Happy

Lycka är att vakna upp av solens strålar och bege sig ut på en stor pw med en fin vän ♥


No pain - no gain

Nu har jag kommit hem från min pw. GUD vad länge jag gick! 1 timmen och 20 min och i riktig rask takt! Tänkte ut det bäst tänkbara straffet till mig själv för att jag inte gick igår och kom att tänka på backen upp till eskilsminne... hehehhe. Så jag gick riktigt fort upp för den och mina ben brände kan jag tala om för er! Haha riktigt skönt. Vilken liten sadist jag är mot mig själv. Jaja no pain- no gain! ;D Frös när jag gick ut men efter 10 min ville jag ta av mig både halsduk och vantar.

Ser redan en förbättring på min kul under naveln! Den är så gott som borta :D Ska ha en riktigt platt mage... Inga rutor tack, men platt. Det + fast kropp och inga celluliter är mitt mål... Vill inte bli smalare i mig själv så var inte oroliga ;)

Nu har jag nyss ätit en jättegod och nyttig fruksot och ska ta tag i lite städning innan jag beger mig till jobb!


MUMS!!

Isadora anti cellulite body scrub

Förresten... hittade en intressant produkt igår när jag var och storhandlade! Isadora anti cellulite body scrub ;) Precis vad jag behöver, haha! Ni kan tro att jag dök över hyllan, haha. Ska prova den efter min pw som jag ska ut på nu. Man kan ju alltid prova.. det kan ju inte göra det värre, right? :)


Vi gjorde Malmö

Godmorgon sunshines! Vår dag i Malmö var perfekt! Jag hittade supermycket, och det mesta på rea dessutom! Brukar aldrig hitta något på rea. Ni ska bara seeee vilken vacker långklänning jag köpte på Mango! Värsta oscarsklänningen! Mona ska ju ha "black tie" tema på festen vilket innebär långklänning.. funderade på om denna inte var too much, den är väldigt "WOW!" men det är ju tema så :) Haha, var bara tvungen att ha den i min garderob! Från 2000 något ner till 1100! Och den var värd varenda krona, ni ska få se den på imorgon. Ska be Esse fota mig i den ikväll. DÖR. Sen hittade jag en superfin blus även den på Mango. Den är i finaste siden med en massa coola detaljer på som fickor, synliga sömmar och något band på axeln. Superfin! Är väldigt inne på blusar just nu. Har en "blus period". Den var nedsatt från 699 - 299.. KAP! Köpte även en vit skjorta i lite tjockare material. Jättefin passform! Har alltid velat ha en enkel, vit skjorta med efter att ha provat cirkus 30 st har jag gett upp.. De sitter alltid jättepösigt och helt mongo. Har sneglat på denna på Mango innan och tänkt att den säkert sitter jättefint men då den kostat 500:- har jag inte riktigt tyckt att det var värt det... fick den för 219:- Haha. Fyndarn! Också köpte jag en stor, lång kofta med en massa volanger på framsidan inne på Zara... från 699 - 199 !!! Det var längesen jag fyndade såhär! Väldigt nöjd :D Det enda jag köpte som inte var på rea var en jättefin blus från Topshop som jag har spanat in på deras hemsida men som var slutsåld direkt i de små storlekarna. Den skulle jag bara ha... Perfa i Thai!

Emma hittade också en hel del fynd! Och Sabina hittade jättefina skor. Tror alla var nöjda med shoppingen. Var bara GALET trött sen. Så fort jag lämnat tjejerna hämtade jag upp Esse så körde vi och storhandlade... När jag kom hem 19.30 slängde jag mig på soffan som en död fisk. HERRE MIN GUD vad sleten jag var. Babi var gullig och gjorde tacos, åt det sen slötittade vi på lets dance och parlamentet samtidig som vi pendlade ut och in i vår sömn... 22.39 kastade vi till sist in handuken och däckade i sängen. Kan inte komma ihåg när jag varit så trött senast!! Som om jag var helt drogad. Ja, sen har man en veckas jobb framför en nu... 5 stängningar i rad. GÖTT. Let's be positive.. Vill bara få lite ledigt så att jag kan köpa nya träningssaker och masa ner mig på gymmet. OCH igår gick jag aldrig pw!!! FYYYYY! Kanske var därför jag var så trött?! Idag ska jag straffa mig själv och gå en längre bara för det! Haha.

Ciaoooo!


Malmö!

Godmorgon! Känner mig galet trött... usch. Satte kl. på 8.50 för jag hoppades på en pw före dagens äventyr. Men jag borde känna mig bättre än så, jag är ingen morgonmänniska! Ska i alla fall ta en rosenrot tablett och se om jag kvicknar till :)

Idag ska jag, Sabina och Emma göra Malmö!! Först Topshop, sen entre och stan :) Vi är alla på jakt efter en klänning till Monas fest som är nästa lördag! Ha det!!


Såhär kul brukar vi ha :)

The last days...

Haj! Tänkte berätta om de senaste dagarna, eftersom det är sjukt intressant ;)

I tisdags var det ÄNTLIGEN dags att göra nya naglar. Var allt för längesen. Man känner sig så skabbig när de är "gamla". Blev ett jättefint glitter på dem :) Ska ha vita tippar+vitt glitter till Thai tror jag. Blir nog fräscht.
Sen efter gick jag, Esse, Andréa och Ola på bio och såg "Sex, love & other drugs". Den var rolig, speciellt den feta broderna, haha! Somnade dock i slutet av filmen då jag varit uppe kl. 5.50 på morgonen och hållt på i ett.

Igår jobbade jag som vanligt, sen gick jag, mamma och hundarna på en powerwalk bort till Raus kyrka. Var jättehärligt väder och jättefint att gå på åkern! Underbart!
Så fort jag kom hem gjorde jag supergod och nyttig mat till mig och babe. Gjorde quinoa med scampi, kräftstjärtar, bladpersilja, fetaost och massa pressad citron på. MUMS vad gott det var. Blir fler gånger!
Sen åkte jag, Esse, Jasse, Radde, Harris och Alex till Väla för en mysig fika. Me and the boys, haha :) Efter det blev det bulls där jag spöade SKITEN ur Jasse! Hahaha, vi spelade hela tiden mot varandra då vi är typ lika kassa båda två..:P Men jag vann ändå med 3-1 i matcher och hans "vinnande" match var pga jag satt i den svarta bollen. HAH! Rätt bra. Han var rätt knäckt också efter det... skitkul.

Ja, har varit jättemysiga dagar! Kul när man hittar på något på vardagarna! Och imorgon ska jag göra en SUPER rolig sak :D Wohoo.

XOXO



Beroende

Jag är officiellt beroende av PW. Kan jag nu snälla bli beroende av gymmet också?? hahah det tråkigaste som finns! Får inte jag min pw varje dag dör jag tror jag... har inte provat än. Har pwat varje dag i 10 dagar nu.. Känner en OTROLIG skillnad. Är mycket piggare och lättare.. och känner mig faktiskt redan fastare. Nu ska jag bara börja gymma också ;) I LOOOOOOVE IT! Börja ni med!!

Ska berätta om mina senaste dagar ikväll.. har haft fullt upp, därför jag inte skrivit. Men nu ska jag göra lite magövningar sen blir det dusch och jobb. CIAO!


PW

Gud vad skönt det var att vakna upp pigg och fräsch idag! Igår hoppade jag nämligen en fest, var absolut inte på festhumör utan på myshumör. Blev därför haket med Sabina och Jessie efter jobb.. och sen gick Sabina till festen och jag och Jessie till Bogarts.. höhö. Dock var jag inte alls sugen på godis. Jag bara köpte det för att. Det var ju lördag liksom och jag fick äta godis.

Var på min dagliga pw (powerwalk) med Jessie i förmiddags! Underbart. Skulle ut och springa med Esse också.. bytte om och allt och körde till pålsjö men där var det isbana på stigen och eftersom Esse vägrar springa vid hus (?) så blev det inget.

Snart är det älskade solsidan ♥


ÅH, Saknar att vara sådär fräscht brun. Snart så...

GOSSA DEM!!!

Idag har jag varit duktig igen :) Kört lite mer än 1 timmes powerwalk med Jessie innan jobb! Ska försöka få med mig morsan ut imorgon efter jobb... Har lite ångest nu dock för tror ni inte jag körde in på Mcdrive efter jobb och beställde en big mac & co med plus meny OCH en cheeseburgare! HAHA, vilken fläskpadda jag är! ÄH, det är fredag ;) Har nästan helt hållt mig borta från godis i en vecka nu.. inte lätt att motstå när man har 5 påsar med godis på jobb. Men har bara tagit några bitar + har inte druckit någon läsk eller ätit några kakor.

På tal om en helt annan sak..SHIT så söta dessa fladdermössen är!! Haha, fattar inte varför alla tycker de är äckliga.. har alltid tyckt att de är rätt gulliga :) Och kolla på dessa bebbisarna som de har räddat från översvämningarna i Australien. ÅH, jag vill bara gossa dem! Ja, så säger jag till Gucci. Jag gossar henne. Haha. Jaja... vill trycka ner mitt face bland dem! Älskar djur.

Nu blir det en dusch sen sängen. Just so you know... Kanske ska skriva det på facebook?....



I DIE!

Denna MÅSTE jag bara ha. Perfekt till brännan i Thai!


Nästa inredningsprojekt..

Morsan min kom på, som den fantastiska "inredare" hon är, att jag ska fixa lite i köket. Ska nämligen sätta ett skynke eller gardin för mina fula rör i köket.. Kommer köpa nya, tjocka, vita gardinstänger och sätta dem ända in till väggen.. och sen sätta en massa tyg för väggen.. SJUKLIGT snyggt är det! Tycker det är jättefint att tex ha som en fondvägg i sovrummet.. en massa tyg. Blir mycket mysigare och mjukare. Sen är jag inne på Carolina Gynnings blogg och ser att hon har exakt så hemma hos sig! HUR FINA GARDINER på en skala?!! Och högre än fönstrena så det ser extra pampigt ut. Ja, jag har att göra nästa vecka i köket. Spackla, måla om och fixa med gardinerna.. Sen ska jag hitta en tavla i strl XL. SNYGGT!



ANGELS

Har nyss varit ute på en härlig powerwalk med tjejerna (- Emma, daah) ;) Skulle vilja ta i lite mer, lite snabbare.. det får bli imorgon! Köpte saker till min smoothie och har nyss gjort mina situps. Ska torrborsta mig än en gång, sen blir det duschen och till sist hamnar jag framför Easy A med min smoothie :) Jag känner mig allt för hurtig!

Gjorde mina situps till denna videon... insp nr 1!!! Har jobbat på att få en kropp som deras, nu ska jag få lite färg på mig också. Bus it is.

Easy a

Hello sunshines! Idag känner jag mig sjukt pigg, glad och lätt! Underbart! Har jobbat 9-17 och dagen bara flög iväg! Fattar knappt hur fort det gick, galet. Håller på att göra litta mat i ugnen, sen ikväll ska jag, Sabina, Sofie och förhoppningsvis (hrmmm) Emma ut och powerwalka i en timme :D Underbart! Nu kör vi ;)

Tänkte se Easy A ikväll också. Esse jobbar natt så jag kan passa på att se en riktig tjejfilm. Någon som har sett den? Tänkte göra en stor, god smoothie till det.. Old Charlotte= Chips med dippa till film, New Charlotte= smoothie till film :) Men till helgen blir det gottis.




Det här med facebook...

Alltså helt seriöst. Varför knappar man in vart man befinner sig? typ "Charlotte Buhre was at Mcdonalds" Folk gör ju det var de än går. "Charlott buhre is at biblioteket" AMEN, who gives a fuck?! Och skriv inte dumma statusuppdateringar..att ens liv är åt helvete ena dagen och "perfekt" nästa. Normalt? Haha var bara tvungen att få ut mig det, sitter mest och stör mig på allt dumt folk skriver när jag är inne där.

Mer badkläder..

Vill man ha en baddräkt är dessa två RIKTIGT heta. Man blir sjukt sugen på att köpa en... men seriöst, orka sola i en sån? skitjobbigt att vara helt blek och dann på magen ju. Men... GAAAH!





Eller vad sägs om denna sjukligt heta bikini från Machael Kors? MEN triangelbikini... ytterligare fula linjer. Skitjobbigt att ta ner banden hit och dit. Bara tub som funkar för mig... Som ni förstår så gillar inte jag linjer.
Men annars en klar 10:a!


I FOUND IT!

Har spanat runt på hemsidor efter en ny bikini i cirkus 2 månader nu... vill ha en ny till Thailand! Varje gång jag har hittat en som är fin så är det alltid något jag har stört mig på.. antingen är det en triangelbikini (sjukt jobbigt, vill ha tubtopp) eller så har det varit en fin form men riktigt dassig färg.

NUUUU har jag hittat den! GUD vad perfekt! Snälla, snälla låt den vara kvar en vecka så att jag kan köpa den.. är inte jätterik nu, haha. Hur fin är den? Gullig med volanger.




Fit for fight!

Har nyss varit ute på en 45 minuters powerwalk med Gucci! FY så skönt det var! Har helt glömt bort hur underbart det är! Har blivit helt förslappad.. Nu jäklar! Min stora vändning kom i södags då jag badade jacuzzi hemma hos mamma och pappa och fick syn på mig själv i deras stora badrumsspegel. O M G! Hur mycket celluliter kan en människa ha?! Fy vad vidrigt! Helt dallrig och gropig, det är sant! JA jag är smal men TRO MIG, så mycket celluliter jag har... hahaha inte direkt ngt man skryter om så jag talar sanning. Så nu jäklar kör vi! De ska bort!
På onsdag ska jag ner till stadium och inhandla lite nya kläder så det blir roligare att träna... Ska ha ett par slimmade, långa byxor, något linne och en t-shirt, kanske en hoodie (de är så dyra?!!) och kanske ett par rosa gympaskor jag såg där häromdagen :) Det förtjänar jag! Sen blir det gymmet igen! Har kvar kortet på 24/7.
Ska powerwalka varje dag tills nästa onsdag... också ska jag börja göra smoothies igen, mådde bra av dem.
Vill inte gå ner i vikt då jag trivs där jag är.. kommer inte banta eller ändra vad jag äter (förutom mindre godis) utan vill bara få bort alla celluliter samt få muskler!

Till Thailand ska jag vara i hyffsad form!


Vad jag strävar efter..

Grattis babe!

Idag fyller mitt hjärta år och jag ska spendera heeela dagen med honom ♥ Har nyss sovit middag efter en stor och lyxig frukost samt paketöppning... nu blir det kanske stan för en fika, eller det nyttigare alternativet; skogen med hunden. Senare idag ska vi hem till hans familj och fika, sen ska jag laga tacopaj här hemma. Avslutar dagen med bio och The tourist! Vilken mysdag!


Thai & Indonesia

Dessa bilderna kommer från 04 + 05 när min familj var i Thailand & Indonesien. Har alltså inte varit i Thailand på 6 (!!!) år! Herre min gud.























Bohemian chic in Thai

Nu har jag städat ut julen så nu ser vi fram emot varmare tider..GOOOOD how much I'm looking forward to Thailand! Ja ett jävla tjat kommer ni att få stå ut med tills den 10:onde mars. Längta längta läääängta! Jag+babe+varsin ryggsäck!

Ska beställa hem lite saker till resan. Jag ska köpa TOKMYCKET där nere, men vill ändå ha lite nya saker med mig. Är trött på mina sommarkläder. Och detta är typ allt jag ska ha med+ ett par jeansshort, underkläder och bikini :)







FREKKING GORGEOUS! Me on the beach in Thai:



Ska försöka leta ut skivan med bilder från Thailand samt indonesien och posta några :)

The end?

Hey guys! Lääängesen sist, I know. Och för att bryta mönstret lite tänker jag inte ursäkta mig. För you know what, ni är en stor del av varför jag inte skriver. Haha, värsta utskällningen. Nä, men i början när jag bloggade skrev jag för att skriva av mig, sen skrev jag för att "många" följde bloggen och nöjde mig med det, men med tiden tröttnar man och speciellt när ni inte skriver ett skit. Så fort man får kommentarer tycker man det är roligt att blogga men lägger man in 3-4 inlägg på en dag och inte får en enda kommentar och man samtidigt ser att nämen det fiiiinns ju folk som läser, då tröttnar jag. Det är som att prata för döva öron. Hallå, kan ni inte peppa mig lite? Jag antar att ni gillar min blogg eftersom ni fortsätter läsa den. Om något är ni nyfikna, och utan gensvar kommer jag att sluta. Har funderat på att lägga ner.. men det är med lite vemod. Haha. Så blir ni inte bättre så blir det i alla fall efter mina villkor. När jag har lust. En 2-3 inlägg i veckan. AIIIIIGHT?

Welcome 2011

Hur var er nyår? Min var kanon! Killarna kom redan vid 14.30 och kastade ut mig... Åkte hem till mamma och pappa och gjorde ved både mig och mamma. Vid halv åtta kom gästerna. Luan, Sandra, Maki, Maja, Elvedin och Adna. Drack först en sjukt god drink (vilket det blev fler av senare) MMmmm vad god den var! Bacardi razz, sourz apple och schweppes päron. Smakade som piggelin! Det ska jag ha nästa gång jag ska ut!

Killarna hade gjort supergod förrätt, avocado med skaldjursröra och en toast med mozarella och gravad lax. Efter det plockade killarna undan och diskade(!) medan vi tjejer satt och snackade i vardagsrummet. Mm,precis så det ska vara :) Sen blev det huvudrätt, ryggbiff med klyfpotatis, sallad och bernaisesås. Var sjukt mätt redan då... spelade lite spel och rätt vad det var så var klockan tio i tolv. Tiden gick sjuukt snabbt till dess! Tog några flaskor champagne och gick ut för att kolla på fyrverkerierna! Sen in och lekte fler lekar..:P

Runt 2.30 bara slocknade jag. Hahaha, vet inte vad som hände! Var sjukt på g mellan 20-02 sen bara dog jag.
Gick väl och la mig vid 3.30.

Tack alla för en mysig kväll! Och speciellt tack till killarna förstås som hade handlat allt och fixat!

Snor lite bilder av Sandra.. ska lägga över mina sen. Blev inte så många.



RSS 2.0