Ängelholm

Tjaa! Har haft en supermysig dag med mamsen i Ängelholm! Gick runder, lunchade, fikade..:) Sen har jag varit hos Andréa och gjort nya naglar. Så skönt! De såg för jävliga ut innan.

Lyssnar på melodifestivalens ÖVERLÄGSET bästa låt: Sara Varga- Spring för livet. Älskar den!

Kul att ni tyckte om piercingarna! ............ Tråkiga är ni. HAJ!


Piercad!

Sugna på vad jag och Sabina gjorde i fredags? Det jag "fixade" i onsdags? Haha. Släpade med henne (helt ovetandes) ut till India på väla där jag hade bokat tid för piercing! Hade bokat tragus till henne och två hål i sidan av örat till mig. Sabina den fegisen bangade och gjorde ett extrahål i örat.. hmm :P Men hon ska antagligen göra tragus sen, och då är jag lite sugen på att göra en sak som han som piercade oss hade, nämligen en piercing mitt i örat. Inne i hålet alltså.. Fint att ha en liten sten där som glittrar till. Vi får se..

Efteråt åkte vi ner i stan för en fika med Sannisen! Var jättemysigt.. Kul att hitta på något mer än att städa, träna, pw på ens lediga dag.

Sen åkte jag hem till mamsen och papsen och krängde pizza samt skypade med moster i sälen :)

Nu ska jag ut med snäckan sen ska jag mot jobb. Sista helgen jag jobbar på typ 6-7 veckor.. håller mig fast vid det så det är inte så farligt att jobba :) 11 dagar kvar till THAI! AAAAAAAAAAAAAH!





Vad tycker ni? Själv älskar jag det!

JUICY

Varför fyller jag inte år snart? Alltid när man fyller år kommer man inte på någonting som man önskar sig, nu har jag 100 saker som jag vill ha, och ingen möjlighet att köpa det pga Thai. Jättesynd om mig jag vet.. haha!
Spana bara in armbandet nedan. VILL HA! Hett till en fin solbränna.

Nu ska jag, Gucci och ipoden på högsta volym bege oss ut på pw!




Want it badly

Får sån otrolig lust att köpa alla saker nedan och ta med till Thai! HUR FINA?! Helt underbart med virkat och fjädrar.







PW

Har nyss varit ute på en lång pw med Gucci. Kände att jag helt plötsligt fick massor med energi som jag behövde bli av med! Ska gå till gymmet imorgon före jobb också. Lyssnade på låten nedan på repeat under hela rundan. Den får gärna spelas på klubbarna i sommar, då står jag på scen! :)


Change

Är så less på mig själv så jag fixade en rolig sak som jag och Sabina ska göra på fredag! :D

This is like therapy all over again.

Jag hatar mig själv för att jag inte såg det komma. Borde inte jag ha sett några tecken? Jag önskar att du berättade för mig om dina planer, jag vill göra det ogjort. Jag vill säga NEJ tänk inte de tankarna. Få hjälp. Vet du hur BRA du är?! Vet du hur många som hade saknat dig?? Men jag hörde inte dig säga något, därför kunde jag inte göra något och det gör mig inte bättre än de som inte gjorde något. Tanken på att jag hade kunnat göra något och att det var mitt framför näsan på mig.. It kills me.

...


Slappedag

Har bara tagit det lugnt idag. Var ute på en runda med Sabina, Janna och hundarna imorse, sen har jag bara degat här hemm till 15. Var nyss nere i stan en runda med boo. Gick inom Ghenna och bokade tid så nästa lördag blir det en liten förändring! :) Allt kommer ju inte bli klart då men lite annorlunda i alla fall! Skönt! Är så trött på mig själv nu, haha :) Sen gick vi ner i hamnen och satte oss på Espresso house.. Tycker det är så fint där nere med utsikt över sundet.

Har inte tränat idag som jag tänkte. Varken jag eller Sabina var sådär jättesugna. Lite ångest nu faktiskt! Ska köra som en galning nu på min abs master :)

Annars blir det vääldigt lugnt. Känner absolut inte för att göra någonting. Ska vara hemma ikväll och se Mean girls 2. Någon som har sett den?


Perspektiv

Nu har mamma och pappa precis åkt hem efter en fika hos mig. Mamma ringde ca 10 min efter förra inlägget postats och sa "Jag och pappa är på väg till dig!!" Kan man ha bättre föräldrar? :) Hon gick hem tidigare och pappa hämtade henne. Känns lite bättre nu. Känns mycket skönare att prata ut om det. Vad hade jag gjort utan min familj? Tur jag har.

Tycker bara så synd om honom. Jag tycker inte att det är synd om honom nu. Nu är han på en bra plats, han känner inget. Jag får istället tankarna till hur han har haft det. Hur dåligt han mått och hur ensam han varit. Det gör ont. Tänker på när han väl bestämde sig att idag är dagen. Kanske visste han det på jobb, kanske fick han ett plötsligt infall hemma? Gick han och tog farväl av alla inom sig på jobb? Gick han och tänkte "det är sista gången jag ser dig, och du mig." Sa han hejdå för evigt när han gick hem för dagen? Tänk när han satt där på bussen på väg ner, vad som gick genom hans tankar. Man vill bara hoppa in där och då och ge honom en stor kram och säga att allting ordnar sig, att allt blir bättre. Kan man lova honom det? När han väntade på tåget. Vågar jag, eller bangar jag? Var det ingen som såg honom på det folktäta området? Jag tänker på hur många månader, år han har mått dåligt.. Han hade alltid glimten i ögonen, även fast det han sa är av tveksam karaktär såhär i efterhand. Om en person går runt och ler hela tiden tror man inte att personen mår dåligt, det reflekterar inte deras sanna känslor. Visa att du mår dåligt, då reagerar man.. får jag hoppas. Håll inte allt inom dig.

Mina ögon tindrar, mina läppar ler, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.

Jag är ledsen för alla som mår så dåligt. Det finns så många. Är så trött på alla problem, krig och elände. Finns det en tid då vi kan vara riktigt lyckliga? Jag kan inte vara glad om någon i min närhet mår dåligt, det tynger mig. Antar att det är bra i sig då det är ett tecken på att man har lite av ett hjärta. Man kan inte älska alla, men jag vill genuint att alla ska vara lyckliga på sitt håll.

Man får perspektiv på saker och ting.. Känns som att man är på väg i en riktning i 190 och då och då kommer riktiga käftsmällar som får en att tänka till. Vad är det för värld vi lever i? Vilken grym verklighet. Tänk om det kunde vara en stor käftsmäll med en god nyhet. Det kommer väl det med inom sinom tid.

Har sån fet huvudvärk nu så ska ta en ipren och sen bara slötitta på en film. Kommer vakna upp imorgon och tänka "vad var det nu som hände igår?!" Kan se honom stå framför mig, han är så levande än. Galet.

Fri som en fågel

Idag är det tungt... Imorse kl. 9 blev jag uppringd av min chef att jag skulle upp i fikarummet. Tänkte att det var ett vanligt möte då de andra var på ett förra veckan. Gick upp i fikarummet och där sitter hela golvet. Frågar om jag missat honom men de svarar att de också väntar på honom. Då ringer han till en på golvet och säger att jag ska till honom på kontoret.. Jaha vad har jag nu gjort? haha det är ens spontana reaktion! Och just eftersom alla andra också väntar på honom men att han ville prata med just mig gjorde mig riktigt orolig. Tänkte att nu skulle de typ säga "Vi har kommit på dig med att stjäla 10 000:-" och sen gå och meddella detta till resten av personalen... ända problemet; jag har inte gjort något! Tänkte att shit nu har de fått tag på fel människa, haha!
När jag väl kommer upp sitter min chef, biträdande chef och färskvaruchefen där.. EEEH?! Jaha. Satte mig ner och samtalet löd: "Med tanke på att du har varit med om personliga trageedier ville vi prata med dig först...." (? i min hjärna) "ja?" "André (kollega) hoppade framför ett tåg vid fria bad igårkväll.." Jag bara STORBÖLA såklart, naturlig reaktion och sen visste jag knappt vad jag sa men fick ur mig "Hur är det med honom?!!" "Han lever inte längre..." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud jag orkar verkligen inte. Jag vill INTE ner i det mörkret, jag vägrar! Jag fick för en stund se kanten igen.. jag backar! Jag kan verkligen inte förstå att han är död. DÖD. Han var på jobb senast igår och hjälpte till i fiket. Jag såg honom igår, samma dag som han dog. Det är helt sjukt.. Jag ser honom framför mig, hur han kommer runt hörnet med caféleveransen.. han var ju här nyss. JAG KAN INTE FATTA DET!! Det kommer ta ett långt tag tills jag försåtr. Hade ingen aning om att det var hans stakars pappa som jag försökte koppla fram till min chef under ett bra tag imorse.. han svarade aldrig och till sist sa jag "går det bra att återkomma lite senare idag?" "Nä, alltså det är rätt brådskande.." Fy alltså, André.

Sitter och lyssnar på hans cd. Det är 3 st låtar på den.. Musiken och poesi var hans allt. Han var så stolt över dikterna som publicerats i HD och satte upp dem i personalrummet.

Men han var ensam. Tycker så synd om honom. Kände alltid att man skulle vara vädligt försiktig med honom och kommer ihåg vid ett tillfälle som jag verkligen hoppades att han skulle träffa en tjej så att han fick lite mer kvalitet på livet, lite mer sällskap. Jag hoppades att han verkligen inte skulle ta denna vägen. Det var en chock men ändå inte alls.

Vila i frid André.

Person påkörd av tåg norr om Fria Bad

Vid 20-20-tiden på måndagen blev en person påkörd av ett tåg norr om Fria Bad i Helsingborg. Omständigheterna kring olyckan är oklara, men den orsakade ett stort räddningspådra

Helsingborg. Olyckan orsakade störningar i tågtrafiken och bussar ersatte på sträckan Helsingborg-Ängelholm.




My dream color!

Nu har jag hittat exakt hur jag ska färga håret... Har kollat i flera hårtidningar men inte hittat vad jag haft i huvudet.. men nu har jag. Kommer bli döläckert! Men det kommer nog ta ett tag för mitt dassigt mörkbruna/svarta hår att komma dit..Tänkte först vänta tills efter Thai med att färga det, men nu tänker jag att om jag ljusar upp det en hel del före + det bleks i Thai + jag kan ljusa upp det 2 veckor efter Thai. Då har det ändå gått 5 veckor sedan jag gjorde det sist. Annars får jag göra det efter thai och sen vänta i minst 1 månad tills nästa gång. Så får det bli! :) Kommer bli skitbra det här. Ska även boka för färgning av ögonbrynen.. Gillar mina mörka men som sagt, det är dags för en förändring och det är inte speciellt snyggt att vara lite ljusare och ha kolsvarta bryn. Lite mjukare ska dem vara... Wieeee can´t wait :) Ska till Ghenna och boka tid på onsdag så jag får före Thai, men kommer förmodligen som sagt inte se ut som på bilden nedan förrän gång nr 2.


Russel Brand ♥

Älskar Russel Brand, han är bara bäst! Absolut en av mina favvoskådisar.. skrattar bara jag ser honom, bara jag hör hans röst... HAHA! Han är TOTALT flummig and I loooove it!


Nytt från flowerteam

Har faktiskt varit rätt effektiv idag! Har putsat fönstrena i köket (gjorde bara vardagsrummet igår. Det var "snö" på fönstrena i köket och jag tycker att våren är på ingång nu så det fick ryka), dammsugit, handlat brunch + middag, gått en pw med gucci och matat ankorna, städat i sovrummet, ja en massa sånt... Känns skönt.

Var jättehärligt att träna idag! Vill verkligen komma igång med det nu! Måste lära mig att dricka mer också, är kass på det..

Nu blir det snart middag som står i ugnen sen ska jag iväg och tvätta bilen och dammsuga den.. hann aldrig igår.

Tänkte även visa vad jag köpte på flowerteam igår.. blev jättefint, är så nöjd.






Lets hit the gym!

Också vaknade man till ytterligare än solig och härlig dag! Great! :) Ska alldeles snart bege mig till gymmet sen står pw, städning/tvättning av bilen, grundlig städning här hemma och maybe lite bloggande på schemat! :)


Come back JEESSEEE

Saknar dig redan Jessie!!! Om cirkus 1 timme landar du i Thai! LYLLOS!


Haha lite roligt att jag har denna bilden på mina föräldrars dator :)

Bästa lördag

Hello babes! Har haft en supermysig dag! Började med att jag vaknade 9.30 och slängde mig i soffan framför grammy awards. Det var en hel del bra uppträdanden, bästa var Rihanna of course. GUD vad jag längtar tills vi ska se henne :D

Sen putsade jag fönstrena i vardagsrummet. De var så skitiga! Man såg det extra tydligt när solen stod på som den har gjort idag. Kunde knappt se ut, jag överdriver inte. Så när jag hade putsat dem var det en sådan "wow" feeling. Typ som när en synskadad får glasögon.. "Är det världen ser ut?!" Haha, lite i den stilen faktiskt.. "Är det vår gård ser ut??" Hahaha. Såg ut som att där inte fanns något glas. Skönt! Sen dammsugade jag och bytte om för att gå en stor powerwalk med Gucci. Vilket väder vi har haft idag! Årets bästa so far, också var man ledig.. vilken tur :) Brände härligt i benen. Sen joinade Sabina och Geisha oss på viskan.

Väl hemma hämtade mamma upp mig också åkte vi till Flower team, mitt andra hem. Älskar den affären. Köpte fler fake-blommor. Har helt gett upp tanken på att ha riktiga krukväxter. Det är helt hopplöst och bara en massa bortkastade pengar.. Köpte 2 st hortensior, en rosplanta också en riktig murgröna som var format som ett hjärta. Köpte även små hjärtan som hängde i en tråd som jag ska sätta runt foten på mina Clas ohlsson-lampor. Haha, pimpa dem lite. Och sist men inte minst köpte jag en jättefin löpare med broderier som jag la på köksbordet. Blev jättefint!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och har nyss ätit en brakmiddag! Snart åker desserten fram... MMMMums. Blir melodifestivalen snart också. Imorgon ska jag upp i tid och gå till gymmet med Sabina :)

Ha en trevlig kväll!


Hahaha... åh sommaaaar!!

SLEDEN är bara förnamnet!

Tjabba! Har haft en djävulskt stressig dag på jobb, så nu ska jag slänga mig framför Vampire diaries (♥), äta tuc-ke med god ost och sen somna in med 3 tidningar som jag köpte med mig hem. Blir en gladare och piggare Charlotte imorgon....

Kommer sakna Jessie pessie MASSOR som åker till Thai imorgon! Den lille gottegrisen...

Fick förresten höra av henne idag att både hon och en tjejkompis till henne tycker att jag är galet likt en tjej som gör reklam för Loreal. Roligt när jag bara träffat hennes vän ca 2 ggr och hon hade sagt "SHIT, så lik hon är Charlotte!" Och söt är hon, så man tackar :) Vda tycker ni själva?

Ni får trycka på länken, vet fortfarande inte om man kan klistra in med den nya youtube..
http://www.youtube.com/watch?v=nyqH-oV74Ic

Dags för en förändring

Vill ha mitt hår något i denna stilen till våren/sommaren. Är riktigt scizo när det kommer till mitt hår... För det mesta tänker jag att jag vill göra det som på bilden nedan. Är så trött på hur det ser ut nu... och sen när jag har fixat det tänker jag att jag sbolut inte ska göra något med det. Åh, helt nojjig. Men nu får jag faktiskt intala mig själv att det är dags för en förändring. Känns skönt att bli lite ljusare mot våren/sommaren också.

Älskar när det blir lite ljusare längre ner i topparna.

Nu ska jag och babe iväg oh träna! CIAO


CLEAN

Nu har jag verkligen storstädat här hemma! Allt är helt rensat och luktar rengöringsmedel! Bästa doften ever!

Kan rekommendera er att massera in massor med olivolja i håret innan ni lägger er. Fläta det sedan och sov med det över natten. Håret blir underbart mjukt och glansigt! Ska ha det som rutin att göra det en gång i veckan hädanefter!

Ska snart iväg och hämta babe sen ska vi en snabbis till väla. Känns som det är mitt nya hem. Näe, vi ska bara köpa två nya lampor, precis som den jag köpte häromdagen. Sen får jag se om vi pallar inom flowerteam när vi ändå är där ute.. Vill köpa nya fakeblommor till köket. Krukorna har sått tomma där ett tag nu vilket ser väldigt tråkigt ut! Aewww babe var så söt igår... Han kom till mig och sa "alltså... blir du jätteledsen om du inte får en ros imorgon?! Jag vet inte hur jag ska hinna köpa en då jag jobbar från 6-18..." Hahaha! Gullunge! Köp en fin bukett en annan dag vettja! Surprise me!

Drömkropp

Detta är min absoluta drömkropp! Vill ha den magen tack!


Happy valentines day!

Glad alla hjärtans dag! Har ni haft en bra helg? I have! I fredags var jag och mamma på väla hur länge som helst, sen på kvällen åkte jag & Andréa till Mcdonalds och käkade och slappade hemma hos henne.

Lördagen var det först jobb, sen långrunda med Gucci och mys hemma i Ramlösa. Vi åt världens godaste mat! Förrätt: kungskrabba (♥) huvudrätt: kycklinggryta med svamp & pressad potatis till, efterrätt: den godaste cheesecake jag NÅGONSIN ätit! Vi såg den häromdagen på halv åtta hos mig och sa att vi var tvungna att göra den någon dag, också hade de gjort den! SJUKT god. Passionscheesecake med citronsås.. mmmm, ni hör ju! Och senare blev det nybakta bullar med blåbär i! JA, helt galet vad vi åt! Var i matkoma sen! Rena rama lyxen! Kollade på melodifestivalen och tog det allmänt lugnt.. Tyckte att Christian Waltz hade den överlägset bästa låten också kom han inte ens till andra chans?!! De andra var hur kassa som helst!

Igår blev det pw, pizza och solsidan :)

Har lite ångest nu.. Hade tänkt ut hela min dag igårkväll.. och hitintills har det inte riktigt gått som jag tänkt :P Skulle bara se Våra bästa år sen skulle jag in i duschen och tvätta ur olivoljan som jag har sovit med i håret. Sen ut på LÅNG pw och sen ner till gymmet själv.. Har jag gjort det? NÄ. Sen våra bästa år slutade 11.15 har jag bara suttit här och tradat! FY. Ska in i duschen nu och sen ska jag släpa mig ut på en riktigt lång pw! Ska bort i olympiaskogen eller vad det kallas. Är så trött på mina vanliga rundor. Men alltså... trot jag skiter i gymmet! Åh jag får så dåligt samvete. Men hur kul är det att gå ner där själv? Näää... ingen motivation alls! Även fast jag egentligen vill. Får ta en extra lång runda och sen göra lite situps här hemma.....

Tänkte städa ur garderoben sen också. Det behövs VERKLIGEN! Haha den översta lådan har hoppat ur gängorna så lådan ligger på den under.. gå med andra ord inte att ta något från mittersta lådan. Har så mycket skräp där. Ska kasta hur mö som helst. Så det lär ju hålla mig sysselsatt.

Ikväll var det tänk att jag och hjärtat skulle se Trassel på bio. Har velat se den jättelänge nu men när jag skulle boka biljetter nyss såg jag att den går 18.15. Och det är då jag ska hämta Ese från jobb... åååh! Kunde den inte gå 19 åtminstonde?? Skit. Resten av filmerna som går har vi antingen sett eller så verkar de skittråkiga.. Får bli hemmakväll! Vi ska i alla fall äta delisious food i form av kungskrabba! GUD vad gott det är :)

Nä, duschen var det.

Kolla här vad gulliga mina föräldrar är! Igårkväll när vi kollade på The dark knight så ringde de och sa att de var nedanför. Då hade de köpt en liten nalle och satt pengar för att det är alla hjärtans dag. Awww! Gulligt! Och i lördags när jag var hemma hos dem så fick jag en jättefin grupp av mamma som hon hade gjort till mig! Nu står den här på vardagsrumsbordet och lyser upp! TACK.




Look what I got!


FINALLY! Detta är då ringen som jag har slitit så för, haha. Så värt det, love it!

Idag tänkte jag knalla ner till gymmet. Lite sådär småjobbigt när jag fortfarande har träningsvärken från helvetet! Haha igår kunde jag knappt gå! Men jag får väl träna mage, armar och rygg... :( Det jag verkligen vill göra är att springa och stå på crossen. Men på söndag & måndag kanske jag kan röra benen igen?

Sen ska jag och mamsen till väla en sväng. Hon har ett fint presentkort på Rydbergs ur (here we go again) och jag ska spana på en lampa till vardagsrumsfönstret. Blir väl en liten fika på Roberts också om jag känner oss rätt..:)

Sen är resten av dagen öppen... vad ska man göra ikväll??

Want 'em!

Dessa ska jag skutta runt i Thai med. Otroligt fina till bruna fötter!


1

Idag är det 1 månad kvar till Thai...... GUD VAD JAG LÄNGTAR!!


Conscious collection

Åh när jag ser H&M's conscious collection vill jag ha ALLT! Så himlans fina saker! Virkat, volanger och spets = me love ♥
Den kommer ut i april då ja nyss kommit hem från Thai, brun och fin... :) hihihi.










PW

Godmorgon! Vaknade vid 8 av en liten snorunge som stod utanför vår port och gnällde något fruktansvärt!  Gnällde över att hon inte ville ha mörkt bröd och la la la... alltså konstant skrik/gnällande i 10 min. Också säger mamman inte till... öh, folk sover! Barn... haha.

Ska snart ut och pwa med Jessieee! Blir väl en massa snack om lördagen :)

Spana in mina nya träningskläder/skor! Älskar dem. På onsdag blir det 24/7. Tradig kondition man kommer ligga inne med, men man måste ju börja någonstans! TATA!






Nighty!

Nu kastar jag in handuken och bäddar ner mig i en nybäddad säng... aaah, best feeling ever. Natti!


Me all the way

Hahaha gillar min profilbild på fejjan sjukt mycket! That's just SO me! Gillart!


Bildregn numero dos

Party like a rockstar!
















4






Monas fest!

Hey angels! Gårdagen var F A N T A S T I C O !! Hade jätteroligt hemma hos Emma och Davor och ville inte gå därifrån. Ni vet när förfesten är så rolig och tiden går alldeles för fort? SÅ var det! Blev till sist utsläpad :P
Åkte ner till Harmony och hade värsta öset i bilen.. Väl där väntade Monas fest :D Jättekul! Tycker att jag & Sabina livade upp den båten rejält! Dansade non stop! Yes sir! En mycket lyckad kväll!

Men det var INTE nådigt att gå upp 8 och jobba idag... FY! Trodde jag skulle dö, helt seriöst. Brukar ju sova förbi den tiden så man känner knappt något när man vaknar. Också var jag i caféet, och packde upp semlor.. you know what I mean? USCH, trodde jag skulle spy. Haha, gick som en liten räka, helt dubbelvikt. Men vid 12 var det finnemang igen. Är stolt över att jag höll ut! Direkt efter jobb åkte jag, Sabina och Erik till mcdonalds. Mums, det bestämde vi redan vid 24 igår.. hahaha "DONKEN IMORGOOOON!

Nu blir det solsidan ♥










Lägger in mer foton senare..


PARTY

Nu måste jag börja fixa mig! Börjar känna mig lite stressad, så typiskt mig.. är ledig en hel dag och måste ändå stressa till en fest, haha! Ikväll ska jag i alla fall på förfest hos Emma & Davor. Vi är en hel del från jobb som ska dit, bla. Sabina och Jessie pessie och hennes Robin. Ska bli skitkul :D Sen ska vi till Harmony där Monis ska ha hennes 20årsfest! Yeah, börjar känna mig gammal. 24 bast detta året.. men jag är inte den äldsta haggan på båten ;) Hahaha, alltid något. Roligt ska det i alla fall bli och jag ska snart hoppa i min aftonklänning. Så galet vacker är den ♥ Ska ta en massa bilder! Ha en underbar lördag cupcakes! Imorgon är det jobb som väntar på mig.. haha 9-16 men jag kör på som att det inte finns någon morgondag..Lä'r ju bli som på den gamla goda tiden när man hade varit på fest på guldsmedsgatan och man kröp till jobb dagen efter. Hahaha. Mina kollegor bara skrattade åt mig. SKÅL

http://www.youtube.com/watch?v=c_Zzz6FsSS4
Älskar denna låten, bästa. Man kan inte klippa in låtar längre från youtube (hata) så det blev en länk.

New boots

Här är mina nya boots! Säg gärna vad ni tycker.. men ni kan ju vara lite snällare än Esse "Fy fan, hade inte valet ha dem om de så var gratis!" Hmm, jaha.. men han hatar också ALLA over knee stövlar. Jag älskar dem i alla fall. Har en skitkamera så bilderna blev inte så bra. Mycket finare i verkligheten, finare färg. Tänkte matha dem med jeans och min volangblus från Topshop. Lite sådär hippie you know...;)






Sirocco

Hello darlings! Va jättemysigt att gå ut och äta igår. Vi gick till Siroco (gamla Cantina). De har bytat meny och kör med tapas. Måste säga att jag saknar den gamla menyn lite... kommer ihåg att man fick in en hel skärbräda med ett stort stycke revben, bakpotatis och coleslaw. Nu beställde jag in tre rätter. Sikrom på taost med creme fraiche, citron och rödlök. Denna rätten var JÄTTE god och det ska jag absolut göra här hemma.. Creme fraiche är så gott. Sen åt jag oxfilécarpaccio med pinjenötter och ruccola. FY vad räligt! Haha, carpaccio var verkligen inte min kopp té. Smakade som ett nyslaktat djur, verkligen rått (vilket det är?) Nä, har ju svårt för kött och detta var verkligen KÖTT. Hade blandat ihop det med bresaola, hur jag nu lyckades? :P Sen den godaste rätten; parmesangratinerade havskräftor med svamprisotto. Denna rätten var sååååå god. Allt jag älskar: Havskräftor, parmesan, risotto och svamp. Som gjord för mig! Men man var sannerligen inte mätt när man gick därifrån. Man betalade ändå 320:- för det + en cola.. tror inte jag går dit igen, blir isåfall för att äta rätt nr 3 som förätt och sen vandra vidare.

Imorse när jag vaknade var jag så trött. Gick upp, mot soffan och däckade där istället ochsov till 11.30. Välbehövligt. Nu har jag nyss färgat utväxten och ska snart ut på storpromenad med Gucci (och Esse?) i det fina vädret :) Ska försöka få Esse att fota mina skor så at ni får se dem... Döheta. CIAO BELLAS!


En bild på mig och cus i somras i Copenhagen. Rätt lika här.. Ignorera att mitt huvud ser helt platt/snett ut här.

Trevlig kväll!

Hello friends and frenemies! Idag var min sista arbetsdag på min "jobbasjudagarirad"-vecka. SKÖNT! Stack ner till stan med Emma efteråt och kom nyss hem. Åh, köpte saker... skit! Nu ska jag verkligen INTE köpa något innan Thai, jag lovar! Dumma mig! Men smyckena ville jag ha/behövde jag. Var det jag letade efter. Köpte två st. olika fjäderörhängen oh ett fjäderhalsband. Märks det att jag älskar fjädrar? :) Också köpte jag en lite onödig sak men som jag dock har letat efter väldigt länge! Ett par höra stövlar! Över knäna alltså! Superfina är dem... och vilken rea. Hade kostat 1999, jag betalade 500:- ;) Så det var ju jättebilligt! Ska bli kul att använda dem så fort det inte regnar, hrmm.. Men som sagt, inget mer för Thai.

Köpte också Sourz apple till festligheterna imorgon! AWWWIII, vad kul det ska bli. Mer om det imorgon. Nu ska jag snart till kusse och laga en nagel som inte ville mer, sen ska vi + Nikolas ut och äta.. mums. Känner att det är precis vad jag behöver. Koppla av, bli serverad. PUSS

Me want badly

Goodmoorning sunshines! Har fortfarande en bruten kropp, men ska försöka trycka undan det. Vaknade 6.50 idag IGEN för att flytta på bilen som stod på "fel" sida. Finns ju inga parkeringar när det är de två dagarna i månaden. Ge mig en fet villa med garage, TACK! :)

Nä, idag ska jag inte gnälla, hatar folk som gnäller. En positiv sak som hände igår var att jag köpte JÄTTEFINA träningsbyxor + träningsskor. Åh, är så nöjd :) Ni ska få se bild på dem. Gympaskorna är vita med lite lila detaljer och brallorna är såna snortajta, svarta med rosa detaljer... skitfina :D Blir hur tjejig som helst. Så nu är jag sugen på att träna, så fort min kropp inte känns bruten längre.

Spana in sakerna nedan. Vill ha dem badly!!






Dör lite för kjolen. Tyvärr är jag inte miljonär och har råd med en kjol som kostar 3000. Vill ha den med en stor, stikad tröja. Typ som på bilden nedanför fast lite kortare. FINT.



Har ni någon favvo??

Nä, nu ger jag upp..

Tänkte mest kika in och säga godnatt och gnälla lite.. åh, har inte haft en jättebra dag idag. Har ont i hela min kropp, känn ungefär som den är bruten. De sista 2 timmarna på jobb förbannade jag nästan varje kund, då jag inte pallade ta ETT steg till. Ville bara lägga mig ner. Trött. Imorgon jobbar jag 11-19... PUNKT.

En annan JÄTTErolig sak; var på Rydbergs ur idag ang min ring. Ja............. Gud. Tjejen tar fram ringen (som var lite för stor, remember) och jag ska ta på den på långfingret. Jag får knappt ner den över nageln!!! Jag bara "Detta är INTE den jag har beställt då den var för stor sist. Tror inte mina fingrar har svullat upp till dubbel storlek liksom". Fick inte ens på den på ringfingret. Det var typ en lillfingerring. Den storleken snackar vi. Så mäter hon den och säger "Ja denna är ju en liten 5:a!" Och jag hade beställt en 8:a. SUUUUUUUUUUUUUCK!!!!!! Alltså vad vill ni att jag ska säga?! Jag blir fan pittögd. Handikappade jäkla idioter på det stället. Är sjukt trött på dem nu. Vill bara gråta när jag tänker på det. Ska banne mej ha ersättning för denna psykiska tortyr! Haha. Skitaffär är det!!

Så, nu ska jag gå och lägga mig. Känner att det räcker nu. HAJ.

SLEDEN

Haj! Har nyss kommit ut från en lång, varm dusch... Gjorde hårinpackning och bodyscrub.. det bästa jag gjort på länge. Känner mig som en ny människa!

Imorgon är jag inne på min femte stängning i rad, riktigt tråkigt. Man har inget liv. Man går upp runt nio, går ut med Gucci, kollar på våra bästa år (varsågod och skratta) går en powerwalk, dusch och sen är det jobb. Det är så mina dagar har sett ut. Blöö.. men imorgon ska i alla fall jag och babe till väla för att kolla på min ring som ÄNTLIGEN har kommit. Ni vet dem jag skrev om på annan dag jul?!! Mmm, nu har den kommit, dock i FEL storlek. Samma som jag provade i butik och som var lite för stor... ÅÅÅH! Alltså jag säger det; handla aldrig på Rydbergs ur om ni inte måste! Sämsta servicen ever! SLÖA! Så de sa att storlekarna varierar pyttelite.. hmm är skeptisk :( Vill ju ha den, så fin! Sen ska vi även köpa lite träningskläder (wieee :)) till mig. Så kul!!

Nu blir det detoxté, honungsmelon och senaste avsnittet av Gossip girl. Kan man ha en härligare kväll? :)
KRAM

RSS 2.0