I'm alive!

Knappt, haha! Har jobbat helg dvs. 26 h. Då är man pretty sleten. Tycker att det har gått riktigt fort men jag har SÅ ont i benen! Jga är icke van vid att stå så mycket nu efter semestern och igårkväll och imorse när jag vaknade VÄRKTE benen. Inte träningsvärk utan dunkade. Trodde aldrig att jag skulle klara av dagen men en ipren gjorde stor skillnad! Får köpa nya gympaskor tror jag...

I fredags var jag på Nova lund med Jessie ju! Var riktigt kul, längesen man var där. Köpte ett par aaaamazing skor inne på Topshop! Och det behövde jag verkliogen! Ett par höga, svarta. Tom Esse älskade dem och då hatar han högklackat! Sen köpte jag två st. myströjor för 130:-... ja för båda! Vadå kap? Och även det behövde jag. Lever i min ena nu..

Igår efter jobb gick jag ner till stan med Esse, hans bror, Sony och Robert. Åt en langos och stod i pissregnet. Nästan så att man ångrade att man gick ut men jag bara skulle ha min langos!

Tänkte gå nerför backen och slänga mig i solariet i 13 min, sen ska jag hem och duscha, äta noblesse och kolla nya top model. Det är söndagslyx det! :D

Bride maids

I förrgår såg jag och babe Bride maids på bio. Haha riktigt rolig faktiskt! Det som gjorde hela filmen var flygplansscenen.. men man kände ändå igen sig i otroligt mycket i filmen. Absolut sevärd!


The latest..

Jag vet inte om det är mina produkter från Mario Badescu eller semestern som mirakulöst förbättrat min hud till 90%, antagligen både och. Är otroligt lättad över att det är på väg bort, men jag knackar fortfarande i träd, så därför ska jag sola lite de kommande veckorna. Det ska ju verka uttorkande på utslag så även fast jag nu för tiden är emot solarium så ska jag sola lite då och då tills det är helt borta.

Sagt och gjort, trippade ner till sun lux nedanför backen och OH MY, de har fått nya maskiner. Såna stora, raketliknande saker.. När man la sig i den sa den "Hej, välkommen.. hoppas att du får en härlig tid!" något i den stilen, haha. Och tack och hej när man var klar.. Här har det hänt saker sedan sist! Och snacka om att man blev varm! Låg i 13 min och när jag reste mig upp rann svetten på ryggen och en hel pöl låg i solariet, fresh.

Kl. 16 ska jag hämta Jessie på jobb så ska vi dra till Nova Lund och älskade Topshop. Hoppas att de har blivit av med all reaskit och fått in nya kläder! Är så galet shoppingsugen fast jag egentligen inte har råd. När köpte jag något senast liksom?? Vill köpa en helt ny garderob!

Sen ikväll ska jag och babe gå lite på festivalen.. hoppas på uppehåll. Vill se The sounds och äta massa gott. Langos och crepes blir det nog! Stack ner igår efter jobb vid 22 och tog en älgkebab på söder... Det satt ska jag tala om för er, sjukt gott!


Wishlist

Här kommer min önskelista inför födelsedagen!

Valfritt par L.A.M.B skor. Behövs VERKLIGEN! Har inte ett enda par högklackade som jag skulle kunna änka mig att ta på mig i dagens läge. Har inte köpt ett pr högklackade på 1,5 år. Tror det lutar åt de svarta då de kan användas till allt.





Yankee candle



Juicy couture parfym



2 st vinglas från Carolina Gynning Cervera



YSL volupté nr 2



Maroccan hair oil


................................................♥.....................................................

               

Tror ni inte att min fina man kom hem med en rosa victorias secret påse med rosa papper varpå en himla massa trosor låg inuti. Samt flera läppglanser och örhängen. OH! ♥ Tror ni att jag ska köpa upp hela affären när jag är där? Eh, ja! Wieeee! Tack babe!


Livsnjutare deluxe!



Fiiiinaste byssorna ever eller? Villvillvill ha! Inte ofta jag hittar fina byssor, är otroligt byssekräsen.

Nu till en annan sak.. Alltså jag skrattar bara jag tänker på det! Esse och jag var ju på Robert's coffee på väla igår. Det är vårt absoluta favvocafé och emellanåt är jag där lite för ofta... Kommer ihåg strax före min semester när jag hade varit där 3 ggr på lite mer än en vecka, helt seriöst. Så den sista gången skämdes jag för att gå dit..
Igår var vi där i alla fall efter att jag hållt mig borta från fiket på 3 veckor.. Alltså, det kans faktiskt gå en 6 veckor utan att jag är där, sen helt plötsligt råkar det bli att jag är där mycket ett tag. Till saken; Esse ställde sig i kön och jag tog en plats då det var PACKAT på Väla igår. Knappt att man kunde gå där. Sa till honom när han stod längst bak i kön att beställa en chokladboll och någon god, kryddig té till mig. Går och sätter mig och när Esse kommer med fikat lite senare skrattar han och säger: "Jag sa till tjejen att jag ville ha en kryddig, god té. Då frågade hon om det var till min tjej, dig. Jag svarade ja och då sa hon att du (jag) brukar dricka chai latte så detta téet skulle du (jag) nog gilla!" HAHAHAHHAHAHAHAH! Kidding me?! E det beviset på att man är ett FETTO eller? De kommer ihåg vad man beställer.... AH! Så fet jag är. Esse svarade: "Nä, du är en livsnjutare!" ♥

Här kommer dem!

Här kommer lite bilder från Mallorca! Orkar inte berätta ingående utan låter bilderna tala för sig själva! Bodde i en jättefin liten by som hade nära till allt; Palma, Palma Nova, Magaluf etc. Hyrde en bil en hel dag och körde bla till Valldemossa (LOVE IT), var på en dagsutflykt á la svenne till drakgrottor och åkte runt till städerna jag nämnde ovan. Första gången för mig på Mallorca och det var över förväntan (förutom Magaluf!). Överallt var det otroligt rent och fräscht och det fanns en massa, med betoning på massa, stränder att välja mellan. Vår favvis var i Palma Nova. Palma var underbart vackert med små gränder överallt och gamla hus. Dit kan jag absolut tänka mig en weekend med babe!!

Väntar på bilder från mamma men här får ni några så länge.














Back home!

Hellooo! Hemma i regniga och kalla Sverige igen... wieeeee. Börjar man jobba imorgon då... wieee. Hahaha! Nä ska inte vara så negativ, har haft 3 underbara veckors semester och avslutade det på bästa möjliga vis; en härlig vecka på Mallis med mamma! Kommer bilder senare idag.. ska göra ved mig nu och åka ut till välla med bebo. Ska umgås med honom heeeela dagen. Har inte setts på 2,5 vecka då han var i USA, så vi har tid att ta igen!
Kom för övrigt hem kl. 4 inatt och somnade 6 när det var helt ljust ute. Vaknade av väckarklockan strax efter 10 och fick släpa mig upp då jag har morgon imorgon. Kan inte sova till 14 och sen gå upp 7 imorgon. Känner mig dock inte helt 100.. när jag vaknade kände jag mig sjukt bakis? Satt framför tvn och fick näsblod från ingenstans. Aja, inget som en hederlig fika på Robert's inte kan fixa!

Tack mamma för denna fina resan! ♥

MALLIS

Toodels friends & frenemies! Spending a week on Mallorca with mami!


MAAAT!

Nu drar jag och fjällorna till Olearys! GUD vad hungrig jag är! Vad har jag ätit idag? En halv liten morotkaksruta + tre knäckebröd. Här ska det kräääääängas!!! MUMS.


Inte utan ninen!

Nu är även Guccis resväska packad! Hon hade ju inte klarat sig en hel vecka utan ninen! :D Oh, kommer sakna det lilla livet ♥ Hon och pappa ska mysa här hemma.


TOPSHOP


Mario Badescu

Det jag hämtade på posten kom från eleven.. som för övrigt är Sveriges bästa webshop! Är alltid otroligt nöjd när jag handlar där.. Om du beställer på dagen kommer varorna dagen efter, Riktigt snabb + man får en liten påse varje gång med en massa prover.. gillas! :) Det är så jag har hittat många produkter så det är väldigt smart av dem. På tal om webshopar så kan jag säga en som INTE är bra. H&Ms. What's the deal liksom? Ni är Sveriges största klädeskedja men har i särklass den sämsta webshopen jag stött på. Det tar flera månader att få sina saker, och alla saker är helt uppdelade när de kommer. Man kan välja att få allt samtidigt och då får man ju välja den sista leveransen vilket kan vara 4 månader längre fram, annars får man betala frakt för varje paket. Beställde där för ca 3 månader sedan och fick ett paket för kanske 5 veckor sedan.. sen väntar jag på en jättefin väst + underkläder.. fick ett brev för 3 veckor sedan att de var försenade.. jaha.. sen idag fick jag ett vykort att varorna inte finns längre? Jaha.. Skitbra! Haha.

Sakerna som jag fick idag var en mask och en lotion från Mario Badescu. Det är mot problemhy så nu hoppas jag verkligen att jag blir av med mina plitor en gång för alla. Pallar inte.. Men produkterna har fått högsta betyg så jag är full av förväntan! :) Lets make some magic! Fick även en stor necessär på köpet med en massa produkter från märket.. i riktigt stora förpackningar dessutom, inte de vanliga miniförackningarna som man brukar få med på köpet. Så tummen upp för det! Berättar vad jag tycker om en månad..



5/5TOP product!
2011-02-17 av: Ioulia U
I have been suffering from acne for ages :( Nothing helped. BUT Mario Badescu products DO help. This lotion works very fast and results are amazing!Rekommenderas till: Everybody!

Friday!

Heeej! Har verkligen STORSTÄDAT här hemma nu. Tvättat, dammsugat, tvättat golven, dammtorkat, diskat, städat toan, packat.. fixat mina naglar + pedikyr. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut på en stor runda med Gucci samt hämta ett paket på posten. Berättar senare vad som finns i det! :)

Vid 14 ska jag och mamma ner i stan och fixa lite saker och ta en fika. Ikväll ska jag till Olearys och kränga med Sabina och Sanna, ska bli såå mysigt! :D

Hörs sen när jag kommer hem!



Vill inte bara ha hennes hårfärg.. ge mig hennes läppar också tack!

HETA

Älskar dessa fina skor!! Har "bestämt" mig för att köpa de beigea bootsen och de svarta i dessa. Hur granna? Måste verkligen ha nya skor nu när jag rensade garderoben, och speciellt högklackade så dessa är välkomna! Blir som sagt en runda till Toppan när man kommit hem.. Men åh.. de är för jäkla granna i beige också.. haha hopplös!



Girlnight!

Idag har jag och mamma varit ute på utflykt :) Började med att hon hämtade mig 9.30 för att sedan köra till pingstkyrkan där de har loppis.. herregud, folk är inte kloka! Står ute i regnet och köar som om det vore halva priset på Dior. Väl inne hittade vi inte ett skit... klarar inte riktigt av det där. Använda saker.. någon annan som har druckit ur denna koppen, någon annan som haft klänningen på sig.. nä, jag gillar när det luktar nytt och man drar av prislappen!

Sen åkte vi ut till lager 157 i Höganäs. Premiär för oss båda. Där var rätt fint, men jag är sjukt kräsen nu för tiden och hittar absolut INGET som jag vill ha. Mamma köpte i alla fall två st. blusar.. surprise! Välkommen till klubben blus nr. 127.

Är nu hemma och har fikat.. Så mysigt när det öser ner utanför. Snart drar vi till varmare breddgrader ;D Gah, vilket tjat! Men vi förtjänar det! Ikväll kommer mammas väninna över så ska vi kolla på Sex and the city 2 och äta morot- & gurkstavar med dipp! Girlnight!

Apropå kläder och min kräsenhet.. Här har ni en outfit som jag skulle vilja ha ASAP!!! Gud så fin den är.. Allt är fint. Skorna, shortsen, topen, koftan.. PERFECTION! Hade känt mig sjukt het om jag hade gått ut i detta en kväll! Tyvärr ligger outfiten på ca 10 000 så det kan vi ju glömma.. Men har några liknande shorts som jag köpte förra året och som jag aldrig har använt då jag tyckte att det var lite vulgärt med skinnshorts, men sedär.. nu ser man dem överallt så ska nog packa ner dem till mallis. Snyggt med ett oversize linne till.


13/7

Har haft en himla mysig dag idag!! :D Var först ute med Sabina i skogen som sagt! Hade en del intressant att prata om.. sen har jag städat ur mina lådor där hemma. GUD så mycket skräp som gömde sig där! Tänkte ta en söndag sen och gå till bakluckeloppisen med mitt mög..:P Det mesta är ändå fina saker, allt är såklart helt och rent men jag har aldrig använt det mesta. Blir ofta så, speciellt med smycken. Skiftar något så otroligt vad jag tycker om på den fronten och jag glömmer alltid att ta på mig smycken. Det är ju roligt om någon annan får glädje utav dem :)

Sitter nu hemma hos mamma och pappa och ska mysa här resten av kvällen.. Idag saknar jag mitt hjärta och hans kramar extra mycket!

Den 1/8 ska jag färga håret hos Ghenna! Eftersom det börjar närma sig hösten blir jag i vanlig ordning lite mörkare.. Vill ha lite ljusa slingor kvar. Funderar på färgen som Adriana Lima har på fotot nedan, vad tycker ni?

Ha en underbar kväll allihopa! Och btw kom på att det är 1 månad till min födelsedag idag! :D


Steeeeeka!

På lördag bytar jag detta:



Mot detta:



Om jag längtar?! JAAAAAAAA!!! :)

ZARA

Ska nog spana in Zara på Mallis.. de har så fina saker just nu!








Mycket metallic.. älskar det!

Question

Godmorgon vänner! Vaknade alltså för en kvart sedan... illa! Vill verkligen inte sova bort dagarna i Mallis ( inte för att mamma skulle tillåta det) så imorgon sätter jag kl. på 9 och går upp och tvättar.

Ska nu ut i skogen med Gucci och Sabina. Har inte sett Sabina på eeevigheter så vi har massor att prata om :)
Sen ska jag fortsätta med storstädningen.. Rensade ut garderoben igår.. idag ska jag iväg och städa bilen och rensa u mina lådor. Det är så skönt att ha allt rensat och fint när man kommer hem.

Fick förresten en kommentar i bloggen :)


Erika om Ramos:
Jag måste säga att jag verkligen gillar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Svar: Tack så mycket för kommentaren! :) Alltid kul att få kommentarer från folk som man inte känner.. eller nästan alltid ;) Man tror att det är ens mamma och närmsta vänner som läser bloggen då jag aldrig gör reklam för den eller kommenterar med min blogg som källa.. så förstår inte riktigt hur ni guys hittar mig :) Hade varit kul och veta vart alla kommer ifrån och hur ni hittade mig.

Till dig fråga..En sak som ni kanske inte vet om mig är att jag är världens mest otekniska människa! Jag kan verkligen ingenting om bloggar.. det enda jag gör är att skriva och posta, haha. Och det blir inte alltid så snyggt som jag hade velat men jag är inte tillräckligt engagerad för att luska ut hur man gör det sådär supersnyggt. Kan absolut inget.. och ja bloglovin? Antar att det är som man följer bloggar med? :P Jag kan inte svara på detta men min kära vän och bloggproffs SANNA kanske kan svara på det i kommentarsfältet?? :)

Och hädanefter kommer jag tyvärr vara tvungen att godkänna era kommentarer innan de publiceras då det finns lite bittra människor i denna värld! Tooodels!

SUUUUN!

Goooodmoooring sunshines! Hra helt och hållet vänt på dygnet.. Kollar på film till 1.30 om kvällarna och sover till 10.30.. tur att det inte har varit värsta bästa vädret de senaste dagarna för då hade jag haft ångest big time!

Just nu: Längtar som en APA till Mallorca! :) Ingen som har varit där innan som har lite tips på vad man ska göra/besöka? Vi ska vara på den södra, lugna delen nära Palma så glöm tips om Alcudia och Magaluf för det är på andra sidan ön. Vill sååå gärna ha ett par nya solglasögon. Har bara mina fake raybans från Thailand och de börjar bli helt snea och vingliga så mycket som jag har använt dem + inte världens bästa kvalité. Har aldrig köpt ett par dyra solglasögon.. är lite sugen. Vill ha ett par riktigt fina. Älskar solglasögon. Man slipper sminka sig och ser ändå fab ut! Haha. Vill ha båda två nedanför.. de föll mig helt i smaken!!



Do things faster

Kollar på klipp hur man kan göra saker fortare... hahahahha! Tänk vilken tid de har tagit sig till för att göra detta. Riktigt kul.. Gillar parkeringen bäst, ska träna på den. Kolla hur personen i matståndet springer iväg :D
Och innan varje sak som man ska göra snabbare står det hur mycket tid man tjänar på att göra på deras vis..

http://www.wimp.com/dofaster/

Boots

Vill även köpa ett par boots som jag kan använda nu på sommaren. Vet inte om jag vill ha beigea eller svarta?? Älskar beige men det kan vara svårt att matcha medan svart passar till allt. Hade helst av allt velat prova dem i verkligheten, så det blir kanske en tripp till Topshop när man kommit hem från Mallis? :)





SHOES

Want some new shoes... EVIGHETER sedan jag köpte ett par. Vi snackar nästa 2 år sedan jag köpte ett par högklackade... ÖH, normalt?? Hade inte tackat nej till de nedan.






<33

Drömde en hemskt dröm om babe inatt och vaknade upp och saknade honom SÅÅÅÅÅ mycket! Vi åker om varandra så det blir 2,5 vecka innan vi ses :( Fast idag är det 2.. Miss him so much I'm gonna die!! Så är det, man vet inte vad man har förrän man "förlorar" det. Lätt att ta någon för givet..



:)

Igår var jag och besökte Sanna nere i Malmö! Fick se hennes "nya" lägenhet.. Har inte varit där sedan jag flyttade. Mycket mysigt.. Skönt för henne att ha balkong nu! Hon hade bakat kladdkaka med grädde och jordgubbar. Satt och snackade om livet och tiden bara rusade iväg..

Så fort jag kommit hem bytte jag om och sen hämtade Bechir mig och vi åkte ner till stan där vi mötte upp två tjejkompisar till honom. Åt mat på Olearys. GUD vad god mat de har där, väldigt impad. Det var ju precis som cardan. En kryssmeny där man såklart valde oxfilé med potatisgratäng.. sooom jag har saknat det nu när cardan har sommarstängt, men som sagt.. exakt samma sak på Olearys. Får bli fler gånger! Sen åkte vi och såg "Bad teacher" på bio.. Den var helt okej. Tanten gjorde hela filmen.. Sen till hampan som var överfull.

Känner att jag inte har någon inspo att skriva om här.. vad ska jag skriva om??

EN VECKA KVAR TILL MALLIS!!


FIERCE


Miss you

Om några timmar landar bebe i LA. Stackaren har åkt runt och flängt alldeles ensam sedan 6 imorse..ingen dålig resa det där. Men vilken resa han ska få och så mycket han ska få uppleva! Saknar honom redan.. Gillar vädret de har i Las Vegas nu.. haha, 39 grader kl. 9 på morgonen, NORMALT?!!! Han kommer ju svettas bort 5 kg. Bästa bantningtricket? Åk till Vegas!

Sunny skies Sunny skies
32°c (90°f)
SSW 2mph (3kph) 
9 am
Sunny skies Sunny skies
39°c (102°f)
SSW 10mph (16kph) 
Midday
Sunny skies Sunny skies
40°c (104°f)
SW 15mph (24kph) 
3 pm
Sunny skies Sunny skies
40°c (104°f)
SW 15mph (24kph) 
6 pm
Clear skies Clear skies
36°c (97°f)
SW 11mph (18kph) 
9 pm
Clear skies Clear skies
31°c (88°f)
WSW 11mph (18kph) 

-



Sitter och väntar på att bebe och Jasse ska komma hit med mcdonaldsmat!! Har inte ätit mer än 2 mackor idag runt 12 så nu är jag UTSVULTEN! Ska trycka i mig hela bigmac:en på en tugga. VILL INTE ATT BEBE SKA ÅKA!! ;(

Fick den rosa/lila färgade scarfen av babe igår. Tack älskling! Ska inviga den ikväll när jag ska ut med Andréa & co för ett glas vin.


Not like the movies

Målade på detta nagellack igår... GRYMT! Älskar färgen.


MALLIS!!

Gissa vad jag och mamma bokade igår? En resa till Mallis!! :D Ska bli jättemysigt! Har aldrig varit på Mallorca innan men mamma och pappa har varit i samma vik som vi ska till och de säger att det är jättefint så jag litar på dem! Gud vad skönt det ska bli med strand och bad igen... Åker nästa lördag alltså den 16onde och kommer hem på natten mellan lördag och söndag.. sen är det back to work på måndagen.

Nu ska jag dra hem till mamma.. Gick upp kl. 8 för att tvätta, slängde i en tvätt och gick ner 1 timme senare.. då hade den inte gått igång. Stängde av den och satte på den igen och då står det "strömavbrott" på skärmen. GAH, TYPISKT! Esse ska ju till USA tidigt imorgonbitti så vi måste tvätta alla kläder tills dess...


Earring

Sitter hemma hos mamma och pappa, ska snart åka hem. Har ätit pizza ute i trädgården.. Tänkte visa er mitt finfina örhänge som jag köpte i Bangkok men inte har kunnat använda förrän idag då mina hål i sidan av örat inte har läkt förrän nyss. SÅ skönt att de äntligen har läkt! Tog ett jäkla tag.. närmre bestämt 3 månader. De är besvärliga när det är i brosket. Både mamma och Esse har varit på mig x antal ggr att jag ska ta ut dem, men jag är envis... har jag tagit dem SKA jag ha dem.. haha. Älskar det!



Inte bästa bilden men ja... ett kors, en kedja och ett peacetecken.


SEMME!!!

Hör jag.... SEMESTER?! Jadå! :) Så jäkla gööööött! Är halvt levande.. Ska bara hoppa in i duschen sen blir det sängen för mig!

Imorgon ska jag storstäda och tvätta.. Måste tvätta bebbes kläder innan han åker till USA. :( Kommer sakna honom!!

Dagens roligaste är ändån när en tjej från min gymnasieklass går förbi mig på jobb. Hon: "Hej!" Jag: "Tjena, hur är det med dig?!" "Bara bra, sj med?" "Jo det är bra tack.." "¨Så du är fortfarande kvar här, har du inte kommit längre??" HAHAHHAHAHA! WHAT? Vilken bitch. Alltså sättet hon sa det på, med ett leende.. shit så störigt. Haha. jag bara "Näääääää..." med värsta falska leendet (så att det skulle vara uppenbart falsk) och vände mig direkt om. URSÄKTA MIG? Vad vet du om jag pluggar? Det är en helg, jag kanske jobbar helger? Och sen har hon inte rätt att dömma mig för det.. Själv har hon väl jobbat på ett städbolag och därefter läst något för att sedan hoppa av och läsa något annat.. jag funderar hellre på vad jag verkligen vill bli innan jag ger mig in i något. Äsch.. blev först chockad, sen riktigt förbannad till att nu mest skratta åt henne och tänka vafan...  Vem säger seriöst något sånt? Skulle aldrig säga det i alla fall. Didn't like her then, don't like her now...

Ni ska se att jag blir en för JÄKLA framgångsrik kvinna en dag, var så säker på det! Och sådana ger mig bara mer kraft! NATTI!!

Köpa eller inte?!

Har mycket, MYCKET länge varit på jakt efter en kavaj. Det är inte riktigt jag, och jag har väldigt svårt att se mig själv i en, men jag tycker det är SÅ fint när jag ser det på andra! Är dock väldigt kräsen. Vill absolut inte ha en oversize då jag är smal och det lätt ser ut som en påse på mig.. vill ha en kvinnlig, enkel, figursydd. Och jag tror att jag har hittat den.. efter år av letande. Gillar att den är ren. Fina linjer, classy.. i min favoritfärg. Ska man slå till eller?? Fint att ha en sommarkväll.


Tillbaka till civilisationen

Hola amigos! Har varit internetlös.. därav den kassa uppdateringen. Känner att man knappt haft någon koll på vad som händer.. haha! Igårkväll var vi ute och åt med Luan & Sandra på Bishops, mycket trevligt! Sen blev det en skräckis hemma hos oss. Insidious. Började mycket bra och jag var sjukt rädd i början... spöken, demoner, knarrande ljud. Men sen spårade den ut totalt, lite så att man skulle börja skratta vilken sekund som helst. Typiskt hollywood, kan de inte bara sluta när det är bra istället för att go over the top?

Har jobbat 13 timmar idag, 13 imorgon sen är det...... SEMME!!! :) Love it!

Var förresten inne på Sannas blogg nyss.. hittade lite bilder från i onsdags när vi var på gröningen.. Såg en bild på mig som jag var totalt ovetandes om, den lilla paparazzin :P


Här är Gurkan & Kristian + halva gröningen..


Och här är min snygga pose.. ser ut som en ostbåge. Läser skvaller..

RSS 2.0