Svensk moviestar!

Känner ni igen killen från Lady gaga's nya video?! Yes, it's mr. Skarsgård! Tänk, en svensk dude i Lady Gaga's video, det är grymt! Nu kanske hans stora genombrott i USA kommer? Jag har faktiskt själv träffat honom, pratat med honom och fått en autograf när jag och min vän Sanna var på Mosebacke i Stockholm :) Vi stod och laddade i minst en halvtimme innan vi vågade gå fram till hans bord där han satt med säkert tio kompisar. Han var riktigt trevlig och verkade inte alls besvärad av att vi störde honom. Så glada vi var efteråt! Snackade bara om Alexander...

Kul att Gaga pratar svenska i videon! Låter väl sådär...:P

Det funkar inte att lägga ut videon på bloggen,klicka på länken:
http://www.youtube.com/watch?v=JNZM-BJN9SI

Stressig helg

Hej alla! Hoppas att ni har haft en trevlig helg.. Det har min varit, men väldigt hektiskt. Ska faktiskt bli skönt att få vardagar nu och börja på en ny vecka.

Igår efter att jag hade varit hos mina föräldrar åkte jag hem, duschade och gjorde ved mig. Sen gick jag till Anna & Cn som bor fem minuter från mig, men inte så länge till! De flyttar ju till Kattarp i november. Boring..

Väl där åt vi god mat! Kräftor, ostpaj, skaldjurspaj, kex och bröd med en massa goda ostar! Och till efterrätt blev det olika pajer med glass! Rullade hem sen kan jag säga... Hehe. Stannade inte alltför länge. Klockan var nog elva när jag begav mig så sakta... Kändes lagom med tanke på att jag skulle upp kvart i sex och jobba i tio timmar.

Tog tyvärr inga foton hemma hos dem, var helt off igår. Men jag tog lite bilder på mig innan jag gick ut :P

C.

Hehe står helt konstigt här. Ser ut som jag har värsta magen. Ajja, nya leggings'en på! Har dragkedjor längst ner på sidorna.

Använde min nya ögonskugga från Mist. Blev riktigt fint! Ser dock inte det så bra här, men ja trivdes i den :) Har även de nya örhängena från Entré.

SMILE!


Chill down

Hej! Sitter hemma i hos mina föräldrar i Ramlösa. Är helt slut! Har jobbat 6.30-14.45 och det har varit saker att göra hela tiden! Emellanåt sprang jag mellan stora köer i s-disken och caféet och fick betjäna alla ensam. Kan säga att jag är ganska så matt nu. Har bara åkt hem och hämtat Gucci sen var det rakt hem till Ramlösa. Har köpt med lite fika så snart ska vi äta kakor och ta en kopp té. Så får man varva ner lite.


Ikväll klockan 18.00 ska jag hem till Anna och Cn! De ska ha kräftskiva, mums! Det kan jag aldrig få för mycket av. Har köpt med mig lite olika ostar som jag ska bidra med :P Därför blir det inte mer uppdatering ikväll. Ska ta med kameran och ta lite bilder som jag visar imorgonkväll. Guess what? Vi ska ha inventering på jobb imorgon! Jippiiii! Not. Jobbar 6.30-16.30, hehe. Jaja, det är bara två ggr. om året, tur det!


Ha en trevlig lördagskväll!


C.


Såhär såg det ut på förra kräftskivan hemma hos Anna & Cn. Väldigt lyckad kväll :) Tyvärr ska inte Emelie med ikväll ;( Så brun man var! Det var då en bättre sommar i fjol!


Nya hårprodukter!

Hoppade till lite av lycka igår när jag såg att vi fått in ett nytt hårprodukt märke på jobbet. Tresemmé heter det och jag har hört mycket gott om det. Det doftar helt fantastiskt och flaskorna är gigantiska! 900 ml, nästan 1 liter alltså. För futtiga 89 kr är det ett kap. Ska prova det ikväll! Älskar produkter till håret :)

Nu blir det stan med Anna!

C.


Från vänster: värmeskydd, shampoo & balsam.

Lite småbesviken av Malmös shoppingutbud.

Hej bloggen! Sorry att jag inte skrev igår... Låg mer eller mindre utslagen på soffan resten av kvällen.

Dagen i Malmö var i alla fall väldigt trevlig :) Får ändå säga att jag blev lite besviken på shoppingutbudet. Köpte inga kläder! Hittade dock en riktigt fin smyckesbutik inne i Entré där jag köpte hur mycket smycken som helst! Det räddade min dag :) Också köpte jag två st. riktigt fina ögonskuggor på Mist + en foundationborste. Blev även Beyonce´s skiva för 99 kr, det är den LÄTT värd. Annars... INGENTING! Det jag verkligen var ute efter var kläder. Klänningar, toppar, blusar, jackor... något! Där fanns förvisso en hel del fint inne på Zara (sviker mig aldrig) men det jag tyckte var fint fanns endast i M eller L, eller så var det i äkta silke och kostade 799 kr. För en topp! Nä, det betalar jag inte. Då skulle det vara en VÄLDIGT speciell topp. Men vad tror ni jag hittar där inne?! Ett par riiiiktigt fina heels. Sällan!!! Haha. Anna & Emelie dog lite när de såg dem på.. Och ja, de var sjukt fina! Men, jag var inte på jakt efter skor. Och dessutom så hade jag redan bränt 1000 kr. på småsaker. Ville inte komma hem och ha bränt 2000 kr på ett par högklackar och lite småkraffs. Nä, där smög sig samvetet inpå en. Det kändes inte bra. Fast jag stod där och klädde min outfit nästa gång jag ska gå ut till dessa underbart fina skor som satt på mina fötter så kändes det som att jag skulle ställa tillbaka dem i hyllan. Gud, jag tror att jag har blivit ansvarsfull. Börjar tänka på ekonomin och "Bevhöver jag det här?". Vart ska detta sluta? Kan säga som så här att hade jag inte köpt något före dessa skorna så hade de stått i min garderob nu. Men men, we were'nt ment to be...

Även om det blev lite shopping bara och inte kläder så är jag sjukt nöjd med alla mina fina smycken och ögonskuggor. Ska på jakt i stan imorgon efter någon fin klänning. Något måste man ju få unna sig! :)

C.


Halsband med lång kedja, elefant, fatimas hand och kedjor som hänger ner. Älskar det! So me.


Super fina fjäder örhängen. Sitter här och stör mig på att fjädern till höger är skitfin och att det andra örhänget inte har en sådan fjäder...


Cause I want to be Pocahontas.


Ett stort hjärta där det står "Jag älskar dig" på olika språk.


En stor cool ring hängde också med hem.


Två st. ögonskuggor och en foundationpensel från Mist. Tog först bara ögonskuggan till höger men när jag kommer till kassan säger tjejen att det är "Tag tre betala för två" så jag roffade åt mig den silvriga ögonskuggan och penseln. Jäkla bra försäljningsknep det där. It works on me :D Ögonskuggan till höger har guldskimmer i den så sotig make up blir mer metallic. Tror det blir riktigt fint.

Mot Malmö!

Morgonstund har guld i mun.. eller något. Vaknade före väckarklockan idag. Tror inte det var för att jag var pigg utan mer för att jag har sovit så dåligt inatt, så kroppen gav väl upp projekt sova :P

Idag ska jag till Malmö med Anna & Emelie! På schemat står det jag är bäst på: SHOPPA!!  Har verkligen längtat till denna dagen! Är inte ofta som man är i Malmö, fast det ligger så nära, konstigt nog. Är där kanske 2-3 gånger om året, max.

Har väl lite blandade känslor för att åka dit. 80% av min är glad, med 20% känner oro. Bara jag hör ordet Malmö så drar jag mig. Jag drar mig för att åka dit. Men ja... Det är kanske inte så konstigt, inte nu i alla fall. Man måste åka förbi Mattias lägenhet för att komma in i stan. Så jag kör förbi hans fönster på vägen. Det är lite störigt att han bodde just där. Hmm, konstig tanke.

Jaja, vi får se hur det går. Tror det går bra. Har varit i Malmö en gång sedan dess.. Hjälpte en kompis hitta möbler på Ilva och även då körde vi förbi. Satt bara tyst, sa inget till honom. Efter ett tag kommer jag nog tänka på annat.

Vi hörs när jag kommer hem!!

C.


Orättvist..

Nu ser jag att Blondinbella också har köpt de döläckra stövlarna. Visst är de fina? Säg att de fina! Mina kompisar har dissat lårhöga stövlar och när Esse såg dem skrek han rakt ut "Fy F-A-N vad fuuuuula!!!" Suck...:( Jag VET att de är fina.
 Det handlar bara om hur man matchar dem. Hade inte haft dem som Isabella har dem på bilderna nedan, då blir det lätt lite Pretty woman över det hela... Jeans eller strumbyxor.



MEN HALLÅ?!!

Var ute och gick med Gucci och gick och funderade på hur mysigt det ska bli att besöka Jessie i Barcelona i höst. Min kära vän är där och pluggar spanska fram till jul. Helt plötsligt får jag upp en snille idé "ÅH, tänk om man skulle kunna gå och se Barcelona - Real madrid!!!" Både Zlatan och Ronaldo i samma match, yeah! Går hem, googlar på biljetter och datum. Ser att de faktisk ska möt varandra i höst, närmare den 29 november, OCH att det sker i Barcelona! Wiee, blir skitglad och ser mig själv stå i Camp Nou. Scrollar ner för att se priset.... HALLÅÅÅÅÅÅ?! Är ni normala eller?! Hah, 445 euro var det billigaste... vilket motsvarar ca 4200 kr?!!! Ja, men tjena... Nu gick mina ideér i kras. :(

Vad är det för personer som går och betalar dessa priserna för 90 min?! Och folk klagar på tjejer för att de lägger 1000 kr på ett par skor?!!!!!!!

FC Barcelona - Real Madrid 29-11-2009 Stolplatser Kategori 2

Början: 20.00    Pris € 445,00 (£ 378,25)    Plats: Camp Nou Stadium, Barcelona, Spanien
KÖP

FC Barcelona - Real Madrid 29-11-2009 Stolplatser Kategori 1

Början: 20.00    Pris € 695,00 (£ 590,75)    Plats: Camp Nou Stadium, Barcelona, Spanien
KÖP

Pics

Godmorgon! Igår var en ovanligt mysig söndag, och händelserik! I normala fall är söndag en dag som bara ska gå. Mna gör i princip ingenting. Men så var inte fallet igår! Efter att jag skrivit inlögget nedan åkte jag, Esse och Gucci ner till gröningen där vi träffade Jasse och Kim. Kastade bollen med Gucci och åt italiensk glass. Strawberry cheesecake och pecannöt/kola, mums!

Sen åkte vi och handlade lite... När vi kom hem somnade jag i soffan. Haha, vaknade inte förrän 1,5 timme senare. Då började vi laga mat... Esse fixade med grillen på gården medan jag lagade risotto, morötter och sugar snaps. Hade det tillsammans med grillat kött och grillade majskolvar, det bästa som finns!

Sen klockan 21 gick vi på bio. Använde presentkortet som jag fick av Jessie, tack! Såg filmen G.I Joe. Det är en actionfilm, lite i stil med transformers. Ja, jag älskar såna filmer. Spännande... och Esse är nog glad över att han har en tjej som han kan se sådana filmer med! Jag var den enda tjejen i salongen :P Haha. Ena dagen shoppar jag och suktar efter vackra skor, nästa dag ser jag på en film där ninjas och robotar slåss!

Nä, nu ska jag ta och städa upp här hemma. Visar bilderna från personalfesten i lördags. Enjoy :)



















Visst ser det ut som en rolig fest? :)

Yesterday

Godmorgon bloggen! Sov till för en halvtimme sedan. Var nämligen på kräftskiva på jobb igår... haha riktigt lyckad kväll, men mer om det sen!

Ska först berätta vad jag gjorde igår på dagen. Strax före lunch åkte jag hem till Ramlösa och hälsade på. Mamma ville åka till något outlet i Höganäs och jag är ju inte den som är den så jag hakade på. Väl där träffade jag min chef, haha mysko. Där av alla ställen! Och jag kärade ner mig TOTALT i en serie från iittala som heter Satumetsä. Oh, vill ha ALLT i den serien! Så himla fint, men det är ju inte direkt gratis så man får köpa lite då och då.... Dock köpte mamma en skål till mig från serien! :) Tänkte att jag ska använda den vaaarje morgon som jag äter min musli. Serien ser ut som något från en saga... En massa djur osv på. Nästa gång jag åker dit ska jag köpa fyra st. stora té koppar.

Efter att ha gått runder där ett tag började magen kurra. Bredvid Kosta Boda's outlet ligger ett fiskrökeri som säljer baguetter och räkmackor så vi drar dit där. Väl inne är allt slut... suck, så vi bestämmer oss för att åka till Mölle och gå till det jättemysiga lilla fiket nere i hamnen som jag var på på min födelsedag. Kommer ni ihåg? Där jag såg illern.
Mamma kunde en annan väg som krävde lite klättring, spännande! När vi kom fram var sätllet abbonerat för ett bröllop! Haha, otur eller?! Vid det laget kurrade min mage rejält. Fick klättra tillbaka till vår bil och åka ner i Mölle hamn där vi till sist fick varsin riktigt god (guess what...) Skagen baguette! Yuuuuummieee.. Riktigt saftig.

I bilen på väg hem höll jag på att somna så trött jag var. Åkte inom Mattias för att sätta ett ljus men såg att det gamla fortfarande lös och skulle göra det en tid till, så kollade mest läget. Sen var jag hemma vid fem. Trodde att jag skulle ha all tiden i världen till att göra ved mig till kräftskivan, men som vanligt är man ute i sista sekunden och fik stressa som en gnu. Jaja, ni får se bilder från själva kräftskivan igår lite senare...

C.


Fin va?!  Det är olika motiv runt hela skålen. Tycker den ser så mysig ut. Ska inviga den nu med en skål musli och nötter. Tack mamma! :)

Me want!

Har kollat på dessa lårhöga stövlarna ett tag! Jaaa, det första ni kanske tänker är prostituerad, men det beror helt på hur de ser ut och hur man bär dem :) Tycker riktigt mycket om dessa svarta som är i mocka. Vi får se om det blir att klicka hem dem snart... De gör ju verkligen hela outfitten. Man kan ha dem till allt. Jeans eller grovstickade strumpbyxor. Tänk: Grovstickade strumpvyxor, lång kofta, skinnjacka :) Yes!


Snodde bilden från Kenzas.se som nyligen har beställt hem snyggingarna!

TITTA!

Så fint mamma har gjort det hos Mattias!


Sooool

Hellu friends! Har nyss varit ute i det underbara vädret med Gucci! Kastade hennes kära boll uppe på viskan.
På vägen hem träffade vi på Anna som hade varit ute på en lägenhetsvisning i Kattarp (!) och de fick den! :) Så grattis på det! Ska bli spännande att se den sen.

Nu ska jag njuta den sista tiden av min jobbfria tid på balkongen med honungsmelon, jordgubbssaft + en MASSA tidningar. Köpte två st till igår. Haha, vad kass jag är! Har lätt köpt tio st tidningar denna månaden.. Det börjar likna ett beroende ;DvBörjar jobba 13.30 och slutar 21.30.

Här kommer i alla fall bilderna som jag hittade på Cardinals hemsida igår. Hade ingen aning om att de hade en egen fotograf (efter?) och har hela tiden letat på miloo och blivit lite små sur för att de aldrig lägger upp mina bilder! Haha, dooooh.

C.

Dessa bilderna är från utgången med jobbet i Maj. Haha, kolla min chef... pimpen.




Denna bilden är från förrförra lördagen när vi hade Emmas möhippa! :D


Lucky you

Denna låten är sjuuuukt skön! Esse spelade den för mig igår när vi gled omkring i bilen. Den är så skön, man behöver inte anstränga sig det minsta. Den smälter i ens öron. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.


Hemma igen

Är nyss hemkommen från fikan. Blev först en mysig fika i Norra hamnen, Espresso house såklart!, för att sedan gå en stor runda ner mot stranden där Gucci flippade ut totalt! Haha, den hunden hatar vatten, men hon ÄLSKAR sand :D Bara sprätte runder. Sen gick vi hela den lång vägen hem. Har varit ute i tre och en halv timme alltså, är hyffsat trött.. och det är Gucci med :) Känns alltid bra när man får ut henne på stora promenader. Igår hade vi värsta rundan i Bruces skog! Gick i en timme. Där var det bättre utbud på blommor så jag plockade en fin bukett som jag sedan satte hos Mattias :D

Här kommer lite bilder från igår (blommorna) och idag!

C.


Mycket finare än den sketna lilla buketten som jag plockade sist, visst?


Mysigt! Man skulle kunna tro att jag sitter på en strand på franska rivieran :) Riktigt fin strand.


Anna och Gucci busar.



Fika paaaaaaaaaaaaaus!

Hej! Vad roligt att så många har kommenterat! :D Det har ni varit lite kassa på på den senaste tiden tycker jag... Alltid roligt att logga in och se en massa kommentarer :D Mer av det tack!

Nu ska jag faktiskt kila ner på stan för en fika med Emelie och Anna. Vädret har (och är) varit helt underbart idag så idag kör jag på jeans shorts! Man får snappa upp de sista soltimmarna som vi får i detta gråa land :) Ska nog ta med mig Gucci så att hon får promenera lite och få lite nya intryck än insidan av vår lägenhet :P

Vi hörs när jag kommer hem och då ska jag visa en massa vimmelbilder som jag hittade på mig m.fl på en sida som jag helt har missat! Haha, det är bilder från vår utgång med jobbet i Maj och nu senast från möhippan :D

C.


Fika masters! Haha, men jag är nog ÖVERDRIVET värst av oss tre? Eller vad säger ni tjejer? :P

Meet Joe Black

Tjingeling! Tänkte bara passa på och tipsa om en sjuuuukt bra film som går på tv ikväll (för er som hinner läsa det!)
Det är "Meet Joe Black" och den går ikväll på tv3 ! Riiiktigt bra är den... Brad Pitt spelar huvudrollen så bara det är väl en anledning att se den? ;) Nu ska jag och baby kila ner till Bogarts för att köpa lite godis, sen blir det filmkväll!

C.


Lördag är den bästa dagen på veckan!

Jag tycker mest om lördagen på hela veckan, garanterat! Då ska det alltid hända något speciellt. Även om man inte känner för att gå ut eller liknande så ska man i alla fall äta god mat och kolla på någon bra film... Något ska hända!

Lördagen som gick var en lyckad sådan. På dagen var jag och fikade med min kusse! Snackade om allt då vi inte har setts sedan hennes aloha fest. Fick gulliga födelsedagspresenter (fotar och visar sen) och såg en jättegullig liten ekorrunge som vi försökte rädda från att bli påkörd! Höll på i tre kvart innan vi gav upp. Så hiiiiimla söt var den!

På kvällen kikade Emelie, Sanna & Jessica förbi! Hade lagat middag så satt vi och snackade en massa och drack tropiska drinkar :D Väldigt trevligt! Fick ett presentkort på bio av Jessie pessie! Tack så myyyycccket! Jag och Esse brukar ju gå på bio så vi ska nog hitta en bra film att gå på :) Också fick jag jättefina tvålar av Sanna och godis av Emelie.

Senare kikade Anna också in också drog vi ner mot stan. Var först inne på utposten som var sjukt dött och just in time ringde Andréa som sedan kom och livade upp stämninen med råge! Hahahaha, alltid lika rolig! Blev en del dans på Zoo bar för att sedan dela taxi hem. Var hemma strax före klockan tre. Väldigt lyckad kväll. Kände att det var helt lagom, pallade inte gå in på Cardinal vid halv tre. Vi fick ju en del dans trots allt! :D Lite mysko att Anna bara försvann?!

När jag var hemma kunde jag inte sova och Esse hade ringt från Malmö och sa att han var på väg hem, så i väntan på honom började jag diska all disk. Haha, klockan tre på natten i mina finkläder ;D Städade upp ordentligt. Torkade av alla bord och skurade tom. diskhon med skurmedel! Haha, ibland får jag såna ryck! Kan säga att det var mycket trevligare att vakna på söndagen till en ren och städad lägenhet än ett sort berg av disk och stökigt vardagsrum! :)

Nä, här kommer bilder från i lördags! Nu ska jag sitta på balkongen med Elle, veckorevyn och ett glas juice och vänta in Esse som slutar 14.00. Sen bär det av till stan för en fika och lite nödvändig shopping!

C.


Sötisen! Ville ta med honom hem...


Tog en ego pic innan tjejerna kom :P Pallade för en gångs skull att locka håret och hoppades på att himlen inte skulle öppna sig.


Brudarna :D


Puss älskling! (Hon ser mer vettskrämd ut, hehe)


Suzie


Anna


Gott


Andréa dansar på Zoo



Heeeeeeeeeeeeeett ♥

Love

Godmorgon! Var uppe kvart i nio idag! En lördag! Var ute med hunden och satte i första tvätten... känns skönt att börja i tid så att man kan göra annat på dagen. Hade en trevlig dag/kväll igår på Emma & Davors bröllopp. De var så söta!
Först var själva brölloppet i Rådhuset. De ska sedan ha ett stort bröllopp nere i Serbien. Vädret kunde de ju inte haft mer tur med! Jättesoligt när vi kom ut och skulle kasta riset på dem och Emma kastade sin bröllopsbukett! Jag fick inte den..
;( Haha, tror jag överlever ändå.

Efteråt åkte vi till en lokal som de hade fixat jättefint med blommor och en massa dekorationer. Åt jättegod mat och tog en massa foton! (Dock inte med min kamera då den dog inne i rådhuset!:( Typiskt! Jaja, har bett tjejerna att skicka bilder så det kommer senare) Jag hade gjort en jättefin bukett själv, är faktiskt väldigt nöjd :) Haha. Sen hade vi köpt vars ett presentkort på njuta där i princip ALLT ingår. Jättemycket... Tänkte att Davor kanske inte tycker det är jättekul men sen tänkte jag att vilken kille tycker inte om lite massage?! Jaja... De kan behöva det sen när de kommer hem efter allt stohej i Serbien :D Lite relax med varandra.

Festen slutade dock tråkigt för mig och Esse.. Var en helt efterbliven kille där som inte fattade att han skulle låta mig vara. Esse sa till han minst fem ggr, men han fattade inte så till sist blev det värsta livet och Esse sa att vi skulle gå hem... Skittråkigt. Först och främst ville jag inte gå då och sen ville jag verkligen inte bidra med detta lilla stohej som uppkom. Tråkigt på deras bröllopsfest. Men ja, vi gick snabbt och jag hoppas att de fortsatte att ha roligt resten av kvällen- Tack så mycket för allt! Idag åker de till Serbien och värmen... avis!

C.

Här kommer lite bilder som jag hanna ta inne i rådhuset! Inga proffsbilder direkt, hehe, men jag ska få fler och mycket bättre bilder av de andra tjejerna.


Buketten som jag gjorde. Gullig. Älskar rosornas färg!


Brudparet när de går in i salen.



I now declare you husband and wife! ♥


Jag, Emma och Davor inne i rådhuset efter ceremonin!

Emma <3 Davor

Nu ska jag och min baby kila iväg på bröllop! Världens sötaste par gifter sig, Emma & Davor.


Bild från i onsdags när Emma bjöd mig på restaurang! :)

First birthday without you here



Ok, det är inte så dåligt att fylla år trots allt :)

Har haft en helt underbar 22-årsdag! Började som sagt med att vi åkte ner i stan för att köpa sushi. Första gången för Esse! Under tiden som jag väntade på att det skulle bli färdigt stack Esse iväg och köpte tre stora röda rosor till mig :D Men det sa han inte, skyllde på att han skulle köpa läsk. Så söt!

Sen brummade vi vidare mot my favourite place in Skaune, Kullaberg & Mölle. Det kom några skurar på vägen dit men väl framme sprack det upp och blev soligt! Ibland ska man ha tur ;P Men fy så äckligt det var där! FULLT, nu menar jag FULLT med nyckelpigor överallt! Trodde jag skulle spy! Gick inte att gå någonstanns. Överallt kröp de omkring eller låg mosade eller flög i luften rakt på en! Hittade i alla fall ett hyffsat nyckelpigefritt ställe där vi slog oss ner och åt vår sushi. Det blev en hit hos Esse så det var inte sista gången för honom!

Efter ett tag flippade jag ut på nyckelpigorna så vi gick mot bilen. På väg ner från Kullaberg står där en skylt "Café" och en pil rakt in i skogen. Har alltid undrat hur det ser ut så vi åkte ner där. Det visade sig vara ett supermysigt gammalt café ända nere vid havet. Jga köpte ne klasskaka med vispgrädde och Esse en morotskaka... går inte beskriva så gott det var!
Och en utsikt över Mölle och sundet som inte gick av för hackor!


Gick en runda nere vid klipporna sen och vet ni vad vi såg?! En skiiiiiiitsöt iller!!! Haha, den sprang omkring där och såg sjukt söt ut! Hade sitt lilla bo under några stora klippstenar. Åååååh, ville bara ta den och ta med den hem. Gucci hade kunnat få en lekkompis :)


Åkte sen hem till Ramlösa, åt jättegod hemmagjord tårta! Och efter det, 19.30, åkte jag och Esse pesse ner till restaurangen Barfota som ligger mitt på stranden! Åt riktigt god mat, stek med smörslungade nypotatis, sparris och chilibernaisesås. Yuuuuummie. Riktigt fin utsikt här med med solnedgången.


Ja, men andra ord har jag ätit heeeela dagen :D Haha, så det ska vara. I'm a fat kid that loves cake.


Vill bara passa på att tacka alla för gratulationerna :D Så himla söta!


Imorgon blir det ytterligare en rolig dag! Direkt efter jobbet ska jag snabbt hem och byta om för att sedan gå och se Emma & Davor när de gifter sig! :D Såååå kul!


C.



Esse är redo med pinnarna!


Jag körde utan pinnar.


Vår utsikt!


Ser ni alla nyckelpigor?!!! NASTY!


Jag på väg ner för en trappa som ledde till det ybermysiga caféet.


Mys!


Baby


Hahaha, jag vid klipporna. Mysko hållning. Det är här vår söta lilla vän bor.


Ser ni sötnosen? Kikar fram ur sin lya..


Mammas hemmagjorda tårta.... Yummie.


Den fina kaffekokaren som jag fick av mina föräldrar... TACK! Nu ska det kokas kaffe för fulla muggar, höhö.


22

Idag blir man 22 år! Inget speciellt att fylla år längre, vill mest äta gott och göra något roligt! Har hitintills haft en underbar dag med Sushi på Kullaberg för att sedan ta en fika på Skånes i särklass mysigaste fik! Och nu har jag fikat ytterligare en gång med familjen och farmor. Bortskämd jag blir! Fick en skitfin kaffemaskin av mina föräldrar, presentkort på Hm av min bror och pengar av mina kusiner. Ikväll blir det restaurang igen, barfota! Spoiled.


Restaurang med snäckan!

Ska göra ved mig, sen ska jag ut på restaurang! Min söta vän Emma som vi hade möhippa för i lördags ska bjuda mig som tack för i lördags... Awww!


Emmas möhippa!

Tänkte visa er bilderna från Emmas möhippa som vi hade i lördags! Hade otroligt roligt! Första möhippan för mig, men säkerligen inte den sista... Ja, bilderna talar för sig själv, vad vi gjorde och hur kul vi hade.




















5 månader...


Gissa vart jag gick?

Hit. Tog Gucci under armen och begav mig. Ville plocka vilda blommor, för de är så himla mycket finare än köpeblommor, och i god tro att Pålsjö kryllar av dem begav vi oss dit. Gick i minst en timme utan att se en enda blomma! Jesus... Grönt och fint var det förvisso, men inte en enda blom jäkel! Började ångra att jag inte gick inom konsum för att köpa halv vissna rosor, men till sist hittade jag några fjuttiga tusenskönor! :) Haha, min blombukett blev väldigt orginell, lite "ogräs" liknande, MEN det är icke utseendet som räknas, det är tanken! Med min fjuttiga lilla bukett i handen vandrade vi mot Mattias. Väl framme ser jag att det finns en hel del blommor där reda, förvisso var de en bra bit på väg mot vissning (hah?), men jag lät de stå kvar. Hellre lite småvisset än tomt. Dock fick mina fräscha blommor plats! Ska ta med riktiga köpe blommor nästa gång.

Sveriges natur svek mig. Hade en bild i mitt huvud av ängar fulla med vildvuxna blommor. Fick för ett ögonblick en liten snilleblixt när jag gick helt vilsen i skogen som den stadsbo jag är "Åååh, vid minneslunden där mormor ligger finns det massor med blommor".. *paus* Ni tror väl inte att jag skulle TA de blommorna?! Nä... "De blommornas frö kanske har flugit med vinden och "bosatt" sig utanför minneslundens inhängnad. Dit går vi!" Med raska och bestämda steg, lika övertygad som Edison var var gång han provade sin glödlampa, gick jag mot minneslunden. Inte var där en liten maskros ens! Haha, suck... Jag gav upp. Det blev som sagt min lilla ogräs bukett. När jag har satt blommorna och går därifrån, mot bilen som står på andra sidan av bron, och jag nästan är framme, öppnar det sig en stor gräsplan FULL av blommor. Nu skämtar jag inte, den var övervuxen av lupiner, små lila blommor och gula smörblommor! Saken är den att jag gick och tänkte för mig själv "Vilken besvikelse! Jag som trodde här skulle växa massa blommor, lupiner hade varit fint!". Skulle sett min min... Hade gått i en timme alltså och inte hittat en endaste blomma också fanns denna äng på andra sidan av bilen. Vilket hån!

Men, som Edison sa "Jag har inte misslyckats alla gånger, jag har undersökt en massa idéer som inte fungerar."


Detta hittade jag efter en timmes promenad. Hur står det till med Sveriges blomrike?


Detta lyckades jag roffa åt mig. Nice...


Underbara soliga dagar

Naww, läste nyss en kommentarangående mitt inlägg häromdagen om skorna som jag drömmer om från mamma och pappa i Frankrike. "Beställ skorna om du vill ha dem, Födelsepresent från oss" Gulligt! Men näeee, så dyra presenter vill jag inte ha! :)

Har haft ett litet uppehåll nu i två dagar från bloggen. Blir lätt så när man är stressad + det är fint väder. Har hunnit med att planera en del inför möhippan, vara med vänner (JESSIE har jag träffat!), promenerat i Bruce's med hundarna, badat & solat, grillat m.m. Jättevarmt och skönt väder ju :)

Idag har jag jobbat till tre, sen har jag, Esse och Gucci suttit på gården och grillat! Sååååå gott! Blev grillat kött, grillad paprika, grillad majskolv och till det ugnsstekta potatiskklyftor och morötter. Smaskigt! Kan äta det 7 dagar i veckan :)

Nu har dock Esse lämnat mig för jobbet och jag börjar känns trisstressen krypa.. Ska gå till bilen nu i alla fall då jag har glömt mobilen där, suck. Sen får jag se vad jag gör. Känns tråkigt att sitta inne när det är så fint väder. Var sugen på att ringa en vän och ta med Gucci ner till gröningen... promenera och äta två kulor med glass. Strawberry cheesecake och chokladglass med vit choklad bitar! Mmmmm... Men sen kände jag att jag inte känner mig så jätte social. Jaja, något gör jag i alla fall..:) Ni får veta tonight! Ut på äventyr.

C.

Stress

Godmorgon! Vaknade redan klockan 8, men tänkte "Nä, jag är ledig. Jag ska ha sovmorgon!" och somnade om :) En killkompis som jag ska träffa idag... är ju inte helt normal. Han skickade sms klockan 8 "Jag är vaken nu om du vill ta en frukost på stan" Que? Vem är uppe så tidigt på sin lediga dag? Näääeee.... Sitter här och vaknar till underbara Beyoncé!

Idag har jag en massa måsten, jobbigt. Medan jag springer omkring på en massa ärenden så ligger föräldrarna och pressar på playan på Mallis, it isn't fair! Jaja, så synd är det väl ändå inte om mig... Har skrivit upp allt som jag ska göra. Älskar att strukturera upp allt jag har framför mig och sen bocka av det. Har nog nämnt det tidigare. Så glömmer man inte ju! Sen efter klockan 4 är jag friiiiii :) Skönt. Är riktigt fint väder idag! Ska snart göra ved mig och sen ska jag bege mig ner till stan för att träffa min buddy och som sagt göra lite grejjer. Vi hörs later!!!

C.

Haha typ såhär känner jag mig nu.

Möhippa-plans!

Puh... har jobbat 14.15-21.15 och sedan dess har jag suttit bänkad framför datorn för att planera Emmas möhippa med hennes vän Diana... Mycket jobb är det, och mycket planering.. men kul som attans ska det bli! :D Hihihih. Kommer att bli skitkul. Blir min första möhippa! :D

Ser också att skorna som jag har spanat in från La redoutes höstkatalog har kommit in på nätet. Så så så fiiint! Hade man haft lite extra cash på fickan så hade jag icke tvekat en sekund!!! :D

Nä, nu blir det mer planering sen sängen...

C.






Stressig måndag, men lyckad :)

Tjo! Har haft fullt upp idag, verkligen. Har inte suttit ner sedan klockan 06.00! Slutade jobba kl 15 och då åkte jag och Djulle ner till stan där vi träffade Emma, Carro och Alice :) Var inne på HM och sen satte vi oss på gamla Waynes och fikade :) Trevligt! Längesedan jag såg både Carro och Alice så det var kul!

Efter det åkte jag hem, diskade upp och började laga spagetti och köttfärssås! Mums. Och sen har jag varit ute på långpromenad med Anna och Gucci :) Mysigt! Hade tur då vi slapp regnet (som har kommit med jämna mellanrum under hela dagen!) Är såååå avundsjuk på mina föräldrar som sitte roch glassar i 30+ på Mallorca ;(

Nu blir det att diska igen, duscha och sen sätta mig framför nya Top model med ne kopp té! Wohooo :D Ha det!

C.


Love it!

En söndag som gick fort för en gångs skull!

Dagen har faktiskt gått förvånansvärt fort! Det gillar vi när vi jobbar! ;D Har precis ätit och ska städa upp här lite nu. Ser för jäkligt ut i min klädhörna, tänk berg! Haha. Blir lätt så. Sen väntar faktiskt sängen för jag ska upp kl 06.00 imorgon, jippi!

Efter att jag har slutat ska jag fort hem och hämta Gucci för att sedan bege mig ner till stan där Djulle, Carro, Emma, Sofie och förhoppningsvis Jessie väntar. Hello Jessie what's up med din koll på facebook? :P Ska bli trevligt, längesen vi hade våra små fikor... Vill inte att Gucci ska vara själv. Hon har varit själv hela dagen idag (förutom när Jasse kom och gick ut med henne) och kommer vara ensam hela dagen imorgon (förutom när Emma går ut med henne) så jag tycker synd om henne så hon får hänga med på vårt lilla äventyr, vilket jag vet att hon gladeligen gör! :D Ska jag in på ärenden i affärer så bär jag henne, det är lugnt. Har faktiskt sett folk som har gått omkring med deras hundar i koppel på H&M, vilket såg lite konstigt ut! Men äh, att jag bär henne då gör nog inget :)

Sen efter vår fika ska jag hem och leka husmor och laga spagetti och köttfärssås och efter det blir det långpromenaden med Anna som aldrig hanns med idag. Haha, heter det hanns? Jaja, ni fattar.

Fy, vad tråkigt det lät. Har planerat HELA morgondagen. Det är förvisso riktigt roliga saker som jag ska göra, men det lät lite crazy att jag har minsta grej inplanerad. Så blir det när man har mycket att göra, då krävs planering!

C.




Föräldrarna på Mallis!

Då har föräldrarna landat på Mallorca! Såååååå avundsjuk! De var uppe kl halv fem imorse och flyget lyfte kl 7.15 från Sturup. Kan tänka mig att det är riktigt varmt där...Skönt! Varför tog ni inte mig med er?!

Själv ska jag snart till jobbet, kl. 13.00! Wiehooo! Ska jobba extra då någon är sjuk. Aja, extra pengar är aldrig fel!
Ska se om jag hinner gå en promenad med Anna före det. Har inte sett/pratat med henne på år och dagar.

Hörs ikväll!

C.


Det var ett tag sedan...

..man skrev här. Har helt enkelt inte haft tid nu när min kusin och moster har varit nere och sen har det varit så svårt att börja igen. Har så mycket att skriva sedan sist så man drar sig nästan för att börja :P

Tänkte med detta inlägget i alla fall börja med att berätta om Andréas underbara 25 årsfest! Var ute på en krog i Höganäs hamn där hennes kille Jim jobbar. Jättemysigt nere vid hamnen. Och tur med vädret hade dem! Sol och lite moln mot slutet, men inget regn! Underlättar när man har hula hula tema och uteservering :P Det bjöds på jättegod sommarbuffé och en del drinkar slank ner. Söt välkomstdrink och sen blev det en mojito... och en turkisk peppar shot. Jag som skulle upp kl sex nästa morgon! Andréa kom fram till mig "Kusseeee! Nu ska vi shotttttttaaa!" jag försökte slingra mig ur..."öhm, njaa... jag har precis avslutat min mojito, jag jobbar imorgon..." "Jag fyller 25!!!!" "Okej, en då.." Hahaha. Men ja, den var faktiskt riktigt god! Blev en del limbo också! Hehe gud det var år och dagar sedan man dansade det. Helt enkel en jättetrevlig kväll!

Här kommer lite bilder från kvällen. Den enda bilden som är "min" är den på Esse, de andra har jag snott på facebook :)

C.


Boo med sin fina hawaii krans ;)


De två födelsegrisarna!


Jim med välkomstdrinkarna! Mums.


Mojitoooo!


Restaurangen ligger jättemysigt nere vid Höganäs hamn.


God mat!


Hehe ser ni oss? :) Så fult.


Limbo!!!

RSS 2.0