...



Gott nytt år allihopa!
2012 hoppas jag innerligt bjuder på en del förändringar! Ser fram emot att bryta mitt invanda trampande på samma ställe. Känns som att livet har så mycket mer att erbjuda. Bästa hade varit om jag och babe hade tagit vårt pick och pack och flyttat utomlands med snäckan, men jag är alldeles för familjekär för att göra något sådant...Hade min familj flyttat med hade jag flyttat imorgon ;) Men förändringar ska det bli! :)


Nyårshopping




Klämde på denna på DAY på Väla.. hittade nu den på 70% rea! Rena kapet! Den är mycket finare i verkligheten. Sjukt nöjd, hittar aldrig något på rea...

Ska man börja göra ved sig?.. så seg. Ska man bara skita i detta och ligga hemma i morgonrocken ikväll och se en riktigt romantisk film? Lockande... hahaha! Sorlig är jag! Nä det ska bli roligt att fira in det nya året med fina vänner ♥




New years eve

Välkomstdrink

Toast skagen
Toppat med rom och citron

Oxfilé
Serveras med rödvinssås, ostronskivling, persiljerot och potatisgratäng

Choklad Bon bon
Serveras med vit chokladkräm, nötkrokant & bär


Hur gott ska inte vi ha det idag?? Har längtat i en vecka efter denna maten. Hade inte ändrat något i menyn om jag hade gjort den själv... delicious! Knappt svullen man kommer vara efter?! Hahaha.
Ikväll blir det 3 rätters på Cardinal! Det är jag & älskling, Luan & Sandra, Sabina, Maki & Maja och några vänner till Esse & Luan. Ska bli supermysigt! Sen blir det utgång på det! Brukar inte bry mig speciellt om nyår eller orka gå ut men iom att vi äter på Cardan får man en stämpel = slipper köa. Ska bli sooo fun! :) Nu ska jag bara se vad jag ska ha på mig, hmmmm....



LOVE



Igår när jag kom hem efter jobb hade bebbe gjort SUPERGOD bakad potatis med skagenröra. Den satt där den skulle... han kan när han vill! Sen kollade vi på In time. Den var bra men jag missade slutet då jag somnade i vanlig ordning.. haha. Så bebbe fick bära mig in i sängen ♥


WANT!


7 år



Idag har jag & Esse varit tillsammans i 7 år, JISSES vad tiden går! Rimmade? Haha.
Igårkväll var Sandra & Luan här. Vi käkade tacos och marängsviss och spelade Bingo (Haha). Vi blev inte miljonärer, tyvärr...

Håller på att tvätta årets lass... Ska jobba 13.15-21.15. Pallar inte.. Vill bara ligga hemma och glo på en film. 6:e dagen i rad idag... Imorgon ska jag ligga på soffan hela dagen... Inte röra en fena för sen blir det jobb i 5 dagar igen.


ÅHLENS




Idag har jag & babe varit iväg med Gucci hos veterinären. Esse har varit så duktig och flängt fram och tilbaks (läs; vår ordinarie veterinär, djursjukhuset, djuraffären på söder, djuraffären i backen) för att snäckan ska få lite lugnande tabletter inför nyår. Kan börja med att säga att djursjukhuset är SJUKA I HUVUDET! De skulle ha 2500:- för en kort undersökning (bara man tittar på Gucci ser man att hon är frisk) och för tabletter. QUE?! Mental!
Blev din veterinär på Väla då vår ordinarie hade semester (suck) Blev jättenöjd med besöket och vad gick en undersökning + tabletter loss på? 140:- Hahahahaha, kan bara skratta åt djursjukhuset!! Har nu gett snäckan nästan en hel tablett och hon satt nästan upp och somnade... lillen :)

Var även inom Åhlens och köpte lådorna ovan. Den understa köpte jag i vit! Har nu satt dem ovanför våra köksluckor och lagt ner alt skit som stod synligt där. Mycket fräschare! Hatar när saker står framme, ser så skräpigt ut! Vill bara göra om köket nu, nu, nu! :) Men ska snart köpa färg och fixa. FUN!

Nu blir det en kvällsfika på stan med Bechir, LATER!


Nyårs outfit


Hi! Klickade nyss hem sakerna ovan... Har kollat på båda länge och hade faktiskt glömt bort toppen när jag av misstag klickade in på den. Såg då att den var på halva priset och att S fanns kvar.. hur ofta händer det liksom? Destiny? Haha. Hoppas nu att det är fint och att det kommer innan nyår som Nelly lovade så kan jag kanske ha det på nyår! :D Och då var mitt problem löst...


DIADEM



Så vill jag ha mitt hår på nyår! Extremt plattat i hög hästsvans, ruffsigt och med ett diadem med strass. Har tittat på glitter efter något liknande och hittade ett som jag funderar på... Att ha håret utsläppt med den utväten jag ligger inne med är helt uteslutet!

Och vad ska man ha på sig??


RISOTTO



Har nyss avnjutit min svamprisotto gjord av svamparna vi plockade i höstas! MUMS säger jag bara! Älskar risotto, det är helt klart en av mina favoriträtter! Men man blir nästan packad på min... 1 dl vitt vin? TSSS det blir 5 dl i mitt recept, haha! Vill att det ska smaka och det gjorde det..

Har jobbat till 15 idag sen åkte jag direkt ut till flower team och köpte en superfin vas som jag har spanat in länge... you know that one for 600:-?? Nu är den min! :) Skitfint blev det med hortensiorna i, men jag måste köpa en 3 st till så att de verkligen väller över. Ska se om jag hittar några på stan imorgon.

Nu blir det the real housewives of beverly hills! ♥


CASTLE



Har varit ute på Väla med resten av Hbg... vilket mög! Hittade inget fint. Eller jag hittade ett par skitcoola brallor på DAY men det fanns ju bara stora storlekar.. och då var vi där ändå 10.10... Så det blev inget köp för oss! Åkte och storhandlade istället.. och tomt var det! Alla är väl på Väla. Skönt att handla i lugn och ro!

Ska snart bege mig till jobb. Jobbar 13.45-20.15 idag. Sen ikväll blir det sista Harry Potter! :)


GUCCI



Såg denna häromdagen. Hur underbar är inte den? Åh, kan inte bli bättre! Vill ha! All my love to Gucci..


ILLEGAL



Hade ni en mysig jul?

Har jobbat 13 timmar idag.. det borde vara olagligt på juldagen?!! Esse undrade om jag skulle me ut ikväll... låt mig tänka.. Nej! Haha. Helt slut i kroppen. Det sista jag tänker på är utgång. Ska ta och göra fotbad och fixa tånaglarna + naglarna och glo på en mysig film.

Funderar på att åka ut och fäktas med resten av hbg imorgon på Väla. Måste hitta något att ha på mig på nyår!


Merry X-mas



Julafton! Känns det som det? Svar: Nej! Känns som att vi är i början av november. Helt ljummet ute.. vill ha snö!
Ajja, julstämningen infinner väl sig så fort jag kommer hem och känner doften av all god julmat och Kalle börjar. Fick liiite julstämning igår när vi satt framför Bingos uppesittarkväll.

Sitter nu här och dricker te och har tänt mitt fina Yankee candle som jag fick av Sabina i julklapp! ♥ Doftar underbart! Ska snart hoppa in i duschen sen slå in de sista klapparna. Ha en underbar julafton så hörs vi!


22-12-11


Mallis 2011

Buon giorno! Idag har jag en massa mys framför mig! Ska fixa mig nu sen ska jag ner i stan en runda med Emma! Ska spana i  lite affärer.. har lite små julklappar kvar att köpa.. Sen ska jag möta upp Sanna för lunch på Olssons skafferi. Mums!

Ikväll blir det The girl with the dragon tattoo med älskis, Sandra & Luan.


Timon & Pumba


Finn ett fel



Kastar boll med Gucci och helt plötsligt bara stannar hon och stirrar på granen. Tänkte Vad gör du? Du är inte rädd för granen? Den har åkt under där innan och du har sprungit under och hämtat den..." går fram till henne och säger "Var är bollen?" och hon skuttar upp och ner och det ser ut som att hon tittar på en kula som hänger i granen.. tänker att nu har hon tappat det... men så SER jag bollen i granen... Hahahaha. Hur lyckades jag? Naww. Det bästa är att jag skickade bilden nu till mamma och skrev "finn ett fel" och hon svarar "kan inte se något..." "Vad tittar Gucci på i granen?" "Är det piff & puff?" Hahahahha.


MIO


Mio 30 000:-

Jag & Esse ska köpa en soffa till Jasmin & Aida i bröllops/inflyttningspresent. Var på Ekeby i söndags men blev besviken.. de hade så många fina senast vi var där. Man blir så hiiiimla sugen på att själv göra om när man går i såna butiker... Hittade jättefina matsalsbord & vardagsrumsbord... Blir nog till att köpa nytt till våren.
Och vad säger ni om soffan ovan? Gosh... tänk med silverfötter (finns). Vill ha ett stort, "gammalt" hus som jag kan inreda. Älskar verkligen den soffan... ser så mjuk ut. Tycker om när det är kuddar i ryggen istället för dynor.


Vampire diaries



Alltså... Vampire diaries har uppehåll från den 10:e november till den 5:e januari. Mitt i säsongen.. vad hände där?! Tror jag börjar få lite Salvatore abstinens...


NOW WE TALKIN'



Några som har fattat grejen med att pynta.... haha!


I'M LIKE DYING

You guys, ni vet att jag är en djurvän utan dess like. KOLLA in detta klippet! Vill man inte bara STORBÖLA!? De har ALDRIG varit utomhus.. aldrig känt hur gräs känns. Ser ni hur rädda de är när de ska kliva på gräset? Älskade hundar. Och EXCUSE ME men gör de djurförsök på hundar?? Är jag helt efter med detta? Fy fan.. trodde bara det var på råttor och möss... Stackars småttingar. Vill kidnappa alla och ha ute på en stor gård där de kan springa fritt in & ut.



Eller denna underbart söta sälunge som gick in i ett hus i Nya Zeeland, chillade förbi katten och hunden i huset som ingenting och satte sig i soffan. Hahahahah döööör! Hade behållt den. Köpt en pool i trädgården. hahaha.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14085075.ab


SKÄRPNING!





Vill ha ett nitskärp ASAP. Känns som att det saknas i min garderob och något som jag verkligen hade använt. Men alltså, 1300:- för ett skärp? Är det jag som är snål eller är det inte väldigt mycket pengar?

Haha, skitfyndig rubrik... Nu ska jag börja fixa mig sen ska jag, esse, jasse & Aida till Ekeby möbelaffär och kolla på en soffa till deras nya lägenhet. Det blir vår bröllops/inflyttningspresent till dem. HEPP!


RELAXING



Typ så här har jag känt mig idag. Har bara slaaaappat! Sovit, glott på tv, suttit framflr datorn, varit hos mina föräldrar, glott på film... Nu ska jag gå och lägga mig. Haha, känner mig som en björn. Imorgon har jag däremot fullt upp! NATTI.


CUTE!


DECIDED!



SÅ! Nu är det bestämt... nu blir jag mörkare...igen! Haha, gud Ghenna bara himlade med ögonen när jag avslöjade min plan. Men seriöst, orka se likadan ut under en längre tid? Ska ha mitt hår som ängeln ovanför. Det är fortfarande two-toned men betydligt mörkare. Mina toppar mår inte helt 100 alltså av blekningen så jag fick ett mindre raseriutbrott häromdagen då jag var tvungen att platta håret för att se någorlunda representabel ut.
Sen kan man alltid önska att resten av hennes vackra ansikte hänger med i förvandlingen... ♥ GORGEUS!


SHAME ON U!

Riktigt roligt att en enda JÄVEL har sagt "Oh vad fin design du har.." Kul att man ens anstränger sig?

X-MAS TREE



Vår fina julgran! :)
Har en tacopaj i ugnen och Bechir är på väg hit! Ska göda honom sen blir det film... Ska tvinga honom att se Holiday. Love it! Haha. Saknar min plutt som jobbar...

Hot stone massage





Håller på och bakar saffransbullar fylld med mandelmassa... Mmmmm. Gissa vad jag & Sabina har bokat idag? Varsin hot stone massage 50 min på Njuta. Åh, det ska bli helt underbart! Det är vi väl värda :)

VAD TYCKS?

Vad tycker ni om min fina & stilrena design? Som vanligt är det min vän Sanna som fixat med den, så duktig! Orkade inte hade det så rörigt längre... älskade min förra header men ibland blir man sugen på något nytt.

Tack Sanna!

CHRISTMAS



Har nyss klätt granen... ÅÅÅH så fin! :) Esse har tittat lite konstigt på mig.. Har haft på mig en stor tomteluva och sjungt med i alla jullåtar som finns på spotify. Nu ska jag dricka glögg. ÄLSKAR julen. Vill bo i USA under julen, känns som att de går all in där? Haha. Imorgon ska jag baka saffransbullar och kolla på julfilmer som Love actually & Holiday.

Hörde jag helg?!!! 3 dagars ledighet framför mig...


Necklace

 ÄLSKAR DET! Har hittat många fina halsband den senaste tiden. Jag är som sagt sjukt kräsen när det kommer till smycken så man kanske ska passa på och köpa alla de jag har hittat...




Jasmin & Aidas bröllop


Köpte en klänning i sista minuten, bokstavligt talat. När jag, Emma, deras faster & kusin kom till affären skulle hon precis låsa dörren. Vi bönade och bad om att få titta snabbt och som tur hittade jag denna! :) Den är finare i verkligheten då man ser alla småstenar... går djupt ner i ryggen med stenar längs med kanten... Gillar färgen. Så nu får ni gärna bjuda mig på fler galor och stora fester då jag både har en fin svart långklänning + denna.


De närmsta av Esses släktingar körde till Åstorp där Aida bor hos sin familj för att hämta henne. True balkanstyle, haha.



På parkeringen väntade hennes släktingar som stod uppradade på ett led...

bebe, me & Emma (Esses syster)

Till vänster: Esses faster. Till höger: Esses mormor.

kusiner

morfar, morbror Soni & ?

Efter att ha hälsat på alla och fått blommor fastsatta på våra kläder gick jag, Esse, Dino (best man samt deras kusin) Mersiha (kusin & tärna) mormor, och moster upp til deras lägenhet medan resten fick vänta på parkeringen. Vä där var Aida inne i ett rum så vi fick inte se henne. Vi hälsade på hennes familj och gick in i deras vardagsrum. Då kom en massa släktningar och de började spela teater med Dino. Haha. De har en tradition att de ska "bråka" om de verkligen ska ge bort deras dotter... typ "vad ska ni ge henne?!" "Näää det är för lite, bättre kan ni" osv. Jag fattade ju 0 och bara stod och log. Sen gick Dino och Mersiha in i rummet till Aida. De förhandlade och till sist tog de ut henne till oss. Dino snurrade henne tre varv, Aida skulle ta upp en filt med en hand, sen satte Dino en ring på henne som han hade köpt också kastade de godis och mynt på henne. Sen skulle vi halsa ett glas coca cola och ge 50:-. Annorlunda för mig som svensk men roligt :) Sen gick vi ner til de andra på parkeringen..


Aida hade en röd sja för ansiktet som hon fick ta av när hon såg brudgummen.






Alla gäster förutom bruden, brudgummen, jag, Esse, best man, tärnan åkte till festlokalen som var H55. Vi andra åkte hem till Esses familj där Esses mamma och moster väntade. Efter att de tagit några foton åkte även Esses mamma och moster ner till lokalen också satt vi andra och snackade lite + tog foton... Vi skulle komma en timme efter alla andra till lokalen. Bilderna som vi tog hemma hos dom visar jag imorgon då jag inte hittar sladden till den kameran, haha.



Esses föräldrar bakom. Fina blommor på bordet vavavva? :) De har jag och Emma gjort! :)

Kusiner

Också började dansen, haha! Alltså jag dansade nästan heeeela kvällen. Man blev så JÄKLA svettig. Så fort en 15 min låt va slut så tänkte man "luuuuuft" men man hann inte långt förrän nästa låt satt igång och en släkting stod och drog en i armarna... ahhaha. Till sist gömde jag mig hos Luan & Sandra så att jag fick vila lite...:P Men kul var det!


<3












Superfin bröllopstårta... och god va den!

Var i sängen kl. 5! Det kallar jag en lyckad kväll!

HI

Längesen jag uppdaterade.. det har sina förklaringar. Denna veckan har varit fullt ös! Har haft jättekul, samtidigt är det skönt att det är över så att man har tid att fixa, städa och träffa vänner/familj.

Har alltså varit på Jasmin & Aidas bröllop igår, och allt som hör därtill dagarna före... Fullt hus! Haha. Bilder kommer imorgon :)

Dyrberg/kern




Tycker detta hasband är SKITFINT. Helt lagom och speciellt. Kommer från DYRBERG/KERN. Kanske ska önska mig det i julklapp? :)


WTF?!


Har länge veat ha en kuvertväska men inte hittat en fin för det priset jag är villig att betala. Hittade då denna som jag ÄLSKAR och inte kostar så mycket. Säg mig: vilken färg är den i? Haha visst är den GRÅ?! När jag skulle beställa den och gick till "kassan" la jag märke till att det stod "kuvertväska brun" och blev helt ställd. Har den funnits i grå och är sut och säljs nu i brun? Tänk så får jag en mörkbrun väska? Mailade kundtjänst och fick följande svar:

"Hur en färg upplevs är ganska personligt och kan variera från individ till individ."

WTF?! Det finns väl ingen TVEKAN om att denna väska är GRÅ eller är jag MONGO!?? Hahahahha..


My prayers was answered..

Haha vad konstigt, nu snöar det! :D YEEEEEEEEEJ!!

X-mas



Nu vill jag bannemej ha snö så man får lite julkänslor!

Dagens planer är: Dusch, skogen med Gucci, möte på jobb, stan med Jessie sen myspys med babe framför Harry Potter del 6.


:)


LOVE





Hej vänner! Ikväll är jag utslängd hemifrån.. haha! Esse håller möhippa för Jasse! Så jag sover hos mamsen och papsen inatt! Och mamsen & papsen är hos gäster så här sitter jag osminkad med hundarna och kollar så mycket bättre! ♥
Jobb imorgon 13 timmar igen, sen är man ledig två helger... wieee. & nästa helg klår det mesta!


Black galaxy



Har nyss lackat mina naglar i mitt nyinköpta nagellack Isadora Black galaxy. WOW, vad fint! Definitivt mitt favoritlack nu! Svart i en rolig tappning. Är som sagt inte mycket för smycken men däremot för nagellack som ni kanske har märkt, haha. Har inga problem med att lägga 250:- på ett hypat Chanellack. Det är min accessoar. Det piffar upp. Tycker tjejer ska ha välvårdade händer och naglar annars ser det bara ofräscht ut!


REVITALASH



Har klickat hem denna, äntligen! Har velat ha den länge men har inte vetat om den fungerar eller verkligen är värd de pengarna. Men nu har mamma använt Neulash (same shit, different name) och WOW vad långa hennes fransar har blivit! Det är STOR skillnad från innan. Det är så man tror att om hon blinkar tillräckligt fort så börjar hon flyga, haha. Jätttteeelåånga! Så beställde denna. Anledningen till att jag beställde Revitalash och inte neulash är bara att denna fanns på eleven.se där jag beställde andra saker ifrån samtidigt och det gjorde inte neulash. Men det är precis samma sak. Ska bli kul att se resultatet om en månad :) Långa och fina fransar till nyår, hehe.

Nu ska jag göra min fjärde kopp té för idag och se årets julkalender, MYS!


Ghetto Angelie



Kollar på nya säsongen av ANTM. De kör en Allstar säsong där de har tagit alla de bästa (men som ej har vunnit) från säsongerna. Tycker Angelie är sjukt rolig! :) Klippet ovan är från säsongen som hon först var med i... DÖR! Hon är så ghetto, men så real! :) Hoppas att hon vinner. Med tanke på allt hon har gått igenom och hur hon har bott hade det varit så roligt om hon fick något positivt i livet!


1 december



Då var vi inne i december månad, YEJ! Älskar december, älskar julen. Finns ingen som älskar julen som mig, haha! Har Celine Dions julskiva i bilen.. aah!

Vaknade imorse och uptäckte att min magont var borta, SKÖNT! Känner att den ligger på lur runt hörnan så jag ska verkligen inte stressa upp mig för det var ingen trevlig uplevelse. Kändes som man hade ett stort, blödande sår i magen, not so fresh!

Har tvättat två tvättar och nyss gjort scones som jag ska njuta av med aprikosmarmelad och en andra kopp té för idag. Älskar scones, ska göra det oftare har jag bestämt mig för. Det är ju sjukt lätt och går nästan snabbare än att gå och handla bullar på konsum.

I eftermiddag ska jag till Väla med Sabina och agera smakråd inför ett inköp av en vinterjacka :) Ska själv köpa ett nagellack som jag har varit på jakt efter i en mindre evighet (1 vecka, evighet för att vara ett nagellack) som jag har hört ska bo på Åhlens på Väla. Annars ska jag bara fönstershoppa :)

KISS!

Update: Haha nu när jag läser det.. jag måste ju ha varit britt i mitt tidigare liv. Té i litervis och scones, JISSES!


RSS 2.0