2 bilder från nya kameran.

Sitter med pappiljotter i håret och tömmer min kamera. Har bara ett mini minne som man fick med ju (mitt gamla passade inte) och jag vill gärna ta några foton idag. Tänkte att då kan jag visa två st. nya bilder från min nya kamera. Är från igår.


Jasmin och Gucci!


Hehe jag pussar Gucci. Ser ut som att Gucci har starr i ögonen... Visst blir der bra bilder??


Gott nytt år!

Ville bara kika in och säga gott nytt år! Kvällen firas hemma med Esse och Gucci! Orkar verkligen inte hitta på något... och tycker att nyår är sjukt överskattat. Är jag tråkig då? :)  Vi ska sitta hemma och äta trerätters; bruschetta, kräftor + kungskrabba och jordgubbar doppade i choklad med glass och champagne! Mums! Så mysigt vi ska ha :) Gucci är livrädd för raketerna så jag hoppas att det går bra ikväll...Hoppas ni får en mysig kväll!

Så skönt det ska bli att bli av med det sketna 2009! 2010 kan bara bli bättre!

Gott nytt år från oss!

5 år!

Hej allihop! Idag firar jag och Esse 5 år tillsammans! Helt galet så snabbt tiden går... men å andra sidan så känns det som att vi har varit tillsammans i all evighet.

Började dagen med ett besök på Väla tillsammans med Emma! Hittade ett par sjukt fina chinos/khaki byxor från Ralph Lauren på rea. Lätt att jag köpte dem! Så sköna och speciella. Tar kort och visar sen.
Köpte en massa andra småsaker... åt på grafitti. Bakad potatis med skagen.. mmmm long time ago!

Nu ligger jag här i soffan helt uppstoppad. Är så mätt och slö, ska nog ta och vila middag med Gucci, hehe.

Ett litet i-landsproblem; Är så besviken på La redoute. Har ju beställt ett par jättefina stövlar därifrån. Beställde dem förra tisdagen och det stod att det skulle ta 5-7 dagar för dem att komma. Förstår att det är jul osv och attd et tar lite längre tid men när man går in och "följer upp" vart paketet är så är det fortfarande på lagret! Amen! Slöa eller! Så tradigt, ville ha dem imorgon på nyår ju! Kassa La redoute!

Gamla bilder på oss. Se så småååå vi är!




Summerar året med en lista!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var på Cypern, där har jag aldrig varit förr! :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mja, både ock.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes!
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.
5. Vilka länder besökte du? Cypern, Italien.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Studier.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 09.03.09
8. Vad var din största framgång 2009? Kan inte komma ihåg någon stor framgång faktiskt.
9. Största misstaget? Ta folk för givna.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har haft muskelinflammation.
11. Bästa köpet? Hmm. Min fina väska från Rom! Den har jag fått många komplimanger för :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, fika, smink.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina resor.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Eyes on fire, I got a feeling, let me sign.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Sad.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest. Kan man aldrig få för mycket av.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget.
18. Blev du kär i år? Nej.. Har ju Esse sedan 5 år tillbaka imorgon!
19. Favoritprogram på TV? The hills, the city, Dh, Anna Anka, Mammas pojkar, Cirkus Möller.
20. Bästa boken du läste i år? Den var LÄTT! Om jag kunde drömma och När jag hör din röst (Twilight & New moon)
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, en upplevelse.
22. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var på kullaberg med Esse och åt sushi, fikade på mitt favvoställe i Mölle, åt tårta hemma hos familjen och åt nere på stranden på kvällen. Haha, dagen bestod alltså av mat!
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, massor.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mörk. Nitar. ringar, sotade ögon.
26. Vad fick dig att må bra? Mina resor, familj, Esse och vänner.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? GUESS, Robert Pattinson.
28. Vem saknade du? M a t t i a s
29. De bästa nya människorna du träffade? Sebastian, Emily och Amanda. Sabina.
30. Planer för 2010? Resor och stuider.


Lördagen

Hej allihop! Har precis kommit hem från jobb, börjar känna mig lite sleten nu efter att ha jobbat helgen också, men men man ska inte klaga! Tänkte mest titta in och berätta om lördagen.

Efter jobb åkte jag hem och hämtade Gucci så åkte vi hem till mamma och pappa. Sebastian, Emily, Amanda och Chiki skulle komma och äta kalkon! Mums. En riktigt god middag blev det! Hade det jättemysigt, så skönt att bara ta det lugnt och det känns alltid så avslappnat när Sebastian och Emily är hos oss, det är inte den känslan "ok nu har vi gäster, nu måste vi underhålla dem" utan vi bara tar det lugnt och man kan vara sig själv :) De är härliga!

Vid tio begav jag mig hemåt.. Skulle ringa Andréa när jag kom hem så skulle vi hitta på något men jag kände mig sjukt seg. Hade ju inte varit hemma riktigt sedan lille julafton och klockan var mycket. Tänkte att jag skulle ringa och säga att det får bli en annan gång. Tror ni inte att man blir övertalad att gå dit? Jo! Men det är jag glad för! Tänkte att jag skulle vara där en timme och sen gå hem men det blev att man stannade till halv tre! Hade lätt stannat längre om det inte var för att jag skulle upp kl. 9. Sjukt roligt hade vi! Spelade Med andra ord och drack goda drinkar som Jim gjorde. Efter några runder gick vi över till charader. Vi bara tog brickorna från Med andra ord också gjorde vi charader av det. Det var lite svårt när det var en plats eller person så de hoppade vi över. Annars var det sjukt roligt. Ni kan ju tänka er vilka ord som kom upp som är ganska lätta att förklara med inte att göra charader av! Punsch, landningsbana, samekvinna m.m Hahahahah, A for effort till Ola i alla fall! Snacka om att gå in för det. Har inte skrattat så mycket på LÄNGE!

Nä, nu ska jag ta och läsa vidare i När jag hör din röst, boken till New moon. Är helt inne i den och kom på mig själv att längta hem från jobb idag så att jag kan läsa vidare. Då är en bok bra! Och nu är den "tråkiga" biten av boken över (ni som sett filmen vet vad jag menar, vill inte avslöja för mkt) och nu blir den sjukt spännande igen.

Natti.


Hahaha, Chiki tog över Amandas plats! Sååå söt! Ser Happy som hoppas på en bit också.

Hahaha, la märke till att mitt huvud ser enormt ut här. Sitter mkt närmre kameran.


You can really feeeeel the love! NOT! Gucci och Chiki HATAR varandra. Haha, de hamnade i slagsmål fyra ggr under kvällen. Två donnor på så liten yta är för mkt.


Emily och Martin äter glass. Chiki satt uppe på soffkanten resten av kvällen, haha.


Amanda får en julklapp av mamma och pappa.


Glass är gott!


Min julafton

Yes I know, uppdateringen har varit under all kritik de senaste dagarna. But hey, it's christmas! :) Blir lätt så då. Och förutom att ha handlat julklappar, firat jul och jobbat som vanligt tog jag även på mig att jobba extra i helge. Goda pengar ju. Känner inte riktigt att jag har kraften att säga nej till några tusen extra såhär tätt efter jul.

Hade i alla fall det mysigt på jul! Det var bara familjen (minus Mattias), Esse och morfar. Helt lagom. Var inte hemma förrän strax efter tio på kvällen. En heldag med mat och sällskap!

Fick en massa fina julklappar också! Har tydligen varit snäll i år :) Fick presentkort, pengar, choklad, skitfina tékoppar från ittala, ett armband, new moon cd, Twilight bok "behind scene", doftljus och sist men inte minst en digitalkamera! :) Blev så sjukt glad och överaskad! Hade ju redan fått Odd molly jackan av Esse och ville inte ha något mer, men han sa att han bara hade köpt något lite för att jag skulle ha något paket på julafton, också har mannen gått och köpt en kamera! Blev helt paff! :) Så nu ska jag faktiskt ladda den och "lära känna den". Har inte ens packat upp den, har inte varit hemma sen före julafton ju. Ska också kolla igenom min Twilight bok :)

Mamma och pappa hade också beställt hem stora pappersballonger som vi skickade upp i himlen till Mattias! Riktigt fint var det. Ni vet dem som de skickade upp efter tsunamin i Thailand, precis en sån.

Här kommer lite bilder.






God jul

God jul på er allihopa! Ska snart göra ved mig sen ska jag hem till familjen och morfar. ♥



Julklappshandel!

Det slutar aldrig snöa, but I like it! Ser ut att bli en vit jul i år! Wiehooooo, hur många år sedan var det sist? Skitmysigt.

Idag har jag inhandlat några julklappar på stan. Har bara en av Esses kvar nu... Det jag skulle köpa var slut! Åh, typsikt! Jaja, blir väla imorgon efter jobb så har man det fixat. Ska sätta mig och slå in julklapparna nu.

Träffade Carro, Johan och Ella på stan :) De har det bra, bara glider runder... så skönt! Träffade även Andréa och Nikolas som även de var ute i sista minuten och julhandlade. Samma sak varje år!

Blev en julklapp till mig själv med, haha! Det är så mycket lättare att hitta saker till sig själv! Springer på saker all the time som jag vill ha. Hittade 4:an av twilight böckerna! Woohoooo, har letat som en tok och idag när jag gick inne på åhlens så bara låg den där! Så jäkla nöjd! 179 :- var den väl värd! Samlingen är hel.

Också har jag även kostat på mig en lite dyrare julklapp till mig själv. Vi kan kalla det julklapp när man köper något till sig själv denna tiden på året, då känns det lite bättre? Det är jag värd! :) Haha, det är ett par skor (surprise!) men faktiskt ett par som jag saknar i min collection, nämligen ett par lårhöga! YES, you heard right. Skiter i alla som säger att det bara är prostituerade som har lårhöga stövlar, man kan faktiskt bära dem med stil! Och det planerar jag att göra :) Sjukt fina var dem och de var på rea.. då får man ju passa på! Längtar tills de kommer och då ska jag bevisa för Esse (och er andra som inte tycker om lårhöga stövlar) att det är sjukt fint!
Har ju kollar på ett par innan från Friis & co som både Kenza och Blondinbella har men gillade inte direkt klacken på dem. De såg så klumpiga ut. Dessa var mycket finare, helt perfekta!

God jul!


Happy!


Mina skor som snart flyttar in i min garderob! Love them.

Brittany Murphy död

Läste precis på Aftonbladet att Brittany Murphy har dött av hjärtstillestånd! :( Fan vad hemskt! Bara 32 år gammal. Stackars hennes familj som får ett sånt besked 4 dagar före  julafton!

Älskar filmen "Smekmånaden" som hon är med i.

http://www.expressen.se/noje/1.1820856/filmstjarnan-brittany-murphy-32-ar-dod
http://www.expressen.se/noje/1.1820909/ashton-kutcher-i-dag-forlorade-varlden-en-bit-av-solsken
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6322529.ab


Avatar

Har precis sett jul med Anna Anka. Ha-ha-ha! Vad finns det mer att säga?! She's a idiot. Men hon spelar ju, så dum kan man inte vara på riktigt. Sitter och säger att Angelina Jolie, Viktoria Beckham och Katie Holmes är skitfula... eeh, och att hon själv är så het. Haha, bevisar ju bara hennes intelligens.

Gårkvällen var supermysig! Jag, Esse, Kim och Ida åkte ner till stan vid 18 och åt på Cantina. Inte ofta vi äter ute, blir bara inte så, så det var jättetrevligt! Sen åkte vi och hämtade Jasse för att sedan bege oss till Malmö. Strax norr om Lund kom värsta snöstormen. Man såg knappt två meter framför bilen. Helt vit var motorvägen så vi fick krypa fram i 70km/h. Blev lite stressade att vi inte skulle hinna fram i tid, men vi kom precis när filmen började! Perfekt timing! Skitstor salong, 1000 platser. Coolt som fasen att se det på 3d. Först hade inte ögonen vant sig och man kände sig helt pittögd. Skitjobbigt, helt snurrigt. Men sen blev det riktigt fint.

Själva filmen var bra. Väldigt annorlunda och fin. Älskar planeten som de bodde på. Värsta psykadeliska vegetationen. Stora svampar och blommor i alla olika färger. Och med 3d blev det ju en så mycket större effekt. Kändes som att man hade tagit LSD eller något. Inte för att jag vet hur det känns men tror att det är något i den stilen, haha.

Var hemma halv två och somnade vid tvåtiden. Gick alltså upp kvart i sex så det blev knappt fyra timmars sömn inatt. Inte konstigt att jag somnade till på soffan en stund innan.

Har mumsat i mig några baklava som jag fick av mamma och pappa när de var här i torsdags. Mums, riktigt goda! Älskar baklava.

Går en bra film (?) på 3:an nu. Blood diamond. Har själv inte sett den men har hört att den ska vara jättebra. Enda anledningen till att jag inte har sett den innan är för att den ska vara rätt hemsk. Kalla mig mes men tycker inte om krig och sånt... speciellt inte när filmen är verklighetsbaserad och att man vet att sånt här händer i delar av Afrika samtidigt som jag skriver denna text. Nä, it's so sad.

Nu blir det läsning sen sängen. Natti!

Biokväll!

Denna dagen har gått sjukt snabbt! Började med att jag vaknade 3.30 helt pigg. Haha, har ju sovit dåligt de senaste nätterna men natten till fredag tog jag ju en sömntablett och sov som en stock i 11 timmar. Riktigt skönt! Sen somnade jag till hemma hos mamma och pappa efter att vi varit ute på en runda i skogen och sedan druckit en kopp med varm choklad = hög sovfaktor! Hehe. Så inatt vaknade jag pigg halv fyra..Inte ofta det händer! Gick upp utan problem när klockan ringde (!!!) och var pigg på jobb. Jätteskönt. Hände dock en liten incident som gjorde att jag vaknade BIGTIME! Hittade inte nyckeln som man öppnar dörrarna med på jobb... Sprang runder som en yr höna utan huvud och letade efter den kl. 7. Till sist fann jag den, puh... men kunderna fick vänta utanför till kanske 8 över. Inte mitt fel iaf!

Sen har dagen bara sprungit iväg. Sjukt mycket att göra på jobb och jag hann inte med hälften av vad jag skulle göra. Får fortsätta imorgon... Sen hem och duschat och slappat. Målat om naglarna så att man ser anständig ut. Hatar avskavt nagellack, ser riktigt ofräscht ut!

Ska snart göra ved mig för ikväll ska först jag, Esse, Ida och Kim ut och äta på restaurang. Myspys... sen ska vi hämta upp Jasse och bege oss ner till Malmö för att se filmen Avatar på 3d. Coooolt! Har aldrig sett 3d förr och denna filmen sa jag är ett måste! Den verkar sjukt bra och är en fantasifilm vilket blir riktigt bra på 3d tror jag :) Så det ska bli en jättemysig kväll! Känner att jag har blivit en riktig bionörd. Men så är det ju på vintern! Så mysigt att gå på bio och det har kommit så himla många bra filmer nu.

Ha en bra lördagskväll!


I've been a good girl.

Är inte tröjan med volanger och rosetten alldeles ljuvlig? Den ska bli min, tack!



Nu: skogen med föäldrarna + vovvarna. Toodels.

Ok, här är bilderna som jag lovade, men jag måste varna er. Har ni ett svagt hjärta så titta inte nedanför.






Love is the cure

Så, nu har mamma, pappa och morfar begett sig hemåt. Hade det jättemysigt! Faktiskt första gången som morfar är hemma hos mig. Han går ju inte så bra så det har inte riktigt varit tillfälle för det innan, men nu kände jag att det var på tiden att han fick se hur vi bor! Tror att han tyckte det var mysigt med lite julstämning :)

Och fy fasen vad jag mådde dåligt innan idag. Vaknade med en tryckande huvudvärk (fast att jag tog en alvedon på natten. Fungerar dem?!) och den höll i sig heeela äkla morgonen och middagen... Fick gå hem tidigare i brist på arbete (tur för mig) och däckade på soffan. Det stack som fasen i ögonen när solen reflekterades i snön. Hemsk.
Sov en halvtimme och tog en dusch, och nu mår jag prima! Känner knappt något i handen ens! Tänk vad lite family kan göra! :)

Ska ändå ta en sömntablett ikväll så att jag riktigt sover ut inatt. Två nätter utan sömn sätter sina spår. Imorgon är jag ledig och ska bara vila ut. Hoppas att det snöar :) Hihih.

Förresten, ska ni se Tiger woods älskarinna tala ut i tv ikväll? I will, hehe... Juicy. Och Anna Anka ska ju vara med på debatt, hahaha, detta bara måste ses!


Glöggmys!

Igår var det glöggmys med tjejerna... Hade det supermysigt. Och kunde man be om bättre väder? Snöflingorna föll ner utanför fönstret medan vi satt inne i värmen och lekte julklappsleken. Myspys, då är det jul! :) Tråkigt ju att jag inte kan bjuda på några bilder.. men men soon ska jag köpa en ny kamera :)

Nu blir det familjen och morfar som kommer för lite julmys. Hörs senare. Ska visa världens finaste bilder då, gissa vad det handlar om ;)



AJ!

Har knappt sovit något i natt. Har fruktansvärt ont i handen, igen. Börjar bli trött på det här. Hade samma känsla när jag hade min muskelinflammation. Då gick det ner till handleden och bultade som om jag hade brutit den, exakt så känner jag nu. Som om den är av. Hur normalt är det?! Tog en alvedon inatt men det hjälper knappt. Hmm, ja.. kanske är muskelinflammationen som spökar? Mycket konstigt är det i alla fall... från att gå med helt fungerande handleder utan någon som helst känning till pang; bruten handled som värker! Utan att ha gjort något. Har ju aldrig haft det så här förr förrän för ca 1,5 månad sedan. Nä, ska börja med pencillinet igen och se om det försvinner.

Idag är det fullt upp. Håller just nu på att tvätta, hela korgen svämmade över! Skönt att bli av med det. Sen ska jag hämta ut paketen som jag skulle hämta igår (de hade lunchstängt, typiskt!), posta mina julkort (sista minuten), ner till stan och handla lite grejer, städa och baka tills ikväll. Då blir det mys!

Bostongurka!

Det är jag och du Zlatan... Bostongurka! Mums! Nu blir det potatismos, stekt korv och BOSTONGURKA :)

Snäckan tycker också om bostongurka!


Det snöar!

Fy vad mysigt! Det snöar! Stoooora flingor också :) Riktigt juligt och mysigt... önskar att jag var ledig idag. Hade stått och bakat julbak och lyssnat på julmusik med en massa ljus tända. Ajja, kanske snör imorgon också?

Nu ska jag iväg och hämta två st paket, posta mina julkort och sen åka hem till mamma och pappa och hälsa på innan jag drar mig mot jobbet. Har stängning idag.


Feeling dreamy




När jag hör din röst

Känner mig slö och lite halvt uttråkad, samtidigt har jga inte ork + att det är för sent att hitta på något... vad gör jag då? Jo jag tar fram bok nr. 2. Haha, no kidding! Ska sätta på mig en ansiktsmask och koka upp en kopp med té och sedan börja på fortsättningen :)

På onsdag kommer det över en massa tjejer för glöggkväll, ser jag fram emot! Ska baka en massa julgodis/kakor också ska vi leka julklappsleken.

Natti.

By the way, älskar mitt nagellack. Djupt rött. Perfekt.


TWILIGHT

Ho ho ho! Har precis kommit hem efter lite julklappshandlande! Yes, alla utan Esse's julklapp är kvar! Och jag vet ändå vad jag ska köpa till honom. Så nice! Råkade gå förbi musik/film affären och vad tror ni att jag ser??? En box med Twilight! Hahaha, 2 st skivor med extramaterial, bortklippta scener, intervjuer m.m och dessutom trading cards, planscher, klistermärken och vykort. Hahahahhaha, känne rmig som värsta nörden, men jag lovar; jag köpte inte den för bildernas skull. Vill se de bortklippta scenerna :) Så den fick följa med mig hem... ska sätta mig och se det nu! iiiiiih, haha. Förresten så blev jag klar med boken i förmiddags. 450 sidor på ett dygn, ganska bra ;)

Lite roligt att du har märkt min besatthet Jessie ;D Haha, när du kommer hem får du komma över så har vi twilight kväll :) Saknar dig!


Pancakes

Mmmm, pannkakor med banan, nutella och hackade hasselnötter till frulle. It's the american style! :) Hahaha, så gött! Men helt seriöst, tycker jag är en ganska bra kock men fasen så svårt det är att göra pannkakor! En pannkaka är intakt, resten är en massa bitar bara :P Måste träna, ska ju servere delicious pannkakor till mina barn en dag!

Mums! Hehe visst blev de fina? Not! Pannkakshögen! Men gott är det! Sådana åt vi på Cypern all the time.


Pancakes

Mmmm, pannkakor med banan, nutella och hackade hasselnötter till frulle. It's the american style! :) Hahaha, så gött! Men helt seriöst, tycker jag är en ganska bra kock men fasen så svårt det är att göra pannkakor! En pannkaka är intakt, resten är en massa bitar bara :P Måste träna, ska ju servere delicious pannkakor till mina barn en dag!

Mums! Hehe visst blev de fina? Not! Pannkakshögen! Men gott är det! Sådana åt vi på Cypern all the time.


Om jag kunde drömma

Sitter helt insjunken i Om jag kunde drömma. Den är så bra! Får lite lust att se filmen ska jag säga, men den är hemma hos mamma och pappa (glömde den där) och jag pallar inte riktigt åka dit för att hämta den. De är ju ute på äventyr annars hade man kunnat ta en fika när man väl är där.


Har läst 120 sidor idag och mer lär det bli. Ska bara göra en paus nu och gå en stor runda med Gucci i det fina vädret. Inte ofta det är sol ute och känner att snäckan förtjänar en stor runda. Nu när jag för en gångs skull har tid.


Igår kollade jag och Andréa på slutet av idolfinalen (Erik vann ju) och sen såg vi en komedi Borta bäst, hemma värst tror jag att den hette. Vince Vaughn och Reese witherspoon var med i den, riktigt rolig. Lite Släkten är värst. Haha, skrattade så att jag nästan fick syrebrist när de skulle sätta upp parabolen.


Ikväll ska jag och älsklingen gå och se Luftslottet som sprängdes. Yeah! Sista filmen. Ser fram emot det som fasen. Sen efter filmen kommer Esses killkompisar hem till oss så ska de spela poker hela natten dvs. lite tid över för mer läsning. Haha I'm hooked! Skönt att ha en slappehelg i all denna julstress som jag har haft. Imorgon blir det i alla fall att handla de sista julklapparna på Väla, så har man det gjort :) Sen återstår det roligaste; klä in dem i fint papper och fina band!


Nä, en lång promenad var det!





Det vackraste ni har sett?


Cirkus Möller ♥

Fler än jag och min familj som älskar Cirkus Möller?! Hahaha, alltså han är bäst. Som han imiterar personer, så bra! Skrattar som fasen varje gång! Har ju också följt mammas pojkar och Möller gör parodier på programmet... hahahaha Bobby! Det är som mamma sa räddningen från att somna i pausen från idol. Om ni inte har sett det, se det ikväll halv tio!

Nu ska jag läsa ett kapitel i Om jag kunde drömma, ta en promenix med vovven sen blir det jobb till halv tio ikväll! Känner mig mer på hugget än vad jag var igår... hade ingen ork! Sen efter jobb blir det filmkväll med Andréa. Trevlig helg!

HAHAHAHHAHAHAHHAHA!

EH EH EH!

I'm still here..

Long time no see! Har haft fullt upp så ni får ursäkta den kassa uppdateringen... Men det är ju trots allt december med all julstress och allt vad julen innebär. Fast mycket mys också såklart!

Har hunnit med en hel del. Bla: Hälsat på Anna i nya lägenheten i Kattarp (mysigt), köpt en massa julpynt med mamma, köpt julgran och klätt den, jobbat hela helgen, umgåtts med Esse som kom hem i söndags, varit i Eslöv och Lund och hälsat på min vän Therese, handlat julklappar, haft filmkväll med mamma, pappa och grannar (flickan som lekte med elden) och utöver det jobbat. Man har i princip inte haft en lugn stund. Mne så är det!

Idag ska jag och Emelie köra ut på lannet (hem till Anna) och hälsa på! :) Ska bli mysigt, inte så ofta vi träffas alla tre. Sen ska jag bara ta det luuuuuugnt. Ska försöka hinna med att storhandla med Esse (kylen är tom!) och kanske hitta en present till hans bror som fyller år imorgon... Hoppas på att få in lite tid för läsning. Love boken! Så bra!

Två veckor till sen blir det bilder kan jag lova! :)

09.12.09 - 9!

999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999


Julmys!

Vilken julmysig dag jag har haft! Började med att mamma hämtade mig (jag sov hemma igårnatt, behövde få sova ut) också körde vi ut till Bauhaus. Köpte slingor både till granen och ute till balkongen. Köpte också snöspray till köksfönstrena. Efter det åkte vi till Härliga hem där de hade huuuur fina saker som helst! Älskar härliga hem! En massa fina julsaker från märket Sia, älskar det märket! Så himla fint! Köpte lite änglar, julstjärnor att ha i fönstret och en massa olika fina julkulor. Riktiga julkulor! (läs: i glas!) Dyra var de men jag älskar julen över allt annat och de håller ju tills de går isönder. Såååå himla fina. Hade jag haft en kamera hade jag visat dem.
Sen körde vi ner till Åhlens i stan och kollade in deras julavdelning.. Köpte en jättefin julgransmatta och lite glitter. Nu är det bara en fin julgransfot och stjärnan som saknas... också julgranen förstås. Det fixar vi imorgon! :)

Åkte även hem till morfar och fikade. Myspys.

Sen var jag hemma och installerade allt. Blev så hiiiiimla mysigt! Skitfint med slingan ute på balkongen! Tycker att det är ett måste att sätta slingor om man har en balkong. Gör så himla mycket.

Nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa och väntar på att pappa ska komma hem med panpizzan... mums!


Kusse & me har gjort Ullared!

Tjillevippen! Är hemkommen från en heldag i Ullared! Har haft en riktigt mysig dag med lite julklappshandel. Köpte också värmespolar för 249 kr! Billigt! Lite filmer och småsaker, sånt man behöver :)

Så kul när vi närmar oss Ullared och båda bara "OOoooh, Comic land!" hahaha, ni som ser Ullared-serien på tv vet precis vad jag menar, han den udda killen på slutet.

Sen när vi skulle hämta en vagn hade ingen en femma eller tia, men lika bra gick det med en dansk femma som låg längst ner i plånboken sedan ett bra tag tillbaka. Är man skåning så är man!

Har haft det suuuupermysigt, och nu är jag helt slut! Så nu ska jag fortsätta läsa min bok. Någon som kommit på vilken det är än? Har inte fått några gissningar.. men det är ju för att ni är så tråkiga :) Eller så är svaret så uppenbart, hehe.

Här får ni se vilken i alla fall, toodles! (OOOOOOOOH kom på att det är The city och the hills idag nu när jag sa "toodles" Hahahha, äkta Olivia. Got to see it!)


Twilight! Jaaadå! Surprised? Haha köpte tre av böckerna, ska finnas fyra. Got to find it :)

Mmmm denna köpte jag på Gekås. Nu kan jag se den NÄR jag vill.

Förresten, vill ni veta en sorlig sak? Min kamera is gone. Den går tydligen inte att fixa. Personalen på Elgiganten sa att hoppet var ute. Ååååh, så störigt! Den har ju gått som en klocka fram tills nu! Skitstörigt! Att kameror ska vara så känsliga! Gillade verkligen den och har svårt för att släppa saker... det är sån jag är. Bytar nästan aldrig mobil för mobilen är JAG. Och samma sak var det med min fina kamera. Vill inte ha en ny, vill att den ska funka. :( Så nu vet ni och förstår varför det inte kommer mer än webcambilder på bloggen och kanske gör det ett tag till. Blä!

Ullared baby!

Imorgonbitti beger jag, Andréa och Jim oss till Ullared! Wohooo :) Såå roligt! Har inte varit där på ca 2 år så det ska bli riktigt kul. Måste handla en massa julpynt, har knappt något hemma. Är kräsen som få när det kommer till det. Vill inte ha en massa smått skit men samtidigt älskar jag julen, det kan min mamma intyga, så man vill ha julstämning. Hoppas att jag hittar mycket vita saker, änglar osv.

Sen ska jag kolla efter lite julklappar och allmänna saker som man behöver i hemmet. Myspys!

Nu ska jag börja läsa världens bästa bok... Någon som kan gissa vilken det är?

RSS 2.0