Heldag med Emma!

Hej! Har varit igång heela dagen! Men fy vilken rolig/mysig dag jag har haft! Började med att jag mötte upp Emma vid tolv för att bege oss in mot stan. Handlade en massa saker (maskara, leave-in balsam, nagellack, skor, rouge, smycken) och lunchade på haket! Vid halv tre begav vi oss till haircut by jenna för färgning/slingning och klipp! Jag färgade i samma vanliga färg jag har och klippte en bra bit! Känns jätteskönt att ha blivit av med alla slitna och torra toppar. Håret är så fräscht så!

Emma slingade det ljusare och klippte det. Jättefräscht! :) Sen strax efter sex var vi klara där. Så himla kul att sitta där i salongen för oss själva, dricka té och snacka skit! Jättemysigt! Tycker så mycket om Ghenna (som hon egentligen stavar det). Hon är så glad och öppen :)

Så fort jag kom hem gick jag och Gucci hem till Sabina och Erik och lekte med deras nya vovve Geisha! Jättesöt liten tollare. Awwww. De hoppade runder i snön och lekte jättebra så nu blir det en massa härliga morgonpromenader för vår del :D Härligt på lediga lördagsmorgnar att komma ut och gå en stor runda, också får de leka av sig samtidigt!

En mycket trevlig dag :D Nu blir det snart sängen för fröken ska upp kvart i sex imorgon! Blir att köra lite tidigare till jobb också, vet ju inte vilken hastighet man vågar ligga i i detta vädret! Men fy vad jag gillar det! Alla bara gnäller på vädret, jag tycker det är skitmysigt :)

Natti.




Rosenserien.

Tjo i loen! Är helt slut efter en massa slitande på jobb! Jobbade till halv tio igår och sedan var det bara att åka hem och lägga sig för att gå upp kvart i sex och slita igen! Jadå! Det var ett undantag att jag hade stängning/öppning men det är ändå härligt. Slutade två idag och fick därmed en och en halv dag ledig då jag är ledig imorgon! :)

Har besökt Monika på salongen idag! Helt sjukt så fint de har det! Jättemysigt... Längtar tills vi ska ha en myskväll där. Handlade en heel del. Allt var ju slut här hemma! Har man vant sig vid vissa saker/rutiner känner man sig lätt smutsig utan dem. Nu ska jag snart tvätta av allt smink och fixa! Köpte även en ny sak "morotsserum" som Monika sa ska vara bra. Älskar att prova nytt!

Sen har jag varit hemma hos mamma och pappa där jag somnade i soffan... haha!

Rekommenderas!


Hundpromenad sen jobb.

Nu blir det en lite längre promenad (inkulderas pinnkastning) och sedan bär det av till jobb! Back at 21.30

Gucci är helt tosig. Hon ser nog fram emot pinnkastningen. ÄLSKAR DIG! ♥




Fint.

Sitter och är arg på mig själv för att jag inte köpte halsbandet när det fanns.. nu är det slut. Så sjukt fint till den blommiga klänningen. Älskar när hårt möter mjukt, nitar möter blommor.


...........fisk.

Söndagen blev inte fullt så effektiv som jag hade önskat! Morfar var för trött för besök så det får vi ta på tisdag istället. Har spenderat eftermiddagen hemma hos mami o papi framför en dokumentär.

Måste bara säga att jag gillar spontana dagar. Som i fredags när jag gick hem till Andréa och vi satt en massa och spelade Med andra ord. Älskar det spelet! Blir alltid en massa flummiga utsvävningar och skrattanfall. SJUKT kul när en tjej sa ".............fisk." Hahahaha. Alltså detta är ett spel som man blir skitstressad av men hon var värsta ice cool och tog gott om tid på sig. "GÖRA!" Hahaha, WHAT?! Skrattade nästan så att jag kissade på mig. Sen satt vi uppe till kl. 4 och kollade på Haiti galan. Mysigt!

Eller som igår när jag var på stan med en nära kompis. Det slutade med att man gick på bröllop i rådhuset. I uggs! Jadå! Haha, fancy värre! Och det roliga var att en tjej som var där hade med sig en hund. Jag frågade om den inte hette Kenza varpå hon sa ja. Häromdagen var jag och mamma hemma hos hennes svärmor och lekte med dena hunden. This town is small!

Nä, för att styra upp denna söndagen litta så ska jag storstäda. Det ska lukta ajax i heeela lägenheten när jag är klar! :D

Peace.

Effektiv söndag

Idag ska det inte bli en slappesöndag! Eller... inte fullt ut i alla fall! Tänkte äta lite frulle nu sen bär det av till morfar! Ska köpa med fika till oss också ska jag och Esse hjälpa honom att installera en dvd så att han kan se alla naturfilmer som han fick av mig i julklapp! Ni kanske har hört talas om filmerna "Planet earth" ?! Har varit med i Oprah. Jaja..

Sen ska jag hem till mina föräldrar och efter det ska det slappas! Mini spa här hemma.. Long time ago! Känner mig sleten. Tackar gud för att jag ska till frisören på onsdag!

Vill bara avsluta med att vara lite negativ.. är så besviken på en person! Och du vet precis vem du är. All I can say is that people's changing... and people's changes you.

It's a beautiful day.

Morsning korsning! Vaknade för en liten stund sedan. Helt underbart väder ute! Typiskt att man ska sova till 12 när det väl är fint väder ute när man normalt sett går upp kl. 9. Men men ska inte klaga, ska istället gå ut och ta tillvara på det! Det bli la stada next så vi hörs senare.

By the way; nynnar på hero of war heeeela tiden. Skulle sett mig på jobb igår. Den går på repeat i skallen. Så bäst!


I made it!

I DID IT! Yessssss.... Har sett hela galan. Och ja jag vet; den går i repris idag... lördag 21.00 men jag ville se den live! Då händer allt samtidigt som man kollar. Im sooo proud of myself. Mihiiiiiihi.

To to the oodles.

Peace out.

Buhu, pallar verkligen inte att gå till jobbet idag. Det är en sådan "sitta-hemma-under-filten-och-kolla-på-tjejfilm"-dag! Typ Holiday. Åh... och dricka varm choklad. Suck.. Jaja, har i alla fall varit ute på en långrunda i skogen med Gucci och Esse. Alltid skönt att ha gjort något innan man går till jobb.

Slutar inte förrän halv tio ikväll och sen ska jag hålla ögonen öppna med klädnypor för inatt kl. 2.00 är det en direktsänd gala i förmån för Haiti. Ingen mindre än Robert Pattinson ska vara där.. sen framträdanden av Beyoncé, Rihanna, Madonna, Justin Timberlake m.m. Puh, hur ska jag orka vara uppe så länge? :P Har vänt på dygnet till morgonmänniska. La mig halv elva igår och vaknade sju imorse... Mja, vi får se hur det går! Funderar på att köpa hem ett sexpack med Red bull :)

Later.

Beware of the wolf!

Mornin'!
Tänkte mest hoppa in och visa en ursnygg tröja som jag köpte i förrgår. Från H&M. Har sett den innan men då fanns det bara strl. 42 kvar, och nu som en skänk från ovan hängde där helt plötsligt en i strl. 34. En! Då är det ment to be ;) Haha. Är nöjd i alla fall. 249 kr. Vilket kap!

Nä, måla om mina naglar, en promenad med Gucci (beware of the wolf that's härjar runder i stan! Någon hade sett den på Ga-skolans skolgård som ligger 100 m från vår lägenhet och där jag dagligen rastar snäckan. Fy, älskar vargar, men den får inte röra my precious.) sen blir det jobb till 20.30 HEPP!


Chains are my thang.


Matt jeansblå/grå färg.


Me in New moon

Haha, fatta så mycket jag skrattade när jag öppnade mitt skåp på jobb imorse! Emma (som jag delar skåp med) hade satt upp bilder med mig och Edward! Hahaha, stod där halv sju på morgonen och garvade för mig själv! Så söt. Visst hade jag kunnat vara med i filmen? Visstvisst? :)


För jag har världens vackraste mamma!


A hero of war

Nu blir det storstädning med dessa två låtarna på under tiden! Love ♥♥





The past

Har precis kommit hem efter en delicious middag hos min familj! Rökt lax med potatis och romsås, det går inte av för hackor! Haha. Mamma hade även framkallat en rulle från en stenålderskamera som hon hittat i en låda. Det visade sig att den tillhörde mig och det var en massa bilder på mig och Elin från Lalandia! Fy vad roligt att hitta det nu såhär 6 år efteråt! Hade ingen aning om att bilderna fanns bara... det är lite charmen med de gamla kamerorna. När man väntade på att de skulle framkallas så att man fick se hur bilderna blev :) Eller som nu, när man glömmer bort dem och framkallar dem år senare.... det slåt alla presenter som finns!

Och ni tror väl inte jag sitter här och babblar på om fotona och sen skiter i att visa dem? Nä. Haha, jag bjuder på dem... det är en mini charre. Saknar de tiderna lite.


Coolingarna hänger.


Oh, de byxorna användes flitigt! Hahaha.


Chillar i huset vid Lalandia. Dessa byxorna bodde man också i!


No comment.


Hahaha, favvoskorna på! Adidas first year. Gjorde ont i hjärtat när jag kastade dem.




Lalandia! :)

Believe it or not men jag ÄGER på dessa motorcyklarna! Har spöat varenda kille jag mött! Och ja, jag älskade bandanas.

Hahahahahhaha! Who's that dude? A local? Riktigt fresh ju. Gillar hans frilla.


Det fanns även lite foton från en julafton för hundra år sedan... Nä men minst 4 år sedan.


Julafton med HELA familjen. Min mormor och Mattias (som man anar i hörnet bredvid pappa) är numera änglar.


Mina damer och herrar...

.. då var alltså valet gjort! Har varit nere på yrkesvägledningen och pratat med dem. Fick inloggningar till en hemsida där man skule besvara på en massa frågor så att man kunde få lite tips på vad man hade passat som. Gjorde testet där och detta är mina resultat:

De yrken som passar bäst står högst upp på listan
      
     Modell och mannekäng
     Skyddsvakt
     Scripta
     Officer i flygvapnet
     Passkontrollant
     Varietéartist
     Kustbevakningstjänsteman
     Polis

JA! Så nu säger jag upp mig på City Gross, tar mitt pick och pack och flyttar till New York för att bli supermodell! ;D Det ni! Varför har jag inte gått dit där tidigare? Hah, så bra! ;D



Make some room for me!

Vad ska det bli av mig?!

Godmorgon! Idag är man ledig, riktigt härligt! Och idag fyller farmor 75 år! Grattis! Blir middag sen hemma hos mamma och pappa med farmor.

Men först ska jag ner till vägledningen med Emma och försöka klura ut vad som ska bli av en. Usch, hate it. Har kollat runder på Lunds universitets hemsida men ALLT låter skittråkigt! Åh. Vet inte vad jag ska göra. Känns lite skämmigt att gå ner också och säga "Ja, jag har INGEN aning om vad jag vill... kan du svara på den frågan?!" Ärd et inte folk som går ner där för att typ fråga om en speciell utbildning, vilken som är bäst osv. Dem som har ett humm om vad de vill läsa och velar mellan olika utbildningar? Jag har liksom ingen aning... Jävla mög. Tråkigt är det.

Sen ska vi i alla fall möta upp Therese och ta en lunch, mycket roligare!

Hörs senare.

Då har man blivit hollywood skådis!

Idag gjorde Lamia min dag! Hon sa följande till mig "Charlotte, jag såg en film i lördags som du var med i! Den heter Transformers 2! Har du sett den?!" Hahahaha, JA! På bio och jag vet mycket väl vem tjejen i filmen är... Megan Fox, för mig världens vackraste kvinna som jag har skrivit ett flertal ggr. här i bloggen. Senast för några dagar sedan ang. Armani kampanjen. Haha... alltså du är för go! Det var nog den finaste (bredvid Adriana Lima) jämförelsen jag någonsin fått! Är otroligt smickrad, men jag vet att sanningen är en annan :) Tack ändå! You put a fat smile on my face!

Man kanske skulle färga håret svart.... Nä! Älskar min färg! Ska boka tid hos Ghenna imorgon.


Lika låtar

Älskar verkligen Kelly Clarkson's nya låt! Annars är hennes låtar lite... amerikansk pop. Ja, ni förstår? Lite för uppenbar.. men trodde inte ens att detta var henne när jag hörde den. Mysig! Men tycker inte ni att den påminner om Halo? Jag kom att tänka på den i alla fall när jag hörde den... Melodin påminner om den som fasen!


Kelly Clarkson - Already gone


Beyoncé - Halo

Esse 23

Full rulle var det igår, det är anledningen till att jag inte skrev ett inlägg. Esmir fyllde 23 år!
Började med att man gick till jobbet halv sju och obbade fram till strax efter ett. Handlade hem lite saker, körde inom sf och köpte två st biljetter till Snabba cash. Hem och gjorde varm choklad och packade med fika. Sen åkte vi skridskor! :) Första gången för Esse på fyra år, hehe! Gick bättre än förväntat :) Och Gucci var okså med. Så himla söt när hon sprang som en galning på isen och halkade runder.

Sen åkte vi hem till Esses föräldrar och åt lite mat. Sen café Viva där vi å en stor portion med pannkakor, lönnsirap och färsk frukt till. Så himla fint de hade lagt upp allt. Som ett konstverk! Det kan jag verkligen rekomendera. 55 kr.

Sen blev det Snabba cash! Riktigt bra film. Trodde att den skulle vara hemskare än den var, men det var mest spänning och sådana filmer älskar jag! ;) Hejade på Mrado, han var lätt bäst! Han hade verkligen ett hjärta under den hårda ytan. Gå och se den!

Nä, nu blir det duschen sen jobb igen! Ledig imorgon :)



Nice fredag!

Tudiloo! Har nyss kommit hem från work. Riktigt najs att sluta så tidigt även fast det är lite kämpigt att gå upp på morgonen. Det är det värt! Halva jobbhelgen är över! Wohoo.

Kan berätta om min oerhört trevliga dag igår :) Var först ute i skogen med mamma, pappa, Gucci och Happy. Gick en stor runda och det var så himla skönt att komma ut i skogen. Måste göra det oftare. Kallt var det, men skönt! Har en rolig bild därifrån som jag ska få av mamma och pappa, så lägger jag upp den sen.

Sen åkte jag ner i stan och fikade med Jessie! Himla kul att träffa henne igen! Satt och fikade på EH (Chai latte) och snackade igenom det senaste halvåret som har gått sedan vi sågs sist. Blev lite stressigt men vi får ses snart igen och prata mer... hehe. Roligt i alla fall! :) Har bokat in lite fest och middag så det ska bli trevligt!

Sen rusade jag hem och fixade mig också kom Emelie och Jan och hämtade mig. Vi körde mot Kattarp där det skulle firas en examen, ingen mindre än Anna! Grattis! Hon hade ingen aning om att vi skulle komma och såg smått chockad ut när hon öppnade dörren :) SURPRIIIISE! Haha. Åt gott och hade en mysig kväll!

Idag blir det myspys hemma i Ramlösa med Esse.


Haha blundade på varenda bild... med ena ögat! What's wrong with me.


För fredagar är bäst!

Morsningkorsning! Vaknade för en kvart sedan! Ah... Härligt! Tidiga mornar - Not my thing... Any wet, cold.. it's not my thing. Hahaha. Bara jag som fattar?!

Har i alla fall kletat hem facet i brun utan sol som jag fick hem igår. Min var näst intill slut så jag fick lite panik! Det finns ju personer som är jättevackra bleka (Marilyn Monroe, Dita von teese, Christina Aguilera osv.) Klassiska skönheter! Men jag tillhör inte dem! Ser levande död ut när jag är blek. Inte attraktivt någonstanns. Så... you have to fake it to make it! Har helt slutat att sola solarium. It's not good for ya! Senast jag solade var 09.03.09. Aldrig mer!

Nä, istället för att sitta här och pladdra ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag möta upp mina föräldrar och Happy så ska vi gå en låååång runda i Bruce's. Underbart. Sen direkt efter ska jag kila ner till stan för att ta en fika med Jessie! Oooooh, min KÄRLEKSKRAM! Har saknat henne såååå mycket. Helt underbar tjej, alltid så glad! Sådana personer behövs runt om en. Ska bli jättekul :) Hoppas att vi ses oftare nu när hon är hemma från Barcelona.

TOODLES!





Hahahahaa, helt underbar! :)


DREGGEL

Personen som har hamnat lite i skuggan av Rob men som är helt galen i sig är ju Christiano. Såg hans bilder som han tagit för Armani. Vad tycks? Helt ok eller hur? ;) Och den kvinnliga modellen för Armani är ingen mindre än världens vackraste kvinna enligt mig; Megan Fox. Vilken bra smak Armani har! ;D








Sleten

Inte blev det mycket sömn inatt inte! Kunde verkligen inte sova! Vaknade tjugo i fem och var övertygad om att klcokan var tjugo i sex och att jag skulle gå upp.. Hmm, man var ju lagom pigg på jobb imorse. Ajja, det får väl förhoppningsvis den effekten att jag störtar i säng i tid ikväll.

Ska ta och städa upp här lite sen ska jag iväg och lämna mina skor som jag ångrade och hämta ett annat paket som jag istället belönade mig med. Bara smågrejer, inget dyrt. Men väldigt fint! :)

Sen ska jag hem till Bechir med snäckan. Längesedan man såg honom! Hoppas att ni får en trevlig kväll.

Mysbilder på snäckan som jag tog nyss. Vackraste i världen!



Hahaha hon se rut som en gammal tant på det nedersta fotot! Frös lite.. :P


Bedtime

Hur ska man nu kunna somna?! Har helt vänt på dygnet... är pigg till halv ett om kvällarna och sen tvingar jag mig själv att lägg mig... Börjar halv sju imorgon, jahapp!

Natti.

13-01-10

Har än så länge haft en supermysig ledig dag! Var en runda på stan med Elin ju... tog en lyxfrulle på EH, sen knallade vi runder på stan lite. Hittade ett läppglans på rea och ett underbart doftdjus. Älskar Åhlens doftljus. Ett litet tips! Doftar jättemycket (gillas!) och håller väldigt länge..

Har varit iväg och storhandlat med Esse så nu slipper vi svälta till döds... Köpte lite tidningar också, såklart! :) Måste ha och läsa i sängen. Hittade ett par skor i Elle som jag hade kunnat göra väldigt mycket för att lägga vantarna på. SJUKT snygga!!! Underbar färg också. Vill ha dem till mina bruna ben i sommar.

Nä, nu blir det en dusch sen ska jag ner i stan och äta med min kära kusin. Sen blir det Australia. Har inte sett den sedan den gick på bio. Älskar den. Helt klart sevärd! Om inte för det sjukt vackra landskapet som Australien har så för den fina historian.

Later!


HUR SNYGGA?!!!! Åh..... dör lite. 4100 :- från Miu miu. Som hittat!


This is a good day

Sholulu! Är så glad för min älskling är hemma! Gucci har varit hos mamma och pappa sedan i söndags och igår hämtade jag hem henne.. Har varit tomt utan henne. Love her to death. Idag är jag ledig så idag vill jag typ gå en stor runda med henne och leka. Fint väder och allt :)

Men först börjar vi dagen med frukost på stan med Elin! Har inte sett damen på evigheter och hon har en hel del att berätta om hennes resa genom Ryssland, Kina och gud vet alla länder hon besökte. Och jag har en del att prata om angående längre fram!

TOODLES.

Jatack!

Exakt såhär vill jag vara sminkad när jag går ut! ÄLSKAR det! Brun, sotad, "smutsig" och neutrala läppar till det. Ögonen blir helt amazing!


Tisdag!

Godmorgon! Idag blir det jobb igen till halv tio. Men först blir det en saftig frukost i form av nutellamackor och en skål med musli. Och till det;

SKVALLER! Som OM att Rob är tillsammans med en 40-åring! Det är till 99% säkerhet hans assistent. Ajja, roligt att läsa i alla fall :)


I'm back.

Efter en uppmuntrande resa hem till Ramlösa är jag på bättre humör! Jag körde dit med Esse's familj, det gick ju kanon! You got to have faith Charlotte. Ja nu har jag börjat prata med mig själv också.

Går bara mög på tv (scream! Det var underhållande för 10 år sedan) så nu sätter jag in Twilight :) Har ju egentligen boxen som är utlånad till Sofie men fick min vanliga Twilight av mamma och pappa som jag hade glömt där. Haha, ja... jag har två. Kan skänka den till någon. Kusse?!

Nu blir det poesi.


SHITTY

This is i shitty sunday! Är fortfarande förbannad/depressed efter dokumentären igår... och det som gör mig ännu mer pissed är för att no one cares! Tack Sanna, en kommentar har jag på inlägget nedanför. Ni andra kanske inte har kommenterat utan bara sett det och sen gått med?! Jag HOPPAS verkligen det, annars är ni usla människor. Haha, ursäkta min uppriktighet men jag respekterar inte folk som stirrar på skiten och inte agerar. Det är weak!

Annars vad har gjort denna helg ännu mer eländig; JO! Min bil gick inte att starta idag! Wohoooo. Skulle till Nova lund med Emelie och fick inte igång bilen! First time det händer. Jävla skit! Så nu ligger batteriet på laddning på köksbordet. Helt underbart. Hoppas att det är laddat tills jag ska på jobb imorgon. Hallå... pallar inte med när bilar krånglar. De ska bara fungera. Och dessutom ska jag hälsa på mina föräldrar idag och nu vet jag inte hur jag ska komma dit! Åh, handikappad utan min bil! Och jag VET att det finns bussar men pallar inte ta den med Gucci. Nä.

OCH som lite grädde på mitt elände; kommer hem och blir helt förvånad över att Esse höll på att dammsuga.. JA, det är sant! Såg sedan ett spår av barr i hela trappen och insåg att han hade kastat ut granen. Blev helt paranoid och frågade vad han hade gjort av alla mina glaskulor och pynt för 3000 kr... vet ni? Han hade minsann kastat det i en plastpåse och lagt i källaren. I en plastpåse!!! Utan papper eller kartong! Mina Sia kulor! Alltså, ni måste hålla meD dom att en frisk person inte kastar ner glaskulor i en påse? Jag blir såååå matt.

Så, har er helt varit shitty så kan ni må bättre nu för den kan omöjligt ha varit mer shitty än min. Tack och hej!

The cove

Fy fan rent ut sagt! Kommer inte försöka skriva ett "fint" inlägg eller tänka på mitt språk. Skiter i det rent ut sagt! Har precis kollat på en dokumentär som heter "The cove". Den handlar om hur man i Japan lurar in delfiner i en vik för att sedan slakta dem!!! Ni fattar inte hur sjukt hemskt det var! De stackarna piper för sina liv och sprattlar och försöker hoppa över nätet där det trygga öppna havet väntar men jävlarna hinner alltid ifatt dem och spetsar dem. Fick se hur delfiner simmar runt i blodrött vatten med hål i deras sidor som blod forsar ut från. Fattar ni? Jag är skadad för livet. Skit i alla sorliga filmer, detta är verkligt! delfinungarna får halsarna uppskurna medan mammorna ser på. De uppfattar vad som händer och att det är deras barn som blir slaktade.

Och de jävlarna som gör det här är missbildade japaner. De är så fula och de kommer att brinna i helvetet. Skiter i hur skadat detta inlägget låter men jag är förbannad. Hatar dem, hade velat sticka hål i deras kroppar och kasta ner dem i havet.. Sen står de där och bara skrattar åt allt. Nä fy fan för dem. Det finns ett ställe som väntar för dem, det är jag hundra på. Karma is a bitch boys. Kan inte fatta hur de jävlarna kan göra något sådant. De ser alltså delfinerna simma runt helt panikslagna och sedan lida till döds.... guppa upp och ner ur vattnet med blod forsande från deras kroppar medan de piper något fruktansvärt. Ett ljud som skär!!! De har inga hjärtan. De är inte värda att bli älskade.

Älskar djur över allt annat och det var som en kniv i hjärtat av att se detta. Det värsta är att man känner sig så hjälplös, att man inte kan göra något. Men det är klart, alla kan vi göra något! All respekt till alla djurrättsaktivister där ute som sätter sina liv på spel för att få deras röst hörda.

Ni måste verkligen se denna dokumentären. Jag kan säga att jag är sjukt deppig nu såhär en lördagkväll, men är det bättre att blunda?!

takepart.com/thecove
http://www.takepart.com/actions/become-a-fan-on-facebook/44453




Hmm?

Är äntligen hemma efter en heldag i Malmö. Eller ja det kanske lät lite negativt men kan väl erkänna att man var sjukt seg mot slutet. Hur pallar modeller egentligen? Haha, jobbigt jobb ju :)

Fick vänta huuuuuuuuuuuur länge som helst! Tydligen var en fotograf sjuk så vad gör man.

Annars, mja... är väl sådär nöjd med mina foton. Hade nog för höga förväntningar och blev lite besviken på resultatet. Trodde att jag var hetare än så.... kanske inte fastnar på bild? Vi kör på den! Hellre snygg i verkligheten :)

Det var i alla fall en rolig upplevelse! Tack Andréa, Magdalena och Mats (?) för idag! :D

Några av bilderna:





Mot Malmö!

Så, då ska jag bara klä på mig sen beger vi oss ner mot Malmö :) Ska bli jättekul!
Vi hörs när jag har kommit hem igen... Det tar minst fyra timmar sen tar det ju en tid att komma hem också så det blir nog runt sex-tiden. Hörs då!

Work.

Nu: jobb.

Njut av min favvolåt för tillfälet.

 



: )

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag, Andréa och några vänner till henne ska ner till turning torso i Malmö och ta "modell för en dag" bilder! Ni vet de bilderna som alla tar nu för tiden? Yes. Hehe ska faktiskt bli roligt. Har aldrig gjort något sånt förut så det ska bli kul att prova. Roligt att bli sminkad av en make up artist och allt.

Man ska ha med sig tre st. ombyten så nu ska jag in och leta i garderoben, sen blir det jobb till sent ikväll.


Trevlig kändis!

Idag var det en kändis hos mig på jobb! Det var Ann Wilson från Let´s dance! Får faktiskt säga att hon var sjukt trevlig! Har alltid tyckt att hon verkar så glad och positiv när man ser programmet och hon var precis lika trevlig i verkligheten! Så himla glad och artig. Man blir så glad när det finns sådana personer som verkligen är sådana i verkligheten som de framstår på tv. Finns ju en viss person som inte alls är så glad och trevlig som hon målas upp på tvbilden. Tänker ni på samma som jag tänker på Carro, Alice, Sofia? ;)

Kom att tänka på sen att det är premiär för Let´s dance imorgonkväll. Vad gör hon i helsingborg idag då? Trodde att de har repetitioner och allt dagar före. Ajja!


Perfekt!

Kvällen som återstår ska ägnas till följande nedanför. Så skönt... dricka en god kopp té, äta semla och läsa i brittiska Elle. Ska också lägga en ansiktsmask och måla min naglar. En riktig brudkväll med andra ord!


Älskar omslaget! Beiget och blekt. Och kolla vad som står längst ner till vänster ;)


Vanity fair

Hur vackert?






Bio kväll!

Nä nu ska jag sluta bomba er med inlägg och bege mig iväg på bio med Sofie. Kan ni gissa vilken film vi ska se? GISSA EN GÅNG! Ledtråd:






New moon för tredje gången!!!!! Hahahaha. Love it! ♥


Så gick det med den övertygningen...

.. suck! Jag som skulle övertyga er om att lårhöga stövlar inte ser prostitutions aktigt ut! Också komme rjag på mig själv med att tycka det om skorna jag har beställt hem. Haha, vilken flopp! Synd... trodde att materialet skulle vara helt annorlunda. Tror att det var det som förstörde hela grejen. Hade det varit i matt mocka eller liknande hade de istället blivit rockiga och sjukt grymma vilket var resultatet jag ville ha! Åh! Nä tillbaks till la redoute.


Bye bye!


Me and my shoes ♥

Förresten, mina skor som jag tjatat så mycket om har kommit. Men jag tror faktiskt att jag skikar tillbaks dem igen. De var väl helt ok men inte alls den "wow" faktorn som jag trodde att jag skulle få. Med andra ord; inte alls värt det höga priset. Men inte ska jag gå skolös för det! Skickar tillbaks dem och beställer två par från french connection istället! :) Dessa har jag spanat på sjukt länge (har haft med dem i bloggen för ett halvår sedan) och nu är de på rea! Kan inte bli bättre. Och fast att jag köper dessa två paren så kostar de drygt hälften av vad stövlarna kostar. Så jag är inte så slösig som ni kanske tror, jag är ekonomisk! :) Hahahahaha....
Sen får ni gissa er till vad stövlarna kostade...

Och jag har faktiskt tänkt på det här med mitt intresse för skor och att vissa kanske tycker att jag lägger mycket pengar på dem. Men seriöst, tänk er en rökare. Om man röker ett paket ciggaretter om dagen = 50 kr. Sen 50 * 30 = 1500 kr! Som man bara röker upp! Då ska jag tala om för er att skorna som jag ska beställa nedanför kostar 1100 kr tillsammans nu när de är på rea. Andra röker alltså upp mer än två par skor i månaden... DET är sjukt!


Partyheeels, love them!


Mellanmåls tips!

Hellu! Har kommit hem från jobb... eller ja det var ett tag sedan men har varit och tankat bilen och handlat lite och just nu håller jag på att tvätta. Jag fixar och har mig! :) Kolla vilken god fika jag åt nyss!


Avocado med skagenröra.


For dessert; fruktsallad med nötter och honung! Mums! Det var gott ska jag säga! Älskar frukt, hade aldrig kunnat leva utan det. I salladen fanns det annanas, melon, passionsfrukt, granatäpple, hasselnötter, pecannötter och flytande honung som jag ringlade över. Yummie. Sååååå gott och såååå nyttigt!


Skridskor!

Hellu! Idag har jag varit ledig och fy vad skönt det har varit! Dock har dagen gått alldeles för fort, men så är det väl alltid med lediga dagar?!

Har i alla fall spenderat hela delen av den ljusa dagen med Andréa, Jim & deras vänner och.... hör och häpna; åkt skridskor! Yes! Senast jag var bambi på hal is var någon gång i skolan, men idag tyckte de alltså att det var dags för mig att skämma ut mig igen. Vi körde ut till en liten sjö utanför Munka ljungby och "åkte" (snarare stapplade för mig). Provade tom. på att spela hockey... ha ha ha! Det var en syn! Jag och min kusin med våra odd molly jackor. Jäkla stadsbor!

Hur mysigt som helst var det! Hade med oss mackor, varm choklad och fika. Ute på landet var det mycket vitare än här inne i stan. Hade snöat jättemycket och snöade när vi var där idag. Hur mysigt som helst! Fick värsta vinterkänslan ju.

Men efter några timmar ute i kylan och med fötter i iskalla och hårda skridskor var det väldigt skönt att komma hem och ta en varm dusch. Kan nog konstatera att även fast att det var väldigt mysigt och trevligt idag är jag en sommarmänniska.

Har även hunnit med en liten fika med Emelie. Vi smidde planer som tyvärr gick i stöpet.. eller ja de blev uppskjutna tills söndag. Mer än så kan jag inte säga.

Nu ska jag ta och laga kött med quinoa. Här kommer lite bilder som jag tog med kameran. Andréa har många fler jättefina foton. Visar när hon har skickat över dem.



Visst ser det kallt ut?



Monday

Godmorgon! Så har man överlevt helgen också..:) Gick rätt så fort trots allt. Mycket tack vare att snäckan och Sofie jobbade.

I lördags efter vi stängt drog jag med Sofie till Mcdonalds och tryckte i mig en big mac & co + en cheeseburgare. Det satt där det skulle! Satt och snackade och helt plötsligt var klockan 23! Så går det när man har roligt.

Och till min stora glädje var det inte denna veckan som vi hade inventering! Y E S ! Så med andra ord blev det alltså skogen igårmorse med mamma, pappa, Esse och vovvarna. Ruskigt kallt var det! Kändes som att man var i Ryssland! Efter det åkte vi hem och tog varsin varm kopp choklad och kollade på film. Perfekt. Känns alltid bra när man får något gjort före jobb.

Nu blir det att spurta sista dagen... Jobbar 11-19 och känner inte jättemycket för det idag heller. Finns även en liten risk att en kund har ringt och gnällt på mig, så det gör inte saken roligare! Haha. Love it.. Not!

Jaja, imorgon blir det chilling big time! Ska träffa Emelie, tvätta och kanske Andréa!?

Ha en bra dag.

Vill inte.

Nu ska jag snart bege mig till jobb... Åh, har en sådan "pallar inte jobba"-dag! Och det hela blev INTE bättre när jag kom på att vi har inventering imorgon. I n v e n t e r i n g ! Det tråkigaste som finns! Inte bara innebär det tråkiga uppgifter utan det betyder även att jag börjar tidigare imorgon. 11-21.15, en söndag! Det borde vara olagligt. Känner redan nu hur otroligt painful det kommer att bli. Och jag som skulle ut i skogen med mamma och pappa och hundarna imorgon innan jobb. I can kiss that goodbye nu när jag börjar 11 istället för 14. Fy vad negativ jag känner mig.... Blä!

Har ju jobbat tre helger i rad med denna. Känner att nästa helg ska jag hitta på något riktigt roligt! Utgång någon?Ni som är lediga, NJUT!


Bye bye 2009, hello 2010!

Då var det 2010! Härligt! Hade ni en mysig kväll igår? Det hade sannerligen vi. Åt så himla god mat (kungskrabba är der godaste jag ätit i hela mitt liv) sen spelade vi spel och skålade i champagne! Helt perfekt med andra ord. Somnade halv två så idag är man pigg och glad.

Inledde året med besök från Esses familj och moster och sen har vi varit hemma hos min familj. Nu har precis Sanna gått hem. Vi har varit nere på Bogarts och hyrt en film som vi såg. Skitrolig komedi.

Bilder från igår:





RSS 2.0