HI!

Godmorgon! Ska snart städa upp lite här hemma sen ut på den dagliga pw:n i Bruces! Igår när vi gick sprang en liten liiiiten bambiunge ut precis framför mig & Gucci på stigen. Den var så söt!! Helt förvirrad var den och ville bara bort från oss, medan jag & Gucci stod helt förvånade och stirrade, haha.

Har fått ett presentkort av vääärldens bästa leverantör på jobb, igen! :) Oh, älskar när jag får dem för de är perfekta att handla sån mög som man normalt sett tycker är tråkigt att lägga pengar på, så har man fått det gratis! Valde att ta hela summan på Kicks som vanligt så ska dit i helgen och köpa ny mascara, body lotion och bus. Yeaj! :)


Denna bodylotion från Biotherm slår ALLA andra jag har provat med hästlängder! Jag säger bara det, body shops body butter och allt annat som är hypat kan slänga sig i väggen!! Denna är värd VARENDA krona. Brukar aldrig ta slut på mina bodylotions eller butter för jag tycker det är så drygt att smörja in sig.. Orkar inte också blir det som en tjock hinna, men med denna går det hur fort som helt och man känner sig riktigt återfuktad. Blir ett beroende.


Ska prova denna nya varianten av hypnose. Köper ALLTID hypnose drama och vägrar att byta, men denna är ju från samm märke och "sort" så den kan ju bara inte vara dålig? Sen luktar den också rosor och har fått sjukt bra betyg.


Beyoncé gravid!

Tycker det är så SÖTT att Beyoncé & Jay-Z äntligen ska få barn ihop!! :) Tycker btw att hennes klänning är underbar!


Long time no see..

Har varit helt off de senaste 3 dygnen. De har i princip bestått av jobb. Men idag är jag leeedig! :)
Har nyss fixat ESTA inför USA... JISSES! Måste ringa SAS och lägga in mellannamn och hotellnamn också..

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det Välis med Jessie :D Mysigt! Ska bli kul att få gå runt där i lugn och ro och kolla i affärerna mer. När jag & Esse var där köpte jag bara mina kängor och åt, kollade inte in några butiker. Men ska inte köpa EN liten pinal. En fika kan jag unna mig..

LATER!

Förresten..

 



WOW!! Hur fin?! Som sagt; I love metallic! Känns som att denna väska är costummade for me. Hmm, spara var det...


NIGHTY!

                              

Har nyss målat naglarna i simmer & shimmer från Opi. One of my favourites! Underbart glittrigt, men ett helvete att få av när det väl ska av! Så är det med alla glittriga nagellack.

Köpte mina älskade kängor på Väla idag! Lycklig tjaj! :) Själva invigningen var fin med en massa raketer och orkester och det var inte så knökafullt som man trodde. Antar att det berodde snarare av att Nya väla var sjukt STORT, inte pga lite folk. Jättefräscht och fint är det.. ni måste dit snart om ni inte var där idag! Man kan inte se alls att det är väla man är på. När man går in i "gamla" väla känns det helt plötsligt väldigt skruttigt och mörkt jämfört med det nya. Såg att bellbox också ska öppna på Väla, YES! Där man köper allt till håret ju! Nu är det officiellt: Familia kan bomma igen. Hur länge ska de hålla ut?!! Innan åkte jag dit för Matas & Bellbox. Matas stängde och jag åkte dit för Bellbox.. nu kommer Bellbox till Väla så nu finns det ABSOLUT ingen anledning att åka till familia. Tycker faktiskt synd om dem. Men kom på en sjukt bra lösning innan idag. De borde sälja hela komplexet och bygga ett stort äventyrsbad!! YES! Det finns inget stort äventyrsbad i närheten av Hbg. Nä, landskrina är inte stort. Men seriöst, vad har vi för en gammal och totalt SKRUTTIG simmhall i Hbg? Känns lite pinsamt.. Vi är så långt före i allt annat tycker jag. Allt är fräscht osv också kommer man in i vår pyttepytte hall som är vadå 60 år gammal? Nä, tycker jag fick en bra idé där :) Ett stort jäkla badland! Vi har ett stort shoppingcenter (väla) i Hbg och en hel del i närheten (Nova lund, Center syd, Entre) så varför ger alla sig in i den branschen? Hur hård konkurrens som helst ju. Ett sprillans nytt badland också hade man varit ensam i nordvästra skåne?

Anyways.. Imorgon börjar man jobba efter 4 dagars ledighet, VILL INTE. Vad jobbigt det är att jobba. Haha. Tyckte inte alls det var jobbigt förra veckan när jag jobbade ihjäl mig. Kunde i princip ta med sovsäcken till jobb då det knappt var lönt att gå hem. Men när man har vant sig vid att vara ledig är det tufft.. Kan inte Esse bara bli stormrik så kan jag vara en hemmafru?? Haha. Då hade man sluppit utbilda sig också så hade problemet om vad man ska göra här i livet också försvunnit!

Efter jobb ska jag och babe med mamma och pappa ut i skogen och prova svamplyckan! Ska åka mot hallandsåsen och se om vi hittar några kantareller. Kommer aldrig glömma hur de lurade mig i fjol, hahah!
Även om vi inte hittar någon svamp är det alltid lika mysigt att få komma ut i skogen, LOVE!

På kvällen ska jag, babe, Andréa, Nikolas och Kerstin träffas för att boka hotell i NYC!

Med andra ord är det full rulle imorgon så bli inte allt för paffa om det inte dyker upp ett inlägg! NIGHTY!


Dagens i-landsproblem

Jag är hungrig, jag har inget hemma, jag vet inte vad jag ska laga för mat, jag orkar inte gå till affären. Alltså... Så jobbigt. Vad ska man laga till en pers som går fort? Fattar inte hur ni singlar där ute överlever.

Off we go

Nu ska jag släpa med mig baby till nya väla! Haha.. Sabina är fortfarande sjuk så han fick hoppa in, har inte så mycket till val ;) Ska köpa mina fina kängor!! Och en liten fika på det! TATA!


Fav scenes

Haha, riktigt rolig film.. och sjuk! En killversion av Bridesmaids, fast det inte alls handlade om samma sak!
Först fick jag inte med någon på bio.. nu blev det att jag, Esse, Andréa, Ola och deras vän Max (Maxzzzccch, kan inte rå för det) gick. Mycket trevligt :)
Här är favvoscenerna!

Här ska den ena killen hålla utkik under tiden de andra två gör inbrott i den enas chefs hem. Han är hög som ett hus då han av misstag tappat en stor skål med kokain vid ett tidigare inbrott under kvällen. Haha, låter det sjukt? IT IS!


Vill lägga upp fler men kan inte hitta dem.. filmen är nog för ny. Helt klart sevärd iaf!

Horrible bosses

Yeaj! Nu blir det snart kebabus sen blir det Horrible bosses på bio! :) Hade en liten moment av uttråkning då Esse skulle iväg med sina vänner, Sabina är sjuk, Jessie skulle till en vän och Andréa jobbar/pallar ej med bio.. och jag ville verkligen på bio! But lucky for me så går Esse till hans vänner efter filmen! :D Känns som det var så längesen jag var på bio. Ska köpa en gottig påse!


FIERCE!


Wednesday

Hiii! Tradigt väder, tradig dag. Har städat här hemma lite.. ska snart bege mig till konsum för att handla mer mjöl så jag kan baka nya hallongrottor! :) De blev supergoda och igår tog jag med alla hem till mamma och pappa så det får bakas litta nytt tänkte jag! Blir dubbel sats idag! Ska även ut på en pw i skogen så att man kan äta dem med gott samvete!

Annars måste jag också inom Kalles för att hämta mer lådor (har fått ett par skor sålda idag, det går bra där!) och anatgligen får jag in pengarna imorgon så ska packa 2 paket så jag kan skicka dem imorgon. Har även tagit foto på 2 nya saker som jag ska lägga upp bla. ett par helt oanvända Jimmy choo for H&M och en helt oanvänd klänning från Mango med prislapp kvar och allt. Har hållt kvar i dessa två saker lite.. man tänker alltid att någon gång så.. och skorna är som ett konstverk. MEN använder jag aldrig det så är det bara onödig plats! Tänker verkligen så om allt nu.. och ska jag vara ärlig så vill jag sälja typ hela min garderob. Det är inte mycket man tänker "OH så fiiin!" inte.. Så en massa nytt ska inhandlas!! :D Jäkla massa tjat om tradera och inhandlande av nya kläder känner jag.. ahha ska inte nämna det mer!

Är så GALET sugen på Mcdonalds också idag! Också vill jag gå på bio och se Horrible bosses!!



Beige bohemian

Det finns så fruktansvärt fina saker ute på min favoritsida just nu, och jag vill köpa allt! Men jag måste vänta till USA.. kan alltid hoppas att jag hittar lika fina saker där! Är full av klädinspiration nu när hösten snart är här och tänkte att jag skulle göra lite kollage på outfits som jag hade velat ha.. det hade väl varit kul?? :)
Börjar med beige bohemian. Nästan alla outfits matchar jag med mina blivande boots.


My day

Hey darlings! Har varit en väldigt skön, slapp dag! Sådana kan behövas ibland.. ni vet när man säger "kom så går vi.." också ligger man ändå kvar i soffan en timme till.. haha! Jag och Esse har liksom pausat lite då och då under dagen och lagt oss och vilat i sängen. Så skönt att bara ta dagen som den kommer! Kan ju börja med att säga att jag sov till 11.20!! Inte lugnt, haha. Sen har vi pw:at i Bruces, varit på gröningen och kastat bollen med Gucci samt fikat i Norra hamn och nu har jag nyss kommit hem från föräldrarna.

Gucci har haft typ the best day of her life. Lyssna bara; Promenad i skogen, kastat boll, ätit glass (ja hon fick en hel själv) i Råå med mommi & moffi, varit hemma hos mommi & moffi. Alla hennes favoritsaker på en och samma dag! Allt för mitt hjärta! ♥

Har sålt ännu en klänning som jag aldrig använt.. NICE! Ska skicka den imorgon. Har alltså hitintills tjänat 1600:- på saker som jag ALDRIG har använt, som alltså bara hängt och tagit plats i min garderob! Varför gjorde man inte det här tidigare? 1600:- är mina nya kängor, så nu är det avgjort.. på torsdag blir de mina!! Lite komiskt att mamma satt och bläddrade i Väla magasin och såg en stor bild på just de kängorna och "öppningserbjudande nya väla 10%" Haha, destiny? Det blir ändå 160:- haha.. Känns liiite bättre då ju!

Ska bannemej ner i källaren imorgon och storstäda.. Finns en jäkla massa man kan sälja! Haha. Sen blir det en stor pw i skogen. UNDERBART!


Shopping in NYC

Alltså, jag är så shoppingsugen så det är inte sant! Kan räkna plagg jag köpt i år på en hand, utan krydd! Allt har varit fult, fult, fult i butikerna men nu kommer hösten och en JÄKLA massa fina saker! Haha. Vill bara shoppa järnet i NYC!! Bloomingdales here I come :)

Saker som jag bla. ska köpa är:


Klocka från Michael Kors.


Body splash's från Victoria's secret. LOVE! Ska köpa en i varje doft och dränka mig själv i dem.


Minst 20 nya trosor från Victoria's secret.


Några coola converse..


Köpa NARS!

Och en massa mer såklart! Men just detta specifikt! Sen ska jag LÄTT till forever21 och tömma affären. Vill också ha nya festskor, jeans, skinnbyxor, väska. You name it!

The lights are on!

Skulle vilja ha en sådan här lampa i sovrummet. Den hade passat perfekt på byrån med en stor, silvrig spegel. Har inte blivit klar med sovrummet än, så kasst! Typiskt mig. Går i perioder.. ena perioden är man heelt galen i inredning, sen tröttnar man och går över till kläder.. haha. Måste ta tag i det nu till hösten. Ska som sagt köpa lampan, en fluffig matta, en spegel och en stor tavla. SEN är jag klar.. Kommer kännas som ett helt nytt rum, haha. Inga små saker ju. 




Stars are blind

Visst hade denna bikini passat som handen i handsken i USA? Haha, tror jag måste köpa den..


22/8

Hi! Vilken vändning denna dag tog! Först mulet och trist som attans, sen strålande sol!
Har hunnit med lite saker idag.. postat paket, gått en stor runda med Sabina och hundarna och nyss har jag och Esse varit och hälsat på och fikat hos min morfar! Var trevligt :)

Ska snart laga mat sen blir det nog att baka.. Är så kaksugen!


MJUS

Kommer ni ihåg de fina stövlarna jag gick och kärade ner mig i på Trampolin för ett par veckor sedan? De har nu kommit ut på deras hemsida.. SÅ FINA! Funderar på att köpa dem nu när jag har jobbat hela helgen extra.. Samtidigt sparar jag VARENDA krona till USA, men man måste ju unna sig något. Tycker de hade varit superfina till jeansshort i USA också.. Vad tycker ni?


Like I said, WORKAHOLIC!

Jahapp, då ringde de nyss från jobb och frågade om man kunde hoppa in idag igen.. YES I CAN! Haha. Det var den lediga helgen det, men jag kör på som ett tåg för det är NICE pengar till USA! Det vill jag lova. Sen är jag ändå ledig fyra dagar, så då har jag gott om tid att vila upp mig inför nästa helg! Men ikväll blir det soffan framför en film..

Workaholic

Hi! Sitter här med min kopp té och ska snart röra mig mot jobb! Jobbar extra idag för Emma som är sjuk, catchiiing! Ikväll ska jag och babe hem till Jessie och Robin för filmkväll.. ska bli myyys!!


YSL

Fick detta fina läppstift av min fina kusin igår i födelsepresent!! Taaaack! Älskar det :)


Tankar såhär en fredagskväll

Haha sitter här och är sjukt imponerad av min hund.. Hon är så sjukt smart! Käkade precis green curr chicken och som vanligt äter ja inte upp allt utan gav det sista till Gucci. Tänkte att det är jäkligt starkt, men hun gluffsade i sig det. Sen satt hon sig i myshörnan och hostade lite, så säger jag till henne "Ja, det var starkt.. gå nu och drick vatten!" också går hon direkt ut i köket och dricker. Haha, SMART! Jag lovar, hon fattar allt man säger till henne. Så unik så!!

Har förresten kollat på biljetter upp till Stockholm idag. Vi flyger från Arlanda till NY och landar där med, så jag tänkte att jag skulle kolla vad det kostade att ta tåget. 1100:-, ett byte och 6 timmars färd. Jaha, men buss måste vara billigare.. 1100:-, ett byte och 10(!!!!) timmars färd. ALLTSÅ, det tar lika lång tid att åka buss till Stockholm som det tar att flyga till Bangkok! HAHA, SINNES! Och sjukt dyrt?!! Nä, flyg från Ä-holm? Ca 1500:-... flyg från Malmö, 650:- 1 timmes färd. ÖH? Alltså kostar det nästan lika mycket för både mig och Esse att flyga till Stockholm som det kostar för EN av oss att åka buss i 10 timmar dit.. Hmmm vad väljer vi?!! Haha, galet. Men det var jätteskönt att det var så pass billigt! Älskar Norwegian! Resan upp kostar liksom 298:- :)

Det var det jag ville ha sagt. IN AND OUT!

Heels & leather

Hade lite tid över igår innan jag skulle köra ned till stan så jag tog på mig mina nya heels och fottade med mina skinbrallor, just the way I like it! Så jäävla snyggt med skinnbrallor i höst! Vill ha hur många som helst! Här kan ni se hur sjukt snygga mina klackar är.. Älskar som sagt att sulan är spetsig längst fram. Tycker de ser nätta och dyra ut.




Nu ska jag bara fixa mig lite sen blir det jobb till 21.15. Ha en bra dag!!

Fun times are coming... soon

Hej darlings... Vaknade nyss, riktigt skönt att sova ut för en gångs skull. Fast iofs sov jag inte längre än vad jag brukar då jag la mig 1.30, haha!

Hade supermysigt igår på Grand med Andréa, Nikolas och Ola. Jag åt moules frites till huvudrätt och mjölkchokladmousse med hallon, sorbet och walnötter till efterrätt. Det var himmelsk gott! Klart de bästa musslorna jag ätit ute, nästan lika goda som mammas! Kan verkligen rekommendera det. Blir det nästa gång man är sugen på musslor.. De hade även en massa annat på menyn som lät jättegott.

Efter det åkte vi hem till Andréa och Ola och tittade på hotell.. och... vi bokade Vegas!! Alltså ni förstår inte hur kul det är!! :) Vi fick varsin svit på ett sprillans nytt hotell som ligger mitt på strippen (centralt) Wow, har aldrig bott i svit innan, hahahah.. Ska bli sjukt nice! Sviten är för bövelen större än vår lägenhet (74kvm) så det är väl risk att man kommer hem och känner att man bor trångt :P






Fin höst/vinterjacka


GROWSE!!

Kvinnan lider ju uppenbarligen av en psykisk sjukdom, annars hade man inte VELAT äta ihjäl sig själv. "Mitt mål är att bli världens fetaste kvinna. Jag vill se om det är möjligt för en människa att väga 1 ton". Normalt! Och du kommer att dö på kuppen, stackars hennes barn!!


Hon har inga knäääään!!


B-day gifts!




De fina necessärerna som jag fick av mamma och pappa! Perfekt storlek på dem. Ska snart lägga i allt mitt smink i den stora ovan.

Spa behandling av tjejerna från jobb! Ska bli sååå skönt att unna mig det i nästa vecka.


Mina FIIINA skor jag fick av baby! De går inte att fånga på bild, MYCKET finare i verkligheten. Hade jag sett dem såhär på bild hade inte jag köpt dem, men på... WOW! Fötterna ser extremt små och nätta ut! Gillar att de är spetsiga längst fram, själva sula alltså.

Doftljus från Sanna :)

Dollar av morfar!

Sen fick jag viner, pengar och en heeel del blommor som sagt! Tusen tack alla :)

Veckans bästa!

"Vet du vem .... är?"
"Ja.."
"Alltså jag HATAR den jäveln, fy faaaaaan vad trög han är!!!"
"Det är min bror..."

"Vilket tyskt lag har vunnit bundesliga flest gånger?"
"MADRID!?"

Hahahaha, alltså tjejer... ni gör min dag! :D

Plans for today!

Godmorgon! Känner mig taggad såhär på min lediga dag! Ska fixa med en del tänkte jag...

- Tvätta
- Fota mina presenter och visa för er
- Lägga ut mer saker på Tradera
- Skicka ett paket
- Storstäda
- PW med Gucci i skogen
- Måla naglarna
- Rensa i sminkväskan och flytta över i min nya fina necessär <3
- En runda till stan?
- Andréa tonight (kolla på hotell i NY + Vegas GAAAH!)

Så jag har lite att stå i som ni ser :) Måste verkligen ta tag i mina pw.. är sjukt besviken på mig själv! Kommer inte ihåg senast jag gick en pw, och innan gick jag VARJE dag, kommer ni ihåg? Sjukt imponerad av mig själv såhär i efterhand. Nä, minst 3 i veckan med start idag!

Och förresten, såg inte skitfilmen igår.. Såg 30m min sen stängde jag av... alltså, så kass! Haha. Vill se Horrible bosses på bio, får bli nästa vecka!


Myskväll

Har jobbat, skickat paket, varit på långrunda med Gucci och ätit thaimat med baby. Ska nu till konsum och handla lite smått och gott för att sedan ha en liten spakväll med mig själv! Myspys! Blir senaste transformers.. Får vi se om snyggingen kan skådespela också! Jag snackar om Rosie..


Question

Anonym om 24:
Kan du inte lägga upp bild på dina presenter?


Absolut! Fixar det imorgon eller på torsdag när jag är ledig! :)

Cash

Wohoo! Sjukt glad! Fick sålt min kappa på tradera för 1050:- Goa extrapengar bara sådär! Nu blir man ju girig.. vad kan man mer sälja.. haha! Första gången jag säljer på tradera.. men blir nog inte den sista! Så mycket mög man har hemma som man aldrig använder, och som ändå är mycket pengar i sig!
Goa pengar till USA, catchiiiing!


Metallic



Love metallic i alla dess former.. På kläder, på naglar.. Ska definitivt ha det mittersta lacket!

One teaspoon

Love, love, LOVE everything from One teaspoon's collection! Gah, vill ha allt! Håller ni inte med?










Flowers



Se så mycket blommor här är hemma! Hur mysigt som helst! :)

24

Min 24 årsdag var amazing! :) Vaknade upp vid 9 och det första man ser i vardagsrummet är 10 st stora röda rosor från mitt hjärta! <3

Slapp bryta traditionen utan åkte till Kullaberg med mamma och pappa + hundarna. Åt den mest fantastiska kyckling jag någonsin ätit på vårt favoritcafé/restaurang. MUMS så god den var. Bjärekyckling med flädergräddsås och smörstekt potatis. Sen åkte vi in till kakboden i Höganäs och köpte med oss fika.. Wow, Fahlmans har verkligen en konkurrent i dom om mitt favvocafé för jisses så mycket gott de hade. Gick ju inte att bestämma sig så jag köpte förutom fika till stranden med mig två st stora morotskakbitar som jag och hjärtat ska mumsa i oss ikväll! Vi åkte sedan vidare till stranden i Domsten där vi satt och fikade med kakor och té. Så skönt och lugnt, precis som jag vill ha det! Fick ett superfint set med neccessärer från DKNY, precis vad jag behövde. Så himla fina är dem! Ska rensa bland mitt smink och lägga ner det i den stora. TACK!

Var hemma vid 17.30 och då var det bara att börja fixa sig för kl 19 kom lite folk över :) Så roligt att nästan alla kunde komma! Det var ju tänkt att vi bara skulle vara hos oss och äta tårta och förfesta för att sedan bege oss hem till Jessie och Robin för inflyttningsfest, men Robin blev sjuk på dagen så det blev hela kvällen hos oss istället.. Kändes bra ändå, nu har vi ju en till fest att se fram emot hos Jessie & Robin istället för att trycka ihop allt på en och samma dag :) Fick såååååå mycket blommor! Och jag älskar ju blommor! Ser helt fantastiskt ut här hemma, och doftar underbart! Dessutom fick jag fina presenter! Tack ska ni ha! Bara att ni kom gjorde mig glad, ni hade inte behövt köpa något.. Serious!

Blev aldrig att vi gick ut men hade fantastiskt kul ändå :) I vanlig ordning satte man på gamla godingar ju senare tiden blev... "Coco jambo" "lollipop" bla. hahaha! Ska försöka få över en video också :) Dör av skratt.

Tack ännu en gång Sabina, Djulle, Emma, Davor, Sandra, Luan, Jessie, Radde, Mona, Mark, Jasse, Dino för att ni kom :) Och självklart tack för alla gratulationer och kort :) Nästa år blir det 25, då jävlar...

Har verkligen SKITKASSA bilder från igår.. Måste ha en fel inställning på kameran för de brukar inte bli såhär.. Bjuder på några. Lyckades inte fånga Sandra, Jasse & Radde på bild..
















Can't wait!

16 November.. Kan vi spola fram tiden?!








GOSSIP

Med hösten kommer inte bara finfina kläder utan även FINFINA serier! GAH, I'm talking about Gossip girl and Vampire Diaries! :D YEEEEEJ!! Man tänker alltid när det är säsongsavslutning att näääää ska jag vänta ett halvår till fortsättningen men shit vad fort det gick.. Kommer ihåg hur Gossip slutade.. vill bara se fortsättningen. Och tittar man på bilderna från inspelningen så ser det mycket lovande ut :)





Just my luck..

Har älskat dessa skor från Zara sedan månader tillbaks! Och nu hittar jag såklart dem på Zara.. i min storlek, har jag sagt att jag är pank?! Haha!!



Höstmode

Samtidigt som man blir smått deprimerad över att sommaren och värmen börjar lida mot sitt slut blir jag glad över alla höstkläder som kommer med kylan! Personligen ÄLSKAR jag höstkläder, det är den årstid som har finast kläder och stil enligt mig. Är galen i stora koftor, jackor, skinnbyxor, stövlar, kängor.. och allt som hör därtill! Jackor hade jag kunnat ha huuur många som helst.. Har hittat två favvisar nedan. Den översta kostar ju bara
15 000... Också är det coyote päls...Men fin som fasen är den! Helt galet fin tom!





Mycket på g

Hej raringar!! Har hitintills varit ganska produktiv på min lediga dag.. Har tvättat, lagt upp flera skor på tradera, fikat med Sanna, handlat på systemet. Ska strax ner till 24/7 och få ett intyg på att jag tränar där så jag kan kräva pengar av jobb :P

Sanna var SÅ söt och bjöd mig på fika på Grand Coffee också hade hon köpt små ljus till mig från Yankee candle! ♥ De luktar fruktansvärt gott! Ska tända ett ikväll. Tack så hemskt mycket! Den lilla lyckosten åker till Berlin inatt.. så hon kan tyvärr inte komma till mig på lördag :( Men men, det kommer fler gånger..

Om lördag; har verkligen varit ute i sista minuten med allt.. Bjöd folk typ igår?? Men vi blir en del ändå fast alla inte kan komma.. ska bli jättemysigt :) Roligt att så många kommer! Har som sagt handlat på systemet idag och imorgon ska jag fixa med resten.. Jobbar hela fredagen ju och på lördag vill jag inte stressa runder på min b-day. Vill umgås med familjen på dagen. Hoppas på fint väder så kan man kanske ta en tripp till favvocaféet på Kullaberg. Jag & Esse har ju som tradition att vi åker till Kullaberg på min födelsedag, men i år jobbar Esse till 18, så jag hoppas att mina föräldrar inte har ngt inplanerat... haha! Har inte varit på Kullaberg i år! Dåligt! Brukar vara där en 2-3 ggr på sommaren..

Och by the way.. hittade VÄRLDENS finaste kängor på Trampolin. Alltså.. fy så fina!! Så är man helt pank i princip och sparar varenda krona man får till USA...buhu :( Helt amazing var dem, kan inte beskriva så fina de är! Får börja spela på lotto..hehe.

Esses föräldrar och syster kommer hem idag efter 1,5 månad i Montenegro så det blir väl att kika in hos dem ikväll :)

CIAO!

:)

Alltså hahahha har ni inte sett Bride Maids så måååste ni se den! Sitter och kollar på klipp från filmen och skrattar så jag nästan svimmar.. Sjuk! Måste se den igen.



Garderobsrensning!

Helluu! Har rensat i garderoberna och har hittat en HEL del som jag inte använder mer, eller någonsin har använt! Så tänkte att jag skulle göra mig av med det.. Bättre om någon annan får nytta av det! :) Börjar med att sälja min fina höst/vinterkappa från Bruuns Bazaar! Helt oanvänt! Kika in på Tradera om ni är intresserade..

http://www.tradera.com/Fin-host-vinterkappa-fran-Bruuns-Bazaar-NYSKICK--auktion_163301_137428888



Mer utav Mallorca

Oh vad många kommentarer jag fått idag! :) Vad kul!
Har fått en cd med bilder från mammas kamera som hon tog på Mallis. Bättre sent än aldrig right? ;) Tänkte bjuda på dem när ni har varit så roliga idag! :D


Helt ovetandes om att mamma tar foto på mig..

Fina villor på hyllan.

Droppstensgrotta

Här har vi hyrt bil och kör runt Mallorcas västra kust. Jättefin väg med många fina byar.


Tomater som torkas på stranden i solen..


Sen lunch i Valdemossa



Godaste risotton jag NÅGONSIN ätit! Jesus! Vitt vin, svart tryffel och scampi.. can it be better? Iriiterande att restaurangen ligger på Mallis, skulle ju legat i Hbg så man hade kunnat äta det oooofta. Är det någon som vet en restaurang som serverar god risotto i eller i närheten av hbg? ÄLSKAR risotto!


Ett bra, oförberett foto som servitören hann trycka av på oss :)

POSE!

Love u ♥


Missoni wannabe

Hade gärna packat ner denna bikini i resväskan när vi beger oss mot USA!


Hey!

Har jobbat konstant de senaste 5 dagarna, därav ingen uppdatering. Finns inte direkt så mycket kul att säga när man jobbar hela dagarna, hehe..

Igårkväll efter jobb (läs 13 timmars jobb) kom Jessie till mig också handlade vi en massa gott och kollade på Limitless. Grym film och väldigt annorlunda! Så himla skönt att bara slappa och idag är jag leeedig. Var så skabbig efter dessa dagar.. har inte tvättat håret sedan hoss Ghenna i måndags så jag tycker verkligen synd om Jessie och killarna som var här igår.. haha, ingen vacker syn det där inte! Osminkad, fett hår, myskläder.. FRESH! Nu har jag i alla fall duschat, skrubbat mig, gjort hårinpackning och sitter nu med ansiktsmask! Som en ny människa!

Happy har sovit här inatt.. Var egentligen tänkt att jag skulle gå dit idag på morgonen och vara där typ hela dagen, men jag hade så dåligt samvete igårkväll att hon var ensam så jag hämtade hem henne. Har gått rätt bra faktiskt, har bara vaknat en gång. Senare idag när det slutat regna ska jag gå en lång runda med dem i jordbodalen och mata ankorna :) Har en hel Cg-påse full med bröd!

Ikväll har vi bjudit hit Sandra, Luan, Radde och Jasse på tacopaj och filmmys :D Cozy!!


Nyttig

Känner mig lite nyttig nu faktiskt. Har varit ute på promenad med Gucci och har nyss lagat en egengjord broccolisoppa.. Mums! Är det bara jag som är TOSIG i broccoli? Galet gott! Måste börja laga lite nyttigare mat, och lite NY mat framförallt! Är trött på att äta pasta & köttfärssås, panerad fisk & potatisgratäng etc etc. hela tiden. Ska köpa någon god mattidning och göra efter deras recept!

Annars blir det jobb idag! 14-21.15 och imorgon ska jag jobba extra 12-20.30 och även hela lördagen. Behövs verkligen! Behöver alla pengar jag kan till USA! :)

Mamma och pappa åker till Oslo imorgon bitti för att hälsa på Martin så söndagen spenderar jag som hundvakt åt Bappe.

Annars, inget nytt.


Surprise!!

Har nyss varit ute på en långrunda med snäckan! Gud vilket underbart väder det är! Blev helt svettig efter den rundan, och då gick jag knappt snabbt. Skönt för er som är lediga idag! :) Jag hade lätt pressat på stranden..

Igår blåste jag Esse rejält! Haha det var så kul.. Radde som bor i USA (som Esse besökte nu för 2 veckor sedan) smsade mig i helgen och sa att han skulle komma hit och hälsa på under en månad. Så vi planerade att vi skulle överraska Esse. Skitsvårt var det för jag var tvungen att lura ner Esse i stan och han höll på med att han var tvungen att först sova till 14 då han skulle jobba natt och sen skulle han träna.. Men ja, fick dra en vit lögn och säga att jag hade hittat ett fint armband som han kunde köpa till mig i födelsepresent. Efter mycket om och men satt vi nere på Fahlmans och jag smsade Radde att han kunde komma. Hade satt Esse så att han satt med ryggen emot hållet där Radde kom ifrån och helt plötsligt stod han bakom honom! Så kul det var att se hans min :) Vi fikade i solen och sen var av en ren händelse en massa andra vänner till dem nere på hampan så vi bestämde oss för att gå ner och blåsa dem med. Det var först tänkt att vi skulle sitta utmed vägen, så skulle Radde komma förbiåkandes på hans skateboard och jag skulle säga typ "Hej Radde" helt normalt och han skulle åka vidare... hahahah, dte hade ju varit sjukt bra. Men de satt inne mot havet så efter att vi hade satt oss ner kom Radde bara fram.. Makki satt och stirrade på honom i säkert 10 sekunder.. hahaha :)

Nu blir det snart jobb för min del :)


Underbar måndag

Hej! Idag har jag haft en helt underbar dag med massor med skoj! Började med att jag mötte upp Andréa och Sanna i stan. Vi gick ner till Espresso house i Norra hamnen för en god lunch ute i solen. Åh, äntligen fick man lite sommarkänslor! Det var stekhett och vinden rörde sig inte, fast man satt nere vid havet.. Jätteskönt! Som vi njöt!
Sen sa jag byebye till dem och gick till Ghenna! Fasiken vad jag har längtat! Efter 3 timmar har jag aldrig varit mer nöjd än vad jag är nu!!! :D Är så glad, precis som jag ville ha det :) Precis när jag kommit ut från salongen kommer Emma körandes in på den lilla gågatan och tutar! Haha vilken tajming. Hon visste att jag skulle till frissan så det är inte så att hon brukar köra på gågator :P Vi åkte till Grand coffée för en fika! Esse & Makki kom och joinade oss och fast klockan var 17-18 stekte solen något enormt!

Jag och Esse har gått en lång runda i jordbodalen och matat ankorna. Nu har vi nyss blivit klara med potatisgratäng, rostbiff och tzatsiki.. Jasse har kommit och vi ska se en film :) Har nog inte haft en så fin måndag på flera, flera år! :D

Tog med denna bild till Ghenna som inspo! Och såhär ser mitt hår ut numera! Mörkt upptill och ljust nere... skitfint!




Jag och Andréa idag i Norra hamnen ♥

Jag och Sanna! Ser ju nästan lika brun ut som henne!!! Mission completed!! Haha :)

RSS 2.0