spa

En sak till innan jag går... haha! Vet ni vad jag och mamsen ska göra imorgon?! Gå på spa!! Åh, så sköööönt. Som man ska njuta. Unnar mig aldrig sådant så det ska bli jättehärligt! Ska dit direkt efter jobb imorgon.


SHOPPING

Hello raringar! Idag har jag fixat vidare på boet! Var först på Bolagret och skulle köpa mina fina, vita lådor som jag har kollat ut innan. Gör ju skitstor skillnad att ha allt smått skit i stora lådor istället för att det ska ligga löst och skräpa. Men.... när jag går in ser jag lådor i färgerna gul, blått och rött. Eeeeh? Frågade ett biträdande som säger att de vita är slut och komme rin om en månad igen. FAN! Irriterande eller? Åh, så jag gick in på Kicks och tröstköpte en skitgod parfym och en läppenna.

Sen blev det Jysk för en ny tvättkorg, och mina damer och herrar även den var slut!Amen... Tänkte att nock får vara nock, inget jävla budgettänkande, och körde mot MIO. De sviker aldrig en, och det gjorde de inte idag heller. Hittade en skitfin tvättkorg och när jag går där mellan de färdiga rummen kommer jag till "romantiska" rummet. Allt är helt vitt och fint... ser två st. SKITFINA, kan inte betona skitfina nog, kuddar! Stora, vita, avlånga, fluffiga med vita små tyllrosor fastsydda. Trodde jag skulle dö! Haha. Vågade inte titta på prislappen. Trodde de skulle kosta ca 899:- st. men prislappen visade förvånasvärt låga 449:- så glad som en skitunge drog jag bort dem från sängen! Alltså jag har aldrig varit så uppspelt över ett par kuddar innan men fy för sööören vad granna de är! Värd varenda krona! Sabina var här nyss och bjev bjuder på hemmagjord rabarberpaj (mkt god) och hon tyckte också att de var jättefina :) Åh är så nöjd. Älskar MIO. Såg lite småsaker som jag ska köpa också... Kunde inte bära mer så ska dit med Sabina på tisdag :)

Om gårdagen: Hämtade Sabina kl. 9 och körde direkt mot Topshop! Köpte en jättefin skinnjacka med fårullspäls. Precis en sådan som jag har skrivit att jag vill ha!! Är så himlans fin på. Köpte även en t-shirt.

Sen åkte vi till Ilva där både jag och Sabina köpte varsin matta. Sen IKEA där vi köpte upp hela varuhuset. HAHA! Hela bilen var fullproppad med saker. Både jag och Sabina köpte vars två mattor. Jag köpte även två jättestora lampor som numera pryder mina nattduksbord, en prydnaskudde och lite doftljus. Blev verkligen en jättestor skillnad i sovrummet med de nya lamporna, älskar det! Ser mycket fräschare och lyxigare ut. Hade tagit ett kort och visat om jag hade haft kameran här... den är på semester i Madrid. Får bli på måndag när den kommer hem igen!

En väldigt lyckad shoppingdag! Nu ska jag göra ved mig och sen ska jag och Sofie brumma ner mot Malmö! :D Möter upp Sanna där nere och gör Malmöfestivalens sista dag! CIAO



Nya skinnjackan! Mycket finare i verkligheten. Finns två st spännen på vars sida vid midjag + vid armsluten.

Underbara fredag :)

Godmorgon lediga, fina fredag! :) Idag ska jag bara göra en massa roliga saker. Snart ut på storrunda med Gucci (kanske Sabina & Geisha hänger med?) sen Bolagret, Kicks och Jysk. Ska handla en ny tvättkorg och förvaringslådor ovanför garderoben. Också fick jag ju 500 :- i presentkort på Kicks av en leverantör på jobb så jag tänkte kika efter lite nytt smink. Sugen på nytt bronzingpuder. Guerlain har rätt fina...

Ikväll blir det Malmöfestivalen med Sabina, Sofie och Sanna :D De 3 s:en! Haha.

Kolla vad jag nyss beställde!!! Den nya säsongen som släpptes i förrgår! Åh, hoppas att den kommer på måndag :) LOVE IT.


Relax

.. det är precis vad jag ska göra nu! Nyss hemkommen från jobb och har dukat fram med olika ostar, kex, romantica tomater och ett glad rödvin. Aaaaah. Underhållningen blir senaste avsnittet av Jersey shore.

Idag körde jag hjärtat och Maki till knutpunkten. Han befinner sig just nu i Madrid. ÅH, vad avundsjuk jag ärrrr!! Jaja, hoppas att har roligt och tar en massa foton så man kan få se hur det ser ut där :)

Skriver ett inlägg imorgon om gårdagen i Malmö... kan säga att jag är MYCKET nöjd med dagen och dess fynd :)
Också ska jag visa bilder från i lördags när vi var med Emily, Sebbe och Amanda. Hade glömt kameran hos mamma och pappa varpå förseningen :P

Nä, nu ska jag chilla! PEACE OUT.

Malmö imorgon!

Morgondagen ska jag spendera i Malmö :) Wohoo som jag har längtat! Haha. Jag och Sabina har planerat sedan en tid tillbaka att vi ska åka till Topshop, IKEA, Ilva, Entré och stan... sen blir det avslutning med JAG KALLAR PÅ DIG på malmöfestivalen. Kan en dag bli bättre??? :D

Med andra ord; you won't hear anything from me tommorrow. Och by the way, nu när jag var så jäkla shysst och bloggbombade er igår är det väl inte för mycket begärt med en kommentar... EN!


Neulash

Guys, ni vet att jag är svag för allt som har med mode/skönhet att göra, right? Nu har denna mirakelprodukt släppts och jag bara VILL testa den! Det är en produkt som ska göra fransarna miiiil långa och ögonbrynen fylliga (nu behöver jag ju inte hjälp med det, men jag vet EN som vill! MAMI!). Har rätt så långa fransar men längre skadar ju inte ;) Hade "permanenta" lösögonfransar för över ett år sedan som satt i ca en månad men trivdes inte med dem då det var jobbigt att sminka sig och framförallt tvätta av sminket. Blev slå kladdigt och det vill jag verkligen inte ha! Man ska känna sig ren och fräsch. Då finns alltså detta alternativet som jag har hört så himla gott om! Har inte hört en enda som har sagt att det inte fungerat. Och ja, fungerar det så kostar det. 1600 kr närmre bestämt.. Hur jäkla snyggt är det inte med mörkt hår och långa fransar? Äkta bambi.
Hmmm, to buy or not to buy?

"Jag har använt Neu Lash från November förra året (dock tar de bara tre veckor innan du ser skillnad) och resultatet är sjukligt! Bobby hjar fått klippa sina fransar och jag har längre fransar än de lösfransar jag brukar ha i Bella & Tyra Show."
Blondinbella

”Hur ofta händer det att nån klipper sina fransar kortare.?.? Det är helt sjukt men jag trodde själv inte på den förrän jag fick denna produkt hemskickar som tester och jag vart lovad mirakel haha och det fick jag oxå… Jag har alltid haft korta fransar och nu har jag såna snygga ögon för att fransarna gör så mycket…….”
Bobby   -   Bobbys Hårstudio Stockholm



Shoes, shoes, shoes. You just can't get enough!

Kommer blogga isönder er idag, just so you know.

Är på jakt efter de perfekta kängorna. Älskar kängor men har ändå riktigt svårt för att hitta de perfekta. Vill inte att de ska vara för klumpiga, att fötterna ska se stora ut, inte blanka, de ska vara sletna, svarta eller grå, speciella. Vart är ni??

Hittade några grymma på net-a-porter som kostar några tusen för mkt för min budget. Men i denna stilen. En blandning mellan de tre paren.




Vilka gillade ni mest? Tror jag gillade de översta mest från See by cloé pga. de var så annorlunda. Önskar bara att sömmen hade varit svart och inte vit och gummisulan kolsvart. Då hade de varit perfect!

Sjuker

Idag har jag varit sjuk. Eller sjuk och sjuk, hängig är väl rätt ord. Hade öppningen idag och ska jag vara ärlig har det inte gått sådär jättebra på mina öppningar efter semestern. We put it like this; jag gick inte upp tidigare än 9.30 under 5 veckors tid vilket gör det extremt svårt att helt plötsligt gå upp 5.45.

Tja, i fredags släpade jag mig upp, jobbade och gick sedan hem och däckade. Haha, mamma ringde och väckte mig vid 17-tiden någon gång... sen gick jag och la mig vid 22 igen. Helt död med andra ord.

Inatt kunde jag inte sova alls. Var helt galet pigg! Låg bara i sängen och rullade runt. Så när klockan ringde hade jag max sovit 1 h under natten. Släpade mig upp och kände att jag mådde riktigt illa. Fixade en skål med mjölk och cheerios (brukar må mycket bättre när jag ätit flingor) men tog max 2 tuggor... Mådde ännu sämre av att äta, det gick inte. Träffade Esse när jag var ute med Gucci, han hade jobbat natt, och han såg hur sleten jag var.

Släpade (haha mycket släpande) ändå mitt ass till jobb där jag knappt kunde stå rakt... Satte mig bakom disken x antal ggr... Till sist gav jag upp. Jag går verkligen ALDRIG hem från jobb pga sjukdom. Har aldrig ringt till mitt jobb och sjukanmält mig. Härdar hellre ut, typisk svenne. Men nä nu kände jag att jag var värd att få gå hem när jag känner mig kass. Så det gjorde jag. Åkte hem och kröp ner i den varma sängen bredvid mina 2 ♥:an och sov till 14.

Nu mår jag mö bättre! :) Som ny! Tänk vad sömn (och MCDONALDS) kan göra ;) Ja, såklart var det första jag sa när jag vaknade "VI DRAR TILL DONKEN!" Störd, I know.

Tja... nu vet ni det :) Denna låten piggar också upp sådana här dagar. Jag menar, hur KAN man vara sur, deppig, sjuk och allt det dära när man hör den?! Nä, trodde inte det.


A night in Gothenburg
















Hej fina lördag!

Dagen spenderar jag med dessa fina människorna:


+ familjen. Ha en fin dag, det ska jag ha! HAJ!

<3

Tjabba! Är hemma hos mamma och pappa. Ska äta bakad potatis och kolla på när prinsarna hittar partner! Så bra det programmet alltså :) Toodels.


Time for work!

Todeels vänner! Då var det dags att bita i det sura äpplet och bege sig mot jobb, no more vacation! Ajja, blir roligt att träffa kollegorna igen :)

Ska städa upp här hemma lite först och göra ved mig.

Vad tycks om dessa fräsiga brallorna från Mango? I like 'em alot! Har kommit på att jag inte är så mycket för jeans längre... använder aldrig dem. Däremot khaki byxor eller vad man kallar dem med en massa fickor. Snyggt och bekvämt. Dessa är lite i den stilen - fickorna. Lite mer fancy. Ignorera de döfula skorna. Ska nog checka in dem nästa onsdag då jag och fjällan ska göra Malmö!! :D


Sista semesterdagen...

Kollade runder på en massa inredningssidor igår och känner mig verkligen sugen på att åka iväg och handla en massa nytt till lägenheten! Har hittat så mycket fint, nu väntar man bara på att lönen ska komma så ska jag köra iväg och handla allt. Så fint kommer det att bli! Can't wait :)

Har varit hemma hos min morfar och fikat idag och snart ska jag ut på stan för en fika med Esse och Jasse. Känner mig inte alls på humör idag. Sista semesterdagen och allt, deppigt värre.




+ Tre st. nya mattor ska inhandlas! Och buddhan! Har helt glömt bort den. Ska till favvoaffären och handla lite mysigt krimskrams + buddhan.

Yesterdays fun

Hade en riktigt mysig gårkväll! Först kom Sanna och Sabina hem till mig så drack vi min favvoskumpa. Snackade en massa skit och kl. 19 körde baby oss till terassen där vi träffade Bechir, Monika och Sofie för att äta supergod mat! Blev först en fläderdrink (♥) sen risotto och till sist creme brulé med hallonsorbet med bär. MUMS är allt jag har att säga! Kunde knappt röra mig efter, haha! Hade jätteroligt med fina vänner :) En hel del skratt.

Sen skulle Bechir på bio, Sofie jobba, Sabina hem pga. hon skulle upp och jobba 6.30 och Monika hem så det blev jag och Sanna kvar! Vi begav oss till Andréa och Madde som hade fest :) Var ett roligt avslut på dagen och runt 12 hämtade baby oss och jag åkte hem och nannade kudden. Skönt.

Tack för igår!





Jäklar vad jag har varit generös med bilder idag. Blir ännu mer imorgon för då ska jag visa fler bilder från Gbg som jag fick av mamma och pappa.

Presents

Här är lite av sakerna som jag fick :) Fick även blommor av Sanna och ett presentkort på änglamassage + morotsolja av Monika och Sofie ♥




Flippade ut lite när jag öppnade paketet från Sabina!!! SÅÅÅÅÅ FINA! :) Hon känner verkligen mig... ÄLSKAR den smyckesserien. Blev superduper glad och använde dem igår när vi var ute och åt middag alla tjejer. Fick värsta gulliga kortet till. TACK ♥

Perfect b-day

Min födelsedag var den BÄSTA! :) Hade en supermysig dag! Började som sagt med att Esse gjorde pannkakor till frukost, sen åkte vi ner i stan och köpte sushi för att sedan bege oss till Nimis. En bra jäkla bit ner är det! Har fortfarande träningsvärk i låren efter att ha klättrat tillbaks.

Esse tyckte det var roligt att äntligen få se det och klättra runder :) Som en liten unge, hehe. Satte oss på några en stor sten och åt vår sushi. Så mysigt! Och vädret blev riktigt bra till sist. Molnen skingrades och solen kikade fram.

Efter det åkte vi ner till vårt favvofik en stund.

Kl. 19 träffade vi mamma, pappa, Martin & Ellinor på en restaurang i stan. De hade köpt värsta buketten (älskar blommor) och ställt på bordet :) Åt en jättegod middag och fick mina presenter som var ett Thomas Sabo armband + C berlock av mamsen och papsen och sen en jättefin röd sten berlock av Martin och Ellinor. Blev så glad! Riktigt fint är det! Sen fick jag pengar av min moster och morfar!

Efter middagen kilade jag och Esse iväg och kollade på Inception på bio. Bra film, men mysko :) Hade en superbra födelsedag, tack alla!






B-day!

Idag är det ingen vanlig dag för det är fredagen den 13:onde och min födelsedag, hurra hurra hurraaa! Haha. Nä skämt och sido, I couldn't care less. Det är väl inget speciellt att fylla år längre? Eller? Det enda jag ser fram emot är att man hittar på roliga saker.

Imorse när jag vaknade gav Esse mig min present, en ny mobil! Sony Ericsson Xperia! Sååå fin! Har velat ha den ett tag nu så jag blev superglad :) Sen fick jag inte gå upp utan skulle ligga kvar i sängen. Fixade lite med nya mobilen.. sen kallade han på mig och då hade han dukat fram värsta frukosten och tänt ljus. Pannkakor med nutella, hackade hasselnötter och banan! YUUUUUUMMIE! Så gulligt.

Nu ska vi snart packa ihop lite sen ska vi iväg till Nimis. Esse har aldrig varit där så jag tyckte det var på tiden.

Ikväll ska vi ut och äta med familjen och efter det blir det Inception på bio. VILKEN MYSDAG!

Vi hörs imorgon darlings! ♥




Bulltant

Nu pyser jag och ett gäng nybakade vaniljbullar hem till mamsen och papsen. TJINGELING!


En till

När jag ändå är igång och visa Youtube-klipp måste ni bara se detta! HAHA, fy vad jag skrattade när jag såg det. Hade personligen dödat den som gjort detta sprattet på mig.


Youtube-klipp

Hahahahha, vi siytter här och roar oss åt youtube klipp! Så sjukt jäkla störda/roliga människor det finns! Hahah, garvar så att jag knappt kan andas.

Får varna er som inte gillar snack i stil med fuck you etc. Nu har jag varnat er :)


Stolt morsa!

Har haft en jäkligt rolig dag! Hade det suuupermysigt på stan med Jessie :D Snackade om allt möjligt, bla. om barn. ÖÖÖööh, hahah och om hur folk förändras när de får barn. Gud, vi är verkligen inte redo! Men ärligt, varför ska man ha bråttom? Man vill inte ha allt gjort innan man fyllt 25... det är förhoppningsvis ett långt liv vi ska leva mina vänner.

Efter fikan promenerade jag hem och skulle ta reda på vilken dammsugare vi har så att jag kan köpa nya dammsugarpåsar till den. Det är ju en helt annan värld!!! Blev helt tosig! Hahah, 10000 olika nr och inga av dem stod på det gamla paketet. Höll på att loose it! Till sist googlade jag skitet och stack till Expert, chansade på ett paket och körde där ifrån. Jag menar de kan inte ha SÅÅÅ många olika modeller från Samsung?! Måste en dammsugare heta VSZ2746352438498 ?? What´s up with that?! Prova 1-20.

Efter det åkte jag och Gucci ut i Bruces och promenerade. Mycket skönt att få komma ut i den friska luften. När vi gick där mötte vi en stor hund som var lös så jag kallade in Gucci så att hon gick vid sidan om mig bort ifrån hunden och då fick jag en fin kompliman av kvinnan "En sådan liten hund och så otroligt väluppfostrad. Roligt att se!" Skitstolt blev man, HAHA! Bara gick med ett flin :) Kan bara ge all credd till Gucci. Har inte haft henne i valpskola osv.. oh ska jag vara ärlig knappt tränat med henne, för jag har inte behövt. Hon är alltså någon konstig hund från en planet som faktiskt lyder allt jag säger och kan allt redan?? Skitkonstigt. Hon är perfekt min skatt. Ja, ni har era ungar att skryta om, jag får skryta om min hund ok? Hahah.

Sen kom jag hem och dammsugade (what a joy) och dukade fram för vet ni vad jag och Esse åt? KRÄFTOR! Om vi är trötta på det? ALDRIG. Gott som fasen var det.´

Sen kom Sabinis hit också kilade vi ner till bion och såg Knight & day. Riktigt rolig var den. Sjukt överdriven men det var det som var det roliga!

Japps, det var min fina dag!



Bronx Autumn/winter 2010

Love, love, looooove Bronx's höst/vinter kollektion. Sååå snygga kängor. Det är det bästa med hösten; kängorna och alla snygga kläder.




Hur fina?! Nu såg jag att jag nyss fick en avi från brevbäraren så nu ska jag själv skutta iväg och hämta ut ett par skor... :D Ren lycka! Haha. Vilka det är får ni se senare... Sen skuttar jag ner till stan för en fika med finaste Jessie! PUSS


Unwritten

Älskar den nya versionen som de gjorde till sista avsnittet ever (!!!!) av the hills. Sååå fin. Blir oftast finare när man gör låtar lugnare... Tänker på Alicia Keys Empire state of mind som är med i Sex and the city 2. MYCKET bättre i den lugna versionen.


Göteborg!

Hello darlings! Har haft en fruktelig effektiv dag idag.... vilket är sällsynt i min tillvaro nu för tiden. Bara slappar... haha! Har i alla fall hunnit med en promenix i jordbodalen med Sabina och vovvarna, pumpat mina däck på bilen, storhandlat på Maxi, varit på jakt efter dammsugarpåsar på både elgiganten och Experten, varit med Esse när han handlade min födelsedagspresent (iiiiiiiiiiih!!!), fikat hemma hos svärföräldrarna som kommit hem från Montenegro och nu håller jag på att baka vaniljbullar, MUMS!!! Ska snart börja med middagen också. Blir spagetti och köttfärsås (med massor med grädde & parmesan!) och en god sallad till det. Har bjudit hit Jasse ju så ska bjuda på det och sen nygjorda vaniljbullar och té till efterrätt :) Älskar att laga mat till folk. Hatar det när man är ensam, känns helt onödigt ju, men till andra (och sig själv då) är det jättekul! Som jag ska skämma bort mina barn en dag! Ska laga supergod mat och baka en massa bröd och bullar. Haha, de kommer att bli så feta och mysiga :)

Nä, jag skulle berätta om Göteborg va? Måste börja med att tacka mina föräldrar för denna underbara weekend! Bodde så fint på Grand hotel Opera. Kom dit vid 11-tiden och checkade in för att sedan bege oss ut på stan. Zara stod först på schemat och vi bodde näst intill grannar med dem. Like it! Dock hittade inte jag något där inne men mamma fyndade en massa på rean. Sen gick vi till Mango som ligger i väggen intill och där hittade jag en jäääättefin ljusrosa kofta. Har varit på jakt efter fler öppna koftor eftersom jag har en stor brist på sådana och har nu köpt 2 st asfina! Hittade även en supermysig farfarströja från Twist and tango i en mysig affär i Haga. Det var typ en outlet. 2.a hands sortering. Vad menas egentligen med det? Har för mig att det ska vara defekta saker, men jag tycker min tröja ser jätefin ut :D 100 kr gick den dessutom på, det tackar man för! Även den var blekrosa... Känner att det är min färg, speciellt nu när jag är mörkhårig.

På kvällen åkte vi med Ms trubaduren i Göteborgs skärgård som för övrigt är SÅÅÅÅ vacker! Vi hade sån tur med vädret! Strålande sol tills solen gick ner.. Jag och Esse satt och tittade på alla vackra och mysiga hus och bestämde oss för att köpa ett när vi är pensionärer :) Döfint! Åt så hiiiimlans god mat! Krabbklor, havskräftor, musslor, räkor, varmrökt lax, massa olika såser, bröd och goda ostar. Vi mådde :) Och under tiden uppträdde 2 st tjejer och 2 st killar. På kvällen blev det typ värsta partybåten och de hade sin show utanför. Kändes verkligen som att man var utomlands. Båtarna tutade på oss, vinkade och en snubbe åkte wakeboard bredvid. MYYYYS!

Kunde inte bli en bättre helg! Kan rekommendera det! Perfekt att ge bort i födelsedagspresent, "5 år tillsammans" present osv. Mycket roligare att få en upplevelse ju! Och älskar man skaldjur så som vi gör blir man INTE besviken!

Nu är det så att min kamera tar mycket mörkare bilder än vad det är... Var hur ljust och fint väder som helst även fast det ser skitgrått och kallt ut på bilderna.









Här ska vi bo!! :) Spa nedanför huset och egen brygga och jacuzzi vid vattenbrynet.



Detta är bilder som deras fotograf har tagit... ni ser oss till vänster. Ja längst in i rutig skjorta.




Movietime

Hej alla! :) Jag lever! Heheh. Har bara varit så jäkla slö den senaste tiden vilket påverkar bloggen. Imorgon ska jag visa bilder och berätta om vår mysiga helg i Göteborg!

Nu har jag tankat hem en massa bra filmer! Wiee, är så glad att alla fungerar och är i skitbra kvalitet! Vet inte vilken av dem jag ska se då Esse jobbar natt och jag är själv. Tänkte se den film som jag misstänker att han inte kommer vilja se med mig. Tror det blir The last song med Miley Cyrus. Har även laddat hem Sex and the city 2 !!! Skitbra kvalitet och text! Ska bjuda över Jasse (Esses storebror) imorgon så ska jag laga god mat också ska vi tre se den filmen :) Om de nu kan. Vi såg den första här hemma och de gillade verkligen den så antar att de vill se 2:an med. Så bra är den! Misstänker att en viss Sabina vill se den med ;)

Nä, nu blir det ugnsgrillade toast framför filmen. Later!


Next stop: GÖTLABORG

Imorgon drar vi vidare norrut till Göteborg :D Jag, Esse, mamma, pappa, Martin och Ellinor ska dit över helgen. Det är mamma och pappa som är så snälla och bjuder på övernattning och en runda ute i skärgården med Ms trubaduren. Vi ska äta skaaaaaldjursbuffé! FATTAR ni så lycklig jag är!??? Som jag har lääääängtat :) Ska inte äta något på hela dagen före och sen FETA i mig havskräftor, räkor och krabbor. Eeeeeh, MUMS! Sjukt kul ska det bli!

Hörs på söndag igen!



RETARD

Guess where I've been today??


Hörde jag Köpenhamn?!!! Jadå :) Först var jag hos frissan halv nio och gjorde mig tjusig (supernöjd as always) och sen blev det frulle på Grand coffee innan jag, Andréa, Nikolas, Ida och Cicci åkte till storstan! Älskar verkligen Köpenhamn, även om jag inte riktigt var på topp idag! Är så jäääävla förkyld! Och har suttit och bölat hela dagen... ja av den anledningen att jag är förkyld. Har aldrig varit med om att ögonen rinner då? Och det sjukaste är att bara ena halvan av ansiktet har blivit sjukt! Haha, det är sant. Är täppt i ena näsborren, bölar som fan från ena ögat och ena halsmandeln har svullnat upp.. Doktor, vad ger du mig för diagnos? RETARD?

Var mycket trevligt i alla fall. Åt god mat och åkte över bron för andra gången, JIPPIII

Zara har den i särkläss otrevligaste personalen

Satt och läste Michaela Fornis blogg och kom till detta inlägget. HERREGUD, det är alltså sant! Zara har världens i särklass otrevligaste personal! Haha, skrattade när jag läste det för allt är sant! Fick själv världens otrevligaste bemötande när jag besökte deras affär i Köpenhamn för några månad sedan, vilket jag har ägnat ett låååångt inlägg till innan, och nu är det alltså fler som har råkat ut för deras jävla attityd. Förstår verkligen inte... Ok, om det jobbar någon med dålig attityd i en affär men nu pratar vi om Köpenhamn, Malmö, Stockholm, Göteborg, Olso, Spanien och kanske fler.. Orkade inte läsa alla kommentarer. Men alla upplever alltså detta. Går de en utbildning som säger att de ska vara de ultimata bitcharna eller? Fattar ingenting... Snacka om att det svärtar ner deras rykte. Riktigt tråkigt för en så fin affär.

Stockholms otrevligaste personal

20 jul / 20:27 av Michaela Forni under: Uncategorized

Idag har jag återigen fått bekräftat att butikskedjan Zara har Sveriges otrevligaste personal. I Nöjesguiden i fjol ägnade jag en hel krönika åt att kritisera Zaras pinsamt otrevliga service, då förstår ni hur illa jag anser att det är, och jag kan inte påstå att jag har ändrat min uppfattning kring deras personal eller service. För cirka en månad sedan var jag inne på Zara på Drottninggatan och skulle köpa ett par skor när kassörskan tittar på mig med nedlåtande blick och nästan skriker ut med hård röst; "Men lilla gumman, du har ju tagit två olika storlekar" samtidigt som hon höjer på ögonbrynet värre än vad jag själv kan göra och bränner av med ett nedlåtande halvleende. Hur kan man säga så till en kund? Hur kan man kalla en kund för "lilla gumman"? Dagen efter gick jag och lämnade tillbaka skorna, men jag önskar att jag bara hade gått därifrån på en gång när hon sa så. Men jag fick en chock. Ska man bli bemött så? Det kändes som att vara tillbaka på högstadiet och kickersbruden i parallelklassen stoppade en vid skåpet när hon ville bråka. Flertal tillfällen har samma typ av situation uppstått när jag varit inne i någon av deras butiker, att personalen är korta i tonen, ohjälpsamma och något nedlåtande. Jag funderar på om de blir utbildade så innan de börjar jobba där, om det finns någon tanke bakom deras sätt att behandla kunder, men tja, jag vettefan.

Vilken butik tycker ni har den otrevligaste personalen? Jag tycker inte att man ska vara tyst om sånt här. Om en butik har personal som borde göra allt annat än att jobba med ett serviceyrke tycker jag att man ska säga till om det.



























    


Kommentarer från läsare:

I Paris råkade jag köpa två högerskor på Zara, killen i kassan stirrade på de i säkert 2 min...jag stod och undrade varför - när jag kom hem (till min gudmor i Paris) och såg de två högerskorna förstod jag varför. De skiter helt i sina kunder. Har aldrig mött en så snorkig kassör!

21 jul / 11:46 av Joy

Jag besökte Zarabutiker i Paris och tyckte de anställda var sjukt otrevliga...

21 jul / 19:44 av Cecilia

Samma sak i Shanghai!

22 jul / 11:26 av Julia

samma i madrid, hahah!!! Sjukt otrevliga!

25 jul / 15:40 av sofie

dom i thailand är inte heller något att hurra för. thailendare brukar ju annars vara otroligt trevliga

Haha, sist när jag handlade på Zara köpte jag en shortsdress. Men det var en liten fläck på den (typ foundation..) så jag frågade om hon trodde att en sådan fläck skulle gå bort. Fick till svar: Ja, om du tänker att tjejer använder mycket foundation.. och när dom tvättar får dom bort fläckarna. Då borde nog du också få bort den där lilla fläcken. Dessutom kostar plagget bara 99 kr. ju.

Alltså va?

Dom är otroligt otrevliga där.. och ändå handlar man! galet.

Zra, som jag själv jobbat för. Är det jävligaste stället på jorden. Underbvara männsikor som jobbar där, men som trycks ner av oetisk och makttokig spank ledning. Ledningen åker runt butikern som en läskig gräshoppesvärm där de slår ner och klabnkar ner på allt! Rule by fear borde vara deras motto! Gud nåde om inte högarna är perfekt vikta eller om någon missat sin 25_a dvs daglig inventering. Nej Zara borde granskas i sömmarna och sättas i karantän.

Särskilt uberläskiga Sverigechefen Dirk, som skämtar om att personalen ska återanvända sina påsar dom får vid returer, för annars kommer han inte kunna köpa ett hus i Mladiverna en dag! Hemska jävla företag!!!!

Zara har den otrevligaste personalen!

Så sjukt snofsiga! Jag har två gånger fått en "åtsägning" på Zara Drottninggatan. Det var ett butiksbuträde som påstod att jag trampade på kläder som låg på golvet. Vilket jag INTE gjorde! Hur fan kan säga åt en kund att "men hallå man brukar inte trampa på kläder i en butik" med den mest nedlåtande röst man har, när kunden inte ens trampat på några kläder??? Ursäkta? Jag kände mig som ett barn på dagis. Jag har AlDRIG blivit så dålig behandlad som på Zara. Det känns precis som du skriver Michaela att man inte är fin nog för deras affär. Att "vara fin nog" för en affär existerar inte i mitt huvud, men den känslan fick jag fan av det där jävla butiksbiträdet.




Alltså detta är ju helt GALET. Fy vad skrämmande. Vad är det för affärsidé de har egentligen
!? Ska man inte vara trevlig mot kunden så att de vill komma tillbaks? Skrämmande.


Fårajackan!

Vill veeeerkligen ha en ny skinnjacka med fårapäls! Såg att Lindex har gjort en som ser fin ut. Bara den inte är trekvartsarm eller är den bara väldigt mycket upprullad??



Längst upp till höger: Lindex höst 2010. Nederst: Burberry Autumn 2010

Elsas mode

Hola! Har haft en fin dag i skogen/på stan. Började med att jag och Sabina gick en runda i jordbodalen med vovvarna. Känns så skönt när de får komma ut på storrunda och leka. Var dock sjukt hängig och gick i en snigels takt då jag är sjukt förkyld! Usch! Började igår... har knappt sovit inatt och pratar numera som en TÄPPT Anna  Anka, det ni!

Efter att ha masat sig hem gick jag ner till stan och mötte upp Andréa. Hälsade på min väst (ÅH!) och köpte faktiskt en ursnygg tröja på H&M. Skulle inte köpa något före Hbg med denna såg jag på en tjej på stan i tisdags när jag och Sabina fikade och kommenterade tom. "Kolla Sabina så fiiiiin tröja!" vilket hon höll med om, och idag när jag går in på H&M så hängde den där! :) Högg strl. 34 direkt! Den hängde då icke där i tisdags när vi var där så jag vet då inte hur den tjejen har fått tag på den... Sjukt nöjd är jag! Lägger ut en bild när jag använder den någon dag. Så himla fint möster är det på den! Kommer bli skitfint i höst.

Sen hämtade Nikolas oss och vi åkte ut till systemet. Jag skulle egentligen inte ha något utan följde mest med men köpte ändå en flaska rosé och en flaska av min absoluta favoritchampagne! Känns bra att ha lite hemma. Annars har man alltid lite panik över att man ska hinna ta sig ända bort till norr för att handla. Dessutom är champagnen alltid slut på systemet! Har inte sett den på över ett år.. Tydligen fler än jag som gillar den..

Sen blev det Maxi där jag handlade lite småsaker. Fruktsallad och boken Elsas mode. Yes, har velat ha den boken jättelänge! Inte var dag som mina fötter är inne på en bokhandel så har helt enkelt glömt bort att köpa den. Berättar sen hur den var.

Nu är maten klar och jag väntar på att mannen ska komma hem från jobb. Ciao!


Nattlivet i Montenegro

Godmogon! Satt och kollade runt på klipp från Budva på youtube. De har så sjukt bra klubbar där! Lite Ayia napa style, haha. Hade varit roligt att gå ut alla där! När man kom dit vid 22-tiden var det helt tomt, men när man sedan hade varit i gamla stan och ätit osv. och skulle hem igen och gick förbi vid 24-1 tiden var det KNÖKAFULLT.




Detta är från club Maximus. De hade sensation white där när vi var där, men det ligger för långt från där vi bodde. Men vi var där på en dagsutflykt (bilderna på utsikten, Esse hoppar) Klubben ligger i gamla stan i en borg. Hur coolt?! Såg att David Guetta var där förra året... hmm. HAHAHA, hör när de sjunger med i låten. Värsta jugge engelskan. Dör!


Awwww

Kolla vilken sötnos som bor på vår gård! Den lilla krabaten har bott här sedan vi kom hem (ingen aning om hur långt före) och går omkring på gården hela dagarna och skriker. Tycker sååååå synd om den. Har väl misslyckats med att flyga eller någonting, hehe.. Mamman är här då och då och tittar till den men jag vet inte hur länge hon kommer göra det förrän hon överger den. Detta är väl inte normalt? Den skriker hela tiden.. så söt och dunig.
Kastade nyss ner bröd från balkongen som den glupskt åt upp. Stackaren.


Addicted

Jag tror att jag är helst störd. Har nog aldrig träffat någon som älskar pommes så mycket som mig...Alltså jag hade abstinens när jag var i Montenegro. Fick för mig att vi skulle till Mcdonalds varpå Esse säger "Det finns inte i Montenegro". VA?! Ursäkta?? Finns inte Mcdonalds i ett land som ligger i Europa? QUE?! Hahah, flippade ut och vart irriterad över det/supersugen resten av resan... så så fort vi kom till knutan (Home sweet home) sprang vi till donken och köpte Big mac & co med plusmeny + en stor pommes. Bara ÄLSKAR pommes. Ska bannemej iväg och köpa en fritös. Haha, hade varit fint att önska sig det i födelsedagspresent. "Jaha Charlotte, vad önskar du dig?" "En fritös!" Näe kan inte vänta så länge.... ska till Elgiganten eller något imorgon med Esse och köpa en! Då blir det POMMEES! Och nu när jag inte har det tillgängligt (hmm hade kunnat åka till Mcdonalds, pallar ej) så får jag stilla behovet med saltade lantchips... YUUUUMMIE.

Hur störd är inte jag?


Frisören på fredag!!!

Igår när jag smsade Sabina på förmiddagen ringde hon upp direkt och sa att hon satt hos Ghenna och fixade håret. Hon hade fått en "sista minuten" tid. Blev så avundsjuk! Vill också fixa mitt hår, men då sa hon att hon hade tid på fredag 8.30 :D Wieeeeeee! Så då ska alltså jag bli som ny i håret! Så härligt det ska bli! Senast jag fixade håret var i april. Blir dock att gå upp tidigt på semestern... hehe. Har ju sovit till 10-11 varje dag :P

Hittade en massa fint på stan. Köpte en cool skjorta inne på H&M, strumpisar, ny foundation (visar sen), nagellack och kallingar till babe. Hittade även VÄRLDENS finaste stickade väst! Svimmade nästan, haha. Den var som gjord för mig! Lite sådär gammelrosa/smutslila med genomskinliga paljetter vid kragen... den var så fiiin! Sabina sa att jag skulle slå till direkt, och jag var nära på det men grejen var att den gick loss på 700 kr! Öh, för en väst. Hmm, tänkte att jag får faktiskt vänta i så falll till efter Göteborg. Vill inte direkt snåla när jag är där.

Idag har jag inte speciellt stora planer! Ska ut och gå med Sabina och hundarna senare idag... sen ska jag måla mitt nya nagellack. Kanske orkar gå ner och fixa klockan då jag inte pallade att göra det igår. Sen ska jag planera middagen för ikväll... Ska skämma bort Esse nu när han jobbar och laga mat i princip var dag så att den är klar när han kommer hem. Ska nog kolla i alla mattidningar jag har, är sugen på något nytt!

Vad tycker ni om den här hårfärgen? Vill ha något liknande. Allt det ljusa ska bort, bort, bort!

Tandvärk

Godmorgon! Tycker det är helt sjukt när man vaknar exakt samma tid som igår... Alltså vi snackar på minuten. Konstigt.

Igår var jag i alla fall och hjälpte Andréa att flytta. ÅH, kommer sakna henne som granne. Allt det "Kom över en sväng"... Jaja, skönt att ha det gjort i alla fall. Pappa hjälpte också till!

Har haft så jäääkla ont i min mun i några dagar. Har flabbat för mycket... hehe näe men min visdomstand håller på och ska trycka ut sig... Så jääääkla ont! Aj. Och det onda har nu spridit sig ner i halsen så det känns precis som att man ska bli sjuk... Gör ont när man sväljer. Jävla skit! Det gör verkligen ont HELA tiden. Trodde man hade avskaffat visdomständerna, sånt gammalt påhitt. Men jag är väl outveklad.

Idag blir det en skitkul dag, men eller utan tandvärk! Ska ut på en fika och shoppingrunda med Sabinisen :) Har lite smått och gott att fixa som min nya fina klocka (249:- på City gross, HAHA) Måste ta in den då den är för stor, sen ska jag köpa ny foundation (Ska prova en ny, visar sen!)

Förresten vet ni vad jag drömde nyss? Precis innan jag vaknade frömde jag att jag och mamma impulsbokade en resa till Azorerna! Åh, det hade väl varit underbart? Kommer ihåg allting. Hur vi bokade, jag packade, tom. när jag skrev ett inlägg här på bloggen "See ya!" Hahahaha.

Nu blir det frulle!


Snygga stövlar

Brukar aldrig direkt falla för gummistövlar, haha! Det är alltid high heels eller möjligtvis stövlar... Äger inte ens ett par gummistövlar, vilket känns jävligt dumt då vi bor i Rainy country no. 1 ! Måste bli ändring på detta! Och varför inte gå i stil när det ändå regnar 70% av årets dagar?? Snacka om väl investerade pengar.


ÅHHHHH, vill ha!

Dessa var också jäkligt fräsiga!

Back home!

Ja då var man hemma från Montenegro igen! Eller, jag har varit hemma sedan i torsdag eftermiddag men jag har inte fått tummen ur rumpan att sätta mig här + haft grymt mycket att göra. Så brukar det vara när man precis kommit hem. En jäkla massa att packa upp, tvätta, städa, folk att träffa. You know right? :)

Har i alla fall haft det supermysigt! :) Ätit god mat, badat i en massa mysiga vikar, sett en massa gamla borgar m.m. För det mesta var det sol men en dag var det lite mulet... fast det var sjukt varmt ändå! Badade i Kotor den dagen och man kände ingen skillnad på luften och vattnet... SÅ VARMT! Fanns en massa fina ställen att snorkla på.. love it! Man förtrollas av det som finns under ytan... mister uppfattning om tid och rum och kan simma hur långt som helst innan man ens tänker på att lyfta huvudet och se vart man befinner sig.

Vi har haft en liten söt bil som vi har kört omkring med till olika städer hela tiden. Tror att jag har sett hela Montenegro! Det viktigaste iaf! :)

Träffade Esses mormor och kusin! Sen bodde vi med hela hans familj (- Jasse) i deras lägenhet i Bar.

Jao, så nu var man hemma igen... Har semester till den 17:onde. Skönt, men känner att jag vill hitta på lite saker. Inte sådär skitfint väder direkt... rätt deppigt. Men men man får väl hitta på något skoj? Till helgen ska jag och min familj + Ellinor och Esse till GBG på äventyr! Ska bli skitkul, något att längta till! Ska åka med en skaldjursbåt (MUUUUUUUMS!!! Fasta några dagar före) och såklart SHOPPA! :) längtar!

Sen ska jag och brudarna till Ven på utflykt!

Jaja, nog snackat, nu blir det bilder!








Another way to get to the beach...




























RSS 2.0