Tatuering, strand och promenad = kanondag!

Heej! Har haft en jättebra dag idag. Det blev fint väder trots DMI:s prognos om regn? Ajja, ibland kan det bli fel.

Det började med att jag och Bechir stack ner till stan. Som tur var var det öppet i tatueringsstudion. Dock var inte han som skulle tatuera mig där så jag bad killen som var där att säga till honom när han kom att ringa mig. Sen gick vi vidare till Fahlmans där vi tog en stor räkmacka till frukost, mums! Riktigt lyxigt får jag säga... Räkmacka i solen.

Efter att ha suttit ett bra tag i solen gick vi och tittade i lite butiker. Köpte två st baslinnen på HM, ett svart och ett vitt. Var kris på det hemma. En liten maskara fick också följa med hem.

Sen gick vi mest och fördrev tiden tills jag skulle tatuera mig. Tog en glass och satte oss på en bänk och glodde på alla som gick förbi. Det kan man också roa sig med :) Kl. 13.00 var det i alla fall dax för mig. Hade ett svagt minne av att det var 13.00, och min psychobrain hade rätt. Gick fort och relativt smärtfritt. Sen begav vi oss mot playan, Tropical beach vill säga! :) Wieho. Första gången jag är på stranden i år. Tog tom ett dopp (?) Var nere till magen så det räknas väl? Var jätteskönt väder.... Vid 14.00 började magarna kurra så då begav vi oss till Haket för lunch. Såg "Dagens lunch" på en stor skylt utanför och 6 st alternativ. DIREKT fastnade både jag och Bechir för smörstekt rödspätta med nypotatis och remouladsås. Jag kände smaken i munnen! Fast besluten går jag in för att beställa det, och vid kassan är samma meny igen fast med just den maträtten jag ville ha struken!!! Ååååh, typiskt! Den var slut. Sånt är så jäkla typiskt. Man ser något som man blir riktigt sugen på också ör det sluuuut. Jaja, tog en lasagne istället och den var god den med :)

Sen sa jag bye bye tiöö Bechir och hämtade upp Esse som nyss hade vaknat (jobbat natt) också körde vi ut tid Pålsjö skog och gick en runda med Gucci.

Hann inte vara hemma särskilt länge tills Anna kom :) Då gick jag ytterligare en runda, denna mycket längre. Har gått hela rundan runt Helsingborg. Tog dock ett stopp vid Hauffes i Norra hamnen för en mjukglass :) Så nu är man riktigt seg. Gucci (och jag) sover säkert som en stock inatt!

Nu: Pasta Carbonara!

C.

Dax att fylla i min tatuering!

Godmorgon! Har varit uppe i en timme. Inte är det frivilligt... Ska fylla i min tatuering (ett t, pappa) och jag är så smart så jag har inte skrivit upp tiden! Det kan alltså vara när som helst! Åhhhhh... Hatar att ha det så rörigt. Det värsta är att de har stängt måndagar (tar väl endast enstaka bokningar) vilket betyder att jag inte kan gå dit och fråga. Jaaaaja. De svarar inte när jag ringer heller. Nä, men jag ska faktiskt ner till stan nu med Bechir (han ringde nyss) så får jag se om jag kan gå dit och knacka på. Haha, i värsta fall har han mitt nr så om jag inte kommer ringer han mig? Och då har jag nära att springa dit :)

Wish me good luck! Haha

C.

Mys lördag

Hallå mina snoffsar! Underbart väder vi har idag, då blir det extra roligt att jobba 13.15-21-15 wieeeeee! Öh, ajja jag är ledig imorgon när alla andra börjar sin arbetsvecka så det är inte så synd om mig ändå. Förhoppningsvis är det lite mer plats på stranden :P

Var och såg Transformers igår. Bra film och bra effekter men det blev lite tjatigt med alla slagsmål hit och dit. Helt ok i alla fall. Var hemma 00.15 så det blev sängen direkt.

Här kommer foton från igårkväll när vi åt middag. Världens finaste ställe och det var jättevarmt fast klockan var 19.00-20.00. Låg i Esses knä efteråt helt uppsväld och somnade nästan i värmen :) Så ska alla sommarkvällar vara!

C.


Denna bilen stod parkerad intill parken. HAHAHAHAHA! Man kaaaaan inte låta bli att vara skadeglad, eller hur?!


Suuuupergod mat! Shawarma kyckling, pommes, husmus (hoummus), tabolle, coleslaw & sallad. Både supergott och supernyttigt! Minus pommesen då :)


Gucci & Esse


Jag med min maaat! Jättefin havsutsikt.


Mysigt


Vi testade Gucci. Vad väljer hon? Pommes eller bollen? Hon tog bollen direkt! Haha, jag gav henne pommes men hon bara spottade ut det och tog bollen. Helt psykad.





Snäckan blev törstig.


Myser efter maten :)

Update

Tjolahopp! Har precis suttit på mitt och Esses favvoställe och ätit libanesisk mat :) Yummmiie! Husmus och tabole :D
Ska nu på bio, Transformers! Visar bilder imorgon.

C.

Michael Jackson är död.

Vaknade av en mindre chock imorse... Michael Jackson är död!! Fy, det känns så overkligt när en så stor artist dör, och så plötsligt. Sorligt..

Ska bara göra ved mig nu sen ska jag bege mig till jobbet. Jobbar till kl. 20 ikväll, sen blir det en lugn kväll då jag ska upp kl. 06.00 imorgon.

Ha en bra dag!

C.


My thursday!

Fy vad varmt det är ute!! Var precis ute med Gucci och tog en tjocktröja över klänningen då klockan ändå är 21.00 = lite kyligt men höll på att svimma så varmt det var :P Ja, fy och fy....man ska inte klaaaaga! Riktigt skönt. Värsta utomlandsvärmen. Som när man har legat en hel dag vid poolen och stekt och sen ska ut och äta på kvällen, fast varmare tom! Kommer ihåg att jag frös rejält i Egypten på kvällarna, det är ju ökenvindar... och i Turkiet var det också lite kyligt på kvällarna medan det var 35 grader på dagen... Så det är inte dåligt Sverige! Känns som lite åksväder? (Håller tummarna) Älskar när det åskar på kvällarna/nätterna :) När jag var lite stod vi i mammas och pappas sovrum (de har snedtak) och tittade ut på blixtarna. Det var en blandning av fascination och skräck. Komme rihåg den sommaren, värsta sommaren i mitt liv. Åskade och regnade heeela tiden.

Jaja, NOG om vädret :P Har suttit idag och kollat färdigt HELA Paris Hilton my new BFF. Det ni! Skönt att bara slappa iband och det är riktigt svårt att sluta när man är inne i det. Det är det som är the passion of series.

Moussakkan var för övrigt riktigt delish för er som undrade :) Har gått och varit sugen på det i över en vecka, överdriver inte, och jag har haft alla ingredienser hemma men aldrig tagit tummen ur baken och lagat det. Men ikväll blev det alltså av :) Fick dock sitta och äta den ensam då Esse är ute med hans killkompisar som åker till Amsterdam imorgon, och där har ni förklaringen till Paris new bff maratonet :P

Annars var jag, baby och Gussan nere på Café viva (former Bagatelle, always Bagatelle) och drack thé/kaffe och åt en maffig kladdkaka :) Strosade runt på stan lite.

Tänkte duscha och smörja in mig med brun utan sol då jag knappt spenderat några timmar i solen dessa dagar... och alla andra verkar ha gjort det då alla var svarta idag på stan = bigtime ångest! Haha, fake it til you make it ;D

C.


Klart snäckan ska smaka!


Bjuder på denna osminkade bilden på mig... the naked truuuth! Haha. Pallade inte sminka mig. Är snäckan charmig eller? :)


Fast denna var katastrof på mig... men Gucci är så söt här :)





Baby var också med...:)


Gick till Konsum för att köpa min favoritgrönsak nr 1!!!!! Tomat tänker ni, men NEJ så fel man kan ha! Romantica tomater... oooooooh :D Godaste grönsaken ever. Det är stor skilnad på tomat och tomat. Dessa luktar underbart. Luktar verkligen hemodlade och att man precis har plockat dem. Får flashbacks från mormor och morfars hus i Höganäs. De hade tomater i trädgården och de luktade precis som dessa! Älskade att gå och sniffa på dem.


My homemade mooooskaka!

Bilder från Andréas fest!

Såg att Frida hade lagt upp bilder från Andréas fest på facebook. Eftersom jag inte tog några bilder den kvällen så snodde jag hennes...hehe. Det var en jättetrevlig kväll!

Snart blir det mousakka... Står i ugnen nu. Muuuuuuums! MOOOOS-KAKA! :D haha (Mitt stora grekiska bröllop)

C.


: )


Min kära kusin och jag chillar :) Haha, här ser ni att vi har likadana klänningar. Jag hade ett stort, brett nitskärp i midjan men här har det åkt av efter att vi ätit pizza = går inte ha korsetten på :D


Här sitter jag med jackan på redo för att gå...hahahha! Alla segade som fan så till sist tog jag på jackan... Nu går viiiii! Andréa har den finaste lägenheten! Ser lite av den här.,,, Jättehögt tak med bjälkar ♥


Jag och Frida :D

Har ni sett något sötare?


I miss KÄRLEKSKRAAAAUM ;(

Godmorgon! Har fixat denna morgonen, känner mig stolt. Ska ta och storstäda hemmet nu...ser förjävligt ut.

Vill tillägna detta inlägget till Jessika aka Kärlekskraum. Fyyyyy, det var hennes sista dag i fredgas och nu sitter hon och glassar på Costa Rica under en palm. Kommer sakna dig min gris... saknar dig redan. Jag och Jessica har haft helgerna tillsammans, öppning på lördagar och stängning på söndagar. Hur tråkigt det än är att jobba söndagar så har vi fjantat runder och gjort det roligt och till sist avslutat med BK :) Nu är det slut på de goda tiderna... nu har jag en SKIT tråkig människa som jag ska jobba med... vet inte HUR jag ska klara detta :( Jaja, nothing lasts forever.

I torsdags hade Jessika avsked (hon jobbade sista dagen i fredags men eftersom det var midsommar jobbade inte alla på fredag så hon sa byebye på torsdag). Hon (eller hennes mamma? :)) hade bakat supergoda kagoooooor, sen överaskade vi henne i fikarummet. Typ hela City gross satt där när hon kom upp och bara stirrade på henne. Höhöh. Så fick hon presenter... ett helt resekit med allt man behöver till resan. Jessie började gråta och tror ni inte jag började gråta också då? Klarar inte av att se folk gråta... Haha.

I miss yoooooouu..............KÄRLEKSKRRRRRRRRRRRRRRAAAAAUM (Vilka minnen)

C.


Jessie på hennes sista dag. Ska ÄNTLIGEN kasta skruttskorna! Haha, det var hål överallt på dem.









Visst ser hon nöjd ut? :)


Äntligen är sommaren här!

Hej! Vad tycker ni om min nya design? Den är inte färdig än, dte är grunden så att säga, men jag är väldigt nöjd än så länge! Älskar färgerna och två st favoritsaker är med - Skor och muffins :D Höhö. Blir fina bilder till header, Sanna is wörking on it :)

Har varit lite off. Har ingen energi och är sjukt trött hela tiden, inne i en sådan period. Skönt att det är så fint väder på intåg nu så att man bara kan ligga och slappa på stranden :D Är ledig imorgon och övermorgon. Det blir alltså min helg nu. Faktiskt skönt att vara ledig mitt i veckan när de flesta jobbar. Ska fixa lite ärenden imorgon, bla ska jag på samtal imorgonbitti. Känns som att jag var där nyss, tiden går fort. Sen när jag har fixat färdigt ska jag och Esse åka till något ställe och sola! Vill ha färg, håller på att bli genomskinlig här.

Ska ta bilder imorgon i solen, proooomise! :)

C.


Wohoo vilket fint väder :) PLAYAN och STEKA!

F A Nskap

Jaha..

Måndag

Har haft en helt ok dag. Dagen började dock inte bra då jag försov mig. Vaknade 6.35 och jag började 6.45! Skit nice! Denna trötthet.. Väl på jobbet gick tiden fort. Efter det åkte jag och Djulle ner till stan där vi mötte upp Emma och Sofie. Var ute på mackjakt ett bra tag tills vi äntligen hittade några på Grands Coffee. Satt ut i solen och fikade... jättemysigt.

Sen har jag bara suttit här hemma själv och kollat på Paris Hilton my new bff :) Haha, riktigt tjejprogram.

Har gått omkring och tänkt på en sak de senaste dagarna, speciellt idag. Störigt när man skriver så och inte kan säga det, I know. Men detta kan jag inte skriva och det är inte 100 än. Vi får se hur allt utvecklas...Förhoppningsvis mot det hållet jag vill, men det gör det vilket fall som. Jag bestämmer mitt eget öde, lite av det i alla fall. Det rör sig om en omväg.

Nu blir det sängen.

C.


Full rulle en söndag.

Hoppsan vad dålig jag har varit med uppdateringen... Har varit för slö och inte haft något intressant att skriva om om sanningen ska fram :P Hade ni en bra midsommar? Det hade jag :)

Jobbade först 6.30-14.00 Sen storhandlade jag till hela sällskapet som skulle grilla hemma hos oss, sen hem och städade bort det värsta. Vid 18.00 kom Kim, Ida, Melanie och Jasse. Grillade kött på gården och kunde faktiskt sitta ute och äta det i solen! :) Inte dåligt. Mer på bordet fanns pastasallad, nypotatis, matjesill, löksill, gräddfil, gräslök..ja det var nog det :) Blev en heeeel del mat över, som vanligt! Är alltid rädd för att det inte ska räcka så gör hellre mer än att det ska ta slut. När vi näst intill var färdiga med maten kom värsta skuren! Vi tog så mycket vi kunde och sprang in...Haha, kom att tänka på ABBA reklamen (sillföretaget INTE musikgruppen ;P) när de springer in och ut hela tiden. Ajja, lite sol fick vi i alla fall! Väl inne invigde vi WII :D Mariokart och en massa andra spel. Sen kände jag mig lagom tråkig när jag runt halv tolv somnade i soffan. Haha! Men hallå, jag hade sovt tre timmar natten före och var igång heeela dagen. Var helt slut på kvällen. Gästerna gick vid halv ett och då gick jag direkt till sängen med smink och allt och somnade...för att vakna kl. 14! Haha, lagom sliten ;)

Lördagen spenderade vi mesta delen av i soffan i våra morgonrockar. Skulle kunna tro att vi hade haft värsta röjjarfesten och låg utslitna på soffan, men så vart inte fallet. Vet inte vad det var med oss.. Klockan fem fick vi lite ångest och körde ner till gröningen med Gucci och kastade boll. Sen köpte vi pizza och godis och spenderade kvällen framför Tomb Raider 2 :)

Brukar alltid vara så att lördagen är den produktiva dagen medan man bara sitter hemma och glor på söndagen. Men så var icke fallet denna helg! Har haft en riktigt mysig söndag för ovanlightens skull :D Började med att jag gick upp 9.00 också knallade jag och Bechir ner till Malmö med hans bil. Vi var på soffjakt till hans nya lya. Åkte först till Ilva, älskar den affären! Fanns jättemånga fina soffor, och andra saker! Blev sugen på att göra om en hel del av lägenheten när man gick där...farligt. Sen åkte vi vidare till Ekeby. Fanns en jättefin soffa där men den hade en väntetid på 8 veckor...öööh. Åkte till Living... älskar den affären också. Jättefin saker! Jag hittade två saker som jag bara SKA ha! En pälspläd som jag har kollat på innan. Den är i fuskpäls och riktigt mjuk + skitsnygg till soffan. Har kostat 1295 och var nu nere på 695. Kan låta mycket för en pläd men den är så värd det. Sen....får nästan en liten rysning när jag tänker på den... hittade jag en SJUKT fin tavla! Vår tavla som vi har ovanför soffan kommer från living och nu hittade jag en till där! GUD så fin. En jättestor oljemålning. Avlång med ett halvt Buddhahuvud och massa gulddetaljer på. Sååååå fin. Typ två meter hög. Och den kostade därefter... 3750 :- :( Åååååh, mycket pengar men FY vad jag vill ha den! Det är verkligen en tavl som kan förändra ett helt rum. Vill ha den bredvid tv:n, hade blivit så fin där... SKA ha den och så är det med det ;D

Efter Living blev det en snabbig på MIO. Sen sa vi hejdå och jag sprang hem för att hämta Gucci, körde ner i stan och hämtade upp Esse och begav oss till Humlegården där grillat, glass med frukt och till slut jordgubbstårta väntade :) Smarrigt värre! Blir bjuden på söndagsmiddag varje helg, man är lite bortskämd :)

Somnade i soffan bredvid mamma! Haha, what's wrong with me? Give me some energy! Det måste vara att jag inte har joggat på ett tag ---> all energi försvinner. Vi säger så så är det lättare att sätta igång igen. Hehe.

Sen åkte jag och Esse ner i stan oh satte oss på Hamnpaviljongen med Luan, Sandra, Radde och någon kille. Tog en cider och det var riktigt mysigt väder, lovely!

Nu har vi precis städat upp här och ska ta det lugnt resten av kvällen. Längesedan man gjorde så mycket en söndag.

Ska fika imorgon med Djulle, Emma och Gustav. Ska ta foton då :)

Det roligaste idag var när jag frågade Bechir om han hade bestämt vilken soffa han skulle ha och han sa tillbaks: "Nääää, det är så jäkla svårt!!! Man vill ju inte välja vilken som helst, man ska ju ha den hela livet!" Hahahahahha, öööööh. Okej, jag brukar ju köpa en ny soffa efter ett tag med OK :D Asgarvade!

C.

Hey little sister don't shed no tears

Ibland blir jag rädd för hur saker och ting ter sig. Ibland kan man bara bli helt säker på att det finns något större än oss. Alla tvivel försvinner. Kan bara säga att man blir så paff ibland, speciellt när det kommer till musik. Innan har jag inte riktigt lyssnat till texterna i låtarna, och det gör jag kanske inte så mycket nu för tiden heller.. men ändå känner jag fort när texten är riktad till mig! Det känns som det i alla fall. Och det är en sjuk känsla.

Hade precis satt mig i bilen på väg hem från familjen i Ramlösa, sätter på radion. Dålig låt, bytar... reklam. Har den kvar ändå, och efter ett tag kommer denna låten. Som jag för övrigt säkert inte har hört på några år.

Man kan välja att lyssna till texten, det gjorde jag!



A Dedication to all the refugees worldwide
One time say, say, say
I remember when we used to sit in the government yard in Brooklyn.
Observing the crookedness as it mingled with the good people we meet.
Good friends we had
Good friends we've lost along the way

In this great future you can't forget your past, So dry your tears
I say and to my peeps who passed away,
No woman, no cry, no woman no cry, say, say,say.
Hey little sister don't shed no tears
No woman no cry say say say.
I remember when we used to rock in a project yard in Jersey,
And little Georgie would make the firelight,
As stolen cars passed through the night
And then we'd hit the corner store for Roots, paper, and brew.
My drink's my only remedy
For pain of losing family, but while I'm gone Shorty,
Everything's gonna be alright, everything's gonna be alright,
Fugees come to dance tonight, everything's gonna be alright,
O everything's gonna be alright,
The gun man's in the house tonight,
But everything's gonna be alright.

*Refrain*
Oh ah oh ah

No woman no cry
No woman no cry
No woman no cry
No woman no cry

Say, Say,
Say I remember when we used to sit
In a government yard in Trenchtown
Observing the hypocrites
As they would mingle with the good people we met
Good friends we have
Oh, good friends we have lost
Along the way
In this bright future,
You can't forget your past
So dry your tears, I say


??????

Vill bli brunett igen...

Har haft sånt sug de senaste dagarna att färga mitt hår brunt igen. Mörkt hår är mer jag. Trivs mycket bättre i det och jag har alltid tyckt att brunetter är finare än blondiner, de ser mer exotiska ut. Hmmm...svårt nu till sommaren och allt. Ska i alla fall mot sensommaren.

Vad tycker ni?!


Fiiiiiint. Megan Fox. Men vill inte riktigt ha det så här mörkt, mer som...:


Adrianas :D Jättefin varm färg... ska ta med detta fotot till frisören "färga!!" :)

Sum pics

Godmorgon bloggen! Blev aldrig några bilder igår pga. att jag kom hem kl 23.30 från mina föräldrar. Var där ända sedan jag slutade kl 16.00. Först solade vi, plockade jordgubbar, åt dem, snackade, åt middag osv. sen mot kvällen kom Kristoffer och Caroline, Mattias vänner. Satt och snackade och tiden sprang iväg...

Tur ju att jag gick upp så tidigt idag ;P Jäkla skitväder det är idag :( Hoppas att det är skapligt imorgon i alla fall. Vet inte 100 vad vi ska göra än. Blir förmodligen att vi grillar och äter midsommarmat med Kim och Ida, sen får vi se :)

Sitter här och har lite ångst över min jogging, eller min uteslutna jogging. Var två veckor sedan jag joggade nu :( Vill faktiskt passa på och skylla lite på vädret som vi har haft! Var på väg ut två gånger men då började det vräka ner. Sen de andra två gångerna har jag inte haft någon att springa med och då har all motivation försvunnit! ååh, ångest ju! Men snart kan Esse börja springa med mig. Han har ju förstört sitt knä men läkaren sa att han snart ska kunna börja jogga :D Wiieee, kan vi peppa varandra :D

Jobbar idag 11.00-19.00. Lika bra det när det är sånt skitväder. Nä nu blir det frukost :)

C.

Här kommer lite sommarbilder! Kan behövas i detta skitvädret. Kan inte förstå att det var igår som dessa bilderna togs, snacka om tvärändring på vädret.


Humlegårds jordgubbar is the shit! ♥


Snäckan var snabbt framme och tiggde...


..och Happy :)


Mamma ville också ha...haha :)


SÖÖÖÖÖDA!


Trixade lite med Happy.


Stanna...:) Tortyr på hög nivå.


Till sist hamnade det på tallriken :)


Men denna glupska grisen var inte nöjd. Kolla i dregglet! Hahaha, ueee.


FREEEEESH :D

Jordgubbar i solen!

Heeej! Sitter hemma hos mamma och pappa ute i trädgården. Har precis plockat jordgubbar från trädgårdslandet och ätit dem med grädde, mums! Visar bilder ikväll. Har varit dålig med uppdateringen men har varit på sååå dåligt humör. Känner mig som en bitter gammal tant. Haha.

Hörs senare!

C.

- Städa garderoben, check!

Då var jag färdigt med det tråkiga görat. Blev skitfint men vääldigt tomt! :S Huh, vart är alla kläder som jag köper? Fattar verkligen inte! Allt är så gammalt! Det som är bra när man rensar är att man får en helheltsbild av vad man behöver. Koftor, t-shirtar, baslinnen och jeans är jag i stort behov av! Jaja, får leta någon dag...Blev 2st påsar att skänka bort + en kass till källaren. Haha Esse kommer att få spel! Jag tar nog upp 90 % av källarens utrymme, ser ut som fan! Har inte rensat där sedan vi flyttade in. Kastade bara in sakerna. Blir en regning dag för det med. Kanske till helgen??

Imorgon åker min snis Elin till Frankrike. Ett jävla resande på den kvinnan alltså :P Nu blir jag också sugen! Men snaaaart! Har semester vecka 28-29. Ska bli så skönt att åka till ett varmt land med en fin strand :D

C.

B
efore:


And after:


Varsågod afrikaner! (eller vart det nu skickas) Hoppas att ni får bättre användning för det än vad jag hade! :D


HAHAHAHAHA!

Uttråkad??? Sitter och garvar åt denna videon :D



Pics from my day :D

Här kommer två st bilder från min dag! Var med Bechir på Ikea och Väla. Hittade VÄRLDENS finaste skor på Scorett, som vanligt! Det är min nya favvoaffär! Fanns bara en sko kvar, strl. 37! Tryckte in mina stackars fötter i dem och ville inte ta av dem! Åååh. Kostade endast 750 kr! Riktigt kap! Går nog dit när jag får lön och ber dem kolla upp vart de finns i 38:or. To die for!

Efter det köpte jag en orientalisk latte take away också begav vi oss till Ekebyyyy! Skulle kolla på en soffa till Bechirs nya lägenhet! De har så himla fin saker där till väldigt bra pris! Rekommenderar det om ni ska flytta eller bara vill förnya ert hem. Såg lite fina saker...

Sen åkte vi in mot byn? Haha. Letade efter en pizzeria, tog sin lilla tid! Till sist hittade vi en och jag hann inte gå in förrän jag la mig ner av skratt! Hahaha, sååå ful skylt! Kolla nedanför på bilden så fattar ni :P Riktigt mysig dag!!

Har lagat mat med baby och varit hos hans familj och fikat! Nu sitter jag här all by myself... puh, tråååk! Är redan uttråkad! Har som vanligt kollat runder på nätet, sånt jäkla shoppingsug jag har kvinna! Hittade en suuuuuperfin skinnjacka som jag med största sannolikhet ska beställa hem! Sen blir det lite småsaker också. Ska först se vad man får för lön så att man kommer utomlands också :P Har alltif velat ha en skinnjacka, tycker det är grymt snyggt! Har bara haft svårt för att hitta en som passar mig. Vill ha en lite tuffare stil och inte den traditionella. Snyggt att ha när man går ut till en fin klänning. Då blir det inte för "sött".

Nä, nu ska jag faktiskt vara duktig och städa min KATASTROFALA garderob :P Har skjutit upp det hur länge som helst! Haha, ska ta en bild på den så att ni får se... den är verkligen KATASTROFAL! Hittar ingenting ju.

Toodles!

C.


OMG!!!!!!!!!!
Såååå fina ;D Fy som jag vill ha dem, i en storlek större! Kolla så fuuul min andra fot ser ut! Haha helt vriden och skrynklig! :P


Hahahaha! ENDAST för pizzerians gäster! Sån VIP! Ni andra får fimpa någon annanstans! FNYS :D haha, gud jag skrattade som fan. De är lite speciella i Ekeby :D

Aldrig nöjd!

Jag och Beche lyssnade på denna låten idag när vi gled runt på landet! Sååå jäkla skön hon är! Riktig sommarmusik :D



Lyckad utgång!

Hej! Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, har helt enkelt inte haft tid/orkat. Hade en jätterolig lördagskväll :D Började ju med att jag hade beslutsångest över vad jag skulle ha på mig och i sista minuten kastade jag på mig min nya ljusrosa klänning från Gina. Tror ni inte att när Andréa öppnar dörren så har hon en exakt likadan på sig! Haha, jag bara skrattade :D Så vi var lika på många sätt i lördags.

Det blev pizza :) Skitgott... Var en hel del hemma hos henne. Åkte ner till stan runt halv ett och gick till Tempel och Cardinal. Jättemycket folk ute och träffade en hel del som man kände :) Superkul! Kvällen slutade kl. 4.30 och då tog jag och Andréa en taxi hem. Hade lätt kunnat vara ute längre, kändes inte som att klockan var så mycket. Dansade hela tiden.. sen när man kom ut var det helt ljust ute.. Kollade på klockan och den var då 04.30. Tiden går fort när man har kul! Tycker att det var ganska strongt av mig att gå upp kl. 06.00 på lördagsmorgonen och jobba och sedan vara uppe ända till kl. 05.00! Sov till 20 minuter innan jag började, dvs. 12.55 och såg ut/mådde som jag förtjänade!

Det får vi göra om kusse! Jätterolig kväll. Visar bilder när jag får dem, fotade inget... Tog bara ett foto innan jag gick hemifrån och en skitsuddig på Tempel när vi skulle gå.

C.




Mina lockar, som försvann i blåsten :(


Tempel, sedd från mina ögon. Då var det dags att gå hem! Ganska cool bild ändå :)

Tidsoptimist!

Jga är nog världens största tidsoptimist! Slutade kl 14.00 och sedan dess har jag varit på Systembolaget på Väla och handlat en flaska vitt vin (den som sponsrar The Hills "Two oceans" Nu får jag se vad den går för!) och därefter har jag inte gjort mycket! Var hemma klockan tre och tyckte att det var så skönt att ha lite tid på mig tills ikväll, men vart tog tiden vägen? Som vanligt är jag sen och sjukt stressad! Anledningen till att jag hinner skriva detta inlägget är för att jag väntar på att mitt hår ska torka! Ska locka det med plattången och nej, jag äger ingen hårfön. Vet inte ens vad jag ska ha på miiiig!

Kan berätta vart jag ska. Ska snart bege mig hem till min kusin Andréa. Där är lite tjejkompisar till henne också ska vi laga mat, läs: köpa pizza och lägga på fina tallrikar! Haha, ajja, jag hinner icke! Sen ikväll blir det utgång. Får se vart vi hamnar men förmodligen Cardinal och tempel.

Nu ska jag klä på mig. Hoppas att ni har en trevligt lördagskväll!

C.

That was then

Tänkte köra i samma spår som igår och visa lite bilder från my past! Haha, vissa är riktigt räliga... fast ändå på ett gulligt sätt :) Älskar att tänka tillbaka på den tiden då man gick i skolan, speciellt i grundskolan. I princip inga bekymmer, bara lek! Är mellan 13-14 år på bilderna... 8-9 år sedan alltså!!! Gud vad tiden går.


Sanna, Malin, Hanna, Anja & jag i gympasalen :)


Posar med ett chips? Haha, och den typiska fjortis minen när man tittar bort.


Sitter vid våra skåp på Elineberg.


Haha.


Sååå sweet! Hemma hos Elin.

Stressig dag på jobbet.

Puuuh! Vilken dag det har varit på jobbet! Stress stress stress. Vi har ju öppnat ett café som hänge rihop med förbutiken och jag har sprungit därimellan hela dagen. Sjukt mycket folk och jättemånga som skulle köpa kanelbullar och längder som är på annons + att man fick en bakelse och en kaffe om man handlade för minst 500 :-. Ni kan ju tänka er! Och sen tobaken på det och 100 andra saker. Jaja, det var idag.. får hoppas att det inte är så mycket alla dagar för det funkar inte.

Ska bara äta min mat nu sen ska jag sova för att gå upp kl. 6.00 och gå till jobbet... Liiiiiv!

Såg idag i Klick att en Hollywood kändis har exakt likadan klänning som jag köpte häromdagen på Hm! Blev lite förvånad när jag såg det....samma färg och allt! :D Lite kul faktiskt.

Nä nu ska jag mest ta det lite lugnt och sen nanna. Ta hand om er!

C.


Här är klänningen! Suddade ut huvudet för jag gör en mongo min :P Tycker den är riktigt fin, är finare i verkligheten! Sen är den väldigt bekväm också... alltid ett plus.


Det fina inbjudningskortet + två st hula hula kransar som jag fick av Andréa :D

<3

Titta vad Esse kom och gav mig precis! Tack så myyycket hjärtat! ♥


Lägg märke till snäckan som ligger på armstödet! Haha.

STUDENT!

Tänk, för 3 år sedan tog jag studenten! Känns som 10 år sedan.. En av de bästa dagarna i mitt liv :) Sån jäkla tur med vädret hade vi! Strålande sol och vindstilla. Tycker synd om alla som ska stå i deras klänningar och skaka ben idag. Men i all fall, grattis till er!

Bjuder på lite bilder från min bal/student! Se så liiiten jag ser ut, hehe.








Torsdagsmys.

Sitter hemma ensam och är UTTRÅKAD! Hade en mysig dag i alla fall! Lunchade med Andréa på Haket. Couscous med falafel! Maten och miljön är fin, men än en gång är personalen så jävla snäsiga. Efter det gick vi till farmor en sväng och sen kollade vi i butiker. Gav lite småsaker till henne som jag köpt till henne i Rom, och i utbyte fick jag ett jättefint inbjudningskort till hennes och hennes väns 25 årsfest och två st hula hula halsband! :)

Sa hejdå till Andréa klockan halv två då hon skulle börja jobba då, trodde hon!. Hann inte gå längre än till Maria kyrkan så ringde hon igen och sa att hon började halv tre. Hehe, så det blev en fika på Waynes... eller Grand coffee som det numera heter.

Skulle ha joggat idag med Anna...jäkla väder! Regnade heeela dagen ju :( Var verkligen sugen på att springa idag och hoppades in i det sista på att det skulle sluta regna, men icke. Ohc hur kul är det att springa i regn? Nä, vill helst inte bli sjukt på sommaren.

Var en liten sväng hos mina föräldrar och fikade...igen! Haha, I'm so bad.

Nu blir det väl en film sen sängen. Såg förresten en riktigt bra film idag innan jag stack till mina föräldrar, Taken! Den måste ni se. Väldigt nyttigt. Satt och blev helt gaaalen! Brukar inte tycka om filmer där folk skjuter huvudet av varandra men när the good guy sköt huvudet av alla idioter satt jag och jublade i soffan! Sååå gött. Se den så förstår ni vad jag menar.

C.


Jag lik Adriana Lima?

Har vid ett flertal tillfällen fått höra att jag är lik självaste Adriana Lima! FATTA hur glad jag blev då : ) Det är utan tvekan Viktoria secrets vackraste ängel. Hade gärna gått där bredvid henne :D Vet inte hur lik jag är henne, men det var en jäkla komplimang. TACK!



Nightmare

Godmorgon. Drömde en skitdröm inatt angående det som hände häromdagen då det hela utvecklades... Åh, vaknade med värsta ångesten! Jag kan veeerkligen inte ha det så här, jag förtjänar inte det här! Får ta tag i det imorgon. Även om jag tänker att den människan får vad den förtjänar en dag så måste jag stå på mig. Vem är du att trampa på mig?

Nä, orkar inte tänka på det mer och förpesta er dag, och min för den delen. Idag är det ju min lediga dag och jag ska göra det bästa möjliga av den. Börjar med en lunch med kusinen kl 12. Nam nam.. vad jag unnar mig gott dessa två dagar. Höhö, två st fikor igår + smörgåstårta hos Emce. Ska förresten berätta om Emmas fest. Var alldeles för trött när jag kom hem för att skriva. Det var några tjejkompsar till Emma, Djulle, hennes pojkvän och hans pappa och Emmas morbror. Hon bjöd som sagt på smörgåstårta... helt ljuvlig! Åt såklart alldeles för mycket! Och efteråt skulle jag trycka ner en choklad mousse tårta! Puuuh. Tur man ska jogga idag! Nä, nu lät det hemskt. Som om jag är värsta anorexia tjejen.- Är ju smal, jag tänker mer på att det är "dåligt för kroppen" inte för figuren.

Gucci var med på kalas så hon fick äta resterna :) Av smörgåstårtan då vill säga. Hehe hon älskar att gå på kalas... Kul att ta med henne så slipper hon vara ensam hemma.

Jag och Djulle hade köpt ett jättefint halsband i silver. Det är långt och sen hänger det olika länkar ner från det. Svårt att förklara men det var riktigt fint. Både jag och Djulle funderade på om vi inte skulle behålla det själv...höhö nä. Och till det köpte vi ett matchande silverarmband :)

Nu ska jag göra ved mig! Ska fota min underbara klänning som jag köpte för 149 kr!

C.

:)

Hejsan! Har haft en underbar eftermiddag! Trots regnet...:P Hehe det blir vad man gör det till! Har shoppat lite (skattepengarna är inne på kontot ;)) och även köpt en present till min underbara snäääääcka! Emma fyller år idag och jag och djulle ska strax dit för att äta hennes underbart goda smörgåstårta! :D Hade helt glömt bort det, känner mig så dum. Har haft en del att tänka på. Men fy vad kul det ska bli! Fotar sakerna som jag har köpt ikväll och visar!

Bokade förresten tid för ifyllnad av tattueringen. Det är ju miiiini lite som ska fyllas i. Trodde att han skulle kunna ta det direkt eller i värsta fall imorgon, men NÄÄÄ, den 29:onde fick jag tid :( Guuud. För 10 min. Jajja, skönt att ha det bokat i alla fall. Någon som vill med och hålla min hand? Hahaha. Nääää...

Hörs tonight!

C.

Karma is a bitch!

Godmorgon! Igår var en jävla skitdag...och idag är det en ny dag tack och lov som förhoppningsvis blir en bra dag? Det tror jag! Ska göra många bra saker idag. Först ska jag på samtal kl. 10.15 och kl. 12 ska jag gå en runda på stan med Elin, har inte sett bruden sedan Rom. Och sen ska jag gå till House of pain och se om de kan fylla i min tattuering. Har lossnat lite färg med ruvan. Och efter det ska jag möta upp min fina killkompis. Vi ska ta en fiiiika! Äta hur mycket som helst! Höhö. Och ikväll ska jag och babe laga mat och se på Sverige - Malta, sounds like a good day to me! :D

Angående igår kan jag endast säga det här: Även om jag var helt nuts av ilska igår så har det lagt sig och jag känner att jag bara blir starkare. Denna personen är sjuk i huvudet, inte jag. En vacker dag kommer jag stå och kolla ner på dig, det vet jag om. So keep doing your thing och gräv dig bara djupare ner. Det gör bara dig till en sämre människa än vad du redan är. Jag tror på att någon eller något ser vad vi gör och du kommer få tillbaka för dina handlingar, in this life or the next! Hey, Karma is a bitch!

Ha en bra dag alla!

C.

Jävla skitdag!

Som om det inte räckte med att det var tre månader sedan min bror gick bort! Dagen blev sämre!!! Grattis, jag vet att du vill få mig att känna mig totalt VÄRDELÖS, det har du lyckats med.

3 months since you went away. Feels like a lifetime.




Shopping abstinens!

Sitter här och är lite smått uttråkad en kväll som denna. Glor runder på nätet och får ett STORT sug på att trycka på "Lägg i kassan" på dessa sakerna! ;( Buhu, men jag håller mig i skinnet... For now.





Mysig fika på gröningen.

Har nyss varit nere på Gröningen och kastat boll med Gucci och tagit en fika i hamnen med baby och Jasse. Tur att man kom ut lite. Var helt seg på jobbet idag. Var upp kl. 06.00 idag igen och det tog på krafterna. Somnade i soffan med Gussan när jag kom hem. Var så skönt! Sen kom Esse hem och väckte mig och föreslog att vi skulle åka ner till hamnen, och jag är ju inte den som är den! Har varit riktigt uttråkad igår och idag före vi åkte ner... kände att jag behövde hitta på något.

Tog varsin Chai och snackade skit :) Det kom fram en jääättesöt tjej på Gröningen som började fråga en massa om Gucci. Hon hade tydligen också varit sugen på att köpa en Dvärgpinscher och tyckte att Gucci var så söt och såg ut att ha ett bra lynne, vilket hon verkligen har! Berättade lite om henne och sa att jag kunde rekommendera den rasen starkt :) Min bebis charmar alla. Hon är perfekt.

Nu ska jag storstäda... suck. Känns som att man städar HELA tiden. Blir stökigt direkt ju :( Ajja. Jag städar och Esse är ute och tjänar pengar genom poker, haha gud. Känns som 1800 talet här!

C.

Då jag inte tog några foton idag att bjuda på kan jag lägga ut lite bilder från veckan som gick. Det är från när jag, Anna och Emelie fikade i måndags efter att jag kommit hem från Rom (Kan iiiiinte fatta att det var en vecka sedan jag var där)


Solen sken på oss i måndags!


Babes.


: )


Ibland flödar kreativiteten!

Ja, ibland har jag banne mej mina stunder. Och som ni läste har jag alltså tagit av mina lösnaglar, förlåt Andréa! De var verkligen jättefina och helt perfekta men i fredags satt jag med båda pekfingrarna av, högra tummen av och den vänstra på god väg. Fick panik av att gå omkring och se helt sleten ut och jag insåg att jag helt enkelt inte klarar av att ha lösnaglar! Eller långa naglar över huvud taget... Sitter och pillar på dem heeela tiden och tycker det är så sjukt äckligt när det ständigt fastnar en massa smuts under dem. Grows! Sen dricker jag konstant X-ray på jobbet (bad habbit) och jag kan ju inte ens öppna dem med naglarna. Får leta upp en penna som jag trycker upp "kapsylen" med. Känner mig helt handikappad. Det är helt enkelt inget för mig. De var sjukt snygga och jag kan absolut tänka mig att ha det då och då som nu när jag åkte på semester och liknande då de inte slits lika mycket.

Har suttit en timme och fixat med mina naglar. Hehe nu får ni säga vad ni tycker! Blir väldigt inspirerad av tidningar och kändisar och denna kombon hittade jag i Klick idag på jobbet. Det var Fergie som hade det och den enda skillnaden är att hon använde sig av silver som basfärg och jag av guld. Älskar guld och använder endast guldsmycken -> snyggare med guldnagellack. Nå, tyck att det är tacky, jag tycker att det är coolt :) Ger en grym illusion i verkligheten och jag känner mig bekväm i det! Really so me... Lite crazy! Höhö.

Före:

Så här såg mina naglar ut i fredags. Fick panik på dem! Går omkring och stör mig så jag drog av dem.

Efter:

Coooolt. Guldig bas med svarta ränder.

Orginalet:

Bytte altså silvret till guld.

Tänker på två saker när jag ser mitt nagellack! Det första:


Beyonce's klänning som hon bar för inte så längesedan. Tycker inte den är speciellt fin men kom direkt att tänka på den när naglarna var färdiga. Guess it's the colors.

Det andra: (Uppenbara)

BzzzzzzZzzZZZZzzzzzz!!!


LC

Mammsen har precis varit här och lämnat lite fisksoppa som blev över från igår. Helt underbart god är den. Jag och Esse brukar göra den ibland. Vi åt riktigt god mat innan. Rökt lax med nypotatis och rom sås! Himmelskt.

Har precis duschat, sprayat saltvattenspray i håret och flätat det. Vill ha LC's hår. Hon är min håridol :D Tror jag är en bra bit på vägen i alla fall! Ska smörja in mig med en brun utan sol servett och måla naglarna. Värsta hemma SPA:t ju! That's what sundays are for!... and movies of course ;)


Sjukt fint hår på en sjukt vacker tjej!  Försöker få fram dessa lösa vågor genom saltvattenspray och flätor.


Tycker att hon passar 100 ggr bättre i vågigt eller lockigt hår, men här ser man så fin lyster och färg hon har. Har alltid tyckt mer om lockigt/vågigt hår. Tycker rakt hår är så boring. När jag var liten sa jag och min dåvarande bästis Alle att vi skulle byta hår då jag hade hennes drömhår (rakt) och hon hade mitt (lockigt). Ajja, det är väl så det är? Det man inte har vill man ha!

Exedra

Hehe hittade ett klipp på youtube när Manchester United anländer till hotell Exedra där de bodde under Champions league finalen. Eller ja, ni fattar! Kolla så mycket folk. När man tänker efter; fy så jobbigt att vara känd! Poliser som måste spärra av vägar och sätta upp staket för att man ska kunna komma in på sitt hotell. Vilken cirkus. Ohc hör ni vem de skriker efter mest?! Haha.



Här bodde de. Jag hade väl kunnat tänka mig att bo där....





Film söndag!

Har varit och jobbat extra idag! 7-13.20, riktigt najs och goa pengar! :) Har ju ändå i princip hela dagen ledig sen. Är sugen på att se en film... Blir nog ikväll. Hade velat se Taken men Esse pesse hade redan sett den så den får jag se en annan dag ensam. Antingen någon rolig elle rnågon mystisk! Riktigt filmväder idag ju.. och söndagar är till för film!

Här kommer två st filmtips från mig!
 
Knowing Filmen som jag såg i förrgår. Riktigt bra. Rekommenderar den stark!



Annars kan ni se Twisten som går på 4an ikväll. Väldigt bra film som jag har sett ca tre gånger. Brukar gå på tv. Båda filmerna är mystiska av sig. Knowing är mer overkligt mystisk medan Twisted är CSI mystisk. Hehe, alltså lite mer brott och så. Om ni ser någon av dem får ni gärna skriva vad ni tyckte om dem :D

Sveriges nationaldag!

Då var det Sveriges nationaldag! Grattis? Vad säger man? Haha. Har aldrig firat nationaldagen, förutom när man gick i skolan och ställde sig på skolgården och sjöng nationalsången medan de hissade flaggan! Då har jag firat nationaldagen som mest. Brukar man ens fira den? Man hissar flaggan om man har en flaggstång, that's it.

Igår struntade jag i att springa, fan! Det regnade och jag var trött efter att ha varit upp 05.50 och jag joggade ju faktiskt dagen innan så jag intalade mig själv att det var helt ok att skippa igår och istället ta det imorgon! Gjorde istället en stor god smoothie med jordgubbar och banan i! Mums, lite nyttig får man ju vara ;) Sen städade jag heeela lägenheten. Riktigt fräsch blev den! Älskar att ha det rent och fint.

Resten av kvällen spenderade jag hemma i Ramlösa. Vi kollade på Färjan 2 och talang. Haha, färjan 2 var ändå hemsk! Är alltid lika kul att se folk totalt göra bort sig, och igår var värst! Ett riiiiktigt bonnigt par gifte sig på båten. De hade en hippiepräst som svamlade och spelade trumpet riktigt dåligt. Någon gäst rapade högt ut under talet, brudgummen (stavas det så?) sjöng något fruuuuktansvärt under ceremonin och efteråt dansade de vals helt stelbent! Det var det mest TACKY bröllop jag har sett! Hahaha., jag, mamma och pappa låg nästan på golvet så mycket som vi skrattade! Jga lovar, går det repris så kolla på det! Fyyyyyy.

Esse jobbade igår och när han slutade åkte jag hem också såg vi en riktigt bra film, Knowing! Den kan jag verkligen rekommendera! Jag vill gå så långt och säga att det var en av de bästa filmerna jag har sett! Riktigt mystisk, mörk, sorlig, speciell. Stark helt enkelt. Men man blir rätt deprimerad efteråt så se den inte om ni är på bra humör före... Man blir helt tagen. Ja, riktiiiiigt bra var den. Älskar den!

Nyss har jag och baby varit nere i hamnen och tagit en fika på Espresso house och nu håller vi på att grilla! :D Wieeee. Grillar faktiskt på balkongen med en engångsgrill, undrar om man får det?? Gott luktar det i allafall :D I eftermiddag ska vi hem till mamma och pappa och äta middag där för att sedan se matchen! Så lite firande blir det ändå :)

HEJA SVERIGE!


Min smoothie som jag gjorde igår! Den var lika god som den ser ut.


Köttet har lagt i marinad under natten....Juicy.


Grillmästaren! Med en mobil i handen, suck!!


Pastasallad och tzatsiki till.

Min bästa vän!

Den son säger att man inte kan ha en hund som bästa vän har adrig haft en hund! Jag älskar Gucci sjukt mycket och hon är den bästa investeringen jag har gjort någonsin! Gör allt för henne. ♥


Hon är den sötaste i världen.


Man kan gosa med henne!


Hon älskar att åka bil och följer med dig vart du än går.


Hon ligger och steker med dig.


Hon sover med dig.


Hon busar med dig!


Går på stora runder i skogen.


Hon håller dig sällskap vid middagen, haha! (Om hon får smaka)


Hon slickar bort dina tårar...Det är sant! Om jag har gråtit så kommer hon och slickar bort dem! Samma sak när jag har duschat och fortfarande är lite fuktig. Då kommer hon och ska slicka en torr :)

Och bäst av allt! Se så söt hon är när hon har gjort något fel! Hon skäms så mycket. Mötte henne såhär idag när jag kom hem. Då hade hon tagit en strumpa och
bitit sönder den. Haha, man kan ju inte vara sur på henne!  



Gucci, världens bästa hund/vän! ♥

Haha!

Hittade nyss denna på youtube! Så skön han är. Han är ändå med i ett stort pojkband också står han  och bjuder på sig själv! Vet inte HUUUUR många som har gjort sin version av denna dansen! Men jag har ändå sett the ORIGINAL! :)


I did it!

Har precis duschat efter en riktigt nice joggingrunda med Anna! Har inte joggat på två veckor då det var en massa stress före Rom, och sedan var jag ju bortrest. Var nästan lite nervös för hur det skulle gå idag. Eller nervös och nervös, jag hade väl mer psykiskt ställt mig in på att det skulle bli extremt jobbigt. Men jag vägrar skjuta upp det, så efter en hel arbetsdag körde jag hem, bytte om och mötte upp Anna! Det är fan beslutsamhet! Är ritkigt envis när det kommer till sånt. Och det gick mycket bättre än vad jag trodde! Skönt att man märker så stor skillnad. Jag och Anna blickade tillbaka till första gången som vi sprang, ca två månader sedan, då jag efter knappt ett halvt varv (!!!) pustade "P.a.l.l.a.r i.n.t.e m.e.r!" men de sa att vi i alla fall skulle springa varvet ut och när jag väl kom fram var jag i princip död! Haha, fy... idag sprang jag 3,5 varv och jag kände att jag hade kunnat spurta ett varv till. Och då har jag ändå inte sprungit på två veckor! Sjukt stor skillnad! Det är det som får en motiverad :D Så imorgon bär det ut igen med Anna! Då ska jag springa minst 3,5 varv i rad!

Har skrubbat mig och rakat benen, känner mig så fräsch! Ska snart smörja in mig med brun utan sol nu när det ser ut som att solen sviker en. Det ironiska är att jag är mer än dubbelt så pigg nu efter att ha sprungit än vad jag var före! När jag körde hem från jobb kände jag mig sådär lite småseg och väldigt omotiverad. Tittade ut och hoppades få se ett stort regnmål så att jag hade en bra anledning att ställa in rundan, men icke! Nä jag skulle banne mej ut, och det är man så glad och stolt över att man gjorde nu.

Annars... Tycker ni har blivit SJUKT dåliga på att kommentera, skärpning!!! Förväntade mig ca 30 kommentarer efter att jag lagt ut bilderna på alla super fotbolls-hunkar, men inte en ENDA! Jag som bjöd på dem och allt. Jag säger bara: JAHAAAAA!! JAJA! (internt)

Nu såg jag precis ett fint SMS från Lamia där hon skriver att jag gjorde hennes dag på jobbet idag! :D Sånt gör mig så glad. Tack så mycket vännen och jag kan bara säga detsamma!

Hörs imorgon.

C.

Manchester united del 2 (Ronaldo)


Ferguson skriver autografer


En kille som jag tycker liknar Emmas pojkvän :)


Wayne Rooney. Stackarn är redan flintskallig!


Ferdinand verkar vara en rolig snubbe! Kolla bara vilka flummiga miner han bjuder på! Kom svischandes helt själv :D Ingen diva här inte.


: )


Någon?

Och sist men INTE minst..... *trumvirrvel* CRISTIANO RONALDO! ♥


Vid detta ögonblicket stannade mitt hjärta...haha!





Hehe kolla värsta gulliga minen. Häng inte läpp! Höhö.

Nä vad tycker ni?!! Bra bilder va? Hade kunnat sälja dem till pressen ;) Stod med en annan paparazzi uppe på en lyktstolpe! Hahah :D Jaja, a girl do what she gotta' do! Riktigt fina bilder, är så glad att jag var där :D

Manchester United del 1


Deras buss utanför lyxhotellet Exedra!


Målvakten Van de sar


Andersson skriver autografer!


: )


Några avbytare!


Han var brun i alla fall!

'
En back


Någon.


Evra


Giggs


Park


Coachen Ferguson

The Hills

Shit alltså, nu blir det ett riktigt fjortisinlägg men så är det när man nyss har sett The hills. Om ni inte pallar med det så stäng fönstret! :P Först och främst; Spencer och Heidi gifte sig. Det var ju inget nytt, det har jag ju sett i tidningarna för 2 månader sedan, men däremot vilka som kom! I och för sig har jag också sett det i tidningen men inte hur det skulle bli! Kristin Cavallari var där och Stacy! Hur kan de bara våga gå dit? Jag hade skämts ihjäl. Det värsta var ändå att man fick se vad som händer i nästa säsong. Trodde inte det skulle bli fler säsonger då Lauren har sagt att hon ska hoppa av, men jag antar att de kör på utan henne? Man fick i alla fall se hur Kristin är med i serien igen och att hon hänger och klänger på Audrinas ex (?) Justin. Så det blir värsta slagsmålen mellan dem och sen skriker Kristin "You're messing with the wrong person biiiitch!!!" hahahhahaha helt galet! Fy, så hatad hon kommer att bli! Längtar redan tills nästa säsong :D Can't waaaait!

Fler The hills nördar?! ♥



Haha, denna videon är riktigt hemmagjord. Inte av mig då. Men hittade ingen annan och ni måååste ju se the action!

3/6

Hej! Har haft en nice dag. Efter att jag slutat kl 16.00 åkte jag & Esse till Maxi och storhandlade (Sorry Cg). Sen har jag lagat mat och nu tänkte jag sätta mig ner och se The hills säsongsavslutning! Ååååh, kommer sakna det! Är så störigt när det är säsongsavslutning och man är helt inne i serien. Ajja! Tänkte lägga upp bilderna på Ronaldo och resten av Manchester United också. Vad sägs om det? :)

C.

Mer foton!


Chillar i Colosseum.


Vilken syn!


Jag och baby!


Elin rörde Colosseum!!!


Just like a gladiator! Coolt foto.


Dyraste frukosten jag har ätit! Varsin cappucino, en panini, två mini croissant, två juice och två kakor = 400 kr!


Duktig konstnär som målade på gatan med kritor!


Jag blev spådd av en fågel :D Satte ner den sen också tog den en lapp i en ask och på den var det ett meddelande. Blev väldigt stressat då poliserna kom så kvinnan på bilden tog fågeln från mig och kastade ner den i en påse och gick. Kvar stod jag och gapade "Nääääääeeee...."

Usch, högt upp. Men fin utsikt!


Pantheon!


Vi hittade Pinochio på en bänk! Stannade och gav honom en puss.


Ute på lördag.


Smile!


Ölen var inte små på det stället! 1 liter...

A story called Rome

Det tog mig i princip 20 minuter att bli färdig... Om jag ska vara ärlig sorterade jag smutsig tvätt från ren tvätt och sen kastade jag smutsen i tvättkorgen och resten tryckte jag in i garderoben! Haha ser ut som f*n! Men seriöst, hur kul är det att packa upp? De nya sakerna hängde jag förstås på galgar med det gamla möget slängde jag bara in :P Får ta och storstäda garderoben en dag då det regnar. Sådana sysslor är till för regniga dagar!

Japps, ska jag prata lite genomgående om Roma? Det börjde med att vi tog tbåten från Helsingborg 06.10 på onsdagmorgon. Var på Kastrup kl. 08.00 ungefär och tog varsin svindyr frukost på Starbucks. Älskar deras kaffe så det var det värt (?) 300 kr för två st paninis och kaffe. Nog tur att det inte finns i Helsingborg, EH är dyrt nog! :P

Kom fram i ett soligt Rom kl. 12.30 och innan vi var i Roms centrum hann klockan bli 15.00. Hittade fort vårt hotell som låg på en stor shoppinggata, perfekt läge, och begav oss direkt ut på stan! Gick mot Fontana di Treva där en MASSA huliganer hade samlats! Var sån jäkla stämning! Alla sjöng, skrek, viftade med halsdukar, flaggor och spelade trummor! Jätteroligt var det. Det var lätt att dras med i stämningen och vi blev jäkligt avundsjuka på dem som hade biljetter till finalen. Sat och pratade taktik över hur vi skulle sno några packade engelsmäns biljetter, men det viftade vi fort bort då vi såg att staden var FULL av poliser. Och då menar jag FULL i som en pikébuss per m2. Men visst skulle vi bannemej till Olympico och se hur där såg ut så vi begav oss ditåt. Då hade vi INGEN aning om hur långt bort det var för då hade jag genast satt mig på en buss/taxi. Vi gick, och gick, och sen gick vi lite till, och lite till. Det var galet. Tills sist kom vi fram till en bro som var kärlekens bro. Det var precis som cykelställ längs med brokanten och där hade folk satt fram stora hänglås med deras initialer på. Jättefint var det. Då var vi ääääntligen framme. Var helt sjukt stort. Massa engelsmän och en jääkla massa bussar. När vi hade tagit lite kort där bestämde vi oss för att gå över bron igen och ta en buss eller taxi hem så att vi hann se matchen. Vi sitter på en busshållsplats intill bron och helt plötsligt kommer en motorcykelpolis och stannar i korsningen och visslar något så fruktansvärt i hans visselpipa. Jag lovar han var helt galen!! Viftade med händerna till de andra poliserna som redan stod där och visslade så att han nästan blev blå i huvudet. De andra sprang ut i korsningen och stannade trafik från alla håll. Vi satt där som de två fån vi är och undrade vad fasen som hände. Då kommer en buss med sjukt hög fart farande med poliseskort, precis mot oss och förbi oss.... Barcelonas buss!!! Hela laget satt där och man såg en fotbollsspelare som kollade rakt ut. Fick sen veta av Esse att det var Iniesta. Lite coolt faktiskt! Bussen körde som om den var stulen, antar att de var sena. Trodde redan att lagen var på arenan sedan länge då klockan var 19.00 då.

Tog i alla fall taxi hem och såg på finalen på hotellet. Trodde att vi skulle se det på stora bildskärmar ute på torgen men polisen sa att det inte fanns några då det bara orsakade bråk. Esse skulle köpa en öl som han skulle ha till matchen men hon i kassan viftade med ett finger och pekade på dörren till kylskåpet. Där stod det att ingen alkohol såldes mellan 16.00-06.00 den dagen pga. fotbollsmatchen. Det var alltså alkoholförbud i hela staden! Kul! Jaja, vi hade det i alla fall bra på rummet. Kändes konstigt att sitta i samma stad.

Nästa dag, torsdag, skulle Elin, Jocke och Fredrik komma. Vi tänkte att vi kunde gå längs med shoppinggatan där vi bodde för att till sist komma till Termini och möta upp dem. Vi gick där och kollade i butiker och till sist kommer vi fram till ett stort torg där det finaste hotellet i stan ligger, Exedra. Vi ser en massa bussar, poliser och folk. Vad fasen? Och på bussen som står intill hotellet står där Manchester United Team Coach. HERREGUUUUUD! Vi var alltså utanför Manchester Uniteds hotell och de var på väg ut för att åka mot flygplatsen! Där var paparazzis och filmteam :P Jag klättrade upp på en lyktstolpe (Haha) där jag såg helt PERFEKT! Delade stolpen med en papparazzi. Så jävla grymt. Sen efter ett tag kom de en efter en. Först några backar, sen Giggs, Andersson, Park, Rooney och...... RONALDO!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH! Hahahahahaha! Fattar ni?!! Ni missade väl inte mitt inlägg för en vecka sedan då jag skrev att han är världens vackraste man enligt mig. Och där kommer han gåendes mot mig!!! Helt psycho! Fotade som fan. Fick bra bilder :D Sen filmade jag lite och så när bussen kör iväg. Smsade Djuli direkt efter (hon tycker också att han är het) och hon trodde att jag ljög! Haha, icke! :D Det var roligt. Då såg vi både Barca och Manchester!

Usch, gud vad mycket jag redan har skrivit. Har inte ens kommit två dagar in på resan. Sammanfattar resten kort: Var på colosseum, Pantheon, Pub crawl (Barrunda med en massa turister vilket innebär fri dricka mellan 21-22, gratis shot i varje bar och gratis entré på disco), Fontana di Trevi, restaurangbesök, glass i stora lass, satt på en öppen buss på turrunda, shoppade, var uppe på en utsiktsplats. Det var nog det mesta :) Och vi såg dessutom Giro d'Italia igår! Världens näst största cykeltävling efter Tour de France! Vilka dagar vi prickade in! Mycket händelserikt och ett minne för livet! Skriver mer och vissa saker en annan dag, men detta var de två första dagarna i detalj och en kort helhet :) Kan skriva om när vi var ute osv sen. Vill bara tacka Elin, Jocke, Fredrik och sist men inte minst baby för en trevlig resa :D

Här bjuder jag på lite bilder!!!! Rekordlångt inlägg eller var säger ni? :P

Godnatt!


Starbucks ♥


On the plane


Denna stod på flygplatsen i Rom


Rome! Blev kallat för "Det vita huset". Stod uppe på taket... var hyffsat högt kan jag säga! Såg bort till Olympico tom.


Fontana di Trevi


Baby och jag


Vid shoppinggatan.


Piazza di Spagna (Spanska trapporna on swedish)


Esse vid Olympico


Jag med pasta från heaven första kvällen. Sjukt sleten jag vet men ni får tänka på att jag hade gått 10 mil den dagen också!


På en liten lunch restaurang :)


Vid Fontana di Trevi redo att kasta våra mynt!


Blev en rolig bild!


Näääää, nu orkar jag inte mer. Lägger upp resten av bilderna och möjligtvis någon film imorgon. Nu blir det sängen.


Back home!

Heeej! Är hemma i Helsingborg igen...Kom hem halv ett inatt men har haft fullt upp sedan dess. Var först på kurs på jobbet mellan 9-12 och sen har jag tillbringat dagen på gröningen med Anna och Emelie för att sedan åka hem till min familj och grilla. Ville mest bara säga att jag lever (nej vi var inte med på flyget som har försvunnit!) USCH! Fy vad läbbigt att höra något sådant när man själv landade 10 timmar före!!! Läskigt. Tycker synd om dem.

Har haft det jättemysigt i Rom :D

Ska i alla fall städa upp och packa upp allt för den delen. Har inte hunnit med det. Blir nog lite bilder och ett längre inlägg ikväll när jag är klar! Hörs då!

C.

RSS 2.0