USA BABY!!!



Nu ska jag bara byta om sen åker vi hem till Andréa för att sedan allihop åka mot Sturup. Landar i Stkhlm strax före 20. Ska bo på SAS radisson på Arlanda. Bara det ska bli mysigt :) Äta god mat ikväll på deras restaurang och se hur Arlanda ser ut! Haha. Imorgon bitti går sedan färden mot USA och New york! Sååå kul vi ska ha!!

Cheeseburgare, milkshake, frihetsguddinan, forever21, empire state buildning, victorias secret, central park, helikoptertur, sweet potatoe pie, all saints, ground zero, cupcakes, gambla, sola, grand canyon, utelivet.. har jag missat något? Säkert! SOM JAG SKA NJUTA!!!! :)

Ses igen nästa söndag, håll ställningarna här hemma!  


Me want!



Vill ha en liknande kjol till mina kängor!


Wakey pakey!



Godmorgon! Har sovit skitdåligt inatt så är helt groggy. Har en del att göra idag. Måste åka till väla och köpa en vit spetsbh/tubtopp då toppen som jag hämtade ut igår var väldigt öppen både i ryggen och fram + genomskinlig. Låter kanske inte så bra men den är jättefin. Så typiskt, när man köper en sak så måste man köpa en annan. Sen ska jag packa allt. Sen måste jag fixa mina naglar + tånaglar. Sen ska jag duscha och fixa håret, packa väskan till Gucci, PW i skogen med Gucci? Sen kommer mamma och pappa och hänger innan de tar med Gucci sen 16.30 åker vi! AWEIIIII!!! This is going to be so much FUN!


HAJ!



Hi guys! Idag har jag sprungit runt och fixat en massa. Storstädat, igen. Alltså jag är sån när jag ska resa. Jag vill att ALLT ska vara sopat. Vi snackar kliniskt rent. Vill lämna lägenheten fräsch och doftande så man kommer hem till ett rent hem. Håller på att tvätta och ska snart iväg och sola. Skulle sola igår.. fick damp på sunlux. Tror ni inte jag släpade ner mig dit igårkväll när man nyss hade ätit, helt mätt och lat. Så FUNGERAR inte sedelmaskinen. Stod där i en kvart och körde in 50-lappen 100 ggr innan jag gav upp. Knappt irriterad.

Hade i alla fall filmkväll med Jessie. Vi såg Dinner for schmucks. Hahaha wtf? Sjukt flippad film. Skulle vilja träffa personen som skrev manuset, hahah! Vi hade det MYYYS :)

Efter att jag har solat ska jag skicka ett paket och hämta 2 :) Kläder till USA. Hoppas de är fina nu! Sen ska jag börja sätta ihop outfits så jag vet vad jag ska packa.

Ikväll blir det mami & papi sen Andréa! GAH imorgon åååååker vii!!!!!! :D


Copycat nr 2!




Gillar ni mina copycat inlägg? Tycker det kan vara roligt att ha råd med kopior av saker som är för dyra för ens plånbok, men måtta då. Skulle aldrig vilja ha en fake LV -väska från Thai. Men blusen senast är beställd och måste ha detta armband. Har älskat det ända sedan jag såg det för första gången för några månader sedan. Kostar flera tusen men nu har modekungen gjort en kopia (bild nr 1) som kostar 400:- Visst kan man inte se någon skillnad? Galet.


hooot

Tue Sep 27th
6 am
Sunny skies Sunny skies
21°c (70°f)
NNE 3mph (5kph)
9 am
Sunny skies Sunny skies
28°c (82°f)
ENE 4mph (6kph)
Midday
Sunny skies Sunny skies
39°c (102°f)
ESE 3mph (5kph)
3 pm
Sunny skies Sunny skies
42°c (108°f)
ESE 3mph (5kph)

Helt ok väder när vi kommer till Vegas på tisdag, eller vad säger ni?! 42 grader, JISSES!!

Godmorgon!



Dagens planer är storstädning, förhoppningsvis uthämtning av paket, pw, serier & filmkväll med babe, Jessie & Robin.

Galet vad mörkt det är om dagarna, man blir ju så deppig..


HOT




Snyggaste byxorna jag sett på mycket länge!


NYC

Såg att Natacha Peyre är i NYC och jag blir så taggad när jag ser hennes bilder. Hon har gjort 2 av de saker jag bara MÅSTE göra i NYC; åka helikopter (kolla in vilken vy) & besöka forver 21. (Dålig forever 21 då!!!)




Hörde jag semme??



Så niiiiiiiiiice!!! Kan inte med ord beskriva hur skönt det är med 2 veckors semester! Har haft så mycket att göra på jobb den senaste tiden så det kunde inte komma lägligare, sen att det är 30 grader i Las vegas är inte helt fel heller. Får man lite sol innan totalt mörker i Sverige.

Igår efter jobb åkte jag, mamma, pappa, martin & ellinor ut till vårt svampställe för att plocka de som förhoppningsvis hade växt till sig sedan sist. Vi hittade ju flera ställen med en äng av små trattkantareller som vi såklart lät stå kvar.. och ni kan TÄNKA er att de var stora nu! Alltså man blev helt till sig.. stora ängar med klasar av trattkantareller! Skulle ju tagit med mig kameran, vilka bilder det hade blivit! ÅH :( Men alltsåå.. haha vi är såna svamp-mongos! Skitkul.. alla plockade som galningar. Vi fick med oss 3 st korgar hem :) Så ikväll blir det kantarellsoppa i detta höstrusk! LOVE IT.

Planerna idag är att gå ner till stan med Emma för en fika. Ska inom Ghenna där Jessie är och hälsa på! :) Tror jag ska beställa en ny tid till mig också så det är bokat. Hon är rätt poppis ju! Sen ska vi kika lite på stan. EVIGHETER sedan jag var där sist. Ska inte handla något, bara smågrejer som nagellack och bus.

Sen blir det pw med snäckan. Ska gå minst en gång nu dessa dagar innan STKHLM.

CIAO!!


MEHE



Hello dudes! Nyss jobbat 13 timmar.. ah! Faktiskt inte så farligt. Var galet mycket att göra på jobb idag, iaf fram till 15. Det är man inte van vid! Var så himla trött imorse, kunde knappt gå upp. Vaknade 3 inatt av några idioter som skrek för kung och fosterland... Mongon! Vill öppna fönstret och skrika att de skulle hålla truten, en annan ska upp och jobba... Jisses, hur gammal lät jag inte där?! Annars är man i New york city om en vecka!!!!!! :D


MEET YOUR NEW BEST FRIEND



Det bästa hudtips jag kan ge er är klyschan; Drick mycket vatten! Har alltid varit dålig med att dricka över huvud taget, kan leva på 2 glas dryck om dagen, men har den senaste månaden blivit MYCKET bättre. Har en vattenflaska på jobb istället för läsk/mer och kan dricka 2 st. Sen dricker jag även hemma. Och jag ska tala om för er.. det har gjort STOR skillnad på min hud. Nu strålar den då den innan såg grå och glåmig ut. Vatten, Mario Badescu, omega 3 kapslar, powerwalks, sminkfria dagar och mycket sömn har räddat min hud. Kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig haft så bra hud tidigare, vilket är en stor lättnad för mig då min hud fick en massa utslag på kinderna i somras.. vilket ledde till att jag mådde PISS!

Nu sKa jag ut på en stoooor pw i det underbara vädret! Känner mig peppad idag :) Sen blir det jobb! Endast 4 jobbdagar kvar, AWIIIIII!!!


Copycat

Hur lika är inte dessa två toppar?? Och den översta från Toppan kostar en fjärdedel av den understa.



HAHA!

Skön han e! :)


UGGS



Uggs är de absolut skönaste skorna som finns, och har man inte ett par redan råder jag er att gå och köpa ett par genast! De är värda varenda krona! Har haft ett par svarta som jag slängt då de var slitna, och har ett par grå med "päls" på sidorna som jag köpte i vintras. Nu vill jag ha ett par enkla. Har svårt att välja mellan svarta och gråa. Hmm, kanske båda? Har en sida som säljer billiga direkt från fabrik, 600:- st. medan Brandos och andra affärer tar 2600:- för dem. Vilket skämt, det hade jag aldrig betalat för ett par slappeskor.

Måste också köpa gummistövlar. Äger inga vilket är lite utav en katastrof! Vill ha ett par udda Hunters. De ovan tycker jag var rätt coola. Älskar metallic... hur många gånger har ni hört mig säga det? ;)

TWO TONED


Jag trivs riktigt mycket i mitt two-toned:ade hår. Tycker det är roligt att prova något nytt och när man inte vill klippa sig för kort och har haft de flesta hårfärger man kan ha är two toned perfekt. Det är speciellt, har nog aldrig sett någon på stan i det? Mitt mörka har dock snabbt blekts då jag är ljus under så jag skulle verkligen vilja göra om mitt hår snart och klippa en liten bit. Får ta det efter USA.


Ordinary thursday


'
Hola! Har nyss varit ute på¨pw i skogen. Såg som vanligt 2 st bambisar... aww, såna bebisar! Ser alltid djur där jag går.. för en vecka sedan sprang en räv ut på stigen! Groovy :)

Idag ska jag fixa en massa här hemma. Det är total makeover på g i hemmet. Här är så stökigt! Har inte haft tid att städa så idag blir det grundlig storstädning!

Sen blir det en total makeover av mig själv också, ser ut som skit haha!


1 vecka











Jofama by Kenza



Tycker att dessa skinnshorts från Jofama by Kenza är ruskigt snygga! Tycker nog de beige:a är snyggast då de är matta och snyggt slitna samt speciella, men de svarta är mer användbara. OH, så fina så!! Vill ha! 999:- st!


Så!



Då har man anmält sig till högskoleprovet. Gud, hur ska detta gå?! Det var mer än 5 år sedan man satt i skolbänken. Ajja, det får gå som det går helt enkelt. Har inget att förlora! :) Har beställt en bok "Så skriver du 2.0 på högskoleprovet" som jag ska läsa på flyget till och från USA. Nu så!


<3



9/11



Otroligt känslofylld video om 9/11. Vad tiden går fort! 10 år sedan. Kommer exakt ihåg vad jag gjorde. Jag & Anja var hemma hos en kompis som heter Lovisa. Vi hade varit ute i trädgården och hoppat på hennes studsmatta och rusade in för att se Voxpop. När vi väl sätter på tvn ser vi att nyheterna är igång istället för vårt favoritprogram och vi bara "vad f-n är detta?! E det inte voxpop idag?!" så förstår vi vad som hänt. Jag visste inte ens vad world trade center var för något. Sen ser vi det andra planet köra in i tornet. Helt live. Sjukt var det!!


Finaste på länge..



Detta var den snyggaste topp jag sett på mycket, mycket länge! Hade gjort sig fin till mina short + nya kängor!

Nu ska jag packa ihop sakerna jag sålt på tradera och boka frakt, imorgon jobbar jag 9.30-19.30 så ska inom Kalles innan jobb och skicka allt. Puh!


Håvar in stålarna.

Var hemma kl. 4.30 imorse och klockan ringde 7.45.. mamma skulle nämligen hämta mig för vi skulle till bakluckeloppisen! Inte dåligt att köra ALL IN och sedan blunda i 3 timmar för att konka ner saker och sälja, men det gick finnemang! Var så himla kul att sälja! :D Vi satt sär i luckan med Gucci och hade allt uppdukat framför oss. Det var ju galet fint väder så där satt vi och solade och fikade under tiden vi tjänade pengar! NICE :) Hade smycket och krukor med mig.. Tog typ 5,10 & 20:- för det... och när dagen är slut och jag räknar kassan har jag tjänat 1080:-! På en massa skräp som legat i lådorna och dammat. Haha, sjukt nöjd :) Blev förvånad att det blev så mycket med tanke på att man sålde saker så sjukt billigt, men många bäckar små.. Ska absolut ner där igen. Var jättemysigt att fika och träffa roliga filurer!

Sen hade jag lite tradera auktioner som gick ut idag... Molly jackan såld √ Boots sålda √
Så allt som allt har jag idag tjänat 3600:- på att sitta och sola & fika! FINT! Och mycket fina pengar till USA! :D

Dance like no one's watching

Hade en fantastisk kväll igår! :) Som vanligt hade vi det så kul hos Emma & Davor så vi kom 2 timmar för sent till Jessica & Robin. AMEN! Haha fattar inte riktigt vad som händer, tiden går så sjukt fort. Så äre när man har kul! :)
Sen skulle vi köra inom Mcdonalds för färdkost (som om de bodde in the middle of nowhere, ahhaha. Nä Emma var hungrig) och sen körde vi vilse för en kort stund. Men till sist kom vi alltså fram! Det var jättekul hemma hos dom också med en jäkla blandning av människor! Bästa var ju en snubbe som lät PRECIS som Sean banan och verkade allmänt high on life!

Runt 00.30 åkte vi ner till stan där vi gick till Utposten. Var så jäkla sugen på 50/50 och det fick jag, 3st! MUMS så gott! Satt ute på deras uteservering och Erik och hans polare joinade oss. Helt plötsligt säger de att de stänger. "QUE? What is the time?!" "2" Haha, trodde kl. var 1.15 kanske. Once again; när man har kul går tiden fort! Drog till cardan där vi mötte upp Jessie och gänget som hade gått direkt till cardan. OOOH silka låtar de körde längst upp! Calling mr rader... I know what I want, and I want it now!! Haha, alla låtar efter varandra. Man stod och i princip skrek "ÅH DEEEEN!" hela tiden. Happiness. Hade verkligen det roligt ute igår! Senast jag var på cardan var på halloween.. ja, ni får skratta! GALET. Men det var värt väntan :)

Runt 4.15 gick vi hemmåt. Jag barfota pga. värk i fötterna av för mycket dansande, det är så det ska vara..
TACK JESSICA & ROBIN FÖR EN BRA FEST & ALLA FÖR EN LYCKAD KVÄLL!




COOL bild! 3D






Vet ni vad?..



Tycker att jag har varit schysst med att blogga den senaste tiden och tycker att jag kan få lite roliga kommentarer i gengäld, så KOM AN! :)


Svida om

Hi! Har bara slappat hela dagen, jätteskönt. Blev ingen fika med Bechir idag heller, hahaha! Vad är det för fel på oss?! Men imorgon SKA det bli av! Ska bara till bakluckeloppisen med mamma först :) Första gången jag är där.. Har samlat ihop en massa saker jag vill bli av med.. Ska bli roligt! :)

Såg minnesstunden för Stefan idag på aftonbladet live. Såg ni den? HJÄRTSKÄRANDE när hans två söner gick fram och la varsin ros. De var så glada och förstod inte alls varför de var där. När den minsta såg den stora bilden på Stefan log han och gick fram och liksom viftade med rosen i Stefans ansikte. USCH!! Fattar inte alls varför jag är så känslig heller. När kända personer dör tänker man något i stil med: "Det var tråkigt..." och sen har man i princip glöömt det. Som när Michael Jackson dog. Det var ju värsta grejen. Men ja, jag tyckte det var synd, that's it. Nu är jag JÄTTEledsen för att Stefan har dött, som om jag kände honom. Jättekonstigt. Har aldrig reagerat så här tidigare..  Det är så orättvist ju! Man blir frustrerad och förbannad! Han skulle leva ett långt liv med sin familj.

Till något helt annat; ska snart börja fixa mig inför kvällen. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Känner inte för en klänning.. Ska vara tuff, haha! Sen ska jag och hjärtat åka till cavelo nero och äta vår favoritpizza som vi inte har ätit på flera månader. Ska sen hem till Emma & Davor innan vi alla drar vidare hem till Jessie & Robin för en trevlig kväll!


Stefans fina barn.


Countdown..




Om 2 veckor sitter är vi på väg hit.. :) Roligt det ska bli! Drömde att jag gick i NYC och hittade Victoria's secret, haha! Det är så mycket jag vill se & göra... och SHOPPA! :D




GUUUUUD så lissen man blir när man ser detta klippet! Kolla så fruktansvärt fina bilder i början på hans fru och barn! AH, smärta. Stackars dom! Stackars hans barn som får växa upp utan en pappa. Stackars hans fru, hur klarar man en sådan sak?! Speciellt när man har barn. Känner verkligen med dem.Världen är orättvis! GUD!

Läste i kommentarerna till denna film. En kommentar löd:

"Jag kommer ihåg en intervju med Davidsson. Han var hemma hos Stefan Liv vid ett tillfälle. Liv hade tappat bort fjärrkontrollen till tv:n för flera veckor sedan och fick byta kanal manuellt. Minns inte exakt. Men antagligen skulle dom tillaga någon maträtt. Och när dom gick igenom Livs frysbox så hittade dom fjärrkontrollen i frysen....lol. Lite typiskt Liv tror jag. Lite småvelig och rolig med en jäkligt skön attityd & personlighet. All respekt till Stefan och all vördnad till hans familj etc."

Hahaha, gav mig ett leende :) SWEET!


Helgens planer


Hej darlings! Har varit lite off de senaste dagarna.. lite lissen. Men nu är det ledig helg framför mig med en massa skoj bokat! Ska fika med Bechir imorgon då jag ställde in i onsdags. Ska bli så kul att träffa honom! :) Efter Sanna är han den vän jag känt längst.. vilket kan vara väldigt skönt ibland. Ska ta en fet snickerslatte på Coffée by George. Sen på kvällen ska jag till Jessies & Robins inflyttningsfest! YEJ! Nu blir den av.. nu får du inte gå och bli sjuk Robin! ;P Ska bli superkul! Känns som det var längesen man fixade sig.. och denna gångens SKA jag gå ut! Ska släpa ner mig även fast jag är trött eller whatever. Vet dock inte vad jag ska ha på mig.. buhu! Har inte handlat kläder på EVIGHETEEEER! Bara sålt en massa. Usch.. Tråkigt. Tror det blir skinnbyxor och en snygg topp till, men känner inte att jag har någon festlig topp? Ska ha mina snygga heels från Topshop i alla fall. Armbandet ovan hade inte skadat.. Vilka i-landsproblem jag har. Något har jag på mig när jag går hemifrån!

Mittersta outfiten var döläcker! Med ett stor, lockigt hår.

Längtar!



Längtar tills den 26:e då man får se Gossip girl och Chuck Bass igen! :)


Stefan

Fan.. Alltså nu blev jag riktigt ledsen. Läste för några timmar sedan på Aftonbladet att ett flygplan kraschat i Ryssland och att Stefan Liv kanske befann sig på planet, och nu är det bekräftat; Stefan liv var ombord på planet och är nu död! ;( ÅH! Alltså ni som inte hänger med i svängarna eller är sportintresserade så var Stefan Liv en otroligt bra hockeymålvakt! Ja, nu blir ni säkert förvånade över att jag har koll på det och att jag ens bryr mig, men en sak som ni inte vet om mig är att jag innan var MANISK i hockey. Ja galen. Hade hockeyplanscher på rummet, hockeybilder, kollade på alla VM matcher, satt uppe till 5 på natten för att kolla på Stanley cup på Viasat+. Dessutom hade jag en massa bilder uttryckta på just Stefan liv precis bredvid min säng som jag pussade på varje kväll och sa "Godnatt Stefan, älskar dig!" Hahaha. Skulle alltså gifta mig med honom. DET ÄR SANT! Bara Sanna och möjligtvis min familj fattar vad jag menar. Också är min barndomskärlek alltså död. Även fast det inte är en person man känner känns det då man har haft en sån besatthet.. Väldigt tråkigt. Försökte hitta ett klipp som är min favorit med honom, nämligen när han dansar på isen efter en VM match, men hittar inte den..Däremot bilder från den. Har spelat in hur mycket som helst med honom som jag har på gamla VHS band.
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!





...





Har nyss gjort en stor fruktsallad som jag krängt med sprutgrädde. Är inte sprutgrädde det godaste som finns? Har en crush för det.. Älskar hur det blir små vågor i grädden. Helt störd jag vet. Känns som att jag kommer att trivas som fisken i vattnet i USA, hahaha!

Angående en helt annan sak; när vi var i skogen i söndags hade jag shorts på mig då det var galet varmt, inte så smart kanske. Jag går inte direkt på stigarna utan hoppar runt bland nedfällda träd och rev upp mina ben, men skitsamma det läker. Däremot har jag blviit biten av något och bettet har svullnat upp och varat, och nu är det lite röd/lila aktigt. Hmm, undrar vad som har bitit mig? Antagligen en äcklig spindel. Så nästa gång blir det alltså inte shorts.

Har också sovit jättedåligt de senaste nätterna, förutom inatt då jag var så utmattad och sov hela natten. Det är inte alls likt mig att sova dåligt. Somnar direkt och vaknar runt 9. Har vaknat 2,5,6,7,8 och till sist gått upp. Igår hade jag sjuka drömmar men det kändes inte ens som en dröm då jag bara blundade (?) om att det var jättelängesen jag kollade motoroljan på bilen också såg jag framför mig att jag satte mig i bilen och vred om nyckeln och att den inte startade. Gick ut och kollade stickan och den var snustorr. Så motorn var helt förstörd, och min bil kunde slängas på skroten. Ja, så jag hade panik och bara "SHIT, jag måste kolla motoroljan!" kl. 7 på morgonen. Hahahah, what's up with that? Kollade oljan och den var full :)


Headache



Hi allihopa! Mår inte 100 idag alltså.. Har en FRUKTANSVÄRD huvudvärk och känner mig allmänt orkeslös och tråkig. Ska bara ta det lugnt idag.. Ingen pw idag inte :( Ska kolla serier, måla naglarna, hårinpackning, hämta mitt paket från Topshop! :) Kul att det kom idag så man har något roligt att se fram emot, haha! Hoppas nu den passar och är lika fin i verkligheten, WIE! Sen ska jag dammsuga och tvätta golven... Och ikväll ska jag fika med Bechir på Väla. Älskar det nya caféet Coffee by George som finns i mitten av nya väla. Det är faktiskt en gammal klasskompis från gymnasiet som äger det :) Träffade henne sist jag och Jessie fikade där, kul för henne! :) Supergod snickerslatte har dem. Och när jag har kommit hem därifrån ska jag och babe ha kräftskiva med oss själva. ÄLSKAR kräftor och skaldjur. Det låter inte som en dum onsdag trots allt ;) Låt denna dag gå långsamt. Vill vila ut.

Och ni är ju många nya läsare, vad roligt! Kan ni inte lägga en liten kommentar så hade det varit ännu roligare, haha!


Love

Har sett klipp av denna fina pappa & dotter innan då de sjungit andra låtar och trillade nu in på Sannas blogg där hon hade postat denna låten med dom. Hur söta? ♥



Fler..



Tydligen har de varit med i Ellen :)


Söndagens äventyr..

I söndags var det fullt ös för ovanlighetens skull. Söndagar brukar normalt sett vara sjukt dryga, men jag satte som sagt klockan på 9, gick ut på pw i skogen med Gucci. Sen kl. 11 kom Emma, Djulle & Steffi och hämtade mig också åkte vi ut till Väla för att köpa presenter till Lamias nya flicka Hiam. Väl inne på H&M startar SJÄLVKLART brandalarmet! Åh, slår aldrig fel när man redan är stressad. Fick sitta ute i solen en halvtimme tills vi fick gå in igen. Köpte en massa fint!! :) Sen åkte vi till Bårslöv där hon bor.. det var ett mindre projekt att hitta där, fast det är en liten håla! Till slut hittade vi! De bodde så fint så! De har renoverat jättemycket i deras hus, riktigt fint! Och såklart hade Lamia fyllt HELA vardagsrumsbordet med kakor och frukt.. hahaha, det var alltså mat för 25 personer och vi var 5. När vi gick därifrån såg det ut som att vi inte rört något :P
Lilla Hiam var sååå söt! :) Hon har hur mycket hår som helst. Var så kul att träffa Lamia igen, får vi göra om snart!

Efter ett par timmars fikande och skitsnackande åkte jag hem till mamma och pappa för att fira pappa som fyllde år. Jag, Esse, mamma, pappa och Martin åkte ut till vårt nya svampställe i skogen och vi hittade HUR mycket svampt som helst! :D Hela vår korg var TOPPAD av trattkantareller, och jag hittade även 5 st kantareller. Så mycket!!! Bästa svampstället ever! haha. Det var en jäääkla massa små trattkantareller som var på väg att växa upp så vi har bestämt att vi ska dit om 2 veckor och plocka en större korg full. Ska ta med kameran då så att ni får se hur sanlöst mycket det är :) Sjukt kul för oss som gillar att plocka svamp att vi äntligen har hittat vårt svampställe :)

Efter skogen åt vi supergod lax och stekt potatis, mums!

Det var min söndag det, helt underbar om ni frågar mig! :) Kombinerade det bästa här i livet; vänner, Esse & familj. ♥



Så söt :) Skulle ha tagit foto på Lamia och Hiam ju... Hmmm..

My god



Är helt slut. Har jobbat INTENSIVT i 10 timmar, nyss lagat mat och ska slänga mig framför idol. Sleten har en helt ny innebörd. Imorgon berättar jag om helgen :)

Happy birthday!



Grattis på födelsedagen pappa! Ses senare idag!!       
Har nyss varit ute på en pw. Satte klockan på 9 och körde ut till Bruces.. OJOJOJ! Vad hurtig man kan vara! Riktigt imponerad av mig själv då jag inte är en pigg morgonmänniska :P Behöver typ 2 timmar framför dator/tv innan jag tar tag i saker och ting, men eftersom schemat är fullspäckat idag var jag tvungen att gå nu på morgonen om jag skulle gå idag, och det vill jag ju verkligen! Dessutom är det bäst förbränning på morgonen innan man har ätit.
Har nyss hoppat ut duchen och smort in mig i Biotherm lait corporel (BEROENDEFRAMKALLANDE, ska aldrig mer ha slut på den) dricker min hemmagjorda chailatte och ska snart snabbt sätta på lite smink för kl. 11 hämtar Emma mig :) Jag, Emma, Djulle & Steffi ska till Väla först för att köpa lite presenter till Lamias lilla bebis sen ska vi ÄNTLIGEN hem till henne och hälsa på henne och hennes flicka! Ska bli jättekul! Har inte sett Lamia sedan i  slutet av maj, JISSES!             

Efter att ha varit hos henne ska jag direkt hem till mamma och pappa för att fira pappas födelsedag. Ska nog ut i skogen och leta svamp, haha vår favoritsyssla såhär års ;D 

Hoppas ni får en underbar söndag! CIAO!                                                                                                                  


QUE?!

Sitter och småugglar på ams för skojs skull. Alltid kul att se om det finns något inspirerande. Ser då rubriken "Mystery shopper" och tappar hakan lite när jag läser arbetsuppgifterna.

"Här kommer du att utge dig för att vara kund och observera hur säljarna beter sig och om det är snyggt och städat i butikerna. Du genomför uppdragen inom utsatt period men tidpunkten är flexibel förutsatt att det sker under dagtid. Själva genomförandet av ett uppdrag tar ca 20 minuter och därefter kommer du att få lägga 10 min på att lägga in dina resultat på en webbsida. För rätt person finns goda möjligheter till fler sådana här uppdrag under året."

Haha, allvar?! Finns det sådana? Vad är det för ett jäkla företag som spionerar på sina anställda? Tycker det är sjukt faktiskt. Har man inte tid att kika in en gång i månaden eller? Förstår inte riktigt.. Varje affär har en chef och det är väl chefens uppgift att butiken sköter sig. Haha.. alltså... ?!! Nu går jag och lägger mig..

My saturdaynight

Så, nu har jag fixat och donat här hemma. Gjorde en DELICIOUS dinner innan Esse stack till jobb. Jordärtkockspuré, rostas och svampsås gjord av svamparna som vi plockade förra fredagen. Det var SÅ gott! En riktigt höstmåltid! :) Har städat upp här efteråt också har jag fotat en hel del saker som jag nyss lagt ut på tradera. Pust, det tar sin tid. Hoppas nu att lite blir sålt :) Får jag sålt allt till det minst priset får jag 4300:- :) Och jag har absolut inte satt några överpriser. Kommer ju inte sälja allt, det händer aldrig men hälften hade inte skadat :)

Nu ska jag ha lite hemmaspa! Ska dona med de nya produkterna jag har beställt från Mario badescu. Kan verkligen rekommendera de produkterna! Köpte en ansiktskräm, facemist och aha peeling. Sen ska jag ÄNTLIGEN använda bus. Har inte använt det på säkert 6 veckor då min har varit slut + jag har inte orkat eller tänkt på att köpa någon när jag väl har varit i stan. Men nu så..:) No more pale face days :) Hatar verkligen att vara blek..

Också blir det nya Jersey shore.. wieee! Tänk att en sådan liten sak kan göra ens dag :D Hahaha. Det bästa jag läste var ändå att The situation har blivit erbjuden en hel del pengar av Abercrombie & fitch för att han INTE ska använda deras kläder. HAHAHA! Sjutk förnedrande!! Tänk att man verkligen inte vill förknippas med en person så starkt! Fick mig ett gott skratt när jag läste det :)

TOODELS!


SKÄMMIG

Hahaha alltså jag är så SKÄMMIG! Gick till Kicks, fick hjälp med att plocka att jag skulle ha och när jag väl ska betala är det kuponger och hit och dit.. betalar..går ut.. kommer på att jag har betalat med mitt VISA!! Gah, när jag har presentkort som jag skulle betala allt med?! Liksom därför jag gick dit!! Haha, som om jag har råd att lägga 550:- på småsaker bara sådär före US? NÄÄÄ. Så jag fick gå tillbaks också fick de göra återköp på allt och fixa med rabatterna osv.. Det krävdes 2 från personalen. Hahah.. jaja, nu vet de hur de gör det också :)

Smell you later



Nu mina vänner är det dags för stan med babe i det underbara vädret. Ska köpa mina grejer på Kicks som jag snackade om i veckan och hitta en födelsedagspresent till pappa. ÅÅÅH, visst är det jobbigt med killpresenter?!


Mjeuw

Klick √




Var bara tvungen, den känns ju helt klockren i USA eller har jag fel? Nä. Spara, spara spara nuu!! Vad jag längtar tills jag ska gå med 10 kassar på var arm i USA. Vill bara shoppa en helt ny höstgarderob ASAP! That's all.


WEEKEND

Hörde jag HELG?! Skönt som attans!! Har jobbat som en gnu den senaste månaden så det ska bli riktigt skönt att få vila upp sig. Strosa på stan, köpa smink, hem till Lamia & hennes bebis, fira pappa..:) Låter som en go helg!

Har nyss kommit hem från pw i Bruces och ska fixa lite här hemma, sen blir det myskväll med mig själv då Esse jobbar. Blir Jersey shore och salt & vinäger chips! ♥ MUUUMS! Typ bara jag som gillar de chipsen förutom Kroons tydligen ;) Men det är gött när det är filmkväll, får man hela påsen för sig själv.. mihi!

Changed plans, ska hem till Andréa ikväll och kolla film. Undrar om någon av dem gillar vinäger chips?..

RSS 2.0