SLETEN.SE



Nu var denna helg över, Thank GOD ! Kan dock inte säga att den har gått långsam då jag har haft svinigt mycket att göra. Idag har jag sprungit omkring som en gnu fram & tillbaks vilket resulterar i ömma fossingar ;(

Haha, tycker att det är sjukt kul när man kommer hem och det står 3 st blockljus på vardagsrumsbordet. Inser att Esse har gått loss på Bolaget som har gått i konkurs. Mmm, jättebra ljus behövs alltid. Färgerna på dem? 2 st knallgula & 1 mossgrönt. PUNKT. Behöver jag säga vem det är som tar hand om inredningen här hemma? Haha.


Tanning



Har precis njutit lite i solariet efter ett 13 timmars pass! Esse ringde och tipsade mig om ett sprillans nytt solarie som öppnat precis vis oss. Man får sola gratis hela helgen så tror ni inte att jag skuttade dit? ;) Jätteskönt var det men SJUKT varmt! Inte konstigt när de står på 24/7 nu när det är gratis precis som ägarna sa. De var jättetrevliga! Stod och snackade med dem ett tag efteråt.
Nu blir det vampire diaries innan bingen. Anna sa att hon satt och bölade imorse till det så jag har laddat upp med näsdukar! Haha.


By the way...



Tycker att ni är SJUKT kassa på att kommentera på senaste ! Har inte fått en kommentar på 100 år =
0 inspiration ! ;(


Baby blue



Dessa underbaringar vill jag ha till svart ben i sommar. Det är faktiskt riktigt slappt hett med uggs på sommaren ;D Gillar färgen som faaasen.

Annars, har jobbat idag till 14.15. Höll på att däcka! Vet inte riktigt vad som hände men fick värsta huvudvärken, mådde illa och kändes som att jag skulle svimma. Gick hem och somnade på soffan i 30 min och nu känns det bättre :) Tänkte tvätta av mig sminket och springa runt knuten för att sola i 15 min, sen ska jag hem till my parents för mat & mys! Älskar (NOT!) denna tiden på fredagen när man vet att man har 26 h jobbhelg framför sig, BLÖÖÖ! Men men, om 1 vecka är vi i Dublin! :) Cheers to that!


sjukis





Godmorgon! Inatt har jag sovit sjukt dåligt! Gucci har varit konstig. Låg och darrade non stop och harklade sig. Blev jätteorolig då hon aldrig är konstig? Efter x antal timmar, kl. 4.30, och efter att Gucci kommit upp till mig och skakat, började jag gråta och väcka Esse. Nörd som man är hade man ju googlat "hund skakar & hostar" och vad kommer upp "Har hunden ätit råttgift" osv. Trodde att snäckan skulle DÖ! Esses lösning på situationen var att gå ut med henne. Då kissade hon 10 ggr och bajsade 3 (lite överdrivet, men you get it!) Helt sjukt! Jag var ändå ute med henne 22.30? Naww. Stackaren, fick värsta dåliga samvetet. Hoppa ner på golvet så att jag vet att du vill ut? Då slutade hon skaka iaf, men hon har fortfarande lite hosta så har börjat med en avmaskningskur. Mitt hjärta.

Idag ska jag först ut på Väla med kära kusse som jag inte har sett på 2 månader (!!) Hon lär vara svart så det var tur att man bus:ade igår ;)
Senare ska jag & babe umgås med Sandra & Luan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Esse föreslog kullaberg med vädret tillåter nog inte det. Vad göra när det är kasst väder + no money? Not much. Blir väl det gamla vanliga att bjuda hem dem på middag sen film/bio. Hehe. Men det är mysigt! :) Vi får ha lite utflykter tillgodo när vädret blir lite mer stabilt!


carpets



Tycker att dessa mattor från ZARA HOME är LÖJLIGT snygga! Fy för sören! Love them. Vill bara ha ett fett hus att inreda, då hade jag köpt dessa 2 på momangen! De kostar strax över 4000:- men har fått ett sms (får det titt som tätt) med 50% rea på valfri vara = 2000:- Helt klart värd priset. Fy... Så snyggt med svart/vitt.
Och nej det är inget riktigt zebra skinn utan färgad ko så nu har jag sagt det! :)


NEON





PS. Märks det att jag gillar neon? Haha tröjan matchar mobilen ;)
Och tröjan är mycket mer neongrön i verkligheten.


Jomen eller hur?

Vädret i Helsingborg
Fredag 04 maj
24°



My wednesday!



Hey! Har haft en supermysig onsdag! Började med att jag vaknade sjukt segt, 10.30!! Hade sån panik när jag såg vad klockan var, haha! Innan sov jag alltid till 11-11.30 när jag var ledig men nu får jag sån jäkla ångest! Vaknar runt 8.30-9 nu för tiden så blev rent paff när jag kollade på klockan!
Diskade upp, duschade och fixade mig sen åkte jag & hämtade Emma. Vi åkte ner till Ghenna för att träffa Jessie där då hon klippte sig! Före det var jag & Emma inom Massima. 100 år sedan man var där. Hittade ett par skitfina brallor! Det enda jag störde mig på var fickorna där bak. Det var bara små "flarpar" som dessutom satt högt upp så baken såg ut att vara 1 m lång. Sjukt störigt då de var jättefina framifrån! Får se om jag köper de ändå efter Dublin, man kan ju ha en längre tröja eller linne som hänger för baken. Men som sagt, ska inte handla en massa innan Dublin!
Lyckades boka en tid för klipp också! Har om 2 veckor redan, YES! Har så slitet hår nu så det finns inte...
Sen åt vi på Subway innan vi brummade iväg till Väla.
Det bara blev så att vi hamnade på Bikbok först. Jag har spanat in en tröja på nätet som jag ville kolla på.. När vi kommer dit står det 50% på allt! WOHOO, brudarna blev som tosiga, hahaha! Jag sökte snabbt av området och hittade min finfina tröja! Näst sista, Emma tog den andra! Vadå lotto? Och båda var i S ;) 249 :- och halva priset på det = 125:- man tackar! Sjukt fin neongrön tröja! Blir hett till sommar när man är BRUN! ;)
Köpte en likadan i vitt bara för att + ett par skitfina stjärnörhängen & en neonrosa sportbh. Alltså, allt detta blev 375:- YEJ!
Spanade läget och köpte brun utan sol (THANK GOD!) och ett shampoo med färg i (utväxtens dagar är förbi, halleluja!) Tog sedan en fika på Waynes och vips, så var klockan 18! Vart tog denna dag vägen?
Nu sitter jag här hemma själv och har sjukt mycket överskottsenergi så har städat och fixat! Funerade på att ta en pw men det blir väl mörkt snart?


prommis



Har kommit hem från en promenad på 1,5 timme med Sofie! Vilket underbart väder! Ska tvätta min vinterjacka och slänga ner den i källaren idag. Våren är här för att stanna! :)
Är ledig nu i 3 dagar och då ska jag promenera så mycket som möjligt! Har gått 2 runder om dagen nu både i lördags och igår & det kommer även att bli så idag då jag ska möta upp Emma för en promenad vid 16.30.
Yes, älskar att promenera!


Underbar färg


stars


;)



Hey! Jag lever. Har helt enkelt inte haft tid/inspiration för att hänga här...
Har jobbat kväll (14-21.15) nu i fyra dagar och ska idag jobba extra 13-20.
I måndags var jag & Jessie på äventyr i Malmö innan jobb. Hihi. Får hoppas på det bästa! :)
Ikväll efter jobb ska jag, babe & jasse äta tacos och en massa sötsaker & glo på en film. Imorgon är jag äntligen ledig, aaah! Ska bara slappa & ta en fika med hjärtat! ♥


150412


Pic from yesterday

Har haft en lugn och mysig dag! Började med att jag ringde mamma & skrek i telefonen över fågeln! Hon var i närheten så hon kom upp och tittade på den. Vi skulle först skrämma bort den tänkte vi.. Mamma öppnade dörren men fågeln satt bara kvar. Hon stod bredvid och fågeln satt kvar och skyddade ägget. Sjukt sorligt.. till sist skrek vi på den osv och då flyttade den sig och satte sig på räcket. Då låg bara ägget där och vi bara "aaaaaaaaaawwww" hahaha. Vi kunde verkligen inte. FY! Fick tårar i ögonen. Så vi gick in igen och då gick duvan direkt tillbaks och satte sig på ägget. Ja.. Esse hade inte heller hjärta till att skrämma bort den så nu får den stanna! Den ligger där ute och ruvar för fullt! Så länge tar det väl inte tills ägget kläcks och den flyger ut? Eller?

Sen åkte vi till Åhlens och spanade runder. Hittade fina saker till hallen som vi sen ska göra om :)
Hem till mamma & pappa och bara slappade. Grillade för första gången i år och gjorde svamprisotto till, MUMS!


S.O.S




Alltså seriöst..? Jag har ett problem, haha! Vaknade imorse och gick förbi balkongen och vad ser jag? En FREKKING duva som bygger bo i min balkonglåda! Trodde först att den bara vilade sig men NÄ, nu flyger hennes kille fram och tillbaka NON STOP och hämtar pinnar. WTF? What to do? Har märkt att denna duva har hängt mycket på min balkong den senaste tiden och varit lite förbannad för att den skiter ner mitt räcke, men att den skulle bestämma sig för att flytta in trodde jag aldrig! Vad ska jag göra? Jag kan ju inte bara skrämma iväg dem. Tänk om den har lagt ett ägg? Bruden bara ligger still där hela tiden så jag antar att den ruvan? Eeeh...


5



Grattis på födelsedagen min underbara sötnos!
Vi ska fira din dag på bästa möjliga vis; i skogen med mommi, moffi & Bappe.
Älskar dig oändligt!!! ♥


chill



Hade en mysig kväll igår på Oasen med Sabina, Sanna & hennes vänner! :) Åt som en gris, mums!
Blev en drink på Utposten innan man knallade hemmåt.. Lugn & skön kväll!
Idag har jag 0 ork. Ska bara ta det lugnt. Ut i skogen snart med mina föräldrar & hundarna, fixa med hotell i Dublin, fika ikväll med Bechir (?).


DANCE



Ikväll ska Sanna firas som fyllde hela 25 (!!!) år den 1e april! Blir middag på Oasen sen blir det några drinkar någonstanns! Ska bli jättekul! :) Sabina hänger också på! Wieee. Ska inviga min fina blus! PUSS


pw



Nu ska jag börja med mina pw:s på allvar igen! Gick varje dag innan, har nu haft vinteruppehåll! :) Nu har det dock blivit varmare igen så nu har jag inget att skylla på! Ska gå så gott som varje dag! Har gjort en ny playlist & allt på spotify så jag har lite peppningsmusik!
By the way; vill ha en liknande bikini som på bilden ovan. Snyggt som fasen med en söm på rumpan!


.


My <3 and me


9



Hola! Working day 9.. imorgon är man FREEEE like a bird!
Var riktigt mysigt att fika med Jessie igår.. kul att hitta på något före jobb liksom!
Ska snart bege mig ut på en pw med snäckan, sen blir det jobb 13.15-21.15. CIAOOO !


FIKAPAUS



Nu ska jag snabbt fixa mig sen ska jag fika i stan med Jessie! Ska bli kul att göra annat än att jobba ;) Kör direkt till jobb och kommer hem 21.30. Behöver jag säga att jag längtar till helgen? Åh... känner mig lite gnällig nu faktiskt men det är jag själv som har valt det!


Thai



Look at my black behind... Knappt man saknar Thailand.
Hade jag varit rik hade jag köpt ett hus i Thailand där jag spenderat perioden jan-mars i!

Somnade inte förrän 00.30 igår pga. min sleepytime på dagen.. Vaknade 6.50 och trodde att klockan var 9.30... eh? Jaja, nu ska jag gå till konsum och köpa bullar samt frukt som jag ska göra en FET fruktsallad av sen ska jag ut på långrunda med snäckan. Hurtbulle YES! Har ångest över att jag inte har varit ute på långrunda med henne på flera dagar.. det har ju regnat och då går snäckan (eller jag) inte många meter utanför dörren ;)


abstinens



Min powernap förvandlades till en sleepytime på 1,5 timme! Haha. Vaknade med snäckan på mig och invirad i 2 filtar. Skönt..
Alltså, ni kan inte förstå vilket shoppingsug jag har nu. Känns som att det var FOREVER sedan jag köpte något till mig.  Har lagt alla pengar till lägenheten, nu vill jag bara göra en total makeover.. färga håret, träna mig till värsta kroppen, köpa nya kläder, skor, accessoarer. Hittar såååå mycket fint nu, speciellt skor, och det krävs väldigt mycket för att jag ska motstå att klicka hem det! Åh... har ju shoppingstopp innan Dublin! Som man kommer att gå bananas där alltså. Wohooo, Topshop & River island <3


powernap



Ska lägga mig i soffan och powernappa med Gucci. Är jätteseg... Har haft 6 öppningar i rad nu, är inne på 7 arbetsdagen, 2 to go! Igår somnade jag ändån kl. 21.30 i soffan... INTE OK! Missade halva Lyckan i La och den nya serien Wermland forever ju! Får se på 3play sen när jag vaknat :) PUSS


Yellow



HETA skor! Topshop har fått in sååå många fina heels! Har inte köpt ett par högklackade på hur länge som helst då jag verkligen inte har hittat några, men nu hittar jag hur många som helst! För några år sedan köpte jag lätt ett par heels varannan månad...Tycker de är så fina då de är annorlunda. Vill ha dem till svarta ben i sommar. Gult är fint! OM jag ska in på Toppan i Dublin.. shoooff, där åkte de fickpengarna! ;)


Look at all the foooood!





Nom nom.


Hair



Vill lära mig att göra inbakade flätor så att jag kan göra en lika fin frilla som Kim!


tuesday



Sitter här i soffan och äter choklad & dricker té :) Lyx.. ska kolla Gossip girl & DH snart.
Igår hade vi så mysigt hos mamma & pappa. De hade gjort värsta buffén med mat, ni anar inte så mycket! Ska visa bilder senare. Massa gott och så mycket tid som lagts ner... Åt tills jag nästan sprack! TUSEN TACK!
När jag, Esse & Martin satt och diskuterade iphones idnr. som varje mobil har så skulle vi alla kolla "vårt" nummer. Man kan trycka in lite knappar så kommer ens id upp. Det är kanske 15 siffror långt, så säger Esse "Gissa vad mitt slutar på!" och jag "89!!" "Hur visste du det?!" tänkte att haha nu driver du men så vände han mobilen mot mig, 89! Hahaha, 1 på 100 att man gissar rätt! Borde spela på lotto eller något! Lite kul att se hans min faktiskt..
Nu ska jag bara slappa resten av dagen. Ska göra god mat till babe när han kommer hem ♥



Cool shoes




angel wings





Verkligen ÄLSKAR dessa jeans! Färgen är helt underbar och de söta vingarna fram på fickorna och på rumpan är so cute! Dock är inte priset det.. 3000:- går de loss på!

Ikväll ska jag & babe hem till mami & papi och fira lite påsk :)


Keeper



Nu var jobbhelgen över, only 5 days left! ;)
Jag har ändå världens bästa kille! Inte nog med att han gjorde tacos till mig igårkväll nu har han även diskat hela berget efter oss (jag, esse, dino & jasse) från igår och ställt sig och gjort chili con carne trots att han själv har jobbat ett 12 timmars pass. He's a keeper!!! ♥


GOLDEN





FINASTE skinnjackan jag sett på länge! Känner mig lite b i mina svarta, vill ha en ljus till vår/sommar och hur glammig var inte denna? Tänk till en riktig bränna... OH! Måste prova den i Dublin och sitter den som ett smäck blir det att dra Visa direkt!


MUSIC



Dessa 2 låtar tjatar jag sönder för tillfället! My love Rihanna & J-lo feat PITBULL!! <3
Riktiga sommarlåtar, vill ha sommar NU.


I'm alive



Hey! Jag har inte glömt er, har bara haft dåligt med tid... Igår jobbade jag 7.45 - 14.00 goa röda $$$
Sen gick jag hem och la mig i Esses knä och somnade i 1,5 timme. Var så fruktansvärt trött. Vaknade vid 16, städade & handlade mat till kvällens gäster Sandra & Luan ♥
Vi gjorde mumsig bakad potatis med kalkon&chili röra. Sen gjorde babe efterätten som bestod av stekt ananas och knäckglass!
Det var en mysig kväll som alltid när vi umgås!
Nu har jag min helg and you know the deal. Dit i gryningen hem vid skymningen, haha!
Nu ska jag dessutom jobba extra på måndag vilket betyder att jag jobbar 9 dagar i streck. Nu är jag inne på dag 4. YEJ! Måndag är röd den med och jag jobbar bara 7.45 - 14.00 så det är för bra för att tacka nej till.
Vill bara skrapa ihop så många timmar som möjligt denna månad så jag får en FET lön den 25e maj så att jag kan boka min semester + lite andra saker! Kanske STOCKHOLM?!! NÅGON?! Hahahahaha.


BEACH 2012



Underbart väder... Idag jobbar jag extra 12.30-20.30 ! Goa pengar till sommaren. Det är typ allt jag tänker på nu, pengar. Jag vill göra så mycket. Vill som sagt se Pitbull i Stockholm (då blir det övernattning där + shopping) sen ska jag & hjärtat åka någonstanns i sommar förhoppningsvis Sardinien & ja, sen ska man leva här hemma med :) Cash is king !
Började min morgon med hemmagjorda ne... ne.. chokladbollar (HAHAHAHA SABINA) till det ett stort glas apelsinjuice. Älskar kombon apelsin/choklad. Riktigt nyttig start på morgonen, HEJ BEACH 2012!
Nu ska jag ut på en pw & husletande med Gusse innan jobb, CIAAOOOOOO .


SHORTS



Time runs away



Lediga dagar går så fort, WHY?! :( Har nyss varit ute på en lång runda med Gucci. Träffade pappa när han cyklade. Nu ska jag göra min goda svamprisotto och sen ska jag & hjärtat kolla skräck, hoho!! :)
Ska vara sådan brun som bönan ovan är när jag åker till Dublin om 1 månad. Nu får det vara nock, orkar inte vara så här blek och dassig mer. Veckan innan ska jag sola 3 ggr så att man har byggt upp lite färg. Ska bli så skönt att få resa och se något nytt! Är trött på vardagen.


CALLE OCHO



Pitbull kommer till stockholm den 3e juni. SOM jag vill gå! Ingen som vill med? :)


HOME

Här kommer bilder från vårt kök & sovrum som jag har gjort om! :) Är jättenöjd! Dock är inte sovrummet klart! Ska som sagt köpa en sån hylla och sätta en massa fjärilstavlor i olika storlekar ovanför sängen, sen ska jag sätta en stor, pampig spegel ovanför byrån och en lampa! Sen lite svart/vita kuddar i sängen and I'm done :)

FÖRE
Skitfult. Nu tänker man "Hur kunde vi ha det så?!" Lathet. Tycker det ser så kallt och stelt ut. Inte alls mysigt.. Ursäkta de kassa förebilderna, de är tagna med iphone. Och jag vill varna för bilderna överlag, HAHA! Sämsta fotografen i stan. Allt ser helt snett ut :P Åh.. men det är rakt i verkligheten.





EFTER
















GILLAR NI DET?
Både jag & hjärtat trivs sååå mycket bättre här nu! Ska bli megakul att sätta upp tavlorna & spegeln sen också, sånt gör så stor skillnad i ett rum. Det blir mer komplett.
Rekommenderar verkligen att köpa glas till bord och byråer, det ser mycket lyxigare ut!


Mys i LA



Har haft en mysig eftermiddag i Landskrona med Emma! Där finns sååå mycket fint i inredningsbutiken, kan gå där en hel eftermiddag. Köpte dock inget, vilket var lika bra då jag har gått way over my budget redan denna månad, haha! Satt ute och fikade på Espresso house i solen. Åh så skönt det var :) Det riktigt brände i ansiktet.
Nu ska jag städa som en idiot här hemma så det är kliniskt rent och doftar Ajax. Sen ska jag ut på en pw i skogen med Gucci & förhoppningsvis Esse.
Ikväll ska jag fota köket och sovrummet så då får ni se hur det blev!


FJÄRIL


Bild från Gynning.net

Har inte haft en aning om vad jag ska göra av väggen i sovrummet. Tycker det ser lite tomt ut att ha speglar på varsin sida och inget i mitten. Sen vill jag inte bara slänga upp något för att.. Men efter att ha kollat runder på nätet i några timmar fann jag det. SHIT så fint! Får härma Gynning lite ;) Ska ha en hylla som jag ska spika upp och sedn sätta upp en massa fjärilstavlor med svarta ramar. Kommer passa som handen i handsken i vårt nya sovrum :D Har hittat en sida som säljer dem och allt!





summer




LITE man saknar sommaren när man ser dessa bilder från ifjol. Såå bruuun!! Det borde vara olagligt att vara så blek som jag är nu! Usch, grådassig hy.
Och Andréa & Ola åker till Miami imorgon.. Jag är inte bitter..


Love interior



Idag var jag & hjärtat på en roadtrip till Ängelholm! Hämtade vårt kära glas and guys,.. det blev sååå fnt! Värt varenda krona! Så nu är köket offieciellt klart!! YEJ!
Igårkväll satte vi även upp gardinerna som mamma varit så snäll och sytt till mig! ♥ Äe, skitsnyggt blev det! Annorlunda och grymt coolt.. Ska ta bild på det! Dock är inte sovrummet helt klart. Vill köpa en maffig spegel som passar in ovanför byrån, en glammig lampa och en fet hortensia i kruka. Sen är det klart :)
Imorgon ska jag & Emma åka ner till Landskrona för att spana i den fina inredningsaffären som jag nämnt förut.. blir en fika på det! CIAO.


Lampor




Hur coola är inte dessa lampor?


No rest



Idag har jag rännt omkring som en skållad råtta. Vilodag my ass! Först skogen med mamma & hundarna, sen auktionsverket. Sen Ikea, Väla, Krauta, Maxi med Esse & Jasse. Tog en fika på Espresso house.
Nu har vi nyss borrat upp speglarna i sovrummet (haha, som OM att jag skulle kunna hålla mig tills nästa månad?!) och det blev SUPER! :) Esse är nöjd han med :) Har även köpt typ till gardiner och ska snart bege mig hem till mina föräldrar för en fika & för att sy gardinerna. Mja, lugn söndag! Väldigt produktiv dag!
Oh, JA! När jag gick in på Iems så fick jag syn på mitt älskade antilop skelett som jag har letat land & rike efter! De hade tydligen fått in nya fast att biträdet senast i söndags för en vecka sedan sa att de inte skulle få in fler.. :S Tur man kollade! :D Så nu är jag en lycklig tjej! Hela köket blir klart imorgon då jag ska måla allt + sätta på glaset, YEJ!


RSS 2.0