GOTT NYTT ÅR!

Sista dagen på året idag. Känns faktiskt rätt skönt! 2010 känns sooooo last year ;) Soon. Nä men annars har 2010 varit bra! Har haft ett roligt år med mina vänner, pojkvän och familj! Hade en mysig resa till Montenegro och en härlig weekend till London med Sannis. Saknar mer resor..Vill resa minst 3 ggr om året... Först ut blir det ju Thailand i mars. Vill göra en weekend senare på våren med, typ i maj.. också kanske en resa i sommar :) Sardinien lockar! Haha.. Sen saknar jag även en utbildning. Det får vi ta tag i 2011! Kommer bli ett skitbra år det här! :D

Ikväll kommer lite folk hit hos oss, ca 10 pers. Killarna har tagit på sig uppgiften att laga maten... oh lord. Det kan verkligen gå hur som helst. Mcdonalds, var förberedda! hahaha.. nä det är guligt av dem :) Ska vara hos mamma och pappa under tiden de förbereder.

Hade gärna haft sakerna nedan på mig ikväll. Vill vara soft, hippisch.




Och detta gav jag till babe...

En stickad, superfin kofta från MQ, ett par långkalsonger från Resteröds (han bor i dem nu) och...... *trumvirvel* Biljetter till RIHANNA!!! Hon kommer till Malmö den 31:e oktober! SHIT vad roligt vi ska ha! Den artist som jag mest av allt vi se live! WIEEEEE! Och vi ska gå med Sabina och Erik!



Min julklapp från babe

Förresten, min fina julklapp av Esse! Fick lite sminklådor och presentkort på väla. Hade önskat mig ett smycke från DKNY men det var slut så han gav mig ett presentkort så att jag kunde köpa det när det kom in istället. Var på Väla i söndags med Esse och mor min och hittade världeeens finaste ring från DKNY!! Gud vad jag gillar deras smycken. Hur glammig som helst! Nu ska jag bara vänta x antal veckor på att de får in min storlek som jag har beställt... ÅH, all denna väntan! HATAR DET.


SÅ JÄKLA GRANN! Stenarna är mycket mörkare i verkligheten, typ gråa.

Väntar, väntar och väntar...

Så nu är jag snart färdig med köket... Ska bara måla bordsskivan en gång till och möjligtvis luckorna. Gick ju hur fort som helst och jag har en massa färg över som jag ska lämna tillbaks! Alla tiders..

Längtar IHJÄL mig efter mina uggs! Är nog inne på mailen 10 ggr om dagen för att se om det har kommit ett mail om att de är skickade... Vill ha dem nu, så fina!

Annars, imorgon blir det stan istället för idag. Jag och hjärtat firar 6(!), ja ni hörde rätt, år tillsammans. Snälla Sabina bytte pass med mig så att jag slapp jobba 12-21.15 så jag slutar istället 15.15. Ska då ner till stan för en fika med babe och för att inhandöa lösfransar och något att ha på mig på fredag...4

Sen på kvällen blir det bio! Vill se due date. Har velat se den i över en månad nu men det blir aldrig av. Hoppas att den går fortfarande..


COME TO MAMA!

HAJ!

Godmorgon! Idag är jag ledig och jag har en maaaassa roliga saker för mig :) Ska gå en runda i skogen och ska försöka få med mig Sabina ner i stan. Måste köpa lite småsaker+kanske hitta ngt till nyår? Har INGET att ha på mig. Behöver inte vara värsta galaklänningen men ngt nytt tack!

Men mitt stora projekt för dagen; måla om köksbordet + köksluckorna! :D Oooh, vad jag gör om! Skitkul ju! Under tiden rockar vi till mina favvolåtarför tillfället.










GOD JUL!

Har ni haft en mysig jul? JAG HAR! Sitter hemma hos mamma och pappa nu.. ska snart köra dem till Kenneth och Monika sen ska jag hem till Andréa och Nikolas för god mat! När de går vidare till en fest ska jag hem och bädda ner mig framför en film. Skulle egentligen med ut men känner mig sååå seg. Myskväll lockar mer :)



Mot väla

Hej mina vänner! Sitter och väntar på Emma.. vi ska dra till väla för att inhandla de sista julklapparna! Måste få allt fixat idag, jobbar tom julafton sen. Ska försöka locka med henne ut till Familia också för en liten fågel viskade i mitt öra att Matas har utförsäljning! LATER!


Party party

Hahaha sitter och kollar på lite bilder på facebook... Vilka roliga bilder! Speciellt de från Emmas fest i september. Haha, har aldrig sett så många störda bilder på mig från en och samma kväll..:D I like it. Betyder lyckad kväll. Bara släpp loss!!

Saknar att gå ut när jag kollar på dem.. Senast jag var ute var på halloween.. Inte ok. Men till helgen så! Juladagen it is!


Satt och skrattade högt i min ensamhet när jag såg detta fotot.

Kolla i höger kant..


OH..MY..GOD!

Haha hör Chandler i vänners ex framför mig! Så tänkte jag när jag såg dessa örhängena! ATTANS vad snygga!!

Kollar på en riktigt bra film..Law abiding citizen. Har sett den sådär 15 ggr så nu blir det den 16onde :P Riktigt bra, se den om ni inte redan har gjort det! Går på canal+ nu titt som tätt.

Ska in i duschen sen, och sedan kleta på bus. Blev smått deprimerad över att glo på alla bruna skönheter med perfekta kroppar på Victorias secret.. så är man själv kritvit och full med celluliter på ben och rumpa. Hmm... Haha.




Hur fint när de går upp på öronsnibben sådär?! Gah. Tänk till mig när jag är SVART på sommaren och vågigt hår till det+kattögon.......

Victoria secret fashion show 2010

Nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp té och kolla på Victoria secret fashion show 2010. Älskar deras shower, just för att det alltid är en jäkla show! Det vore en dröm att gå på deras modevisning, antingen på catwalken eller i publiken :) Man ser rätt många fula modeller som går för stora märken som Gucci, Prada osv osv men ALLA som går för victorias secret är galet vackra! De är äkta skönheter enlig mig.




Man kan aldrig ha för många jackor..

GUUUD vad fina jackor Modekungen har! Fram tills förra året har jag alltid haft skitsvårt med att hitta jackor. Spelade ingen roll om det var vår, sommar, höst eller vinter, alltid samma problem. Tyckte att alla var fula.
Men nu... GUD, det är det bästa jag vet! Hade kunnat äga 30 st om jag köpt varenda jag tycker om! Har ni ingen riktig vinterjacka och är på jakt efter en, eller helt enkelt vill ha en ny, så rekommenderar jag modekungen. Är så himla sugen själv på en, men kan inte bestämma vilken...Har ju en ljusrosa Odd molly och min nya militärgröna så en svart vore bra, men samtidigt är jag ju dökär i de gammelrosa/beige/khaki färgerna. Hmm, vilka problem man har. Ni vill inte hjälpa mig att välja? :)

1.


2.

3.

4.

5.

GODNATT

Heeeej! Gud, har jobbat 6.30-19.30 idag! Gaah. En avlösare som var sjuk och I N G E N som vill jobba xtra. Hallå?! Kunde det vara min lediga helg eller? Skitgoa pengar ju... och tiden man hade fått imorgon 14-21.15. Man kan ju fortfarande hitta på ngt idag då..

Jaja, goa pengar :) Jobbade dessutom extra igår på min lediga dag ;) Behöver allt jag kan få så att jag kan spara undan dem och leva som en KUNG i Thailand :) Shit, så gott det ska bli....

Nu duschen sen sängen...upp 5.50 imorgon igen. Natti


Want new uggs for christmas

Idag när jag gick lite ärenden i stan i mina Timberlandkängor trodde jag att jag skulle förlora mina tår... De var helt sjuuukt kalla! Tror nog att de hade varit varmare att skita i skor helt. Hade ingen känsel så jag var tvungen att sätta fötterna i ett fotbad och tina upp dem igen. Det är nu jag saknar uggs så iiiiin i bomben! Har inte mina andra vanliga svarta längre pga att de var galet sletna! De såg rent ut sagt för jävliga ut. Så fort jag får min lön på måndag ska jag beställa hem mina håriga raringar från nätet! Det får bli min julklapp till mig själv. Både en vacker julklapp samt en nödvändig!

Är sååå in i bombens glad över hemsidan som jag har hittat! De har alltså äkta uggs (samt Jimmy choo uggs) till nästan en tredjedelspris pga de kommer direkt från fabriken! GAH :D Jag som älskar uggs! Är de håriga, gråa fina beställer jag hem fler i andra sorter! Man kan aldri ha för många! Vill ha ett par svarta i en annan modell också.. och kanske sandfärgade. HAPPY!

Nu ska jag fixa det sista med mina julkort (hallå tant!) sen ska jag göra ved mig för att sedan försöka sova. Vet inte riktigt hur det ska gå. Har vänt på dygnet. Är skitpigg... men jag ska upp 5.50 imorgon! :( NATTI.

Puddingarna som jag ska köpa överst. PERFEKTA.




Despicable me

Har nyss kollat färdigt på Despicable me. Haha sjukt skön barnfilm. Eller mja, barnafilm och barnfilm.. tyckte nästan att det var mer ungdomsfilm men skämt för oss smågamla :P Jag säger bara, kolla på den när ni är på dåligt humör.. den piggar upp!!

Vill ni höra något typiskt Charlotte-klantigt?! Skulle gå ner och lämna Guci till pappa för att hon ska sov där inatt... Gick ner i mitt nattlinne och ett par mjukisbyxor.. Ser att pappa står med bilen utanför, öppnar och går ut för att ge Gucci till honom. Dörren stängs bakom. ÅH! Klockan var stra efter 21 vilket innebär att portkoden är låst och jag har ingen nyckel. Ringer Esse 1000 ggr både på min mobil som ligger placerad en meter från hans öra och även till hans egen telefon. Tror ni att han svarar? Nä, han ligger och sover.. och vaknar inte av min sjukt höga signal! Shit, han är död när han sover och återuppstår när han vaknar. Fick googla fram hans föräldrars nr på pappas mobil och till sist ringa dem, sista utvägen liksom. Så hans mamma kom och öppnade.. haha. KLANTIG? Jadå!

HAHAHAHAH gud dör nästan över andra klippet!! "It's so fluffy I'm gonna dieee" och mot sluten "IT'S SO FLUUUUFFFY!!" Hahaha.


Talk to the hand

Har länge funderat på att ta hål i sidan av örat (ytterkanten) och sätta en liten kedja från mitt hål som jag har "pluppen" (har helt glömt bort vad det heter, ni vet den lilla saken som sticket ut närmst ansiktet) och ut till hålet i ytterkanten.. förstår ni vad jag menar? Ja, skitcoolt I know ;)

Och se vad jag hittar! Något liknande örhänge! Man har det i sitt vanliga hål i örat på snibben och sättar den andra delen i ovanörat. Shit, vad snyggt. Den måste jag ju bara ha! :)

Hoppas ni fattade ngt av det jag skrev, blev väldigt flummigt kände jag.


Det står "Talk to the hand" på smycket. Haha!

Finns inget bättre än julen! :)

Hej allihopa! Idag har jag och Esse julpysslat! Det var inte utan tvång jag fick med honom ut på flower team :P Hade inte ens hunnit innanför dörrarna förrän han sa "kom igen nu, vi åker hem" eeh? I haven't even started yet :) ÄLSKAR flower team! De har huuuur mycket fina julsaker som helst! Vet INGEN som älskr julen mer än jag. Åh, det är så mysigt, och jag gillar att verkligen dekorera granen med en massa fina kulor och pynt! Det ska vara grejer från sia, inget plastaskit! haha. Fick med mig en massa fina kulor och glitter, och utanför köpte vi granen :)

Har nu pyntat granen , satt upp slingan på balkongen och nu väntar jag på att lussedegen ska jäsa färdigt. Helt underbart. Skulle vilja slå in julklappar med lack, men har inga att slå in.. :( Under tiden jag pyntade granen bara MÅSTE jag ha julmusik på.. för att komma in the mood liksom. Vilket Esse gjorde narr av..

Håller på att ladda ner grinchen. Idag när jag, Sabina och Janna var ute med hundarna säger jag att jag har lust att se en riktig julfilm.. "The grinch!" säger jag. Och vet ni? Då fattar inte Sabina vad det är... !!! Hallå?! Hon har inte sett Grinchen! Nä, ska bjuda hit henne på lussekatter, glögg och The grinch ikväll :)

Ni kan tro att här luktar gott med gran!!! Mmmm, dessutom har jag utslagna liljor på vardagsrumsbordet och snart ett par plåtar med nygräddade lussekatter. Kommer dofta som in heaven.



Inget plastaskit här inte! Vill knappt tänka på vad granen är värd.. men den är så fin!

Ingen superbra bild på balkongen då jag tog den inifrån.. men mysigt är det, tro mig :)

Då var skiten här också

HERREGUUUUD! Vart fan är världen på väg?? Nu ska de jävla självmordsbombarna komma hit till vårt vackra land också! Pallar inte. Kan man få leva i frid någonstans eller?

lyckad tripp!

Kom hem från Malmö för en timme sedan, det blev en heldag! Så himla mysigt och vi hittade huuur mycket som helst! Både jag och Sabina köpte vars två julklappar (skönt!) och en hel del till oss själva :) Jag köpte världens mysigaste kofta på H&M, fina vantar+söt mössa på Monki, en fin sidenblus på Zara, ett par pälsstrumpor från Topshop, ett coolt fjäderdiadem på Topshop också mina två julklappar :) Provade även en supermysig jacka inne på Zara... älskar jackor! Kan hitta hur många som helst! Men jag la band på mig och hängde tillbaks den.

Mötte upp Sanna och tog en lunch på Espresso house :) Trevligt att träffa henne!

Och igår var vi alla tjejer hemma hos Monki på glöggmys och för idolfinalen. Det var verkligen mysigt och hon har det så fint där hemma! Hon hade även lite pilgrim smycken som hon sålde. Köpte ett par fina örhängen och ett skitsnyggt halsband som jag ska göra om lite. Ska byta ut kedjan till en lång. Lite drömfångare-stuket över den. Med andra ord HIPPIE. Det var därför jag köpte den, för att den va hippie :) Haha.


Visst e Sanna fin i sitt korta hår?


Mot Malmö!

Wohoo, idag ska jag på äventyr med dessa brudarna:

Snart kommer Sabina och hämtar mig, sen åker vi ner till Malmoe för lite julklappsshopping, lite shopping till oss själva och fika med Sanna! Ska bli mysigt :D

Och förresten.... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Jay vann igår ju :D Haha, berättar mer om gårdagen när jag kommer hem. Ska ta med kameran idag, ar varit dålig emd det på sistonde.

Me like alot ♥



Mamsen och papsen är i England och jag får titt som tätt mms på saker från Topshop "köpa?!" JAAAA! Ska få en skitfin pälsväst... ja FUSK alltså! ;D Älskar Topshop i England, flera våningar stort!


Hur söt?

Hade gärna skuttat omkring i denna till våren. Härlig färg ♥

Och by the way, ingen som har skrivit ngt om mitt pälsinlägg... så jag antar att ni alla delar min åsikt! VAD BRA :)

KUL!!!

E så JÄVLA förbannad! Esse har inte haft någon bil på en månad, varav han lånar min titt som tätt.. bla idag. Och idag råkade en retard arab vara ute på våra gator och köra rätt ut i en rondell så att Esse krockade men MIN bil! Jahapp, nu har inte jag en bil heller. Mmm, och de kommer förmodligen inte att kunna laga den.. mmmmm.. och de ska hitta en ny bil till mig... MMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!! Jävla helvete som är ute på våra gator, stanna för fan inne!

Eat this...

Till Anonym (såklart!) angående halsbandet:

Foxy fox halsband
Madly


Trendigt halsband med rävsvans (fuskpäls).



HAH, där fick du! :) Och ska vi ta hela den här pälsdiskussionen? Suck, okej. Har tänkt igenom detta inlägget 100 ggr under ett bra tag och har heöt enkelt inte pallat skriva det. Jag är STARKT emot päls, MEN jag kan ändå se igenom fingrarna när det gäller vissa saker. Nu får ni kalla mig hycklare bäst ni vill.. men har en kofta en liten, pyttekrage som är gjord av kanin hade jag kanske köpt den. Jag resonerar som så att det är en liten kanin (haha!) och äter man harar så kan man lika gärna döda en kanin, vad är skillnaden liksom? En liten kanin... men jag skulle ju aldrig ha en hel kaninpäls/väst. ABSOLUT inte. Aldrig någon hel päls och aldrig av mink eller räv. Och ja jag får faktiskt skilja djur från djur. Anser att en kanin är jäääättesöt men det är ändå ett litet skitdjur som inte fattar bu eller bä medan en räv är ett smart och en "riktig" levande varelse. Tycker absolut att man kan tycka att det enda är bättre än det andra. Vad tycker ni själva är värst? Om en pensionär dör eller en 20-åring? Ja... jag kan jämföra det med djur!

Det jag älskar mest är djur, och näst därpå mode/kläder. Jag har näst intill varje dag en kamp med min moral angående att jag INTE ska köpa päls, fast jag tycker att det är SJUKLIGT snyggt! Finns inget snyggare. Det kliar i mina fingrar när jag ser pälsar i skyltfönstrena. Men jag tänker på alla hemska dokumentärer jag sett och på lilla Gucci.. och det vinner :)

Men som sagt, en liten kaninkrage har ingen dött av. Ska man tvunget köpa päls ska man kolla upp att det kommer från ett bra land (Läs; EJ ASIEN) Där borta har de ingen bra syn på djur. De är dessutom alldeles för fattiga för att bry sig.

Och en sak till. Åh, måste ta upp det. Läste för ett tag sedan att Blondinbella hade skrivit som svar på frågan "Hur kan du köpa päls?" att "Det är ju gjort för 30 år sedan, det är vintage. Det är lika bra att ta tillvara på det som redan finns". S U C K ! Hur blåst bakom pannbenet får man vara?! Om 30 år kommer pälsarna som görs idag vara "vintage", blir det ok för det???? Dumhuvud. Genom att folk som henne bär det gör ju att det blir "inne" och folk springer och köper nya pälsar, och nya djur flås. Så länge efterfrågan finns där fortsätter de flå djur.  Hela min respekt för henne försvann där.. Trodde hon va smart, tydligen inte. Haha!

Jag kan verkligen inte förstå hur människor som bär päls kan sova om nätterna. De blundar helt enkelt, de ser bara det fina och "shiiiit, så snygg jag kommer att vara i denna!" ja, jag förstår att ni blir one in a million i er päls, det hade jag också blivit, MEN jag har ett samvete. Innan man köper en päls borde man bli tvingad att se hur deras jacka har blivit tillverkad så hade vi fått se hur sugna de är på att köpa den efter det.

Nä, nu får det vara nog med moralsnack. Mycket lättare med mode... precis som med päls, mycket lättare att slippa diskussionen, visst?

Vad tycker ni?




Hippie dress

Jag bara M Å S T E ha denna klänningen. Den har fastnat på min hjärnhinna. GUD så fin. Mycket längesen jag hittade några fina kläder som jag vill/har råd att köpa, men så fort jag såg denna var det  L O V E at first sight ♥

Ska ha den med ett pälshalsband, massa ringar, några coola stövlar (stövletterna på bilden var SJUKT fina till) och sminkning á la Bardot. Kan inte bli mycket bättre... mycket mer hippie.




FUR

Päls är ju sååå jäkla snyggt! Det absolut snyggaste enligt mig och det jag dras mest till.. MEN jag älskar djur för mkt.



Biotherm

En fin och klanderfri hy är viktigast inom skönhet för mig. Det är din duk och bas. Du kan inte kladda på en massa foundation, concealer, puder, solpuder osv på en äcklig och finnig hy, det ser så smutsigt ut. Det man ska satsa på och lägga mest pengar på är hudvårdsprodukter. Ansiktskräm, mask och peeling är ett måste!

Mitt favortimärke är Biotherm. Även Lancome har en hel del bra produkter men jag gillar Biotherms fräschhet och goda dofter. Deras krämer kladdar inte och sjunker in i huden supersnabbt!

Köpte en ny kräm häromdagen som nyss kommit ut. Skin-ergetic heter den och kostar 440:- på Kicks. SJUKT vad gott den luktar! Som en blandning mellan frukttuggummi och pina colada! Man vill nästan äta upp den, haha. Har nu ävn beställt hem den i nattkräm, can't wait tills den kommer hem! :)


Hembakat

Mina macaroons blev goda, men inte så granna! Haha, smeten har på något sätt blivit lite för tunn så de rann ut lite.. men äh, de ska ju se lite hemmagjorda ut! Goda som fasen var dem iaf! Sådär sega och goda. Gjorde med hasselnötter och nutella! Mums. Har bestämt att jag ska bli en fena på det här med att göra macaroons! Övning ger färdighet! Ska beställa hem lite roliga färger samt smakessenser. Hur fint är det inte att bjuda på hemmagjorda macaroons på en tjejfika eller en fest?



Macaroons

Gissa vad jag ska baka nu?!! :D Eller i alla fall försöka baka... Vi får se hur det går! Vilken housewife jag är.
NOM NOM.


Turban

Jag älskar turbaner! Har beställt hem i möss-form från mitt älskade Topshop! Hur sjukt snygg är den inte? Hoppas att den är lika sjukt snygg på. De har hur många sorter som helst! Tycker alla är snygga. Mycket roligare än en vanlig mössa.

Den översta har jag beställt...



Uggs in my ♥

Nu får ni hjälpa mig.. har beslutsångest! Vilka av dessa ska jag köpa?? Är inne på de grå för de sticker ut mer samt man ser detaljerna bättre, men svart är ju klassiskt :) ÅH, vill ha båda.



JAY SMITH

Guys, SÅG ni idol i fredags?! Herrejisses så bra Jay är. Vinner inte han blir jag knäpp! UTAN TVEKAN den bästa i idols historia. Jag går lätt på hans koncert!

Spöa nu Minnah på fredag!


Forgive me

Igår var ja sjuuukt effektiv om jag får säga det själv! Läs bara allt jag hann med (om ni pallar) tvätta, dammsuga, tvätta golven, diska, ner till stan för att köpa kakeldekor, sätta upp kakeldekor, ner till pistachia och köpte walnötter, till konsum och handlade mat (helt tomt i kylskåpet), spraya "snö" på fönstrena i köket, bädda rent i sängen, gick storpromenad med Gucci, Geisha och Sabina, bakade en kaka, lagade mat, diskade igen, städade ur kylen. Så skönt att få en hel del gjort! Annars har man lite dåligt samvete om man bara legat på soffan.

Hade lite dåligt samvete för att jag var dum mot Esse i tisdags så jag köpte rosor och lagade mat + efterrätt :) Vilket uppskattades!

Vill köpa en gran och klä den! Blir så mysigt då.

Hur snygg bild?


Mongo

Kan inte få ut denna låten ur mitt huvuuuuud! SJUKT bra cover, 10000 ggr bättre än orginalet, måste svida Petter :) Men det roligaste är ändå hur MONGO Petter ser ut under hela hennes uppträdande! HAHAHA, måste alltid se början när han ser ut som en liten mongolid! Sjukt kul.

Nä, denna låten kommer jag spela ihjäl nästa gång jag går ut!


Uppdatering i garderoben tack!

Hade inte tackat nej till följande outfits! Åh, känner att jag vill ha en ny garderob. Var längesen jag shoppade loss nu.. har blivit att allt har gått till hemmet + har inte hittat ett skit när jag letat.








Vad tyckte ni var snyggast?

RSS 2.0