ÄLSKAR DIG




På väg till Malmö för 6 timmar sedan... Förväntansfulla och överlyckliga! Nu sitter jag i soffan med en påse ostbågar och ska bränna av några avsnitt av favvoserierna... HAHA! Lyckad kväll.

JAHAPP

Jaha..... det var ju kul det här! Köpt biljetterna för ett år sedan, gett dem till Esse i julklapp, taggat som fan, bytat pass idag på jobb, kört ner i tid, åt god middag på Harrys och sen blir det inställt! HAHA! Har aldrig varit så besviken i hela mitt liv.. det var en sån jäkla besvikelse! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta?!

Jaja, nu hoppas vi verkligen att de hittar ett nytt datum.

RIHANNA!!!





Dagen vi har väntat på i 1 år är HÄÄÄÄÄR!!! Så sjukt jäkla kul ska det bli!!! Så bra är hon :) Jag och Esse åker snart ner till Malmö för lite shopping och sen ska jag bjuda hjärtat på restaurang. Sen möter vi upp Sabina & Erik för vårt livs konsert!!!! GUD vad kul vi ska ha!!! :D

Högskoleprov och Halloween

Hi! Dagen igår var kanon! Började med högskoleprovet.. Tiden gick faktiskt sjukt fort. Kändes väldigt konstigt att sitta i skolbänken igen efter 5,5 år. Mötte upp Jessie på lunchen och åt på MC! Så fort man kom hem kunde man rätta provet och jag fick...... dum dum dum... 1,1!!! AH, 1 poäng ifrån 1,2! SJUKT BRA! Riktigt stolt över mig själv faktiskt! :) Första gången jag skriver provet och allt... Och hälften av provet är CP matte.. alltså vi snackar tal som är en halv A4 lång... också fick jag så bra poäng?! Helt chockad... man kände sig knappt blåst när man skrev det ju. SÅÅÅÅÅ glad! :)

Åkte bara hem, tog en dusch sen var det tid att svida om till Xena the warriorprincess! Gick ju själv då ingen annan kunde, men jag tycker att jag roade mig väl :) Haha. Hade jättekul! Esse var snäll som kom och hämtade mig vid 1...

Vilka kontraster det var på min gårdag... först blodigt allvar för att sedan klä ut sig och bli som ett barn igen. Balans!









Madde var sjukt snygg som Lady Gaga :)










Gillar min hållning här... HAHA!







Tack alla för en galen kväll! :)

3 toppar jag inte sagt nej till





HUUUR fina?!! Älskar dem! WANT! Sorry annars för dålig uppdatering men denna veckan är INSANE! Varenda timme är planerad i princip. Har jobbat och därimellan klämt in födelsedagfirande*2, frisörbesök och lite plugg. Imorgon är det högskoleprovet och därefter blir det Halloweenfest! PUST! Ska dricka några burn och berocca så jag klarar morgondagen... Ni får en FET uppdatering med massa bilder på söndag! TATA!


GG



Är helt slut efter att hållt på i ETT sedan kl. 7 imorse. Ska slappa på bästa möjliga sätt; med ett avsnitt av Gossip girl innan jag hoppar i säng! :)


Frissan



Gick upp kl. 7 imorse för att pallra mig ner till min frisör Ghenna! Fixade two toned i en mörkare nyans, jättenöjd! Efter det blev det Subway och fahlmans med Sabina! Gick lite ärenden och så... nu ska jag iväg till jobb. Trötta mig. Ser verkligen inte fram emot lördag dag.. har lite ångest faktiskt över att sitta från 8-17 med ett prov på min lediga dag.. USCH!


Snövit



Idag åkte jag och mamma till Gunnars konditori där jag köpte denna URSMARRIGA snövitstårta! Tror det är den godaste tårta jag någonsin ätit!


Grattis mamma!



Idag fyller mamma år, hipp hipp hurra! Ska snabbt fixa mig sen åker jag hem till mamma för lite födelsedagsfika och presentöppning innan jobb! :)

Skaldjursbuffé!



Snart kommer mamma och pappa och hämtar mig och babe, sen åker vi ner till båtarna där vi möter upp Martin & Ellinor för att tura! ÅÅÅÅÅH! Ikväll är det skaldjursbuffé! Tror ni att jag ska kränga?! Har inte ätit något sedan frukost pga detta... Ska äta tills jag spricker och sedan äta lite till. Vi firar mamma tidigt idag! Hon fyller år imorgon men jag jobbar kväll imorgon så det fick bli idag! FUNFUNFUN! Älskar mat.


Wedges

Har superlänge velat ha ett par wedges men är jättekräsen! Tycker inte om när de är för klumpiga eller när hälen står ut som en bula, vilket de flesta wedges har. Nu har jag dock hittat två par som jag tycker är coola! Vilka tycker ni är finast? Kan inte säga det för många gånger; jag ÄLSKAR höstskor. Kängor och boots i alla former!



Vill ha




1 vecka!!

TAGGA!! Så kul det ska bli! :D


Miss it


Shit! Saknar THAILAND!

Hi peps! Då var jobbhelgen över, skööönt! Gick otroligt smärtfritt. Snabbaste so far.
På schemat idag står högskoleplugg med Jessie. Ska också gå en pw med snäckan.

Fredagsmys



Idag har jag & Esse fredagsmys såhär inför en jobbhelg á la 13/dygn. Vi har gjort tacos, tänt mys och ska titta på idol nu! :D Loving it! Ha en trevlig fredagskväll!!


Nu ska jag njuta av mitt otium



Nä my friends, nu ska jag sluta dra här hemma och gå ner i stan för att fika med Sabina & Emma! Wiee så mysigt det ska bli! Har sett fram emot det nu i tre dagar... haha, en liten belöning såhär efter en jäkla pluggande. TOODELS!


Woho

Wohooo fram med skumpan, Gadafi är död!

ODD MOLLY




Älskar denna koftan, speciellt ryggen. Hade varit mysig att ha i vinter. Den är på rea hos missgreta.se

Wordfeud

Okej, I admit.. nu har jag blivit smått beroende av Wordfeud. Den enda jag spelar mot är Esse så är det några av mina läsare som spelar kan ni väl adda mig? Charlottebuhre! Let the game begin..

SWEET



HAHAHA så söööt! Act natural!


Saturday

Godmorgon! Vilket underbart höstväder man vaknar till! Ska äta lite frulle sen ska jag ut på en extra stor pw i Bruces innan jag sätter mig och pluggar.

Vad roligt det var att komma in här och se att så många har kommenterat, det gillas! :) Därför bjuder jag på lite bilder från i lördags när jag var hemma i Ramlösa med Emily, Sebastian och Amanda.


Jag satte de vita rosorna nere till vänster... Älskar den sorten.

Busungen nr 1! Haha. Och HUR ser jag ut? Har nyss tvättat håret men det ser ut som att jag inte har tvättat det på 2 veckor här..


Här läser jag djungelboken som hon fick av mamma och pappa för.... tredje gången? :) Heheh såå söt är hon!!

Macadamia

Nästa torsdag ska jag till Ghenna, WIHOOOO! Som jag längtar!! :) Ska färga håret på samma vis som sist, fast snäppet mörkare då detta tvättades ut snabbt. Trivs skitbra i two-toned fast just nu syns det knappt.. Vill ha det lite mer tydligt. Ska klippa av några cm på håret.. hatar när det blir sådär torrt på vintern. Sen ska jag investera i en ny hårinpackning. Det finns ingen bättre än Macadamias! Nu senast hade jag hypade Kerastase som kostar skjortan, men tyckte inte alls att den var bra. Macadamia är 100 ggr bättre så ska beställa en 500ml. TRY IT!


Äcklad

Detta får mig verkligen att må illa, både psykiskt och fysiskt, Hur fan kan man bara gå förbi en människa som är påkörd, än mindre ETT BARN?! Alltså jag finner inte ord. Tänk själv om ni hade sett ett allvarligt skadat barn, inte hade man stirrat och gått forbi?! Vilka äckel dem är. Det säger en hel del om det kinesiska folket... Hur många är det som går förbi? 10 st vuxna männsikor? Det kan inte vara en slump. De flår djur levande och har ingen respekt för liv överhuvudtaget.


stupid words

Hej hej! Vad har jag gjort sen jag gick upp kl 10 imorse? Jooo, skrivit ner 100tals onödiga ord på engelska och svenska. Alltså, helt allvarligt.. Vad är det för mög? Borde vi inte avskaffa dessa ord? Ingen använder dem. Kom an, skriv en kommentar om ni vet vad disparat, axplock, agitera, adekvat betyder. När jag har lärt mig alla dessa onödiga ord ska jag använda dem hela tiden så alla andra känner sig som idioter, haha. Varför? Kommer aldrig lära mig det här.. vi snackar 10 sidor (båda sidor) med svenska och engelska ord som jag aldrig har hört förr. Det lär jag inte lära mig... Ska sitta fast här inne resten av dagen. Blir en pw om en timme för att få lite frisk luft och stimulera Gucci..

Och kul att ni har kommenterat Grand Canyon inlägget. Satt ju bara med det i 3 timmar. Mycket kul. Tror jag skiter i Las vegas inlägget. HEJ!

Grand canyon

Nu när jag har kopierat bilderna som ska vara med i mina inlägg inser jag att det är SJUKT mycket bilder.. så jag delar in Grand Canyon i ett och Las Vegas i ett annat också får jag helt enkelt se om jag hinner med båda två idag. Börjar med Grand Canyon!

Dag 2 i Las Vegas hyrde vi en jättefin jeep! Nikolas och Ola stack iväg på morgonen och fixade med alla papper sen hämtade de oss på hotellet 8.30. Först körde vi till Subway och köpte frulle. Har helt missat Subway, så gott det är! Sen började vår resa mot Grand Canyon som tar ca 2,5-3 timmar. Jag rekommenderar verkligen att hyra en bil och köra till Grand Canyon när man ändå är i Las Vegas. Man får se så mycket av det riktiga USA, hur det är utanför de stora turiststäderna. Det var precis som man sett i filmerna och nästan overkligt att köra runt på de öde landsvägarna mitt ute i öknen..




Första stoppet blev Hoover dam, mest känt från James bond. Kommer ihåg när jag var liten och spelade Bond på nintendo64 och en bana var vid Hoover dam. Det var så jag visste vad det var..:P





















Såhär bodde dem alltså... in the middle of nowhere... Undrar vad de gör en lördagskväll?

Att resa tar på krafterna.. haha!



Kisspaus mitt ute i öknen!

Som ni ser, mitt ute in the middle of nowhere... En jäkla massa kaktusar överallt. Man fick se vart man satte sin fot, finns nog gott om skallerormar där. Och varmt var det! 42 grader och vind existerade inte..










Framme at last!

Vi trodde att man kunde köra ända fram, men icke sa nicke. Vi fick parkera och ta bussen med en guide. Det var bara 5 min ifrån så det fungerade lika bra.


Otroligt vackert!

Man kunde betala extra för att gå ut på denna utbyggnad som hade glasgolv.. Inte ens om man betalade MIG hade jag gått ut där...

Jag är så rolig... har inte alls tagit min höjdrädsla på allvar. Det är som om jag inte är höjdrädd enligt mig själv, tills jag kommer till exakt den stund när jag får möta höjd. Borde lärt mig från Eiffeltornet men näää... haha, det är inte så att jag inte skulle åka till Grand Canyon om jag visste att jag var så höjdrädd. Stod på behörigt avstånd och "njöt" av utsikten.. Kan inte förstå att de inte hade några som helst staket vid stupen. Helt sjukt! Så mycket turister som trängdes runt där, ett under att jag själv inte bevittnade någon som föll ner. Skitäckligt och sånt får man bara att bli ännu mer nervös..


Nikolas & Andréa blev intervjuade av reprtrar från Bangladesh.





Så nu har vi sett det, kan vi åka hem?



Det var alla bilder från Grand Canyon, pust... har bara suttit sedan 20.. Imorgon kommer bilderna från Las Vegas! :)

Fixat!

Shit, jag har varit så sjukt duktig idag, Har hunnit med hur mycket som helst. Har pluggat till högskoleprovet (fattar NADA!) tvättat, dammsugit, lagat mat, diskat, storstädat garderoben och rensat ut alla sommarkläder, målat naglarna... tja, that's it. Så skönt! Nu är här fresh and clean! Tänkte sätta mig och göra Las Vegas inlägget nu! Sen ska jag belöna mig själv med två avsnitt av mina favoritserier; Gossip girl & The real housewives of Beverly hills. Sen blire Desperate housewives på tv! :D

Hola!

Jag var verkligen inte mig själv igår.. sjukt irriterad. Hade störda kunder precis innan jag gick hem. Sen ringde jag och bokade leverans av mitt paket (halloweenkostymen) till idag och när tjejen ville ha min portkod säger jag den sista siffran fel. Var helt osäker på koden.. alltså jag bara trycker den av farten, inget jag reflekterar över. Haha! Så när jag kom hem och skulle in i porten upptäckte jag att det var fel... ååååh! Pinsamt! Nu skulle ju inte snubben som levererar mitt paket komma in... pinsam jag är. Så har nyss ringt "Hello this is the looser from yesterday..!" hahahaha. Får vi hoppas att dräkten är fin! :) Den kostade en del tack vare frakt+tull..

TWO WEEKS



Om 2 veckor står man och skriker med och dansar till denna snyggingen!!! GAH!


Slappe

Vad kul att ni har kommenterat lite! :) Gör det roligare att sitta i 3 timmar med ett inlägg, hehe.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen med Keeping up with the kardashians.


New York City

Har man inte varit i New York MÅSTE man åka dit! Får ändå säga att staden inte är som jag trodde, varken positivt eller negativt. Man målar alltid upp en viss bild i huvudet och sällan är det så i verkligheten. Tycker att New York är mycket större och mer utspritt än vad jag trodde. Man kan inte direkt säga att något är "centrum" utan allt är utspritt. Man undrar hela tiden "vart är centrum?" när man går runt i det hela tiden. Haha, svårt att förklara. Tycker inte att det är speciellt "turistigt" heller.. Det är så fruktansvärt många nationaliteter (speciellt asiater) att man har svårt för att veta vilka som är turister och vilka som faktiskt bort där. New York är allas stad helt enkelt. Alla kan känna sig som hemma där. Det var så skönt att bara glida runt i Soho och känna att man smälter in i mängden.. Det kändes som hemma.

Här kommer lite foton så berättar jag under tiden när jag kommer på något..


Här har vi precis gått av planet och på amerikansk mark

Sitter på flygplatsen i NY och väntar på limmon...

I vänster hörn kan ni se vår chaufför! Han var den otrevligaste chaufför jag någonsin mött. Riktigt oproffsig! Inte bara vara han tråkig och körde som en idiot så att vi alla blev åksjuka ( läs: gasade, bromsade, gasade, bromsade) men när vi kom fram till hotellet gick han ut, öppnade bagadeluckan och satte sig i bilen igen. Utan ett ord, WTF?! Så vi fick ta ut vårt bagade själva och stänga bagageluckan, sen körde han iväg... SNOPNA! Det är i sådana situationer jag blir måttligt irriterad över att dricksen redan är betald i USA, de räknar med den i allt, så allt blir dyrare. Han skulle inte ha EN krona!






Times Square var som ett stort torg fullt med folk! Det kändes som en stor festival.. Folk hade klätt ut sig..

.. medan andra tiggde på olika sätt, HAHA!

my love!




Man gick, gick och gick... skulle vilja ha mer tid för att stanna upp och sätta sig på ett av alla mysiga caféer och bara titta på folk.

När jag såg detta hus skrek jag "DET PLATTA HUSET!" Haha, kommer ihåg det från en serie som jag följde när jag gick på högstadiet. Det är världens (?) smalaste byggnad.



Drinks in Soho.


Jag tittar fram ur Olas armhåla!



Frukost i Central Park! Vi hade sån tur med vädret, uppehåll ocg 25 grader varje dag.

SÅÅÅÅ mysigt!

Seeer ni?! Ekorren sitter och håller i staketet. SJUKT SÖT!



Här är vi mitt framför Gound zero där world trade center stod... mitt framför oss alltså...

.. sett från våra ögon på bilden ovan. Ground zero. De håller på att bygga ett nytt torn.

Jag & hjärtat i tunnelbanan.

Vi tjejer har varit och shoppat järnet i Soho... Kom knappt in i taxin med alla våra kassar!!


Hotellrummen i NY är vääädligt små och sjukt dyra. Vår svit i Las Vegas var 4 ggr större och 10 ggr lyxigare, och ändå mycket billigare..


Meat packing district... Kollade efter Olivia Palermo.









Sista kvällen i NYC spenderade vi på Marriots fantastiska restaurang som ligger högt upp i en skyskrapa på Times square. Hela restaurangen roterade (mycket sakta) så man fick en otrolig utsikt! Det kostade därefter men absolut ett minne :)


Detta var bilderna jag hade att bjuda på!! Det är långt ifrån alla men jag tog de bästa och mest intressanta! NYC är en stad jag skulle vilja bo i medan Las Vegas är en stad för lek. Vi hann inte med allt vi ville göra, men jag vill verkligen inte stressa genom en resa. Gör aldrig det såvida jag vet att jag kommer att komma tillbaks! Vi hann inte med kelikopterturen och frihetsgudinnan bla, men som sagt; då har man något att se fram emot till nästa gång!

OBS! Det är endast bilderna från NYC, på tisdag kommer bilderna från Vegas & Grand canyon! :D
Nu har jag slitit hela kvällen så nu tycker jag faktiskt att det minsta ni kan göra är att slänga in lite kommentarer så att jag vet att ni uppskattar det! :D Kommer som sagt mer bilder på tisdag... Nu ska jag snart lägga mig! Ska upp tidigt imorgon igen. Natti!

Hello

SORRYYYY! Andréa kunde fortfarande inte få över hennes bilder på skivorna.... så ni får se dem om en vecka!
SKOJJA! Hahaha, torr jag är! Har precis kollat igenom alla FINA bilder och skrattat för mig själv, nu håller jag på att sortera dem och alldeles snart kommer det upp ett FETT inlägg om NY här! Men, det tar en JÄKLA tid att lägga upp bilder på blogg.se så ni får ha lite tålamod... Om en timme är det nog uppe! CIAO"


Mattias 29!

Idag är det Mattias 29:onde födelsedag vilket betydde middag hos mamma och pappa med Emily, Sebastian & Amanda i vanlig ordning! Vi gör i princip samma sak alltid; hälsar på Mattias, äter lax, sherrysås och pressad potatis, skickar upp en elbalong och umgås :) Så mysigt! Idag spelade vi dessutom bowling på wii och läste djungelboken för Amanda 10 ggr, haha!

Igår efter jobb gick jag och babe hem till Sandra & Luan som skämde bort oss med god mat och efterrätt! Vilken helg, haha. Kunde inte alla vara som denna? Bli bjuden på mat hela tiden och dessutom gott sällskap :) De har det så mysigt!!

Nu är helgen över för min del då jag ska jobba extra 7.45-17.00 imorgon. Mycket goda extrapengar som kan behövas i slutet av november, jag tänker julklappar... Är ändå ledig tisdag, onsdag, torsdag nu i veckan så att jobba imorgon dör jag inte av :)

NATTI!!! Och btw, imorgon ska jag hämta bilderna hos Andréa så imorgonkväll blir det USA guide med en massa bilder.

Godmorgon!



Ska bara äta frulle sen knallar jag iväg till jobb! Slutar 19 och därefter ska vi hem till Luan och Sandra för middag och film! Så mysigt så! :) Ha en trevlig fredag!

MISS NYC!


FOTO: Nikolas


Think I found them..





Visst är de sjukt lika skorna i inlägget nedan? Älskar Camilla Skovgaards skor. COOLA är ordet! Och dessa är ludna ♥ Om man bara hade 4500:- liggandes och dammade...


Elle Mcpherson



Sjukt snygg! Och hur gammal är hon inte? Gillar hennes skor som fasen, vill ha ett par liknande tack!


A day off

Varför går lediga dagar så fruktansvärt fort? Man blir så stressad, så mycket man vill hinna med! Vill hinna med att fixa med saker annars får man ångest över att man inte fått något gjort, samtidigt vill man passa på att slappa. Hmm...

Idag har jag iaf tagit vara på det fina höstvädret och fikat utomhus med Bechir! Satt på Espresso house uteservering på kullagatn och det var faktiskt inte kallt. Träffade Andréa & Nikolas med :) Kul att se dem, var längesen ju! Sen bokade jag FINALLY tid hos Ghenna! Blir den 27:e! Perfekt när jag ska på halloweenfest den 29:onde :D

Kom nyss hem från en pw i skogen med snäckan! Idag såg vi 10 st små bambisar! Åh, de är så söta! Gucci jagar dem och vill äta upp dem, haha!

Nu ska jag städa och laga supernyttig mat till mig och Esse! Det blir ugnsbakad lax med broccoli, brysselkål (ÄLSKAR, har varit sugen på det i en månad nu), salladskål och creme fraiche med citron. Bra att skippa kolhydraterna. Inte för att jag bantar men nyttigare så! :D


Applepie



Nu har jag nyss tagit ut min hembakade äpplepaj ur ugnen och ska snart bege mig hem till Ramlösa! Tänkte utnyttja mamma och pappas jacuzzi... mmmm, vardagslyx! Saknar att ha ett badkar!


Rödluvan


Hur mysig tröja? Tror nästan jag är tvungen att klicka hem den. Får passa på att ha den nu innan det blir för kallt. Har man en långarmad under kan man skutta omkring med den som en modern rödluvan. Hur fin? Älskar den stora huvan! ♥


Sorry..

Okey guys, don't kill me now.. men jag har inte bilderna! AAAH! Om ni vill banka någon så är det Andréa! Trodde jag var oteknisk men näää... Hahaha nä skojja bara! Eller nä. Men men på lördag har jag bilderna!

Jag vill se dom lika mycket som ni. Har inte sett dom! So take a chillpill.


Normal?

Är man riktigt normal när man kommer hem 21.30, går ut med hunden och sedan ställer sig i köket och skalar potatis för att sedan göra köttbullar med potatismos, lingonsylt och gräddsås? Ja, nu är det klart så nu ska jag äta! HAHAHA. Mums. Finns inget bättre än mat! Blev helt jäkla GALEN i USA med bufféerna.. Åh JESUS, skulle kunna sitta inomhus och bara äta en hel semester. Haha.

Och gud vad husmanskost är gott!

USA

Vet ni? Imorgon ska jag hem till Andréa och hämta alla bilder! Så imorgonkväll får ni kika in om ni är sugna på mer USA bilder :)


Don't feel like working

Godmorgon snäckor! JIKES vad fort helgen gick.. :( Why?! Kom på det igår när vi satt på bion.. "Shit det är söndagkväll!" hahaha... Snackade om det med Andréa häromdagen; varför är det så att ju mindre man jobbar desto jobbigare är det? Som när jag var inne i min jobbperiod för en månad sedan då jag jobbade extra hela tiden för att jag ville ha med mycket pengar till USA, tyckte inte alls det var jobbigt. Dagarna gick så fort. Men nu när man har haft semester så bara "MÅSTE jag jobba?! Kan jag inte bara vinna på lotto?" Orkar verkligen inte..

Man får helt enkelt planera in lite roliga saker så man har något att se fram emot! Vill till Köpenhamn! Evigheter sedan..

Ska beställa min fina halloweendräkt nu tänkte jag :)

LATER!

IPHONE


YES, I did it! Sorry Jessie, I bought the iphone! Haha. Känns som att med iphone vet man vad man får.. inte en massa oupptäckta fel osv. Och alla har den, och alla kan väl inte ha fel eller? Då måste den vara bra.
Köpte en vit (lätt snyggast!) med en rosa bumper till. Så den ser alltså exakt ut som mobilen ovan! SÅ NÖJD :)


Hotel bed!



Ska börja göra om lite här hemma igen.. ska fixa köket och resten av sovrummet. Något som jag och Esse sa nu efter att vi sovit i många sköna hotellsängar var att vi ska införskaffa nya täcken, kuddar och sängkläder. Och JISSES vad det är dyrt om man vill ha bra grejer! Ca 2000:- för ett täcke, 800:- för en kudde och 1400:- för nya söngkläder. Jajamen! Det blir ju bara 4000:- var... Men, varför är man så snål när det kommer till sådana saker? Man sover ju i princip under halva sitt liv, klart man ska lägga lite pengar på bra grejer då. Oooh vad jag längtar tills allt är inhandlat! :) Finns inget bättre än vita, prassliga täcken.

Nä man kanske skulle hoppa ner i sin skruttiga säng och försöka vända på dygnet. GODNATT!


!!!



Hade värsta oturskvällen idag... helt seriöst. Köpte med mig creme fraiche hem till dippen när vi storhandlade, slog i tårna så det gjorde skitont och tappade hela väskan i min fotbalja så allt i väskan blev blött inklusive min mobil som är sönder nu. PUNKT. Och till det var jag redan på dåligt humör innan det här hände. HAHAHAH. Fattar inte?! Detta hände inom loppet av 1 timme! Kanske skulle säga oturstimme istället..

Jaja shit happens. Får vända på allt. Smärtan i foten försvann efter några sekunder, creme fraiche i dippen var faktiskt helt ok och nu måste jag VERKLIGEN köpa den dära iphonen som alla andra har.. suck. Hata Sony ericsson Xperia, någon annan som håller med mig om det?


Peridot



Har nyss kommit hem från Väla med Sabina. Fick ÄNTLIGEN tag på nagellacket från Chanel som jag letat efter såå länge, Peridot. Älskar bensinfärgen. För övrigt håller jag igen på shoppingen.. Ska beställa min fina outfit till halloween sen ska jag spara till en jacka. Tror förresten att jag hittade min höst/vinterjacka idag! Eller, jag har faktiskt provat den innan men då kändes den inte 100, men idag sa det bara "WOW" ! Den är såå fin. Älskar färgen och alla detaljer. Kanske visar bild på den sen..

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll.. Känns lite b och inte ha några planer en lördagskväll. Har alternativ, men jag känner mig så jäkla tråkig. Vill bara vara hemma och slappa. Kanske ska kolla på Oceans eleven och skrika "DÄR HAR JAG VARIT!!" för mig själv... drömma mig bort till Vegas igen. Hmmm.. Också kanske man ska plugga till högskoleprovet? Har inte ens öppnat boken. Som om man skulle haft tid med det liksom? Patetiskt.. Säg något roligt?! :)


WEEKEND



Helgens planer:

Väla med Sabina, bio med hjärtat,Luan & Sandra, storhandla, skogen med familjen, plugga till högskoleprovet.


13

 

Vill verkligen ha detta armband. Fyller år den 13onde augusti och 13 är my lucky number.. Varför satte jag inte mitt liv på det i vegas?!! Haha. Nä men tycker att det är diskret och snyggt och man behöver inte ta av det. Har även börjat tycka det är ok att blanda guld med silver efter flera år i strikt silver anda!


Clubbin' in Vegas

Haha, sjukt synd att jag inte filmade Andréa... kanske försökte men kameran registrerade inte henne. Flög fram och tillbaka. Kul var det i alla fall! :D Jermaine Dupri (Janet Jackson kille nu/var?) firade sin födelsedag och stod i djbåset!


Sjukstuga

Usch, nu är esse också sjuk. Får sån äckelmani när man är sjuk, tycker allt är smutsigt och nerkletat med baterier så nu har jag snart tvättat klart en jäääkla massa tvätt (inkl. täckena) bäddat rent, diskat, dammsugit, städat toaletten och torkat rent överallt. Måste ha det extra fresh när man är sjuk. Allt ska lukta rent. Så det så!

Snart ska jag bege mig ner till stan för en fika med Emma & Jessie! Ska bli mys :)

A picture says more than a 100's words.


Halloweeeeeeeeeeeeeen!!!

Snart är det dax för halloween and that means HALLOWEENPAAAARTY! :) Gud vad jag alltid har haft kul på dom! Mer maskerad åt folket! I år vill jag vara det jag tänkte vara förra året, men som var slut.. nämligen XENA the warriorprincess! Haha, min idol när jag var liten. Tycker den är skitball! Ska rocka den med mina timberland! Får man inte ont i fötterna heller ;)



Halloween 2009

Halloween 2010


Gucci Vs. Kurt

Hittade ett gammalt klipp på mitt youtubekonto på Gucci & Kurt. Hahaha, stackars Gucci... får inte en lugn stund.


VDARA Las vegas

Här är vår svit i Las Vegas. Kan säga att jag inte ville flytta ut därifrån! SJUKT snygg inredning, helt i min smak! Galen utsikt, underbar säng, badkar med utsikt över strippen. Kan det bli bättre? Värd varenda krona. Det första man ser på filmen är fontänen utanför Bellagio. Hur fiiiint?

Lite jobbigt att jag bytte håll på kameran, haha!

100?

Känns det helt 100 när man blöder från sitt öra? Öh näe. Nu har jag iaf fått pencillin och nässpray med kortison utskrivet till mig, så snart är jag back on track igen! :)

Om det inte tar allt för lång tid så lägger jag snart ut ett klipp på vår DÖÖÖÖÖFINA svit i Las Vegas! :D

USA

Har bara slappat idag... har kollat igenom alla serier som jag har missat dvs ca 10 avsnitt.. haha! Legat framför datorn HELA dagen. Gossip girl har börjat nu också! :) Shit vad jag älskar serier...

Okay, nu kommer det lite bilder från USA. Jag har ca 1/10 av alla bilder.. är så kass på att ta kort! De andra har så mycket mer och roligare bilder, men vi ska alla bränna våra kort på skivor och ge till varandra så i veckan får ni se alla. Då gör jag ett inlägg med New York och berättar om vad vi gjorde där och ett om Las Vegas. Men som sagt; här kommer ett kort utdrag i bilder.

En sak jag kan säga om Usa... DO IT!




























Back!

Home again... känns väl lite sådär, haha! Skönt att vara hemma och vila, men inom några dagar lär man önska att man var tillbaks! Är sjuk... GALET förkyld av all ac (Typ -10 i alla restauranger och affärer) och fick JÄVLIGT (ursäkta språket) ont i öronen när vi landade pga förkylningen.. Trodde på fullaste allvar att mitt huvud skulle sprängas! Så idag är jag sjukad.. synd om mig, haha. Visar lite bilder och så senare...

Har förresten sovit i 14,5 timmar inatt! JÄKLAR! :) Rätt bra med tanke på att klockan är 2 på natten i Vegas nu.. har alltså sovit bort hela söndagen.. Försökte vara uppe så länge som möjligt igår.. 19.30 kastade jag in handuken.. då hade man bara varit vaken i sådär 30 timmar..ööööh.


RSS 2.0