter?!! Det är ju galet.. Nu ska jag som sagtt gå mot mörkare tider igen men inte sååå mörkt :)

Idag har jag hunnit med hur mycket som helst. Diskat, gått långrunda med Gucci i skogen, städat undan julen, bäddat rent, fixat mat. Imorgon ska jag tvätta och tvätta rent golven så är här fräscht igen :)

Och imorgon ska jag ta en fika med fröken på bilden, ska bli kul!


DH



Nu ska jag göra en kopp té och käka en muffins framför senaste avsnittet av DH! Slutade sååå bra ju! Nu är äntligen alla uppehåll över.. Bara Gossip kvar som drar igång nästa vecka :)

Förresten kul när man får en oväntad räkning på 650:- såhär i Januari? Åh... Haha.


Jansson



Idag ska jag göra Janssons frestelse med kalkonprinskorvar och en supergod senap som jag fått av mamma. Riktigt kornig och stark. Bara jag som äääälskar Janssons? Längtar tills esse kommer hem och vi ska äta :) Haha fatso.


weekend



Jaha, då har dessa tre dagars ledighet bara svischat förbi. Och vad har man gjort? Inte mycket... bakdag med mamma, långa promenader, film, pizzabakande.. Har varit skönt att vila upp sig men nu måste jag faktiskt hitta på något! Jobbar bara till 14 imorgon sen är jag ledig i 3 dagar igen.. jag har det tufft... Då ska jag boka in en fika med någon på stan också ska jag kolla efter en födelsedagspresent till Esse. Vet redan vad jag ska ge till honom i "huvudpresent" men vill ge något litet mer ;) Man fyller bara 25 en gång.

Fy för sören vad jag vill 2 saker just nu!!! No. 1: RESA TILL THAILAND!!
 No. 2: Färga mitt hår lika snyggt som snyggingen ovan.

Jag har för övrigt en sådan stark craving efter saltlakrits.... suck. Riktigt salt med socker på. Men jag ORKAR inte gå till Konsum.


MYS



Godmorgon! Hade sån mysig slappedag hos mamma och pappa igår... Bakade, färgade ögonfransarna, åt god mat, såg Sherlock holmes 2.. och idag fortsätter myset! :) Yeah!

Idag ska jag umgås med esse som jag i princip inte har sett sedan i söndags då vi har jobbat om varandra. Tänkte ha filmdag.. Har några actionfilmer och en ny skräckis. Ska också göra pizza.. blev supersugen på hemmagjord pizza igår. Vill ha den som på bilden ovan + salami. Så sjukt gott!!


SNYGG!!




Vill ha den i båda färger, så snygg är den.


Breakfast for 2



Godmorgon! Vaknade nyss, haha... Glömde berätta igår för er vad mitt hjärta gjorde! Han hade jobbat natt och slutade kl. 6 och därefter åkte han och köpte nybakat bröd på finess. Vaknade av en puss också sa han att han gjort frukost. I vardagsrummet väntade en kopp té och två st nutellamackor... Så satt vi och åt frukost innan jag gick till jobb. HOW CUTE?! Så fiiiin. Gick med ett leende på mina läppar till jobb :) Tack älskling.

Nu ska jag ÄNTLIGEN se nyaste avsnittet av Vampiare diaries som släpptes idag. Gah!
Sen ska jag hem till mamsen och baka! ♥


kilklackar




Tycker dessa kilklackarna är grymt snygga! Har som sagt varit på jakt efter ett par lääänge. De är nu på rea från 1800 till 899:- Kap! Kanske ska slå till??? Snyggt med de beige:a till våren.


Villa hälsolid




Såg villa Hälsolid som ligger i Helsingborg på aftonblandet och just fell in love. Älskar gamla hus. Skulle NEVER EVER vilja bo i ett splitternytt hus. Usch... hade isåf gjort det som ett "gammalt" viktorianskt hus. Romantiskt ska det vara. Högt i tak, stukkatur, breda fönnsterkarmar, enorma fönster, schiffergolv. I jus love it. Kolla bara in sovrummet... hade definitivt kastat ut det skämtet till säng och sängbord och satt en pampig hotellsäng med fet ram och en stor kristallkrona på det. Men alltså golvet, fönstrena.....


Exakt så ja!!



ÄNTLIGEN har jag hittat en bild på det som motsvarar den bild jag har i mitt huvud! SÅHÄR ska jag färga mitt hår den 27:e. Så himla fint. Two-toned fast en hel del mörkare än vad det är nu. Längtar..


strass



Hur fiiiiiiiina?!!!

Godmorgon! Har sovit som en sten fram tills nu... hehe. Har sovit rätt länge nu om dagarna när jag börjat sent så det ska bli intressant imorgon när man ska upp 6.50.

Efter att jag har slutat imorgon kl 14 är jag ledig i tre dagar.. såååå skönt ska det bli! Har ändå jobbat 6 dagar, varit ledig en och sen jobbat i 5 dagar. På fredag ska jag och mamma ha bakdag! Köpte en bakbok på jobb där de har mina älsklingsbullar no. 1: karlspadersnurra!! Käkar alltid den på fahlmans. Mums! Ska bli skönt att bara flumma runt i mjukiskläder.. ska inte planera in något! Bara baka och laga en massa god mat varje dag :)


Almost roadkill

Jag blev för övrigt nästan påkörd nyss!! Var på väg hem från mamma och pappa och hade ställt bilen. Gick med snäckan och skulle korsa en liten väg (den som går mellan husen vid oss) och när jag är nästan mitt i vägen kommer en bil snett bakifrån. Tänker att han ser mig, han tar ut svängen.. ja han ser mig.. NÄÄÄ! Han fortsätter köra och är på väg att köra rakt över snäckan och mig!! Litet flipp jag fick! Bara kastade mig framför bilen och skrek "ÄR DU HELT JÄÄÄÄVLA DUM I HUVUDET ELLER?!!!!" så det ekade i hela kvarteret! Hamnade nästan på motorhuven. Killen i bilen stannade snabbt och tog upp händerna i en ursäktande position. Fy fan vad förbannad jag var! Från 0 till 100 på en millisekund. Var helt chockad, fortsatte att gå för att sedan vända mig om och bara "DIN JÄVLA IDIOT!!!" och spände ögonen i honom.. sen gick jag 10 m innan adrenalinet och chocken kom och jag började böla... haha! Det var nära att snäckan blev mosad, och nu fick jag det bevisat; jag hade skyddat henne med mitt liv!


PICS

Såg att bilder från nyår har lagts ut på facebook. Vissa mindre smickrande än andra, haha i vanlig ordning då...
Bjuder på dem i alla fall :) Ser för det mesta ut som att det är kaos :P











Som jag spänner blicken här, haha...


Eric Burdon



Hahaha alltså ni kommer dö lite av skratt nu, I just know it. Läste Danis blogg och hon hade postat denna video och skrivit följande:

"Eric Burdon får mig att vilja skrika som en brunstig tonåring.. Vilken röst, vilket sexapeal.. Han är så bra att Justin Bieber borde skämmas och krypa upp i sin morsan livmoder igen och komma ut när han utvecklat en ordentlig röst."

Haha, så klockrent och jag kan inte annat än hålla med! Shit så bra han sjunger. Är han inte HET?! Haha, vet att de flesta flabbar nu och tänker "HELL NO" men nä, det är något speciellt där :) Men nu är han väl 70 år? Haha. Tänk så annorlunda det var på den tiden... Musiken, kläderna..

Någon som håller med mig? Mamma som lyssnade på honom när du var liten??? :) Fanns han på alla småtjejers väggar?



2012



Hade ni ett trevligt nyår? Vi hade det supermys... Fantastisk mat på Cardinal som vanligt. Sen blev det förfest hemma hos oss innan vi återvände till Cardan och dansade till 3.30

Igår var man inne på jobb och inventerade... haha. Det gick snabbt och bra ändå! Goa extrapengar. FYYY vad jag vill åka till Thailand nu by the way! Sugen, sugen, sugen.... Hade kunnat jobba fyra helger på rad nu och sedan åka. Definitivt värt det.

Har nu fyra stängningar framför mig sen är man ledig fredag, lördag & söndag. Jobbar måndag sen ledig tisdag, onsdag & torsdag. Hmmm, what to do these days? :) Kanske ska köpa färg och måla om köket?


RSS 2.0