friend



Ska bara ut med Gucci sen ska jag träffa upp denna snäckan för en fika på Viva innan bion! <3
Ha en underbar lördagskväll!


Mirror, mirror on the wall



Denna spegel såg jag i förrgår när jag sprang på Ikea *2. Ska köpa 2 st och ha på varsin sida sängen, YEJ! I found them :) Trodde att det skulle bli svårt att hitta speglar som inte var tråkiga men dessa är perfekta! De ser sjukt glammiga ut i verkligheten också :) Helt i glas, love it!
Hittade även det perfekta svart/randiga tyget som jag tänker sy 2 st kuddfodral av. Blev helt till mig när jag sprang på IKEA. Sjukt stressad och såg en mssa annat fint som jag inte var ute efter. Tänkte fixa med det idag men känner att ekonomin inte klarar av det riktigt denna månaden så länge jag inte vill leva på marginalerna, haha. Har en födesedagsgris att fira den 14onde så det lär gå lite pengar där med. Ajja, ska fixa med detta nästa månad :)


weekend



Ledig helg.. underbart!
Har duschat, målat naglarna & varit ute i skogen med Gusse! Blev lite putt sen när esse vaknade då jag hade 134 saker inplanerade som jag bara kan göra med honom också säger han att han ska på möte... suck! Sen börjar han jobba 17.45 så det blir icke gjort idag. Åh, hatar verkligen att skjuta upp på saker.
Har nu skruvat ner gardinstängerna i sovrummet och ska tvinga honom att borra upp de nya innan han försvinner iväg till jobb. Som tack får han bakad potatis :)
Ikväll ska jag & Emma på bio, MYS!! <3


Chandalier



Fick hämta efter andan när jag såg denna kristallkrona igår.. There's no words. Anser att den är helt PERFEKT.
Vill ha en stor herrgård med ett lusthus i trädgården där denna hänger, precis som på bilden. Där ska man sitta och dricka afternoon tea. Fint ♥ Sen ska jag självklart ha en i varje rum inne i herrgården också. Köket, hallen, walkincloset, vardagsrum, sovrum, toa you name it. Det kan aldrig bli för glammigt. Mamma sa igår angående gardinerna "De är för fina för att ha i köket.." Jaha, så jag ska välja några lite fulare?!! Det vackraste är bara bra nog. Älskar vackra saker.


Friday



Då var det fredag! Helt underbart. Kommer vara mer underbart kl. 20 ikväll. Har tagit ett extrapass 10-20, vad tänkte jag där? Förmodligen $$$$$$.
Alltså, ni förstår inte hur otroligt NÖJD jag är med gardinerna. Vi satte upp dem igårkväll och JISSES vad gardiner gör en enorm skillnad för ett rum. Det är så fantstiskt fint.. Alltså går ihop nu. Stolarna, gardinerna, ramarna. Fabulous. Ni ska få se bilder på måndag då vi även har satt på glaset på bordet. Love it! Nu är köket det finaste rummet i vår lägenhet. Det som man hade sån ångest för innan. Och vi har gjort allt själv. Inte alls svårt.. Man får inte vara så lat bara ;)
Ska gå över till att göra färdigt sovrummet. Tror ni inte att jag hittade ursnygga speglar att ha bredvid sängen?! Åh.. vi får se vad ekonomin tillåter denna månad, haha. Isåfall fixar jag med det i helgen :) Älskar att inreda, borde jobba med det..


jeans





Behöver nya jeans! Vill ha några ljusa då hela min garderob känns enormt mörk och dyster. Känner mig så "hård" på något sätt, behöver mjukna upp HAHA! Vill ha byxorna ovan. Tycker den översta färgen är gorgeous och de understa var coola då det så diskret har rosa tvättning.


.



Kom hem från jobb till en lägenhet full med killar.. fotbollskväll och Dickens var fullt, oboy.. haha, nä det var faktiskt kul! Är rätt grabbig av mig när jag vill vara det...
Imorgon ska vi köpa våra gardiner (YEEEEEEEEEEEES!) Vi fick alltså dem från Mio! Woho, eller fick & fick men vi fick köpa dem, och dessutom för halva priset :) Är så jäkla glad! You have no idea vad jag har slitit med gardiner. Lite jobbigt bara att jag ska jobba & Esse hämta dem själv.. Vill vara med och sätta upp dem (kontrollfreak) Ska även ringa och höra vad glasskivorna kommer att gå på!
I helgen är jag ledig. Har inte haft en hel ledig helg på gud jag vet inte när.. och tror ni inte att dem man umgås mest med jobbar då? ALLA. Esse, Sabina, Jessie, Emma, Bechir (?) Sjukt b.


MALMÖ



Hade en supermysig dag i Malmö igår! Snacka om att man valde rätt dag att ta semester på! :) Vi satt ute på lilla torg och åt en ceasarsallad och sedan en kaffe vid ån! Det riktigt brände i ansiktet :)
Shoppade loss på Ilva, YEJ! Hittade min älskade lampa som är superfin och alla tavlor till min vägg. Trodde att jag skulle få leta efter tavlor och köpa allt eftersom och att man skulle få lägga till på väggen, vilket jag tyckte var skitjobbigt då jag vill få det klart och inte ha väggen halvgjord, men jag hittade alla igår! De smält ihop jättebra. Ni ska få se bilder när allt är klart!
Sen blev det bara en basic t-shirt på Zara. Lik bra det för jag kände att rätt mycket pengar åkte på Ilva.
Har egentligen 1000 saker att göra idag innan jobb men jag kände mig totalt utbränd när jag vaknade så delar upp det och gör hälften imorgon. Nu blir det frulle framför Top model Sverige!


Blus




Igår när jg var på Väla med mamma hittade jag den översta blusen och slog till direkt. Har velat ha den understa toppen jättelänge från All saints men snålat då den kostar 1500:- och säg mig; hur identiska är inte de 2? Har man den översta oknuten så ser den exakt ut som den understa + en volang. Vad jag betalade? 260:- GUD årets köp :) Superglad! Haha. Den ska jag ha den 14onde när vi ska ut och fira Sanna!

Imorgon ska jag & Sabina till Malmö. Tror inte ni förstår hur mycket jag längtar, haha... Va längesen jag var iväg. Köpenhamn, Göteborg, Malmö you name it. Jag har varit fast i Helsingborg. Ska bli skitkul! Hoppas lampan är lika fin i verkligheten och att den inte är slut i lager och har utgått (HAHA!) och att vi hittar lite smått & gott på Topshop och Zara ;)


SABINAS FEST











Hade jätteroligt hos Sabina i lördags! Hon hade gjort en supergod smörgåstårta!
Runt 00.30 tog vi taxi ner till stan sen gjorde vi tidernas barrunda, haha! Utposten, Madame, telegrafen, PL13, Helsing, Gert & Conny (!?).. Sen ställde vi oss i kön till Cardan när vi insåg att kl. var 4! Haha. Helsing överraskade dock, det var som en klubb i sig! Har varit där innan men då har det varit helt ljust och stelt? Kom man för tidigt då månne? Ingen aning men i lördags var där skitkul!
Vandrade hem strax efter 4 och kröp ner hos babe...


Bitter

Jag är så bitter.... SJÄLVKLART var lagersaldot fel & Landskrona hade inga kvar. Ringde löddeköpinge, malmö, lund, ängelholm.. SLUT överallt. Jag blir så trött... Kan jag aldrig få hitta några gardiner?! Suck.


sunday




Hola! Sitter hemma hos mamma & pappa. Jag & mamma har varit på Väla och fikat! Ändå stolt över mig själv att jag gick upp, duschade & sminkade mig för att gå på väla.. haha. Gårkvällen var sjukt lyckad! Var bara lite pissed på slutet för att det blev sommartid och det var onödigt att gå in på Cardan kl. 4 när de stänger 5... annars hade klockan varit 3 liksom. Så jag gick bittert och beklagade mig hos en polis innan vi gick hem.. jaja. Jag berättar mer om det imorgon & visar bilder :) Kul som fasen var det i alla fall :D
Nu när jag & mamma gick på Väla skulle jag köpa ett par gardiner som jag sett. Gick själv på Väla i fredagsmorse och hittade då några som ersatte de fina som jag sett på Mio men som jag inte får (hrmf) och blev såklart skitglad då det är EXTREMT svårt att hitta några som är 3 m långa. Skulle då köpa dem idag och montera upp nya stänger och hänga upp gardinerna. Väl där hjälper ett biträde oss också säger hon att de är slut i butiken men att hon ska kolla lagret.. Då säger jag till mamma "jag slår vad om att de har utgått..." OCH JA, det hade dem! HAHAHA, alltså jag höll på att dra av mig håret. Det fanns minst 10 st kvar i kritvitt men just denna varmare benvita var helt slut. JUST MY LUCK! Men, de hade visningex. och det stod att Landskrona skulle ha 2 så jag ska ringa dit direkt imorgon och lägga undan dem... på tisdag ska jag & Sabina till malmö så då kan jag bara åka inom och köpa gardinerna. Hoppas nu bara att saldot är rätt... Men visst är det knas? :P
Nu ska jag dricka té här sen ikväll ska jag & babe hem till Sandra & Luan för söndagsmys!


BIRTHDAY PARTY



Ska snabbt fixa mig för att sedan bege mig hem till Sabina på födelsedagsfest! :) Är alltid så stressad, WHY?!! Sitter i badrock och blött hår och ska vara där om 35 min, tummen upp!
Vi ses ute ikväll!!


hellu



Idag har det varit full rulle... Åkte mot Väla & systemet 9.45 imorse och kom nyss hem.. ja inte från Väla men från jobb. Har inte varit hemma sedan imorse. Köpte lite dricka till imorgon, present till Sabina som fyller år idag (GRATTIS för 3dje gången ;)) och lite småsaker..
Ska städa upp lite här hemma sen blir det sängen. obbar 11-17 imorgon sen ska jag hem och fixa mig inför kvällens festligheter!


bag



Jättefin väska. Helt lagom i storleken... Funderar på att unna mig denna till våren.


stripes



Ytterligare ett sovrum med speglar på varsin sida. Så jäkla snyggt! Har dessutom fått en liten cruch i svart/vitt randigt. Det ser väldigt clean & lyxigt ut tycker jag. Har beställt sängkläder i det, men det kommer inte förrän 25 april :( Tummen ner för så lång väntetid! Oh, can't wait efter att handla mer till hemmet, hehe. Ska nog ut på lite shoppingäventyr på söndag beroende på hur jag mår ;) Ska ut på lördag ju!
Sen nästa vecka ska jag måla om skåpen i köket och alla ytor där jag ska sätta glas så att det är kritvitt innan jag sätter på glasskivorna.

Väntar på att babe ska komma hem med noblesse apelsin ♥.. Vi ska mysa framför The three musketeers!


Gucci no.2

Höll på att sätta i halsen när Jessie visade mig denna annonsen. "Har esse lagt upp snäckan på blocket?!!" Haha. Det är ju GUCCI! :) Haha, den heter Gucci & allt. Mamma & pappa; nu blev ni allt sugna va?.... Jag blev!

Dvärg pinscher, cihuahua mini mix

Pris:6 000:-

Typ: Hund

Svedala: Visa var

Det är med sorg i hjärtat som vi måste sälja våran lilla guldklimp! Men på grund av olika själv är det tyvärr inte möjligt längre!

Gucci är en glad valp på precis över 4 månader, som älskar att göra det valpar gör bäst! :) hon är busig, nyfiken, lite papegoja ( sova/sitta på axeln/ryggen) och helt underbar :)

Personen/personerna som är intresserad av Gucci skall gärna bo i hus, så hon får springa Fritt för det älskar hon :)

Gucci kommer inte säljas som "mode" hund utan enbart som familjehund!

Hon är van vid barn, katter och andra hundar :)

Känns Gucci som en hund för dig/er så kom gärna och titta på henne sen vem vet kanske blir du/ni hennes nya livskamrat/kamrater :)

hot



HOME



Jag är så inspirerad med heminredning just nu! Vill göra om allt.. Skulle vilja ha en dag där jag kör skåne runt och bara köper allt jag vill ha till hemmet. Så mycket fina saker... Skulle vilja ha 2 st speglar till sovrummet precis som ovan.. Jättefint! Det är mycket kvar att göra om här hemma! Först ut är det glasskivor till alla ytor (matbord, bänkar, nattduksbord, byrå) lampa till köket, gardiner (?!!) och tavlor till köket så att det blir klart! Sen ska jag fortsätta med sovrummet med speglarna, en stor spegel ovanför byrån, en lampa & nya gardiner. Kommer bli superfint :) Det är så kul med inredning! Har nyss klickat hem lite fina sängkläder & handdukar, känns fräscht med nytt!


Kuddar




Tycker att dessa missoni inspirerade kuddarna är jäkligt coola. Har i princip endast vitt i sovrummet och vill ge en lite mer personlig touch så funderar över att köpa lite kuddar i färg.. Ska se hur de ser ut i verkligheten först :)


Mys



Idag har jag jobbat till 14.15 sen åkte jag bara hem och bytte om samt hämtade Gucci sen åkte vi hem till Jessie. Hon hade gjort bakad potatis med en supergod kalkonröra! Mmmmm, heaven! Verkligen jättegott! Det behövdes efter en seg dag på jobb.... Guld värt! Sen fixade vi med lite saker :)

Nu känner jag mig som stans skabbigaste brud så nu ska jag hoppa in i duschen och kleta i 1 kg macadamia hårinpackning, sen ska jag glo på Top model Sverige & Lyckan i Hollywood ♥


Bikini


Detta får nog bli en av sommarens nya bikinisar! Älskar färgen och volangerna.


pain



Vaknade av magknip imorse! Trodde att det skulle gå över fort och vågade inte tänka på att det kunde vara det jag befarade, men ja, nu är det konstaterat då min magknip inte är borta; jag har fått magkatarr, igen. Verkligen skitkul när man för några månader sedan aldrig har haft det och nu har det för andra gången... Suck! Har spenderat HELA min lediga dag (förutom en minirunda med hundarna & Sabina) på soffan sovandes och slappandes i hopp om att det ska försvinna. Skit b. Ska ta det VÄLDIGT chill imorgon på jobb, den saken är klar!
Nä, nu ska jag köpa en kebab på amadeus och sen hem till pappa. CIAO!
Och förresten anledningen till att jag postade bilden.. hahah glömde helt bort det. Ska åka till väla på fredag innan jobb och köpa mitt älsklingsläppstift igen som syns på bilden! Hade det i 2 månader innan jag tappade det i Vegas :( Älskar det! Också måste jag bannemej hitta något fint att ha på mig på lördag då Sabina ska firas!


Fiercest of them all


ledig



Ledig! Skönt... Har haft min jobbhelg och den har gått riktigt fort och smärtfritt faktiskt :)
Igår efter jobb gick vi hem till Jasse & Aida. Har inte varit hemma hos dem än så det var roligt att se deras lägenhet. Jättemysigt! De bjöd på god mat och sen kollade vi på en film... som jag somnade till haha! Hallå, you cant blame me efter 26 timmars jobb i helgen.
Idag skiner solen och jag & bebe ska nog gå en runda ner till stan med Gucci och ta en latte ♥
Ikväll ska vi hem till pappa.. mamma är i Sälen hos min moster & mina kussar!


CAKE



Haj! Idag har jag jobbat och sen kommit hem och städat, lagat mat och chillat..:) Är lite lissen för Esse sa igår att han skulle köpa en sak till mig, knappt nyfiken man blir! Så säger han att jag ska få den idag så man kunde ju knappt sova igår och sprang hem.. också har jag fortfarande inte fått den och han börjar jobba om 5 min :( Så näää, lär väl inte få den idag heller. Sånt e faktiskt jobbigt, då hade han inte behövt säga något från början.
Och jag är även jätte söt sugen! Kolla in tårtan ovan.... mmmmm! Borde finnas ett café i stan som gör sådana rejäla muffins och tårtor. Menar inte äpplekaka eller liknande utan en american fatass cake!!
Ikväll ska jag hem till mamma & pappa och bara ta det lugnt... i helgen väntas jobb!


spoky



Hola! Har inte haft tid med er idag... ;) Har njutit av min lediga dag med en fika med min älskling! Träffade Makki & Maja på stan. Men nog om det... KOLLA filmen ovan!!!! :D ÄLSKAR såna filmer. Blev helt till mig när Bechir berättade om den med skräckblandad förstjusning. Han kunde inte sova efter att han sett den. hahahahah! YES! Den ska ses! Ska boka in en kväll med Sandra & Luan nästa vecka. Vi ska alltid se skräckisar, det är vår grej.. ahha!
Jaha, då ska man ner till källaren och ta upp tvätten.... :S


sun





Har nyss kommit hem från en runda med Sabina, Gucci, Geisha & Riki (Jannas hund) Så underbart väder! Helt vindstilla även nere i Norra hamnen där vi satte oss på en bänk och drack varsin latte! ♥ Hade min skinnjacka på och frös inte alls.. Skönt! Nu har vi varit i skogen i förmiddags, en lång runda ner till hamnen och ska snart hem till "Mommi & moffi" & Bappe.. Man skulle kunna tro att det är snäckans födelsedag! Hon kan inte klaga i alla fall :)


Liebeskind




Mina damer & herrar får jag presentera mina 2 ny bästisar från Tyskland! ♥
Såå fina, de ska användas flitigt! Snabb leverans var det också! Beställde dem i söndagskväll och fick ett sms igårmorse att jag kunde hämta dem. 1 dags leveranstid alltså, det gillar vi ;)


Early bird



Jag har verkligen blivit en morgonmänniska, what happened there liksom? I år har ljuset påverkat mig något enormt vilket det inte brukar. Det är ju jätteljust tidigt på morgonen nu för tiden och min kropp är tydligen inställd efter ljuset då jag vaknar vid 7.30-8.15 och tänker "GUD vad klockan måste vara mycket.." och ser att den absolut inte är det. Jag har denna känslan när man sovit jättelänge, ni vet när man är lite seg för att man har sovit för mycket. Jättekonstigt.. Går upp vid 8 varje dag nu.. innan gick jag upp vid 9.30-10.


PASTELL



John Carter



Igår var jag, Esse, Jasse, Aida & Emma och kollade på filmen ovan! Tyckte den var jättebra! Väldigt influerad av Avatar. Avatar är vackrare och mer konstnärlig medan denna var mer action!
Nu ska jag äta frulle och kolla på lite serier.. ligger helt back, har inte haft tid de senaste 10 dagarna.


love


saturday



Började min lördag med en runda på Väl med Emma ♥ Vi köpte kläder till Isabella som är Nathalie & Markus dotter! Hittade jättesöta kläder! Älskar att köpa bebiskläder även om jag inte är så bebiskär av mig..:P Hur går det ihop? Och speciellt tjejkläder! Måste få en massa döttrar :)



Vi köpte denna ASGRYMMA Hello Kitty ballong i nya partybutiken! Vi hade sjukt kul åt denna.. var så nöjda! Som 2 små barn igen . . .



Tryckte in den i Emmas lilla bil "JAG SER INGENTING!" hahaha..





Efter många om & men kom vi fram till Mariastad där de bor! Gillar verkligen Emmas parkering.. (nära döde upplevelse) haha! Nä, men jag ser en ruta som hon har kört förbi så jag säger "Bara åk in till kanten och backa rakt bak så står du på rutan. Det var tydligen lättare än gjort för Emm åkte värsta slalom baklänges... hahaha schhhhlalom baby! Jag höll på att kissa på mig!



Isabella sov så sött när vi kom :) Hon fick sussa vidare medan vi vuxna (USCH, det lät hemskt. I will never grow up!) satte oss och fikade!



Sweet :)



Ni ser, hon sover fast man lyfter henne och bär runder... Snäll tjej!




Awake! :)





De fina kläderna de fick av oss på jobb!

Markus, Isabella och min arm, hahaha... Balongen skulle vara med, den gorde allt ju :P

Tyvärr fick jag inte med Nathalie på bild.... :( Skulle tagit en på dem alla 3 ju?
Tackar för en mysig eftermiddag & fika i alla fall :) Isabella är verkligen jättesöt..
Och jag älskar namnet Isabella, helt sjukt att de döpte henne till det :)


√ Klick



Kunde inte hålla mig längre... kollar på dessa skärp varje gång jag går på Väla.. Har jobbat hur mycket extra som helst och ska jobba mycket mer, så tyckte att jag var värd något till mig själv och inte bara till hemmet :) hihi. Dessutom fick jag 100:- rabatt och de är 200 :- billigare än i affären som jag brukar klämma på dem. Tyckte det blev ett kap! Båda 2 + frakt = 1000:-
Som de kommer att höja alla mina brallor & shorts! ;)



HURRY



Har haft en underbar helg! Snabbt har det gått! Har nyss kommit hem från ett extra pass på jobb och ska nu snabbt byta om för att sedan åka ner till haket med babe, Sandra & Luan för lite mat & mys! ♥
Berättar/visar bilder från helgen imorgon. CIAO!


rave gojjan!



HAHAHAH alltså jag älskar denna papegojjan! Har haft den här innan en gång men jag måste visa er igen om ni har missat den! Man blir på så bra humör, kan inte låta bli att le :) Rave gojjan!

Nu ska jag fixa mig för att sedan dra till Väla med Emma! Ska hitta något fint till lilla Isabella! (Nathalie & Markus dotter) sen ska vi hem till dem och hälsa på! Ska bli mysigt :)

Smell you later!


SIA



Blev helt till mig när jag såg denna ljuslykta! Så himla COOL!! Haffade den största direkt! Gillar inte en massa smått krims krams utan det ska vara rejäla grejer! Denna är ca 3 dm hög! Nu ska jag bara köpa ett stort blockljus till ♥ Ordinariepris: 600:- Fick den för 300:- *nöjd tjej*




Det är så fint att tillföra lite färg i hemmet och det behövs verkligen i mitt supervita sovrum. Såååå fin! Kan säga att jag blev helt till mig av denna med... ahhaha! Som en unge i en godisaffär. Tycker den ser så fräsch ut! LOVE IT!! Detta är min nya favorit inredningsbutik. Man ville ha allt! Ska nog dit igen snart och köpa lite mer.. Älskar att dekorera, det är de små detljerna som gör det!


saturday



Godmorgon! Igår var jag, mamma & pappa i Landskrona. Vi gick runt och kikade i lite affärer och åt på Mamma Theresa. Hittade 2 st JÄTTEfina saker som jag köpte på halva priset. Det är till hemmet, of course ;) Blev så himla nöjd över mina köp.. ni vet när man är helt excited och glad? :) Det var saker från SIA.. visar er sen!
Var skönt att bara ta det lugnt igår.. Kollade på Casino Royale på kvällen!


3



3 år idag. Tiden går så fort..


Disgusted



Jag har så svårt för kött numera. För 2 år sedan skulle jag slickat tallriken rent nyss när jag åt entrecote men nuför tiden slutar det med att jag trycker i mig halva, ger upp och ger resten till Gucci. Haha, lucky dog! Har helt tappat aptiten på just stekar. Mcdonalds har jag inget problem med och inte köttfärs heller, just en biff där köttet bara är skuret från kroppen.. fy! Det är psykologiskt. Under hela tiden jag äter steken har jag en bild framför mig på en ko som hänger upp och ner och får huvudet avsågat.. MUMS! Snacka om att tappa aptiten!
Tacka gud för skaldjur och sallader.. och pasta för den delen! Hade kunnat klara mig utan kött med undantag för Mcdonalds några gånger om året ;)


FIERCE




URSNYGGA skinnbyxor i beige med dragkedjor. Gorgeous! Varför jag inte har klickat hem dem? De kostar 5000:- :(


hola



Denna morgon blev precis till vad jag ville.. vaknade 8.40 och sen dess har jag legat på soffan och kollat diverse tv program! MYS! Nu ska jag dock ta tag i mig själv och göra lite mat. Pallar inte en dag till med micro mat på jobb.. ska göra entrecote, potatisgratäng och jensens böfhus sås. YUM! Det roliga är bara att så fort jag vaknade imorse insåg jag att jag inte tagit med mig påsen med såsen & grädde in från bilen igårkväll... alltså... Hoppas inte det är fruset nu när det har snöat och grejer, haha! Sån är jag, sover på saken och så fort jag vaknar inser jag vad jag har glömt! Konstigt.


Sleep tight



På tal om det obehagliga sovrummet jag postade imorse.. se så FINT detta var! Tänk att vakna upp där en solig sommarmorgon! Aaaah... Lite läskigt på natten bara.


chillin



Hi! Är så sliten... Bara stängning imorgon med sen är man klar med kvällsveckan! Den är sjukt seg! Jobbar 10-15 fredag vilket ska bli riktigt niiice!

Imorgon ska jag sova uuut! Ska bli jätteskönt att inte göra 1000 saker innan jobb. Ska bara ligga på soffan och titta på våra bästa år :)

Är riktigt shoppingsugen också. Har inte handlat kläder på väldigt länge (förutom skinnbyxorna) och börjar få lite abstinens. Det finns så fina saker ute just nu till vår/sommar.


GOODMORNING!



Har hunnit med jättemycket trots klockan bara är 10.30! Har färgat håret, diskat, dammsugit och städat undan. Ska nu måla naglarna och kolla Top model Sverige som jag missade igår! 11.30 blir det en prommis med Sabina och hundarna och sen jobb som vanligt.

Angående bilden ovan.. Hade ALDRIG kunnat sova där! Snacka om klaustrofobi! Usch... först och främst är jag skiträdd för djupt vatten och hajar så bara det är en pina i sig. Hade tänkt att en haj skulle simma in i glaset och krossa det, haha! Eller bara att trycket skulle sjunka och hela glaset rasa in. Nä, vilken panik. Fint var det i alla fall! :)


WORK



Hello darlings! Har jobbat till stängning så har nyss kommit hem. Jobbar jättemycket nu. Har tagit många extratider. Tänker bara money, money, money just nu hehe. Mycket fint man vill ha!
Imorgon innan jobb ska jag prova på att färga min utväxt.. Har inte färgat det själv sen jag vet inte när, men seriöst.. hur svårt kan det bara när det är brunt? Inte mycket som kan gå fel... vi får se hur jag ser ut imorgon! :)


SUMMER



Nu får sommaren gärna komma! Saknar att gå klädd så här och min gyllene bränna!


Nostalgi

Åh, pratade minnen med Jessie igår. Haha, så mycket som man har gått igenom och det roliga är att jag och Jessie har sååå många gamla gemensamma vänner så man kan prata om alla minnen utan att "jaha, I dont know who that is..." Kände typ alla från hennes förra klass i högstadiet. Sjukt kul! Så mycket fina minnen.... :) Känns som en evighet sedan! Gammal man börjar bli... haha!


Jag i 7an. Awwe, TINY!



4 år sedan :)


lampor






Nu när vi får det "pampigare" i köket ser lampan som vi har nu lätt väldigt fjuttig ut... Ska ha gardinerna ändå från taket och ner, längs med hela väggen vilket ger ett väldigt storslaget intryck och då kan man inte ha en tanig Clas Ohlsson lampa i fönstret, snacka om anti klimax haha! Gillar den jättemycket men den passar inte in längre. Vill ha någon lampa i stil med de ovan. Men den understa måste vara hög, viktigt! Tycker det är sååå fint med lampor med trä.. har sett en affär i stan som har en massa olika, ska nog ta en titt där! Lampan ovan gillar jag för stenarna och glaset. Tycker det ser clean & fresh ut! :) Vilken gillar ni mest?

Jag har verkligen perioder då jag koncentrerar mig på ett visst område. Ett tag kan jag vara tokig i kläder och köpa mycket av det, för att andra perioden ha dille på att bleka tänderna, för att nästa vara inne på inredning.. ja ni fattar! Nu kan man lätt säga att jag är inne i inredningsträsket och jag skulle kunna gå i en äcklig t.shirt 24/7. Lägger alla mina pengar på inredning för tillfället! Det roliga är att denna inredningsperiod alltid kommer på denna tiden av året... brist på annat att göra? Haha. Bra det, hade ångest redan som det var igår när jag stod inne hela dagen och målade i det fina vädret. Helt otänkbart att göra det på sommaren.

Oooh, jag älskar att göra om här hemma!! :)


home



Vi håller på och fixar för fullt här hemma fortfarande... eller nu är vi klara för dagen för nu måste allt torka! Väggarna blev jag klar med igår och har idag målat mitt skåp vitt! Det kommer att bli jättebra... Jobbigt nu bara när man bor i en sån jäkla röra! Ska bli skönt att gå upp i tid imorgon och städa och sätta allt på plats innan jobb. Sen är det bara roliga saker kvar; decoration! :) Vill ha ny matta, lampa, gardiner (OFC) och tavlor. Sen funderar vi på att kolla in auktioner och köpa hem en kristallkrona!



Green


Skitcool tröja. Punkt.


pink


Fin neonrosa t-shirt till sommaren..

Godmorgon! Idag sov jag lite längre, hehe... Är väldigt seg i kroppen efter gårdagens målande. Men så fint det blev! Är riktigt nöjd! Och babe var så duktig med kaklet! Blev superfint.. Ska pallra mig iväg i eftermiddag och köpa vit färg och måla om vårt skåp sen är allt färdigmålat, skönt!

Igårkväll köpte jag, Andréa & Nikolas med oss mat från Big Buddha och mös hemma hos Andréa :) Myslördag!


C.B


Thorsten



Måste säga att Thorsten Flinck är skööön! Haha, så speciell! Hade jag fått välja en svensk kändis som jag skulle ut och äta en middag med hade jag valt honom. Tänk så mycket han har att berätta och med vilken inlevelse! Så rolig.. hade kunnat lyssna på honom i evigheter. Han tycker något om allt!


LIGHT



Godmorgon lördag! Gick upp 7.40 på min lediga dag, helt normalt! Ljuset lurar en ju.. man tror att man har sovit till 11 också är klockan 7.. haha. Men jag klagar inte! Skönt med ljus efter månader av mörker.
Kunde inte somna om så nu ska jag kolla på vampire diaries :)
Idag ska jag och babe ut på ett litet äventyr sen hittar ni oss i köket hela helgen. Esse ska kakla om (han har rivit allt redan och spacklat, ni kan ju föreställa er hur det ser ut just nu.. *PANIK*) och jag ska måla! :) What a team! Skitfint kommer det bli! Så efter helgen har vi ett nytt kök, YEJ! Sen ska jag förhoppningsvis hitta ett par fina gardiner och en massa tavlor, måla om mitt skåp och köpa glaskivor till bord + bänk, köpa ny matta, then it's done!



sunshine



Underbart väder idag igen... Har slängt in tvätt och ska  snart bege mig ut på en lång prommis med snäckan! Skönt att få lite sol + frisk luft innan jobb! Jobbar 13.15-21.15
Ha en underbar fredag! :)


GIVE ME!



K O L L A in Serenas klänning! Smäller aaaaav !! Skicka den till mig och bjud mig på en stor fest så att jag kan använda den! :) Gillar speciellt matchningen av UGGs, haha! (Mellan inspelningen av Gossip girl)


skinnis




Invigde mina nya skinnisar idag som jag fullkomligt stormtrivs i! Som ni ser är de matta... Precis vad jag har letat efter. Och de är jättebekväma! Riktigt bra köp alltså!
Invigde även skinnjackan för i år! Jag menar HALLÅ det är den 1e mars och man kan gå i uppknäppt skinnjacka utan att frysa! Helt underbart... Så jag var en riktig skinnis idag alltså haha :) Tycker det var en fin kontrast med den gulliga blusen med volanger på armarna till det "hårda"


!



JAG HATAR MÄNNISKAN! Äckliga sattyg!


Hahahaha



Love it! Så bra.


Great day!



Körde snabbt som en gnu hem från jobb idag, bytte om och åkte ner till stan med baby för en fika med Luan & Sandra ♥ Supermys! Så längesedan vi träffade dem av olika anledningar. Träffade även cuz som jag inte sett på år & dar, dålig stil...

Wanna know something? Igår var Esse och köpte kakel så nu går vi all in i köket! I helgen är vi båda lediga och då ska Esse kakla & jag måla! :) Yej! New kitchen!! Happy time, haha. Ska göra det så så så fiiint! Måste sedan hitta en massa ramar som jag ska sätta upp huxflux!


RSS 2.0