Kontrollfreak, jag?!

Gud, är så stressad. Har så mycket att göra idag, men för det mesta är det roliga saker så då är det ju lugnt :) Check out mitt schema. Haha, gör alltid punkter. Kontrollfreak.

  • Betala räkningar
  • Sy fast en knapp som har lossnat på kappan.
  • Ner och gnälla till mig en ny Lancome rengöring.
  • Laga pasta & köttfärssås
  • Möta Djulle 18.40 vid Vila för en VIP kväll på just Vila :) Wohoo, shoppade ju inte allt för mycket igår så stålarna är inte slut än!
  • Se nya The Hills avsnittet!

Shoppat i Gbg!

Här kommer bilder på sakerna som jag köpte igår!

Min nya favvoparfym! :) Luktade på den för första gången på Cypern's flygplats och jag är hooked! Annars är jag ganska så snål när det kommer till parfymer. Vill hela tiden köpa men skjuter upp det för det känns lite sådär tråkigt att slänga ut 500-700 kr på en parfym när man kan få en riktigt fin tröja eller klänning för det priset. Men denna var jag bara tvungen att ha! :) Luktar väldigt fräscht, nästan som shampoo, vilket jag älskar! Älskar ju alla CLEAN-parfymer.


Rengöringsolja från Lancome. Läste om denna i en engelsk tidning på Cypern. Den vann ett test så jag ville testa den, höhö. Fick dock värsta utbrottet igårkväll när jag skulle använda den för första gången och pump-skitet inte funkar! Stod och pumpade, pumpade och pumpade... Fungerade inte! Tittade överallt om det var en flarp eller något som jag hade missat, men nej! Aaaaa, blir tosig på sånt! Jäkla mög! Betalar man 300 kr för rengöring ska det funka! I alla fall flaskan... haha. Ville kuta ner till Kicks och skrika lite men klockan var 23.00 så det var lite to lare :p Ska göra det idag istället.


Nya jeans från Mango :) Riktigt grymm och annorlunda med små, platta nitar på sidorna. Sitter som ett skinn på!


Nitarna inzoomade.


Jätte mysig stickad klänning. Också den från Mango. Blir nog fin till grovstickade strumpbyxor och ett par stövlar.


Hemma i skåneland igen ;P

Hallå! Har haft en jättemysig dag uppe i Kungsbacka och Göteborg. Först var vi då på Outlet'et Freeport. Var väldigt bra märken och så som Filippa K, Whyred, Acne, Mango osv. men jag hittade ingenting! Tålanodet tog snabbt slut och vi lämnade stället med ett par skor till Esse, som för övrigt var sjukt snygga!

Åkte till Göteborg och första butiken vi går in i är Carlings. Esse provade en fin kofta och en kille som jobbade där går fram och frågar hur det går osv. Helt plötsligt så frågar han: "Jag känner igen er! Gick någon av er på Nic?!" ÖÖÖÖÖÖH, what?!! Haha, ja! Jag! Fy vad fult... Visade sig att han också hade gått på Nic, estetprogrammet. Han var estet. Så sjukt. Kände faktiskt också igen honom en hel del... Haha, lite sådär roligt! Så vi pratade en hel del om Hbg och så... Skulle hälsa Hbg från honom.. så Hej Hbg!

Kollade i en hel del affärer, lunchade, kollade lite mer, Esse stötte på en killkompis (!!!), fikade och sen åkte vi hem vid halv sex. Jag körde... Var helt slut! Satt i bilen och sjöng med i låtarna som gick på radion medan Esse sov :) Sen nu har vi varit hemma hos mamma och pappa och hämtat Gucci + fikat.

Visar det som jag köpte imorgon. Nu blir det duschen sen sängen. Har öppning imorgon...

C.

De bästa låtarna i bilen idag!

Britney Spears nya låt "3" som hade premiär idag. Satt och viftade med händerna :)


 Sen chillade jag med Mariah Carey's nya version av "I wanna know what love is". Så himla bra!!!



Satt och trallade med Lily Allen "Fuck you very much" :)


Kolla vad jag har köpt!

Idag köpte jag två st. tidningar på jobb, ovanligt, och se vad man fick med den ena tidningen!


Ser ni?!!! Filmen Coco Chanel som jag vill se på bio! Frågade de på bion varför den inte visas fast den haft premiär den 18 septemmber och han sa att den kommer. Den är i storstäderna sen får vi skitstäder den :P Mne nu har jag alltså filmen på DVD! Konstigt va?! Det är den filmen alltså. Plaza måste ha köpt den i förskott ellr ngt?!
Nu har jag tidningar att läsa i bilen till GÖTEBORG imorgon!! Jag och baby drar först till Kungsbacka till ett outlet och sedan in till Gbg för en heldag :) Myspys! Hörs imorgonkväll!



Shoooooooooooopping!


Maaaaaaaaaaad!

Har lagat mat till mig själv. Roligt att laga värsta finmiddagen till sig själv och äta ensam? Näää! Men Esse spelar poker som vanligt och jag har typ inte ätit riktig mat sedan jag kom hem från Cypern. Bara en massa mellanmål, snabbmat och soppa. Nu ligger jag och Gucci på soffan helt proppmätta (snäckan fick smaka). Snart börjar hollywood fruar :D

C.


Entrecote, hasselbackspotatis, brysselkål, rödvinsås och haloumi ost. Älskar haloumi ost! Åt det hela tiden på Cypern.



Tonight!



Bara så underhållande!

My perfect sunday!

                                              ♥

                              
                               
                              
                              
                              
                              
                               
                              
                              
               
                              
                                      Love ya!
                                           ♥


I <3 H&M

Så nice det känns ibland att kunna shoppa helt utan dåligt samtvete, då man är på H&M alltså! :) Bara älskar deras grejer... Okej, allt r inte fint såklart, men ibland hittar man riktiga guldkorn som man aldrig skulle kunna tro är därifrån. Har gjort ett litet kollage på saker som gärna får hoppa in i min garderob. Beställde även hem lite ;)

Kan ni gissa vad?!



Svar: De båda tightsen + skorna ;D Love them! Jackan som ni ser är den som jag har nämnt i tidigare inlägg. Den som jag provade nere i stan och hade beslutsångest över... Är riktigt fin på. Får se, behöver egentligen ingen ny kappa. Tightsen är riktigt grymma. Man kan inte riktigt se materialet på de svarta men de verkar grymma. Något annorlunda mönster på. Älskar mockavästen, men kände att 1500 kr var lite mycket för H&M??! Får vänta ända tills i slutet av oktober tills dessa kommer med posten... H&M´s leveranstider är crazy!


Ööööö..

...ööööööh! Så slår jag på Mtv med stor förväntan också är det säsongen som jag redan har sett!! MEH! Haha, så BORING! Var ju evigheter sedan jag såg den säsongen. Gick in på hemsidan och såg att det var den 29:onde som det var premiär för den nya säsosongen på Usa:s hemsida. Alltså, så kasst att vi är en hel sässong efter! Jaja, dagens I lands problem. Snart blir det middag sen ska baby och jag iväg och se "Flickan som lekte med elden"

C.


Dagen som jag har väntat på läääänge!

Wohoooo! Idag är det inte vilken dag som helst, och sannerligen inte vilken lördag som helst! För ikväll har nya säsongen av The hills premiär! :D Som jag har lääängtat! Riktigt spännande och se vilka nya intriger som dyker upp och denna säsongen är Kristin med igen. Och för er som inte har sett serien; she's the worlds biggest bitch! Spencer får lite competition på den platsen...Gud så bra de hade passat ihop!

Detta kan bara bli underhållande! :)


Blondiner har inte roligare!

Hej mina små korvusar! Sorry för kass uppdatering (idag igen!) men har haft fullt upp! Gick ju upp klockan åtta på min lediga dag för att bege mig ner till min kära frisör! Är tillbaka i bruna ligan igen, trivs sååå mycket bättre i det! Även om jag också tyckte det var fint med ljusare hår, speciellt på våren och sommare, är detta mer jag. Jag är ingen mörkblond tjej, jag är mörk! Har alltid tyckt att mörka tjejer är mycket finare..

Blev i alla fall en jättefin brun nyas som skiftar lite i kastanjefärgat i ljuset. Blir alltid nöjd när jag går därifrån. Har verkligen hittat min frisör och släpper henne inte! Fick höra idag att hon ska öppna en egen salong med sin man bara några meter från Catflash. Nöjd kund som man är hänger man med henne dit och önskar henne lycka till!

Efter det promenerade jag hem och väckte Esse som fortfarande sov. Han var och spelade poker igårkväll och kom hem sent inatt. Blev lite sur på han igårkväll med tanke på att han hade varit ute i tisdags och onsdags också, men när jag vaknade imorse hade han skrivit på tidningen som jag skulle ta med till frisören "Till dig älskling. Jag bjuder på klippningen!" och lagt 1000 kr som han hade vunnit! :D Yeah! Då kan han vara ute då och då och spela poker... :) Hihi.

Vi åkte till Monika där jag köpte upp ett nytt förråd med rosen serie-produkter. Köpte fuktighetskräm, lermask, peeling för ansiktet och en ansiktspray/vatten. Sen körde vi ner till stan med Jasse, Kim och Ida och tog en fika nere i Norra hamnen. Helt underbart höstväder. Kunde sitta i en tunn tröja bara och det brände lite i ansiktet :) Härligt! Körde sen inom Andréa på hennes jobb och sa hej!

Nu ska jag laga lite mat till baby (det är han värd!) sen ska vi kolla på Idol och Skavlan. Ikväll ska ju fru Anka komm till Skavlan, bara måste se det! Hahahah, hon är ju helt blåst så att det är pinsamt :)

Ha en trevlig kväll!

C.


Nya färgen. Uppsatt.


Utsläppt. Visst är det finare?! Passar bättre i det tycker jag :) Blir alltid så nöjd hos Ghenna.


Naww, baby! ♥


Mitt nya förräd som jag köpte idag :) Fick köpta vattnet från Dermanord då den från rosenserien inte fanns hemma. Ajja, den är säkert också bra. Var tvungen att ha någon. Ska prova masken ikväll.




Man kan inte vara på topp alla dagar

Hellu! Sorry för att jag inte har "hört av" mig idag. Har inte haft den bästa dagen. Egentligen inget som har hänt men ni vet när man känner sig sådär sjukt tråkig och bara vill sova bort dagen och vakna till en ny, på andra sidan? Ja, alltså att vakna på rätt sida.

Jobbade i alla fall från 6.30-15.15. Riktigt svårt var det att gå upp imorse. Har inte gått upp tidigt på lääänge nu ju, men drömde om att jag var sen så jag vaknade en timme före klockan skulle ringa, 4.40, och hade värsta paniken och trodde att jag hade försovit mig. Så typiskt mig :P

När jag väl kom hem blev jag helt hängig och fick århundrandets huvudvärk! Jag överdriver inte, det kändes som att det växte en tumör i hjärnan. Skithemskt... Tvingade ändå mig till Maxi för att handla då vår kyl gapade EMPTY! Väl där så stöter man givetvis på Carros kille Johan. Hah, det kommer aldrig fel! Såg mer död än levande ut ju..

Kände mig i alla fall bättre när jag kom hem och jag fick i mig lite mat och en huvudvärsktablett. Blev tacos framför idol, inte helt fel nä :)

Gissa vad jag ska göra imorgon? Gå till frissan! Wohoooo! Var riktigt längesen nu. Ska slinga mitt hår i mörkare nyanser. Krämigt brun. Hittade den perfekta färgen i en av de engelska tidningarna som jag köpte på Cypern. Love it! Vill få bort allt det solblekta gula. I need a change!

Sen blir det en träff med kussen och annat kul...:) Hörs imorgon, godnatt på er!

C.


Bilden som jag ska ta med mig till min frisör imorgon och säga "Make it happen!" Haha.


En hemskt snygg tröja från Matthew Williamson. Tyget kommer inte till sin rätt på bilden. Ärmarna är i chiffong medan det är silke vid urringningen. Bara älskar den. Fin färg, fin modell. Vill ha!


Jatack till skorna i blått!


Riktigt fin tröja. Såå dålig kvalité på fotot. Kom nyss på att allt jag tycker om är i blått och lila. Hmm, som det kan bli. Det är verkligen inga färger som jag har mycket av i min graderob. Men fint är det, speciellt till hösten.


Red lips

Älskar verkligen röda läppar! Det är så klassisk och rent, men tyvärr passar jag inte i det. Ser ut som en clown :P Haha, ska nog ändå köpa ett billigt från Max factor och prova, för det är ju så sjukt snyggt! Ska vara en orangeröd färg.



Fashion is a religion, this is the bible

Godmorgon bloggen! Är i full fart och tvättar, har värsta berget sedan semestern + har bytat påslakan. Tvättar alltid allt från resväskan även fast jag inte har använt typ fem plagg. Men allt luktar ju utomlands och resväska.

Var i alla fall trevligt (faktiskt!) att komma tillbaks till jobbet igår! :) Roligt att se både Djulijeta och Emma som jag inte har sett sedan hennes bröllop här hemma i Sverige. Jag åkte till Cypern på måndagen och Emma kom hem då :P Vi åkte förbi varandra. Annars hade man missat en hel del på jobbet. Känns som att man har varit borta en månad istället för en vecka.

Dagens planer är att jag ska tvätta, sen tänkte jag gå en lååång promenad och köpa med fika och besöka min morfar. Efter det ska jag hem till mamma och pappa och visa foton från Cypern och ge lite presenter. Och ikväll kanske jag ska på bio med Emma. Ville se antingen "The september issue" eller "Coco Chanel" men ingen av dem går på bio! Fattar noll. Båda har haft premiär, "Coco Chanel" senast den 18:onde september. Visar vi dem inte i Hbg eller vad är det frågan om? :( Vi får se hur det blir, kanske hittar en annan film.

Nu ska jag läsa en massa tidningar som jag köpte igår! ♥ Har blivit beroende av tidningar. Köpte föresten tidningar från England nere på Cypern och shit så fina kläder de har där! Riktigt fina och billiga! Jag vet inte vad punden ligger på men antar runt 10:an. Fina klänningar och höga skor gick på runt 20 pund! Samma skor som kostar 1200 kr här hemma. Vill åka dit snart och shooooooppa! Tar foton sen och visar fina saker från tidningarna :)

C.


...



                                                     ♥

Bilder från Cypern!

Här kommer bilder från resan. Har skrivit under varje foto, lättare än att rabbla upp allt vi gjorde i en stor fet text. Blir lite tråkigt att läsa.


Turkiets kustremsa. Har varit här nedan innan, Alanya.


Här står jag på balkongen på ett annat hotell. Det var så att när vi kom till hotellet sa de att de hade råkat överboka det (eeh?) och att vi skulle bo på ett hotell bredvid. Detta hotellet var 4stjärnigt (istället för vårt som var 3stjärnigt) och vi hade en balkong mot havet. Sen nästa dag när vi återvände till vårt riktiga hotell fick vi ett rum med värsta havsutsikten (vilket vi inte hade bokat, hade valt mot bergen då det var billigare) och vi fick en stor fruktkorg och två flaskor vin. Dessutom fick vi halva priset på en båtutflykt som kostade 35 euro per person. Så det var en bra deal :)


Jag på Nissi beach andra dagen. Ångrar att vi inte tog fler foton härifrån. Var verkligen en jättemysig strand där de spelade musik och hade en massa vattensporter. Vattnet var som i en pool.


Lite av Nissi beach


Helt underbart vatten.


Jag njuter av en crepe med nutella, banan och jordgubbar! Sååå gott, kommer att sakna dem.


Esse på en restaurang


Esse vid en fin vik.


me :)


Som ett vykort! :)



Denna åkte vi runt i överallt. Vår kära go kart :D




Denna restaurangen var mamma och pappa på för ca 25 år sedan då de var på Cypern!


Jag väntar på maten.


Hittade the Black pearl i hamnen. Letade men kunde inte hitta Jack Sparrow (Johnny Depp) ;(


Grottor där Afrodite ska hålla till.


Famagusta. En stad som är helt öde efter Turkiets ockupation.


Utsikten från vår balkong :)


Hyffsat god glass :)


Steker vid poolen med aftonbladet.


Brownie




Stranden vid hotellet


Självutlösning is the shit!


Underbart vatten. Man vill hoppa i nu!


Hjärtat och jag




PEACE!


Hemma igen!

Nu är jag hemma i (inte så) kalla Sverige igen! Wohoo, får ändå erkänna att det är ganska skönt även fast vi har haft det helt UNDERBART på Cypern. Berättar mer imorgon och visar bilder. Äär helt slut, planet var 2 timmar försenat! Nu har man värsta huvudvärken och hungrig är man då jag åt senast 13.30. Hörs imorgon!


Bye Sweden, hello Cyprus

Här kommer sista inlägget från mig innan jag beger mig ner mot varmare breddgrader. Tänker hålla det kort; Har längtat efter denna resan så länge (inte Cypern specifikt då vi beställde resan för 10 dagar sedan, utan en resa) och nu är vi äntligen här! Ska bli så underbart att komma ner till värmen, äta riktigt god mat (mousakka, souvlaki, patatoles m.m) Ska iväg på en massa utfylter. Finns en hel del roliga att välja på, bla. snorkling som vi definitivt ska på. Vattnet ska vara helt underbart på Cypern och jag älskar att snorkla! Sen kan man åka till en "spökstad" som hette något konstigt. Den hade övergivits på början av 1900 talet och kan återvändas till först nu, ingen aning om varför. Men lite nyfiken blev man allt... Sen kan man åka till Larnaca och gå på en stor marknad där. Vi får se vad det blir med snorkling är i alla fall bokat :D

Flyget går 08.35 imorgon från Malmö och vi landar kl. 13.40 i Larnaca. Är väl framme vi hotellet vid 15 så man hinner bege sig ner till stranden eller poolen :) Esses pappa kommer och kör oss ner.

Kommer hem måndag kväll kl 18.15. Vill helst inte tänka på det nu...:P

Nä, ha det så bra det går här hemma så hörs vi om en vecka! Och ett stort tack till familjen som passar Gucci, kommer att sakna er!

C.


Vårt hotell





Ingen svin här inte!

Inget ner jobb på en vecka, wohooooo! :) Så jäkla gött!

Vad tycker ni förresten om mitt lilla förråd? Jag ska inte få svin!


Lämnar hjärtat hos föräldrarna.

Nu beger jag mig till mina föräldrar för att lämna min snäcka och säga hejdå. Samtidigt som det är sjukt roligt att åka kommer jag sakna henne såååååå mycket! Vet att jag är löjlig, det rör sig om en vecka, men har man en solstråle som henne bredvid en 24/7 är det svårt att inte känna sig tom utan henne. Love you! ♥


Sen blir det jobb till 21.15, wiehooo! Hörs ikväll.


C.



Ciao!


Så vill jag ha mitt hår Ghenna! :)

Godmorgon! Har sovit som en stock, inte så konstigt efter igår. Vaknade av att Gucci stod och kraffsade på täcket och ville ut. Hjärtat.

Kan inte riktigt fatta att jag ligger på en strand imorgon, aaah! Så himla härligt. Hoppas att tiden där nere går i slowmotion! Nästan lite synd bara att man inte kan ta med Gucci, kommer sakna henne så mycket!!!

Nä, annars så hittade jag en bild på Nelly.se på den perfekta hårnyansen! Exakt så här vill jag ha det när jag går till frisören den 25:e. Synd att man inte har en färgskrivare bara så hade man kunnat ta med bilden. Jaja, får förklara så gått det går.. Tror det blir skitbra, Ghenna har aldrig gjort mig besviken.

Nu ska jag in i duschen och peela hela kroppen så jag får en snyggare/mer långvarig bränna :) Haha. Hörs!

C.


Blekning

Godkväll.. är helt slut efter en intensiv dag på jobb. Kommer dit och kastas rakt in i kaos. Men men dagen gick fort i alla fall :) Alltid härligt när man längtar till något.

Ska bara ta det lugnt ikväll. Ska faktiskt börja bleka mina tänder, igen. Har haft jättevita tänder men efter x-antal vanilla latte och té koppar är de inte så vita längre. Brukar använda gelé från simplesmile.se Riktigt bra saker som verkligen funkar! Jag har den starkaste gelén, 35%. Den ska man inte använda första gången man bleker då den är väldigt stark. Det är faktiskt bara de på simplesmile som har så pass stark gelé, vad jag har hittat i alla fall. De andra ligger på 22 eller lägre. Man ser dessutom resultat efter bara några ggr.

Nepp, så nu blir det till att sitta med en skena i en timme och bara slappa :) Hoppas att ni har en bra kväll.

C.


Shoes to die for

Kommer ni ihåg skorna jag hade på ett kollage för några dagar sedan? Såg nu att de även finns med på headern på hemsidan, sjuk snygga! Visst ser de fina ut på? Plåtå och värsta klacken. Sen hur man ska gå i den är en annan femma, sånt man vänjer sig vid :D De bara ska jag ha! Ska klicka hem dem när jag har kommit hem från Cypern. De är bara så vackra.

Har packat lite till resan. Skönt att komma igång med det annars blir jag så nojig över att jag inte ska hinna eller att jag har gömt något. Ska bara göra ved mig nu sen beger jag mig till jobbet. Ska jobba 14.00-21.15 Rätt så skönt faktiskt! Då har man något att göra och tiden går fort så jag slipper längta ihjäl mig till måndag :)

Hörs ikväll!

C.
        
   

WOHOOO

Blir så glad när jag ser väderprognosen för Cypern. Som vi ska steka! Haha, älskar sol och bad ♥


Kolla in onsdag och torsdag... Då bor jag i havet/poolen.


Lyxfrukost

Godmorgon! Vilket underbart väder det är idag (och var igår). Vaknade kl 9.30 och gick direkt ut med Gucci. Gick en liten runda till Eneborg och köpte nybakta ostbullar och birkabullar, mums! Är det lördag så är det!

Igår; Gick en stor runda med Anna i stan. Bokade tid hos frisören (25/9 yeah!) och växlade pengar. Sen satte vi oss nere i Norra hamnen med en frapino och en blåbärspaj! Det riktigt stekte... Jättevarmt. Gucci fick lägga sig bakom en pelare för hon var så varm... Snäckan då. Dränkte henne i vatten sen.

När jag väl kom hem var jag så slut att jag somnade på soffan. Haha, riktigt skönt. Låg och höll och Gucci, finns inget som inger mer ro i kroppen och själen.

När Esse kom hem åkte vi till mina föräldrar. De hade grillat entrecote och till det hade vi nypotatis, sås och sallad. Riktigt gott! Kollade på Idol och Pirates of the caribbean.

Älskar att sitta på min balkong. Har den alltid öppen så att Gucci kan gå ut och lägga sig, men nu har det suttit en fet, äcklig spindel i taket sedan igår så jag vågar inte ha dörren öppen. Den kanske springer in här. Riktigt jobbigt... och nu kan jag inte se spindeln. Kanske har klättrat ner/upp eller så har den bara gömt sig och väntar på att jag ska gå i fällan och öppna dörren så att äcklet kan springa in...:( Skittråkigt. Det borde finnas något gift som man kan spruta i taket, väggarna och tröskeln så att det inte kommer några spindlar.. Det kanske finns?

C.

Mmmm lyxfrukost.


Gucci går extremt sällan i koppel. Har henne lös nästan vart jag än går... Men när jag ska gå i centrala stan och där kryllar av folk har jag henne i koppel. Det fick hon alltså ha igår när jag tog med henne med Anna. Tror inte att hon tycker om kopplet så mycket med tanke på vad jag nyss såg... Gucci sitter och biter sönder kopplet! Helt psycho, och när hon blir påkommen ska hon se sådär oskyldigt söt ut. Ser ni det lilla som hon hade börjat bita sönder? Jaja, hon får skylla sig själv. Biter hon sönder det får hon stanna hemma när jag ska till stan, mohaha.


Beger mig mot stan..

Pallade inte åka till Cg. Det tar emot att åka till sitt jobb en ledig dag... Dessutom så kan jag faktiskt färga mina jeans en annan dag. Kommer ju inte ha användning av dem den kommande veckan... iiiiiih :D

Helt lat har jag ändå inte varit.. Har ju tvättat, dammsugit och ska nu tvätta golven. Efter det möter jag upp Anna :)

Kom på att jag har glömt att visa koftan och bikinin som jag har köpt i veckan!

Btw, roligt att det var så många som kikade in hos mig igår :) Men måste ändå gnälla lite... förutom på Jessie. Ni har inte märkt något nytt på min blogg?! Typ en ny header? Tråkiga ni är som inte kommenterar den.


Nya favvokoftan! 699:- MQ. Fint glansigt garn som inte blir noppigt.


I paketet som jag hämtade ut i onsdags låg denna bikinin! Wohoo. Blev ju lite förbannad när jag inte hittade en nya underdel till min gamla favvis bikini, så jag gick direkt in på Nelly.se och hittade denna. Älskar tub överdelar, då slipper man oroa sig för ränder. Riktigt fin färg och sitter som ett skinn på! Denna ska användas flitigt på Cypern!


11 September

Känns härligt att vakna upp till en städad lägenhet. Kastade ner kläderna som jag städade ur i källaren, orkar inte ha det framme. Det blev alltså två st. plastkassar som ska skänkas, en som jag kastade (urtvättade/söndriga kläder) och en påse som jag ska ha i källaren (sommarkläder). Som ni kanske kan förstå är det ganska tomt i min garderob nu :P Var väldigt kritisk när jag rensade, kanske för kritisk? Haha, nej hade faktiskt kunnat kasta lite mer men jag tänkte att under tiden som jag har skaffat nytt måste jag ha något att ha på mig. Ganska klokt va?

Tänkte börja tvätta nu så att man har mycket att välja på till Cypern och så att det inte finns så mycket tvätt när man kommer hem. Tror att jag åker till Cg också och köper färgning. Mina favoritjeans som jag inte har kunnat använda på hur länge som helst pga de är helt sletna i färgen. De är, eller ska, vara svarta men har nu vita ränder. Inte snyggt. Har aldrig färgat förr men det kan väl inte vara så svårt?

Sen ska jag gå i skogen med mina kära föräldrar och våra hundar. Tänkte faktiskt på det igår att jag ville göra det idag pga. det var sjukt längesedan jag var ute i skogen. Vill bara andas frisk luft istället för att sitta framför datorn, också hade mamma talat in på mobilen och frågat om jag ville hänga på dem idag till skogen. Done!

Efter det ska jag möta upp Anna för en fika :) Måste ner och boka tid hos frisören också. Senast jag klippte håret var i januari typ. Tänkte slinga det i lite mer höstiga färger också. Detta sker alltså efter Cypern, inte lönt att slinga det före. Eftersom min frisör är sjukt duktig så är hon också sjukt poppis = man måste vara ute i god tid med bokning.

Ja, sen måste jag växla pengar, hämta resväska hos mami and papi. Tvätta golven...och ikväll ska jag bara chilla!

C.

Garderoberna nedan hade jag inte tackat nej till. Den översta är min favorit. Även om det inte är en "riktig" walk in closet så ser det bara sååååå mysigt ut! Också kan man gömma den när man inte pallar se det. Eller den längst ner till mina skor ;D Vilken är er favorit?





Inspiration .

Storstädar min garderob. Och när jag säger storstädar menar jag storstädar. Har ändrat på hyllplanen då jag tyckte att mina klänningar hängde ner över mina skor och skymde dem. Så kan det inte vara ju! Har slängt halva innehållet i garderoben. Men det går ju inte till spillo! Först i kön står Esses lillasyster, sen blir det barnen i afrika. One woman's trash, another womans treasure. Det positiva med att rensa är, förutom att man får en bra ordning och hittar saker som man hade glömt bort att man äger, att man får en bättre överblick på vad man saknar. Jag saknar koftor och baslinnen/tröjor! Har tagit saken i mina händer redan och kollat lite på nätet. Låt er inspireras av bilden nedan...

Får gå ner i källaren och hämta upp höst/vinter kläderna. Det orkar jag faktiskt inte göra idag. Ska istället hoppa in i duschen. Tycker jag att jag förtjänar efter att ha storstädat sedan jag kom hem från jobb.

C.





Ursäkta den usla kvalitén. Var på väg att beställa hem skorna från H&M men kom på att jag har ett par identiska från Zara. Ett tips annars, riktigt fina till ett fjuttigt pris på 399 kr.


Suicid dagen

Ja, idag är det alltså suicid dagen! Man ska tänka på alla dem som har tagit livet av sig och deras anhöriga. Har ni tänkt på mig idag?? Va? Haha. Väldigt munter dag ju.. Tur att Carro och Johans dotter inte bestämde sig för att ploppa ut idag. Roligt liksom att fylla år på självmordsdagen.

Det är ett stort föredrag på biblioteket i stan. Gruppen som jag och mina föräldrar har varit hos ska vara där och en tjej som försökte ta livet av sig men som misslyckades och har idag kommit på andra tankar. Kan vara intressant att höra vad hon tänkte och vad som gick igenom hennes kropp.

Mamma, pappa, farmor, min morbror och mammas väninnor ska dit, men jag hoppar nog det. Känns som att det är mer till att gräva ner sig. Klart det är bra att prata om det osv. men ibland kan det bli för mycket. Man behöver inte bli mer deprimerad än vad man redan är? Dessutom tycker jag inte om att storböla offentligt. Får höra vad mamma har att säga om det imorgon.

Ja, det var vad jag hade att säga. Tänd ett ljus för alla som har valt att lämna oss!


Life is twisted sometimes

Tänk så knasigt det kan bli ibland. En familj sörjde igår för att det var ett halvt år sedan deras familjemedlem tog sitt liv, en annan familj håller deras nyfödda dotter i sin famn.

Vill säga ett STORT grattis till min vän Carro och hennes kille Johan som fick en dotter igår! :) Är verkligen glad för er skull. Hoppas att allt gick bra och så... Längtar tills jag får se den lilla skönheten. ♥

Update: Såg att flickan har kommit in på Helsingborgs webbisar nu. Så himla söööööt! :) Roligaste var ändå detta, skrattade högt för mig själv:

Syskon: Hunden Alfonz 4,5 år


TACK SANNA!

Wohooo! Gick nyss in här och såg att min goda vän Sanna har fixat färdigt med min bloggdesign! :D SÅ FINT! Tack så hemskt mycket, har säkert varit mycket jobb. Får bjuda dig på middag snart som tack!

Visst blev den fin? Här är Sannas blogg: www.Zannaz.blogg.se

C.

Still don´t get it

Tänkte när jag vaknade: "Idag har jag inget att göra förutom att träffa Andréa. Detta blir en lugn dag då jag hinner göra saker som jag alltid skjuter upp, dvs. storstäda garderoben och hämta upp höst/vinter kläderna från källaren." Hah, så fel jag hade. Hela dagen har gått sjukt snabbt. Började med att jag mötte upp Andréa och hennes vänner Stina och Martin. Åt lunch på ohlssons (?) tror jag det hette. Lasagne blev det för mig och kusse :) Efter det rullade vi till Grand coffée och drack varsin stor vanilla latte. Gick in på H&M och köpte rött nagellack och in i spelaffären bredvid och förlängde lotto. Sen körde Martin oss hem. Hämtade Gucci och Gizmo sen körde vi Stina till Ängelholms flygplats då hon skulle med flyget till Stockholm! Väl hemma var klockan fyra.


Åkte och hämtade ett paket (visar det sen), handlade lite på Maxi (Sorry CG) och åkte till Mattias. Satte jättefina blommor, älskar verkligen dem! Ser nästan ut som rosor fast mycket "mjukare". Hette något jättekonstigt... fina var de i alla fall! Stod där och försökte förstå vad det var jag gjorde, my brain still don't get it.


Nu ska jag laga mat till mig och Esse sen ska vi se på när Sverige utklassar Malta.


C.


Blommorna som jag satte. Visst är de fina? Hade jättemånga knoppar som förhoppningsvis slår ut.

Ett jättefint hjärta som mamma och pappa har satt.


Fullt med blommor, så fint.


Farfar hade också det väldigt fint hos sig :) Tycker blommorna som liknar kålhuvuden är riktigt fina!


Ett halvt år, 6 månader. 090909

Ett halvt år alltså, fy vad det har gått snabbt! Det är nu det börjar sjunka in att man inte har sett dig på ett bra tag, and more to come. Ett bra jävla tag till.





Jatack!

Sakerna nedan hade jag inte tackat nej till. Come to mama!






Jakt på stan

Har faktiskt haft en ovanligt kreativ måndag :) Känns bra efter the biggest slappedag of 09 som var igår..

Började med att jag och Esse stack ner till stan. Letade febrilt efter en bikiniunderdel.. Har haft denna bikinin de få soldagar som har varit denna sommar och trivs jättebra i den, men så råkade den bli helt missfärgad i tvätten. Fick för mig att jag hade sett en massa underdelar till den på rea på H&M så jag sprang alltså dit idag, men inte en enda fanns kvar! Ville nästan sätta mig ner på golvet och gråta! Vet inte om jag ska spara överdelen ändå och köra med svart underdel? Så tråkigt att ha olika delar, ser så slaffsigt ut. Jaja, I-landsproblem.

Gick vidare till mission nr. 2: Hitta koftor! Seriöst så råder det en krissituation i min garderob, och speciellt när det kommer till koftor. De jag har är utvättade H&M koftor som var snygg de första tre tvättarna. Nä, så nu har jag bestämt mig för att öppna lite extra på plånboken när det kommer till koftor. Vägrar H&M. Hellre kvalitet än kvantitet! Ja... hittade en jäkla massa koftor och föll till sist för en riktigt tjock, fin, svart kofta från STHLM. Jättebra kvalitet och är lite längre i modellen. Då kan jag börja använda sönder den, hehe. Nästa lön har jag och Esse bestämt oss för att ta bilen till Gbg och storhandla. Behöver så mycket kläder. Jeans, fler koftor, stövlar, baslinne. You name it.

Tog, såklart!, en fika på Espresso house. När vi satt där och pladdrade såg jag Andréa stå på andra sidan av glaset! Haha, så hon kom in och snackade lite. Sen begav jag mig till jobbet...

Djulle ringde till jobbet och hörde vad jag hade för mig imorgon kl. 8-10. Inget sa jag och då blev jag tillfrågad att följa med på ett svenska spel möte imorgon på hotell Horisont. Det är info om kampanjer osv. i förbutiken. Och i detta ingår, förutom lärorik information host, en fet frukostbuffé!!!! :D Klart jag sa jag så imorgon ska jag skämma bort mig själv och äta stor frukostbuffé. Längtar redan... höhö.

C.


Slö

Godmorgon allihop! Sorry för ingen uppdatering igår, var alldeles för slö. Hade en sån där riktig söndag, "göra-ingenting". Var hemma i Ramlösa där Sebastian och Amanda hälsade på (Emily var sjuk). Var ute hod Mattias och gick en promenad i Pålsjö skog. Sen var vi hemma, chillade och åt sjukt god söndagsmat.

Sen vid sju körde jag hem och fastnade på soffan. Inte något intressant på tv... Låg helt paralyserad och orkade inte duscha. Haha, låg hela tiden och tänkte "Jo, men jag måste, så är det gjort tills imorgon. Ja, jag gör det. Nej, jag pallar inte.." Riktigt slö alltså! Halv tio var jag såååå uttråkad (och ville inte hitta på något för den sakens skull) så jag gick och la mig! Yepp.

Förstår inte varför jag är så slö, har varit det den senaste tiden. La mig halv tio som sagt, och vaknade nu kl. nio. Alltså drygt tolv timmars sömn. Hur normalt är det?! Och att jag blir trött så tidigt beror nog på att det är kolsvart ute nu klockan halv åtta. Riktigt deprimerande. Så hjärnan säger typ "Oh, nu är det läggdags!" så blir jag helt seg...

Jaja, säger bara en sak: Som jag lääääääääääängtar tills om en vecka! Då ligger man och steker på en playa! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag inte pallade det igårkväll. Senare ska jag ner till stan med baby och handla lite småsaker jag behöver inför resan. Klämmer nog in en fika där med om jag känner oss två rätt ;)

C.



Här ligger vi om en vecka...

Heja Sverige!

Hellu! Sitter ni också och kollar på Sverige-Ungern?! Det gör jag och baby i alla fall!

Har haft en lugn och skön lördag. Åkte först till IKEA med min killkompis och köpte en massa saker till hans lägenhet, sen gick vi en runda på Väla och lunchade. Hittade absolut inget! Fattar inte vad som har hänt, har värsta shoppingtorkan. Inget är fint... Ville verkligen ha en kavaj som jag har sett på MQ i stan men som var slut i min storlek, men hittade inte ens den på Väla. Tråkigt för den hade hängt i min garderob nu.

När jag kom hem var jag så slut efter vår runda och allt folk och sorl (fullproppat på IKEA och väla) så jag somnade på soffan med Gucci :)

Efter det åkte jag och Esse och handlade lite... lagade tacos och kollar på fotbollen nu :) Snart blir det daim och polkagrisglass!

Här kommer lite bilder som mamma tog igår.

C.


Alla på den mysiga restaurangen :) Visst ser jag brun ut? :P


Ellinor och Esse :)


My broh



Gissa vem som är uppe med tuppen?

ME! Haha. Gick upp för en halvtimme sedan, på min lediga dag!

Hade det jättemysigt igår... Först var jag och baby på stan efter att jag hade slutat mitt jobb. Gick fortfarande och skakade för att jag hade varit så stressad på jobb. Säger bara att jag är värd varenda krona av min lön. Fick i alla fall varva ner på Espresso house med en panini och vanilla latte :) Sen gick vi på tårtjakt till min pappa... Hittade till sist, efter mycket jagande, en fin tårta uppe på Fenix.

Åkte hem, gjorde ved oss och åkte till mina föräldrar och lämnade tårtan för att sedan tillsammans åka ner till stan och äta på restaurang. Riktigt mysigt ställe! Åt lasagne, yummie. Säkert kort.

Sen åkte vi hem till Ramlösa igen och åt tårta, drack té och kollade på Borat! Haha.

Var en jättemysig kväll men kände mig lite tråkig då jag satt och jäspade konstant. Var så himla trött.. Så vi åkte hem i tid och jag la mig 22 en fredagskväll! Haha, fick nästan lite ångest när jag la mig och Esse bara "Alltså, klockan är tio!!" Ja, men jag var trött så då är det ok :P

Nu blir det Ikea och Väla med my friend :D

C.

Grattis pappa!

Tjoho! Idag fyller min papp år och det ska firas med rastaurang och tårta med familjen + baby och Ellinor! Wieho. Kan verkligen behövas då jag har haft en helvetes stressig dag! Har bara en sak att säga: Hjärtattack! Nä, snart ska jag ändå vila upp mig en vecka, hade det i tankarna hela tiden och då blev det lättare. Folk kan fortsätta vara negativa och gnälliga här hemma i kalla Sverige, that's not my problem :)

Nä, göra ved sig var det.. Ha en trevlig kväll!

C.

Pappa med sin ögonsten.


:D

Wohoo, jag är så glad nu! Planerna jag smed imorse/förmiddags blev sanna :D Nästa måndag, den 14:onde, sitter jag och baby på ett plan härifrån! :D Denna gången bär det av mot Cypern, Ayia Napa! Ska bli riktigt skönt att få lite sol och bad, det har det inte blivit mycket av denna sommaren. Bara äta god mat och götta sig :D

Hyffsat fint väder där är nu! Hoppas att det håller i sig :D

Secret

Woho sitter här och fixar med lite saker. Hoppas hoppas hoppas! Vad får ni reda på ikväll :D

Hemma mys

Skulle egentligen träffa min bästa killkompis idag efter att jag slutade, men han fick hoppa in och jobba idag så det får bli en annan dag. Istället åkte jag hem och bakade after eight kladdkaka! Mmmmmm, så mycket godare än vanlig kladdkaka. Det garanterar jag! Har precis tagit ut den ur ugnen och det doftar heaven! Ska köpa grädde och hallon sen så blir det kvällsfika med Esse.

Ska snart åka hem till mina föräldrar, sen ikväll tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt..:) Läsa nya Veckorevyn och använda hårinpackning.

C.

Det är inte alls svårt att göra! Bara blanda i 12 st after eight rutor när ni smälter smöret, och fem min före kakan är färdig tar ni ut den och sätter på rutor så att de täcker kakan som bilden ovan.


Sen tar ni bara ut kakan och brer ut smeten. In i kylen så den blir kall och seg..Voila!


Sverigebesök!

Godmorgon mina vänner! Sitter här och småler lite för mig själv... Hehe, har precis läst att Portugals landslag är i Varberg, SVERIGE alltså, och tränar inför deras landskamp mot Danmark den 5:e september. Och om ni inte har koll på läget så kan jag meddela att Cristiano Ronaldo är portugis och alltså befinner sig i Varberg, 15 mil från mig! Tihi... :D Är ledig idag och har inte direkt några planer, kanske blir en runda inom Varberg? Hahah.. Dessutom får man kolla på när de tränar!

Skulle tvätta idag tänkte jag då tvättkorgen svämmar över men när jag går ner ser jag att någon har bokat eftermiddagen! Åh. Det är inte lönt att sätta igågn nu då med tanke på att jag har ganska många tvättar + det ska torka. Så himla störigt. Vi har ingen sån plupp så att vi kan boka tid (fick ingen när vi flyttade in, kanske ska be om en?) men det har aldrig varit några problem direkt med att få tvättid då vi är sex lägenheter i huset, varav två st. har tvättstuga hemma (översta våningen). Så vi är alltså fyra st. som dela på tvättstugan. Brukar inte vara några problem men både i fredags när jag kollade och idag har det varit bokat... suck!

Det är riktigt fint väder idag i alla fall, alltid något! :) Så fort sömntutan har vaknat tänkte jag föreslå en lång runda med Gucci i skogen. Köpte dessutom en ny bok igår på jobbet som jag tänkte spendera förmiddagen med ute på balkongen.

Nu blir det frukost, hörs later!

C.


En tjej som var i Varberg igår tog dessa bilderna. Jättekul för henne..




RSS 2.0