Roma here we come!

Hej hej! Är hemma från jobbet nu. Fy, fy fyyyyy så stressigt denna dagen har varit! Haha. Lyssna; Vaknade 9.30, ut med hunden, in med tvätten, storstäda (dammsuga, tvätta golvet, tvätta alla bord, byrålådor, nattduksbord), städa toan, packade, var på samtal i en timme, växlade pengarna, jobb 14.15-21-15. Idag har jag banne mig varit effektiv! :D Och än är jag inte klar... ska fixa lite småsaker som att våga mitt hår och måla tånaglarna! :D Sen packa ner lite mer och hämta upp tvätten. Esses bror Jasmin ska bo här under tiden och passa Gucci så man vill helst att här ska vara rejält städat när han kommer.

Ska ta båten kl. 6.10 imorgonbitti! Så det blir att vara upp 5.15 :S Huh! Men det är det värt. Ska gå lite vid taxfree:n också! Tror att de öppnar kl. 8.00 så det blir perfekt! Fattar inte att vi ska åka imorgon! Så sjukt kul! Staden som jag älskar över alla andra städer *10! HAHA, vill ni höra en rolig sak? Igår när vi såg Änglar och demoner (som utspelar sig i Rom) körde de igenom staden och fort som fasen råkade jag snappa upp en butik där det stod SEPHORA på! :D Hehehehe, så psycho jag är! Jag bara "ÅÅÅH såg du Esse?!!! Det måste vara den stora på Via del corso!" :D Ska gå där imorgon, hihiihih.

Ska gå till stadion imorgon där champions league finalen spelas. Vafasen har man tur kanske någon står och säljer sin biljett, annars får vi i alla fall vara utanför och känna på stämningen och höra allt skrik från arenan. Hittar säkert en storbildsskärm som vi kan kolla på! Iiiiiih, så kul att den spelas imorgon!! Hra man tur kanske man får se någon spelare, pax för Ronaldo!!! :D

Nä, nu ska jag inte babbla skit mer. Ville bara säga att ni får ha det så bra här hemma. Ska äta som en gris, minst 4 ggr om dagen. Lasagne, pasta, risotto, skaldjur, pizza, italiensk glass.... you name it! Ska fota och filma lite så kika in på måndag igen så är bloggen FULL med bilder och videos!! Ta hand om er!!!! :D

CIAO!

Elin ring så fort ni har landat så kommer vi och möter upp er! ;D




Kommer sakna dig sååååååå mycket!

SOOOOOOOL!

Mamma och pappa gottar sig på Sardinien ser jag...



Och det ska vi också göra i Rom! Wieeeeeeee *Hoppar upp och ner* :D


New stuff

Godmorgon! Har satt in den första tvätten och nyss fotat grejerna som jag köpte igår. Har en hel del att göra idag innan jag början kl. 14.15. Ska bla på samtal kl. 13.00! Vi får se hur det går.

XOXO


Det här är linnet som jag impulsshoppade på H&M när jag var på väg ut. Tror att det är riktigt fint på, sådär lagom soft. Det hänger med i resväskan!


Älskar denna klänningen! Blir en favorit i sommar. OTROLIGT bekväm..


..och har en sjukt fin urringning! Ribbat.


Snyggt slitna jeansshors även de från Gina. Blev mina för endast 199 kr!


Fint hippieband :D


Och sist men inte minst min favoo concealer, skitbra!

Shopping, fika, födelsedagsfirande & bio :)

Får väl be om "ursäkt" för en dålig uppdatering idag. Eller egentligen borde jag inte be om ursäkt. Dålig uppdatering = jag har haft en rolig dag! Har helt enkelt inte haft någon tid över, inte ens tio minuter!!

Började dagen med att gå upp klockan 06.00! Var myyycket svårare att gå upp imorse än igårmorse då jag endast hade sovit 2,5 timmar! Knaaaas. Jobbade i alla fall till tre och efter det åkte jag hem, gick ut med Gucci och bytte om. Sedan åkte jag ner i stan för att träffa Elin och ta en shoppingrunda/fika. När jag står och väntar utanför H&M kommer Jessie! En väldigt trevlig överaskning! Stod och snackade/SKRATTADE en hel del om lördags. När Elin sedan kom bestämde vi oss för att alla tre köpa fika och sätta oss på Fahlmans uteservering. Jessie skulle träffa en killkompis men han var sen så hon joinade oss! Satt där i solen och snackade om kommande resor och annat kul! Solen värmde sol attans! Hade mina gladiatorskor, leggins och en klänning :)


Efter ett tag kom Jessikas killkompis så vi sa "tjooo vi ses om en vecka!" och sen gick jag och Elin in på H&M och glodde runder. Hittade som vanligt 100 plagg som jag tog med mig in i omklädningsrummet, men inget kändes 100 så jag hängde tillbaka det och gick mot kassan med min favoritconcealer. Sen när jag har betalat och är på väg mot rulltrapporna hänger värsta fina linnet där! Typisk. Orka stå i kön igen, men det gjorde jag! Provade inte ens det, och har fortfarande inte hunnit. Sitter säkert skitfint! :D Sen gick vi vidare mot Gina tricot där jag hittade en skiiiiitfin gammelrosa bmullsklänning, slitna jeansshorts (perfekta!) och ett hårband (hippieband). Är riktigt nöjd med dagens skörd :D Klänningen är oerhört bekväm, skulle aldrig kunna tro att den är från Gina! Jättemjuk bomull... Blir skitsnyggt med mitt tjocka nitbälte som jag hade i lördags! Och jeansshorts behövde jag verkligen! Wieee, allt följer med till Roma baby.

Sen hann vi faktiskt inte med mer för då stängde affärerna. Kanske tur det?! :D Haha. Sa "Vi ses in Roma baby!" och begav mig mot banken för att hämta ut cash till bror min. Pratade i telefonen med mami som just nu befinner sig på ett 35 grader varmt Sardinien med min far! Aaaaah! "Vi har badat flera gånger idag och ätit pizza! Hra hyrt en jeep och ska till en skitfin strand imorgon!" Aaaaavis javisst! Nä, det är bra att de har det bra.

Sen åkte jag hem till min bror, gav pengarna, letade upp mitt pass, hämtade en resväska på vinden, sa "Tjo vi ses om en vecka" till bror, åkte hem, parkerade, kastade av kassarna hemma, gick till Esses föräldrar för att äta middag/tårta då hans far fyller år imorgon. Och därefter vid 20.30 begav vi oss till bion för att se Änglar och demoner. Som för övrigt utspelas i Rom och var skitbra!

Puhhhhh, har jag haft en stressig dag? JA! Kom nyss hem..

Ska fota mina nya grejer imorgon, nu måste jag få lite sömn. Visar bilder från fikan idag :D Natti.

C.


Jessie hade varit hos frissan. Skitsnyggt!


Me and Eliin! Elin kommer till Rom på torsdag med hennes kille och en killkompis till dem.


Elin åt en macka som såg gooood ut!


Höööhöö!


Nya naglar & motorcyklar! Haha

Här är mina nya naglar som jag var och fixade hos min kusin innan idag. Blev jättenöjd! Ville ha det diskret och inte med för mycket kraffs så det blev tre söta blommar. En på långfingret på vänstr handen, en på tummen på högra och en på ringfingret på den högra handen. Satt annars och snackade en massa skit. Mycket om Andréas resa i Sthlm som hon kom hem ifrån idag och om min kommande resa till Rom. Och sen när vi ska gå (skulle skjutsa henne till hennes kille som bor vid mig) kläcker hon ur sig "Ja....du måste se min motorcykel." Jag trodde att hon menade Jims och bara "Haha, din?..." Också säger kvinnan att hon har fått en motorcykel av Jim! Öööööööööh! Avundsjuk, jag? Onej :S Nädu kusse, nu får vi ta motorcykelkörkort tillsammans! :D Tack så mycket för de fina naglarna idag! Hahahha, kom precis på hur konstigt det låter. Har precis fixat mina naglar med blommor på och helt plötsligt sitter jag och snackar om motorcyklar! Helt varandras motsatser. Men det är precis så jag är; väldigt tjejig men med många "kill" intressen! Jag är väldigt mixed.

Måste bara säga en sak som gör mig paranoid. Har en leverfläck i nacken som har blivit hård och nyss råkade jag riva sönder den så att den blöder. Det känns inte helt 100! Den har alltid varit lite svullen men nu helt plötsligt har den "ploppat" ut mer och blivit hård, och nu rev jag alltså hål på den. Känner att jag måste gå och kolla upp en del leverfläckar. Har ca fem st som är svullna, varav en kliar lite då och då på ryggen. Vet inte ens vart man ska gå men jag antar att det är ens läkarstation? Hmmmm, måste kolla det. Blev helt rädd nu. Låter inte så bra när jag skriver ner det heller, insåg hur bad det låter.

Nu ska jag i alla fall städa lite här, sen ska jag sova. Upp med tuppen igen imorgonbitti! Sen efter jobbet blir det en fik med Elin :)

Godnatt!


Before: Skabbiga!


Efter: som nya händer!


V-i-l-l  h-a ! Har alltid velat ha en svart ninja. För endast 35 000 blir denna min.

More pics!

Hej hej igen. Är tillbaks från Andréa. Fick jääättefina naglar med lite dekoration på. Känner redan hur ovan jag är när jag skriver på tangenterna, blir fel hela tiden! Ska ta en bild på dem och visa men tänkte först lägga upp resten av bilderna från igår.

Enjoy!


Vodka redbull


Höhö


Fia och Jonas!


Uppe på taket.



Får det lov?



Markus och Jessie har dansgolvet för sig själv.


Shake it!





Rökning dödar.


Fråga inte vad de håller på med.


Denna bilden avslutar jag med... Hahahahaha! Talar för sig själv!

Det blev en riktigt lyckad kväll!

Hade det verkligen jättekul igår! Fick ju först stressa som ett svin men sen när jag kom ner hade jag ändå gott om tid på mig för att varva ner och sitta på uteserveringen på hampan, i endast en blus! Aaah, sommarfeelingen kom tillbaks där för en stund! När vi hade suttit där ett tag gick vi vidare till Le Cardinal där vi hade bokat bord till kl. 21.00. Som vanligt, man borde kanske testa något nytt?, tog jag oxfilé, potatisgratäng, stekta chamoinjoner och rödvinssås. Sååå gott! Mna blir aldrig besviken. Nog därför jag alltid tar det också, är rädd att något annat på menyn inte räcker upp till oxfilén och potatisgratängen. Man har verkligen lärt sig att uppskatta att äta ute när man har flyttat hemifrån. Så skönt att bara peka, få det serverat och få det bortplockat efter sig! Rena lyxen.

Runt 23.00 kände vi oss belåtna och gick upp en våning för att fortsätta på deras nattklubb! Det hade precis öppnat då så det var vårt gäng och kanske 10 st andra personer, det var lite småsegt. Men efter en timme var stället fullt! Trodde aldrig att det skulle vara så mycket folk, och speciellt inte före löning. Men men där hade man fel. Hade det verkligen jätteroligt i alla fall! Dansade i princip heeela tiden. Bara fjantade oss. Bäst var ändå våningen högst upp där de körde en massa gamla låtar! De spelade "Barbie girl" med Aqua, "Ay ay e coco jambo ay ay e" (?????) och en massa andra góa gamla låtar! Vi var på den våninge  hela tiden.

Vissa personer kanske fick lite för mycket av det goda, haha! Fyyy, men jag tog det lugnt :D

Gick hem runt 3.00. Hade först tänk att gå vid 1.00 men jag hade så roligt så jag stannade längre. Men men är man ung så är man, eller hur Jessie?! Esse var snäll som hämtade oss. Sen sov jag 2, 5 timme och drog sedan till jobbet. Stabilt! Haha. Har ändå inte varit så trött som jag trodde att jag skulle vara. Det kommer nog ikväll, men det är bara bra för jag har öppning imorgon igen så det är bara bra om jag kommer i sämngen i tid.

Tack i alla fall för en jäääätterolig kväll! Det får vi göra om!

Nu: Hem till kusinen för att fixa mina naglar! :)


Madde, jag & Jessie på Hampan :)



Detta fotot blev grymt. Helt ljust.... änglar!



Jessie pessie & Cruuuuuuuuuuz


På Cardinal



Snäcki och jag


Jag & Sofia :)


Så glada! :)

Lägger upp mer bilder ikväll, har lite brådis nu!

Hampan + Cardinal med jobbet!

Hej! Är väldigt stressad, ska nämligen göra ved mig för att sedan springa (?) ner till Hampan där en del från jobbet redan finns. Ska först vara där för att sedan bege oss till Cardinal och avnjuta stans bästa oxfilé och potatisgratäng... Mums, som jag har längtat! Sen ska vi vidare upp mot dansgolvet på Cardinal. Tänkte ta det lugnt då jag börar kl. 07.00 imorgon :S Men men, det ska bli kul! Vet inte vad jag ska ha på mig ens så har lite panik.

Ska ta med kameran och fotar en massa som jag lägger upp här imorgon :)

Vill också passa på att önska mamma och pappa en trevlig resa till Sardinien. De åker imorgonbitti, lyckostar! :)

Ciao!

SEPHORA i mitt <3:a

Kollade runder på nätet och kom på att min absoluta favorit skönhetsaffär finns i Rom, SEPHORA! Älskar den. Där finns så himla många märken som aldrig har satt sin fot i en svensk affär, vilket betyder att man får passa på när man är utomlands med andra ord! Sephora i Rom ligger i Termini, stationen. Det var faktiskt av en slump som jag och min vän Ina hittade den senaste vi var där. Var lite tidiga då vi skulle ta bussen mot flygplatsen och bestämde oss för att äta något. Då hittade vi en våning under stationen som vi aldrig förr sett där det fanns en massa affärer. Bla. Mango och Sephora! Hallå, vad hade vi missat liksom? Tyvärr hade man inte mycket pengar då, vi var ju påväg hem! Men komme rihåg att jag lämnade butiken med något i alla fall. Och nu vet jag ju vart butiken finns så nu lär det inte bli den sista affären som jag besöker i Rom. Ooooh, är en riktig skönhetsälskare. Beautyjunkie.


Detta set från Smashbox lockar....Finns till ett väldigt bra pris!


Eller denna lyxpaletten från Givenchy! Ge miiig!


Blommor

Sitter hemma vid datorn. Det blev inga grodor idag. Vi åkte dit men vi hittade aldrig dammen där grodorna skulle finnas, så vi åkte runt lite i Mölle och glodde för att sedan åka hem igen...

Sitter här och undrar vart det fina vårvädret tog vägen? Känns ganska overkligt att man låg ute och stekte i solen för bara några dagar sedan. Spöregnar just nu och blåser...kommer nog att bli åska inatt. Mysigt.

Nä, fy vad jag är tråkig idag. Känner inte någon ispiration till vad jag ska skriva... Har inget att säga direkt. Eller egentligen har jag 1000 saker jag skulle kunna säga, men inget som jag vill ta upp här.

Ska spana runder på nätet lite, återkommer då inpirationen är tillbaks.

C.


Snäckan igår när hon fick ett saftigt ben.


Visst ser hon farlig ut? :)


Min baby kom innanför dörren innan, räckte fram dessa blommorna samtidigt som han sa "jag älskar dig" :)

Sömnlös natt

Hej mina små korvusar! Är sjukt seeeeg! Började kl. 6.45 imorse och vaknade tre ggr inatt! Har pratat om åska nu i en vecka... Haha, ja det lät ju väldigt intressant men jag älskar åska och alla har sagt "hörde du som det åskade igår?!!" Bara vaaa?! Har inte hört ett skit. Så blev jag lit eputt för att inte jag hade hört åskan, så därför vaknade jag med råge till åskan inatt! Shiiit! Blixtrade och hade sig, kollade på klockan... den var 02.30. När jag väl somnade in igen till mysig åska kom HD (första gången vi får den. Mamma och pappa bjuder 6 veckor!) och då vaknade man då med. Gucci började skälla som vanligt då det kommer reklam/post. Ska det vara så här varje morgon så skiter jag i HD! Sen någon gång där efter kom Esse hem från sitt pokerspelande så då vaknade man då igen, och till sist kl. 05.50, underbart! Kan inte direkt påstå att jag var pigg imorse, och såg ut därefter!

Men när man väl har vaknat, runt 9-tiden, är det så mycket bättre att ha morgnar! Dagen går sååå fort, sen har man resten av dagen fri! Om man jobbar 12-20 hinner man inte med något mer än att jobba.

Ska snart in i duschen och sen kommer mamma, pappa och Martin och hämtar mig. Vi ska ju till Kullaberg... och detta låter skittöntigt. Hahahaha, vill inte säga det... Vi ska lyssna på grodorna där?! Tydligen ska det vara värt att åka dit för att lyssna på dem! Ajja, det lär bli en upplevelse (?).

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Tänkte göra mitt hår vågigt på kvällen så att man har det gjort tills imorgon. Ska jobba 10-19 och sen därefter ska jag till hamnpaviljongen och möta upp en hel del från jobbet för att sedan dra vidare till Cardinal där vi ska äta.... MMMMMMMMMMMUMS, kryssmeny! Älskar det! Så det ska bli trevligt. Blir ju inte så mycket tid för att göra ved sig imorgon så jag fixar det ikväll istället. Ska laga tacos också! :)

Nä, vi hörs senare! Ska lägga in lite bilder då.

C.

Grillat (& gratis) är gott!

Hej! Har haft en bra dag idag, hoppas att ni också har haft det! Har stått utanför City gross med Jessika och sålt grillkol, frukt, grönsaker osv. Det vra två st. män som stod och grillade massa kött och lagade mat på två st stora grillar. Snacka om att de gjorde god mat! Jag och Jessie sprang och åt så fort det inte var några kunder. Herreguuuuud! Det var det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Helt allvarligt! Yummie. Tur att det var fint väder. Så vi stod där och snackade och skrattade, om ändå alla dagar på jobbet var så! :)

Håller på och äter nu. Tortelinisar med köttbullar blev det! :D

Imorgon har jag öppning till halv tre, sen ska jag, mamma, pappa och hundarna ut till Kullaberg! Ska bli supermysigt!

C.

Världens vackraste kvinna/man!

Satt och blädrade i Sofis mode och såg enligt mig världens vackraste kvinna. Har tyckt det ett tag nu, hon är så sjuuuukt vacker! Fick för mig tanken att hon skulle bli tillsamans med världens vackraste man, Cristano Ronaldo. Fan vilket par de hade varit! De hade knockat ner Brangelina direkt!!!


Megan Fox, hot like fire!!!


Behöver jag säga något! HERREGUUUUUD!

Visst hade de blivit ett fint par? Ska snart till Rom ju, är där om en veckan exakt och då spelas Champions league finalen där Cristano är med och spelar! :D Meeeeeeeeeeeeeehheeee.


A sign!

Har precis kommit hem från en halvt givande joggingtur! Hade kunnat pusha mig liiite mer, men blir så himla distraherad av alla löpare och fjortisar i parken! Vill vara alldeles ensam! Men ja, hade nu min Mp3 fungerat (fick ryck på den idag då den fortfarande inte fungerade) så hade det varit mycket lättare att koppla bort allt omkring! Då är man i sin egna lilla värld och pushar sig till musiken. Det får bli en ipod. Hade velat köpa en nu denna lönen som kommer, men alla pengar lär ju gå till Roma, och nästa lön går till nästa semester som blir av i mitten av juli. Så det ser mörkt ut, får bli i när ja får min lön i juli...:( Om inte någon vill köpa en till mig förstås? :)  Så här såg i alla fall mitt pass ut, tycker inte det var så dåligt ändå:

  • Powerwalk som uppvärmning till Jordbodalen (ca 10 min)
  • Ett varv runt sjön, vila
  • Drygt ett helt varv runt sjön, vila
  • Sprang upp och ner för en trappa tre ggr
  • Sprang drygt ett varv tillbaka
  • Powerwalkade hem

Uppskattar att ett varv runt sjön är en kilometer, vilket betyder att jag sprang drygt tre kilometer idag. På fredag ska jag springa fem kilometer! Går inte därifrån förrän det är gjort. Jag vill inte påstå att jag har en bra kondition, så långt har jag inte kommit ännu, men den är klart mycket bättre än förr! Bara att jag kan känna viljan och att längta tills på kvällen då jag ska ut och springa, den dagen trodde jag aldrig skulle komma! Haha. Har som sagt alltid hatat att springa, förutom när jag var ett litet barn och sprang runt på gården hela dagarna. På den tiden hade man en kondition som hette duga!

Ni kan nog undra vart jag har fått denna plötsliga vilja till att springa, och det kan ni gott göra ;P Tänker inte avslöja för mycket, men det finns en mening till allt här i världen. Tro mig, det finns ett större syfte än vad jag innan har berättat; dvs. en fast kropp och en bättre kondition. Visst, en mer vältränad kropp har jag alltid önskat mig och visst har jag bilden av den i tankarna när det är som jobbigast, men starkast i mina tankar finns en annan sak. En helt annan. Det är tack vare denna tanken som jag har tagit detta slutgiltiga beslutet och ändå spenderat så pass mycket pengar hitintills. När jag sedan powerwalkade hem och jag gick och tänkte dessa tankarna och tänkte på hur jag skulle formulera det till ett blogg-inlägg (suck) kom ett hyffsat stort tecken. Vill ju inte berätta vad då my cover helt förstörs, men den var ganska stark! Stannade bara upp och log en stund för mig själv.

Kan tänka mig att detta inlägget låter lite flummigt för den som inte förstår. Personerna som förstår kan jag räkna på en hand, och jag vill hålla det till just en hand tills att allt är säkert. Vi får se vad som händer, only time can tell.


Någon? :)


Hektiskt!

Hej hej! Har precis varit och handalt lite på Özen! Håller på och lagar mat nu, är lite stressad. Hälsade nyss på våra nya grannar, de verkar trevliga! Tur att det var några unga som flyttade in! :) Hehe känner mig så vuxen, går och hälsar på grannar... höööh! Nä, ska äta snart och sen ska jag ut och springa! Jadå! Får se om min CP Mp3 spelare funkar, lägger av hela tiden fast att jag har laddat den i en timme!! Jaja, det är Jens of Sweden bajs, som gick i konkurs... det säger allt! Jag skriver mer ikväll!

XOXO

Blondiner har roligare?

Fy vad denna dagen har gått fort! Tillbringade två timmar på Catflash som gjorde mig i princip blond! Haha. Jaja, lite ovant men det är snyyyyyggt! Ghenna kan sina saker minsann! Får bara vänja sig. Snyggt att vara lite ljusare nu till sommaren.

Har inte så mycket mer att tillägga. Har ju bara jobbat sen. Skriver lite mer imorgon då jag slutar kl. 17.00.

Nu blir det The hills :D Take care!

C.

 
Jag imorse. Fy vad spegeln är smutsig! Ser man inte förrän man tar foto och blixten bländar.


En till före. KOLLA UTVÄXTEN! Ueee.


Hehe smutsspegel! Det är så att man skäms. Iaf, efter. Visst är det ljust?!! Ännu ljusare i verkligheten. Ser lite randigt ut i början men det bleks fort ihop när man tvättar håret.


Nu återstår att se om blondiner har roligare!

Grattis Emelie!

Godmorgon! Vaknade för lite mer än en timme sedan och har precis druckit upp min kopp med grönt té, det är beroendeframkallande! Har drömt en massa konstiga drömmar inatt. Första drömde jag lite deprimerade drömmar för att sedan slungas in i en dröm där jag gick i en fyra vånings ZARA butik och shoppade! Haha, så psycho jag är! Vadå shoppingabstinens? Det ironiska vad gäller de deprimerande drömmarna är att jag sedan tänker för mig själv att jag har varit med om värre saker i mitt riktiga liv, men ändå känns drömmen så mycket verkligare. Tänk! Så konstigt. En dröm känns mer verklig än vad verkligheten gör. My mind doesn't make any sense.

Idag blir det trots allt en bra dag. Ska klockan 13.00 infinna mig på Catflash. Ska ääääntligen göra nya slingor! Har längtat. Wieeee! Sen har jag stängning med Emce ikväll! Bara det..Och dessutom är det Emelies födelsedag idag! Grattis grattis grattis! Hoppas att du får en bra dag! Får gå ut och äta middag snart!

Vi hörs ikväll.

C.

Trött efter en ansträngande joggingtur!

Då var denna dagen snart över och nästan alla saker på listan kan jag sätta ett sträck över. Det enda jag skippade var att handla mat, men äh, det kan jag göra en annan dag! Lyckades även trycka in en välbehövlig runda ner till Gröningen med Esse och Gucci där vi kastade lite boll och njöt av varsin "italiensk" glass. Snart blir det äkta vara! Hihi, ett jävla tjat om det jag veeeeet!

Har precis kommit ur duschen, blev en lång runda i skogen idag med Anna. Lyckades springa 2,5 varv i sträck. Det är rekord! Haha, var helt slut sen men lyckades ändå springa mitt snabbaste en mini runda och sedan jogga en halv runda till och springa resten av halvan. Är riktigt nöjd med det! Ska komma i bra form, måste komma upp på högre nivå så det blir att springa på onsdag och fredag igen. Skönt!

Nu sitter jag här med en kopp grönt té och mörkt choklad med hallon i! Mums... ska slappna av resten av kvällen.

Pics:


Satt först på balkongen och solade. Lite färg har jag väl fått?


Snäckan låg också och stekte ;P


Myyyys!





Snäcki fick också!


Dessa invigdes idag! Trivdes som en fisk i vattnet.


Bättre avslut på kvällen får man leta efter...

Nostalgi!

Är hemma igen från vår promenad i Bruce's! Glömde kameran, attans! Är så hiiiimla fint väder ute, underbart. Åkte direkt efteråt hem till Ramlösa för att hämta mina saker. Letade överallt efter min laddare och höll på att bli tokig på mamma som alltid städar undan saker så att man inte hittar dem (har hänt min mobilladdare förut). Gav till sist upp och åkte därifrån med min CLEAN bodylotion, för att när jag kommer hem hitta min laddare i min påse! Haha, mamma hade lagt ner den där ändån. Klant jag är, Var i alla fall mysigt att få leka med kisen lite..

Har lyssnat igenom min gamla Mp3 nu. När jag skulle jogga sist och tog med den hann jag inte ens til skogen innan den dog, så nu har jag laddat den. Är full med gammal musik, nostalgi till 1000! Massa låtar som jag förknippar med Rom och gymnasiet! Älskar att tänka på den gamla goda tiden.....haha! Varen del balkan skit också från när Esse har lånat den till sitt jobb. Det försvann direkt! Eller några låtar var rätt bra så de fick stanna...:P

Gammal nostalgi som jag ska springa till hädanefter:


Blev introducerad till denna låten av Ina i Rom.


Rom till 1000! Häng vid poolen ;D

 
Ett ord: AROM!

Nu blir det solning på balkongen! Blir väääldigt lätt att prioritera bort städning och tvättning på soliga dagar! Sånt får man hålla på med när det regnar, visst?! :)

Lediga måndag

Godmorgon! Orkade inte skriva igår när jag kom hem från jobbet. Var helt slut i huvudet och mina ögon värkte! Hade det bra i alla fall. Dagen gick fortare än väntat, sånt gillas! Hade lilla Jessie som jag flippade runt med ju :) Haha, vi är helt CP! Undrar vad Fredrik tror om oss nu? Mongos!

Idag har jag ganska mycket att göra, men ska försöka hinna slappna av lite emellan värven då dettaär min sista lediga dag...tills jag är i ROMA! :D aaah.

My checklist:

  • Ut och promenera i skogen med Therese, Gucci & Jessie.
  • Hämta min mobilladdare + Clean body lotion som jag glömde hos mamma och pappa (ååh)
  • Tvätta
  • Handla mat
  • Laga mat
  • Dammsuga
  • Jogga med Anna kl. 19.00

Äh, det var ju inte så farligt mycket ändå. De flesta sakerna går fort dessutom.

Nu: Frukost sen städning!'

C.


Söndag!

Var det någon mer som såg eurovision igår? Haha, jag, mamma och mammas vän satt klistrade framför tv:n och bedömde musik, dans, utseende och kläder. Var faktiskt över förväntan i år. Brukar vara riktigt mycket kass musik, men det var inte många låtar som fick en att rynka på ögonbrynen! Gillade mest Bosnien och Island, men tycker även att Albanien, Ryssland och Rumänien var jättebra... Också då Turkiet och Azerbadjan. Fan också att ingen av dem vann, ville vinna lite pengar ju!

Idag väntar en lååång arbetsdag, men man får göra det bästa utav det! Har i alla fall Jessie ända till stängning så vi får väl roa varandra. Känner på mig att det kommer bli sjukt torra skämt mot slutet av kvällen, brukar bli så. Man säger såna töntiga saker och sen sitter man och skrattar i tio minuter åt det. Haha, älskar den känslan.

Om exakt en vecka åker mina föräldrar till Sardinien! Sen åker ju jag och Esse till Rom på onsdagen, så vi befinner oss alltså i samma land med endast lite vatten emellan oss! Haha, ska stå mot havet och vinka till dem! Längtar så sjukt mycket! Ska bli himla skönt att få komma till ett annat land och till min favoritstad. Bara koppla av. Älskar att resa!

Får passa på att njuta av min lediga dag imorgon för sen jobbar jag ända tills jag åker, dvs. tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag.... PUUUUH! Blir trött bara jag tänker på det!

Later!

C.


Kolla vilket väder det är på Sardinien! Hoppas att det håller i sig! Som de ska bada, lyckostarna!


Fast det är helt ok väder i Rom med! :D

Eurovision!

Sitter bänkad framför tv:n och eurovision! Har oddsat på de jag tror vinner, då blir det extra spännande! :D Tror på Azerbadjan (?) och Turkiet. Men mina personliga favoriter är Bosnien först och främst, sen har jag lyssnat lite på Island de senaste dagarna och gillar den riktigt mycket. Mysiga låtar båda två. Men som sagt, rent ekonomiskt sett hoppas jag på Azerbadjan eller Turkiet :D


Förresten..

Blir inget Pascha ikväll. Första personen som jag skulle gå med blev det missförstånd med, och den andra pallade inte... och sen pallade inte jag ta tag i det mer! Haha. Så blir det med det! Blir slapp kväll igen, 3:dje kvällen i rad i Ramlösa! Hoppas att resten har kul som ska dit! Får spana in stället en annan kväll.


Underbara djur och natur!

Det var riktigt skönt att få komma ut och springa! Äntligen sköt jag inte upp det, och jag kommer inte låta mig göra det igen! Om jag så har 39 grader feber.... Hehe eller där kanske jag tog i! Jag älskar naturen. Kanske man inte tror vid första anblicken, men i skogen och vid havet mår jag som bäst! Inte i mitt vardagsrum framför datorn/tv:n. Det kan vara svårt ibland att slita sig ifrån och "palla" gå ut, men sen när man väl är ute är man 1000 gånger om tacksam över att man gick ut.

Idag var det massor med ankungar och några konstiga fågelungar som ett gammalt pensionärspar förklarade för mig hette rörhöna? Kommer inte ens ihåg vad de sa, men någon höna var det i alla fall. Svarta med röda näbbar, skitsöta! Deras ungar var om möjligt sötare än ankungarna. Hälften så stora och beklädda endast med tunnt dun :D En unge hade för stunden tappat bort sin mamma, som gled omkring på andra sidan av dammen med resten av ungarna, och simmade runt i cirklar och pep. Fick ett kraftigt hugg i mitt stora djurvänshjärta! Var tvungen att stanna upp och följa denna situationen.... hittar ungen till sin mamma eller ej?! Haha. Tyckte faktiskt jättesynd om den där den simmade runt och pep så att den blev hes. Men till sist hittade den resten av familjen, och jag kunde springa vidare med gott samvete!

Jordbodalen var full med pensionärer, folk som joggade, barnfamiljer (barnvagnar som tar upp hela den smala stigen, suck!) och då diverse nytillskott. Vra mycket bättre väder än vad jag trodde. Helt perfekt för att jogga i! Var lite småjobigt idag, men hade inte förväntat mig värsta prestationen efter en veckas uppehåll. Nu får jag ta och skärpa mig och sätta igång igen. Har lovat mig själv att jogga måndag, torsdag och fredag! :D Kanske även söndag men det vågade jag aldrig lova då jag ska ut med jobbet på lördagen, så det blir efter hur jag mår! :)

När jag kom hem väntade bakad potatis med skagenröra, mums! Nu vilar den i magen och jag har precis duschat. Ska packa ihop lite saker sen bär det hem mot Ramlösa!

XOXO


Se! Där är ju en rörhöna! Haha, pensionärerna hade rätt! De kan då sin sak angående fåglar. Fatta då hur söt deras ungar är!

Jogga!

Hejsan! Har precis kommit hem från jobb. Dagen gick fort, som den alltid gör när man har öppning. Känns som att man har hela lördagen kvar, underbart! :) Nu ska jag faktiskt ut och jogga! Sjukt skönt ska det bli... Trodde aldrig att jag skulle komma till den punkten då jag längtar efter att jogga. De som känner mig vet att jag är ganska bekväm av mig, och jag har alltid hatat att jogga! Så fort det var kondistest på gympan försökte jag att bli "sjuk" ;P Haha, och nu gör jag det frivilligt! Får bara hoppas att det inte regnar på mig...Har hittat min gamla Mp3 i lådorna. Har låtar på den sedan gymnasietiden. Har verkligen ingen aning om vilka som finns på den... så den hänger med ut! :)

Vi hörs senare!

C.


Redo :)

Tankar

Sitter här och tänker på lite saker som jag har tänkt på den senaste tiden. Oj, den meningen blev konstig. Har fått lite panik över att min resa till Rom snart kommer att vara över. Jag vet, jag har inte ens påbörjat den, men jag känner redan lite panik över att jag kommer ha både den resan och Göteborg bakom mig. Endast Rom kvar nu. Vill så fort jag kommer hem sätta mig ner och boka en ny resa, något nytt att se fram emot! Har verkligen inget annat att se fram emot annars.. Det ända som är nytt är en resa, annars går man i samma gamla fotspår och det gör mig så fruktansvärt less. Jag tror att ni som inte känner mig personligen har fått den uppfattningen genom min blogg, att jag är en sjukt rastlös själ. Visst kan det vara skönt att ta det lugnt då och då, men just gamla vanor är något som skrämmer mig.

Samtidigt borde man kanske inte hela tiden se framåt? Man kanske borde leva i nuet? Istället för att fantisera sig bort till andra resmål under fikan med tjejerna kanske man ska stanna upp och njuta av stunden? Tycker ändå jag lever hyffsat mycket i nuet, men jag känner ändå att mina tankar går framåt. På gott och ont.

Tänkte också på en sak idag när jag var ute med hundarna. Motsatsen är det som gör saker speciella och värdefulla. Har själv erfarit under denna veckan att lediga dagar inte känns så speciellt roliga mot slutet. Jobb gör att man längtar till sina lediga dagar, och att man kan njuta fullt ut av dem. Samtidigt kan vi dra en paralell till livet och döden. Hade man levt för alltid hade livet inte varit lika vackert och haft samma kvalité. Det måste alltid finnas ett början och ett slut, av allting. En bra och en dålig sida.

Nä, nu ska jag sova. Ska upp 6.15 imorgon. Ooooh, vad jag kommer att njuta av min sovmorgon på söndag!


Friday night!

Hejsan! Sitter hemma hos mamma och pappa...Har precis ätit! Ska bara ta det lugnt idag..igen :P Skönt. Har köpt lite godis, melon, clementiner och tidningar. Blir det med en ansiktsmask :D Cosy!

Ska ju ut imorgon så får vila upp mig idag :)

Xoxo

Fredag igen..

Då var det fredag igen..Helt sjukt så fort dagarna går. Känner inte direkt för att göra något i helgen. Ska ju jobba och så. Ska ut på Pascha imorgon, får se hur det blir med det. Kanske ändå hade varit roligt att se hur där ser ut och så, men det lär nog inte bli en särskilt vild och lång natt. Hade det bara blivit fint väder känns det som att det finns mycket mer att göra. Man kan gå ut och grilla, promenera i hamnen, åka till Kullaberg, sola på en gräsmatta.... Mår bättre då det ör fint väder.

Har sovit hos mamma och pappa till idag. Esse jobbade natt så hade ingen lust att vara hemma. Nu springer Gucci och Kurt (?) runt och leker. De har blivit värsta polarna! :) Ska snart göra ved mig och sen gå på en mega promenad med hundarna, för att sedan gå till jobbet.... Bara tolv dagar kvar.

Vi hörs ikväll, ha en bra dag!

C.


Hittade dessa bilderna på mamma och pappas dator. Från Januari? Usch, se snön! Don't miss it.
Söta de är :D


Haha, Kolla in Gucci!



ÅÅÅÅH!

Så irriterad man blir. Halkar in på Blondinbellas blogg...och se vad jag hittar! %¤&(&¤¤&/ Hur?!!! Hon hade vägarna förbi H&M och hittade den? Åååh, ;( Jag vill ha den! Den är helt alldeles underbar.. Kan inte min blogg också bli stor så att jag får dessa förmåner med undanlagda plagg och gratissaker?


Bild från Blondinbella.se

FIERCE!

Säg mig, är hon FIERCE eller vad?! Som jag skrek när denna låten kom i måndags... Hon är bäst! ♥


Skor ♥

Är hemma i Ramlösa nu. Mamma lagar mat och Gucci leker med kisen... så jag hamnade här vid datorn. Är sååå sjukt rastlös. Precis som igår. Har ändå haft saker att göra idag men bara efter en timme känner jag att jag blir helt uttråkad.. Och då blir det oftast så att man kollar runt på olika sidor på nätet! Inte bra för plånboken!

Här är några fina skor som jag hittade på Brandos.se Tror att jag har en sjukdom, den heter "Hej-jag-är-besatt-av-höga-skor"! Någon annan som har samma sjukdom?


Från Steve Madden. Tror att de kostade runt 1000 kr. Tycker att det är riktigt fint med ormskinn till sommaren.


Donna Girl. Kostar endast 499 kr! Funderar stark på att trycka på Köp . Synd att de inte hade en liten platå där framme, då hade de varit perfekta.


Från Friis & co. Jättefint med de flätade remmarna.

Dessa ser jättebekväma ut med platå där framme. Har kollat på dessa innan.

"Synd" att man ska åka till Rom snart, annars hade jag klickat hem alla fyra, lätt! Men ja, det är inte så synd om mig ändå..:P Tror jag ska klicka hem det första och andra paret så fort jag kommer hem!

Fika, bokning och födelsekalas!

Helluuu... Har varit full rulle idag! Skönt att ha något att göra. Igår satt jag hemma HELA dagen efter samtalet. Var så sjuukt uttråkad men orkade ändå inte ringa någon. Kände att humöret inte var på topp och ville inte smitta ner min "boresness" på någon annan. Men men ibland får man bara trada ut... Vilket uttryck!

Idag gick jag och Esse ner till stan. Gick in på H&M för att handla lite presenter till Esses lillasyster Emma som fyller år imorgon. Såg då att de hade Mattew Williamsons kollektion där.... To die for! Dock var det väldigt få saker kvar och endast i större storlekar...:( Kollade på nätet imorse när jag vaknade och då var ALLT slutsålt! Släpptes idag ju! Kan de inte bara göra fler ex?! Så jobbigt när allt ska ta slut direkt... Hade velat ha en baddräkt och en tunika riktigt mycket! Skitfina! Är egentligen ingen baddräkts-typ men denna var riktigt fin. Jaja.... Det var synd.

Efter det gick vi till kära Espresso house för en välbehövlig fika. Eller förlåt, vi sprang! Spöregnade ute ju. Varm choklad och en vaniljsnäcka satt fint. Sen gjorde jag en sak som jag har skjutit på i tre månader nu! Jag bokade tid hos frisören för nya slingor....såååååå skönt att ha det gjort! Har värsta utväxten nu, skabbigt! Det spelar ingen roll om man sminkar sig och klär upp sig, man känner sig ändå smutsig med den utväxkten som jag har. Så på tisdag kl. 13.00 säger jag bye bye till utväxten!! :D Går till världens bästa och trevligaste frisör! Vill bara verkligen tipsa om henne! Det är på Catflash och hon heter Ghenna! Jäääätteduktig. Hon ser direkt vilka färger du passar i och sen blandar hon färgerna så att de passar en. Har varit där två gånger och slingat mig/klippt mig och en gång och satt på lösögonfransar (har inte dem mer) och är jättenöjd varje gång jag går ut därifrån! Dessutom är alla som jobbar där alltid jätteglada och pratar öppet med en som om man har känt dem jättelänge. Är alltid på bra humör när man går därifrån. Har inte slingat mig sedan i januari och idag när jag kom dit för att boka så skrev hon in mitt namn i kalendern samtidigt som hon sa: "Charlotte va?.." Hehe hur kan hon komma ihåg mitt namn? :) Vilket minne.

Efter det gick vi hem till Esses familj för att äta gott, Mantille (?), och fika efter det. Hade det trevligt :) Och nu har Esse stuckit till jobb. Ska nog strax åka hem till min familj in Ramlösa... Ska sova där inatt tänkte jag. Buuuhuuuu, imorgon börjar jag jobba igen. Denna veckan har gått alldeles för fort! ;(

C.


Tunikan som jag vill ska flytta in i min garderob...


Där är baddräkten som jag vill ha! Hittade ingen bättre bild på den. Är öppen på sidorna och har guld uppe vi urringningen. Riktigt snygg!

Juste!

Godmiddag! Satt här och kollade igenom mina bilder på kameran....och kom på att jag har glömt att berätta en sak!


Min bror har skaffat en katt! :D Sööööööööt va?! Hämtade den i måndags, så i tisdags kväll när jag kom hem från Göteborg var det lilla livet där hemma.


Gucci ÄLSKAR katten (som inte har fått ett namn än... Mitt förslag är Morris!)


Awwww, lillen sussar...


SPES

Har precis kommit hem från SPES, har varit där ända sedan kl. 19.00. Men tiden gick fort.... Var väldigt yttigt att träffa andra som har förlorat en familjemedlem. Äntligen var det någon som hade gått igenom samma sak som en själv... Inte bara en psykolog som har gått på fin högskola och som förvisso pratar bra men inte har en aning om hur situationen egentligen är. De ska ha sommaruppehåll nu men sen får man väl gå i början av september igen. Det känns som en lång tid dit.... september. Om man räknar fort på det.... mars, april, maj, juni, juli, august, spetember. Det blir ett halvår sedan Mattias dog. Och om jag inte minns helt fel såhär i efterhand, mamma hjälp mig!, så var det den 9:onde Mars det började igen? Alltså exakt ett halvår sedan Mattias dog. Märkligt.


New stuff!

Här kommer de få sakerna som jag köpte i Göteborg+mina nya gladiatorskor! Blir skitsnyggt i Rom.


Mina fina t-shirtar :) Den vita är v-ringad.


Baksidan. Står alla ställen hon har stannat/stannar på.


Biljetterna, efterfesten, två st armband och ett mobilsmycke från jättefina butiken Raglady. Värd att besökas! + Min nya bodylotion. Doftar gudomligt fräscht.


You like my new gladdisar? :)


Graaaau!


Bosnia!

Favoriten från igår! :) Lite annorlunda.. men väldigt stark. Vissa balkanlåtar är sjukt bra. Som Lane moje som var med för några år sedan för Serbien/Montenegro (det var ett land då). Esse har översatt och texten på denna låten är liiite mysko, men äh, det låter bra! :)




Onsdag

Heej! Har varit på samtal idag, det gick bra. När vi skulle boka en ny tid sa jag att vi kunde ta samma dag om två veckor, så vi bokade det. Sen när jag skulle skriva upp det i min kalender upptäckte jag att jag befinner mig i Rom den dagen, som det kan gå! Bara två veckor kvar... ska bli sjukt skönt!

Vet inte vad jag mer ska göra idag.... Måste städa upp här och packa upp sakerna från Göteborg. Ska ta foto på mina t-shirtar så att ni får se dem. Hämtade även mina nya gladiatorskor igår. Tar ett foto på dem med när jag väl är igång. Gjorde misstaget nyss och gick in på Nelly.se för att se om de hade fått in något nytt.... Fy vilka fina skor där fanns! Höga, bruna med guldspännen. Skitfina... Hmmmm, to buy or not to buy? Man åker ju snart till Italia.

Ska laga svamprisotto med kött sen :) Också kanske det blir en joggingrunda... Var allt för länge sedan! Och ikväll ska jag, mamma, pappa och Martin till en förening som heter SPEC. Det är för folk som har förlorat en familjemedlem genom självmord. Första gången som vi går dit... får se hur det går.

När jag tänker efter har jag ändå en del att göra!

C.


Jag på hotellet i Göteborg.

Beyoncé in action!

Har suttit här i en timme nu och laddar upp klipp från kameran... det har kommit halvvägs! ÅÅÅH varför så segt! Känner att jag snor andras klipp som är MINST lika bra så länge, så laddar jag upp mina klipp imorgon under tiden jag städar och gör ärenden.

Det blir mycket Beyoncé nu men det får ni stå ut med :D Ska lätt köpa DVD:n sen. Där är det ju proffsfilmat.
 

 



 

 


Beyoncé in pictures

Hej igen! Har varit hemma hos mina föräldrar. Gav dem lite presenter från Göteborg och sen kollade vi på Eurovision semifinalen. Tyckte mest om Bosniens låt. Riktigt kraftfull.

I alla fall. Tänkte berätta me om Göteborg då jag hade lite bråttom innan idag. Jag, Esse, Jessies och Sandra åkte från Helsingborg strax före kl. 9. Bilturen gick jättefort och på vägen, strax utanför Göteborg, kom det en stor skylt med texten "Beyoncé i Scandinavium idag" och jag fick ju panik. Skulle fota allt och när jag såg den bara kastade jag mig efter kameran, slängde upp den ur fodralet samtidigt som jag skrek "Saaaakta iiiin!!". Ingen annan hade sett skylten och fattade inte vad det var för ryck jag fick... Haha, fick en perfekt bild ;P

Väl framme kastade vi av Jessie och Sandra i stan! Sen åkte vi och skulle hitta vårt hotell vilket gick mycket fortare än jag trodde och hade hoppats på. Första vägen och hotellet låg där :) High five!

Checkade in och sen begav vi oss ut på stan. Varker jag eller Esse hittade något... Eller, jag hittade två st. armband + ett mobilsmycke för halva priset...:P Sen även två st presenter till mamma och pappa. Och idag köpte jag CLEAN body lotion "Shower fresh". Min favoritdoft som jag även har i parfym... Min kära vän Sanna som sa att lotionet var bra och till ett bra pris (till skillnad från parfymerna). Det blev med andra ord en billig resa för oss båda... Tänk! Jag hittade inte ens något på Zara! Har nog aldrig hänt förr. Men jag blev inte alltför hispig då jag snart ska till Rom. Får spara på varenda slant dit istället :)

Efter att vi hade gått runt i affärer en hel del, fikat och suttit i den varma solen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde ved oss, för att sedan bege oss till Scandinavium... och Beyoncé! När vi kom dit var det fullt med folk utanför... Fördrev tiden lite genom att handla en Beyoncé t-shirt! Riktigt nördigt, men kul att ha!

Väl inne köpte jag en till... sen gick vi till våra platser, för att upptäcka att Jessie och hennes syster sitter två stolar ifrån oss! :D Hahahaha! Så konstigt.

Där var inget direkt förband utan det var Hakim och någon snubbe från Energy som stod och DJ:a. De fick i alla fall fart på publiken. Sen när de var klara var det bara att vänta, och vänta.... och vänta. Kändes som en eeeevighet och jag stod och gäspade minst 3 gånger...Men till sist kom hon!!!! Kan inte beskriva det. Sjukt fin röst har hon! Väldigt stark. Vi hade perfekta platser... de var en bit ifrån men de var rakt framifrån, och jag och Esse hade våra stolar precis vid en gång så vi stod hela tiden vid gången och dansade. Hade värsta platsen för oss själva! :D Bäst var balladerna som jag skrev om i inlägget dagen innan, de gamla låtarna och videorna som var emellan. Sjukt grymt! Tänkte ladda upp lite nu. Får se hur många som hinner att laddas men jag ser även nu att många fler klipp från igår har lagts ut på youtube, och de flesta är mycket bättre filmade än mina... men tänkte ändå lägga upp någon just för att jag ändå har filmat det. När själva koncerten var slut och hon skulle tacka sitt band och kör sa hon att en av körtjejerna fyllde år också började hon sjunga Happy birthday till henne :D Blev lite av ett extranummer...hehe.

Efter koncerten sa vi bye bye till Jessie och Sandra som skulle hemåt mot Skaune igen. Själva gick vi till 7/11, köpte varsin skitgod sallad, snacks och dricka och gick hemåt mot hotellet. Hade fått en inbjudan till en efterfest kallad "bootylicious", låter ju inte helt fel men vi var ganska slut efter den heldagen. Gick till hotellet och åt vår smarriga mat för att sedan somna.

Och idag har vi vandrat ytterligare lite på stan, konstaterat att Liseberg öppnar imorgon (haha!) och kört inom Varberg hamn för en mini promenad. En jättemysig mini resa har det varit!! :)

Nu ska jag sova. Natti.


Jessiiiiica och Esse i bilen :)


Wohoo :)


Färdig inför BIBI :D


<3


Fram med armbågarna!


Inne i arenan :D


:)


Esse med en av mina tröjor... Jag vet att du vill ha den ;)


Ameeeen tjena!


B!!!!!


Shake it!





Beyoncé pratar med någon i publiken.









Dessa bilderna får räcka för idag...:P

Såååå bra Beyoncé!!!

Hej! Är hemma från Göteborg igen.... Kan bara säga att det var SJUKT jäkla kul!!!! Verkligen ett minne för livet. Beyoncé shakade som aldrig förr och sjöng som en gudinna! :D Såååå grymt! Hade skitbra platser... Och hennes show var fantastisk. Skitbra filmklipp som visades imellan, och vilka klääääääder hon hade! Vilka klänningar! Riktigt kul mot slutet när hon körde en remix av alla gamla låtar.... Tänk Bootylicious, independent, baby boy m.m. :D DET ROCKADE!

Och mina vänner, ni får också se en hel del av koncerten, via min kamera :D Filmade säkert en timme, haha! Till sist tog mitt sjukt stora minneskort slut, så resten filmade jag på mobilen ...:P Och eftersom det tar 1000 år för långa klipp att läggas upp på youtube så snor jag andras som har lagts upp så länge.... Det roliga är att personen som har filmat dessa klippen måste ha stått endast några stolar bort från oss.

Och Jessie och hennes syster Sandra stod tre stolar ifrån oss!!! Hahaha KNAS! Så sjukt kul. Som vi SKREK när "Single ladies" kom. Nä, ska skriva mer om det sen och ladda upp alla klipp och bilder. Har en heeeel del ;D

ENJOY!

Först är det öppningsnumret!!
 
If I were a boy!!! :)
 
Och detta är avslutningen.... HALO! Jessie gräääät! :D Aww, såg dig nog!

BEYONCÉ

Har städat färdigt och tagit en dusch... ska bara vänta på att håret ska torka, sen platta det... och sen blir det sängen! Tror inte att jag kommer att kunna somna! Har väntat på morgondagen sedan i december. Biljetterna släpptes då och jag köpte dem fort så att vi skulle ha de bästa platserna. And we got them! Gav dem till Esse i födelsedagspresent med lite andra saker... Det är Esses första stora koncert så det ska bli skitkul! Har så länge jag kan minnas älskat Destinys child och Beyoncé så det ska bli grymt att äntligen få se henne live! Förutom hennes sjukt bra låtar och hennes flawless utseende så verkar hon vara en bra människa, väldigt ödmjuk. Har med andra ord inga problem att lägga lite cash i hennes ficka! Åååååh vad jag har längtat!! Det står att hon ska sjunga blandade låtar, en del från hennes nya skiva och en del gamla! Undrar vad det blir för förband?

Imorgon kl. 8.30 ska vi hämta Jessie och hennes syster som också ska se koncerten. Tänkte att vi alla kunde åka tillsammans, blir mycket roligare och billigare! Dock ska de inte stanna över en natt utan åker hem på kvällen, så jag och Esse åker hem själva på tisdag eftermiddag. Kanske det blir en runda inom Liseberg på tisdag?! Esse är som ett litet barn och tjatar hela tiden på mig att vi ska gå dit...Själv är jag inte så jättemycket för tivolin :P Är mesen som får stå och titta på när andra åker och det är ju lagom kul! Men men vi får se... Något roligt blir det i alla fall.

Det är så skön känsla att sitta här och ha en så rolig sak framför sig imorgon, på en måndag. De flesta sitter och har ångest för att helgen är slut och en ny arbetsvecka säkert närmar sig... men för mig är det roligaste kvar! :) Skitnice. Skulle egentligen varit uppe med tuppen imorgon och börjat jobba kl 6.45, men då sover jag... aaaah.

Mamma och pappa är bussiga som ställer upp och agerar nanny till Gucci. Och imorgon ska mamma till veterinären med Gucci för hennes årliga spruta. Hoppas att det går bra och att hon inte skriker. Kommer sakna henne.. Trots att det bara är två dagar.

Nä, ville bara säga att jag skriver inte igen förrän på tisdag kväll då jag kommer hem. Lovar att ta massor med foton och jag ska filma en hel del så att även ni får ta del av koncerten :D Återkom på tisdag så är bloggen proppad med bilder!!  WIIIIIEEEEEEE!!!!!!!! Jag och Jessie kommer stå och SKRIIIIKA tills vi inte har någon röst kvar!!! :D Och jag och Esse ska dansa till Halo.

Hoppas att hon sjunger följande låtar. De betyder mest för mig. De första två har jag lyssnat mycket på de senaste 2 månaderna... av vissa skäl. De är SÅ vackra. Tycker om Beyoncé's tolkning av Ave Maria som alltid har varit en favorit hos mig. När hon sjunger dem kommer jag att stå och STORBÖLA!!

 
Stark.
 
Stark.
 
Sååå kraftfull röst. Älskar detta uppträdandet.

Baby, I can feel your Halo. Känner ni igen texten från min FB profile? :)


Vilken är er favorit?

Beyoncé maraton :D

Nu är jag hemma igen! Ska storstäda här hemma så det är fint sen när man kommer hem från Göteborg. Klarar inte av att komma hem till ett stökigt hem. Under hela kvällen kommer my B stå för musiken. Det blir alltså Beyoncé maraton! Ska banne mig kunna alla texter (tror nog jag kan de flesta redan). Denna dansen ska jag också lära mig! Jessie du hänger väl på???? Shaka i Scandinavium! :D

XOXO
 

 
Typ såhär kommer jag att se ut ikväll!!


Söndagsmiddag hos mami and papi

Hejsan! Är hemma hos mamma och pappa nu! Har ätit jättegod mat och sitter och väntar på rabarberpajen! Muuums :)
Esse ska iväg och se på fotboll ikväll så det blir nog att ge mig ut och springa :D Sen ska jag också packa lite, för imorgon bitti beger vi oss till Göteeeeeeborg! Ska bli sjuuuuukt roligt! Jag och Esse ska sova över en natt också. Samma hotell som jag och Sanna bodde på 06 då vi var där för att se Justin & Timba. Ska bli jätteskönt att få komma iväg lite.

Känner mig sjukt shoppingsugen just nu. Men jag får vänta tills imorgon... Ska ändå inte handla alltför mycket då vi två veckor senare sitter på ett plan mot Rom... men det är klart, lite måste jag ju handla! :) Mest åtråvärda affärerna är ju Zara, Mango, Topshop och Blush! ♥

Nä, nu blir det rabarberpaj med la familia!

C.

Shuuuu!

Uppe tidigt idag igen...jag som skulle sova uuut! Tack vare min älskade hund som väcker en halv nio, sen går det inte att somna om efter morgonrundan. Jaja...

Tänkte bjuda på lite bilder från igår, bara för att jag är så snäll;


Djulle, Emma och jag. Jag är lika trött som jag ser ut! :)


Hahaha fyyyyy vad äckligt mitt hååår ser ut! Vad var det för spray jag hade? Ser helt fettigt ut.


Babes!


Några fler som slappar! :)


Alice hade det jättemysigt.... Lite afrikanskt tema.



Ciao!

Trevlig kväll!

Heeeej! Har precis kommit hem från Alice's tjejmiddag! Hade det jättetrevligt. Många från jobbet! Jag, Djuli, Emma, Monika, Sabina, Carro, Steffi, Lina och Jessie :D Sen var det lite tjejkompisar till Alice med.¨Hon bjöd på jäääättegod mat! Grillat med pastasallad, tzatsiki, fetaost, sallad m.m. och sen daimtårta till efterrätt. Såååååå gott. Ett superfint hus hade hon med jättestor trädgård. Kände mig väldigt trött hela tiden bara, har varit hängig hela dagen... men trevligt var det och man fick en hel del skratt! Lägger ut bilder imorgon och maybe en film med Jessie i huvudrollen :D Ska bara kolla på den först...hehe.

GODNATT!

09-05-09

2 månader...


God..

..morgon!!! Så skönt det var att få sova ut idag. Har ju vaknat kl. 7.00 och 5.50 de två senaste dagarna, och jag är ingen morgon människa! Tror ändå jag är uppe tidigare idag än 95% av landets övriga "ungdomar" men men...

Jag lagade ju mat till Esse igår... ostgratinerade gröna musslor med baguette och ostar till det! Mums ♥ Lätt en våra favoriträtter! Esse blev i alla fall glad...:) Satt sen och kollade på Mr and Mrs Smith.

Har inte så jättemycket planerat idag, vilket är riktigt skönt! Ska hem till mamma och pappa idag någon gång. Sen vill jag faktiskt ut och springa! Har lite ångest då jag hade tänk att jag skulle göra det i onsdags eller torsdags.... I onsdags segade jag som in i det så det blev till sist för sent, och i torsdags får jag skylla på Väla! Ååååh, vill inte skjuta upp det. Tycker ju faktiskt om det. Men idag någon gång ska jag springa, och då ska jag verkligen pressa mig!

Förresten, mamma smsade mig igår... efter att ha läst min blogg, suck... och skrev att jag viss det hade fått en VIP-inbjudan till Pascha men att de hade skickat den hem till mami and papi! Hahaha. YES! Då var nog inte dne VIP-en så speciell heller... Ajja, får se om man går. Tror det var nästa fredag... Jag menar det är free champagne, snittar och inträde... Kan alltid kolla in hur det ser ut, eller hur? :) Gud, vilken Svensson jag lät som där. GRATIS ÄR BRA.

Här kommer lite pics!

C.


Gucci är så himla söt! Hon ska alltid vara nära en.. Denna bilden är tagen från igår när jag satt vid datorn. Hon ska alltid hoppa upp vid knäet och lägga sig där. HJÄRTAT! ♥



Sötisarna och maten! Hade ett till fat i ugnen + baguetter :D Yuuuummi. Se, Gucci sitter och slickar sig om munnen, haha! Blicken inställd direkt...



Mmmmmmm....


Mina orangea naglar! Grymt.

Fullt upp!

Hejsan mina sunshines! Sorry att jag inte skrev igårkväll. Blev alldeles för sent då vi kom hem från Väla strax efter 23.00 och jag skulle upp kl. 5.50! Var verkligen jättetrött då jag hade varit uppe kl. 07.00 på morgonen också. Då var det sagt!
Kan berätta om gårkvällen! Jag och Esse stack dit vid 20.40. Väl där så möts vi av en fullsmockad parkering! Hahaha, det var den VIP-en! Så jävla speciell var man inte...:P Första affären jag går in i är Cubus, där det var 25% rabatt på hela sortimenten, och går ut med en trenchcoat för 299 kr!!!! Hör ni!?? 299 kr! Hahaha, vilket skämt. När hittade ni en jacka för 299 kr senast? Först skulle den egentligen kosta 599 kr och 25% rabatt på det, men när jag väl kommer till kassan säger hon "Oj, den är avdragen på halva. Ja då får du väl den för det!"  Shiiiit, tyckte faktiskt att orginalpriset var billigt som det var! 599 kr är ett godkänt pris för en trenchcoat.... men jag klagar inte! Tror ni att jag var glad när jag gick därfirån? Har letat efter en vårjacka huuuur länge som helst! Känns så skabbigt speciellt när man ska gå ut, och jag endast har min "sopsäck" som jag så vackert kallar min andra jacka :) Nu har jag en fancy!

Fanns jättemånga bra erbjudanden! På Carlings tex. var det 30% rea. Esse köpte en hoodtröja för 299 kr där.
De delade också ut en massa saker. Fick tidningen CHIC och två st. mini bodylotions från Dove. Gratis är bra! :)
Träffade på Jasse, Kim, Ida och Idas tjejkompis och gick till Robert's coffee för en kvällsfika! Kändes liiite mysko att sitta kl. 22.15 och fika ute på Väla... men väldigt mysigt! Tycker att de en gång i månaden kunde ha öppet lite längre. Till 22.00 i alla fall! Jättebra för dem som har barnfamiljer och så vidare tex. Kan man smita ut när barnen har somnat...:P Hehe.

Annars så har jag haft fullt upp idag! Direkt då jag slutade 14.30 begav jag mig ner till stan för att träffa Lina! Vi gick ner i Norra hamnen för en fika. Först hade molnen spruckit upp och det värmde verkligen i ansiktet, men den lyckan var kortvarig. Snabbt drog alla moln ihop sig igen och hela himmlen blev helt grå och regnfärdig (haha vilket coolt uttryck!) Men vi var inte dom som var dom utan satt kvar med våra latte och pratade! Lina hade med sig foton från förr på henne och Mattias! Så fina foton som man aldrig har sett förr.... Himla snällt att du tog med dem! Nu ska hon kopiera upp dem också ska jag få dem :) Tacktacktack! Vi får träffas snart för en fika... denna gången hemma hos någon! Var jätteskönt att kunna prata med henne om allt. Det är inte ofta man pratar om det, mest för att det inte är någon som tar upp det. Men nu fick vi prata i alla fall :)

Nu sitter jag mest här och ska laga lite mat till mig och Esse. Ska överraska honom med vår favvomat. Visar bilder sen. Såååååå delish!! Förresten nu när jag kom hem såg jag att Esse hade fått ÄNNU en VIP inbjudan! Det är gamla Q som ska öppna nytt, Pascha!! Så är han och en vän bjuden dit för VIP mingel, champagne och snittar + gratis inträde! Vilket flyt han har!!! Har alla tappat bort min adress eller? Det är bara att skicka! :) Haha.

Later!


Här är min nya jacka! Hahaha, märkte det inte förrän nu! Vilket snille jag är som lägger min jacka på soffan med exakt samma färg! Äh, ni ser nog! Se vilket fint innefoder. Köpte även ett knalligt orange nagellack, grymt! Ska pilla med det ikväll.


Killen har flyyyyt.... fnys!

Redo för VIP-kväll!

Heeej! Har kommit hem från jobbet nu. Dagen gick fort som jag hoppades på. Tror att det var för att jag var på bra humör idag och att det var många roliga som jobbade :)

Ska snart göra ved mig för ikväll... Ved mig och ved mig... Men jag ska byta kläder i alla fall! Så himla typiskt mig att shoppa. Ska ju till Göteborg på måndag och där väntar mina favvoaffärer Zara och Topshop, men ändå ska jag till Väla idag.... Man vet ju aldrig vad man kan hitta :P Sen om tre veckor bär det av till Rom där ännu mer shopping finns! Känns som att det är dags att rensa ut garderoben. Och ändå har man aldrig något att ha på sig! Aaaah.

Har förresten precis beställt skitfina gladiatorskor från Nelly.se

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=427055&qProductColorId=12&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=4&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=4&qGroup=31&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=6&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

Åh, vet inte hur man gör det till en länk, ni får kopiera och sätta in det. Skiiiiitfina enligt mig! Älskar guld och dessa har gulddetaljer. Dessutom var det ett sjukt bra pris ju! :) Ska skutta runt med dem på Roms gator och leka gladiator! :D Kanske köper man några "riktiga" i Rom?! :) Läääängtar!

Nä, nu blir det snart Väla. Återkommer ikväll och visar mina fynd, om jag hittar några vill säga!


Vill dit nuuuuuuuu!

Morning glory!

Godmorgon! Har varit uppe med tuppen imorse! Vaknade kl 7.20, segt! Var väldigt svårt att gå upp imorse, men jag hade inget val så det var bara att släpa sig upp från den varma sängen. Var i Ängelholm och besiktigade bilen. Det gick galant! Var så himla nervös då min bil har krånglat en massa innan och på förra besiktningen hade vi en riktigt tråkig och sur kille som bara muttrade hela tiden. På hans tonfall lät det som att jag kunde gå och skrota min pärla. Men inte den här gången! Han tyckte att den var riktigt fin och hade inga anmärkningar! Skööööönt! Det är ju sa att om det är något som är fel med ens bil kostar det oftast 1000 kr ----> uppåt. Inte så roliga pengar att lägga, speciellt inte när man har en massa resor framför sig. Finns roligare saker att lägga pengarna på!

Nu har jag och Esse ätit birkabullar och druckit vars en kopp té. Skönt ändå att gå upp i tid, när man väl har vaknat vill säga! Nu behöver jag inte alls stressa! Har varit hemma sedan 9.15 och börjar inte förrän kl.11. Har med andra ord gott om tid på mig. I normalt fall är jag en riktig tidsoptimist! Sätter klockan på 10.15 och ska springa ut med Gucci och allt på den tiden, haha!

Nä nu blir det jobbet. Hoppas att denna arbetsdagen går fort! Längtar till Väla ikväll :) Hörs sen.

C.


A sign?

Har glömt berätta vad som hände mig förra veckan efter mitt samtal. Eller, historien är längre än så....
Det började dagen då min bror begravdes. Vi hade först begravningen, sen åkte vi till Thalassa och efter det till stället där Mattias ska ligga. Kan berätta att det ligger vid Pålsjö. Efter att vi hade varit där och jag hade sagt hejdå till dem som var med satte jag mig i bilen. För er som inte har varit där kan jag berätta att det är en OTROLIGT vacker plats. Bilen stod parkerad precis vid dammen och bakom den är hela Pålsjö skog som sträcker ut sig. Det hade varit dåligt väder i princip hela dagen, men just då klarnade det upp och solen strålade! Då sätter jag på radion och låten som visas nedan spelas. Har skrivit av texten innan.... Det var helt sjukt! Jag menar, visst har jag hört den förr, och har alltid tyckt att den är sjukt vacker... men just då var det som att låten sjöng från mig!!! Det var mina ord. Låten är gammal och spelas ju inte jätteofta... Det var ett fint/sorligt ögonblick. Med solen och dammen framför en. Har inte berättat om detta ögonblicket för någon, helt enkelt för att jag inte har tänkt på det.

För någon vecka var det en arbetskamrat hemma hos mamma och pappa. Hon har också förlorat sin son genom självmord, och med sig hade hon en skiva. Det enda spåret på denna skivan var just denna låten. Kom ihåg att min mamma inte ens visste att min blogg existerade och hade inte läst texten som jag har skrivit för ca två veckor sedan. När mamma visade skivan och berättade om den skrattade jag lite för mig själv...

Förra onsdagen var jag på samtal. Jag hade precis som jag skrev väldigt bråttom och hittade ingen parkering. Till sist hittade jag en bit ifrån.Vi pratade såklart massor om min bror. Efter samtalet skulle jag träffa Elin. Jag fick först gå en bra bit extra till bilen, och väl där bestämde jag mig för att gå in på konditoriet där min bil stod parkerad. Hade beslutsångest men tog till sist varsin bulle. En till mig, en till Elin. Väl i bilen sätter jag på radion, och vilken låt börjar inte exakt då om inte...;



Wow, denna låten betyder mycket för mig.

VA??!

Eeeeh, kolla vem som också var med på bilderna från Heidis och Spencers bröllop!! Staceyyy! Whaaaaat was she doing there??? Satt och tänkte för mig själv "Haha, tänk så hade Stacey kommit" också kollar jag längre ner och där står hon! Vad gör hon där?!!! Lite pissed jag hade blivit.


Stacey i den gula klänningen!

What to do?

Hej! Har precis varit och tvättat/dammsugit bilen så nu är den på topp inför besiktningen imorgon! :) Ska vara i Ängelholm kl. 8.20, det var den sovmorgonen! Men ska ändå bli skönt att ha det gjort.

Trots att jag bara har suttit ner i fem minuter känner jag hur rastlösheten närmar sig... vad jag är stimmig idag! Har svåt för att varva ner när man väl har stressat hela dagen. Kanske ska gå och sola ikväll? Har egentligen lovat mig att inte sola, men det är så tråkigt väder och jag känner att jag vill ha lite färg...Kan inte jogga heller då det har regnat x antal millimeter och det är säkert en enda stor lerpöl nere i Jordbodalen. Känns lite sådär att springa ner där med ens nya skor... pallar inte tvätta igen heller! Haha.

Har precis fått hem en lapp om en VIP-kväll som ska vara imorgon på Väla. Det ska vara en massa erbjudanden och rabatter, självklart får man släpa sig dit :) Jobbar till 19.00 och den började 20.30-23.00 så det blir perfa!

Nä, nu ska jag läsa vidare i Veckans Nu som kom idag! Det kommer förresten snart en lite roligare design till bloggen :) Min fina vän Sanna är bussig och fixar den. Är trött på denna basen nu.

XOXO


Kolla vilka som jag fick syn på i tidningen?! åååh, fula Spencer! I hate him! Stackars, stackars Heidi... vad har du gett dig in på? :P


Urrrrrrk!


Köpte även med mig dessa produkterna hem. Har fått värsta utslagen den senaste tiden och har läst att dessa ska vara grymt bra trots det billiga priset då de innehåller salicylic acid! Bye bye finnar! *Vinkar farväl*

Skithumör

Hej mina korvusar! Har haft en sjuuuuuukt seg dag, hoppas att er har varit bättre! Nämnde i mitt förra inlägg att jag var på dåligt humör och det blev sannerligen inte bättre när man kom till jobbet. Allmänt IQ-befriade kunder.... Satt där och ville helst av allt bara stänga kassan, köra hem och låsa in min i ett rum men man fick sitta där snällt och le stelt tillbaka. Usch, man borde ha ett frikort för sådana dagar!

Har i alla fall en rolig sak att se fram emot och det är helgen! Jag slutar 14.30 på fredag och sedan är jag ledig lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag & torsdag. Ska bli helt uuuunderbart! Har lite fika inplanerat och på lördag ska jag till min kära vän Alice som ska ha tjejmiddag/fest! Typ hela kassaligan på City gross ska dit så det ska bli riktigt trevligt! Hon är riiiktigt duktig på att laga mat och fixa så det kan inte bli annat än succé.

Sen ska jag jogga så mycket som jag hinner och orkar. Och måndag-tisdag spenderas i Göteborg! ♥ Mycket roligt att se fram emot med andra ord, det är det som gör att man tar sig igenom sådana här dagar...

Nu ska jag göra fruktsallad med färska jordgubbar, melon och Dragonfruit och sedan ska jag slå mig ner här igen för att se det nya avsnittet av The hills! Jag är helt faaast! Såg att Heidi ska konfrontera Stacey i detta avsnittet, you go girl!

C.

Ni betyder allt!


Tråk väder!

Tänk så mycket vädret gör för ens humör! Sitter här och har huvudvärk och är uttråkad. Men men har precis fixat det sista på min "to do" -lista. Hann inte med allt igår, är nog lite av en tidsoptimist! Skönt att ha det gjort nu....

Ska snart bege mig till jobbet och tänkte bjuda på en mysig låt.... Ha det så bra så hörs vi!


Huliganer och Britney Spears

Har precis varit ute och joggat! Jätteskönt var det!!! Man har kommit över det här jobbiga "pust och stön"-stadiet, vilket är riktigt gött efter att endast har joggat tre gånger. Har ändå joggat tre gånger på en vecka, rätt strongt! :) Ska ut och springa igen antingen på onsdag eller torsdag och se på söndag.

Man hörde alla huliganer från Olympia när vi sprang! Helt galet ju. Hörde att det blev 1-0 till Hif, YES! :D
När jag, Alice och Carro fikade var alla huliganer nära EH så man hörde dem stå och skrika hela tiden. Sen helt plötsligt kommer två killar springandes in på kullagatan och efter kommer 8 st poliser på hästar!! Haha, lite paaaaanik! De hästarna är iiinte små!

Se på detta klippet från Britney Spears koncert! Man ser hur sjukt skraj hon blir, står där och skakar med händerna ju! Men iofs, vem hade inte blivit det? Det finns riktigt många galningar där ute... Ibland kan jag bara tycka synd om kändisar och allt vad de får stå ut med... Ibland känns det som att de negativa sakerna väger över de positiva. Tror aldrig att jag hade kunnat genomföra koncerten efter det... Man får ge lite credd till Brittan ibland. Många som snackar skit om henne men stark är hon i alla fall!





Och avslutar med en bild på poliserna i stan.... skitfina hästar.

Ut och joggar!

Hej hej! Har precis kommit hem från stan... ska bara byta om och kasta in nästa tvätt sen bär det av mot slingan! Ut och jogga med Anna! Hoppas det inte börjar regna bara! Kommer nog höra alla huliganer från Olympia, sjukt mycket folk! Visar ett foto från stan sen. Det var kaos!

Godmorgon!

Wieeee, kom precis på att det bara är en vecka kvar till Beyoncé!!!!! :D Såååå jäkla gött det ska bli!

Har typ 10000 saker att göra idag.... sådana tråkiga små måsten. Men det är skönt sen när man har gjort dem, då släpps allt från ens axlar. Är ni som mig och skriver upp allt på en lapp??? Hahaha! Måste ha koll så att man inte glömmer något och det finns inget bättre än att sätta ett stort streck över en "to do" sak!

Hörs later, nu ska jag tvätta!


Natti!

Hejsan! Har precis kommit hem från Burger King. Det har blivit lite av en tradition att jag, Jessie, Djulle och Jay går dit där de söndagar vi jobbar! :D Sååå jäääkla nice att det är vi som stänger tillsammans så att man inte har några mörtar som tradar (haha mörtar).

Kan berätta om min dag igår :) Hämtade Jessie kl. 6.20 !!!! och sedan Sofie kl. 6.25 så begav vi oss mot City gross! Jag agerade chaufför! Väl på jobbet tycker jag att det var fullt upp hela tiden, sen gick jag hem tidigare då jag och Esse hade bestämt oss för att åka till Kullaberg och grilla! Det var första gången Esse var där och han lär nog åka dit fler gånger :) Jättemysigt... och jag VET man får inte grilla nu, och det påminde vissa tanter oss om, men det sket vi i. Haha, hur ofta har vi fint väder i Sverige och hur ofta av de dagarna är man ledig? Det gäller att passa på....

När vi hade grillat och solat där i några timmar åkte vi ner till Mölle hamn och satte oss på bryggan med varsin mjukglass! :) Sååå himla sommar.

Somnade i bilen på väg från Mölle till mina föräldrar, var helt sluuut! Väl där var det en massa gäster och det blev till att äta igen...:P Och sen såg vi på Robinsson. Var helt slut när man väl kom hem strax efter 22. Esse skulle vidare ut med sina vänner, men inget annat än sängen lockade mig...

Idag har vi haft inventering på jobb..... Hatar inventering! Så sjuuukt drygt! Men dagen gick ändå mycket snabbare än vad jag trodde att den skulle göra, och nu jobbar jag inte helg förrän om två veckor igen.... Så jäkla skön känsla när man stänger en söndagskväll.... Aaah, ledig imorgon och två veckor till nästa jobbhelg.

Imorgon har jag fuuuullt upp igen! En massa tråkiga måsten att göra.... men sen ska jag unna mig en fika med fina vänner, för att sedan ut och förbränna fikan med en annan fin vän ♥

Nu säger jag godnatt med några bilder!


Hehe Esse tog en bild när jag körde mot Kullaberg.... Mört!


Mitt hjärta!


Så vackert.


Gooooott. Detta var då inte allt vi hade.... hade säkert 8 spett med kycklingfilé, champinjoner och paprika på.


Hahaha, jag ser lite efterbliven ut på detta fotot.... men det bjuder jag på! Underbara Mölle är i bakgrunden.


Vet inte vem detta är... (Haha, Jessie)


Seriösööööst.....hon förföljer mig.... ;P

I'm alive!

Godmorgon! Sorry att jag inte skrev på hela dagen igår....Hade verkligen FULLT upp och brakade i sängen strax efter 22 när jag kom hem. För att sammanfatta dagen; Jobb 6.30-13.30, Kullaberg med Gucci & Esse där vi grillade majskolvar + kycklingspett!, ner i Mölle för en mjukglass, hem till mamma och pappa som hade Taylors på besök ---> Äta ännu mer, Robinsson, sängen! ;D Lägger upp bilder ikväll eller imorgon. Ska snart iväg till jobbet.... Har en riktigt seg dag framför mig. 11.15 - 21.15, är det lagligt? Usch.

Kanske hörs ikväll om jag orkar, annars skriver jag imorgon!!!! Och då är det bara en vecka kvar till Gbg och Beyoncé! Wieeeee, kan skriva mer om det då, hihi.

C.


Pictures

Vad tycker ni om dessa bilderna som jag tog igår hemma hos mami and papi?! Tyckte det blev grymt coolt med tulpanerna och solstrålarna... Lite mystiskt ;) Nu ska jag sova, har inget bättre för mig. Godnatt.



Vilken var finast?

Kinkig...

Hej hej! Hade ni en trevlig kväll igår? Jag hade det jättebra! Först åkte jag och Esse hem till familjen i Ramlösa, morfar var också där! Åt jääääättegod mat! Musslor, hembakat bröd, vitlöksbröd och pommes :D Yuuuummiiii.

Efter det åkte vi hem runt 20.30 och jag gick vidare mot Anna och Cn's fest medan Esse mötte hans kompisar. Hade det jättekul hos Anna och Cn, som vanligt.... kanske lite för kul. Haha... har inte mått 100 idag, men jag klarade dagen!

Är så jäääääkla kinkig nu! Har inte ätit något på typ hela dagen för jag tänkte att jag och Esse skulle äta lax, nypotatis, ärter och smögensås.... har suttit och dregglat efter det hela dagen... kurrat i magen i 4 timmar nu. Ringde vid 13.00 och sa till att Esse skulle ta ut laxen från frysen... sen sprang jag runt och handlade på rasten. Kommer hem uuuuutsvulten och sliten, och inte fan är det någon lax framme... eller Esse hemma!!!!! Ååååh, det var ALLT han behövde göra, ta ut ett laxpaket! Satte mig ner och bölade... har längtat efter den maten hela dagen... tack så mkt Esse! Tänkte att vi skulle äta god mat på balkongen och sen åka ner till gröningen och ta en glass... men nä här sitter jag själv och hungrig en fredagskväll.... får väl bli nudlar! Ja, det är synd om mig....

Visar bilder från igår istället.


Jag och mitt hjärta hos mamma och pappa.



Smarrigt!!!


Att äta middag ute i kvällssolen är det bästa som finns!


Mamma är nästan lika bra som mig på att prata....:)


Yeah! Cheeeeers.


Haha, festen har inte börjat förrän hattarna har åkt fram!

Det får räcka for now! :D

RSS 2.0