Torsdag i bilder

Hola! Sjukt så kvavt det är ute! Jag och Esse var precis ute på en långrunda med Gucci och jag känner mig helt kletig... Uääärk! Nu ska jag i alla fall snart ner och lämna hjärtat på knutan :(

Här kommer bilderna från förra torsdagen. Jag, Andréa och Nikolas var ute och åt på Terassen. Helt underbart god mat! Drack vitt och rosé. Hur fint som helst... Blir fler ggr. Sen gick vi ner till beachclub där vi tog varsin pina colada.

Hörs inte mer idag... ska till Väla med sabina sen blir det ju helkväll med twilight :D Hörs imorgon!!








The big day is here!!!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Eclipse's premiärdag, HURRA HURRA HURRA! Vad jag har längtat efter denna ljuva dag! Äntligen ska man få se en ny film ur från underbara Twilight. Har verkligen nött sönder de andra två, nu är det dags för något man aldrig har sett förr. GAH! The moment när man först ser Edward är bäst... Tappar andan.

Jag och Sabina ska "förfesta" (HAHAHAHAH) hemma hos någon av oss med Twilight och New moon före så att man får dem alla på rad. Tänkte först att man skulle ha lite ångest över det då det har varit så fint väder, men som ett brev på posten är det molnigt ute idag = ingen ångest över att sitta inne. Tackar för den! Kl. 21.30 börjar filmen.

Ska vara lite med Esse nu först innan han drar... hans tåg går inte förrän 14.40. Efter det ska jag och Sabina till Väla en sväng. Hundra år sedan man var där! Hade förresten jättemysigt med Jessie igår :) Köpte ett vitt baslinne (måste köpa fler och i svart), en cool t-shirt och en riktigt fin sidenblus som jag spanat in innan men inte orkat prova.

Nu blir det frulle. Lägger in bilderna från i torsdags senare. PUSS


Underbara sommar!

Hej alla glada! Har inte haft tid att uppdatera, alldeles för fint väder för det! Och även nu för den delen men jag ska snart iväg så tänkte bara kika in här och säga tjing!

Igår var jag, Esse, Gucci och Happy nere på Ördby ängars hundbad! Så himla härligt. Första gången för i år som man var där. Solen stekte som attans! Härligt :) Älskar denna sommar som äntligen har kommit!

Efter stranden och lite solning i Ramlösa stck jag ner till stan för att träffa Sanna. Jättelängesen man såg henne ju :) Hur kul som helst att catcha upp! Satte oss på Espresso house i norra hamnen och sen gick vi längs med strandpromenaden....

Vet ni?!! Imorgon åker mitt hjärta... Han ska åka till Montenegro och jag kommer inte att få se honom på 3, i värsta falla 4, veckor!! Hoppas att jag får några dagar tidigare semester så att jag kan åka ner till honom den sista veckan! Kommer sakna honom SÅÅÅÅÅÅ mycket! Saknar honom redan och han har inte ens åkt... Haha. Så därför ska jag spendera hela jäkla dagen med min fis! Blir mer uppdatering imorgon. Har lite härliga bilder att visa sedan torsdags. Var ute och åt med Andréa och Nikolas.

Men nu blir det fika med Jessie!!! ♥







Triss i byxdressar!

Tror att dessa tre snyggingar ska få flytta in i min garderob! Inte helt fel!





Nu blir det stranden, PUSS!

MIDSOMMAR

Hur var er midsommar?! Lika fin som min hoppas jag! :) Hade den finaste man kan tänka sig! Direkt efter jobb vid 12 stack jag, Esse, mamma, pappa och hundarna till älskade kullaberg där vi ät matjesill, nypotatis, gräddfil och gräslök och sedan jordgubbar till efterrätt. Hade skånes vackraste utsikt. Hittade ett ställe som var helt vindskyddat och somnade i solen, underbart.

Efteråt åkte vi ner till favvisfiket nere vid klipporna och fikade. Hundarna tog dessutom ett dopp i havet. Årets första för snäckan, och hon tog det före mig! Har inte satt en tå i havet en. Känns i och för sig inte som att det har varit väder för det. För jäkligt.

Var hemma vi 18-tiden och då var det bara att packa ihop picknickkorgen för att sedan hämta upp Sabina och Erik och köra och möta upp Andréa, Jim och Nikolas. Sedan åkte vi till Håkans sommarstuga på Ättekullas koloniområde. Han satt där vid ett dukat långbord med hans tjej Erika och väntade. SÅÅÅÅ fint! Nu snackar vi om vykortsmidsommar. Alltså om man hadee slagit upp midsommar hade det kommit en bild på den stugan. Jag, Esse, Sabina och Erik hade med oss kött som vi grillade medan de andra åt sill och potatis. Det roliga var att när jag sa till mamma att vi skulle till Ättekulla koloniområde sa hon att jag kanske skulle träffa Eva där och att jag skulle kolla efter hennes stuga... sen när vi sitter på filten i Håkans trädgård kommer hon gåendes. Blev rätt snopen. När jag frågar henne vart hennes stuga ligger pekar hon på den precis framför vår. Haha. Tyckte jag var kul!

Några småtjejer gick förbi på stigen och självklart mutade Nikolas dem att gå och göra midsommarkransar till oss... Efter 40 min var de tillbaka med något som knappt kan kallas för kransar. Eller de andras var faktiskt ganska fina, även om de var sjukt dåligt konstruerade, men min såg ut som ogräs som hade rullats ihop i en boll. Dum och helt tanklös utbrister jag till Håkan som delade ut kransarna "VARFÖR FICK JAG DEN FULASTE?!!!" också står tejerna kvar där. GUD som jag skämdes. Fast först flabbade vi alla som fan, men sen fick jag dåligt samvete. Ett sånt riktigt tillfälle när man snackar innan man tänker.

Sen blidde det kubb! Tjejerna mot killarna... Och även fast att vi förlorade (efter att jag råkat slå ner kungen!) så hade nog vi tjejer mest roligt åt Jim! Den sjukaste vurpan jag någonsin sett stod han för! Bakom dem låg lite brädor och grejer och helt plötsligt snubblar han inte en gång, inte två gånger utan tre gånger bakåt i slowmotion innan han till sist faller med ett brak på all bråte. Alltså ni förstår inte hur roligt det såg ut!!! Det var ett riktigt Candid camera moment. SOM vi skrattade! Kunde inte stå upp utan alla la sig ner på gräset och skrek rakt ut i säkert en kvart. Tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. AHAHAHA, börjar skratta bara jag tänker på det!

Sen satt vi och snapsade vid bordet och bjöd dem som gick förbi på snaps i utbyte mot en snapsvisa! Hahaha, goa och glada gubbar var det! Sjukt härlig stämning var det. Alla var så glada och hälsade glad midsommar när de gick förbi. En granne hade värsta bandet med dragspel och hela falleruttan... haha. Now we talkin' real midsummer.

Senare gick vi även bort mot deras dansbana där ett band spelade och de hade lotteri och grejer. Dansade kasedans ett bra tag och Esse, Erik och Jim dansade med några 60+are! Haha, bildbevis finns på Andréas kamera!

Åkte hem sjukt nöjd strax efter 1. Helt underbar dag på kullaberg och kväll i koloniområdet. TACK!

Nu blir det Remember me (LOOOOVE THAT MOVIE) med hjärtat och mums:ar. Här kommer ett bildregn från gårdagen. Och eftersom jag är så hygglig och öser bilder över er kan ni väl slänga in en rolig kommentar.







VÄRLDENS HÄRLIGASTE BILD




Står inne på Håkans trädgård. Stugan ni ser är Evas..





LOOOOVE min fina byxdress från Zara. Premiärade den igår... Kommer användas flitigt i sommar.










SÅÅÅÅÅÅ söt. Ville ta med henne hem.












Fick öppna cabben så att Erik aka 2 metersmannen kunde sitta i bilen... Hhehe.


TOOOOODLES EVERYBODY!!!

Tjabba! Skitlängesen jag skrev, I know... men ska sanningen fram så har jag inte haft mycket att berätta. Då blir det så, tomt.

Det enda jag egentligen har gjort förutom att jobba, sola och gå långa promenader är att fika med Emma i måndags! Vilket var en sjukt galen dag för övrigt! Vet ni vem jag såg på stan?!! Ledtråd; MUMS! Hahahahhahahahha. Ledtråd2; Hollywood fru. MARIA MONTAZAMI! The one and only! ;D Roligt att se den som man tycker mest om i den serien. Så skön :) Där spatserade hon förbi oss med en kameraman. Bara sådär.

Sen var det en stor demonstration. Nazzar... sen anti nazzar efter. Ett jävla liv var det och de skulle såklart trycka in sig med pikébussar och grejjer på knökafulla kullagatan. Perfe!

Sen när man kommer hem möts man av två ambulanser och en polisbil + en stor jäkla publik utanför grannhuset (HAHAHAHA höll på att skriva grannahuset. BONDE) Dessutom satt en fet zigenare och skrek över hela området.. Shit, vart har jag hamnat tänkte jag.
 
Det + lite andra ovanligheter hände. Träffade även Jessie på väg ner till stan. Ska träffa henne på lördag, kul! :) Sen ska hon snart jobba hos oss i 3 veckor!!!! Aaaah så roligt :)

Nä, nu ska jag ta och dammsuga, torka golven och städa upp i min klädhög. Har så mycket energi att det inte är sant!! Ska ha på bra musik samtidigt, blir roligare då! Var förresten lite action på jobb idag där en polis och en hemlis är inblandad. Besitter kanske en stor sak!! Ahahhaha. God, måste ringa the cop imorgon. PUSS!




love

Wow såg ni bröllopet igår?! SÅ fint. Mamma och Ragnhild satt och lipade som småbarn, suck, kvinnor... Haha. Nä, men det var riktigt fint! Och tur hade de med vädret! Tyckte det var så himlans fint när Björn Skifs & Agnes sjöng i kyrkan (WOW för Agnes klänning. GIVE ME!), när Daniel grät i kyrkan, när knugen gav en ros till Silvia och Daniels tal (hörde ni att han läspar?) Jättefint och helt perfekt!

Såg att det var världens fest utanför sen för oss "vanliga". SHIT vad roligt det såg ut! Hade verkligen viljat vara där.

Ska ut på storrunda med Gucci senare blir det jobb... TOODELS :)


Right now @ Ramlösa






Hahahahahha!


Grattis Viktoria & Daniel

Godmorgon! Today is a big day :) Haha, Viktoria och Daniel gifter sig! Wihooo, grattis! Ska snart hem till mamma och pappa där jag, mamma och Ragnhild ska kolla på bröllopet på vår storbild och dricka skumpa! Har tagit ledigt idag och allt! Historisk dag ju! Skål och grattis!!


Gud så vacker klänning hon hade igår!

Madde var också vacker! Som alltid.

Grattis morfar!

Godmorgon! Då har man två dagars ledighet att se fram emot. Känns som att jag har haft lite utav semester den senaste veckan... har jobbat två dagar på en på åtta dagar. SKÖNT!

Har städat upp här hemma och bytat rent i sängen och nu ska jag ut på en powerwalk med snäckan. Sedan tänkte jag köpa blommor och fika och sedan bege mig hem till morfar som fyller år idag! Hipphipphurra!!!

Senare: en fika på stan med en go vän och ikväll blir det räkor på balkongen med min älskling!

Hur perfekt dag?! ♥

Kullaberg in my heart!

Har haft en heldag på älskade Kullaberg med Esse och Gucci. Ah, LOVE that place! Jag är ett riktigt naturbarn... haha. Vill sitta på klipporna i solen bland alla blommor och läsa en bok.. Pallar inte skriva värsta långa inlägget idag som jag har gjort de senaste dagarna så jag bjuder på en massa bilder från idag istället. Ska snart ut till viskan med Andréa och co och grilla majskolvar (YUMMIE) och spela kubb, CIAO!

Måste dit snart igen...













Heminredning & blommor

ÄLSKAR, LOVE, J'ADORE....ja ni fattar, Heminredning & blommor! Har alltid snittblommor på vardagsrumsbordet, it completes the room! Just nu står det en bukett med pioner som jag fortfarande väntar på ska slå ut. Köpte dem i torsdags och det är tisdag nu... Känns lite segt. Men har snittat om dem idag och satt dem i varmt vatten (ska få dem att slå ut) så vi får väl se hur det ser ut imorgon när man vaknar :)
 
Tycker det är så mysigt att fixa med balkongen och hemmet. Idag köpte jag ett ljusgult rosträd! ÅH, så fint! Var bara tvungen. Snart får man inte plats att sitta på balkongen, hehe. Ser ut som värsta botanska trädgården. Me like ♥ Hade velat slänga ut bord och stolar och lägga sittdynor över golvet så hade man kunnat chilla där med mysiga kuddar :) Men sånt går ju inte i "it always rains"- Sverige. Måste bara köpa en kruka till rosträdet... Vill ha en sliten, "gammal" kruka med matta rosor på... sådär härligt lantligt. Ska ut och kolla på plantagen, tror jag har sett sådana där.

Apropå heminredning måste jag ju köpa min Buddha, har jag ju heeelt glömt bort! Finaste stenbuddhan i denna värld! Också ska jag köpa nya förvaringsboxar som jag sett ute på Bolaget och en ny tvättkorg... Hittade en GALET fin på Ilvas hemsida (exakt min stil) men gissa priset! 699 rikstaler! Känns liiiite pricy för en jädrans tvättkorg! Haha, galet.

Köpte två nya blommor idag till mitt sovrum. Mina hortensior pallade tyvärr inte trycket. Först möglade (!) den ena och nu började den andra vissna. Sjukt svåra blommor! Det ironiska är att den som står på balkongen mår hur bra som helst och det var den som jag trodde skulle vara svår att hålla i liv. I alla fall hittade jag en sjukt tålig blomma... Har inte gillat dessa innan, tycker de är en tantblomma men dessa är i XXL size så de blev mycket maffigare! Helt underbar rosa färg är de i! Mina underbara kalanchoe! Haha. Blev lite snopen när jag frågade Esse i affären "Gula eller rosa?" och han svarade rosa :) Finfina! Väntar på att de ska blomma ut. Så under tiden alla kollar på Brasilienmatchen har jag planterat blommor och dammsugit balkongen. Fastnar en massa löv och skit mellan trallarna. Hur normal är jag på en skala?! Kanske något man också skulle kunna jobba med i framtiden. Hade LÄTT kunnat ha en affär som min favvoaffär "Stil & stämning" där jag ska köpa buddhan och har köpt min andra buddha i. Så mysig och lantlig affär. Hade kunnat dra in en madrass och bott där. Men utbildningen jag har sökt till har man stor användning för om man vill ha en egen liten boutique i framtiden så den bron är absolut inte bränd! :)





Sparade den enda knoppen som inte var vissen... Så fint. Älskar änglarna. Och flaskan längst till vänster kommer från Zara home i London. Rumsspray med godaste fläderblomsdoften. Sommar ♥



Malmö, bebis & kvällsmys

Halloj! Fullt ös hela dagen som vanligt! Kan väl börja med att berätta att proven gick bra idag... tror jag iaf! :) Satt inte som ett frågetecken när mattedelen på 7(!) sidor kom. Känns ju skönt. Vissa frågor chansade jag helt på men 80%är jag rätt så säkra på. Väldigt bra för att vara mig :) Men ja... har ändå väldigt låga förväntningar om att komma in. Var hur många som helst idag, vi satt i två st. klassrum och det kommer ytterligare en grupp i övermorgon. Dessutom slås poängen från Matte A, matte B, Engelska A och Engelska B ihop med testet vilket inte är SÅÅÅ givande för mig då jag har G i matte A+B. Så kul ju att vissa med MVG ligger hur många som helst poäng högre än mig och sen skriver prov som plussas ihop med dem poängen. Jag menar man har ju MVG av en anledning, då skriver de ju bra på provet också? Helt omöjligt för mig ju... Jaja, vi får se! Annars får jag plugga ihop lite betyg till nästa ansökan (fast jag är nöjd med mina betyg som består av mest VG och MVG men Matte drar ju ner allt) och dessutom har jag 5 års arbetslivserfarenhet då vilket ger 20 poäng mer, vilket är en STOR skillnad på mina 40 som jag hade nu. Det löser sig! Är jättenöjd över proven i alla fall.

Sen åkte vi in till stan, käkade sen frulle på Waynes och kikade in på HM och Zara. Hittade inget... Bra för ekonomin.

Sen hann jag bara hem för att byta om, sen snabbt ner till stan för en fika med Sofia och Jacob (med c?) Så sjukt söt och fin var han! Och snäll! Satt tyst i princip hela tiden.. hoppas jag får ett sånt barn. Hehe. Hade köpt lite kläder från oss på jobb till honom. En SUPERFIN (detta kommer du gilla mamma) Rolling stone t-shirt, ett par coola jeans och en Superman pyjamas. Så tufft så!

Efter det knallade jag hem hjälpte Sabina med komattan som hon har köpt av mig, sen upp till viskan med Andréa. Satt i kvällssolen och snackade... Ljuva liv! Var dock nära på att mista det när vi gick hem från viskan. Korsar vägen och lunkar lite sådär halvsoft fram, hör hur någon bil kommer bakifrån fort som fan, tänker att "ÅH, nu kommer någon arab i son Merca", den susar förbi en liten bit ifrån mig och jag vänder mig ifrån med värsta minen. Vet ni vad det var? En polisbil! Jävla huve! Höll på att köra över mig! Hade blåljus på men inte fan ser jag det med ryggen emot! Sätt på sirenerna vettja! Äe, det är bud på att skriva in en insändare i HD. hahaha!

Nix, nu blir det sängen. Ska upp 5.45 imorgon... pust! Har varit ledig i 4 dagar nu (tog ledigt 2) och det känns som igår när jag sa "ÅÅÅÅÅH, va gött det ska bli!". Tiden går alldeles för fort när man är fri! Crap... Men sen e jag ju ledig onsdag, jobbar torsdag och sen ledig fredag, lördag så man ska icke klaga! ;) Natti!



Tommorrow is a BIG day :)

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag minsann upp med tuppen på min lediga dag. Ska ner till Malmö till skolan som jag har sökt till för att göra matte och engelskaprov + information. Eeeeeeh, ja det kommer nog gå bra! Är sjukt glad att jag får chansen i alla fall och att jag har kommit så långt. Sen har jag nog min tilltro och satsar mest på engelskan ;)
Och vet ni så fina vänner jag har? Sabina och Emma ska följa med så slipper jag irra runder helt själv! Och jag bad dem inte ens utan det var deras idé, how sweeeeet?! Det är vänner det! ♥ Känns faktiskt lite lugnare.. Ska hämta upp dem 7.40.

Idag har Sabina varit här hela dagen. Vi har räknat matte! Wieeeeee. Haha, hjärnan har ju inte användts på 4 år så det var lite trögstartat. Men nu när jag gjorde en massa ekvationer (BLÄ!) så klarade jag 4 av 5! Highfive på den!

Sen lagade jag och Sabina sjukt god mat! Knallade bort till Konsum och handlade massa gott sen begav vi oss upp på viskan med Gucci och grillade lax i folie med creme fraiche, lime, palsternacka och sockerärtor i ett paket och nypotatis, champinjoner och paprika i ett annat. Hur gott lät inte det?! Och det var det! Så nyttigt också! Kan behövas efter denna helgen. Mcdonalds mat igår, pizza igårkväll, mcdonalds mat i förmiddags med Andréa och co + all alkohol. Shit, skulle behöva en detox efter denna helg.

Nääää... nu somnar jag snart! Bums i säng. Håll tummarna för mig imorgon att jag inte sitter med hakan i bänken när jag ser testet, hehe. Natti.

90-talsfest!

Igårkväll var jag först ganska seg då jag kom hem från Svedala/Malmö strax efter 18. Ringde Sabina och gick ut på en stor runda med Gucci i jordbodalen. Trodde inte att jag skulle orka gå ut men det är oftast då det blir bäst; när man inte har några som helst förväntningar! Hade så SJUKT roligt! Hade ju som sagt 90-talsfest men i början var det väldigt svårt att få dem andra att hålla sig inom 90-talet! Alla skulle ju lyssna på klubbmusik som spelas nu... Nix, det är en 90-talsfest ni är bjudna på också ändrade jag det! Haha... Tycker att alla började dansa loss rejält till Sandstorm och The whistle song. Aaaah gamla goda minnen :) Alla hoppade upp på vardagsrumsbordet och dansade :) Fick en hel del konstiga blickar av förbipasserande utanför. Haha, vilket ös det vart! Hade med oss lite bacardiliknande dricka som jag fått av mamma och pappa plus Explorer. Sabina tog med sig vodka och lakritssmak som vi shottade upp under kvällen. Så galet gott är det!! MUMS. Fick Mats (som är norsk) att prova på en shot vilket han gillade.

Rund 1 åkte vi ner i 2 taxibilar till Zoo bar! Hade jätteroligt där inne med. Alltför sällan man går in där faktiskt.. Det är så bra att det är en bar + en liten klubb i ett. Blir alltid att man dansar där medan man lätt står och "glor" på utposten. Fick lite öl hälld på mig men vafasen, det hör till ;) Smällar man får ta! Roligt när Andréa beställer in en hel bricka full med shots (kanske 10 st) också medges inte köpet när hon ska betala... så det var bara att snällt räcka fram kortet... Fy! Kollade nyss saldot. 1 shot till mig = 515 kr! Catchiiiing! Har sån ångest över pengar man har druckit upp.

Sen gick vi i alla fall till Tempel. Träffade Martin och hans tjej där :) Dansade i princip HELA tiden. Några shots till åkte ner..
Andréa gick tyvärr hem sen.

Till sist blev det Cardan. Mycket folk och roligt som vanligt! Blev att jag och Sabina vinglade hem vid halv fem imorse. Helt ljust och fint ute :) Mysigt! Nä, en SJUKT lyckad kväll får jag säga! Skrattade hela tiden :) Och det underbara är att jag har mått som en prinsessa idag! GÖTT.

Sätt på musiken under tiden ni kollar för att få den rätta känslan! haha.



Lagom rund om fötterna!























Tempel



Alltså jag flabbar sjukt mycket när jag ser denna bilden... Hahaha jävla översittare!

Sabinas riktiga jag :)

Dags att gå hem.. Hehehe visst ser hon sjukt nöjd ut? :)

Såhär ljust var det när vi knallade hem..


Gårdagen i bilder

Har haft en GALET bra helg! Så myccket skoj som har hänt! Tänkte börja med att lägga upp bilder från igår på dagen, sen ska jag berätta hur SJUKT kul vi hade igårkväll + lägga upp en massamassa bilder från kvällen också tänkte jag berätta om min mysiga dag jag haft med Sabina :) Men först; detta hittade vi på igår! En runda till Svedala Outlet, mötte sen upp Jasse som även han besökte Malmö stad och tog en fika ute i det fina vädret. Ja, det var sjukt fint väder i Malmö! Weird...



Lilla torg




Cabben invigdes för i år..:)


Student 2010

Tjooo! Hade ni en trevlig student alla studenter? (Och ni som var på studentmottagningar) Det hade jag! Lite tradigt väder bara men det hindrade icke mig från att ta på mig långklänning och gladiatorskor :) Det var ändå hyffsat varmt i luften så det var inte så farligt och när de sprang ner för trapporna + åkte runt på flaken var det ju uppehåll! Tur i oturen.

Hade det jättemysigt hemma sen med släkten + goda vänner! Mamma hade gjort suuuupergod mat! Hon hade dessutom gjort ett stort flervånings kakfat där hon hade satt hemmagjorda cupcakes! Hon är så fiffig! Perfekt var allt! Och Martin gillade armbandet som vi gav honom (+ 1000 kr) Skönt! :D

Vill ni höra en sak? För första gången i mitt liv fick jag åldersnojja! Gick där bland alla snorungar som skrek och hade sig och kände mig sjuuukt gammal! Fy.... Det var inte långt ifrån tårarna. Hahahaha, så löjlig jag är, jag vet!

Efter studenten gick jag hem till Sabina så satt vi i mjukiskläder och snackade till strax efter 1... sen släpade jag mig hem. Var sjuuukt trött och sleten! Gick förbi Andréa och som vanligt tjoade dem där inne... haha. I feel old!

Nä men gissa vad vi ska göra ikväll??!! En sak som jag velat göra HUR länge som helst!! Vi ska ha 90talsfest hemma hos Andréa! Hahahahah! Fatta alla gamla godingar! Cocojambo, Mmmbop, Aqua, Ecuador osv osv! SÅ sjukt bra! :) Ska bara göra ved mig sen ska jag knalla dit!

Skriver mer imorgon + visar bilder och mina hyss som jag gjort idag! Har farit och flängt i både Svedala och Malmö. Hujedamej! Ha en nice evening! TJING!


Utanför Tyc i väntan på utspring



Mor, studenten och Ellinor


+ Taylors


Sjukt rolig var killen i gul väst! Han taggade hela ledet ju!

Hahaha, kolla in skalman!!


Martins flak.





Söta Amanda :)

Maaaat!


HUR FINT?!!

Störd

Är helst slut i hela kroppen.... Har jobbat till sju (fick gå tidigare) och sen har jag kommit hem och gått ut med Gucci, diskat, städat i sovrummet, satt nya blommor (pioner!) i vatten, städat i badrummet och duschat... Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på The city och The hills. Roligt och se vad för galenskaper de hittar på. Alltid är det något.

Hur normal är jag förresten på en skala? Sitter på jobb och längtar hem så att jag kan steka sparris och käka! Haha! Störd är jag... Så när jag kom hem stekte jag en hel knippe sparris och käkade... till det tog jag två solrosfrömackor med brieost.
Alltså jag verkligen suktade efter denna nyttiga mat på jobb, INTE skräpmat... har jag blivit vuxen?? Mår illa nu av all sparris..

Imorgon tar Martin studenten! Herrejisses så längesen man själv tog studenten, börjar känna mig gammal...Hoppas i alla fall på hyffsat fint väder för långklänningen åker på oavsett! Hörs imorgon. Orkar inte ens trycka ner tangenterna, illa!


Kolla in lillefisen!!!

Nostalgi

Hur många gånger har man inte suttit och bölat till denna låten som 10-13-åring för att DEN killen dansade tryckare med en annan på Bus (disco för småglin)??? Aahahaha, Åh ljuva puppylove! ♥
Tycker faktiskt att den är sjukt bra fortfarande...



Nu blir det en promenix med Sabina och hundarna, sen jobb!

Darling

Har legat och dragit mig i sängen med denna sötnosen.... Så härligt, svårt att gå upp! Ska göra ved mig sen ska jag iväg till Härliga hem med mamma. Myspys. Älskar deras saker där. Hade kunnat inreda hela mitt hem med deras saker.

Igår jobbade jag till strax före 20 sen stack jag hem till Andréa och Jim. Grillade ute på gården,, hamburgare denna gången. SÅÅÅÅ gott! Mycket godare att grilla hamburgare än att steka dem! Sen såg vi tidernas sämsta film Göta kanal 3. Uschhhh! Har inte sett 1an och 2an och tänker inte göra det heller! Hahaha, bara skrattar åt hur dålig den var...

Ha en trevlig dag! Blir jobb för mig 13-21.15 CIAO!




Time för Gossip girl!

Nä nu får jag nästan abstinens! Har inte sett Gossip girl på över en vecka... det ni! Nu ska jag avverka x antal avsnitt! Skrattade högt för mig själv när jag hittade denna bilden! Det var inne på sidan som jag streamade! Både min och Sabinas favorit är Chuck bass... han är så grym! Kolla vilken fin tröja han har Sabina! Något samband med vårt kära land????? :D

XOXO ;)


MTV movie awards

Tydligen var det MTV music awards igår... får se den nu i efterhand. De visade en ny trailer till Eclipse :) Känns som att jag har sett hela filmen nu efter att de har släppt säkert 6 olika, hehe. Men... CAN'T WAIIIIIT!!!

Och såklart vann de "årets kyss" också... suck..


Hahahha kolla när Kristen trillar i början... PIIIINSAMT!

Mer pics från förra lördagen

Snodde bilder från facebook... haha the place to be! ;)








Bara jag som går all in, typiskt...











HAHAHAHHA gillar denna bilden! Undrar vad som är så roligt...

At tempel.

Nytt från Kphn



Underbar långklänning från Zara. Ca 600:- Ska ha den på Martins student.

Älskar denna toppen! Är mer limegrön i verkligheten. Det blåa är alltså limegrönt. Kommer vara sjukt fin i sommar när man är brun till ett par slitna jeansshort. Sitter så jäkla bra på... ca 250:- Zara

Supergullig klänning. Även denna är mycket mer grön i färgen. Är mer varm. Har redan hunnit använda den och det är denna som jag "fick" gratis! Man tackar man tackar! ca 350:- Zara

Ursöt och skön sjal från Pieces. Är smått beroende av sjalar. Har använt den näst intill varje kväll sedan jag köpte den. Hur silkig och mjuk som helst. Tycker om när de är längre så att man kan vira dem flera varv. 199:-

Nu blir det Väla med käraste mor. Ska leta efter en studentpresent till bror min. CIAO!

Perfekt helg

Har haft (trots jobbhelg) väääärldens bästa helg!! Helt underbar! Igår efter jobb råkade jag somna på soffan... haha! Usch, man får sån ångest när det är så fint väder ute. Men sen tog jag igen det och storstädade hel lägenheten, tog en stor powerwalk med snäckan, duschade för att sedan bege sig ner till gården för lite grillning. Skulle egentligen hem till svärföräldrarna på middag men det hela slutade med att Jasse (Esses bror) hade ringt in en massa kompisar så vi var ett 15 pers som grillade på gården :) Hur mysigt som helst! Satt på filtar och snackade... oooh, vem är det som har nyårsafton inplanerad redan??! Jo jag! Hahaha. Gud.. Ja skönt att tänka på det ju! Inte för att jag bryr mig om nyår, men men. Vi får se om det blir av. Mysigt hade det varit i alla fall!

Blev några runder kubb också, premiär för i år! Och när Sabina hade slutat jobba kom hon också över :D

Idag jobbade jag bara meallan 8.30-14.45. En rolig sak hände i morse! Skrattar bara jag tänker på det! Esse har jobbat i en vecka i sträck från kl. 6 och sa igårkväll när vi skulle lägga oss "Shit så skönt imorgon är man ledig! Då ska jag sova ut!" sen imorse kl. 6 sätter han sig upp i sängen som ett spjut och hoppar upp "SHIT, HELVETE!!! JAG HAR FÖRSOVIT MIG!" och börjar slänga på sig kläderna... Jag förklarade att det var söndag och att han var ledig så det var bara att ta av sig igen och hoppa ner i sängen... hahaha, mer förvirrad får man leta efter!

Efter jobb idag gick jag ytterligare en stor powerwalk med snäckan. Hur skönt som helst! Vill gå varje dag denna veckan som kommer, beror helt på vädret. Man vill inte gå i spöregn direkt. Idag gick jag i ett par shorts och ett linne. Så jäkla nice.

Sen upp till viskan med hundarna och Andréa. Satt och slappade och solade.

Har precis kommit hem från vikingsbergsparken (?). Satt där och åt världens godaste pizza med Sabina, Andréa och co och spelade kubb. Jag och Andréa spöade Frida och Sabina..  dubbelt upp ;) Sen körde vi ner till stranden och promenerade. Helt vindstilla var det! Och vad fint de har gjort om det på strandpromenaden! De har satt små lampor i marken så att det ser ut som små stjärnor.

Nä nu blir det snart bums i säng. Är ledig imorgon, så härligt! Ska regna... blä!! Fast jag har en massa att göra ändå! Natti.

Ni är bäst!


Girltalk

Ska ni hitta på något roligt ikväll?! I will! Ska snart bege mig hem till svärföräldrarna för lite grillning. Mums! Sen efter det blir det premiär för cider på hampan! Jag, Sabina, Sofie och maybe Monkan ska dit och fira att Sofie har tagit studenten! Fy fan vad hon är bra!!

Igår var det en sjukt härlig dag! Så himla varmt. Var ute med på en storrunda, sen satte jag mig på balkongen och stekte. Blev helt röd på armar och bröst men det har lagt sig nu. Sen gick jag hem till Sabina. Hon bjöd mig och Emma på en supergod äpplepaj med vaniljvisp som vi avnjöt på hennes balkong! Sen när solen försvann runt kröken gick vi ner på gräsmattan och la oss på en filt! Himla mysigt att träffas sådär och bara ta det lugnt och snacka skit...

Efter det var dte bara hemom för att de a om, sen hämtade Bechir mig också åkte vi ner till Gröningen som var smockad med folk. Vi åt varsin glass och Gucci lekte med en supersöt chihuahua :)

Och sen grillade jag och baby på gården. Hur mysig dag på en skala??? Tyvärr hade jag inte kameran med mig då Esse hade tagit den för att fota Jasse under hans examen.

Ha en trevlig kväll!!



Thank god it's friday!

Morsning korsning! Lite quick updates innan jag pallrar vidare i det fina vädret: Sex and the city 2 var sjukt bra! Satt och skrattade mig igenom nästan hela filmen. Gå ut med era tjejkompisar och se den!

Gårdagen spenderade jag på stan med kusin! Åt på Ohlssons skafferie ute i solen. Helt underbart, äntligen är sommaren här! Blev en glass i solen också och en titt inom MQ. Till min STORA glädje och förvåning har de fått en stor avdelning med kläder från MANGO! Fatta så glaaad jag blev! Men vad fasen gör deras kläder där? Helt olika affärer ju. Ajja, glad som fasen är man! Nu kan man shoppa MANGO i stan! High five!

Och till det jag skulle trippa omkring med i Köpenhamn; Mina nya Ray bans! Wohoo! Jag vann dem :D Äntligen! Nu blir det vi två hela sommaren ♥ Fick så himla många fina ord också av Philip som jag vann dem av! Jag kan använda dem som referens om jag ska söka nya jobb! Blev nästan mer glad över det och hans fina ord :) Än en gång bevisar jag för mig själv att om jag vill så kan jag.

Nu ska jag ut på en stor promenix med Gucci sen blir det solning på Sabinas balkong! PUSS


Underbara Köpenhamn!

Har nyss kommit hem från en underbar dag i fantastiska Köpenhamn! God, I'm in love with that city. Har haft sån himla tur med vädret, 22+ sol. Som det stekte i solen! Satt och förbannade mig över att jag hade tagit mina converse istället för mina gladiatorsandaler.

Började med att Emma försov sig så det var på håret att vi hann med båten! Väckte henne 8.05 när vi stod och väntade på henne nere vid Bogarts och båten gick 8.30 (dörrarna stängs 8.25) så det var en jäkla fart i henne! Men vi hann så ingen skada skedd :)

Fick med mig två st. klänningar, en topp och en sjal hem. Fast den ena klänningen betalade jag inte, HAHA! Nej jag stal inte den men tjejen i kassan glömde slå in den. Man är ju inte den som säger till utan bugar och bockar sen "MIPMIP" hahaha (internt) Men den där klänningen förtjänade jag verkligen för det var den OTREVLIGASTE tjejen jag någonsin mött som jobbade inne på omklädningsrummet. Har verkligen INGA ord över hur störd hon var. Började med att vi ställde oss och väntade på att få service precis vid omklädningsrummet. 2 st tjejer som jobbade där stod och snackade längre bort och fixade med lite kläder. Där var i övrigt helt tomt och efter att ha stått där i 30 sek. utan någon respons går jag mot ett omklädningsrum. Då säger the bitch "Har du fått en skylt?" varpå jag säger nej också bara viftar hon med handen "då kan du stå där och vänta". Tänk er nu detta i värsta attityd tonen. Jag går tillbaks och ställer mig. Då säger hon att det är max 6 plagg åt gången (jag hade som vanligt med mig värsta berget! haha) "6?" sa jag helt normalt. "MHMMMMMMMMMMMMMHUUUM" muttrar hon tillbaks. What the fuck liksom? Helt störd. Emma har då endast 4 st plagg så jag säger att hon kan ju ta 2 st av mina så kan hon bara ge dem till mig sen. Då försöker Emma få kontakt med henne för att hon ska byta sin skylt från 4 till 6. Hon säger helt normalt "hallå..." då ställer sig fanskapet med ryggen emot och TOTALT nonchalerar henne. Hahahahha, alltså hon var inte riktigt klok! Emma säger högre "Hallåååå?!" och hon vänder sig om skiiiitförbannad "JAG HETER INTE HALLÅ, JAG HETER URSÄKTA!!!" Emma frågar då vad hennes problem är och varför hon har en sån jäkla attityd. Då säger hon riktigt spänt precis som om hon ska slå henne "Lugna dig, OK??? LUGNA DIG!" Jag står mest bredvid och gapar. Emma är inte den som är den utan säger tillbaks att det är fan du som ska lugna ner dig. Blev efter en jävla massa tjaffs att vi gick till omklädningrummen men Emma var så förbannad och ville inte prova utan slängde kläderna till henne. Då säger jag att hon inte kan ge mina 2 plagg till henne, de går säkert ut med dem. Efter att ha provat 2 plagg klär jag på mig, går ut med dem för att byta mot de andra. Då står hon och pratar med sin kollega. Jag säger vänligt "Ursäkta?". Hon ignorerar mig. "Ursäkta?". Hon vänder sig om med en suck "VAD?" "Var är kläderna som hon lämnade tillbaks?" "Där borta i skåpet" säger hon och viftar igen med handen. Jaha? Ska jag själv gå och rota i deras skåp? Vilken jävla service! Går dit utan att säga något, tar de 2 plaggen, lägger tillbaks de 2 andra (pallade inte hänga upp dem, eller jag ville rättare sagt inte. Varför ska jag göra hennes jobb. Speciellt när hon är så bitchig) då får hon en jäkla fart i benen och säger surt "När du har provat dina kläder kan du hänga dem här!" ÖÖÖÖÖh, jag bara muttrar och går mot omklädningsrummet. Under hela tiden går hon och pratar skit på hennes jävla juggespråk och blänger på oss. Förbannad som fan väljer jag ut kläderna jag ska ha och går. Väl nere vid kassorna säger Emma till personal att hon vill prata med den ansvariga, så jääävla bra! Ner kommer en kille och vi förklarar ALLT. Mitt i diskussionen kommer den fula saken ner av en händelse och jag bara "DÄR ÄR HON!". Han vinkar till sig henne, hon kommer och ställer sig med armarna i kors och med värsta blicken "Ja ni får jättegärna klaga på mig" Hon var så jäkla bitchig framför sin chef, fattar inte hur det går till. Vi hade åkt ut med huvudena före på City gross! Hon säger då att hon behandlar andra så som hon själv blir behandlad men jag frågar då exakt vad vi har gjort men det ända hon kan säga att vi är idioter. Alltså vilket jävla skämt. Vi var aldrig otrevliga och även om vi skulle vara de värsta kunderna i världen så är det hennes jobb att svälja det, svara normalt tillbaks och sen ta ut det på fikarummet eller något annars har hon inget att göra inom serviceyrkena och det sa jag till hennes face där hon stod med sin chef. Då blev hon tyst och sa sen "pratade jag ens med dig?". "JA, och dessutom stod jag precis bredvid när du pratade med Emma och såg exakt hur jävligt du betedde dig!" Hon bara "Jag tänker INTE be om ursäkt" sen gick hon.... "Där ser du hur hon beter sig!" sa jag till chefen och jag kan faktiskt inte alls förstå hur hon kunde få stå där och beté sig så. Helt oproviserat. Hon måste ha ett förjävligt liv den stackaren. Han skulle i alla fall ta upp henne på ett möte. Haha. Sen när han hade gått kom hon tillbaks och gick förbi oss och sa högt "vissa har inte bättre saker för sig..." Awww, snälla det var det bästa jag gjort. Njöt hela vägen när vi stod och berättade för hennes chef. Sådana personer ska inte ha ett jobb där man möter människor, om ens ett jobb överhuvudtaget! Hon borde vara glad att hon har ett och vara jävligt rädd om det. Undrade ett tag om vi hade träffats innan och om vi har en gammal dust för man beter sig omöjligt sådär bara så... Jobbar ju själv i branschen och det värsta jag vet är när kunder inte hälsar och är artiga tillbaks och därför är jag alltid jätteartig i affärer. Bråkar aldrig annars heller..

Ja, nu blev det ett långt jäkla inlägg åt den åsnan men det var helt galet! Fick i alla fall en klänning gratis! :) Vi lät absolut inte hon förstöra vår dag, det är bara att skratta åt det och skaka av sig. Satte oss ute på en utesérvering och stekte i solen. Så varmt. Hade nästan velat bada!

Den andra klänningen är en långklänning i silke med det mest underbara mönstret och färgerna! Den ska jag ha på Martins student :) Då SKA det vara sol.

Var så underbart att strosa omkring på gatorna i Köpenhamn, man fick verkligen en utomlandskänsla. Vilket det är :) Massor med folk.

Nu ska jag hem till mamma och pappa för att hämta snäckan sen blir det Sex and the city 2 med brudarna! Vilken dag!











KÖPENHAMN

Godmorgon! Är uppe med tuppen på min lediga dag, men det är ok då det är en SUPER dag som väntar! Underbart väder är det också... Ska snart börja fixa mig och sen gå ner till bogarts för att möta tjejerna. Åååååh, mys! Ska köpa med min frulle från Espresso house.. Kameran följer med! Ha en underbar dag så hörs vi när vi hörs! ♥


20+ SOL!

CUPCAKES

Ännu en stressig dag har gått förbi... Ska bli skönt på torsdag då jag inte börjar förrän 15 och hinner tvätta och fixa här hemma.

Igår var jag, Esse, Andréa, Jim, Ola och en kompis till dem uppe på viskan och grillade. Så hiiimla mysigt och innan solen gick ner värmde den ordentligt! Sen satt vi ute med filtar på ängen och snackade till halv 12. Myyys! Mer sådana kvällar tack!

Har precis kommit hem från mamma och pappa. Bakade muffins till dem som jag fixade med glasyr och minismarties. Riktigt fina blev dem, är helnöjd! Blir fler sådana i sommar... Himla kul att man kan göra på så många olika vis... Nästa gång ska jag ha gul glasyr och färska jordgubbar som topping.

Imorgon är det VÄRLDENS roligaste, galnaste dag! Varför? Jo för då ska jag, Sabina och Emma till Köpenhamn!!!! ÅH, har av någon konstig anledning inte varit där på över 3 år. 3 år!!! Jag som älskar Köpenhamn! Och nära är det om ju. Har alltid blivit så att man har åkt till Malmö istället pga. den svaga kronan, men nu är det dags! Har sett att det ska bli 20+ sol! Underbart! Ska strosa runt på ströget (i en ny sak som har varit sjukt efterlängtat! You'll see tommorrow ;)) och sitta ute på fik. HIMLANS mysigt! Och som om det inte var nog ska vi gå och se Sex and the city 2 på kvällen! JADÅ! Djulle och Emma l joinar oss då med :) Perfekt dag eller????

Nu ska jag måla mina naglar, på med bus och sen bums i säng. Natti!



YUMMMMMMMMIE

RSS 2.0