Helgen som gått..

Hej alla glada! Hur har eran helg varit? Lika kanon som min? GÖTT.

Har inte skrivit här då jag har haft så sjukt mycket att göra denna veckan. En jäkla massa jobb (även extra igår) och sedan var jag ju på Väla alldeles ensam. Haha, fattar inte varför jag tycker att det är så hemskt faktiskt. Det var rätt skönt att lulla runt där själv :) Hittade ett par stora, vita lådor som jag tänkte köpa och ha ovanför garderoberna istället för alla små skokartonger som ligger där nu. De var lite för stora för att jag skulle kunna bära dem själv så jag får släpa dit Esse nu i veckan.. Sen hittade jag lite strumpbyxor och ett par skitsnygga leggings! Helt frekkin' gorgeus! Ska ta bild sen så förstår ni vad jag snackar om.. Hittade även ett par strumpbyxor som jag vet att Sabina älskar och har velat ha ett bra tag men som har varit slut överallt. Fanns endast ett par kvar så jag köpte dem till henne, slog in dem i presentpapper och gav igår på jobb! Så glad blev hon :) Älskar att ge, mycket roligare än att få. Behöver inte vara några stora saker, utan mer sådant som man vet att personen skulle älska.

Fredagskvällen spenderade jag målandes i sovrummet. Har precis målat andra omgången grundfärg, imorgon åker färgen på! Ser redan så himla fräscht och ljust ut!

I fredagskväll hade Esse några kompisar här hemma som satt och spelade poker hela natten... Gick och la mig vid elva då jag skulle upp kl. sex och när jag går upp med morgonrocken helt ruffsig i håret sitter dem fortfarande kvar och spelar... haha, jag säger då det...

Igår var vi några tjejer som var ute och firade Nathalie som har fyllt 23 år! Var först på Cuba Libre och åt jättegod mat. Jag åt scampi med färska grönsaker och nudlar! Mums. Blev vitt vin till det. Kl. 22 satte de igång och dansade salsa och sen blev det "disco". Riktigt kul faktiskt! Spelade raggaeton vilket vi alla älskade! Snacka om att det går bra för det stället nu.. helt packat var där. Roligt att det häder något kul på söder.

Sen gick vi vidare till Utposten för en fem 50/50 shots. Träffade Jessie, Martin och Bechir där! Jättekul att se dem. Sen blev det Tempel. Träffade Nathalie och Jonas där och sen kom Andréa och Ola. Då skulle de andra tjejerna gå hem, klockan var väl vid 3 men jah stannade kvar med Andréa, Ola och Jonas. Blev några shotar till... usch. Ja...sen kl. 4.15 skulle de dra in på Cardinal vilket jag tyckte var fullständigt onödigt då de stänger kl. 5. Ska jag betala 120 för att vara där i 45 min? Näe, var väldigt trött i fötterna också så jag sa tjing, tog av mig klackarna och gick barfota hem. Skönt att det var så himla ljust och fint väder ute! Esse och Gucci kom och mötte mig :) 

Hade lite ångest när jag vaknade då jag gjorde av med en hel del pengar igår, närmare bestämt 1000 kr, vilket är mycket för en utekväll för mig. Brukar bara köpa ett par drinkar och en shots kanske men man blev ju bjuden på shots/drinkar och då vill man ju såklart bjuda tillbaks, haha! Det är ju inte var gång man är ute heller!

Vad tyckte ni om eurovision vinnaren? Tycker den var helt ok. Hörde den för första gången idag faktiskt. Hejade dock på Azerbadjan (?) som hade en riktigt bra låt! Går på repeat här hemma...

Och idag är det ju mors dag och jag firade världens bästa mamma hemma i Ramlösa med kalkon! MUMS så god den var! Känner mig lite som världens sämsta dotter då jag skulle baka till henne men inte hann. Trodde att vi skulle dit senare. Gick direkt från sängen dit. Men jag ska baka imorgon och ge henne :)

Nä, vilket långt inlägg det blev. Då blir jag väl förlåten för bristen på inlägg den senaste tiden? :) Nu ska snart jag och baby iväg och se Prince of Persia! Bara känner på mig att jag kommer att älska den! Precis den genre I looove.

Här kommer lite bilder från igår. Lägger upp mer då jag har fått bilderna från Nathalie som var kvällens paparazzi haha.



Hann inte fixa håret igår så jag bara snurrade upp den i en knut. Första gången jag går ut i uppsatt tror jag... Släppte dock ut det senare på kvällen.





Sabina ser skitsmart ut, HAHA nooooot!

Födelsebarnet herself!!

Kolla vad knasig Sabina blev på fotot! Coooolt.

På väg hem efter en lyckad kväll. TACK TJEJER!


Booooooooooooooored

Nä, nu blir jag så himla rastlös här hemma! Konstant jobb och spring de senaste dagarna gör att man blir rastlös efter 10 min i soffan! Nu drar denna bruden banne mej till Väla alldeles allena. Det ni! Usch, hatar att gå där själv... haha. Jaja, ska kolla lite på Bolagret tänkte jag också Kicks förstås! :)

Hörs senare ikväll. Då har jag lite news to tell you :)

Partyoutfit

På lördag ska vi ut och fira Nathalie som har fyllt 23. Vet inte vad jag ska ha på mig men hade inte tackat nej till klänningen och skorna nedan... Är helt in love i beige på sommaren. Och nu när man inte har fått brännan än får man fuska!



WOW, hur UNDERBARA är inte skorna???? Klänning: Maje. Skor: Jimmy choo

The Hills & The city time!

Hey lovebirds :) Har nyss kommit har från jobb och ska sätta mig framför nya avsnitten av The hills och The city. Love it! Har köpt hem räkor och baguette så jag ska gotta till det för mig själv då Esse pesse jobbar natt.

Känner mig lite kort och tråkig i mina senaste inlägg men har mycket med jobb nu... Blir ändring på det snart! :)

Hahahaha, fick förresten ett mms från Andréa idag där hon hade fotat Metro. På framsidan är det en bild på Kristen Stewart och Taylor Lautner där det står "Snart kommer Twilight stjärnorna till Sverige!" oh, de två med inte Robert... Kul ändå :)

Sovmorgon

Haha oooops, blir inget buddha-handlande för mig idag. Sov ända till 11. Får bli imorgon istället!

Tänkte bege mig till Konsum nu i alla fall och handla en smarrig frukost (croissant, massor med frukt, juice) och sen ska jag bege mig till jobb.

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och kolla på eurovision, MYS! :)


Pissad på

Ja, det har jag blivit idag. Har precis kommit hem från en promenad upp till viskängen med Sabina, henns mamma och alla hundar :) Hur mysigt som helst! Gucci fick träffa Thelma som är en cremefärgad chihuahua. Lika gammal som Gucci. Helt plötsligt var inte Geisha intressant längre, haha! I alla fall så kommer det en annan stor hund (blandras rotweilaktigt) och springer fram till oss och börjar lukta på hundarna. Helt plötsligt lyfter skrället på benet och pissar rätt på mina ben!!! Haha, jag bara skrek! Hundjäveln pissade på mig! Dessutom på mina favvojeans som jag precis tog upp ur tvättkorgen helt nytvättade. Urk.

Annars så har jag storstädat idag och rensat ut och städat i garderoben. Så himla skönt när allt är grundligt städat och inte bara "sopat under mattan". Dessutom var jag, Esse och Gucci ute i Pålsjö och gick en promenix :) Väldigt lugn men samtidigt produktiv dag.

Måste köpa en ny hortensia till sovrummet. Den ena har helt vissnat vilket jag tycker är konstigt. Har vattnat båda lika mycket och den andra mår jättebra och även den jag har på balkongen är jättefin. Måste ha varit något fel på den, vad kan det annars vara? Aja, köper en ny och provar.

Ska kila ner till min favvoinredningsbutik imorgon innan jobb oc köpa en ny buddhastaty. ÄLSKAR buddhastatyer, har fått det av mamma, och blev heeelt förälskad i en i sten när jag och Sabina var inne i butiken och kollade i veckan. Tänkte ha den i fönstret i sovrummet.. Ytterligare en liten förändring. Sen blir det att måla om till helgen :) Som jag längtar!


Vad hände liksom???

Natti

Idag stängde vi kl 19 så direkt efter jobb pyste jag och fina vänner ner till Mezo där vi satt ute och fikade tills nyligen.. Underbart väder ikväll så man ska passa på att göra sånt. Nu blir det sängen. Imorgon är man ledig, ah! :) Natti natti.

Gossip girl

Såg färdigt Gossip Girl säsong 2 imorse.... Pallar inte vänta till den 25/8 då säsong 3 släpps på box så nu streamar jag den 3:dje säsongen. suck.

Var bjuden hem till Anna på grillning och mys ikväll men då jag jobbade tills nyss kände jag att det blev lite sent... tyvärr. Typiskt att man ska jobba kväll sådana här dagar :( Hoppas de har mysigt i alla fall, vilket de säkert har!

Ha en mysig kväll :)


Lyxfrukost

Who says thin girls can't eat?


Mysfredag med Sabina

Godmorgon molniga lördag! Sorry för kass uppdatering... anledningen är solen :) Har varit riktigt härligt väder de senaste två dagarna så det har varit alldeles för depressing att sitta här och uppdatera.

Igår var jag ledig och jag spenderade största delen av dagen med Sabina. Vi var först ute på en stor runda med hundarna, sen ner i stan för en fika på Fahlmans och sist men inte minst solade vi.

På kvällen åkte jag och Esse och handlade libanesisk mat och stack hem till pappa för att kolla på Hachiko. Mamma var borta och grillade med några vänner.

Fick förresten min skinnjacka igår men den åker tillbaka igen. Var en stor besvikelse. Helt kort i ryggen och den står rakt ut. Nope, jakten fortsätter. Kanske hittar en unik i Köpenhamn? Ska dit om 10 dagar :)

Nu ska jag röja upp sen blir det jobb hela eftermiddagen och kvällen. Ha en trevlig helg!


En lite suddig bild på Sabina från i onsdags.

Har fått ett nytt hälsosamt beroende; Fahlmans smoothie! Så sjukt gott! Är förresten klar med detoxen efter 20 dagar så jag fyller på med sådana här nyttigheter istället :)

Sluuuuuut.

Är heeeelt slut i hela kroppen. Har varit igång hela dagen!

Började med en stor runda med Gucci, Sabina och Geisha, sen inom Andréa som jag inte har sett på 100 år, ner i stan med Sabina. Köpte ett nytt, fint påslakanset, nagellack (surprise), en baströja från H&M i finaste turkos och en ny mascara. Tog en saftig fika ute i det varma vädret. Kunde som vanligt inte bestämma mig på Fahlmans så det blev två kakor :D

Nu har jag nyss kommit hem och ska slänga mig framför Gossip girl... Ikväll ska jag och Sabina sola solarium! FY Charlotte!!!! Hate it... men sanningen är den att jag har blivit genomskinlig så jag ska bara sola en tre gången så att jag får normal färg igen. Har inte solat på ett år! Somjag har saknat det...

Förresten fick vi prova Guccis nya parfym som släpps i september när vi var på Kicks. Det var en säljare där som stod och snackade med dem som jobbade bakom kassan. Hon hade med sig värsta lådan som man öppnade också låg där någon bodylotion och parfymen. Flaskan var sjuuuukt snygg och lyxig i guld. Så fort hon tog fram parfymen så sa jag "wow vad fin!" också frågade hon om jag och Sabina ville prova den. SÅÅÅÅ god! Can't wait til september. Ska lätt ha den. Påminner lite om DG's The one. Mycket god! Så där gick jag och Sabina och kände oss lite speciella för att vi hade på oss en parfym som inte kommer ut förrän i höst, haha!!

SOOOOOOOL!!!

Kan man vakna på ett bättre sätt?!!!! Är ledig och går in och kollar på dmi som säger detta: 20+ och sol idag! JAAAAAAAAA, som jag har väntat!!! :) Underbart! Och man är ledig och allt. Ska tillbringa hela jäkla dagen ute. Så jäkla glad. Känns som jag har glömt hur solen ser ut :)

Igår var jag hemma hos mamma och pappa som kom hem från Manchester. De fick åka en dag tidigare. Kollade på deras foton från resan (Englands highland ser underbart vackert ut) och kollade på sakerna som mamma hade shoppat. Jättefina saker! Finns så himla mycket fint där. Fick en fin tvål :)

Skulle ha gått och sett Robin Hood igår på bio men Esse somnade i soffan..... suck. Haha, ajja det får bli nu en annan dag!

Nä, nu ska jag ut med Gucci, hörs sen!


:) :) :) :)

Powerwalk

Har precis varit ute på en långrunda med snäckan. Har lovat mig själv att jag ska gå en powerwalk om dagen denna veckan! Har tiden så jag ska hålla det! Riktigt skönt väder idag faktiskt, när man tänker på hur det har varit de senaste 10 dagarna... Var nere och fikade med Esse och Jasmin i norra hamnen innan och när solen kom fram riktigt brändes det i ansiktet. Så skönt! Vi satt där alla tre och njöt ett bra tag med en chai i handen :) Needed efter en tidig morgon.

Nu när jag och Gucci gick i jordbodalen fick vi sällskap av en hackspett! De är väl ganska sällsynta? Har bara sett en innan i alla fall. Skitsöt var den.. Åkte från träd till träd och "sprang" runt stammen och hackade och så fort vi närmade oss flög den till nästa! Så vi hade sälle i princip hela rundan. Gucci började till sist jaga den och hoppade en bra bit upp i ett träd! Visste inte at hundar kunde klättra i träd, trodde det var katter som gjorde det. Ett gott skratt fick man i alla fall :)

Nu har jag tvättat och skivat jordgubbar och ska sätta på ett eller två avsnitt Gossip Girl ;)



Bra skrivet

Var inne och läste på en av bloggarna som jag följer, Michaela Forni, och hon skriver något som är så sant! Väldigt bra förmulerat. Vissa vänner stannar, andra går. Det är dem man har kvar som betyder något, de finns kvar av en anledning. Kram på er mina fina vänner, ni vet vilka ni är! ♥

kapitel.

Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra, han var inte mannen i mitt liv, min prins, den som skulle rädda mig från den ensamma vardagen. Man trodde det för en millisekund eller flera år. En natt ibland flera. Man avslutar ett kapitel med en tår eller så, det är alltid ett sorgligt täcke över avslut. Sedan blir det många sidor av ingenting alls egentligen tills ett nytt spännande kapitel tar fart. Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer, sida efter sida, och vilka som försvinner utan förklaring. Varje gång man träffar en ny människa hoppas och tror man att det namnet aldrig kommer sluta skrivas i boken om mitt liv, men allt som oftast blir det så ändå. Namnen försvinner och ersätts med nya. Det är väl så man lär sig om livet och människor. Det är väl också det som är spännande med livet, man vet aldrig hur nästa kapitel kommer att se ut eller hur det som skrivs nu kommer att avslutas. Det viktiga är att boken, när man är inne på sista sidorna slutar lyckligt. Då har man väl på något sätt lyckas med sin självbiografi. Om folk försvinner längst sidorna men de man älskar i slutet finns kvar, sida efter sida till sista punkten är satt. Man drömmer så starkt efter lyckliga slut som i filmerna och även om många av mina kapitel slutar med tårar hoppas jag att allt får ett lyckligt slut. Jag undrar hur många av alla människor det är som får lyckliga slut. Man vet inte. Jag hoppas att det är många.

http://blogg.stureplan.se/michaela/

Nu blir det en fika på stan med baby, PUSS!


Söndagsmys!

Sletna och bakis idag? Not me! Sabina frågade om jag skulle med ut igår, men kände inte riiiktigt för det. Så jäkla kasst väder. Känner sig blek och ful. Nä... satt hemma och kollade på Gossip girl :) Har bara 5 st avsnitt kvar sen har jag sett hela första säsongen... and I can tell you, I'm hooked! Så jäkla bra!

Har precis varit hemma i Ramlösa där jag fick reda på att mamma och pappa kommer hem tidigast på onsdag istället för idag pga det jäkla askmolnet. Ja, hade jag varit dem hade jag förvisso inte klagat! De har fått rum på ett superfint hotell som easyjet står för + 3 dagar extra! Jag hde praised the lord om jag varit dem. Hellre soliga och grymma England än pissiga skaune. Gick i alla fall en stor runda ner i Brunnsparken med hundarna. Har inte gått där på väldigt, väldigt länge. Så himla mysigt! Allt var limegrönt och fåglarna kvittrade. Själen mår verkligen bra av att gå i naturen. Vid första anblick kan man inte tro att jag är en outdoor person men jag ÄLSKAR djur och natur. Måste bara ha en spark i baken för att palla ta mig ut men jag har aldrig ångrat det när jag väl är ute. Man är så fri. Älskar det. Mer promenader i Ramlösa tack!

Nu blir det Gossip girl. Har laddat upp med en massa gott! Puss




Tjejerna klär sig SÅÅÅÅ snyggt! Man vill hoppa in och leva deras brattiga liv i NY.

Vår?!!!

Alltså måste hålla med om att man blir lite pissed över detta vädret...Vart har våren tagit vägen?? Våren brukar nästan vara bättre än sommaren, sjukt varmt och soligt men nu är vi i mitten av maj och jag går runt med min vinterkappa och tjocka halsduk. Förjävligt rent ut sagt! Snart är det juni och jag är vitare än Michael Jackson! Usch... Sen kollar man på prognosen och det är regn heeeeela veckan. Nice. Också kollar man på Stockholms prognos och det är alltså 25 frekkiiiiiiin' grader och sol! 25?! Sjukt orättvist. Det är vi som bor in the south som ska ha den goa varmen som resten av landet är avundsjuka på. Vad har hänt? Åh... Funderar på att åka upp till  Stockholm i en 3 dagar bara för att få lite värme och sol. Det hade varit härligt.

Idag ska jag roa mig med att börja kolla på första säsongen av Gossip girl. Perfekt väder för det ju. Tur att jag fick dem igår.. Sen ska vi hem till Esses familj och fira hans lillasyster Emma som fyller år. En väldigt lugn dag med andra ord :D

Imorgon är en mycket bra dag för då kommer Andréa hem från Sydafrika och mamma och pappa hem från Liverpool! Wooohoo. Mina favvisar. Har inte sett Andréa på en månad! Ska bli sååå kul att se alla bilder på deras safari osv.

XOXO


Enjoy. Ska bli lite varmare i slutet av veckan i alla fall... Får införskaffa ett par gummistövlar.

A TEAM at Oprah

AH, shit som man längtar till den 30/6 när man ser detta! Sjukt roligt att se när Rob och Taylor överaskar folk. Tänk om det hade knackat på dörren och Rob står där... frekkin' Edward!!! Haha, hakan i market, jadå!


Flowers

Har nu storstädat här hemma. Luktar klor i hela lägenheten, NICE! Känns allra bäst när man har storstädat och sen duschat, sätter på en ansiktsmask och måla nytt nagellack. Då är allt nytt. Underbar känsla.

Tänkte i alla fall visa vad jag har gjort med balkongen + mitt fönster i sovrummet. Ska ju så småningom göra om lite mer i sovrummet med början vid löning då det ska införskaffas väggfärg och nya nattduksbordslampor. Men fönstret är alltid en början och jag är sjukt nöjd :)


Nya gardiner och nya, fina hortensior.


Gardinerna är tjocka med ett jättefint mönster. 379 kr IKEA.

Min suuuupermysiga balkong :) Trädet i höger hörna ska växa till sig och få vita blommor som hänger ner som vattenfall. ÅH kan sommaren eller i alla fall våren komma så att man kan få sitta där ute och njuta av solen?

Balkonglådan. Ignorera fågelskiten, haha. Får skrubba bort det sen... Blommorna är rosa vilket knappt syns på fotot. Och på varsin hörna är det vita blommor som är hängväxter. Kommer alltså växa ner över lådan.

Vrak

Har varit ett totalt vrak idag. Uppe kl. 5.45 och sen slitit som ett djur på jobbet till 15.00 tills jag knappt kunde stå upp mer... Var sjukt trött och helt jäkla svettig! På det hade jag en fruktansvärd huvudvärd och ont i hela kroppen... Thank god it's friday!

Sleten gick man hem och blev genaste mycket gladare/piggare när man öppnade dörren och möttes av en hög med paket till mig! :) Wieee. Sen har jag sett säsongens sista Vampire diaries då den inte hade kommit ut igår. Så SJUKT jäkla bra och säsongen slutar ju alltid med ett TADAAAA så att man ska gapa efter mer! Och det gör jag verkligen. Vilket jäkla slut! När börjar nästa säsong? Säkert om ett halvår... Gaaaah! Ingen som följer det??

Sen såg jag The City och The Hills. Mys, så nu känner jag mig litegrann som en ny människa :) Blir att städa upp här hemma då det ser ut som ett bombnedslag och sen ska jag roa mig med sakerna som kom hem... Vad det var?


Hoho, christmas! :)
 
Veckorevyn, tandblekning och Gossip girl säsong 1 & 2 ! Yeah! Ska bli regnigt i helgen... You know what I'm doing.

Love life

Potatisgratängen står i ugnen, oxfilén steks och till det blir det sparris och cocktailtomater. Later; The city, The hills och Vampire diaries (sista avsnittet) Life is goooooooood :)


Hemklickat!

Igår klickade jag hem denna grymt sjukt snygga skinnjacka från La redoute (!). Det var snälla Anna som hade tipsat om att La redoute hade en liknande till skinnjackorna som jag skrev om för några dagar sedan, men till ett betydligt bättre pris. Den kostade 1999:- men igår var det någon medlemskväll så det var 30% på den + man fick en sjal och Sofis mode :) Yeah! Så istället för 1999 kr blev den 1400 kr! Vilket kap! :) Sjukt nöjd! Hoppas man blir lika nöjd när man har den i händerna... Älskar i alla fall hur den ser ut på bilderna! Tack snälla Anna! ♥


Beställde den i svart.. Tycker dock den är finast uppknäppt.

WOW! Såååå fin. Hos mig om 7-14 dagar.


Grymt lik denna skinnjackan som gick för ca 15000 kr!

Lars Vilks

HAHAHA! Alltså denna sörja ang. Lars Vilks som har gjort någon teckning av Mohammed som någon hund har urartat helt! Helt psykiskt störda är folk. Hatar när all religion går över gränsen och går över till en besatthet. Skrämmande... Visar bara hur otroligt lättmanipulerade folk är. Hjärntvättat folk. Kan absolut hålla med om att det är lite onödigt av honom att göra bilderna och sedan fortsätta på det spåret, men i grund och botten bor vi i ett land där vi har yttrandefrihet (tack gode GUD!) och passar det inte så åk hem till era länder där man hade blivit hängd för en sådan sak. Det är inte så att vi tvingar er att stanna, det är inte så att ni tvingas att titta på bilderna eller gå på hans föroläsningar. Tycker att persnerna igår skämde ut sig rejält! Beter sig som djur för fan.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article7114073.ab

ART

Vill bo i en gammal lägenhet med högt tak, knarriga gamla trägolv, fina dörrar, fönster med bred karm så att man kan sitta i dem (med massa kuddar), öppen spis, vit gammeldags inredning, kristallkrona, blommor överallt och DENNA bilden målad som en fin tavla i en stor, rustik silverram. DREAMHOME.


Pure art.


Cozy monday

Har haft en supermysig ledig dag! Började med fika med Emma på stan. Satt på uteserveringen på EH. Kollade även in på HM där jag hittade supermånga fina sommarplagg! Köpte dock inget! (duktigt)

Sen gick jag hem till Sabina och hämtade Geisha då Sabina jobbar och Erik gör något med skolan antar jag (?). Hade det supermysigt uppe på viskängen med Esse. Vovvarna bara sprang runder och lekte medan jag satt på gräset och njöt av solen :) Nu ligger hon helt död här på soffan, hehe.



Catch me if you can! Hahaha.






Haha, så SJUKT söt!


Leather

ÄLSKAR skinnjackor. Kan inte få nog... Svårt att hitta fina för ett normalt pris och helt omöjligt att hitta det i butik (dvs. inte på internet). Hade man haft en sisådär 10 000 - 18 000 över så hade man ju gärna lagt vantarna på någon av dessa coolingarna. Eller varför inte alla? Beslutsångest är som sagt inte min grej ;)




Vänskap

Har ni haft en bra helg? Det har verkligen jag haft, bättre än förra fast jag var ledig förra och jobbade denna helgen. Som det kan gå! Har haft morgonen så helgen har gått väldigt fort. Igår efter jobb gick jag i stan med min bästa killkompis. Kikade efter mina bikinitrosor på HM, de hade inte ens fått topen på kullagatan. Herregud, vilket slit för en liten bikini. Begav oss vidare på skojakt... inte till mig denna gången :) Och sen gick vi upp till Stadium där jag träffade Jon som jobbade på EKO (City gross var EKO från början) precis när jag började. Har inte sett grabben på 3 år så det var ett härligt möte!! :) Snackade om allt möjligt...

Sen blev det fika på Grand coffee. Var så sjukt fikasugen. Satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så himla bra att ha en nära killkompis för de ger perspektiv på saker och ting! De ser saker helt annorlunda än mina tjejkompisar.. Tycker synd om er som inte har någon nära killkompis. 7 års nära vänskap innebär att man känner varandra innan och utan. Jag kan ge honom en blick bara och han vet exakt vad jag tänker, haha!

Idag har jag först grillat med älsklingen... inte det perfekta grillvädret kanske men köttet låg i marinad sedan igår så det fick bli som det blev. Gott var det! Sen åkte vi hem till mamma och pappa för fika + Avatar på deras stora projektor! Wow, verkligen biokänsla :) Och nu har Essepesse begett sig till jobb.

Är ledig imorgon, känns helt underbart. Äntligen ska jag få sova ut. Trodde inte att jag skulle komma upp ur sängen imorse... låg kvar i en kvart och var sedan tvungen att slita mig upp. Peppade mig själv om att det kommer en morgondag, en fri sådan. En fika med Emma på stan bliré, sen ska jag powerwalka 2 ggr tänkte jag! En gång på förmiddagen och en senare vid 6. Känner redan hur mycket energi min detox ger mig! Try it!



Början




Mycket gamla bilder på mig och Esse. Visste inte ens att de fanns. Från 2005 skulle jaga tro.

Serier

Bara ÄLSKAR serier! Mycket bättre än film då man drar ut på allt.... Fortsättning följer. LOVE LOVE LOVE! Det är även boven till varför jag inte har uppdaterat här de senaste två dagarna. Har suttit som ett plåster framför först The Hills och The city (hittade en awesome blogg som visar deras avsnitt, en svensk sådan! Så nu kan mtv skita ner sig för jag kan ändå se dem :D Alltomthehills.blogg.se) Helt galet bye the way hur Spencer har blivit. Han har ju alltid varit ganska koko men alla kristaller och mög han håller på med... HAHAHAHA! He's lost it completly!

Och sen mina vänner, min senaste kärlek; The Vampire Diaries! Yes yes yes. Vampyrer. Hade lite svårt för att komma in i den serien i början. Irriterade mig på likheterna till Twilight, men fortsatte kolla på den och blev helt fast efter några avsnitt. Vad som är sjukt B är att det sänds en gång i veckan. Man hinner liksom glömma bort vad det senaste avsnittet handlade om när det väl är dags för ett nytt. Blev galen av nyfikenhet då jag såg avsnittet i torsdags och letade runder på nätet som en galning. Typ ALLA hemsidor stod det samma skit som det står på Mtv. Att man inte får se dem pga att man inte bor i Usa, och när jag väl hittade en sida så vart alla avsnitten bortagna pga copywright. Men till sist hittade jag såklart en sida (lite impad av mina skills.. shit börjar snacka som en riktig nörd nu) och har därefter sett avsnitt 15,16,17,18,19,20,21. JADÅ! 7 timmar av underbara Vampire diaries. Blir ju bara bättre och bättre. Och nu är jag framme vid slutet. Vet inte om avsnitt 21 var det sista eller om det kommer ut nya snart.. sen är det det jobbiga att sitta och vänta på att en ny säsong ska dra igång.... I alla fall; se den!
http://www.tv-links.cc/tv/the-vampire-diaries.htm

Har nu även öppnat upp mina ögon för underbart tjejiga Gossip girl. Ska beställa hem alla boxar och se dem från scratch då jag endast har sett max två st avsnitt. Oh god,what a serienerd I am. And damn proud of it! Vad är bättre en grå dag som denna?!







Någon ni följer?!

Ny bikini

Skor och bikinis är min grej.... Hittade denna underbara bikini på HM igår. Eller det var faktiskt inte första gången vi träffades... Möttes den där dagen då jag köpte min stenprydda bikinitopp och utbrats "Kolla Esse! Cooooool!" varpå han muttrade "Det var den fulaste bikinin i heeeela affären!" Men ja, vad ska jag säga? Igår fell jag in love totalt. Det är vi i sommar, så är det bara! Tycka vad du vill Esse. Du ska se när jag har min brunbrända kropp, du ska se.. Haha, jag är nog psykiskt sjuk.



Dessutom går 10% av intäkterna till wateraid vilket hjälper barn i U-länderna att få rent vatten. Där ser ni! Dagens goda gärning; ett bikiniköp!

Var bara tvungen att ta ett foto av mina vackra rosor som står på mitt vardagsrumsbord. UNDERBARA! Älskar vita/ljusrosa rosor ♥


JÄDRANS MTV!

Är faktiskt sjukt besviken. Anledningen? MTV vill inte visa The Hills och The City på deras hemsida för oss som bor i Europa. GAH! Mongosar! Hade bunkrat upp med brownies, detox och filten.. Redo för varsitt avsnitt av mina favvoserier också kommer det upp "Doesn't work in your area." BLAH! Kollade för fasen för en vecka sedan... Ska ni visa ett avsnitt och sen bara haha! Looooser. Nä, nu får ni fixa det här Mtv..

Annars var gårkvällen mycket givande. Mös för fulla muggar här hemma med tjejerna :) Flabbade på och chillade. Som vanligt glömde jag min kamera!

Nu ska jag bara röja upp här lite sen beger jag mig till jobb. Kan erkänna att jag inte är så sugen på det idag... men men man är ju ledig imorgon :)

Girlnight

Har verkligen haft fullt össsss idag! Helt galet. Detta är första gången jag sitter ner! Har blivit skitfint ute på balkongen i alla fall.. men är inte riktigt klar! Varför kan inte ens lediga dagar vara längre??? Ajja, imorgon ska jag back till Plantagen och köpa det sista. GUD, kommer ha stans mysigaste balkong :) Grannarna blir avis, haha!
Nä... nu blir det att slänga ihop lite mat för om tio min kikar mina söta vänner in :) Vi ska mysa framför avatar! PUSS

Beautiful wednesday!

Morsning korsning! Vilken underbar dag det här är! Ska hitta på sååå mycket roligt :) Ska snart börja fixa till mig sen blir det att åka runt på jakt efter blommor och blomsterlådor till balkongen med Sabina! Wiee. Älskar att fixa! Ska åka till Ljusekulla först och checka läget tänkte jag! Mamma hade köpt sjukt fina körsbärsträd osv där för en jäkligt billig peng! Sen blir det plantagen. Hade behövt att åka in till IKEA också och har för mig att Sabina också ville det så det blir förmodligen det med :) Ska köpa lite småsaker + en ny matta till köket. Och när man ändå är där ute kanske jag kan smita in till HM och köpa min bikinitrosa.. hade helt glömt bort den, hoppas den finns kvar!

Sanna och Sabina är på till Lady Gaga! GÖTT! Fler får anmäla sig :)


Såhär ska min balkong se ut! Haha skojja.. Sjukt mysigt i alla fall. Hade gärna velat ha det så! :)

PS.

Elin hade rätt angående resmålet; Montenegro! Ska alltså för första gången åka till Esses hemland! Ser sjukt fint ut som ni ser på bilden i inlägget. Riktigt härligt ska det bli att bara bada, äta god mat och åka runt till olika städer.

Ang. detox: Jag köpte den i en lifebutik och den kostade 249:- Ett kap för vad den gör! Är inne på min andra dag och kan säga att det inte smakar någonting alls. Luktar isté men smakar bara vanligt vatten. Spelar med andra ord inte någon större roll vilken "smak" man tar. Det som är jobbigast är att få i sig 1,5 l vatten om dagen. Dricker normalt sett väldigt lite om dagen vilket är jättedåligt så på mer än ett sätt är detta bra för mig. Tvingar i mig en massa vatten också ju!

Nu blir det duschen sen Uggly Betty och Desperate housewifes :)

Häng med till Lady Gaga vettja!

Hello sunshines! Är fri nu ända tills kl. 15 på torsdag! Yeah baby! Ska snart börja baka för jag har minsann bjudit in folk på kalas imorrn! Jadå. Eller kalas, menar tjejmiddag. Det är den granna onsdagen serru! Vad jag ska baka och laga för mat avslöjar jag inte förrän vi har ätit det. Får inte ruin the surprise för gästerna liksom! Blir lilla tjejligan - Sofie som är i Polen.

Brukar hoppa runder mellan vilka låtar jag har dille på... för tillfället är denna underbara låt nedan. Hon kommer ju till Malmö i november! Usch, känns hemskt att prata om november just nu men ändå kul att något kul kan inträffa på den pissigaste årstiden det finns.. Sååå... Vem följer med mig till Lady gaga?!!! Vi smalar ihop ett stort gäng och dansar till henne i Malmö arena! Jadå, skriv upp mig!

Lady Gaga

Malmö Arena 
Hylliestationstorg 4, 215 32, MALMÖ

Fre, 19 November 2010 19:30


Alejandro, Alejandro, Ale Alejandro, Ale Alejandro..

Detox

Jahapp, nu när man har hållt på och vårstäda för fullt här hemma veckan som var kände jag att det var dax för en vårstädning av kroppen! Ska gå på en detox i 20 dagar. Innebär att man dricker någon smörja och äter helt som vanligt. Är alltså inte någon bantning utan rensar hela kroppen från slaggprodukter och man ska känna sig mycket piggare och friskare. Det är första gången jag gör detta men har några vänner som har gjort det och som har rekommenderat det. Och jag är ju verkligen inte den som inte testar! Valde persika/citron smak och det luktar i alla fall precis som isté. Återstår att se hur det smakar. Ska alltså dricka detta utblandat i 1,5 l vatten.
Vill inte lägga upp en nasty bild här på bloggen men ni som är intresserade av att se hur mycket skit vi har i magen kan googla "detox" så får ni se! :)

BOTTEN UPP!

 

Niiiiiiiiiiiiiiiiiice, ser ut som något kloakvatten.

Lite skraj är jag nog allt. Ska dricka en hel sån kanna om dagen!

Vill resa

Vilket fint väder vi har idag. Lite kallt i vinden men så fort det inte blåser bränner det härligt i ansiktet.

Jag, Esse och Gucci har varit nere på gröningen och kastat boll. Sen gick vi till Espresso house för en chai latte. Alldeles för längesen nu ju, Invigde mina nya converse. Mycket sköna!

Är så sugen på att boka in en resa nu... Knappt avundsjuk man är på Andréa som är i Sydafrika! ÅH. Måste verkligen göra en sådan resa snart! Åka runt på safari (jag som älskar djur) och äta exotisk mat. Det är verkligen en annorlunda resa.

När vi får lön ska jag och baby boka vår sommarsemester, can´t wait!


Hit ska vi i sommar! Någon som vet vilket land vi ska till? :)

Military

Ni kan ju inte ha missat att modet är starkt influerat av militärkläder nowadays. Och med militärkläder menar jag inte de kamouflerade byxorna som jag själv använde för en sådär 6 år sedan (FY!) utan khakifärgat och strikt.
Har själv snokat på en jacka på Mango, men den satt inte speciellt bra på. Gillar hur Olivia Palermo (The city) bär sin. Lite mer kvinnligt med skärp i midjan. Själv har jag hittat en mer edgy variant på nätet som jag helt har fastnat för! Måste bara ha den.


Olivia i hennes fina jacka.

Dress i militärstil.

Jackan som jag bara ska ha. Vet inte varför jag älskar den... ibland blir det bara så med vissa kläder/skor. Man faller för något fast det normalt sett inte är något man köper. Det är helt enkelt något speciellt.

Valborg

Hade ni en trevlig valborgrevlig igår? Det hade sannerligen jag. Eller ja, att det var valborg kan kvitta, hade en trevlig "vanlig" fredag. Skiter fullständigt i saker som valborg. Firar in våren hela tiden faktiskt :)

I alla fall, nog om mitt yra snack. Hade planerat lite mys för mig och Esse. Först grillade vi här hemma (första gången i år. Då firar man väl in våren på riktigt?) Efter det körde jag iväg med en ovetandes man bredvid mig... körde hem till mina föräldrar där vi badade jacuzzi! Hade köpt vindruvor (jordgubbarna var mögliga), cider och dumle. Så där satt vi och mös i flera timmar! UNDERBART.

Tog sedan med oss Happy hem då mamma och pappa är i Tyskland och Martin var ute. Ville inte att hon skulle vara själv, har ett alldeles för stort "hundhjärta" för det så hon sov över här.

Och idag har jag bara tagit det lugnt... Kollat på en massa avsnitt av nya Top model. Väldigt skönt men börjar bli rastlös. Ska nog ner och hyra film med baby ikväll, myyyyys!


Helt suddigt pga. ångan.

MYYYYS!

RSS 2.0