Missing 24/7

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men... jag saknar att träna! Haha. Har haft så mycket jobb nu och kommer att ha veckan som kommer, så träning har det inte varit på tal om. Tror jag ska träna måndag + tisdag. Vill även börja springa ute med Gucci.

Ikväll ska jag och Esse upp till viskan och träffa Jessie och Robin samt Jessies syster och några andra för att grilla. Ska bli mysigt. Blir väldigt lugnt, ska nämligen upp och inventera imorgon.....




påsk

Här kommer lite bilder från i fredags. Firade påsk hemma i Ramlösa. Det roliga var att när vi kom säger mamma direkt "Snart ska vi skype:a med Martin" (som befinner sig i Olso där han jobbar) också kallar hon därefter att han är inne. Vi snackar allihopa med honom och önskar glad påsk. Jag undrar om vädret är lika fint där som här. "Det är som sooommar!" Haha. Säger adios och går ut och solar vidare. 5 min senare hör jag "Amen TJEEENA!" också kollar jag så står Martin där. QUE?! Haha. Han har suttit och skype:at uppe på sitt rum. TYPISKT mina föräldrar! De ska alltid blåsa en! Det bästa är ändå att under tiden vi skype:ade med honom säger jag "Åh, det är ju samma sorts tak som Martin har på sitt rum!" DOH! Haha... Kopplade inte alls att det faktiskt VAR hans rum :P

Det var i alla fall mysigt att alla var hemma och grillade. Bättre väder kunde vi inte begära. Varför är det alltid fint väder vid påsk?

Åt god mat och en gudomlig hallon pannacotta paj. Såååå god!










Hade inte tackat nej..

.. till denna tjusiga klocka på en brunbränd arm i sommar. ÅH!



LOVE



Tack för alla fina kommentarer, både ang. före & efter och ballan :) Glad man blir när man går in och läser en massa fina kommentarer! Bara för det får ni se bilder från påsk imorgon! NIGHTY!

Vår balla <3

Här kommer bilder från vår balla :) Måste säga att jag är väldigt nöjd, fick den känslan jag var ute efter. Frodig. Och det kommer bli ännu frodigare då det mesta av det jag har är klängväxter och kommer att växa runt stängerna. Fiiint. Grannen sa häromdagen "Jag blev så himla inspirerad av din fina balkong att jag ska iväg oh fixa blommor till min nu" :D Aww.



De två krukorna längst in till vänster är två st clematis som kommer växa jättemycket och få vita samt rosa blommor :)

Krukan till höger med de röda blommorna är också en klätterväxt.

Superfina ljus som jag köpte på Indiska idag.

En till klätterväxt med vita blommor..

Mitt hjärta.

Och en bild på mina fina tulpaner :)

Skillnad?

Hey babes! Vet att ni vill se foton från ballan, vilket är kul :) Anledningen till att jag inte har lagt upp dem är pga jag inte ens har suttit vid datorn då det har varit fint väder och sen har jag tänkt att jag vill göra den helt klar. Var på flower team idag och kommer dit 2 min innan de stänger... ååååh! Ska dit imorgonbitti så ni får fotona imorgon. Deal? :)

Nu blir det lyxiga räkmackor hemma hos mamma och pappa :) MYYS!


Jag just nu....

Och senast jag använde mamma och pappas webcam.. LITE skillnad. Vad e bäst???

Dagens vill ha



Go dag!

Har haft en helt underbar ledig dag! Började med att jag och Sabina gick till gymmet kl 9. 350 kalorier idag, det går uppåt. Efter det blev det våra bästa år och duschen. Sen begav jag mig ner i stan för att luncha med Bechir! Var jättelängesen jag träffade honom. Så mysigt att sitta ute i solen och äta. Dok begik jag återigen misstaget att äta på Haket. HATAR bitchen som står i kassan där. Mongo. Alltid samma dåliga bemötande. Först beställde Bechir mat och betalade, sen hoppar hon över mig som står precis bredvid och tittar på dem som står bakom mig "Kan jag hjälpa er?" Eeeeh, JAG VILL OCKSÅ BESTÄLLA?!! Altså.. helt stört. Jag står mitt framför henne så det är inte så att hon inte såg mig. Ska aldrig mer gå dit, har sagt det varje gång nu men det finns så många restauranger att välja mellan i Hbg så det finns ingen anSen gick vi och bara njöt i det fina vädret..ledning att ta dem igen.. Det är inte ens speciellt gott.

Sen gick vi i flera timma roch bara njöt i det fina vädret. Satte oss på en bänk och sola..:) Köpte lite bas-tshirtar på Gina. Behövdes VERKLIGEN. Mot 16 lämnade jag av Bechir hemma hos honom och sen körde jag till Plantagen. Åååååh, vad jag älskar blommor!!! Jättekul att gå omkring där :D Köpte en massa fint! Nu är balkongen sååå sååå fin!! Är jättenöjd! Doc är den inte riktigt klar.. Ska köpa en blommig, sliten kruka och plantera någon krydda i och någon smutsig kruka där jag ska ha små rosor i. Kommer bli riktigt tjusigt. Ska ta en bild på hur det ser ut hitintill imorgon. Orkar inte nu, blir istället en storrunda med Gucci!! :)

När jag och Bechir var inne på EH för att köpa något att dricka i solen låg det en kvällsposten på bänken. Kollade vädret på baksidan och skrek till! På måndag var det strålande sol och en ORANGE (!!!) ruta. Alltså 20-25 grader!!!! Och jag är leeeedig! AWWIIIIIII!!! Rena rama sommaren ju! Hoppas, hoppas att det håller i sig bara! Helt knasigt att se en orange ruta, man är van vid gröna... Så härligt, mår så bra av sol & värme :)

TOODELS

Moules

Här är bilder frrån igår... Ser det gott ut eller gör det? Som jag skulle vilja sitta där nu!!!! odaste! Ikväll blir det skräpmat hos Andréa framför Bb.




H&M

Gick in på H&M's hemsida... danger! Beställde 3 jättefina bikinisar. Det är så billigt på H&M att det är löjligt. Beställde även en väst och en gullig, virkat topp med fransar. Dock kommer beställningarna så hackigt. Ville inte vänta ändå tills i slutet av juni på att få allt, så jag har fått ta det i två omgångar med lite i början av maj och resten i slutet av juni... Hmm.

Denna bikinisen är jag mest nöjd över. Så gullig att man nästan tuppar av ;)



Nä, nu vill jag ha brunch..

Summer

Det känns helt underbart att kolla vädret och se att vi går mot varmare tider. Älskar sommaren!!!


Hurtiga!

Godmorgon! Gick upp 8.30 och gick ner till 24/7 och tränade med Sabina. 8.30 en söndag, NORMALA?! Gud vad duktiga vi är :) Idag körde vi 30 min powerwalk och jag fick 330 kalorier idag! 30 mer än senast. Ska trappa upp tills jag är på 500 hehe. Men förstår att jag måste gå 40 min då. Nästa gång blir det 550!

Gårdagen var jättemysig! Åt den godaste maten jag ätit på mycket länge! Allt var så perfekt. Blir hungrig bara av att tänka på det. De saftigaste musslorna och godaste pommesen. Mums. Bilder kommer senare.

Efter det gick vi på bio ju. Den var bra, väldigt annorlunda på ett bra sätt. Man har inte sett många irkusfilmer i sitt liv.

Ska ut och gosa i solen lite sen blir det brunch på stan. BB ikväll :)

Flowers

Så, då har man tjänat goa extra cash! :)
Ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka hem till mamma och pappa. De har bjudit hem mig och babe på musslor... MUMMMMS! Så jäkla gott, och alldeles för längesen! Efter det blir det bio med Sabina, Janna, Sara och Johanna (?). Vi ska se nya filmen med Pattan, Water for elephants! Wieee, kan ju bara vara succé! Så mysigt när det är tradigt väder ute också. + man kan gå upp i tid imorgon och dra till gymmet. Äntligen har min träningsvärk släppt från i onsdags. Sen blire väl ett glas vin efter filmen på valfri krog.

Köpte hem lite minipåskliljor och penseer. Vill börja fixa på balkongen igen. Satte dem i en jättefin korg i chabby chic stil som jag fått av mamma så nu är det lite färg där ute i alla fall. Är sugen på att dra till Flower team imorgon. Får se om jag hinner, annars blir det på onsdag! Vill ha en balkong som svämmar över med blommor, riktigt frodig ska den se ut! Det ska hänga utanför räckena också vill jag ha en liten cocktailtomat-planta och lite kryddor. MYYYYS!

Ha en trevlig lördagskväll! I sure will! :)


Kommer bli jättefint när påskliljorna slagit ut!

.
Typ såhär vill jag ha det..hur mysigt??

LOVE

Har firat min snäcka idag på ett helt underbart sätt! Nämligen med plätt-tårta ute i det fina vädret! :) Sen låg jag och mamma och solade i en timme.. Helt underbart var det! Sen var man tyvärr tvungen att bege sig till jobb, hehe.

Är galet sliten i kroppen. Det tar på en att stänga 4 dagar så tätt inpå. Nu ska jag jobba extra imorgon 7.45-16.30. Döda mig. Men jag behöver det!! Sen ska jag fira helg! :)




Gucci 4 år!

Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Guccis födelsedag hurra hurra hurraaaa!!
Idag fyller min solstråle 4 år. Hon har nyss fått leverpastej till frukost och lite senare ska vi hem till mamma och pappa och äta plättar med grädde och jordgubbssylt :) Hundarna också såklart.. Hoppas att vi kan sitta ute i solen :)

Och förresten... VAD KUL ATT NI HAR HITTAT KOMMENTERAR-KNAPPEN!! :D


Och om jag själv skulle gifta mig..

.. hade jag valt en tropisk ö med de närmaste. Ett litet, intimt bröllop på stranden :) Gärna i denna klänning.. perfekt till stranden. Inte en massa släp och grejer och ganska "enkel".


...

Kan inte någon gifta sig snart så att jag har en bra anledning att köpa denna vackra klänning.


GOOD WORK!!

Som jag har tränat idag! Är faktiskt riktigt stolt :) Ni vet senast när jag tränade och jag gik i 30 min och brände 200 kalorier? Då var jag ju sjukt stolt... Nu har jag inte tränat sedan den gången och det var ca 6 veckor sedan. Hade inga höga förhoppningar om dagens träning.. MEN, jag gick i 30 min och brände... 300 kalorier!! DAMN! Jag hade lutning 8.5 med 6.5 speed de första 20 min sedan 9 och 10 de sista 5 minuterna. En stor klapp på axeln till mig! :)
Och jag körde hårdare än självaste Gynning! Hon är ju supertränad och se vad som stod på hennes blogg:
"Idag gick jag en halvtimme med 8 graders lutning och på 6 speed. Riktigt bra sätt att komma i form till sommaren."
Vad jag e bra, och jag körde ändå inte ens slut på mig. Mitt mål är att det ska stå 500 kalorier. Ska köra 9 från början och 10 efter halva tiden i 40 min. Då har jag nog slått 500. Det värsta är att jag fick två feta blåsor på båda sidorna på höger häl + ett hack in i min ena tå då tånageln bredvid har skurit in. Auch. Och jag har använt skorna 5 ggr innan?! Ajja, har antrsängt mig då :)

Vill ni höra en scary sak?? När jag var klar med träningen gick jag ut till Esse och Makki och sa att jag skulle gå hem för att jag ville hinna duscha, äta och gå ut med Gucci innan jag börjar jobba. Så jag gick hem 10 min före dem.. Gick på söder och upp för backen Tog min dusch och när Esse kom hem sa han att några hade börjat skjuta 3 skott nere på södergatan. Alltså precis vid gymmet och att folk hade börjat springa runt och skrika. Antar att det var ett rånförsök.. Scary! Och där gick jag ensam 10 minuter tidigare!!

Godmorgon!

Igår satt jag och Jessie några timmar framför datorn och försökte ta reda på vad det ska bli av oss.. haha. Och ja, den utbildningen som jag vill in på till vinter är riktigt svår att komma in på. Snitt 18.5 !!! Ööööh. Jamen lycka till Charlotte. Så tråkigt.. lite överdrivna betyg kanske?? Har folk inget liv när de är 16-19? Måste de överdriva? Haha. Jag har ändå rätt så bra betyg.. Kanske 4 mvg, 4 g och resten vg. Och jag har ingen chans! Det jag kommer in på är väl "städtants-linjen". Ska ner till vägledningen och se om det är lönt att jag pluggar upp några betyg.. annars får jag plugga som FASEN till högsskoleprovet! Vilket är piss svårt!

På kvällen gick jag, Andréa och Ola på bio och såg "Min låtsasfru". Det var andra gången för mig, haha! Den är sååå bra. Såg den på finaste bion ever i Bangkok! Skrattade så att tårarna sprutade.

Nu blir det frulle framför våra bästa år, sen träning och i eftermiddag jobb. CIAO.


Vååååår



Bilden är från igår när jag och Sabina var ute med hundarna på långpromenad. Så härligt att våren är här! Och igårkväll vid 21.30 när jag stod och väntade på att Esse skulle hämta mig från jobb kvittrade fåglarna! Helt kolsvart och fågelkvitter.. det var en enorm sommarfeeling :)

Till en tråkigare sak.. är så fruktansvärt trött på alla gubbar (och äldre överlag) som ska lägga sig i precis allting. Gick med hundarna och Gucci var okopplad som vanligt. Hon går ju jättefint och jag hade inte haft henne okopplad om hon inte hade klarat av det. Det säger ju sig själv.. jag vill väl inte att min hund ska bli påkörd eller gå fram till en aggressiv hund och bli ihjälbiten? Tycker att det är ganska självklart. Men tydligen så fattarinte äldre det och de känner uppenbarligen att det är deras plikt att informera oss yngre som inte vet bättre. Får spel.
Vi gick från sunspärlan mot wiesel också kommer det en gubbe på cykel "Du vet om att man måste ha hunden kopplad?!" "JASSÅ?! Och vart står det? Vad är det för lag? Vill du tala om det för mig? Stör hon dig eller någon annan eller?!!! Hon går jättefint så sköt du dig själv!!" "Näee... öööh.. *mummel mummel*" "Det finns INGEN lag som säger att man ska ha sin hund kopplad! Klarar hon av att gå vid mig och inte springer fram till annat folk så går det bra.." "*mummel*" "KOM NU GUCCI SÅ GUBBEN INTE GNÄLLER!!" Jag blev så jävla förbannad! Han bara släppte sin kommentar och fortsatte cykla så sakta iväg och gav mummliga (?) svar tillbaks. Han hade inget att säga helt enkelt. Är fruktansvärt trött på alla gnälliga gubbar. Bar sköt er själva och ert innehållslösa liv. Har varit med om detta innan och även då gav jag verkligen svar på tal. Blir alltid så förbannad och hugger tillbaks.. haha. Nästa gång ska jag faktiskt inte ens ta diskussionen utan enkelt och kort säga "HÅLL KÄFTEN!!"

Nu blir det snart våra bästa år, sen ett träningspass på gymmet och efter det en runda med Jessie och Gucci. Får vi se om vi träffar en bitter människa idag. Sen ska vi disskutera some important stuff. LATER!

Drömbil

Godmorgon darlings! Som ni vet så är min bil på reperation, med risk att den inte blir repererad. Haha. Har inte så mycket hopp om min pärla. Den har haft sina turer in och ut på bilsjukhuset.. Har börjat kolla runt på nya bilar på blocket, men inte hittat någon fin. Den enda fina jag har hittat har varit en peugeot, och alla säger att jag INTE ska köpa det märket så då var man på ruta ett igen. Sen nu var jag nyss ute med Gucci och ser SNYGGASTE bilen ever stå parkerad utanför min port... Såååå fin! Också var det en Volkswagen som är bra! Skitfin. Fattade att det var en 11. Hittade den på blocket och här är den... gud. DEn kostar 150 000 helt ny.. Varför kan jag inte vinna åtmistone 100 000 på triss så känns det mer humant att ta ett lån på 50 000? :P Åh.... vill ha. Mycket. Eller så kan jag och Esse köpa bil tillsammans och betala 75 000 var ;) Hehe. Tror inte jag kommer att behöva ta några studielån ju om jag fortfarande har kvar jobbet på Cg på helgerna.

Vad säger ni??? Älskar insidan. Sjukt fint med det beige mot det svarta. Detta är min absoluta drömbil om vi snackar bilar som är möjliga att köpa. Annars är Audi r8 och kommer alltid att vara min drömbil.





WHITE

Om jag hade vunnit en valfri kollektion från ett märke hade jag utan tvekan valt Dolce & Gabbanas sommarkollektion. ALLT är fint. Så vackert. I veckan släpper H&M en budgetvariant. Hoppas att jag kan lägga klorna på några plagg..





Vitt, vitt, vitt is the thing i sommar. Eftersom jag inte har råd med några Dolce & Gabbana plagg tänkte jag istället klicka hem plaggen nedan från Topshop. Har mycket länge velat ha en kavaj, men har inte hittat någon. Har väldigt svårt för att hitta tighta skjortor och kavajer över lag, men tyckte verkligen att denna nedan var fin. Helt perfekt, och vit. Fanns den i strl 34?? NEJ! Alla strl utom 34. Kul.




Idag har jag verkligen bloggat ihjäl er. Nu får det vara nock :) GOODNIGHT!

How sweet??

Så underbart söööt denna sälunge är! ÅH, mina moderskänslor väcks till liv när jag ser den. Vill bara ta hand om den så att den blir frisk och glad :) Har alltid haft en stor kärlek till djur, har aldrig tyckt att barn är söta. Haha. När alla andra säger "Naaaaaaaawwwww, kolla bebiiiisen!" så säger jag "NAWWW!! kolla in valpen!" haha. Barn? Vad är gulligt med dem? :P Men jag vill absolut ha barn, om ett tag. Och jag kommer tycka mina egna barn är söta! :)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12858245.ab


Underbar helg!

Hey darlings! Har denna söndag varit underbar eller?! Känns inte som att man har jobbat helg när man jobbar 13.30. Det gör verkligen inte mig något! Har hunnit med så mycket denna helg! Igår efter jobb gjorde vi grilldebut med Esses familj och Jasses tjej. Riktigt mysigt att sitta i solen på gården och äta god cevape i pitabröd :)
På kvällen åkte jag, Esse, Jasse och Kim ner i stan och tog en fika på café viva. Drack godaste téen på länge.
Sen hem och hade mini-spa. Behövdes verkligen. Haha. Men det är riktigt skönt att vara brun för jag sminkar mig näst intill aldrig. Helt naturlig och ändå fräsch. Man ser i alla fall inte döende ut..

Idag efter jobb satt jag på balkongen och lät solens strålar steka lite (och stekte gjorde det), sen gick jag, Esse och Gucci ner i stan. Gick först till Norra hamn. Tanken var att vi skulle ta en fika på EH men det kunde vi fort glömma då det var kö ända utanför caféet. Satte oss i solen en stund innan vi drog upp till café Viva idag igen.. :P Åt deras galet goda pannkakor med lönnsirap och en hel korg med frukt på. Alltså det måste ni bara testa! Älskar ni frukt som jag gör så blir ni icke besvikna! De lägger dessutom upp det jättefint :)

Nyss har mamma och pappa varit här på en fika och HIF på tv. Skulle vilja gå till gymmet innan Big brother men vill inte gå själv.. :( Finns inget tråkigare. Ska se om jag får med Esse imorgon innan 13 annars MÅSTE jag gå på tisdag när jag är ledig. Är så besviken på mig själv.. Vad hände med träningen??

Sabina kanske komme roch kollar på Big brother ikväll :)


SAKNAR THAILAND!!!!

Britney

Jag får erkänna det... tycker faktiskt att Britney Spears senaste låt är riktigt bra. Ja, jag är 24 år och lyssnar på Britney, HAHA! Tror den blir skitbra till sommaren, man blir så glad :)


Gucci

Dessa skulle jag vilja promenera runt i denna soliga dag! Galet snygga! Lite roligt att kanterna är i skinn.
Gucci ca 3000:-



cara

Har beställt detta fina Cara armband nyss! Bidrar därmed med 10:- till diabetesfonden. Woho! Har inte gillat deras tjocka armband innan, har tyckt att de är för glansiga och plastiga. Men när jag såg detta smala, leopardfärgade med swarovskistenar var jag tvungen att ha det :) Älskar leopard!



Thai shopping!!!

Här kommer sakerna jag köpte i Thai! Man måste verkligen leta om man ska hitta fina saker vid marknader och affärerna längs med stranden. Men man kan verkligen hitta guldkorn för en liten peng! Sen finns det även stora varuhus som slår våra med hästlängder, och där är det även lite högre priser. Tänkte mig verkligen för innan jag köpte något, om det var något jag skulle använda när jag kom hem. Annars är det så typiskt att man köper en massa skit bara för att det är billigt och när man kommer hem tänker man "Vad tänkte jag här?!" Så därför har jag bara fiiiina saker med mig hem, och inte onödigt mycket :)

Förutom sakerna nedan köpte jag även småsaker som keps, ett fint fotoalbum, strandväska osv osv men fotar inte allt småskit. Ska dock hämta mina fina sandaler från källaren imorgon och klistra in dem längst ner i efterhand. Är riktigt nöjd med dem.


Jättefina fake raybans! Gillar dem mycket mer är mina äkta! Sitter perfekt, trillar inte av. De översta är mer ljusbruna i verkligheten. Mina favvisar. ♥ Är verkligen glad över dem. Köpte dem för ca 30:- st.


En väldigt dålig bild såg jag nu på mitt nya favoritarmband. Ni får helt enkelt se det på en dag. Köpte det i en jättefin butik i Bangkok på varuhuset Paragon.


Ett jättefint örhänge som jag köpte på en marknad i Bangkok. Ska ha det så fort mina nya hål har läkt. Älskar det!

En fin, enkel strandklänning som man kan dra in i midjan. Ca 50:-

Fiiiiiin liten tröjsak, även den köpt på en marknad i Bangkok för ca 60:-

Denna toppen är också en favvis :) Haha allt jag skriver är så fiiint, men jag har verkligen bara köpt fina saker och inte kastat pengar på en massa skräp. Det är som ett linne under och ett transparent tyg över mer som en t-shirt. Svårt att förklara.

Och såhär ball är den i ryggen. Ca 50:-

En virkad topp från Phi phi.

Och en till från samma ställe. HIPPIE ♥

En fin virkad/spets klänning. Har dock blivit missfärgad i tvätten..:( Var kritvit innan.

ÄLSKAR denna väska! Köpte den i Phi phi av en man som gjorde väskor själv. Såg när han gjorde ett spänne på den så att jag kan ha den i olika lägen. Fransar + metallic = HETT!

Bikinis.. Den svarta med blommorna är min favvis. Kommer vara en favorit i sommar!

Gullig topp med vida armar. Köpt på marknad i Bangkok.

Dessa shortsen hittade faktiskt Esse till mig. Köpte dem i samma butik som armbandet. Jättegulligt med volangerna. De var dessutom på halva priset ;)

Denna topp köpte jag på Zara i Bangkok. Den är mycket mer knallig i färgen i verkligheten, näst intill neon orange. Skitsnygg när man är brun och kvaliteten är jätteskön! Invigde den i lördags hos Sabina.

Även dessa byxorna är från Zara. De har ett diskret ormskinnsmönster på sig, har fina dragkedjor fram, dragkedjor längst ner med sidorna och är ankellånga.

Krämer :)

Och en massa spel till wii :) Längtar tills jag kan spela dem!!

Gynning for Cervera

Såg att Carolina Gynning gjort ett sammarbete med Cervera där hennes motiv pryder vin och champagne glas. Brukar ha rätt svårt för att fastna för speciella glas men dessa vill jag verkligen ha! Hur fint til sommar?! Vill ha en massa olika motiv så kan alla kolla på varandras glas.. Konst på ett annorlunda sätt :)

Bilder från Carolina gynnings blogg.



Vinglaset (som är det finaste) går inte att ladda upp av någon anledning.. ni hittar det här:
http://gynning.net/

Fatass

Alltså sarre... jag och babe var nyss och storhandlade.. för 2100 :- Normalt?!! Vi är 2! HAHA! Jaja.. Ska fota grejerna jag köpte i thai och posta senare så kika in då ;)

Bitter

Är bitter.. av ingen direkt anledning, haha! Ni vet sådana dagar man kan ha?!

Hade det supermys på stan med tjejerna. Var jättekul att se Jessie efter så lång tid :) Sen gick jag hem och landade i soffan och fastnade här x antal timmar. Tråkigt när babe jobbar kväll. Är så van vid att ha honom fastklistrad de senaste veckorna.

Reste på fläsket och gick stor promenad. Gick och köpte mat så att jag kunde göra potatismos med korv och BOSTONGURKA (som snart ska ätas) GUD vad det är gott. Mums, har saknat det! Tråkigt bara att laga mat till en person. Känner verkligen för er singlar/särbos. Fy fasiken, jag hade ätit billys panpizza och mcdonalds jämt!

Sen när jag var som mest uttråkad tänkte jag "YES! Har ju köpt 8 olika spel till wii i Thai, bla donkey kong och super mario <3" MEN tror ni inte att Esse har kopplat ut det för att hans ps3 ska få plats och jag kan omöjligt ta ner tvn och sätta in wii kontakten.. :( Riktigt deppig blev jag. Synd om mig. Jag var helt inne i att spendera kvällen med wii... :) Blir att skämma bort mig istället med ansiktsmask, jordgubbar och en bra film :)

Ha en fin kväll!

PS. Blev förresten rätt nöjd med håret. Är bara väldigt ovan vid att ha det så passt ljust... Mja. Får vänja mig :)

ON MY WAY TO THE HAIRDRESSER

Heeeej!! Nu får jag faktiskt gnälla lite.. INGEN som har kommenterat mina senaste inlägg! SHIT vad tråååkiga ni är! Trodde ni skulle dö lite över hunden, men NÄ! Torra. Inget kul att skriva här då..

Har i alla fall klickat hem de här balla brallorna från HM för 199:- KAP! Blir sköna till våren och sommaren till mina converse. Kan passa på att gnälla lite på HM också, WHATS UP med deras leveranstider?!! Man är så bortskämd med alla övriga sidor man handlar på som har 2 dagars leveranstid. Hm: "levereras i mitten av maj" KOM AN! Kasst, faktiskt. Men nu kan jag säkert inte använda dem förrän då pga. de är så tunna men ändån.

Från och med nu är det slut på gnällandet. Det är min lediga dag och jag ska snart knalla ner till min duktiga frisör som ska få göra mig lite tjusig i barret. Hoppas det blir bra denna gången :) Sen efter det blir det en mysig fika med mina favvotjejer Jessie och Sabina :)♥

Ska försöka hinna med och klistra in lite om Thai senare idag också, om jag hinner.. det är inte så att jag stressar för er skull när ni ändå är så tråkiga ;) Ska rita upp på en karta hur vi åkte och skriva lite om varje ställe.

TATA!


Tjusiga va??!

Tragiskt

Gud vad obehaligt att två svenskar har dött på ett hotell i Ao nang, där vi var. De hade tydligen duschat också hade vattnet blivit strömförande. Antar att det åskade ute som det brukar göra på eftermiddagen/kvällen och att det var så det blev strömförande. Och där duschade vi hela tiden när det åskade. Man tänker hela tiden att "det händer inte mig" men när det händer två svenskar i en stad man var i för 2 veckor sedan börjar man tänka att det visst det kan hända en..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12826606.ab

Funny dog!

HAHAHHAHAHA låg och kolla på The voice hela morgonen och de visade detta klippet. GUD vad söt! Martin sa "jag brukar alltid ha en äcklig dröm att jag bli jagad.. det har nog denna hunden också!" Som jag skrattade.


Love it!




Hur söt tröj-sak hittade inte jag för halva priset!Det är från ett av mina favoritmärken Alice+Olivia. Gud vad fin i sommar över en klänning. 1400 :- och den är din.

Nu ska jag snart ut på en riktigt stor runda med Gucci. Har varit vaken sedan 7.20... Sen blir det att åka ibäg och storhandla innan jobb. Kylen gapar tom. Ska bli så skönt att fylla på! Älskar när man nyss har storhandlat och kylen är full med en massa godsaker :)

Want 'em



STÖRIGT!

Sitter här och chattar med någon från ett hotell. Var inne på mitt bankkonto idag för första gången sen jag kom hem och ser att något hotell jag aldrig har sett i mitt liv har dragit 2200 kr!! Det enda jag har bokat genom är agoda och det står "agoda booking" på samtliga hotell förutom detta. Och aldrig att jag har betalat så mycket för 2 nätter som vi i snitt har stannat på varje ställe! Hur har de kunnat dra mina pengar när jag aldrig satt min fot på stället?? Hur sjukt och hur läskigt! Ska ha tillbaks mina pengar!! Förbannad är jag.

Thailand! <3

Hej babes! Här kommer lite bilder från resan.. Blir bara några st. då det tar fruktansvärd lång tid att ladda upp och jag ska strax iväg till Andréa för lite mys och nya naglar :) Blir ett litet smakprov.. fler kommer imorgon.

Ha en trevlig kväll ♥















RSS 2.0