!


skit



Har nyss kollat senaste Gossip girl.. Så besviken! Vad har hänt? Vart har glöden tagit vägen? Det var det sämsta avsnittet någonsin.... allt är bara fel, fel, fel!! Skit irriterande. Tacka vet jag de andra säsongerna... Usch, vill bara se det från början så man kommer in i den "rätta" Gossip girl igen.. MÖG!


Frågar man inte...

... så får man inget veta! Fick detta svar från hemsidan ang. shortsen!

Hej Charlotte!

Vad kul att du gillar de nya RA-RE shortsen! : )
Vi har fått shortsen och har dom på lager, bilderna är inte klara ännu men om du vill så löser vi naturligtvis så att du kan shoppa dom redan innan dom är uppe i "butiken"!
Dom finns i den brungrå färgen som du ser på bilden, i storlekarna W25-28 och kostar 1098kr.
Hör gärna av dig så löser vi det! : )

Väldigt bra service! ;) Visste att det va RA-RE, det stank på långt håll. En alldeles ljuvlig stank. RA-RE är något av det finaste märket som finns! Älskar deras stil! Gissa vem som ska köpa shortsen? :)


relax



Tänkte börja måla idag men hell to the no... är så jäkla sliten! Har haft ont i huvudet för 10onde dagen i rad och varenda del av min kropp är bruten... eller ja det känns som det i alla fall! :P
Så idag blir det soffan! Har dock diskat ett berg och nyss gjort mat.. det får räcka för hushållssysslor för idag! Börjar måla imorgon!


Nice



Äckligt snygga!




Hittade dessa 2 nya bilderna med "mina" shorts... Jag bara MÅSTE ha dem. Har totalt kärat ner mig... Finns inga finare! Fy för sören... De säljs fortfarande inte på hemsidan utan de visar till överdelarna som säljs, hrmmm..
Har mailat kundtjänst nu om när de kommer in, HAHA!
Dessa ska jag ha i sommar tillsammans med ett nitskärp, något annat är otänkbart!


Boring




Amen shit vad tråkigt att båda ens favvisar har åkt ut Top model Sverige. Trodde att dessa 2 skulle gå till topp 3 och tycker att de har mest potential att lyckas.. så är båda ute.
Kolla in Jenny på nedersta bilden.... GORGEUS! Adriana Lima look alike! Hon hade kunnat kirra hem ett kontrakt med Victorias secret vilken dag i veckan som helst!


INTERIOR



GUD vad jag har varit effektiv idag! Måste malla mig lite... Har jobbat 7.45-14.15 ut på en lång prommis med Gucci i skogen, bäddat, dammsugit, åkt till beckers och köpt färg + tillbehör, åkt till MIO ... paus... Måste berätta så irriterad jag blev. Har spanat på ett par APSNYGGA gardiner där. Det finns bara visningsex kvar då de har utgått och jag har inte sett några liknande gardiner NÅGONSTANS. Finns inte så långa... De är perfekta.. färgen allt. Och där hänger 3 precis som jag vill ha! Stegade in i butiken med ett "nu ska jag lösa ut era gardiner så ni slipper dem" och fick ett "Nej, vi ska byta lokal i augusti.. då säljer vi ut dem." EH? Varför ha ett par gardiner hängandes som har utgått? Det kommer antagligen fler som frågar var i butiken man kan hitta dem.. ska de då stå där och säga "De har utgått!" till alla? Varför inte bli av med alla 3 till mig? Jag vill ha alla, det är inte så at jag vill ha 2 och det blir 1 längd kvar som man typ aldrig blir av med? Fan vad förbannad jag blev. Jag hade bestämt mig för att jag skulle köpa dem idag... det var bara att gå in och betala för dem. Hahaha... Åååååh! Jag är sån, vill jag ha något så SKA jag ha det och det NU! :p Mja.. vi får se hur det går med det.
Sen åkte jag till IKEA och köpte andra gardiner som jag ska hitta på något roligt med ( ej i köket så jag behöver fortfarande de andra ) köpte gardinstänger, en tvålpump och impulsköpte en matta! YEJ! Det har jag haft på köpelistan i månader till sovrummet och nu sprang jag bokstavligt talat in i en vit, stor ryamatta för 399:- KAAAAP! Skitbilligt ju! Alla andra jag har kollat på har legat runt 2000:- Nu är inte denna fullt så fluffig som dem men väl värd 399:- :) Ska bli kul att se Esses min när han ska in och sova imorgonbitti :)
Sen körde jag till Expert och köpte dammsugarpåsar (intresseklubben antecknar) och nu har jag rivit ner mina gamla gardiner, skruvat loss ställningarna och spacklat för alla hål. Imorgon ska det börja målas!! :D
Jag får såna ryck... när jag väl börjat kör jag all in. Så roligt att göra om här hemma. Ni får se när köket är klart! Kommer dock ta några månader då jag har en hel del planer.. men har tagit före bilder innan jag började riva ner allt.
Nu ska jag göra en mozarella sallad!


Vår



Hi! Vilket underbart väder det är idag!! Vad händer med klimatet igentligen? Supervarmt i söndags (satt ute på fikan och njöt när solen värmde i ansiktet), snöstorm igår och nu varmt som attans idag igen. Har nyss gått en stor runda i Bruces med Gucci och det kändes helt fel att gå med vinterjackan... jättevarmt. Och fåglarna kvittrade, kändes lite som att man gick i amazonas... haha. Skönt!

Gårdagen gick så fort, i vanlig ordning när man är ledig. Hade det jättemysigt på Väla med Sabina & Anna :)
Och på kvällen var vi i Ramlösa och firande min lillebror. Det bjöds på riktigt stora, goda räk/kräft mackor... YUM!!

Nä, nu ska jag faktiskt bege mig till Beckers för att handla färg och därefter till Mio för att köpa mina gardiner som jag har spanat på.. Äntligen tar jag tag i det. Slutar 14 imorgon också så jag tänkte att jag kunde börja måla idag + imorgon sen sätta upp nya gardinstänger och gardinerna i helgen när man är ledig..:)


CUTE



Awwwe, så söt och smart pingvin. Se så gulligt när han hoppar runt.. Jag hade dock varit VÄLDIGT rädd om jag varit människorna som sitter i gummibåten(?). Späckhuggare är sjukt smarta och de ser ju att pingvinen är i båten.. Känns inte som att en gummibåt är en match för dem, de hade säkert kunnat välta båten med alla i och då hade det blivit lite mer mat för dem än en liten pingvin, hehe...


Breakfast



Godmorgon! Har haft en total makeover med allt vad det innebär.... hahaha, behövs verkligen efter jobbhelg! Man är rätt sliten 19.30 på söndagskvällen, hehe.
Ska äta yumyum frulle nu som ni ser ovan och sen ska jag till väla & Ikea med Sabina. Vi ska också möta upp Anna för en go fika! :)
Måste iväg och storhandla med bebe (kylen gapar TOMT) och ikväll ska vi hem till la familia för att fira min lillebror som fyller år idag!
Därimellan vill jag helst gå en lång runda med Gucci annars får jag dåligt samvete, hehe... hur ska jag hinna med allt? Det var min lediga dag det... Fast rolig!


Sweet dreams


WORK



Har jobbat heeela dagen och kommer jobba heeela dagen imorgon också, hehe. Därav dålig update.
Har levt på jordhubbar de senaste dagarna då vi säljer dem för 10:- på jobb just nu.... så galet gott är det! Äter minst ett paket om dagen... gott + nyttigt! På måndag när jag är ledig ska jag lyxa till det med chokladdoppade som på bilden ovan.... yum! Nu ska jag se ett avsnitt av vampire diaries sen blir det sängen tidigt så man orkar med morgondagen också :)
Natti!


Yej!



Brukar alltid gnälla på er när ni inte kommenterar så får nu istället ge lite positiv feedback när ni är så många som kommenterar, roligt! Mycket roligare att gå in här då :)

Med bilden ovan vill jag tipsa om Revitalash advanced. Det är som en eyeliner som man penslar på ögonfransraden varje kväll så att ögonfransarna ska bli längre och mer böjda. Resultatet talar för sig själv.. det funkar verkligen! Jag går nästan aldrig med maskara mer för det behövs inte! Jätteskönt! Det kostar lite men det fungerar verkligen :)

Thai var såååå gott! Fullt med folk på Big Buddha. Jag & Esse är så roliga... vi tillhör verkligen inte dem som sitter i timmar och snackar över maten, vi vräker i oss sen "ska vi gå?!" haha. Från det att vi satte oss tills att vi var därifrån var det säkert 45 min. Orka sitta och dryga ut tiden... Näe, mysigare att gå och handla gottis och åka hem för att se en film... precis vad vi ska göra nu!

Ha en trevlig kväll!



Beauty



Har beställt hem denna nyss.. Min ansiktskräm är helt slut och jag lever för tillfället på prover, hehe. Har hört att denna ska vara bra och Kanebo är ett sjukt bra märke så jag tvivlar inte. Provade den på kicks igår och konsistensen är magisk. Man är alltid på jakt efter nya hudkrämer som ska göra huden felfri...


Har även beställt en ny burk med hårinpackning från Macadamia. Det var denna jag haft sist... att jag beställer en sak 2 gånger är ett bra betyg då jag alltid byter produkter. Denna är superbra!


Love them




.


tHAI



Idag mår jag sjukt bra! De senaste 2 dagarna har jag haft huvudvärk konstant och känt mig allmänt slö.. Troddde jag skulle bli sjuk igen men åhnej, jag mår så bra idag! Skönt :)
Ikväll ska jag & babe till Big buddha och KRÄNGA thaimat. Mumsmumsmums! Man har lite ångeset över att man för 1 år sedan snart skulle till Thailand i 3 veckor.... aaah, vill åka! Men men, har Dublin att se fram emot :)


Gossip time



Hi guys! Har gått en prommis med Gucci i detta fina väder och ska nu bege mig ner i stan för en fika med Emma! Mysigt! Hoppas ni får en trevlig dag :)


<3


Snygga armband från H&M.
Håller på att göra hemmagjorda hamburgare med pommes med babe! Muuuums, vad gott det ska bli! ♥
Kl. 18 ska jag hämta mamma på jobb och mysa hemma hos dem ikväll.
Nathalie & Markus har fått deras dotter imorse, GRATTIS till er!! :)


FREE


Typ snyggaste shortsen EVER?! Got to have them!!

Hello! Idag är jag minsann ledig.. Sjukt tråkigt väder bara! Ska ändå tvinga mig själv och esse ut i skogen på en promenad, annars blir man så seeeg. Men först senasre Gossip girl :)


Weird


"En person som kom till platsen och såg de döda och skadade chockades så svårt att han dog, uppger Chaiyut Boonyai vid polisen i Phang Nga."
Det låter ju helt sjukt! Kan man dö av chock? Det ska nog väldigt mycket till... Vadå fick han en hjärtinfarkt?


The swan princess



Svanprinsessan får det bli, det var inte igår!!


-



HI! Har jobbat 7.45-17 idag. Slutade egentligen 14.15 men var tvungen att stanna kvar och dra i media... galet sleten nu? Japp! Haha släpade mig hem och ska nu ta en varm dusch och glo på en film. ♥ Imorgon ska jag jobba extra 10-20!


black



Idag har jag & Esse gått en långrunda med Gucci i det fina vädret! Man blir så mycket piggare & gladare när solen skiner :) Sen åkte vi till Väla för en fika på vårt favvoställe!!
Har nyss handlat lite mat som vi ska slänga ihop till kvällens premiär av Big Brother! :)
Nu: Måla naglarna svarta!


<3


 

Hi! Har nyss kollat Vampire diaries. Har utvecklat en ny crush på Elijah.. Han tillhör the originals och är en bad guy men som egentligen har ett fint hjärta och nu har han blivit vän med the good guys. Men han är ändå inte töntig utan han har the bad in himself! Aww, han är fin han!

Har sovit som en gnu inatt. Vaknade 11.10, bara sådär 12 timmar efter att jag la mig, hehe. Funderar på att gå och sola... gör ju aldrig det, NOT good for u, men det är faktiskt bra att sola några få gånger om året då vi inte får någon sol i detta land.. Lite ljusterapi sådär. Så det är faktiskt rekommenderat att sola en 3 gånger om året. Tänkte utnyttja en av de gångerna.. Det är bara så drygt att man ska gå och ta ut pengar, gå och växla och seeen sola. Det är ett helt projekt. Varför tar de inte bara kort? Det är faktiskt 2012.


Haha!


WANT!




Vill ha dessa skärp BADLY! Känns inte så roligt bara att punga ut 1300:- per st. Men fina är dem! Hade passat fint till våren/sommaren med alla jeans/jeansshorts.


sjal



Fick denna fina sjal av mamma igår i alla ♥ ansdagpresent! Jättefin är den. Färgen fångas inte alls på bilden. Den är mörkare i rosa/beige med toffsar nere på ändarna. Gulligt!
Blev helt slut av att gå rundan med Gucci. Det kändes som att jag hade en ryggsäck med 20 kg tyng i. Bena var så tunga och jag var lite smått svett när jag kom hem. Det kommer bli en tuff dag på jobb.. puh! Det kommer inte gå i många knopar..


Hola




Här har ni bilder på mina nya skinnisar! Supernöjd! Längtar tills jag ska använda dem typ...
Ska städa upp här hemma.. sen ska jag fixa mig och gå en runda med Gucci i det fina vädret! Har inte varit ute mer än precis utanför dörren och kissat Gucke sedan i fredags, så det ska bli skönt att gå en promenad :)
Kl. 14 blir det jobb!


Fresh!

Haha.. alltså nu kommer ni tycka att jag är världens ofräschaste, men ni vet väl att jag är rätt fräsch och väldigt ordningsam här hemma i normalt fall? Älskar att ha det rent och fräscht... Hmm. Nu till det skabbiga! Jag byter om i sängen en gång i veckan och skulle göra det idag för jag väntade tills att jag blev frisk. Känns rätt onödigt att byta om när man är sjuk för att sedan byta om 1-2 dagar senare när man är frisk. Man vill gärna få allt rent och fräscht när man är frisk ju... I alla fall, KOLLA hur skabbigt mitt lakan var!??? Hahahahaha... Fy!!
Känsliga läsare varnas!! :P Uuuurk... den vänstra sidan är min sida alltså... och det högra är den andra kanten och färgen som lakanet egentligen har.. alltså vit & inte grå! Jag tror nog jag skiter i att tvätta det, går nog inte att få vitt igen... Men alltså ue, vad räligt! Ska bli skönt att krypa ner i en nybäddad säng ikväll :)


Delicious



Jag hann med lite alla ♥ ans dag mys med bebbe innan han stack iväg till jobb. Säg mig, hur gott ser det inte ut? And it was! :)


:)

Haha alltså vilka inlägg ni får här... Först ":(" sen ":)" emotional breakdown!! Haha.
Det var första gången jag handlade på Asos och då blir man ganska besviken när en vara är sönder.. Sen tänker man att det kan hända alla, men det var bara olyckligt att det hände första gången. I alla fall, mailade deras kundservice i England (Inte för att jag är snål och bryr mig ett skit om 80:-, utan för att jag ändå har betalat för en sak och då ska den inte vara sönder när jag får den) och då fick jag VÄRLDENS trevligaste svar tillbaks! :)
Avslutade mitt mail med "Hope you understood my english, haha!" då jag ändå skrev rätt mycket och såhär skrev hon då:

Hello Charlotte,
Thank you for getting back to me so quickly with this required information.
May I firstly take the time to compliment you on your English, it is perfectly and correctly written and perhaps makes more sense than some English people themselves! :)


YEJ!!! That made my day! :) Haha... Nä, men faktiskt jättekul att höra då jag inte ens kollade igenom mailet. Roligt! :) Nu har de skickat ett nytt med express så jag lär få det inom ett par dagar. Verkligen jättebra service och det är så man vänder en missnöjd kund till en nöjd kund! Tack asos!!


:(

Så irriterad.... Fick mitt armband från Asos idag. Bebbe var snäll och gick och hämtade det och jag tänkte för mig själv "Oh, perfekt till alla <3ans dag och allt!" En liten present till mig själv.. Öppnade nyss påsen och i den fanns en jättefin ask. "Wow vad lyxigt för ett armband som kostar 80:-" tänkte jag... öppnar asken och då är det en massa bubbelplast runt armbandet. Kunde ändå direkt se att allt låg löst... "Hmmm, ska man göra det själv?" öpnnar det och då trillar "prislappen" direkt av och då ser jag att hela gummibandet som armbanden sitter ihop med är av och alla nitar ligger löst i påsen.... SUCK! Jaha, det var ju roligt att få ett armband som är SÖNDER! Happy valentines på mig! Vad är det för några åsnor som packar? Jag menar jag har svårt att tro att det har gått isönder när det ligger bubbelplast runt, i en ask, i en påse... hmmm. Nä de har helt enkelt lagt ner ett söndrigt armband, haha! Åh... ja det kostade bara 80:- men jag har väntat i 10 dagar på det + jag tänker ändå inte ge Asos pengar för något som är sönder. Trött blir jag... jaha, nu får jag vänta i 10 dagar till tills ett nytt kommer.


Happy valentine!



Happy valentine gullungar! Mår betydligt bättre idag.... Missbrukade nässpray & zyx igår vilket verkar ha fungerat... Men alltså, får man använda nässpray 3 ggr omdagen?!! Hahaha oooops! Läste det av en slump på sidan.. Trodde inte det fanns något max spray per dag utan när man är förkyld ska man ta nässpray.. haha. Jag använder det säkert 6 ggr om dagen. Man snyter sig och sen sprayar man? Ajja, vad kan hända? Det är inte så att jag använder nässpray annars som vissa. Detta var faktiskt första gången NÅGONSIN jag köpte nässpray till mig själv.

Jaha, idag är det kärlekens dag. CAN U FEEL THE LOVE?! Äh, vilket bullshit! It feels like any ordinary day. Bebbe har jobbat natt men han lovade minsann mig igår att innan han beger sig iväg till jobb igen ska han göra pannkakor med blåbär och lönnsirap till mig! ♥ Och i gengäld tänkte jag göra lax med potatismos till honom..:)I den ordningen ;) Ska se till att njuta av min första riktiga måltid på 4 dagar. Har verkligen bara ätit 2 mackor/dag dessa dagar... DET är ju sjukt!

Mår i alla fall bättre och ska till jobb imorgon! Fast att jag varit uttråkad emellanåt har dessa dagar gått sjuuukt fort. Konstigt. Nu ska jag hoppa in i duschen för en välbehövlig tvätt av håret... TATA!


Dagens i-landsproblem



Dessa dagar har jag nog ätit lika mycket som man normalt äter till frulle. Är skithungrig men har ingen aptit och inget lockar... Jag är inte ens sugen på Mcdonalds.. Alltså WHATS GOING ON?!!! Det är DÅ man vet att man är sjuk, hahahaha. Detta är alltså ett skitbra knep om ni vill gå ner i vikt. Kom hem till mig så ska jag hosta lite på er... det går garanterat snabbare än viktväktarna, GI.. you name it! ;) Usch, men jag vill inte gå ner i vikt och jag är van vid att ÄLSKA mat. Kolla på bilden ovan... det ser faktiskt sjukt gott ut! Det är nu man önskar att man bodde dörr i dörr med en fräsch, mexikansk restaurang. Några burritos och en fräsch nypressad juice på det kan nog vara den bästa hälsokuren.


MINT




Fick mina tygprover idag och även om det var fina färger var det långt ifrån den färgen jag vill ha på gardinerna. Att det ska vara så svårt att hitta! Får helt enkelt koncentrera mig på köket först då jag vet vad jag ska göra där.


monday



Hello... Har sovit skitkasst inatt! I och med att jag numera även är förbannat snorig och täppt i näsan var jag tvungen att andas genom munnen och min hals är ett enda stort öppet sår så jag har vaknat varannan timme och druckit ett glas vatten, gått och kissat... för att sedan upprepa proceduren... Trötta mig. Haha, jag känner mig så skabbig, tråkig och bitter. Ingen rolig blogg att läsa för tillfället. Nu räcker det, ska inte prata mer om det.
Mamma & pappa var gulliga och köpte hostmedicin och godis till mig igår. De tog även med sig min bebis så hon är hos dem... Känns skönt, man har så dåligt samvete när hon blir rastlös.

Dagens händelse: Att idag är det måndag vilket innebär... post!! Hahah... sorligt. Men kanske jag får mina tygprover? Då kan jag roa mig med dem i en timme, hehe.


Buhu..



Alltså jag är så sjukt uttråkad nu. Sitter och klickar in på de bloggarna jag följer säkert 20 ggr på en dag... kollar facebook.. Känns som jag har NO life! Man kan inte träffa någon för 1; jag vill inte smitta någon. 2; jag orkar inte, 3;Hur fan ser jag ut?! 4;Kan inte prata! Har sjukat mig från jobb imorgon. Är även SUPER snorig nu.. Kommer dö av boredom. Kan ni inte underhålla mig? Vi får ha lite qualitytime à 2012. Skriv något kul! Haha.


apartment





Om det inte hade varit så att jag vill ha ett gammalt hus utan istället varit en "lägenhetsperson" så hade jag slagit till på denna! Helt perfekt. Fina golv, högt i tak, öppna spisar i varje rum, fin träpanel.
Den ligger i centrala stan och blir din för 3,7 miljoner! ;)


Found it!


Åh, har äntligen hittat den perfekta klockan. Har alltid hittat något som jag stört mig på på de andra, men denna är perfekt! Nu till problemet; hittade den på michaelkors.com och de skickar inte utomlands. ÖH? Hallå Michael! Kasst! Hittar den ingen annanstans heller..


M for Missoni




Bara ÄLSKAR dessa missoni-inspirerade handukarna. Det ger verkligen en färgklick i badrummet och jag kan tycka att även om det snöar ute kan vi fira att det snart är vår! Ska definitivt beställa hem dessa.

Mår bättre idag.. Min feber är borta. Tror jag svettades ut 1 liter igår. Sjukt jobbigt att man hela tiden pendlade mellan att ligga & frysa för att 5 min senare svettas som en gnu. Så gick det hela tiden igår.. frös, svettades, frös, svettades... Men är mycket piggare idag :) Ingen feber, ingen illamående, ingen huvudvärk... "endast" en halv som är helt förstörd. Den är faktiskt värre idag. Känns som att någon och skurit upp hela halsen och jag får endast ut ett pip när jag ska prata... haha!


sjuk

Hello... Är sjuk!! Så jäkla mögigt! Mår verkligen skit! Fryser/svettas. mår illa, har huvudvärk, hostar och det känns som att min kropp är bruten :( Nä.... kul när man har ledig helg och hade en massa roligt inplanerat som man såg fram emot.... Har bara sovit och stirrat i taket hela dagen, men babe e snäll som tar hand om mig! ♥


holograph



Mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg denna bilden och nagellacksnörden skrek i mitt huvud likt grabbarna i tjuren Ferdinand "HONOM SKA VI HA!!!!". Himmelskt nagellack från Chanel. Nytt eller? MÅSTE HA DET!


package




Titta vad jag var och hämtade idag! :) Sjukt snabb leverans måste jag säga... beställde dem igår vid 11 och fick dem idag! Det gillar vi. Älskar också när de slår in ens saker fint och skriver gulliga lappar. Det gör så mycket! Fast man vet vad som är i blir man helt till sig, haha! Om jag är nöjd med byxorna? JA! Jättefina är dem.. matta, coola detaljer, perfekt i storleken! Åh vad fina....
Nu ska jag ta en kopp cocosté och avsluta min kväll med bröderna Salvatore.


LOVE

Seg och slitsam dag på jobb. Många irritationsobjekt, haha! Var inte på världens bästa humör när jag kom hem men så går man in på Sannas blogg och läser:

"Har precis kollat klart på top model sverige( charre du borde söka )."

.. också fick jag ett stort leende :) *ytlig lycka* Tur man har vänner som piggar upp en då & då! Tack Sanna!<3

Saker jag stör mig på

Okej måste avreagera mig lite.. haha. De senaste dagarna har jag stött på saker som jag blir lite irriterad på.

NO.1
Varför är det så känsligt att prata om hur mycket man tjänar?! Fattar verkligen inte det. Tycker inte alls det är personligt utan en helt enkel sakfråga. Pengar är papper, varför är det känsligt? Folk tittar på en som om man har frågat vad deras BH-storlek är. Jag & Esse pratade häromdagen vad en tobakssäljare tjänar.. alltså de säljarna som jag har kontakt med genom jobb då jag fått erbjudande om att jobba med det. Tänkte att de tjänade som mig, men Esse envisades om att de tjänar jättebra. Så jag frågade helt enkelt en ny snubbe som kom häromdagen... haha, första gången jag träffade honom men snälla.. det var inte så att vi inte snackade om annat. Så jag frågade "Vad tjänar man ungefär i månaden" och han blev helt nervös och bara "Det vill jag inte säga".... Öh??? Vad ska jag göra? Råna dig? Haha jag förstår verkligen inte. Jag kan väl på andra sätt ta reda på hur mycket en säljare tjänar i snitt, varför är det så hemskt att säga det? Jag anser att det är helt opersonligt och har med jobbet att göra... Äh! Tycker det är sjukt TÖNTIGT i alla fall och en riktig SVENNESAK! Det är inte så att jag bryr mig om vad DU tjänar, utan vad jag kan tjäna inom det yrket. Och nej jag vill absolut inte bli säljare.

NO.2
Par som skriver non stop till varandra på facebook "Naaawwww, I love u älskis pälskis du är det bästa som har hänt mig bajbeeeeee<3<3<3<3<3<3<3!!" ÖH? Varför inte skriva ett sms till honom, ringa honom eller vänta tills han kommer hem från jobb så att du kan säga det till honom face till face??! Måste du skylta med det på hela fejjan så att alla ser det? Är det for real då eller? Jag förstår verkligen inte varför man måste visa upp det så för alla 24/7. Då måste man ha svåra bekräftelsebehov. Det är så jävla TÖNTIGT när man bor med varandra och ser varandra varje dag.

NO.3
Folk som skriver A med inte B på facebook. Typ "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" eller "Ditt jävla AS, JAG HATAR DIG!!" och sen när man frågar "Jaha vad väntar du på?:)" eller "Men gud vad har HÄNT?!" så får man till svar "Det vill jag helst inte ta på facebook..." HAHAHAHA! Men varför skriver du ut det då? För att folk ska bli nyfikna?? Åh vad irriterande.. Om man inte vill prata om det så skriv inte ut det då. Riktigt dubbelmoral.

Haha, that's all so far! Skriv gärna vad ni tycker om ämnena så jag har något att gotta mig åt ikväll när jag kommer hem från jobb! TATA!


RISOTTO



Här är en bild på min goda svamprisotto som jag gjorde igår. Risotto är verkligen en av mina favoriträtter, såå gott! Igår gick jag all in med vinet... HAHA! En hel flaska blev det! ÖH 1 liter! Men jag gjorde en stor gryta... men ändå! Det blev kanske lite för mycket... Ska chilla lite med vinet nästa gång. Det är nästan så att man undrar om jag kan köra till jobb strax då jag ätit resten nyss... Tänk så skulle man blivit bakis av min risotto, hahaha...


PW



Nu ska jag ut med GossGoss i det fina vädret! :) Titta på denna fina bilden jag tog häromdagen när jag, esse & snäckan var på pw i Bruces. Älskar att den ser så mystisk ut. Lummig. Ser ut som det bor troll i skogen.
Ni är tradiga med instagram... ingen som har det. Har 3 followers, HAHA! Har den för att ta fina bilder och lägga upp här i bloggen. Men om ni vill ha instagram får ni ladda ner appen på er mobil. Det är alltså INTE som en blogg man följer utan man måste själv ha ett account. Men man behöver ju inte ha några bilder själv. Väldigt easy är det och om jag som är SÄMST på teknik klarar av det så gör ni det med ;)


Scented



En annan sak jag köpte på MIO är detta fina doftljus! Om ni inte redan visste det så älskar jag doftljus. Detta doftar fresh linen ( alltså nytvättat) och kostar endast 79:- Hur billigt som helst! Ljuset är jättestort och doftar jättegott.. Finns i fler dofter b.la vanilla. Otroligt prisvärt om man jämför med volouspa som kostar 400:-


Mirror



Älskar min fina smyckesbox från Mio. Såg den när jag var med mamma.. sen körde jag och köpte den i förrgår. Kommer bli jättefint på min byrå när allt är klart. Glasskiva, ny lampa, spegel, ljus.


Morgonstund har guld i mun



Sitter här och avnjuter en kopp cocosté! Se vilken snygging som pryder Cosmo... LOVE HER!
Idag har jag bytt pass med Sabina så jag har kvällen istället... Ajja, hinner med en pw i skogen före my love före!


Nice boots



pw



Hej mina vänner! Tycker ni är tradiga med kommentarerna... :(
Jobbade till 14.15, körde Jessie hem sen gick jag en pw på 6,5 km med Gucci. Puh, knappt trött man var när man kom hem... det kändes i benen kan jag tala om för er, men skönt att göra lite nytta och rasta snäckan! Och det känns extra gott att gå där och längta efter en kopp cocosté och mitt nyinköpa marabou saltlaktrits! Det gör att man nästan springer hem den sista biten ;)
Nu ska jag snart göra svamprisotto med MASSOR av vitvin i så att den är klar tills min bebe kommer hem. Ska äta gott och se en film ♥


Pretty



This is how I want it! Fin fint med nitarmband tillsammans med klocka.


SKIN





TITTA vilka fina skinnisar jag har hittat! Älskar verkligen skinnbyxor och har länge velat ha ett par nya.. men det är inte det lättaste att hitta. Gillar dessa då de är matta och har en del coola detaljer. Dessutom är de på rea för en fin peng! Tycker det är jobbigt att beställa byxor på nätet då storlekar skiljer så mycket märke till märke, men man kan alltid skicka tillbaks dem om de inte passar, svårare än så är det inte...
Ska man unna sig dessa då man ska jobba extra på söndag? JA! LETS DO IT!


Klick


Nu har jag äntligen klickat hem detta coola spike armband. Har tittat på det länge men har av någon anledning inte beställt hem det... Har velat köpa en klocka samtidigt så man kan ha dem tillsammans men jag är så OTROLIGT kräsen när det kommer till klockor och håller hela tiden på att ångra mig, så kom på den briljanta idén att jag faktiskt kan beställa hem detta så länge innan det tar slut... hehe. Ska ta in min andra fattiga klocka så kan jag ha den så länge. Den är ändå fin för att ha kostat 249:- ;) Sen när jag hittar en klocka som känns 100 slår jag till!


H&M



Har ni sett H&M's reklam med David Beckham? Ni kan ju dregla över honom, jag blundar, lyssnar på musiken och dreglar över en annan... haha! David är en fjolla!


DOLLS!




Alltså kolla in dessa brudarna som jag följer på instagram. HUR SNYGGA!??? Typ perfect faces. Like dolls. Kan sitta och stirra på deras bilder i evigheter... haha!

Idag har jag inte varit helt 100. Har varit något fruktansvärt trött och seg och har somnat i soffan från & till. Som tur var gick jag & Esse på den där pw:n innan idag och det var helt underbart att få komma ut i skogen! Solen sken och snön glittrade som diamanter.

Ska snart ta mig i kragen och diska upp här hemma och göra bakad potatis med skagenröra... Muuuuuums!!


Loreen



Då var den helgen över! Gick väldigt smärfritt måste jag säga....
Vad tyckte ni om melodifestivalen förresten? Hann ju bara se Thorsten & Loreen. Tycker att Loreens låt var sjukt bra! Sommarens partylåt!
Nu ska jag & bebe ut på en lång pw i det underbara vädret!
TTYL!


FIERCE!


Hur coola skor? Skitsnygga till sommaren & bruna ben! ♥ Är för övrigt lite hooked i neon. Ska ha en massa detaljer i neon till sommaren...

Mår för övrigt inte så bra. Ligger inne med värsta huvudvärken och mår allmänt konstigt. Ska nog försöka sova nu så att jag får sova en 9 timmar iaf. Helgen innebär 26 h jobb för min del!

NATTI


Michael Kors


Fin klocka.Lagom mycket bling bling och ändå speciell.


Cool outfit


bling bling


Gud vad jag har hunnit med mycket idag! Tvättat, dammsugit, diskat, rensat ut garderoben och lagt ut saker på tradera, gått ut med soporna, gått långprommis med Sabina och hundarna. Skönt..:) Nu tycker jag att jag förtjänar en stor kopp varm choklad med grädde och ett avsnitt Million dollar decorators innan jag börjar på köttfärssoppan. KISS!


YEJ!




ÅH läste precis att ZARA ska öppna på Väla! YEEEEEEJ!!! Trodde inte att det skulle bli av, men jo! Nu på försommaren ska de öppna upp en 1600 kvadratmeter stor butik. Butikskonceptet kommer att bli det allra senaste inom Zara. I dagsläget finns liknande butik endast i Sidney, Australien och Westfield Stratford i London. Vad roligt!! :) Där kommer man lätt hänga, haha.


Sunshine



Godmorgon sweeties! Solen lyser idag med, hääärligt! Ska få en massa gjort idag tänkte jag. Ska börja tvätta nu sen ska jag städa ur min garderob och slänga upp lite saker på tradera. Ska städa hela lägenheten så det luktar fresh & clean sen ska jag göra köttfärssoppa ikväll :) Yummi! Ska också gå en promenad i det fina vädret med Sabina och dogsen. Ska visa mitt drömhus för henne... hehe. Ni kan få se det också om ni är snälla.


<3



Har haft en supermysig dag med mamma. Vi har varit runt och kollat på tyger och gardiner till mig :) Mja, jag tror att jag har hittat gardiner till köket, men det mintgröna till sovrummet var det svårare med... haha! Jaja, det får bli till att beställa hem!
Har nu duschat och gjort pediky/manikyr... Känner mig som ny!


House



Man blir så inspirerad när man kollar på Property ladder Och Million dollar decorators att man kan inte undvika att själv tänka i de banorna när man tittar runt på hus. Kolla på huset ovan.. ja lite slitet men WOW vad fint i grunden! Jättefin form! Hade jag haft pengarna till det hade jag nog köpt det och rustat upp det och sålt det. Hade det blivit amazing så hade jag kanske inte kunnat släppa det men det hade varit ett så roligt jobb att köpa hus/lägenheter som är sletna för att göra om det till lyx! Detta huset ligger ute för ynka 2,4 miljoner vilket jag tycker är en piss för ett så fint och speciellt hus och jag är säker på att efter att ha renoverat det för 600 000 hade man lätt kunnat sälja det för 4 miljoner, vilket ger en vinst på 1 miljon. Gud... hade man bara haft pengarna! Det hade väl varit ett drömjobb? Att ha en egen firma som köper och renoverar hus för att sedan sälja dem för det dubbla ;)


patience



Hi! 2 lediga dagar framför mig... nice! Ska fixa mig sen ska jag hem till mamma. Vi ska åka till Mio en runda och kolla in utbudet :) Sen tror jag att jag ska åka till någon tygbutik och kolla in tyger till mina gardiner i sovrummet... Oooh! Vill ha dem färdiga nu nu nu :) Är en sådan person som hatar att vänta. Lite i taget.. my ass! Vet jag vad jag vill ha så vill jag ha det NU! :D


RSS 2.0