Victorias secret

För er som älskar Victorias secret's produkter precis som jag kan jag komma med ett tips! Nu har www.beautyplanet.se börjat sälja deras skönhetsprodukter så nu slipper man skicka efter dem från USA och slipper därmed betala en massa dyr frakt+tull. De har hur mycket fint som helst! Två tummar upp för det! :)




En tidig julklapp till mig själv kanske?


Myself again

Så, nu har jag haft mitt sammanbrott och fått ur mig all ilska. Lite synd om min kära sambo dock som fick agera slagpåse... ja inte fysiskt då.

Över till något mycket roligare! Hittade dessa bilderna på Nikolas facebook från halloween. Haha, visst ser vi ut att ha kul? :) Kolla första bilden..gillar hur hela min outfit har kolapsat och kasat ner.



Way too much

Känner att det är waaaaay too much på jobb nu och för mycket trampande på mig, och en sak ska ni ha för er. Jag är INGEN man trampar på. Tycker synd om er tysta musar som till skillnad från mig inte vågar säga ifrån när något inte är OK.

Vill bara dra åt helvete till en ö. Ligga på en strand med en paraplydrink i handen, solglasögonen vilandes på nästippen och HELT utan telefon, mail osv. SCREW YOU!!!


Happy :)

ååååh känner mig som en liten lort på julafton! Ska sätta mig ner och glo på Gossip girls nya avsnitt :D Har inte sett det på 2 veckor!!!


Före och efterbilder!

Här kommer före och efterbilderna på sovrummet samt köksfönstret! Tänk på att i sovrummet ska vi ha en stor, vit och fluffig matta samt en dösnygg spegel i silver och ett stänk av guld i! Så sovrummet är inte helt klart, men nästan! Är bara SÅ nöjd! Finaste rummet i lägenheten nu :D Känns så fräscht och rent. Gillar inte en massa småskit överallt.

Sovrummet före:






Sovrummet efter:








Köket före (pinsamt)


Köket efter:

I-landsproblem

Förra veckan kom inte senaste avsnitten av Vampire diaries eller Gossip girl, och idag när jag kom hem från jobb, slängde mig på soffan för att se det senaste avsnittet av Vampire diaries hade det inte kommit ut denna veckan HELLER! AH, vad HÄNDER USA? Bli tosigt. Haha, abstinens. Kommer ju glömma vad serierna handlar om...

Dags för köket...

.. att gör lite förändring i! Haha, Esse får spel.. men man måste trivas för att må bra och jag har inte gjort ett smack sedan vi flyttade in för 4 år sedan, och man ändrar faktiskt i smak. Nu har jag helt spårat in mig på vitt som ni säkert vet och jag är även inne på att h det i köket! Idag har jag spenderat hela dagen i diverse affärer och köpt saker bla till köket. Köpte nya krukor + tantväxter (läs azalea), nya gardiner (som jag helt fixade ihop själv. Köpte ett par tunna vita, och även ett par i tyll och satt en av var på var sida. Blev skitsnyggt! 135 gick hela kalaset på, I LOVE IKEA), fakeväxter till sovrummet, en vit minigran av vita fjädrar till sovrummet, lite julpynt (♥) och kraffs. ÅH, vad fint det blev kan ni tro! Vilken JÄKLA förändring! Är sååå nöjd! Nu vill jag "bara" måla om, hitta en fin tavla till köket och köpa nytt matbord+stolar! Har hittat finaste på ilva. Ja, det är mycket nu men jag älskar inredning :)

Idag hittade jag även en DÖfin spegel på Härliga hem som jag ska köpa på lördag och sätta upp tills Esse kommer hem så att han får en liten överraskning! Kul, varför kan aldrig han överraska mig? :) Älskar överraskningar!

Mmm, mycket nu... Men bra blir det! Ska ta foto på köksfönstret imorgon, och hela sovrummet på lördag när spegeln är uppe så får ni se så fint jag har gjort det :)

Nu ska jag snart hem till mamma och pappa sen ska hela familjen till konserthuset ikväll på.. ja konsert! :D Mysigt!



jeans

Nu har jag fått med mig Sabina och ev. Emma till TOPSHOP på lördag! Måste hitta nya kläder! Och ni som säger att jag bara köper kläder hela tiden kan jag meddela att jag har köpt ETT, 1!!, plagg på två (!!) månader. Så det så :)

Gillar udda och lite mer rockiga jeans. Miss sixty har sjukt coola men har ingen aning om hur de är i kvaliteten och om de töjer sig mycket. Älskar även TOPSHOPS. Så sjukt mjuka.. som att gå i mjukisbyxor. Hoppas jag hittar några på lördag.





Tom säng

Får krypa ner i en tom säng fram till måndag... eller jag har iaf snäckan! Esse är nämligen i Montenegro! Tomt.
Får väl passa på att göra grejer som jag inte kan göra när han är här. Som att baka! Det får jag inte göra för då blir han fet, HAHA! Så nu jäklar blir det en massa bakande under dessa dagar :D


Känner igen mig



Detta var jag igår, HAHAHA. Vi skulle till Esses familj och jag hade inte ett enda par jäkla jeans att ha på mig! Äger ett par som är för små (Gina tricot-skit) och ett annat par som jag ÄLSKAT i 100 år nu och därmed är sjukt slitna (läs: 2 stora hål på knäna). Och det funkar inte sådär jättebra när det är snö ute? NÄ, helt otroligt! Jag äger inte ett par jeans. Fattigt. Esse fick en liten show igpr och han bara stod och skrattade, hmm.. Så imorgon eller lördag beger jag mig till Topshop i jakt efter ett par svarta, snygga jeans. Anyone with me?

Heartbeat


Min underbara vovve

Har nyss varit ute på en storrunda med Gucci. Det är den smartaste hunden jag någonsin träffat! Hon har fått upp ett stort intresse för ekorrar nu när kaninerna är borta... Började en dag med att vi såg en i ett träd nere i jordbodalen och jag visade den för henne och sa "TITTA, en ekorre!" Hon blev helt manisk och stirrade på den i en haltimme. Hon var på väg upp i trädet tom... haha. Skitgullig. Dagen efter sa jag "Ska vi ut och hitta ekorrar?!" varpå hon blev helt stissig. Så fort vi kom till just det trädet där ekorren hade suttit dagen innan stannade hon upp och kollade upp i trädet. Så sjukt söt! Nu går hon hela tiden och tittar upp i träd och hittar dem själv :) Hon älskar dem!

Sen har vi även börjat använda kastanjer som bollar. Vi hittar dem på ett speciellt ställe och kastar dem så att Gucci får springa och hämta dem, precis som med en boll. Nu när vi närmar oss det stället med en 300-400 m ser jag hur hon ökar takten allt mer och till sist springer hon allt vad hon har, stannar vid kastanjeträdet, hittar en kastanj och springer med den till mig! Första gången det hände (häromdagen) blev jag ju rädd att hon skulle springa iväg! Inte alls likt henne att bara börja springa av ingen anledning, men så stannade hon vid trädet... Världens smartaste och gulligaste hund. Ska ta med kameran och filma det imorgon så att ni får se :D


Du är underbar, älskar dig!



FUSKPÄLS

Är himla sugen på denna fuskpäls! Har varit på jakt efter en svart, långhårig.. men nu när jag har hittat en så hittar jag istället även en annan  som är SÅ fin. Älskar färgen och den ser sjukt mjuk och len ut! Sen är det väldigt ovanligt att en fuskpäls är snygg. Ser oftast just väldigt fake och syntetisk ut. Och jag VÄGRAR att ha en äkta.
Vad tycker ni, ska jag slå till? Kan ju vara en tidig julklapp till mig själv? :)
Skippar dock sidenbandet... urk.




Bloggaren Mogi har en. Tycker den ser jättefin ut på henne. Älskar kragen.

Renovating the bedroom

Hej bloggen! Längesen jag skrev, I know, I know... Jag har nämligen haft FULLT upp här hemma. Jag och Esse tog på oss ett jävla projekt i fredags; att måla om alla möbler i sovrummet. Yes, you heard right. Jag snackat om att jag varit sugen på det innan... och i helgen+måndag&tisdag fullbordade vi det. HERREJISSES vad sleten jag är. Ni kan ju tänka er... 2 st stoooora garderober, en säng, en stor skänk och 2 st nattduksbord. Från vitt, till svart. PUNKT. Gah, blev ju 5-6 lager! Fy fasen vad jag är matt nu! Är i en målar-psykos... sitter och tittar i taket och även på andra ställen efter skuggor att måla. Usch, stackars målare. Hela mitt högra långfinger har svullnat upp som följd av att jag hållt penselskaftet mot det och i måndags när jag vaknade var det en stor varböld på den. Fräscht. Ja, nu ska jag sluta att klaga för FY FÖR TUSAN vad fint det blev! Nu är vi FINALLY klara :D Eller ja, lite smågrejer är det ju kvar. Har beställt döfina knoppar från en hemsida som förhoppningsvis kommer imorgon. Kommer göra jättestor skillnad... och för 800 :- så ska de bannemej göra det! Sen ska jag köpa en vit, fluffig matta och en vit spegel. Ja... sovrummet är en enda stor vit oas förutom väggarna som är ljusbeige. I like it alot ♥
Man får lite gratis ljusterapi när man är där inne :) Nu känns resten av lägenheten väldigt mörk... Oh, god.. not going there soon again. Ni får se det slutliga resultatet när jag satt på knopparna!

Får lite dåligt samvete för att jag legat på soffan sedan jag vaknade kl. 11. Har kollat runt på alla olika sidor som ja har som favorit, kollat senaste Gossip girl och Vampire diaries och gossssat med Gucci. Bara slappat, och jag ska faktiskt inte ha dåligt samvete så som jag slitit dessa dagar. Har handlat hem lite tidningar som jag ska läsa och har dessutom ett paket att hämta på posten. Slappedag ♥


Dessa knopparna ska vi ha på skänken + garderoberna. Har beställt 16 st.

Och dessa ska sitta på nattduksborden. Hur söta?!

Mot våren blir jag ljus, for a while...

Till våren är jag riktigt sugen på att bli ljusare. Usch... bara jag hör ordet "ljus" så mår jag dåligt. Ljus är tråkigt, monotont, mesigt. Jag är mörk! Men detta är faktiskt en LÄSKIGT snygg nyans som jag är sugen på. Älskar den! Nästan så att man vill göra det nu men jag väntar tills efter Thailand då man fått en stadig bränna och våren är här :D Vad tyker ni? Det är en beige/silvrig nyans. Absolut INGET gult i det. Lite mer silvriga slingor än på bilden. SÅÅÅÅ fint. ♥



Vadå kopia?

Ett par drömskor som jag har sparat på datorn... och ett par plagiat! SHIT, så likt.



BAH!

Åh, nu sitter jag här med ett DJUPT veck mellan mina ögonbryn. Jag är sur, jag är förbannad! Varför var det då inte JAG som vann 2,8 mille på lotto på jobb?! Kanske för att jag inte spelar på lotto?! Mmmm mycket möjligt! Nä, jag är inte inte glad för den personens skull utan anledningen till att jag ens TÄNKER på den vinsten är för att jag har hittat VÄRLDENS finaste Uggs. Ja... och uggs är de BÄSTA skorna i världen. Ja... och hade jag vunnit på lotto så hade bannemej jag haft råd med dem, för nej, det är inte "vanliga" uggs för 1000 kr.. det är några väldigt speciella som de vill ha 3200:- för + frakt. Hmmmm... FÖRBANNAD! Alltså skorna i två inlägg under kan ju SLÄNGA SIG I VÄGGEN!

VILL. HA. DEM.



Halloween

Här kommer bilderna från lördagens halloweenfest!Hade sjukt kul! Det är så att man längtar till nästa halloween, haha! Har alltid så roligt :) Kvällen slutade på Cardinal. Tack Andréa och Nikolas för en lyckad kväll!






























I want



Karaoke på Wallmans

Here you go guys, videorna som jag lovade! Hahahaha....

Jag gillar alla mongoljud under film 2. Är det Anna som är CG's egna karaokeproffs?? Haha


Breaking dawn

ÅH, kolla de håller på och spelar in Breaking dawn i Rio de Janeiro! GUUUUUUUD, vad jag LÄNGTAR tills den kommer ut :D

Lägger ni märke till att hennes ögon är svarta? And you know what that mean ;)







Personalfest på Wallmans!

Hej! Har haft en sjukt rolig och hektisk helg, därav den uteblivna uppdateringen. Men don't worry guys.. idag blir ni bombade av bilder :) Vi börjar med fredagen som jag spenderade med mina kära kollegor på Wallmans. Det var dags för den årliga personalfesten! Det var helt ok. Maten var sisådär, man fick inte direkt mycket mat. Skowen var däremot grym :) Fick ju dansa med en av killarna... PIIIIINSAMT! Han slet upp mig inför alla... gud.
Sen efteråt gick 80% av alla hem.... eeeh, kul. Jaja.. jag, Sabina, Jessie, Anna, Sofie, Carro, Emma och några andra stannade kvar ett tag i alla fall. De roade mig genom att sjunga karaoke, hahaha. Ska försöka ladda upp dem på youtube också lite senare så att ni kan få ta del av det ;) Tar bara en sån jävla tid. Men det fixar vi....












Senare ska ni också få se alla 1000 bilder från lördagens halloweenfest! SÅÅÅÅÅ KUL!

RSS 2.0