Hula hula!

Har kommit hem från en trevlig kväll ute i Höganäs! Jag och Esse åkte dit för att fira att Andréa fyller 25 idag! Skitrolig fest med Hula hula tema. Supergod mat. bra musik och trevligt sällskap! Återkommer imorgon och berättar mer.

Nu blir det sängen, ska upp sex imorgon! Godnatt!

Cuz' that's the life when you living in the ghetto...

Haha, alltså helt SERIÖST! Skulle precis gå och klä på mig (sitter i morgonrock) och kollade ut på balkongen för att se hur det står till med mina blommor, helt seriöst nu, och vad ser jag ute på gården på ett bord som står mellan några buskar? En pistol. Hmm, är den riktig eller fake? Vi har typ inga ungar på gården och den ser väldigt äkta ut. OCH jag bor trots allt in the ghetto! Haha, vet inte hur många ggr jag har nynnat på den låten när jag går igenom mitt område, av olika anledningar.... "Cuz that's the life when you living in the ghetto...." Hehe, nyfiken som jag är ska jag ner och fingra på den. Kanske blir ett samtal till polisen.

Later!



Bonne love när det är som bäst!

Vart jag hittade dem? På Helsingborgsfestivalen såklart!



Nu: Stan med mamma, moster & kusin.

PCD's nya video

Grym video till en grym låt. Eller?

http://www.muvids.com/6222_video_pussycat_dolls_hush_hush_hush_hush


Grattis Andréa!

Godmorgon! Så tidigt jag är uppe! Är imponerad av mig själv... Hehe. Var uppe strax efter kl åtta. Inte många dagar på året det händer när man är ledig och inte har en anledning till att gå upp så tidigt. Känner att det här är en bra dag! :D Och idag fyller min kära kusin Andréa 25! GRATTIS!

I alla fall, det har varit helg och det har varit helsingborgsfestivalen... Jobbade i lördags. Hoppade förvånansvärt enkelt upp ur sängen. Kände mig sjukt utvilad och jättepigg. Senare mot tolv på dagen kom dock tröttheten, big time! Åkte ner en runda till stan efter jobb med Esse. Kryllade av folk redan vid halv tre. Jättefint väder ute också. Skulle mest köpa småsaker som jag behövde men allt var slut! Åh.. Åkte hem och somnade direkt på soffan :P Esse stack till Gbg och kvar låg jag sovandes... Vaknade dock halv sex och begav mig fort som attan till Ramlösa där min kusin och moster redan var! Åt lax, stekt potatis och romsås....Yuuuummie! Älskar det på sommaren, så fräscht!

Vid Sju ungefär tog jag, mamma, pappa, Linnéa och Anita bilen ner till stan. Parkerade vid mig och gick sedan ner. Jag och Linnéa tappade snabbt bort de andra och vandrade för oss själva. Köpte två st. piercings till naveln. Sen blev jag så sjukt sugen på Vanilla latte och eftersom vi var vid Dunkers knallade vi bort till Espresso house där man introducerade Linnéa för deras Chai :D Haha. Det var en favorit som blir i repris idag då vi ska till stan!

Mötte upp de andra igen vid tio tiden och stod backstage på 60-talstältet... wohoooo! Haha. Där var ett brittiskt band som skulle spela som stod där och precis innan de skulle upp på scenen säger pappa "GIVE THE IRON!!!!" (ge gärnet rent översatt) HAHAHA, suck...

Stannade till tolv innan vi tog bilen hem till Ramlösa igen där jag sov :)

Och igår jobbade jag hela dagen. ett till halv tio! Goa pengar! Dagen gick faktiskt snabbt, tack vare att djulle jobbade. Efter jobb blev det BK som vanligt! :D Jag, Djulle, Viktoria och Jay satt och krängde... Hehe.

Nä, nu ska jag måla naglarna. Tänkte faktiskt passa på att tvätta när man nu ändå är uppe i tid, men tror ni inte att där sitter en plopp nu på morgonen? Där finns alltså två st. ploppar och just nu på morgonen är där en. Säkert någon som har struntat i att ta bort den sedan sist, men ja man riskerar inte att hamna i fight med grannarna. Hörs sen!

C.


Jag för några dagar sedan i Norra hamnen :D Skitfina blomsterarangemang.


Födelsegrisen och jag! ♥

I'm alive!

Tjo! Sorry för kass uppdatering. Är helt slut nu efter en lång helg, ska hoppa in i duschen nu och sen blir det sängen. Men skriver imorgonbitti! Hoppas att ni har haft en bra helg.

C.

Hemma mys

Hellu! Sitter här i min ensamhet efter jobbet och äter potatisgratäng och korv från igår... Vägrar gå ner på festivalen! :P
Har köpt hem en massa gott. Vindruvor, kex, gorgonzola, glass, Brämhults hallondryck och pistagenötter... Ikväll ska det frossas! :D Hehe. Har också köpt den nya Veckorevyn så jag ska nog ha det mysigt ändå! Ska snart gå och sova ju....

Imorgon kommer moster och kusin! :D Då blir det en runda på festivalen! Hehe, ska köpa lite läderarmband och så till min samling. Nu säger jag godnatt!

C.

Börjar jag bli gammal?

Hej! Har varit igång sedan nio imorse... Var sjukt sliten då jag vaknade eftersom jag har sovit så kasst inatt! Somnade vid ett och sen har jag vaknat titt som tätt för att ligga vaken från sex till nio... Jaja, förhoppningsvis innebär det att jag är riktigt trött ikväll så att jag somnar tidigt och är pigg tills att jag ska upp kl sex!

Har precis kommit hem från mitt sista samtal på samtalsakuten! Har nu varit där 10 ggr. vilket är max, men min terapeut sa att jag kunde återkomma om sju månader igen. Hmmm, sju månader. Jaja. Det gick i alla fall bra idag. Tackade så mycket för denn tiden/hjälpen och sa att vi säkert ses igen.

Var nere på festivalen igår. Sjukt överskattad. Kommer ihåg när man var lite yngre och hängde där från 16-02 varje dag. Festivalen var det bästa man visste och man kunde längta till den månader innan den kom. Igår gick vi mest rakt ner till Rix Fm festivalen, kollade på Lily and Suzie (?) och Janet (som för övrgt hade en sjukt snygg skinnjacka med paletter på), sen tröt tålamodet och vi gick och åkte en karusell :) Sen var jag så feed up på alla små fjortisar som sprang runt att jag bara ville hem och stänga dörren om mig. Haha! Det är sant! Försöker tänka att jag själv har varit sådan en gång i tiden... Dock inte ALLS så extrem. Tex. stod jag inte och rökte och hade höga klackar och kortkort när alla andra står och fryser med deras jackor. Nej, jag har alltid klätt mig hyffsat bekvämt och betett mig hyffsat. Dessutom har de en hel burk foundation i huvudet, riktigt snyggt!! Man blir så tröööött på de små glinen där de springer omkring i deras styltor och röker. Gud.... Och jag ska vara ärlig och säga att 70 % av festivalbesökarna var 10-17 år gamla. Nej, det blir ingen festival för mig ikväll, om inget riktigt oväntat händer. Ska jobba 13.30 - 20.00 sen ska jag handla lite vindruvor och ost och sitta hemma och mysa :) Mycket bättre! Börjar jag bli gammal? Kanske.

Nu: Städa och fixa sen jobbet. Hörs ikväll!

C.

Sökte på ordet "fjortis" på google och denna bilden dök upp. Haha! Antar att de driver, det får jag i alla fall hoppas! Men sanningen är att de flesta jag såg igår såg ut något i den här stilen! Stackare.


15.10.82 - 9.3.09


Happiness!

Nu ska ni få höra något riktigt nördigt. Två st. saker har gjort att jag har velat hoppa av glädje.. Haha. Ni anar inte vad. Först i måndags när jag var på jobbet och jag skulle handla lunch. Har letat efter en sorts fiskpinnar som jag och Esse ÄLSKAR. Flera ggr när vi har storhandlat har vi letat efter dem men de finns ingenstanns längre! Trodde att de hade utgått och var ledsen eftersom de smala från Findus innehåller mög... Och såklart när jag gick förbi frysdiskarna på KÄRA City gross ser jag dem!!! Hahaha, jag bara "iiiiiiiiiiiiih!!!" Skitglad, hela facet lös upp! Haha. Ja... I'm weird.

Och nyss fick jag mitt andra ryck. Det var Tyra Banks show på tv också sa hon att man skulle söka till Americas next top model för säsong 13. Tänkte att shit vad längsedan det var som jag såg dem på nätet (följer det fanatiskt) och googlade för att se när det börjar. Till min förtjusning upptäcker jag att jag har missat en hel säsong!! Haha, så nu har jag 13 avsnitt att se! :D Wieeeeeeeee... Perfekt väder och allt.

Och nu blir det min favoriträtt...Potatisgratäng med kött. Då blir man okså glad!

Klick!

Kolla här vad jag har klickat hem! Har spanat på denna väskan ett tag och sett den i diverse tidningar/bloggar. De skrev att denna väskan förmodligen skulle sälja slut på tre röda så i förrgår när jag fick katalogen och såg väskan i den gick jag fort in på hemsidan och klickade hem den! Den kommer från H&M och kostar endast 249 kr! Väldigt prisvärt, that's H&M. Love it! Har verkligen inte mycket väskor... Älskar väskor men utan att låta för dryg så kostar de som jag tycker om lite för mycket (8000-10 000) för min budget. Resten känns oftast som billiga kopior. Men denna är som sagt sjukt fin! Finns i tre olika färger. Svart, konjaksbrun och en mysig mossgrön färg. Tycker att alla tre var jättefina men valde till sist den svarta då jag tänkte att det var ett safe kort och passar utmärkt till min skinnjacka :D

Klick!


Rain.

Godmorgon! Är uppe i tid idag för en gångs skull! Satte faktiskt klockan på 10 idag ;) Inte ofta jag sätter klockan på en ledig dag, men annars hade jag garanterat sovit till halv tolv, tolv och det är för mycket att sova 12 timmar... tio räcker ;P
Som det regnar idag! Riktigt depressing, särskilt med tanke på att HBG-festivlen börjar idag! Buhu, stackars alla som har sina tält och sånt...Vi får helt enkelt hoppas på att det öser ner allt vad som finns nu så att det blir fint mot eftermiddagen och kvällen! Förra året var det sjukt fint väder ju! Kommer iåg att man låg och pressade på stranden på dagen i 30+ värme och att man sedan var sönderbränd på kvällen och satt med vidöppna fönster och ändå kokade 12 på natten :P Det var tider det! Hehe, då var det verkligen en lyckad festival, vädret gör så mycket! Kan säga att jag inte går ner om vädret är så här. Kul att gå omkring med paraply och få sina ögon utstuckna... nope!

Idag ska jag annars ta och möta Andréa för en lunch/fika. Ska släpa med mig Esse som annars alltid tradar. Tänkte gå en runda på stan och köpa lite småsaker som behövs. Sen om vädret tillåter så ska vi grilla på gården... Hoppas verklgien på att Dmi har rätt som förutspår sol och lite moln vid klockan tre... Hmmm, we'll see about that. Och ikväll blir det förhoppningsvis festivalen! Mysdag!

C.

Update:
Amen, nu har de helt plötsligt ändrat att det ska spöregna kl. tre-sex....Man kan verkligen inte lita på vädersidorna. Kollade innan jag la mig klockan 12!

Sweet dreams Mattias.

Godkväll! Är helt slut, både fysiskt och psykiskt. Har haft en heldag med familj och vänner.

Strax före fyra kom Sebastian, Emily och Amanda. Åkte direkt ner till stan och hämtade farmor för att sedan åka upp till krematoriet där Ragnhild väntade. Så fort vi satte oss i bilen började det regna så smått, för att sedan stiga till att regna ganska så kraftigt. Typiskt! Men egentligen, det kunde kvitta. Regna på mig!

Vi träffade kyrkogårdsmästaren (?) som ledde oss till ett rum där urnan stod. Efter en stund tog mamma den också gick vi alla till nischen. Mamma satte in den, Sälis och ett fint kort. Sen la vi alla in våra rosor och kort. Mamma hade skrivit upp en dikt som hon läste upp och efter det spelade vi Moby - everloving. Det var väldigt fint. Där stod vi i regnet.

Till sist satte Stig på själva plattan. Jättefin blev den! Ljusgrå med vit text och ett stort vitt hjärta överst. Mamma hade gjort ett litet blomsterarangemang i en avlång kruka. Jättefina rosor i vitt och laxrosa och en växt som gav en illusion av ett vattenfall. Passade perfekt i karmen med ett ljus.

Efter ceremonin åkte jag, mamma och pappa ner till stan för att hämta smörgåstårta. Satt sen hemma med alla och åt och snackade en hel del. Kollade i gamla fotoalbum och på gamla filmer från när vi var små.

Är helt slut nu, vilket ni säkert märker i sättet som jag skriver, ganska så tråkigt och formellt. Kan bara säga att det var jättevackert, mäktigt och sorligt på samma gång.

Nu ska jag nanna, sweet dreams. Ska få en fin bild av mamma på själva nischen med blommorna och allt. Ska be henne skicka den imorgon så lägger jag upp den här.

C.


Final goodbye.

Godmorgon godmorgon (Det är det för mig, vaknade för 30 min sedan)

Idag är jag ledig, känns redan som att det är välbehövligt :P Hade ändå en bättre dag igår än i måndags... mycket tack vare att Emma jobbade! Och Rami, han är rolig! :)

Ska mest ta det lugnt idag... Måste snart hoppa in i duschen för jag ser riktigt skabbig ut, sen vid 14 ska jag bege mig hem till Ramlösa. Sebastian, Emily och Amanda kommer då. Tror farmor och Ragnhild kommer strax efter också. Vid 16 ska vi vara uppe på krematoriet för urnsättningen. Just nu känns det ganska ok med tanke på att jag redan har sett urnan, men jag vet att när man väl är där så blir det annorlunda. Jag får verkligen säga att jag tänker på två helt annorlunda sätt när det kommer till detta ämnet. En sida av mig kan tänka "Shit, vad är det vi gör?" Då kommer scener upp som ur en film. Hur sjukt sorligt det är. Och det är der ju, men oftast försöker jag tänka att just detta inte spelar någon roll. Alltså det är bara skalet, kroppen och materialet betyder ingenting. Där finns ingen känsla.

Jag vet inte, det kanske låter känslokallt, men det tycker faktiskt inte jag. Sedan den 9onde mars finns han inte kvar här längre, det är i så fall bara vi som försöker hålla fast vid något. Men inget förändras. Han har varit borta i 4 månader, det är inte så att han försvinner idag.

Det ska bli skönt att ha det gort och sen har jag och alla andra ett ställe att gå till.

C.


Greetings from space

Har precis kommit hem från en runda. Gissa vart jag åkte? Till kyrkogården. Cher up dude. Nä, fick en ingivelse (?) och följde den. Ville dit. Köpte blommor på konsum och stack dit med Gucci. Satt där i skogen själv och filosoferade.


Lite rosor till mormor. Inte världens finaste men det var vad Konsum hade att erbjuda.


Mitt hjärta.


Väldigt fridfull plats.


Här inne finns Mattias urna och aska.


Lite blommor till farfar. Fick höra idag att de stjäl prydnadshjärtana som man sätter vid gravarna. De hade tagit några från farfar. FY! Hemskt. Man ser inte dem som finns kvar på bilden. Man ser lite rött bakom bladen på rosorna. Farmor har nu klistrat fast dem med riktigt klister! Haha.


Här ska Mattias finnas. Lade en ros, den finaste! Vi ska alltså hit på onsdag och sätta in urnan och sätta på plattan. Sen ska vi fixa hållare så att man kan sätta i snittblommor vid sidan. Precis som hos farfar.


Här ser man så nära Mattias ska vara farfar. Väldigt fint. Vi hade enorm tur som fick plats här. Destiny.


Jättefint.


En fin bild som jag tog vid mormors minneslund. Molnen öppnade upp sig och man såg solen bakom dem. Mycket finare i verkligheten.

Till sist avslutar jag med en fin låt.
 

Karma.

Ok. Nu har jag ventilerat mig. Bort med negativa tankar, in med positiva! Jag tror på karma och positiv energi! Jag låter vissa personer gräva ner sig själva, en dag får de some payback time! Haha, under tiden ska jag bara bli bättre!

På lördag kommer min moster och kusin ner från Dalarna, det säger vi Huuuurra för! :) Ska ut på en STOR runda med Gucci nu.

Peace and love! ♥

Lyssnar på denna låten konstant. Så bra.

Back to reality, oh here comes gravity.

Nä nu var det dags för ett riktigt bittert inlägg igen... så är ni extra mottagliga för bitterhet kan ni stänga sidan.

Första arbetsdagen idag... Har sovit riktigt dåligt inatt för att jag var orolig för att jag skulle försova mig eller vara riktigt sliten på morgonen. Lyckades ändå ta mig upp direkt då klockan ringde. Var faktiskt kul på jobbet de första fyra,fem timmarna... Kände att det var ett tag sedan man var där och jag hade trots allt ny energi. Var riktigt trevlig mot kunderna (för ovanlighetsskull... haha nej, men ni förstår. Sådär glad!) Tyckte det var roligt att träffa Djulle igen efter tre veckor och kände att "nej, det här var ju inte så hemskt!"... Oj, där fick man sig ett bryskt uppvaknande! Jag kan skriva grova ord, tro mig!, men jag väljer att fint kalla henne för "tanten" (#%&R¤""#¤%¤#"!½!!!!!!!). Tanten förstörde allt! Där står jag och gnolar i min lilla fantasivärld och helt plötsligt bara slänger tanten ur sig värsta skällsorden! Värsta utbrottet! Haha, ni skulle ha sett min min! Stod och stirrade på henne med hakan i marken. OJ, det måste ha varit en BAD day! Vilket jävla ryck. Känner banne mej att jag ska förklara mig.. Känns lite roligt att jag väljer att göra det på min blogg och inte in real life, men ska jag vara helt ärlig så ORKAR jag inte. Fy, vad jag är trött på skiten nu!! En kille som säljer jordgubbar och inte har bättre saker för sig än att komma och prata med oss i förbutiken stod och hängde vid mig och läste aftonbladet. Jag höll mest på att packa upp cigaretter och ta kunder då och då. Efter ett tag ser han att han har kunder som väntar nere vid hans bord så han sa "Ska bara ta kunden, låt aftonbladet ligga där!" och jag bara "jaja..." Sen hade jag fyllt på allt och det var lugnt... Aftonbladet ligger öppen och det var en rubrik om en pappa och en dotter som hade drunknat i Norge. Det fångade mitt intresse och jag börjar skumläsa artikeln. Jag hade alltså inga kunder eller något att göra! Och jag hade inte lagt den tidningen där. Big deal!! Känns lönt att jag ska förklara mig för den skiten. Helt plötsligt, jag har stått där i max 1 min kommer hon mot mig och skriker "Skulle du kunna hjälpa mig?!!! Hur FAN tänker du egentligen!?????" Jag tappar hakan... "Va?!" "Där står du och läser!" Jag förklarar att det inte var jag som lade tidningen där, att det inte är min och att jag dessutom inte hade något att göra... allt var färdigt. Jag läste den artikeln, thats it!" och hon är helt tosig "Jag undrar hur FAAAAAAN du tänker?!!!" (Nej mamma jag svär inte, dessa orden är citerade från tanten) Jag bara stirrar... Denna tanten har jag hjälpt hur mycket som helst. Städat upp utan att någon har bett mig. Fixat och diskat och här står hon och skriker på mig för en liten grej! Ok om hon hade sagt "Ursäkta vill du hjälpa mig lite?" Ja inga problem. Men hur beter hon sig? Pinsamt. Stod där och gapade inför kunderna. Dessutom var det ett sällskap på typ två pers. som hon hade i "kö". Oh snacka om att inte palla trycket. Tjugo min före hade jag en kö på sex pers. + telefonen ringde i ett. Tror ni att hon hjälpte mig då? Nej. Suck, jag kände bara....WELCOME BACK! This is what kind of job i got! Förbannad var jag, men mest chockad av detta plötsliga rycket. Har du det dåligt hemma så stanna hemma. Ta inte det med dig till jobbet och ta ut det utöver mig. Jag har inget med det att göra. Hatar när folk ska överföra deras miserabla liv på andra. I'm not interested.

Känner inte att jag har gjort något fel genom att skriva det här. Berättar bara hur det ligger till och eftersom jag inte ens orkar ta upp diskussionen på jobbet så är det här jag tar ut mina aggressioner. Jag förvränger inte historien det minsta lilla. Tycker det är så jäkla tråkigt att komma tillbaka till ett sånt ställe. De flesta trivs jag med och jag är väldigt tacksam över att jag har ett jobb, det är ett nödvändigt ont. Men jag tycker ändå inte att man ska tolerera denna behandlingen. Ska bli så sköööönt sen när man börjar skolan!

Tycker som sagt verkligen inte om folk som överför deras negativa tankar på andra. Det är riktigt jobbigt. Gör aldrig så själv! Ok, här i bloggen kan jag erkänna att jag är lite negativ ibland, men detta räknar jag faktiskt som en light version av min dagbok. Där kommer känslor fram. Men inte tar jag tag i det på jobbet! Nä, ni förstår säkert! Har aldrig gått och skrikit på andra när jag har en dålig dag på jobbet, inte vad jag kan komma på. Jag är inte alltid "wieee-hiiii-hej-tjoooo!" men jag får inte utbrott för den delen. Blir så trött på såna sketna människor. Hon kan glömma att jag ska vara trevlig och hjälpa henne mer. Om jag måste och blir tillsagd gör jag det, men inte utan att någon ber mig. Inte för vänlighetens skull. Tackade faktiskt nej till en sak och en stor del var pga. av henne. Vill verkligen inte bråka med någon och känner att jag försöker vara positiv men ändå känns det som att allt skit dras till en. Jag gjorde inte ens något, jag befann mig bara på jobbet just då. Hade det varit någon annan hade väl den fått sig en dänga. Men ändå är det alltid jag.

Och, I'm not done. Då fortsatte min hell day även efter jobbet! Ja, vart åkte man då? Jo, till Krematoriet med mamma och pappa för att "hälsa" på Mattias. Hur ska man kalla det? Det var alltså första gången jag såg hans urna. Riktigt sjukt. Men får väl ändå på något sätt säga att det var bättre än när vi såg honom. Då var det mycket otäckare, nu såg man ju bara ne urna. Även fast att det känns sjukt att min bror ligger i den. Vi satt där i en halvtimme ungefär...På onsdag ska vi ha urnsättningen med familjen, Sebastian, Emily & Amanda, farmor och en vän till mamma som var med i lägenheten också. Vi får se hur det blir. Sjuk känsla, och sorlig.. men sen har man en plats att gå till i alla fall.

Ser ni vad JAG går igenom och inte visar jag ett skit på jobbet. Du är svag, jag är stark.


Exakt en sån här urna finns Mattias i.

Mys söndag!

Hellu! Har haft en mysig söndag :) Tillbringade den hemma i Ramlösa som sagt... God mat (skaldjurspaj och minipizzor) och trevligt sällskap :) Till eftermiddagen tittade t.o.m solen fram! Det ni! Lekte och gungade med Amanda och kollade på film från när vi var små... Haha, jag lovar. Jag och Mattias var gårdens damp-ungar. Martin var inte född på det bandet men han räknades säkert med då han föddes. Sprang runder och fick små ryck hela tiden! Hahahaha.

Nu har jag och Esse städat upp här ordentligt så här är rent och fräscht sedan igår! Killarna var uppe ända tlll halv fem och spelade kort och rökte vattenpipa.

Nu blir det duschen, sen blir det en kopp té innan sängen... Hur ska jag kunna sova? Får försöka tänka positivt nu istället! Jag ska faktiskt bara jobba i 1,5 månad... sen åker jag och Esse på semester. Skönt att ha något att se fram emor :) Hoppas på fint väder här hemma snart också så att man kan knalla ner till stranden på mina lediga dagar och de dagar då jag slutar tidigt/börjar sent. Jätteskönt att jobba såna knas tider som jag gör. Gör utrymme för mer strand! Wiehooo... då är det bara solen som jag väntar på. :)

Eftersom min kära vän Emelie frågade efter receptet på mina hemmagjorda snickerskakor så lägger jag upp receptet här nedan! Är jättegoda och väldigt mättande, så de står i kylen lätt en vecka. Så fort man är sugen på något litet och sött tar man sig en bit, sen räcker det. Dessutom går det jättefort och är superenkelt! Tar max 10 min. Enjoy! ♥


Hemlagade Snickers
20 Stycken 

1 burk jordnötssmör
2 dl Sirap (ljus)
1 dl Socker
9 dl Kellogs kornflakes 
1 tsk Vaniljsocker
200 g Blockchoklad (ljus)

1. Koka ihop jordnötsmör, sirap och socker. 2. Rör i kornflakes och vaniljsocker och häll allt i en liten gratängform klädd med bakplåtspapper. Smeten är ganska tjock så man får trycka ut det mot kanterna så att det blir jämnt. 3. Smält 200-250 g blockchoklad och häll över blandningen. 4. Låt kallna, skär i lagom bitar.



C.

Jobb & regn, wohooo!

Godmorgon! Sitter här och har lite smått ångest...... Jobb imorgon!!!!!!! ;( Och jag börjar 6.45!!! Haha, HUR ska detta gå? Är uppe till minst 1 på nätterna och vaknar vid 11-12....Nu ska jag alltså vakna 6 timmr tidigare, ångest javisst! Usch...

Igår tog jag det mest lugnt. Åkte ner till Espresso House i Norra hamnen med Esse och Jasse. Skitlängesen jag var på Espresso House. Va mysigt men efter ett tag började det regna så vi fick springa in och fortsätta fikan inomhus.

Efter det åkte vi till deras kusiner ute i Hyllinge. Fikade ytterligare en gång (suck). Sen åkte vi till Bogarts. Köpte MASSOR med godis och åkte hem. Åt tacopaj som blev över från i fredags och kollade på "En shopoholics bekännelser". När jag såg den filmen insåg jag att det inte är så illa med mig trots allt :P

Sen kom Kim också spelade vi kort... Alla fuskade, haha!

Idag ska vi åka hem till Ramlöösa! Sebastian, Emily och Amanda kommer för att äta middag :) Ska bli trevligt... Sen ska jag bara ta det lugnt resten av min sista lediga dag.... Ueeeeeeeeee, vilken ångest jag får nu! Och vädret gör det inte mindre depressing. Kolla vilket väder vi ska ha veckan som kommer! Känns som att det har regnat 12 av de senaste 14 dagarna... och det ska alltså fortsätta så resten av veckan som kommer... What to do? Blir så sjukt uttråkad :( Haha, känns som att jag har pigggat up er nu med mitt deppiga snack..

C.


Vill utomlands, nu!

Heeey! Kass uppdatering igår, I knoooow! Ibland varken hinner/pallar man skriva, så är det med det!

Kan berätta lite om gårdagen. Var jättefint väder när vi gick upp. Först spelade jag och Esse kort ute på balkongen..och jäklar vad det brände! Väckte Esses kusiner och syster och tog med hunden ner till Ördby ängar! (hundbad) Det var så sköönt i vattnet, helt ljummet! Var i och badade i säkert en timme och Gucci var också i! Så himla söt när hon simmade runder. Det var första doppet på två veckor....riktigt härligt!

Sen låg vi på stranden och spelade skitgubbe till klockan halv tre ungefär. Åkte hem, duschade och sedan begav vi oss till... Väla! Haha. Det var faktiskt inte jag som skulle handla något. Esses kusin skulle kolla på en klocka, och jag hängde mest med för Roberts coffee! Mums! Blev en smoothie och nougatsnäcka (som ÄNTLIGEN är tillbaks)!

Sen när vi kom hem lagade vi tacopaj och resten av kvällen spenderades i soffan framför tv:n.

Riktigt tråkigt väder idag... vet inte alls vad jag ska göra :( Håller på att få panik över att jag börjar jobbet igen på måndag. ÅNGEST! Fy, känner verkligen inte för att komma tillbaks. Tråkigt när man känner så. Ska kolla på resor nu och i September åker jag och Esse till ett varmt ställe i en vecka, förmodligen Grekland. Som jag längtar! Är så trött på skitvädret här. Vad ska man göra när det är kasst väder i två veckor? Blir så uttåkad!

Nu sitter jag här och käkar hemmagjord snickers till frukost....nyttigt, hehe :P Gjorde nytt i förrgår, blev så himla sugen! Nä, nu ska jag glo på resor! Hörs sen!

C.


Jatack!

Bilder från fågelparken!

Här kommer bilderna från dagens äventyr; fågelparken! :D Har älskat djur så länge jag kan minnas och kommer att älska att åk till djurparker med mina barn! Jag kommer typ vara lika uppspelt som dem :D Vill ta med mig alla djuren hem! Eller ok, spindlarna kan stanna :P


En riktig svennebanan!


Han var jättetam och ville bli kliad bakom huvudet hela tiden :) Så söt!


Esse klappar den.


Denna var så söt! Sprang runt nere på kanten till gallret och skrek "Hallå, hallååååå?!" Haha.





Sköldpaddorna hängde i poolen!


Skitfin fjäril. Var blå på ovansidan.


En fjäril flög och satte sig på Esse :)


En skitsöt piff eller puff!


Svarta svanar. Hahahahaa.... Gud kom på mig själv så töntig jag låter "Svarta svanar" Ja det ser ni väl själv? :P


Och sist men inte minst baby vid flamingosarna :D Här är tröjan som jag köpte till honom (och köade i 40 min) i Landskrona! Riktigt fin! Har silvriga detaljer som inte syns här.




Seriöst?!

Sitter och kollar runder på olika shoppingsidor på nätet... Är jättesugen på att utöka min skokollektion ;) Längesen jag köpte ett par nya skor! Men seriöst! Fy vad stor prisskillnad det är mellan vissa sidor? Det lönar sig verkligen att kolla runt! Har öppnat ögonen för Chicy.se, Chapnlle.com och Modekungen.se... och det skiljer sig en del mellan de olika sidorna! Kolla här!


Dessa skorna har jag skrivit om för inte så längesedan! Modekungen = 699 kr

Chapnlle.com = 1 149:-

Lovar, det är exakt likadana! Man tjänar alltså 450 kr på att köpa dem hos Modekungen. se....Taget!


Denna skinnjackan har jag visat i samma inlägg som skorna ovan...449 kr på rea! Har kostat 699 kr. Även den från Modekungen.se

Finns en exakt likadan på Chicy.se... De använder sig t.om. av samma modell på bilden... Där kostar den 989 kr! Då sparar man alltså 540 kr!

Detta var bara två exempel. Flera saker skiljer sig flera hundralappar! Väldigt märkligt får jag säga... Så vad har vi lärt oss av det här? Handla på Modekungen.se :D

C.

"Screw the Lambo and the Maserati....Audi R8, I love it!"

Har precis kollat på nya avsnittet av Paris Hilton's my new Bff. Tror ni inte att de fick köra värsta bilarna? Och den värsta av dem alla... Audi R8 min drömbil!!! Stefanie va så rolig.. "Screw the Lambo (Lamborghini) and the Maserati... Audi R8 I LOOOVE IT!!! My dreamcar!!!" Samma smak! Älskar den... Hade man varit rik hade den stått i garaget! Det var t.om. den vita som jag vill ha.



Äventyr!

Hej! Sorry för kass uppdatering, har haft mycket at göra :) Igår var jag ute med mina vänner på stan. Åt god mat och vandrade runder... såg sjukt snygga skor på Hm som jag la undan! Sen på kvällen lagade jag och Esse god mat och såg "Unbreakable", ganska bra film!

Idag var jag sugen på lite äventyr så jag tog med Esse till fågelparken som ligger strax utanför Hbg :) Jättefint och förutom en jäkla massa fåglar så har de getter, kaniner, exotiska fjärilar, sköldpaddor och Kängurur. Såg att de ska få lemurer om 2 veckor :) Det bara växer... Skitsöta papegojor som var riktigt tama. Kom fram till oss och sa "Goddag, goddag!" Awwww.... En papegojja sprang runder och sa "Hallå hallå!" hela tiden :P  Avslutade besöket med en god knäckstrut i solen!

Sen var vi bara hem om och hämtade Gucci. Tog en fika i stan med Elvedin. Och nu har vi precis grillat nere på gården! Yummie... Blev resten av potatisgratängen och grillad korv! Sen spelade jag, Esse och hans kusin Gris och Gucci fick springa som en galning! Haha, ligger i sängen och sover nu!

Blir en ensam kväll då Esse ska spela poker. Han gick för 15 min sedan men jag är redan uttråkad! Fy så rastlös jag är! Palla sitta inne när det är så fint väder? :( Hmm, kanske går en lång runda med Gucci sen... om jag orkar :P

Visar bilder från parken senare...

C.

Ska träffa en gammal klasskompis idag!

Godmorgon! Fint väder idag igen ser det ut som, det gillar vi! :) Ska bara ta det lugnt här hemma nu... Måste nog röja upp i min klädhörna. Haha, har skjutit upp det i några dagar nu! Lovar, det ligger nog 50 plagg där. Konstigt att man inte hittar vad man ska ha på sig? :P

Sen vid 13 ska jag ner i stan och träffa en tjejkompis som jag inte har sett på flera år! Det är sant! Vi har rest två gånger till Rom ihop och haft the time of our lives! Sen började hon plugga i Lund och tiden gick... Helt galet! Vi gick för övrigt i gymnasiet tillsammans :) Så det ska bli väldigt roligt!

Efter det vid 15.00 ska jag träffa två andra kompisar och gå och luncha någonstanns. Ska höra om Esse har vaknat då så kan han joina oss. Han har ju också semester nu. Tror att jag ska ta med Gucci på äventyren... Hoppas bara inte att det börjar regna så att man kan sitta utomhus! We'll see.

Nä, städa var det....

Sähär gick det senast man skulle städa!


Haha! Gucci drar fram ALLA saker igen och käkar på en pinne som smulas sönder!


Här har matte kommit på henne så då skäms hon...

"Hej jag är ensam hemma, uttråkad och kan inte sova"


Bad, grillat och kvällsfika.

Godkväll! Har haft en amazing dag! Bröjade med att jag och Esse dissade Kullaberg och begav oss hem till Ramlösa för att hämta Happy. Ingen var hemma och jag hade glömt att lägga över Ramlösa nyckeln i nya väskan! Åh vad man blir matt. Lite snopet fick vi åka till hundbadet med snäckan bara. Trodde att det var lite halvtaskigt väder men väl framme gassade solen på som in i det! Det var riktigt varmt och helt vindstilla. Hade inte med mig badkläder men hade ändå en klänning på mig så jag gick ner till låren. Helt ljummet vatten! Hade man haft bikini hade jag varit i hela tiden. Jätteskönt! T.o.m snäckan var i = varmt! Hon är stans största badkruka! Så himla söt när hon simmade runder :P

Efter att ha varit där i 1,5 timme åkte vi hem, bytte om, och sen hämtade Kim oss. Åkte till Biltema och köpte en liten grill. Sen körde vi till Maxi och handlade kött och annat. Lagade potatisgratäng och grillade korv, cevape, majskolvar, kött och revben... FROSSA! :D Riktigt gott var det! Jättemysigt att sitta ute på gården. Var två andra familjer som också grillade.

Klockan åtta kom Sanna så åkte vi ner till Mezo för en kvällsfika! Sen gick vi en runda längs med Gröningen och snackade skit :)

Och nu har jag precis kommit hem. Ska käka melon och dricka lite té :) Yummie.

Godnatt!

C.


Hahahaha, världens sötaste när hon simmar! :D


Lite blöt :P


Stranden och Ven.

Tisdag!

Hej! För en gångs skull tittar solen fram idag! Det ska man ta vara på. Esse är hos sjukgymnasten pch under tiden ska jag fixa mig så att vi kan åka ut en runda med Gucci direkt! Är sugen på att åka en bit. Några förslag? Känns som att man har varit på gröningen, pålsjö och Bruce´s 100 ggr nu, börjar bli tröttsamt. Kanske man tar en runda till Kullaberg? Maybe.

Blev glatt överaskad när jag loggade in idag av alla nya läsare :) Hehe, förstår inte hur ni hittar mig? Väldigt roligt i alla fall, hope you stay!

Har precis kikat i La redoute's nya katalog som damp ner i min brevlåda förra veckan. Riktigt fina saker! Men de sakerna som föll mig i smaken var ganska dyra. Typ 2500 kr för ett par pumps?! Då kan man lika bra köpa Manolos eller liknande. Jaja, vi får se... Något smått kansek det blir :)

Nu blir det äventyr, tar med mig kameran!

C.


Jättemysig kofta. Måste skaffa lacktights, visst är jag efter? Har kollat på det minst 100 ggr men av någon anledning aldrig köpt dem. Skitsnyggt till klackar eller snygga stövlar ju.


Har verkligen fastnat för den rockiga looken! Skitfint. Där är pumsen som kostade 2500 kr! Av kalvmocka.


Grymt.

Dolce and Gabbana, HELLO?!

Har precis kommit hem från Bruno! Den var ungefär som jag hade väntat mig, fast lite grövre! Hahaha. Man blir lite chockad ibland. Vissa scener var sjukt roliga "DOLCE & GABBANA, hellllloooo???!" Hahaha eller "That is such a Samantha thing to say!" Hihihihih.

Nu har Esse och hans kusin stuckit ut med deras kompisar så jag sitter här alldeles allena och glor! Ska hoppa in i duschen och göra en ansiktsmask. Man får passa på när det är grabbfritt!

Från en sak till en annan. Här är en video från innan idag hemma hos mamma och pappa. Innan när jag har lämnat bort Gucci där för några dagar har det alltid känts som att jag har lämnat henne för some holiday! Hon har alltid så kul med Happy och älskar mormor och morfar (haha). Dessutom får hon hela tiden vara ute i trädgården. Nu är det däremot en helt annan femma. Sedan de har skaffat katten! STACKARS, stackars Gucci! Kattajäkeln lämnar aldrig henne ifred. Attackerar henne och viftar med tassen. Allt Gucci vill är att chilla för sig själv men den katten är aggresiv for real! Kolla på filmen så fattar ni! Haha.

C.


Bruno!

Dax för bio! Ska se Bruno med Esse och hans kusin. Haha, detta lär bli intressant. Har längtat hur länge som helst efter denna filmen. Sjuk humor!


Back in the ghetto

Hellu! Sorry för kass uppdatering, har haft fullt upp! Gårdagen var riktigt trevlig. Åkte till Väla med Anna och Emelie (tredje gången denna veckan!) och gick en runda där. Jag kunde ju hela sortimentet utantill så jag var mest med som smakråd :P Hittade ändå en BH till mig själv. Gick omkring som en grinig 4-åring och bölade över att jag var hungrig hela tiden. Hade faktiskt inte ätit sedan 10 på morgonen och då var klockan halv fem. Till sist blev det Grafitti, gissa vad jag tog? Haha skaaaagen! Men för omväxlings skull tog jag en baguette istället för potatis :P Fick trycka i mig den då det var tjugo minuter tills de stängde.

Efter det drog jag och Bechir ner en sväng till Gröningen. Vädret blev jättefint och vi tog en glass! Strawberry cheesecake och chokladglass med vit choklad bitar! :) Efter det åkte vi till Mezo som var proppat som vanligt. Tog varsin té. Hade skitkul. Roligt att hitta på något för en gångs skull en söndag!

Sen begav jag mig hem mot mina föräldrar! Var meningen att jag snabbt bara skulle hämta Gucci, men det slutade med att jag sov över där :) Var helt inne i Britney Spears dokumentär "For the record" och Esse jobbade natt. Hur kul är det att åka hem till en tom lägenhet och glo själv? Så jag nannade där. Sov knappt något! Den jäkla katten höll mig vaken hela natten. Bara sprang runder och mitt i natten satte den sig på mitt huvud och glodde på mig, scary! Helt psycho! Bara jamade hela tiden så till sist fick jag nog och kastade in den på Martins rum. Det är ju hans katt!

Nu har jag i alla fall precis kommit hem till the ghetttoooo.. Ska storstäda nu!

Bjuder på some pics från i Lördags i Landskrona! Har inte hunnit att lägga upp dem ju!

C.


Så här såg jag ut innan avfärd! :P


Vi åkte en karusell på festivalen! :) Haha. Skitrolig var den. Snurrade fort som fasiken! Kände mig som 10 igen.

Timbuktu <3

Sitter här och lyssnar på Timbuktus gamla låtar, älskar dem! Har CD:n "The botten is nådd" och kan säga er att den är sönderlyssnad. Cyklade till Nic när jag gick i 1:an och hade alltid denna skivan på. Favoriterna är "Flunitrazepam" och "Det luktar rök". Det bästa med Timbuktu är att han har ett budskap med sin musik och texterna är riktigt bra. "Flunitrazepam" handlar om sömntabletter/värktabletter vilket är ett stort samhällsproblem. Fler och fler blir beroende och det är ingen långvarig lösning på sina problem. Som texten säger "Jag (tabletten) förvandlar era hjärtan till sten".

"Det luktar rök" handlar om rasism. Skitbra text! Kan den helt utantill. Fast jag inte har hört den på många år nu kom jag på mig själv att sjunga med genom hela sången. Håller helt med Timbuktu i hans budskap, alla är likadana. Det äckligaste jag vet är rasistiska påhopp och kommentarer. Man kan skämta lite om alla olika nationaliteter, som Sean Atci. Han är riktigt rolig och pratar om alla nationaliteter och vad som kännetecknar alla olika folkslag. Han gör det med en glimt i ögat och han är ju själv utländsk. Men när tanter och svenskar i övrigt säger något nedsättande om en annan nationalitet (och det är ju i princip bara "blattar" som det snackas illa om, inte tyskar, holländare etc.) då har jag svårt för att bara hålla tyst. Ibland brister det och då kan det starta en jävla diskussion då jag känner att jag helt står på "blattarnas" sida. Deras hat gör att jag bara för att jävlas ställer mig på deras sida, även om de menar på att de stjäl osv. Det gör ju alla nationaliteter! Nä, jag blir riktigt äcklad och ser ner på denna personen direkt. Allt värde försvinner i mina ögon.

Igår när vi stod i bankomat kön i Landskrona (vilken vi stod i i ca 40 min!) var det en kärring rent ut sagt som stod bakom mig och Emelie. Hon var väl runt 55-60 år och hennes beteende i övrigt var rent ut sagt för jävligt. Riktigt trailer trash. Framför oss står det, förvisso riktigt äckliga (till beteendet), killar från Ukraina. När de ska ta ut pengar krånglar det och de tryckte fel kod osv. Då står hon och skriker på svenska (vilket de inte förstår) att "JÄVLA POLACKER! Fan HAHA, inga pengar kvar?!!!! Loooser, ta kortet och dra åt helvete!" Osv osv... Hon var inte full så det går inte att skylla på alkoholens påverkan, hon var helt enkelt en skit människa. Stod där framför med hakan nere i marken och skämdes på hennes bekostnad. FY! Tänk, stackare om hon har barn och barnbarn. Hade aldrig velat tilltala henne mormor. Man vet ju inte om det nu fanns polacker i den långa kön, det är mycket möjligt! Och hur tar de hennes uttalanden? De kanske har barn och ett bra jobb och där står hon och nedvärderar ens folk. Om jag så bara hade det minsta utländska ursprung hade jag vänt mig och till henne och sagt "Ursäkta, men jag är polack." så hade hon kunnat stå där och skämmas.

Man blir bara chockad och matt...

Timbuktu som gör mig så djup.

Flunitrazepam
 

Det luktar rök

Beyoncés nya video - Sweet dreams!

Godmorgon! Börjar dagen med Beyoncés nya video! En av mina favoritlåtar! Skitbra. Hon gjorde ett jättegrymt framträdande med denna låten i Göteborg. Ska se om jag kan ladda upp det här med! Esse älskar också låten ;)

Grym video. Beyoncé kicks ass som vanligt! (Kommer en töntig Bsb video efter)


Min nya fina balkong!

Har haft en mysdag idag! Bara suttit hemma och chillat, städat och diskat upp. Vid halv fyra kom mamma, pappa pch Happy förbi för att spana in nya balkongen! Mycket fin får jag själv säga :) Men den är ju inte helt färdig än. Ska plantera en massa fina blommor i blomlådor och sätta på räcket. Kommer att bli skitfint!

Nu ska jag fixa mig och sen kl. 19 ska jag hämta Emelie för att sedan brumma ner till Landskrona och festivalen! Är sugen på langos nu...

C.


Min fina hörna med de nya krukorna! Tycker att det blev jättefint. Gillar att alla krukor är likadana, bara i olika storlekar.


En annan bild. Här ser man även golvet bättre.

Lördag!

Hade det väldigt trevligt igår. Hoppas att denna dagen blir lika rolig! Vet inte riktigt vad jag ska göra på dagen, funderar på att åka ut till skogen med Gucci så att hon (och jag) får röra på sig!

Ikväll ska jag och Emelie till Landskroooona! Ghettot. Det är ju Landskrona karnevalen. Vill äta god mat! Haha.

Här kommer lite bilder från igår!

C.


Min outfiiit! Blev riktigt nöjd med sminkningen. Man ser det dåligt här med jag körde på den sotiga looken. Dock såg mitt hår katastrof ut! Hade stora planer för det. Tänkte locka det, men som vanligt hann det knappt torka!


Några av tjejerna! :) Emma, Sofia, Monika & Alice!


Emce! :)


Haha :)

Godnatt!

Har precis kommit hem från en myyycket trevlig kväll hos Sofies casa :D Kom dit vid 21.00 och möttes av en jävligt skum snubbe utanför trappen som frågade vänligt vart man hittar alla knarkare (nä, han använde nog ordet pundare) och alkolister! Eeeeeeeh.... Vid knutan och precis här vid Ga kyrkan! Han tackar och ler och lägger till sist till att "ni ser ju söta ut!" OOOOOK! Det var skumt! Varför ville snubben veta var de höll hus? Han själv var värsta finklädd och såg helt vanlig/nykter/opåverkad ut. Kanske sälja? I don't know.

Väl hos Sofie fick vi jättegod kycklingsallad och sällskap! Rolig kväll och man fick reda på en hel del....heheheheh. Girltalk!

Satt och snackade länge så till sist dog suget på att gå ut, men lika mysigt hade vi! Känns som att kvällen blev alldeles lagom :) Så nu blir det sängen med Gucci! Lägger upp några bilder imorgon.

Natti.

På med klackarna!

Hellu! Har precis kommit hem från en heldag på Väla. När jag gick hemifrån sa Esse "Vi kanske inte ses mer idag" varpå jag sa "Eeeeh, men du ska inte gå hemifrån förrän 17.15?? Klart jag är hemma före det!" Hahaha, nädå. Kom hem precis :P Har gått och kollat i 90 % av Välas affärer, ätit på Grafitti, handlat på systemet (packat (haha) med folk!), fikat på Roberts, stött på Sanna och Bechir. Har varit en väldigt trevlig dag! Jag har spenderat en del pengar den senaste veckan på tavlan och balkongen så jag låg lite lågt och köpte endast min foundation (den bästa), örhängen och ny ögonfransböjare! Hittade en jääääääättefin skjorta i 100% siden på H&M som jag provade! Både jag och Emma blev helt kära i den, riktigt fin! Såg framför mig att jag skulle ha den nerstoppad med en svart, tight kjol ikväll... riktigt fint! Sen kollar jag på prislappen så kostar den 399 kr!! Kalla mig snål men det var mycket för en skjorta på H&M tycker jag,..Med en liten tår i ögat hängde jag tillbaks den... Är stolt över mig själv! Hade de precis varit löning vet jag att jag direkt hade tagit den, men tom jag får lite dåligt samvete när tusenlappar flyger hit och dit! Kom nyss på att jag faktiskt har en lång vit tunika/skjorta som jag kan stoppa ner, så jag blev glad igen :) Får se om jag ändå köper skjortan senare när kortet har blivit svalt igen! Höhö.

Tänkte först att jag skulle ta en powernap men nu börjar tiden rusa iväg! Ska in i duschen nu sen blir det att fixa håret. Sitter och lyssnar på Spotify, jag är nog den sista i Hbg som har funnit denna nymodernhet! Blir förfest med mig själv och Spotify :D Har en Cd i bilen med vääärldens bästa låt! Misstänkte att det var Akon men hade aldrig hört låten innan, och nu hittar jag låten direkt av ett misstag! Wieee.... Lyssna, Akon - We don't care.

Hoppas att ni har en trevlig lördagskväll! Ses kanske ute.

C.

WOW!!!!

Kolla vad jag hittade på Perez Hiltons blogg! En hyllning till Michael Jackson i Stockholm! Fyyyyyy vad grymma de är på att dansa! Och så mååånga! Så grym effekt när hela "publiken" joinar och börjar dansa!

GRYMT!



Grattis Sofie 30!

Hej mina små korvusar! Hade en jättetrevlig kväll igår med Sanzi! Käkade äpplekaka med vaniljvisp, snackade skit (det vi gör bäst) och kollade på en fransk film...oui oui. Det får vi banne mig göra oftare, det går alldeles för långt mellan gångerna.

Idag ska jag hämta Emma kl 13.00 också beger vi oss ut till Väla. Ska gå där och glo lite och ta en fika. Måste köpa ny foundation som är slut och kanske något att ha på mig ikväll?! Ska till Sofie som fyller 30 år idag! Wiehooo grattis! 30! Hon ska bjuda på mat och fest och sen blir det väl utgång! :) Har inte en aaaaning om vad jag ska ha på mig, men då är allt som vanligt ju :P Vi hörs senare!

C.


Snäckan! Hade ingen bild på födelsegrisen, det blir att ta ikväll!

4

Idag är det 4 månader sedan... Låg i gräset och tittade mot himlen, kolla vad molnen skrev!
M.



Nu kommer Sanna så ska vi bara chilla resten av kvällen...

C.

Klicka hem?

Kollar runder på Modekungen.se De har så fina saker! Är sugen på dessa skorna och skinnjackan. Tror det är riktigt snyggt till hösten och även nu när man går ut. Hmmmm...




Golvet är lagt!

Hej! Har hållt på med balkongen hela dagen idag igen. Körde först ut till City Gross i Hyllinge för att köpa de trätrallar som fattades. Behövde exakt 11 st till och det ligger 5 st i varje förp. Hallå, palla köpa ett helt paket för en trätrall? Nänä, det låg några visningsex och Esse gick och frågade om vi kunde köpa en löst. Nej det fick vi inte, men vi fick den gratis! Haha, tur. Efter det åkte vi till Plantagen för att köpa de krukor som jag har spanat in där.... de var slut! Typiskt! Köpte en jättefin rosbuske i alla fall som jag ska plantera om... vita rosor = vackrast!

Nu är vi färdiga med hela golvet! Känns jätteskönt att ha det gjort! Har oljat in det och satt ut alla grejer igen... ska ut på jakt efter krukor imorgon så att allt blir färdigt! Ser redan jättestor förändring! Mycket mysigare och fräschare! Visar bild imorgon när jag har planterat om blommorna och träden. Senare ska jag även köpa blomlådar som jag ska hänga runt balkongräcket. Mys!

Nu vet jag inte vad som händer.... killarna sitter och spelar Wii! Skulle först gå på bio men killarna är för coola för att se Ice age 3 och resten av filmerna verkar inte vara något speciellt. Är lite små sugen på en kvällsfika, we'll see :)

C.

Jäkla jobb att fixa balkongen!

Hellu! Har varit igång hela dagen idag! Var på jakt efter trätrallar. Åkte först till Bauhaus, hittade fina men de var dyra. Gick till Jula där vi hittade minst lika fina och som det fanns en platta mer i var paker + 40 kr billigare. Köpte dem och la dem i bilen. Sen gick jag och mamma en runda inne på familia, bara skit! Massa rea = crap som ingen vill ha. Men men, bra för ekonomin :) Fikade på Espresso house och innan vi skulle åka hem för att pyssla ihop plattorna kom vi på att jag skulle ha träolja att smörja in dem med, så vi gick in på City gross. Väl där ropar de ut i högtalarna att de har trätrallar för 99kr förp! Ååååh, gick för att kolla hur de såg ut och det var exakt likadana som jag hade köpt på Jula för 159 kr! Suck... Till bilen, hämtade dem, in på Jula och fick pengar, in på City gross och köpte nya :P Jäääääkla spring men jag tjänade 300 kr på det!

Sen åkte vi till sist hem! :) Lade plattorna fort som attans, jättelätt! Men... det fattades några så jag får köra ut imorgon och köpa fler...:P Sen ska jag även till Plantagen och köpa de fina krukorna som jag har spanat in till mina växter! Kommer att bli sååå fint. Mycket att göra men vad gör man på sin semester när det är skitväder? Inget!

Nu ska jag kolla på minnesstunden för Michael Jackson!

C.

Godmorgon!

Haha, har haft så konstiga drömmar inatt och vaknade helt förbannad. Så störigt det är när drömmar påverkar en så mycket! Men ja, det släpper ju efter ett tag! Drömde att jag hade en skitfin klocka som jag hade fått från några vänner i Frankrike. Den var väldigt speciell och hade någon text på franska graverad på baksidan av uret. Så går en killkompis och säljer den till en annan kille utan att jag vet om det! Hahaha. Mysko! Men snacka om toooosig!

Igår anlände Ronaldo till sin nya hemstad Madrid. Han fick tröja nr 9, whyyyyy?! Har alltid varit min tursiffra, men jag hatar den siffran nu! Inte för att Ronaldo har den men det betyder bara skit! Typiskt.

Det gick inte att kopiera bilderna från hans dag, men klistra in denna länken. Snacka om fullsatt stadium! Han passar mycket bättre i vitt eller vad säger ni? :)
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/article5478982.ab?service=galleryFlash

Nu ska jag göra ved mig sen ska jag hämta upp mamma på hennes jobb. Ska iväg och handla alla saker till balkongen idag! Hörs senare.

C.


En bild från när jag såg Ronaldo i Rom 28 Maj.

Tips!

Har precis tagit en lååång dusch. Har använt nya shampoot, balsamet och inpackningen som jag köpte idag så nu luktar håret delish och är mjukt. Har peelat hela kroppen + ansikte och sitter nu här med en turban och ansiktsmask. Esse är och spelar poker så det blir en liten tjejig "ta hand om sig själv"-kväll. Mysigt, det behövs ibland!

Innan åt jag och Esse bakad potatis med skagen...mmmmmmm! Gottis!

Nä, tänkte dela med mig av mina produkter jag använder mig av :) Har provat en del och dessa är bäst! Har köpt dem av min vän och kollega Monika som jobbar på en salong på Berga.

Toodles!


Detta är några av de produkterna som jag använder från Rosenserien. Med på bilden är dock inte peeling för kroppen.
Först är det tvättgele (tvättar av smink och orenheter) och sen peeling för ansiktet. Sen är det en ansiktsmask från Decléor (beställd från nätet) Kan verkligen rekommendera den. De n återfuktar huden jättemycket och det behövs nu på sommaren. Kostar runt 300 kr vilket kan kännas lite smaskigt med tanke på flaskans storlek men den är superdryg! Är verkligen inte den som snålar med produkter och denna har jag haft i minst ett år. Sist ut är vitaminkur som jag ska ta på efter masken. Den kan man använda ca en gång i veckan istället för vanlig kräm och ger huden en kick! Annars har jag vanlig fuktighetskräm, men den är slut för tillfället. Får slå Monika en pling :P


Nu:

Paris Hilton My new Bff (Ny säsong, det sprack väl direkt med andra tjejen), mitt nya chaité, snickers och körsbär ♥

Önskelista!

Lägger ut en liten önskelista för er som känner er extra generösa! ;D Haha. Är så sjuuuuuukt sugen på en Mc! Vill ha nu!
Ska banne mig köpa teoribok och läsa snart... Såg att de har körlektioner till mitten av oktober, vilket kanske är lite för kort tid då jag i så fall hade tänkt att börja vid slutet av augusti. Så det blir nog att plugga teori och ha det gjort och sen börja med körlektioner i april direkt! Sen har man det avklarat på två månader så kan man köra nästa vår/sommar :D

Sorry mamma jag vet att du kommer att gråta, men jag MÅSTE ha en! Ska köra försiktigt....hehe. Är såååå trött och UTTRÅKAD på samma gamla vanor.. Sitta på tråkiga City gross (förlåt men jag har jobbat där 3 år, börjar tröttna) Kände när jag tog körkort att jag hade något att sträva efter vilket var riktigt kul och motiverande! Fixade mitt körkort från scratch på 3 månader. Har jag motivationen så går det! Nu vill jag göra något nytt, känna av en utmaning!

Önskelista:


Min dröm! Har så länge jag kan minnas velat ha en svart ninja! Såg dem susa förbi på autobahn när man var på väg ner till Frankrike eller Spanien på semester med familjen. Sa att en dag SKA jag ha en sån!


Denna är också fin, men jag håller mig ändå till den svarta.

Åska!

Ooooohh, det åskar ute! Äntligen!! Älskar när det åskar, sååå mysigt! :)


Nya saker!

Har varit en runda på Väla med Elin :) Hittade lite saker. Hade velat ha mer kläder, blev bara ett plagg, men ja... blev en del smink och så istället. Ska ta och storstäda här nu så att det är fint tills att Esse kommer hem, sen ska jag hem en runda till Ramlösa.

C.


Mina favoriter till håret! Luktar godis och gör underverk för torrt hår ♥


Nytt fräscht rouge från Elizabeth Arden + ögonbrynspenna.


Fin dosa.


Fin färg, heter "Rose" FINT NÄR MAN ÄR BRRRUUUUUN! ;)


Köpte denna tunikan på Indiska. Rea. Hade kostat 399 och var sänkt till 299 kr. Jättefin och jättebra kvalité. Var ekogjord.


Skitfint mönster...


Hittade detta chai téet vid kassan... luktade HEAVEN och smakade heaven enligt Elin, så det följde med hem. Blir en kopp ikväll, perfe väder :)

Rolig lördag!

Har precis sett färdigt "PS. i love you". Väldigt bra och udda film. Lite sorlig men ändå cool idé som Gerry hade i filmen, har själv tänkt på det innan.

Tänkte berätta om gårdagen som var en väldigt hektiskt men rolig dag. Började ju med att jag lyckades släpa upp Esse från sängen. Lockade honom med varma mackor, färsk annanas och apelsinjuice som jag gjort ordning på balkongen. Så varmt det var! Det kändes verkligen som att man var utomlands... men man ska inte klaga! Och jag är riktigt glad över att vi har en balkong, det gör mycket! Ska för övrigt ta tag i att göra om balkongen nu när jag har semester! Wieeee, 2 veckor! Ska bli så skönt. Ska köpa trätrallar och krukor till mina växter så att det blir mysigt. Kommer nog att bli jättefint.

Sen åkte vi då till Living. Tog en pälspläd direkt och sen visade jag tavlan för Esse. Han gillade den jättemycket så då var saken klar, tavlan åkte med hem!!! :) Wieee, älskar att bara impulsa sådär. 3750 kr, tjoooff! Jaja, jag tyckte ju om den jättemycket, och det gjorde Esse med. Tavlor gör så mycket för ett rum. Delar man på 3750 kr blir det strax under 2000 vilket man hade kunnat betala för en riiiktigt fin klänning, och hur ofta har man en klänning på sig? Samma klänning? Max en gång i månaden, men en tavla får man se varje dag! Så får man tänka. En tavla slits inte ut eller blir för stora/små. Den hänger där den hänger :) Älskar den! Har den på golvet nu (sitter faktiskt och kollar på den just nu). Den får verkligen sin rätt nu på kvällen då alla gulddetaljer lyser av lampan. Ska köpa spotlits som lyser ner på den. Yeah, got a new room.

Tog ett tag att fixa med det och att få hem den, men sen begav jag mig till slut ner till Fria bad där Anna, Emelie och Cn redan låg. Pressade i solen i två timmar. Riktigt skönt väder :)

Efter det åkte jag hem till min föräldrar med Gucci. Lekte en massa med hundarna och runt halv 18 åkte jag hem för att äta kräftor och räkor! Muuuuums, som jag hade längtat! Gjorde baguetter till med goda ostar och dukade upp ute på balkongen :) Satt där i minst en timme och pillade.

Sen blev det lite av en spontan "utgång". Begav oss till Kim och Ida som bor vid oss och gick ner till Gröningen. Väl där hände världens roligaste sak. Skämdes iiiiihjäl! Jag har innan berättat om kiosken som är på gröningen och om tjejen som bara gav oss glass och sa att vi kunde komma med pengar en annan dag, och att hennes pappa sedan var på mitt jobb och bad mig växla några rör. Blev helt chockad ju så trevliga de var. Han sa ju då att jag skulle komma till kiosken så fick jag vad jag ville. Jättesnällt men det tänkte jag ju inte göra. Lite pinsamt att bara gå dit och "Ja, kommer du ihåg mig, du sa att jag skulle få något? Tyckte mest att han var så himla snäll. Detta var nog i början av maj,,, Mna kan ju kolla upp det om man vill i arkiven, men det måsta ha varit i april/maj. Sen igår skulle kim och ida köpa varsin baguett så vi ställde oss i kön till kiosken. Då kommer han mannen fram till mig (värsta köööön) och bara "Känner du igen mig?!!! Det var du på City gross som var sååå snäll och växlade till mig! Du var så trevlig! Du får ta vad du vill" Jag glömmer aldrig ett ansikte!" Och där stod jag helt röd i huvudet. Han bara tittade in på killarna som jobbade i kiosken och skrek "Hallååå, hon får ta vad hon vill!!" och pekade på mig. Hahahaa, whaaat!? Att han bara kom ihåg mig! Jag såg ju helt annorlunda ut i mina jobbkläder. Helt förvånad var jag...:P Så ja, jag tog en strut med två glasskulor, underbart gott! Tackade så hemskt mycket.. Esse, Kim och Ida bara typ stod och tittade på mig. Hahaha. tyckte det var riktigt kul att han kom ihåg mig.

Sen satte vi oss på Beach club. Tog några cider var och snackade om allt möjligt! Resor och när man är ute :) Hade jättekul. Blir alltid bäst när det är sådär spontant. Vid halv ett ringde vi Ida's chaufför Abbas! Haha, jättego. Var hemma strax efter ett. Mysig dag!

Här kommer lite bilder!

C.


Tog på mig mina fina fotlänkar som jag fått av min moster från Indien.


Bappe :)


Tass.


Puss.


Gucci var som vanligt bara intresserad av bollen...


Låg i gräset och tittade upp mot himmlen, som var alldeles blå.


YUUUUUUUUUUUUUMMMIE! Now we talkin' ! Haha, ja jag är glad för mat.


Vår nya tavla! Like it alloooooot! Den är jättestor. 2 meter lång! Lyktan som står bredvid ger alltså inte rätt bild av hur stor den är då bara lyktan nästan är 1 meter hög. Svårt att tro här.

Nylackad och klar!

Godmorgon! Vilket fint väder det är idag....igen! :) Tänkte snart dra upp snutte från sängen och släpa med honom till Living!! Vill köp den jääättefina "päls" pläden (det är ju så kaaaallt) haha och höra mig för om den fina tavlan som jag såg där. Ska se om det är en beställningsvara och hur lång väntetid det i så fall är. Älskar att gå omkring i inredningsbutiker, speciellt living och ilva. Där finns så mycket fint. Massa småsaker också som förnyar ens hem. Det finns dessutom en jättemysig affär i stan som har jäääättefina saker till hemmet. Det är inte så många som vet om den. Hittade den av en slump när jag gick förbi och såg en stor buddha staty i fönstret förra vintern. Den följde givetvis med hem... hehe. Häromdagen när jag gick förbi såg jag en massa fina saker ifrån fönstret och en stor skylt "REA" Wiehoo,.. Ska nog gå dit på måndag när det ändå regnar och köp med mig hem lite saker.

Nä, nog om inredningstjat. Sitter med nylackade naglar och ska vara så ambitiös och locka mitt hår. Har sett ut som en alien de senaste dagarna och behöver piffa upp mig lite. Haha. Efter living ska jag ner till stranden där Anna och Emelie väntar... Ska ta foto idag!

Tjingeling!

Rätt svar: Snickers!

Mummmmms! Gjorde snickers innan ikväll! Så himla lätt och snabbt gjort, och såååå gott! Rörde ihop allt, sen kastade jag in det i kylen, tog Esse och Gucci och gick upp till Viskan för att kasta boll med Gucci :) Så skönt det var ute! Vra ute i ca en timme och gick bara i klänning 20-21, helt ljummet och vindstilla! Sen när vi kom hem hade snickers:en stelnat så vi gottade framför "Baksmällan". Haha rolig film. Hur mycket skit kan man hinna med på EN natt liksom?

Hela kylen är full med snickers nu och det är bara jag som äter det. Esse påstår att han ska hålla formen ;P Ajja, då blir det bara mer till mig... och kanske man bjuder familjen på lite då jag ska dit en runda imorgon!

Natti! C.


Chokladen har stelnat...


En bråkdel av "kakan" uppskuren... Finns det något godare än hemgjord snickers? Don't think so!

Gissa vad hemmafrun ska baka?

Haha, åkte en runda till Maxi nyss och köpte lite saker till mitt bakverk... Gissa vad jag ska baka? Ledtråd: MUMS!
Köpte dessutom två lådor med kräftor och en påse med räkor, nu är det två veckors långa suktandet slut! Imorgon blir det kräftfest för mig och Esse på ballan :D Looking forward to it! Är tosig i skaldjur!


عصبيّ (مُضطرب)

Hej! Det var längesen jag skrev här... Har varit lite off. Värmen tar på krafterna... Har i alla fall hunnit med att doppa mig idag och tom dyka :) Älskar att dyka... alltså inte med tuber utan jag menar basic "vara under vatten" dyka :) Så skön känsla att vara under vatten, helt fri och allt är tyst.



RSS 2.0