It's getting late but I don't mind.

Ja, jag är väl inte den enda som har fastnat för David Guettas senaste Memories? Love it! Sommarhit, jadå!

Annars började jag dagen med att titta in hemma hos föräldrarna i Ramlösa. Mamma kom hem tidigt imorse och jag var ju tvungen att hälsa henne välkommen hem :) Brun som en pepparkaka är hon... orättvist. Tur det finns brun utan sol ;) Värsta var ända för några dagar sedan då en likblek kund på jobb (som är sjukt störig för övrigt, hon är inte helt 100) säger till mig från ingenstans "G U D vad du är blek flicka!" Jaha ? ! Tack för den.

Nu yrade jag iväg helt... Kollade på alla saker som hon har släpat hem. En jäkla massa fina sommarklänningar! Jag vill okså till Indien och shoppa! :D Skitfina saker! Ska försöka norpa åt mig en blommig underbar klänning så visar jag er sen! Sen klockan 1 bar det av till jobb. Har jobbat till stängning (21.30) och efter det hem till mami and papi igen, kollade på Indien fotona och begav mig hem. Och här sitter jag nu :) Jäkligt utförlig beskrivning av min dag!

Längtar tills på lördag för då blir det utgång med de bästa!

Ska fota alla saker som jag köpte i Malmö i fredags och lägga ut här imorgonbitti. Gick in på Mango och plockade åt mig halva affären in i provrummen. Blev att jag lämnade affären med 3 st. klänningar, ett par leggings och en t-shirt. Sen köpte jag en vårjacka på H&M och lite smycken i favvobutiken nr. 1 inne på Entré där jag alltid hittra en massa fint. Men som sagt, kommer bilder på det imorgon. Tills dess; NATTI!


Sista delen av Londonbilderna

Oki här kommer de sista Londonbilderna. Åh, vad jag saknar London! Förhoppningsvis tittar jag förbi där igen i sommar! ;D


Sann lyx är att äta frukost på Starbucks varje morgon. Mums. Scones, fruktsallad och varm choklad.

Tog en taxi till Old spitlefields market. En stor marknad med allt ifrån smycken, kläder, tavlor och mat. Köpt mitt fina fatimas halsband här.


Underbara blommor på marknaden.


Sen tog vi en taxi tillbaks till Buckingham palace! Så mysigt och fint väder.

HAHAHHAHAH! Fy vad jag skrattar när jag ser detta fotot. Jag ser ut som ne kort och fet dvärg! Helt galet, jag är ju lika bred som jag e lång. Konstigt.... jag är ju typ den avlångaste spinken som finns.

Bilden som var given när man är på besök i London. Dessutom en röd buss i bakgrunden, check.


Sedan begav vi oss till ett fancy varuhus där vi skulle ha lite afternoon tea. Sååå jäkla gött!

MUMS

En trött och sleten jag... Helt slut efter intensiva dagar med ur mycket vandring som helst.

Efter vi varit och fikat tog vi bussen tillbaks till hotellet, hämtade våra saker och begav oss tillbaks till busshållsplatsen igen. Vi hade sån sjuk otur under hela vår London vistelse när det kommer till bussarna. Missade hela tiden bussen precis, vilket i och för sig inte gjorde mycket då de gick ca var 5-10onde minut (även på kvällarna). Även nu missade vi den precis och det kändes som att vi väntade i evigheter på att nästa buss skulle komma. Blir nog också så när man är lite nojig över tiden. Och det hjälpte inte av att ha Sanna bredvid mig som flippade ut helt... hahah. Försökte hålla mig lugn.. men till slut tog vi en annan buss som vi visste gick mot samma håll, hoppade av vid Big Ben och viftade åt oss en taxi fort som fasen. Vi måste ha sett riktigt roliga ut.. helt hispiga! Öppnar dörren och kastar in väskorna "How far is it to Victoria station?" (tågstationen city-gatwick) och taxichauffören vänder sig om "Maybe 40 minutes" WHAT?!! Haha, han bara flippade med oss. Typ nära att vi missade flyget. Kutar ner till stationen, ser att tåget går direkt, hoppar på, skuttar runder överlckliga "Yes, vi klarade det" men nä, då knackar konduktören (?) mig på axeln och säger "Girls, you're on the wrong train. It's that one who leaves now" också pekar han på tåget på på andra sidan spåret. Vi kastar oss ut och när jag var så nära att jag kunde röra det körde tågskitet iväg... Också står där några killar som jobbar där och flabbar åt oss! Hahaha, vilka jävlar. Jaja, så vi får gå tillbaka till det andra tåget som går 20 min senare och flippar ut lite till.. men ja, hem kom vi. Det var precis. Ingen lång väntan direkt :)

Sjukt rolig resa! Har inget ont att säga om London. I love it! ♥

Datorn är back in the game!

Tooooodels! Nu har vi alltså äntligen fått tillbaks datorn, den överlevde. Lite operationer krävdes men den är nu tillbaka stronger than ever! Väldigt skönt ska jag erkänna. Man känner sig lite avskärmad utan datorn... haha.

Ska lägga upp de sista bilderna från London, så kika in senare :D

Tjing från Ramlösa!

Har alltså fortfarande ingen dator.. men har under denna veckan utan dator insett att jag faktiskt överlever. Gud vilken skön insikt. I normalt fall sitter jag vid datorn varje dag. Dels för att uppdatera bloggen, dels för att kolla in nya kläder, dels för att läsa andras bloggar. Trodde jag skulle få abstinens utan dator men det har gått bra...:)

Fick dessutom nyss reda på att en vän till mig har fått en son! Grattis till Sofia och Erik :D Äntligen tittade han ut efter mer än 2 veckors "försening". Helt galet att du är mamma nu!

Och om två timmar ska jag till Malmö med Emma och Djulle för shopping! Har höga förväntingar på denna dagen! :D Hoppas att jag hittar en ny jacka och lite koftor. Wieee :)

Och ikväll ska Andréa göra våfflor till mig!! Mums, perfekt fredag eller?

Still here

Sorry för den kassa uppdateringen men jag har en jäkligt bra anledning till det; vår dator där hemma har fått något virus och går inte ens att starta! Skittråkigt... mest för alla bilder som jag endast har på datorn (varför är man alltid efterklok och slår sig själv i huvudet för att man inte har bränt över dem på skivor?!) Jaja, jag hoppas verkligen att den blir lagad..

Är alltså hemma i Ramlösa nu och skriver på mamma och pappas dator. Har precis varit ute i Bruces skog med pappa och hundarna... Skönt att komma ut lite! Ska fika snart och sen ska jag hem och laga lite middag. Andréa kommer ikväll så ska vi ha twilight/new moon maraton! GREAT! :D Köpte New moon igår på blue ray.

Annars tänkte jag mest berätta om världens sötaste kväll som jag hade häromdagen. Närmare bestämt i torsdags.. Jobbade 12-19.30 och sen skuttade jag hem till Emma. Hon hade lagat en jättegod pastarätt till mig och när jag sitter vid köksbordet säger hon "blunda" också slänger hon fram en flaska av min favoritchampagne! Haha, jag bara what's the ocasion (?) Såååå söt! Så vi satt och delade på flarran. Skitgott var det, maten och allt. Sen säger hon "Jag har köpt dina favoritchips!" haha också kollade vi på Ugly truth och gottade med choklad, ballerinakex, chipsen och champagne. Gud, varför är du inte en man Emma?! Haha, prefekt kväll! Så himla mysigt. I owe you big time... Ska hitta på något gott att bjuda på! Tack igen.

Vi hörs när vi hörs!

Fortsättning London bilder


Här har vi precis lämnat Madame Tussauds och satt oss ner på en italiensk restaurang. Jag åt sjukt god ravioli med svampfyllning.


Suzie på restaurangen.


Jag: "Ååååh vi måste ha typiska Londonbilder med deras fina hus!" Sjukt fina och mysiga hus/lägenheter hade de. Allt var så rent och fint och det var blommor utanför varje hus.


Utanför mysiga Hyde Park som ligger mitt i London. En jättestor park där man kunde rida, fika, åka med en trampbåt (ja ni vet vad jag menar) fika osv. Fullt med liv! En massa ekorrar överallt.


När vi hade gått igenom parken kom vi fram till Harrods (bruna byggnaden bakom oss) Sjukt fint var där! Har aldrig sett ngt liknande. Deras toalett hade en liten dam som visade en till sin toa, sen efter fanns det handkräm och en jäkla massa parfymer vid handfatet. Alt var så lyxigt! De hade en champagnebar där folk hade beställt in flaskor (och klockan var 14) och det spelades operamusik... Mys!


Bussarna var prydda med fina bilder...;)


På kvällen gick vi ut och åt god mat!

Jag åt fish and chips! MUMS! En hel jäkla fisk fick man!

Nu: Jobb till 19.30.


Godmorgon!

Är uppe och tvättar! Fantastiskt vad duktig jag är! Kikade in på Sannas blogg och såg att hon hade lagt upp en massa nya bilder från London, så varsågod!

På lördagen begav vi oss till Madame Tussauds! Var ganska lång kö och vakten kom och sa att det skulle ta 1 h och 45 min. Kom an tänkte vi, kön gick ju riktigt fort och vips på 20 min var vi framme vid dörren. Men ja, innaför ringlade kön sig väldigt mycket längre så vi stod i kö i ca 2 timmar ja. Det var i alla fall värt det! Har man varit i London ska man bannemej ha varit på Madame Tussauds. Sååååå turistigt, I know.


Utanför


Stötte på dessa killarna i kön!


Fick gå på röda mattan..



OHLALA! Haha, denna bilden blev sjukt konstig. Isätllet för att båda ska se verkliga ser båda ut som dockor.


Ser ganska nöjd ut! :)


Leo.



Haha, moooove!


Ahahahahah, vad jag skrattar när jag ser detta fotot! Det ser verkligen ut som att Julia Roberts kör omkring Sanna i en rullstol. Skulle föreställa en tron! Hahaha.



Audrey Hepburn



Hahahahha så bra bild! Vart får du allt ifrån?: )





Haha Sanna mötte sin största fiende och gav igen för gammal ost.


Haaaaaaaaaaahaa. Så bra! Där stod en fotograf och skulle ta värsta proffsfoton. Var kö till dessa så det stod en massa och väntade. Alla typ satte sig i stolen snällt, så var det Sannas tur. Hon går fram, slänger upp fötterna på bordet och ja..:)

Nu ska jag tvätta vidare sen slänger jag in en jäkla massa bilder. Bla. från Harrods!


Nu får våren komma!

Slänger in två bilder som gör mig varm av att titta på. Vill ha våren nu, på riktigt!



Nu: Jobb till 21.15..


Shopping from London!

Alltså London är den BÄSTA shoppingstaden som jag någonsin har varit i! Helt galet vad mycket affärer de har där.. Topshop som är en av mina favoritaffärer var på tre våningar varav en våning säkert hade storleken som mitt jobb (City gross) så även fast det var sjukt bra var det också sjukt överväldigande och man visste inte riktigt vart man skulle börja. Blev inte så mycket shopping därifrån, hade önskat mig mer kläder men vafasen, jag kan vara ganska kräsen och tänkte att jag ska inte köpa bara för att. Grymmaste shoppingstaden i alla fall!

 


Ring som ni har sett innan. Grym när man går ut!


De hde sjukt mycket Tresemmé produkter! Har letat här hemma men inget har kommit till Sverige. Där hade de en hel avdelning och det var mycket billigare än här hemma. Tror att man fick tre st. produkter för 12 pund vilket motsvarar 130-140 kr. Här hemma kostar (det vi har) 89 kr st.


Ett nytt favorithalsband som jag köpte på Old spitlefields market. Fatimas hand.. Detta blir mitt tredje.


Två st. snygga bikinitrosor.


Ett stort halsband! Yej! Fanns en jäkla massa där men detta fastnade jag för. Kommer att bli skitsnyggt i vår/sommar med en enkel tshirt/klänning.


Mina nya grymma ankelboots som kostade 30 jäkla pund! Alltså 330 svenska kronor! Vilket kap!


Fint armband från All saints.


Det enda klädesplagget jag köpte! Ser jäkligt dassig ut på bild men den är riiiiiktigt jäkla fin på! Snygg i sommar till brännan. Köpte den inne på Topshop.

NU: Promenad med Sabina, Gucci och Geisha sen jobb till 21.15...


Mama's on a plane to India!

Japps, nu sitter mamma på ett flygplan med destination Goa, Indien. Buhuuu! Why leave me here?! Hade inte tackat nej till 2 veckor i underbar värme. Men nähe.. hon åker med en tjejkompis. Jaja. Hoppas att ni har det kul, verkligen.. Haha, nä skoja. Kommer att sakna henne! 2 veckor går fort...


Annars hade jag en fantastisk dag igår! Gick nere på stan och köpte två nya koftor och tog en fika med Jessie och Andréa. Jättemysigt! Sen gick jag hem också åkte jag och Esse och storhandlade. Efter det en tripp hem till mina föräldrar för ytterligare en fika och en hejdåseeyalater-kram och vips så var den lediga dagen slut! Men bra va den.


Ska ta och äta frukost nu sen ska jag fota sakerna från London!

 


Taskigt mamma!


SOL!

Och brillorna åker på!


Vaknat upp från min koma

Vaknade upp från min koma imorse. Ja, det är precis vad det känns som. Efter jobb igår var vi ute och hämtade min digitalkamera som de hade bytt ut helt, YEY! Tack för den :) När jag lämnade den var jag övertygad om att de skulle neka en ny men jag fick alltså en! Härligt! Så nu ska jag ta en massa foton. Ska fota lite av sakerna som jag köpte i London bla. I alla fall.. efter det åkte jag, Esse och Gucci ner till norra hamnen, köpte med oss fika och satte oss i hamnen. Så himla mysigt! Man fick verkligen vårkänslor! Massa folk ute.

När vi sen åkte hem mådde jag sjukt dåligt... var dessutom ganska sleten efter en helg med morgonpass. Somnade här hemma.. vaknade upp, somnade igen. Kunde knappt äta... Kollade på två st. fotbollsmatcher till Esses stora förtjusning. Skulle egentligen gått och sett Alice i underlandet på 3D men det var inte läge för det... Till sist pallade jag inte av denna vakna-somna dvala och gick och la mig kl. 22. Tänkte att jag säkert kommer att vakna vid 1 och vara superpigg då jag hade sovit mer eller mindre hela eftermiddagen.. Men jag sov som en stock ända fram till nio. Haha! Ja, de säger att sömn är det bästa skönhetskepet så idag måste jag vara jäkligt snygg!

Nu ska jag och Esse snart hem till hans föräldrar och fika! De har kommit hem efter 2 månader i Montenegro. Sen ska jag träffa min lilla snäcka Jessie för en mysig fika på stan! Hoppas att man kan sitta ute! Hörs senare!

Förresten snart är det release för New moon. Rättare sagt natten mellan fredag/lördag! Åååh, Can't wait! Är ledig i helgen så jag ska ut på Väla och köpa den! :) Twilight/New moon maraton på söndag kusse?! :)

 


London baby!

Nu har Beche precis gått hem och jag ska snart knalla ner i sängen. Känner mig rätt så sleten efter en heldag.
Var ändå så pass snäll att jag kikade in här för att visa er lite bilder från London som Sanna har lagt upp på sin blogg ikväll. Är från första dagen... mer kommer! Usch, man ser så sleten ut. Men egentligen, vad förväntar jag mig efter att ha vaknat tre på morgonen och rest runt? Nä, just det... Haha.

På planet. Visst ser jag rödhårig ut på bilder? Så ser ju inte mitt hår alls ut i verkligheten... (?)


Hahahaha! Så jäkla FUL! Första bilden på brittisk mark! Knappt stolt :D Alltså här hände världens roligaste sak som jag kommer att skratta åt i resten av mitt liv. Ni vet när planet har landat och alla får så jäääkla bråttom av och ändå måste stå upp och vänta tills att dörrarna öppnas och ändå måste stå och vänta på resväskorna? Ja, vi sket i denna hysteri och satt kvar tills alla hade gått av. Gick sen i denna glasgång med en stooor väntesal bredvid. Gick och dörrar öppnades....gick 10 m. och dörrar öppnas.. ja, så i ca 100 m. när helt plötsligt nästa dörrar inte öppnas! Haha. Vi hade gått omkring och flabbat (och tagit detta fula foto) så vi tänkte att vi kanske hade missat en liten dörr som man skule gå ut genom. Bestämmer oss för att gå tillbaka en bit för att undersöka det men kommer inte lång då dörrarna bakom oss också var låsta helt plötsligt! Går fram och rycker i dörrarna framför oss, helt låsta. Shit vafan ska vi göra?! Där står vi två st. förvirrade svennar i en glasgång med säkert 1000 pers på andra sidan. Haha. Så ser vi en knapp där det står emergency på och känner att jag vafasen vi har ju inget val, här kan vi ju inte stå. Sanna trycker på knappen, säger att den inte går att trycka in. Fram kommer jag "Amen du måste ju ta i!" och det visar sig att det är en bricka som jag trycker in så att hela knäcks och värsta alarmet går igång i hela huset! Hahahhahaha. Vi bara stirra på varandra helt panikslaget! HELVETE! Haha. Kommer bara ihåg att jag mitt i paniken säger "Fan, Sanna du får sköta snacket!!" Trodde ju att vakter skulle komma springandes och skälla ut oss... men efter en stund av panik öppnades dörrarna :) Så de hade väl trott att alla hade gått av och stängt dörrarna. Aaah... vilket minne. Resan började ju bra!


Haha, precis före "olyckan". Konstigt att vi hamnade helt efter när vi skulle hålla på och fula oss..


TURIST JAVISST! Okej. Här har vi blivit körda åt HELT fel håll av den suraste chaufför jag mött! Bitter jäkel som borde ha pensionerat sig för 10 år sedan! Visade honom en lapp där den fullständiga adressen med nr och allt stod på och han bara muttrar tillbaks "Is it in Camden?" Bara vafan vet jag?! Det är ju första gången jag är i stan. Sur som ett äpple kör han oss igenom vääärsta lyxområdet (visar sig vara vid Harrods) och släpper till sist av oss utanför ett flådigt jäkla hus! "Here it is! Number 1" Eeeeh. Jag och Sanna bara tittade på varandra och flabbade. Javisst.. Säger till henne att jag inte pallar tjaffsa med honom så vi ger honom pengarna säger "Thank you and goodbye!" får inte ett jäkla svar tillbaka utan endast the dust från honom när han kör därifrån. Kollar vilken gata vi står på och den hette Thurloe street utanför hus nr. 1. Vi skulle till Thurlow  street nr. 77 !!! Hur kan man se så fel? Eller nä, han visste inte vart det var och bara kastade av oss. Stackars små tjejer i en främmande stad. Gubbe! Så här på bilden har vi gått till en liten kiosk och köpt en karta och upptäcker att han har kört oss i HELT fel riktning, längre bort än vad vi var före. TACK! Tog tunnelbanan.


I nästa taxi som tog oss från tunnelbanan till hotellet..Riktigt fina taxibilar med stor plats! Billigt som tusan med. Blev lite bortskämd med att åka taxi.


Vårt mysiga lilla rum! :)


I en skoaffär! ♥ Köpte dessa grymma stövlar med nitar för endast 30 pund!!! (330 kr) Skall användas flitigt i vår :)


På Oxfordstreet! Så mysigt med alla affärer och allt liv! Affärerna hade öppet till 21 även på helgerna!

Det var del 1. Återkommer med mer bilder, bla. från Madame Tussauds!


Lördagsmys!

Shoo! Har jobbat hela morgonen/förmiddagen och direkt efter jobb begav jag mig mot stan för att äta kinamat med Bechir! Himla gott var det och jag var redo att trycka ner lite friterad banan och glass men tiden blev för mycket.. Hälsade på inne hos Andréa också.

Nu ska jag ta och dammsauga + tvätta golven. Tror nog att jag är lite störd... Köpte en ny moppgrej idag och sken av lycka på jobb. Kunde inte vänta tills jag fick komma hem och tvätta golven! Hahaha. Allvarligt störd! Sen ska jag tända mitt nya goda doftljus! :)

Ska hämta min digitalkamera imorgon! Fick ett sms igår om att den var klar, vilket betyder att de har lagat den (?) Härligt! Sen kommer en maaaaassa foton! Ska ta igen på denna fotolösa tid! Och lovar att jag ska visa foton från London. Väntar på att Sanna ska skicka dem. Då berättar jag mer om hela resan..

Ikväll blir det filmmys med Bechir! Tjing!

Remember me

G U D så bra Remember me var! Ja, det var alltså den filmen som jag och Sabina såg och vi gick på den tidiga (18.30) filmen pga. jag börjar 6.30 imorgon (Yej!) Helt sjukt jäääkla bra film! Inte konstlad... bara helt underbart vanlig. En riktig film. En riktig historia. Och så sjukt sorlig. Satt och höll tillbaks tårarna.. Åh, hade man varit hemma hade man suttit och lipat som ett litet barn! Ni måste se den.

Köpte by the way ett doftljus på märkesbutiken. Japps, inga kläder denna gången.. men har kikat på detta doftljuset från Volouspa hur länge som helst! 349 jäkla kronor, men hade ett presentkort på 200 kr så det blev bara 149 kr... sånt gillar vi! Riktigt gott luktar det... Tänk herbal essences. Mums!

Nu: Ett glas rött hos kusse innan det blir läggdags!


En vecka sedan man var i London. SJukt!

Hujedamej så fort tiden susar förbi! För en vecka sedan hade vi checkat in våra väskor och gick runt på Londons gator. En vecka sedan! Usch... är redan sugen på en ny resa. Typ till Thailand. Det hade suttit. Men men, snart kommer våren och då känns det lite bättre..

Har börjat dagen med en löparrunda med Sabina! Blev helt slut idag... men det är skönt, då känns det som att man verkligen har gjort någon nytta! Sen hem och tog en varm dusch.

Vid halv fyra ska jag hämta upp Andréa på hennes jobb och sen beger vi oss till Båstad och märkesbutiken! Har inte varit där sedan i höstas och hoppas att de har fått in en massa vårnyheter! Vi ha en vårjacka och pastelliga kläder. Såååå fint.

Och ikväll blir det bio med Sabina.. Gissa vilken film?? :)


ECLIPSE

Sitter och hoppar upp och ner av lycka precis som den lilla tönt jag är! Har nämligen precis sett trailern (hela) till Eclipse. HERREGUD så braaaa!!!!! Shit, kan det bli den 30:e juni???? LÄNGTAR! Bara öppningscenen..... så himla fint. Ni som inte uppskattar Twilight saga är så jävla oromantiska för den sagan är bannemig i klass med romeo och Julia! ÄLSKAR den, men det vet ni väl vid detta laget? Men SNÄLLA Bella, välj Edward! Snälla vem är Jacob? He's a DOG! A DOG! Hahaha, Internt. Men seriöst. Edward all the way.

 LOVE! ♥♥♥


Nytt armband

Igår var en helt underbar ledig dag! Hade lite utav en heldag med Sabina! Började som sagt med lek med hundarna, sen ut för jogging (vilket gick rätt bra! Kände mig så himla frisk när jag kom hem. Dags imorgon igen!) sen hem, duschade och ner i stan. Tittade lite på H&M trend men de hade inte fått in jättemycket nytt... sen blev det en stor fika på Grand coffee (chai latte, firefly, macka, brownie) sen lite ugglande på Spirit och Scorette. Köpte ett skitfint armband på Scorette! Kan verkligen rekommendera deras smycken, riktigt fina! De har blivit sååå bra på det! Fanns fler saker som jag ville ha men lugnar mig.... Sen köpte jag 2 par solglasögon... snart dax för den säsongen ju ;) Jättefina och billiga.

Nu har jag precis tvättat av "snön" från fönstrena! Hallå, lite sent kanske... Haha. Ska klä på mig och gå en lång runda i Jordbodalen med snäckan! Så skönt att komma ut. Klockan tre blir det jobb! Hörs ikväll.


En osminkad bild på mig som jag tog nyss. Har i tandblekning, därför jag håller för munnen. Nya armbandet från Scorette. Hänger en jäkla massa berlocker på... skitfint. Mycket finare i verkligheten. Ringen är från London! Till det aprikosfärgat nagellack som jag köpte igår. VÅR! Var är brännan? Var är solen? Jag är redo..

Eclipse teaser!!

Imorgon släpps hela trailern, can't wait!!! :D Underbar! ♥

Nu: stan med Sabina!


Jogging!

Halloj! Har precis varit ute på en runda med Sabina och hundarna, kom bara hem för att byta om sen ska vi ut på ett joggingpass! Jajamensan, ni hörde rätt. Säsongen har härmed börjat! Måste få tillbaka min kondition. Ska faktiskt bli jätteskönt men förväntar mig inte särskilt bra resultat förrän om 3-4 joggingpass.

Sen sja jag bara dona här hemma. Ser ut som skit! Har inte ens packat upp sedan London. Ska duscha, peela, måla nytt nagellack.... ja allt sånt som måste göras!

Men nu till något roligare; idag släpps en 10 sekunder lång teaser till Eclipse! Fatta som jag har längtat! Får alltså se ett litet smakprov av nya filmen! :D :D Wohoooo, längtar! Lägger upp den här ikväll så watch out Twilight nerds!

Från Eclipse


09.03.10

Ja, då var ettårsdagen här. Helt sjukt så fort tiden går... Man har alltid sagt det innan, men först nu förstår man innebörden av det. Ett helt år. Samtidigt som tiden har gått riktigt fort känns det som ett annat liv vilket det i och för sig är. Man har förändrats, ens liv har förändrats. Denna dagen för ett år sedan var mitt livs värsta dag. Vill faktiskt inte ens tänka på det. Har inte läst bloggen från den tiden, ska göra det nu. Från början. Jobbigt.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det jag känner är en känsla som inte går att få nerskrivet. Det går inte att sätta ord på, jag bara känner det. Tycker inte om att skriva vad som helst heller, inte när det är deep. Vem som helst ska inte få snoka på mitt djup. Spärr. Så är det. Ibland önskar jag att jag hade behållt bloggen hemlig och använt som en dagbok... men vem vet, kanske startar en ny hemlig blogg där jag skriver om mina känslor. Ångrar dock ingenting. Det var bra att jag sa det, att folk vet och att folk fick en inblick. Och framförallt hjälpte det mig.

Nu ska jag och Esse snart hem till familjen.





Hemma!

Yes, har varit hemma sen tidigt imorse. Kom hem halv tre och började jobba halv sju, stabilt! Haha. Har i alla fall haft en helt underbar weekend i London med massviss av vad som är fina minnen. Orkar inte skriva nu, ska sova.. har ju bara sovit tre timmar. Visar bilder osv nu i dagarna. London var en sjukt fin stad som jag absolut hade kunnat flytta till! Vill bara flytta med familj, Esse & Gucci. Vad väntar vi på?

Idag fick jag blommor och en semla av Esse för att det är den internationella kvinnodagen! Blev så glad. Älskar dig. ♥

Living my life!

Sitter här hemma och packar... har på The voice och vilken kommer om inte "Living my life" (heter den så?) med Rihanna och T.I och tanken slår mig, jag lever mitt liv! Speciellt nu när jag ska resa! Det finns knappast något som får mig att känna mig gladare än att ha en resa framför fötterna! Pirr pirr pirr... This is life.

Ska fixa håret nu så att det e någorlunda fint när man vaknar mitt i natten! Kolla så fint väder det ska vara! +6 grader sol/moln! Tar med skinnjackan och hoppas på en premiär av den in the Uk!

Kommer inte att kunna somna inatt, det vet jag.. är alldeles för glad! Men men finns inte mycket mer att säga än hörs på måndag! Kommer hem natten mellan söndag/måndag och sen är det bara att hoppa in i vardagen  och infinna sig på jobb kl. 6.30 måndag morgon! Inte mkt sömn där inte, men man lever bara en gång!

Detta är lite av det vi ska göra i helgen!

Äta ÄKTA fish and chips. Jag har bara ätit "falsk" på Cypern :)


Åka i en röd dubbeldäckare (Och titta på Big ben)


Retas med en vakt!


Dricka té!


Länsa alla butiker på Oxford street!

Där bla. denna butiken ligger ♥


Besöka Madame Tussauds


Hälsa på i detta caféet och ta en cupcake!


Ringa hem från en röd telefonkiosk!


Åka till Picadilly Cirkus.

M.m.!


Tonight is the night!

Hola chicas y chicos! Det senaste dygnet har jag lobbat i 15,30 timmar! Stabilt! Så som det kan gå när folk går och blir sjuka...;) Men men, har tagit en varm dusch nu så jag börjar vakna till liv igen! Ska snart ta tag i att städa inne i sovrummet (klädhögen har växt igen, hallå?!) och sen ska jag plocka fram lite grejer som jag ska ha med i min resväska! Det viktigaste typ, så att jag inte glömmer att packa ner det ikväll. Wohooo, helt galet att jag åker inatt! Myspys! Båten min går 3.50 och tåget från Helsingör-Kastrup går 4.35. Får åka alldeles allena då det inte fanns ett öresundståg från Hbg till Kastrup så tidigt, så Sanna hoppar på ett från Malmö också ses vi på Kastrup! Spännande! Men hallå jag är faktiskt 23 år, ska jag nog klara av! Hoppas bara att jag inte somnar på tåget och vaknar upp i Malmö istället :P 

Efter att jag har städat och donat ska jag ner i stan och köpa en ny foundation sen hem till mamsen och papsen för en hejdå fika + hämta resväskan! Wohoooo! Skriver ikväll igen!!!

sleeeten

Tjabba. Känner mig sjukt jäkla sleten... har nyss kommit hem från jobb, ska dit halv sju imorgonbitti igen... Ska snart nanna, skriver imorgon. FÖR JAG SKA SNART TILL LONDON!


SUNNY!


Förstörd för livet

Ja, vad kan då ha hänt? Haha. Jag satt och väntade på Therese utanför Knutan och framför mig ställer sig en jävla pundare och pissar. Inte alls diskret, mitt vi in/utgången. Fy fan vad äckligt! Ska inte gå in på detaljer. Insåg varför det var så längesedan jag var vid knutan.

Vi åkte i alla fall ut till Familia där vi handlade lite smått och gott! :) Bl.a köpte jag en helt ny underklädesgarderob! Inne på Cubus hade de superrea och det var sjukt fina underkläder från 9(!!) kr st. Köpte för 300 så det blev en hel del! Nice. Sen köpte jag rengöringscremen från rosenserien, en duschcreme från aqualina som doftar spunnet socker, mums! Ska snart hoppa in i duschen och inviga den.

Som vanligt gjorde jag inget av mina små måsten. Så typiskt mig att skjuta upp saker.. Jaja, inte hela världen, fixar det imorgon innan jobb. Ska växla och köpa biljetter till båt/tåg eller tåg?

Igårkväll gick jag och Andréa ner till Bogarts och hyrde Law biding citizen. Sjukt bra film! Helt galen var snubben (Gerard Butler) Kan rekommendera den!

Nä, nu blir det duschen, sen promenix med Gucci, sen jobb... Känner inte för det i detta solskenet men vafasen, det är tre dagar kvar så det är bara att bita ihop! Tjingeling!

Dagens låt


RSS 2.0