Borta bra med hemma... bäst??

Heeey! Är hemma från Thailand nu.. eller vi kom hem vid 11 men har haft fullt upp sedan dess. Har packat upp allt, varit hos esse familj och nu min familj. Vi har berättat om hela resan och visat bilderna.. Det är en jäkla resa vi har varit med om! Helt underbart har vi haft det och jag har aldrig haft sån ångest över att åka hem.. haha. Usch, vill INTE jobba imorgon. 5 veckor hade varit lagom, 3 gick alldeles för fort. Men det var självklart skönt att se mina föräldrar och Gucci och det ska bli kul att träffa vännerna!

Men men nu är det väl back to basics I guess. Ska sova nu, är helt sleden. Kl. är 2 på natten i Bangkok.
Bilder kommer imorgon. PUSS NATTI

From phi phi to Phuket

Hej dar hemma! Hoppas det ar bra med er! :) Jag och babe har det super har! Kanner att tiden har gatt fort, kunde ha tagit 5 veckor har istallet. Kanns nastan lite stressigt med allt man vill hinna med..

Just nu ar vi pa phi phi. Igar var vi ute pa en heldag med sorkling. Besokte bla maya beach dar filmen the beach spelades in. Skitfint var det, som att simma i ett akvarium. Verkligen minne for livet.

Imorgon ska vi vidare till phuket. Hititills har vi bott pa hotell med medel standard, sa nu tankte vi bo lite finare i slutet av semestern. Har bokat tva natter pa ett skitfint hotell i Phuket :) Vad kul det ska bli! Ska ligga vid poolen och fa massage :) I bangkok ska vi ocksa bo skitfint.. fins 4 stjarniga hotell for 350 och upp. Och da ska det SHOPPAS! Har knappt kopt ngt alls.. vantar tills bangkok. Ikvall ska jag dock kopa nagra smasaker som jag sett har pa phi phi.

Gissa vad vi hittade gaendes utanfor vart hotellrum igarkvall?? en FET skorpion!! Den var hur stor som heslt, som min hand. Har fotat den. Nar man narmade sig reste den taggen... Rena rama djungeln ju! Men jag alskar det. Vill se allt.

Ni far ha det sa bra dar hemma! Endast nagra dagar kvar har in paradise..:(

Och grattis igen till Sabina, hoppas du hade en fin dag igar!! :) Saknar diiig!


Har ska vi bo over helgen :) Har jag sagt att jag inte langtar hem?? Hehe.




Hello from thai

Hej alla :) Skulle bara kika in fort och saga att vi har det helt underbart i Thailand! Har varit pa Koh samet, Koh Samui och nu i Ao nang, Krabi. Idag var vi pa Poda island (JESSIE HAHA) vilket var helt underbart. Solen har stekt pa oss hela dagen, inte ett enda moln och man ar ju rod som en krafta aven fast jag har smort in mig i solkram hela tiden. Skitfint vatten var dar med massor med fiskar i. Imorgon ska vi till railay beach som ocksa ska vara jattefint och nasta dag till hong island, sen drar vi vidare till phi phi och phuket innan bangkok. Langar inte hem ett dugg! Hade kunnat stanna i 2 manader latt :) Helt underbart land men hjalpsamma manniskor. Och vilka behandlingar! Ska gora en aloe vera behandling ikvall mot min solbranda hud. Ska bli superskont. Vi bor riktigt fint och har nara till strand och shopping. Mitt i smeten typ.

Tja.. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :) Hoppas ni har det bra sa hors vi! CIAOOOO

Next stop: Thailand!!!

Godmorgon! Vilket pissväder det är ute, ska bli så skönt att åka till varmare breddgrader!
Gick in på mailen nu och såg att hotellet blivit bokat, skönt, men de är lite snurriga. Först skulle jag ha ett rum, sen var det fullt så jag fick ett lite "finare" rum för 30:-mer/dag, nu är det fullbokat oh rummet jag ville ha från början är ledigt... eeeeh? Också ska man skriva ut det pappret jag fått på mailen nyss och ta med. JAHA? Med vilken skrivare? Kan de vara mer komplicerade? Skriver upp bokningsnr också får vi se om vi skriver ut det på flygplatsen. Annars får jag logga in på hotellets dator och visa dem det...suck.

MEN nu är det faktiskt SEMESTER! Och nu ska jag och babe bara göra ved oss för att sen åka ner mot knutan. Vi har mycket resande framför oss. Först 1,5 timme med båt/tåg, sen 11 timmar med flyg, sen 3,5 timme med buss/båt. Kommer vara lagom mör när man kommer fram, haha. Då blir det playan :) Ligger på Ko samet kl. 11. Kunde inte bli bättre.

Kommer dock sakna Gucci så att det VÄRKER. Mitt hjärta.. haha.

Tittar in lite då och då och uppdaterar er vart vi är! Ha det underbart, det ska vi ha :D


GAH

Snart är vi här! :)




Gulligt

Awww hur omtänksam kille har man inte? Gick in i köket och där låg en påse med turkisk peppar (Esse hatar lakrits) Han kom ihåg att jag sagt att jag MÅSTE köpa med mig lakrits till thai då de ej har det där och jag kommer få megaabstinens om jag inte får det på 3 veckor. Kul att jag själv har glömt bort det och han har köpt en påse :) Gulligt! Ska inom pressbyrån imorgon och köpa en FET påse med lösgodis. ♥

Kontrollfreak

Hellu! Är nu hemma hos mamma och pappa.. ligger och svullar i soffan. Har käkat en riktigt smarrig pasta med oxfilé och congacssås.. mums! Kan knappt röra mig.

Har liiite panik över hotellet. Har betalat det och allt men fortfarande inte fått någon bekräftelse och på deras hemsida står det "not paid". Ser ju på mitt bankkonto att de har dragit pengarna. AH! HATAR verkligen sånt här! Pallar inte oroa mig över sånt. Fattar de att jag åker imorgonbitti eller? Har skickat ett stalkermail nyss.. hoppas VERKLIGEN att de svarar snart annars får jag spel. Skiter i det, åker dit också får de fixa det helt enkelt. Åh, jag är ett sådant kontrollfreak att det inte är sant. Tycker redan det är jobbigt med packningen. Alla tekniska saker man ska ha med och laddare till allt osv. Ajja hör av mig senare ikväll!

2

Godmorgon! Idag har jag full rulle hela dagen framför mig. Har varit uppe tidigt pga jag inte kunde sova. Ska packa, storstäda hela lägenheten, boka hotell till de första nätterna, gå en promenix med Jessie, till väla och byta piercing + fika med Sabina och sen vara med familjen.

Idag är det 2 år sedan Mattias dog. Helt galet så fort tiden går.. Vi ska till hans grav och bara ta det lugnt ikväll.


Hur fräsig?

Ska leta efter en sådan här hatt så fort jag satt min fot på Thailändsk mark. Den är bara så ball.



Thai tips!

Kollar runder på ställen vi ska besöka i Thailand. Någon som har något tips på vart vi ska åka? Klart är Ko samet, Krabi, Ao nang, Phi phi, ko tao, ko samui, ko lipe, phuket..  och självklart Bangkok. Haha rätt många ställen när jag tänker efter. Kanske räcker..:P






Se vilka fina bungalows på Phi phi! Vill sova i en hydda :) Det ska ju vara riktig "karibien" feeling och inte något stelt hotellrum. Då kan man ju lika bra vara på mallis liksom.

Material girl

Vem hade inte velat ha detta i Thai? Inte allt på samma gång dock. Är helt förälskad i tröjan.





New hair

Var sjukt deppig igårkväll över mitt hår och min bil.. men känns lite bättre idag. Det är bara saker.. Allt löser sig. Mitt hår sser lite bättre ut idag.. har lyckats fläta in det gulaste/orangaste i en fläta längst fram och det gjorde verkligen en stor skillnad. Så nu har jag tagit lite egopics så att ni kan se hur det ser ut. Är som sagt inte klar med det, det är inte så här jag vill ha det. Är ljusare i verkligheten än på bilderna.






MÖG

Hey! Har nyss kommit hem från Lund. Blev en Sony nex3. Blir att läsa igenom böckerna för jag är SÄMST på kameror och alla inställningar som finns. Har ju lite tid nu innan och annars blir det att läsa lite på flyget :)
En tråkig sak som hände var att min bil gick sönder, igen.. Som ur var hann vi hem men vi tyckte att den lät konstigt så vi skulle prova att starta den igen, och då startade den inte över huvudtaget. KUL. Esses pappa säger att till 99% är motorn förstörd och att jag kan skrota den. Skitkul såhär 3 dagar innan Thailand! Börjar bli en vana det här, senaste före Stockholm när vi var på väg dit, oh nu innan Thai. Mmm. Skiter i möget nu. Pallar inte ha ångest över en sak. Skrotar möget och köper en nyare bil.

Nu ska jag bara rå om mig själv och skita i att tänka på det möget!!


KYCKLINGGUL

Alltså... mitt hår är gult/orange. HAHA! Har aldrig känt mig så ful i hela mitt liv! Lite smådeppig faktiskt.. Gå och betala 650:- och känna sig fulare än någonsin! Men det är inte Ghennas fel, det är inte så lätt att gå från svart till beige/silver. Det förstår jag. Det tar några ggr innan man är där. Hon har ändå ljusat upp det rejält. Men jag ville ju verkligen inte ha det gult/orange. Det är det fulaste jag vet.. vill ha det kallt. Men för att komma dit måste jag bli ljus först.. :( Har precis duschat det med silvershampoo, får se hur det ser ut när det torkat. Ska tvätta det med silvershampoo på onsdag innan vi åker sen hoppas jag att det bleks rejält i Thai. Ska ha sololja i håret, haha nä. Men sarre, det ser ut som jag har färgat det själv här hemma.. ni vet en riktigt misslyckad färgning. Vill inte ens gå ut, mindre visa upp mig på jobb såhär. Skäms. Tur jag bokade in en ny tid en vecka efter jag kommit hem. Då jäklar går jag inte därifrån förrän jag är riktigt nöjd!

Nu ska jag ut på pw i det fina vädret, sen blir det lund för lite systemkamera-shopping!! :D


Hyffsat varmt

Lagom varmt i Bangkok när vi kommer.. 36 grader på dagen, YIKES! :) 26 grader mitt i natten, bara en sådan sak. Längtar som fasen för jag ska bli en pepparkaaaaga!


Fri Mar 11th
Midnight
Partly cloudy skies Partly cloudy skies
26°c (79°f)
SSW 4mph (6kph) 
3 am
Partly cloudy skies Partly cloudy skies
26°c (79°f)
South 3mph (5kph) 
6 am
Sunny skies Sunny skies
26°c (79°f)
SE 2mph (3kph) 
9 am
Sunny skies Sunny skies
33°c (91°f)
SSE 3mph (5kph) 
Midday
Partly cloudy skies Partly cloudy skies
36°c (97°f)
SE 4mph (6kph) 
3 pm
Partly cloudy skies Partly cloudy skies
35°c (95°f)
SSE 5mph (8kph) 
6 pm
Partly cloudy skies Partly cloudy skies
30°c (86°f)
South 7mph (11kph) 
9 pm
Partly cloudy skies Partly cloudy skies
27°c (81°f)
SSW 7mph (11kph) 

Saturday!

Tror ni det blev någon träning idag? Eeeh nä. Har alldeles för mycket träningsvärk, pallar ej. Imorgon is a new day :) Ska strax ut på en lååång pw med Gucci i det fina vädret! Jättefint precis som förra helgen jag var ledig, vilken tur! :) 12.30 ska jag vara nere hos Ghenna för färgning! Hoppas verkligen på att det blir en stor förändring och att jag blir nöjd! Måste komma ihåg att fota bilden på hur jag vill ha det.

Emma kommer ner till Ghenna när jag är klar så ska vi gå en liten runda på stan. Sen ska jag hem och hämta upp Esse för att sedan bege mig hem till la familia för att ge Martin hans present sådär lite i efterskott. Har köpt skitfina skor till honom, hoppas han gillar dem! Ikväll ska vi ut allihop (-Esse :() och äta! Ska bli mysigt!

Har endast 2 arbetsdagar kvar innan semestern.. GAH!


Tränat

Hola! Har nyss duschat och ätit god köttfärssoppa! Jag, babe och Makki var på gymmet idag. SKÖNT! Har haft sån jäkla ångest över att jag inte gått dit på över en vecka. Världens sämsta kondis ligger man inne med också, men idag är jag RIKTIGT nöjd över mig själv :) Känns lätt som att det var det bästa passet någonsin idag! Började med 10 min på crossen, 7 på trampmaskinen.. sen lite armar, rygg och lårövningar. Till sist tog jag 23(!!) min riktigt snabb powerwalk. Näst intill jogging på 7% backe. Fyfan vad jag var svettig! Tänkte först att jag kör en kvart.. efter 5 min brände vaderna men jag körde.. Sen försvinner man och bara går på som en robot. Ville hela tiden längre och när jag kom till 15 ville jag inte stanna så jag fortsatte.. Till sist var det en kvinna som viftade åt mig, då stod Esse och Makki utanför och väntade på mig.. då låg jag på 191 kalorier och jag bara "1 minut!!" måste ju ha 200 jämt. Haha, helt mongo. Så 200 kalorier.. vilket är väldigt bra för att vara mig. Sammanlagt ca 420 kalorier. Hade LÄTT kunnat gå 35 min.. om inte de hade väntat på mig. Tror jag ska ner där själv imorgon. Vilken skön känsla :D

Det roliga var när jag kom ut till killarna och Makki säger "Det ser ut som att du har haft ett VÄLDIGT bra pass!" och jag bara jaja, jag är väl lite svettig.. Sen när vi skulle gå ut missade jag hela apparaten man drar kortet och drog det bredvid. hahah.. de bara skrattade, och när jag väl kom hem och skulle duscha kollade jag mig i spegeln, HERREGUD helt knallröd i huvudet! Hahahha.. och då var det ändå 15 min efter. Förstod vad han menade då :P

Nu ska jag snart till jobb, hoppas ni får en mysig dag :) CIAO

9 DAYS LEFT

Serious countdown going on...


RSS 2.0