Let´s have a toast for the douchebags!

Så sjukt bra låt. Gillade den ända sedan jag såg den på mtv music awards. Så klockren låt! Det skålar vi på!
Sen att han kan skåla med sig själv då han är ett riktigt douchebag är en annan femma..

And I always find, yeah, I always find somethin' wrong
You been puttin' up wit' my shit just way too long
I'm so gifted at findin' what I don't like the most
So I think it's time for us to have a toast

Let's have a toast for the douchebags,
Let's have a toast for the assholes,
Let's have a toast for the scumbags,
Every one of them that I know
Let's have a toast to the jerkoffs
That'll never take work off
Baby, I got a plan
Run away fast as you can

She find pictures in my email
I sent this girl a picture of my, hey!
I don't know what it is with females
But I'm not too good with that, hey!
See, I could have me a good girl
And still be addicted to them hoodrats
And I just blame everything on you
At least you know that's what I'm good at

See, I always find
And I always find
Yeah, I always find somethin' wrong
You been puttin' up with my shit just way too long
I'm so gifted at findin' what I don't like the most
So I think it's time for us to have a toast

Let's have a toast for the douchebags,
Let's have a toast for the assholes,
Let's have a toast for the scumbags,
Every one of them that I know
Let's have a toast to the jerkoffs
That'll never take work off
Baby, I got a plan
Run away fast as you can

CHEEERS MATE!


TOPSHOP, I LOVE YOU!

Åh alltså jag är i jack-heaven! Har ä n t l i g e n hittat min vinterjacka! SÅ SJUKT FIN! Är riktigt lättad då alla börjar ta slut, och de som har funnits har varit riktigt fula och tråkiga. Men nu är jakten över. Var jag hittade den? På TOPSHOP såklart! Äger nu 3 st jackor därifrån och de gör mig aldrig besviken. Älskar den affären, låt den öppna på nya väla!

Hittade bilder på hemsidan men tro mig, den är 100 ggr snyggare i verkligheten! Väldigt speciell färg och tyg. Man kan dra in den i midjan så den blir mycket mer markerad än på bilderna. Skulle gärna ta ett foto med den på om det inte vore så att Esse har stuckit till Växjö med min nya kamera...

PS. Måste klaga liiiite. Blir riktigt lack på överpriserna de tar på Topshop i Sverige. Denna jacka kostade 1600 kr vilket ändå är billigt för en sådan lång jacka... MEN på hemsidan tar de alltså 1050 :- !! Och nej, frakten är inte dyr.. den går på 65 :- Man känner sig knappt blåst! Det är allså 550 :- dyrare här... Pallar inte lämna tillbaks den och beställa den nu när jag väl har den. Men tummen ner där Topshop!








:/

10-09-27 10-09-26  Direktbetalning    -13 914,00

Mjo man tackar för den... Blir nudlar resten av månaden! Haha.

JAAADÅ!!!


» Tidtabell

Utresa: Köpenhamn (CPH), Danmark - Bangkok (BKK), Thailand
 Avgång Från Ankomst Till Operated by Flight
 10 mar 13:15 Köpenhamn 10 mar 15:50 Helsingfors   AY666
 10 mar 16:40 Helsingfors 11 mar 07:25 Bangkok   AY89

Hemresa: Bangkok (BKK), Thailand - Köpenhamn (CPH), Danmark
 Avgång Från Ankomst Till Operated by Flight
 31 mar 00:15 Bangkok 31 mar 06:40 Helsingfors   AY96
 31 mar 07:35 Helsingfors 31 mar 08:15 Köpenhamn   AY661
Kolla vad jag har bokat!!! Wohoooo, som man längtar nu... Aaaaah :) Ska bli underbart!


Myskväll deluxe

Nu mina vänner blir det myskväll deluxe med mig själv... eller ja jag har ju Gucci :)
Har nyss kommit hem från Konsum där jag handlade upp hela affären... haha knappt gottesugen? Köpte Cola, chips, dippa, morötter (stavar till dippen, man får ju vara liiiite nyttig), gott&blandat (impulsköp när jag stod i kön... klarade inte att stå emot suget) och min favvoglass solero ice pineapple! Mums, här ska det mumsas! Haha.

Jaha, det är vad jag ska göra en lördag som denna! Killen jobbar natt och jag ska faktiskt upp 5.45. Ska bli jääääätteskönt att bara vara hemma, fixa naglarna och kolla på film. Gick bakom ett superfixat par hem från konsum. De: Superstylade... hon med högklackat, han med finskjortan på! Också med lite alkohol i handen och någon present. Jag går 2 meter bakom: mjukiskläder, uggs, håret i en toffs på huvudet och helt osminkad. Han tittade snabbt bak på mig och då tänkte jag för mig själv "HAAAA! Så avundsjuk du är att jag ska sitta hemma i mysekläder, äta en massa snacks och glo på film! Här ska du gå på en klämmig fest och le stelt. Liiiiiiite avundsjuk va? ;)" Hahaha. Näe men seriöst. Visst är det roligt när man har fixat sig och inte känner sig sådär jätte på g också kommer en sate förbi en i mjukiskläder och en pizza i famnen. Haha, då vill man vända på klacken och gå hem igen.. Nä, denne helgen är jag hemma, nästa blir det FEST!

JAG ÄR INTE BITTER! Nu ska jag glo på Get him to the greek. Har SJUKT höga förväntningar på denna! Har längtat efter filmen sen jag hörde talas om den för 3-4 månader sedan. Det är producenten bakom Forgetting Sarah Marshall (ÄLSKAR den filmen) som har gjort den också är Russel Brand med. Haha, bara han är rolig ju! Såg nu att man kunde ladda ner den och giiiter inte vänta tills den kommer ut på bio.

PEACE!


25/9

Igår var jag, Jessie och Sabina på stan! Vi skulle köpa biljetter till Lady gaga men de var slut...:( Tröståt på fahlmans... det var ingen dålig fika det :) Sen stack Jessie mot jobb och jag och Sabina fortsatte att kika runt i butiker. Rundan avslutades med supersmarrig middag på Olssons skafferie. Pasat bolognese med MASSOR med riven parmesan. Eller ska jag säga riven parmesan MED pasta och bolognese :P Till det ett glas rött! Här firade vi att det var fredag! :D

Sen hem, ut i skogen med doggarna och kvällen spenderade jag hemma hos mamma och pappa. Pappa hade lagat massa god mat och efterätt så igår blev man riktigt bortskämd :) Mat är gott!



YEEEEEEES

Kolla mina vänner vad jag har hittat! Woho, det är alltså FLER som har tänkt som mig? Åh vad underbart. Ska lätt beställa en sådan :D Internet, glödlampan, bilen... SLÄNG ER I VÄGGEN! Detta är den bästa uppfinningen EVER!
Ska jag beställa en till dig med mamma? :)

Skadedjurskontakt Ultimate AT (Advanced Technology)


The all new Pest Repeller Ultimate AT (Advanced Technology) wipes out the competition with high tech digital power
5 Star Rating
(Ordinarie pris 594.65 SEK)



Tillgänglighet:

Jämföra Pest Repeller Ultimate® AT

Skadedjurskontakt.se har gjort det igen! Nu introducerar vi vår egna Skadedjurskontakt Ultimate® AT(Advanced Technology). Denna nya digitala skadedjurskontakt har alla de framgångsrika egenskaperna som Ultimate® SG Digital och Ultimate® II Digital och dessutom med nya uppgraderingar. Denna produkt är utrustad med den andra generationens (Electro-Vibrawave®) elektronisk vibrationsimpuls teknik som når ännu djupare in i väggarna i golv-och bjälklager.

En elektrisk omvandlare sänder ut ett ultraljud som överträffar alla andra elektroniska skadedjursbekämpnings produkter. Den alldeles nya (Ultra-Ionic™) ultra-jons teknologin producerar ännu mera negativa joner som både bättre renar luften och driver bort skadedjuren.

Det automatiska nattljuset tänds när det är mörkt och släcks när det ljusnar. Du kan själv stänga av nattljuset

helt, om du så önskar. Nattljuset ger ett bekvämt ljus i mörka källare, hallar eller barnens sovrum.

Skadedjurskontakt Ultimate AT erbjuder

  1. ögljuds ultraljud
    Använder sig av den senaste ultraljudstekniken. Denna elektriska omvandlare ger ifrån sig ett kraftfullt ultraljud. Ljudet är inte hörbart för husdjur eller människor. Skadedjuren uppfattar detta ultraljud extremt obekvämt ungefär som vi människor uppfattar en hög sirén på nära håll. Detta gör att skadedjuren söker sig snabbt därifrån.
  1. Andra Generationens Elektro-Vibravåg, (Elektro-VibraWave®)
    Denna alldels nya andra generationens Elektro-Vibravåg tekniken använder sig av en digitalt framställd elektromagnetisk impuls som tränger djupare in i väggarna i ert hem eller kontor. Denna teknik som Skadedjurskontakt Ultimate AT använder sig av är den absolut senaste Elektromagnetisk tekniken som finns på marknaden. Teknologin är helt ofarlig för elektroniska produkter som dator, TV, hifi, videospelare, DVD-spelare etc.
  1. Ultrajoniserande skadedjursbekämpning, (Ultra- Ionic™)
    Denna teknik skapar välgörande negativa joner för att ta bort luftens föroreningar, bakterier och smittämnen innan du andas in dem. Den joniserande tekniken används för att driva bort myror, spindlar och andra insekter.
  1. Stark blå lysdiod
    Denna nyframtagna lysdiod använder mycket lite energi. Vackert blått ljus kommer att skina mjukt i det rummet som produkten används i. Denna lampa tänds automatiskt då det är mörkt.

!!!!!!

Ok.. sitter här och spyr nästan så äcklad jag är!!! Fyyyyyyyyy! Skulle ner och ta upp sista tvätten som jag heeelt glömt bort och när jag ska gå ner i källaren och tänder lampan sitter en FET jävla fågelspindel på väggen! Alltså... mitt hjärta stannade. UÄÄÄÄÄRK! Stod i säkert 5 min och stirrade på den och var i chocktillstånd... Men tänkte att jag fasiken MÅSTE ner i källaren då jag inte har Esse hemma (WHYYY, GOD WHYYY?!!) och sista tvätten måste ut maskinen. Gick riktigt sakta (ville inte att den skulle märka mig) förbi.... sen när jag väl var nere och hängde upp tvätten var jag helt nojjig över att den skulle springa iväg.. Måste liksom veta vart jag har odjuret. Till sist när vi (hade med mig Gucci då vi hade varit ute nyss) skulle upp tog jag upp Gucci i famnen... ville inte att den skulle hoppa på henne och äta upp henne ju... också sprang jag förbi den! FYYYY! Så rälig! Alltså.... det värsta med sådana äckel är att den kommer ju vara borta tills imorgon.. men vart tar den vägen? Usch, vill bara att någon går och dödar den ju så att jag slipper nojja över vart den är och att den kanske har smitit in i vår lägenhet. Är det inte någon som har en katt att låna ut som kan käka upp den? Har insett mitt kall här i livet: att uppfinna ett medel som man stryker längst med fönster och dörrkarmarna så att spindlar inte kommer in i ens hem! SHIT vilken bra idé! Hade bunkrat upp här hemma! Det borde ju gå!? Typ ett medel som luktar äckligt för dem eller ännu bättre; fräter! Mohahaha. Det bästa med vintern är att alla äckelkryp döööör!! Nä alltså ni fattar inte så stor den var... som en råtta! Smsade nyss Esse att HAN hämtar tvätten imorgon. Går inte ner där igen på MYCKET länge. Typ när det ligger snö ute.

Nu bara sitter jag här och kliar mig överallt.


Vi snacka denna storleken.

Sjuk

Usch, har legat hemma sjuk på min lediga dag... riktigt tråkigt. Känner hur det kryper under mitt skinn så uttråkad jag är! Ajja... nu ska jag snart äta pizza och kolla på The runaways. Har köpt hem en massa annat gott också som chips, snickersglass och coca cola :) Senare blir det skånefruar och Kungarna av tylösand (herregud).


Say hello to my two new babies <3

Mitt motto här i livet: Man kan aldrig ha för många skor...






A night out with the girls

Hello babes! Som lovat så kommer här ett inlägg om igårkväll!

Började med att jag, Sabina och Emma gick hem till Sofie för lite förförfest.. Hade jättemysigt! Sen begav vi oss till Emanuella som bor precis runt hörnet! Där var även hennes vän Sanela som hälsar på från Serbien också Monki :) Sjukt lyckad förfest med massa skratt, skitsnack och dans. Sabina och Monki åkte dock hem ganska tidigt då Sabina skulle upp tidigt pga hundutställning och Monki pga jobb. 00.30 tog vi andra en taxi ner till stan! Sofie skulle ta ut pengar så vi andra väntade vid Harrys... då kommer några tjejer och busvisslar åt oss och bara "Wooow, sexy mamas!" hahaha... Så pratade vi lite med dem om vart vi/de skulle gå och när de sedan går vänder sig en av tjejerna om "Du där, (pekar på mig) du ser jääävligt bra ut!" OJ, TACK! :D Haha, man blir ju helt PAFF när en tjej säger något snällt till en, speciellt en utekväll. 95% av tjejerna som är ute ska försöka trycka ner en så mycket som möjligt så att de själva ska känna sig bättre/snyggare. De kan kommentera vad man har på sig, kalla en hora helt utan anledning osv. Blev jätteglad över hennes komplimang (1000 ggr gladare än när det kommer från en kille). Skönt att det finns lite trevliga tjejer ute!

Sen gick vi i alla fall till den nya puben Lila helvetet som ligger precis intill Tempel och tog varsin drink. Det var väldigt fint och stort men jag kände att man dog lite där... Det var inte fullt ös direkt även om det var rätt fullsatt. Men inte Utposten direkt om man säger så.. Hade sagt tidigare på kvällen att vi bara MÅSTE gå till utposten så att jag kan ta en 50/50 shot men ja, det blev inte av. Låg alldeles för långt bort :P Dessutom hade min enorma träningsvärk som jag har i benen redan börjat smyga sig på då så jag gick gärna så lite som möjligt.

Gick in på Tempel vid 01.30 där vi var ett tag. Shottade fisherman med Emma och dansade en hel del. Sen pös vi vidare in till Cardan, rakt in! Träffade lite bekanta där men ovanligt lite folk som man kände. Till sist kom Nikolas i alla fall och Nikolas betyder FEST och dans! Haha! Han tog tag i mig och snurrade runder som en tok! Blev helt snurrig, who needs alcohol? Kan ju spara in på pengarna och bakfyllan och istället ta några varv med honom på dansgolvet. Flög runder som en trasa!

Sen hände den absolut SKUMMASTE saker! Haha, bara jag tänker på det så skrattar jag! När vi står på dansgolvet allihopa och dansar kommer en liten mupp och ska dansa med oss.. Alltså han var ca 1,5 meter lång och juckade på dansgolvet. Skrattade sjukt mycket åt honom... I alla fall... Bakom honom står en utländsk man i ca 35 årsåldern. Han står stel som en pinne med armarna i kors, med rynkade ögonbryn och ca 2 dm bakom denna lilla galningen som dansar runder. Han flänger runder som en galning och flyger till sist in i Nikolas som av en reflext tar upp handen på killens axel. Inget konstigt med det ju, man vill ju inte att killen ska trilla. Då kommer den sura utländske mannen och tar tag i Nikolas hand och kastar bort den från killen. Nikolas vet inte riktigt vad han ska öra och bara stirrar chockat på mannen... Jag och andra sidan står och GAPFLABBAR! Vad gör han liksom?? Då går mannen fram till Nikolas och säger "Do you hav a problem?" Bara va?! Va har han gjort? Det var väl inte HAN som kastade sig in i killen? Nikolas ställer sig då demostrativt som ett ljus. Här får man ju inte röra sig, det är ju bara en NATTKLUBB!! Då börjar han mannen igen "Do you have a problem!?" och eftersom han inte ger sig gå jag och Sofie in och säger att han ska sticka. Han står ändå kvar och då skriker jag om han vill bli utkastad. Precis då kommer vakten som släppte in oss och vi bara "SLÄÄÄÄNG UT DE JÄVLARNA" Han tar direkt tag i dem båda och vi alla står på led och vinkar... BYE BYE! hahaha så kul det var. Så klockrent. Han mannen gjorde motstånd men blev nerdragen och portad på livstid. Som det kan gå när man spänner sig :) Men alltså.... vem var han och vem var den lilla killen? Han måste ju ha varit hans livvakt! Varför stod han annrs precis bakom honom stel som en pinne och kastade bort Nikolas hand? Skitkonstigt... Han lille kanske var någon polsk prins eller något.. haha vad vet jag.

Blev lite mer dans på Tempel sen innan vi tog en taxi hem 4.30. Lyckad kväll :) Här kommer bilderna!


























Lyckad tjejkväll!!

Åh vad roligt vi hade igår girls!!! Ska berätta om gårkvällen och visa sisådär 1000 bilder för er men först blir det Mcdonalds med Sabina och sedan hem till Ramlösa en stund... Återkommer ikväll! :)

Busy saturday

Shit vilken produktiv lördag detta har varit hitintills! Började med att man vaknade upp ut värsta sköna koman 10.15 imorse. Sov som en baby i nytvättade sängkläder.. så skönt att känna sig ordentligt utsövd.

Vid halv tolv blev det gymmet... ja ni hörde rätt, jag har skaffat ett träningskort på 24/7. Laxy days are over... Gick dit med Sabina och tränade i en timme, kändes himla bra! Var HUR svettig som helst efteråt!

Hem och duschade sen ut på stan med Sabina.. Köpte ny eyeliner, ögonskugga, strumpbyxor och lite smått och gott på systemet för ikväll ska vi uuuuut! Ska bli skitroligt :)

Har nyss kommit hem från en stor runda med Gucci... värsta ruggvädret vi har! Tänkte mysa lite nu och fixa mina naglar och kolla på Vampire diaries då jag inte hann göra det igår.
 
Förresten, fick hem en supermysig tröja från Topshop igår! Hur skön som helst, älskar den!!



Custommade

Nya favvotunikan kommer från Costummade! Ä L S K A R den! Den är 100 ggr finare i verkligheten än på bild. Tunnt, fint bomull som hänger perfekt. Ni får se den på så fort jag införskaffat mig en freebra!




Nu ska jag hem till Ramlösa och äta middag, sen ska jag överraska Esse med bio i Ängelholm! Deras bio ska tydligen vara enorm så tänkte testa den. Ska se Resident Evil Afterlife på 3d, GOTTA LOVE IT! Trevlig kväll allihopa!

Helg!

Heyy! Long time no see. Känner att ni får bättra er på att kommentera, annars har jag inte alltid jättestor lust att skriva här. Känns lite som att man står och pratar med 50 pers och alla håller tyst. Hmm..

Nu har jag i alla fall helg! Så himla skönt! Känner mig rätt förstörd, hehe.. Har slitit ut mig både på jobb och på dritiden så idag ska jag ta det riktigt lugnt! Börjar med mini spa nu med ansiktsmask fotbad och fixa naglarna. Ska göra en kopp té till det och lite god äpplepaj som jag gjorde igår. Också blir det nya avsnittet av Jersey Shore och Vampire diaries som har börjat igen! ♥ Åh det är nog det bästa med hösten.. alla serier som drar igång igen.

Tänkte fota den fina tunikan som jag fick hem förra veckan sen!



Beroendeframkallande...

Godmorgon!

Börjar denna lediga dag på bästa möjliga sätt; ett skratt!!



Hahah, så skön han är! Nu ska jag göra ved mig sen blir det lunch på stan med Sofie. Kram!

Lantlig inredning

Vilken slappedag jag har idag! Riktigt skönt faktiskt. Detta är den enda lediga dagen på veckan så det gäller att ladda batterierna.. Har kollat på Jersey shore och ska snart fortsätta med min Gossip girl box :)

Igår var jag och Jessie på Härliga hem. Säger bara en sak; HERREGUD! HERREGUD som i HERREGUD vilka fina saker de har! Kan inreda hela mitt hem med saker därifrån. Bäst är det när man går vid all krims krams.
Fick med mig tre st. jättefina små lyktor hem som numera pryder vårt vardagsrumsbord och två st bokstäver i vitt. Ett E (Esse) och ett C (Charlotte) som står på våra nattduksbord. Håller ju på att göra om en del i sovrummet. Hitintills har jag målat om, köpt nya prydnadskuddar, lampor, ljus, bokstäverna, och lådor till nattduksborden. Nu återstår lådor ovanför garderoberna, ny matta, ett par tavlor ovanför sängen och en liten hylla med stora, lantliga bokstäver i "LOVE".

Hittade de två tavlorna som ska bli våra igår på Härliga hem. Fyyy så fina de var! Som gjorda för mig! :) Lantlig, sleten stil i vitt precis som jag älskar! Sovrummet ska vara ljust och fräscht! Älskar den lantliga stilen, är helt besatt av den. Skulle vilja göra om hela min lägenhet i den stilen. Knarriga gamla golv, ljusa gardiner, sletet matbord i vitt, fina vaser och ljusstakar, änglar, blommiga krukor... helt underbart med andra ord. Sovrummet håller på att bli mitt favoritrum pga av att allt nytt går i denna fina stil! Ska ta bilder så fort jag har köpt tavlorna och fått upp dem så att ni får se! Det är en JÄKLA skillnad från hur det såg ut för några månader sedan. USCH, en chiliröd fondvägg och fula lampor, vad tänkte jag där egentligen?!! Ingenting matchade varandra och allt såg bara så rörigt ut. Är så glad att jag tog mig själv i nacken och inte var lat och nöjde mig. Tror det är viktigt att man trivs i sitt sovrum.

Gud vad mycket inredning det blev nu men det är så roligt tycker jag! Måste köpa nya blommor till vardagsrummet också då mina fula garderobsblommor är tråkiga och har skrumplat ihop lite här och där. Vill ha några vackra med blommor på, inte för fjuttiga. Några tips? Inga hortensior, de är omöjliga. Men i den stilen.






Heaven on earth

Vid månadens slut ska vi boka in en drömresa! Ska åka i Mars.... åh längtar redan. Ska verkligen bli så underbart! Någon som kan gissa vart vi ska? Inte så svårt kanske? :P




Love them shoes!

Okej nu kommer det ett inlägg till om skor men nu är det så att det är det bästa jag vet och hösten bjuder nog på årets snyggaste skor. Big and chunky, love it. Kolla bara in dessa! Åh, varsågod och dröm er bort...



Just like Pocahontas

Åh, varför kan inte jag vinna sisådär 6500 kr på lotto så att jag kan hoppa runt i dessa ursköna skor i höst? Åh, så fina.




Cooler than me

Sorry babes för kass update, har haft fullt upp. Igår var jag på Ikea med Jessie efter jobb. Skulle ha en liten shoppingdag men det blev lite stressigt då jag skulle på en lägenhetsvisning med Sofie (moraliskt stöd och smakråd) så vi hann inte med mer än Ikea då vi fastnade i caféet med varsin daimtårtvit och delicatoboll ♥ Sååå...imorgon innan jobb ska vi till härliga hem, familia och 24/7. Ska ta över hennes träningskort. Biff 2011 here I come.

I alla fall..Följde med Sofie och kollade på en lägenhet här på min gård. Låg faktiskt dörr i dörr med Esses familj, haha lite lustigt. Men jag hoppas verkligen att hon slår till! AH tänk så kul att ha henne som granne! Bara kila över i mjukiskläder och snacka skit! :) Hoppas på det bästa.

Nä nuså ska jag nanna. Sweet dreams




My love

I love my baby YEP YEP I love my boy <3


En dag i skogen

Idag mina vänner hittade vi faktiskt en hel del kantareller!! :D Lyckan är stor! Haha. Det roligaste var ändå när vi hade gått i skogen i ca 45 min utan att hitta något och mamma skriker "KOLLA HÄR!!!" varpå jag och Esse kutar över bushen och stubbar... när vi kommer fram är där en 10 st stoooora kantareller! Jag blev HELT crazy och hoppade upp och ner samtidigt som jag skrek "OMG! TA FRAM KAMERAN!!!!" hahaha, jag visste inte ens vad jag så så uppselt var jag. Sen ser jag att mamma har en påse i handen... men kantareller i. ÖH, hon blåste oss! Haha, hon hade köpt kantareller på Willys och lagt ut! Åh, snopet. Ett gott skratt fick vi iaf!

När sedan gick längre på stigen hittade vi kantareller!En hel flock av dem! Lyckan var total. Haha. Så roligt att hitta själv ju, inte köpa i affären. Det är inte samma sak. Sen gick vi lite längre och hittade ytterligare en liten flock. Åt goda äggamackor i solen. Hade inte kunnat be om en bättre dag! Dock plockade vi ca 30 fästingar från hundarna :( Gucci hade tre st. som satt fast, resten hann vi ta av. Usch, hatar de små äcklena.

Var väl hemma vid 17 tiden och nu har vi nyss avnjutit entrecote, potatis, rotfrukter och hemmagjord kantarellsås. Mums, riktig höstmiddag! Nu ska jag faktiskt tona mitt hår. Är inte riktigt nöjd med färgen jag har så jag har köpt en chokladbrun toning. Hoppas att jag blir nöjd, annars tvättas det ju ut. Trevlig kväll!


Gammelrosa

Morsning! Idag är man uppe med tuppen... gick upp för en halvtimme sedan. Härligt att inte ligga och må illa i sängen tills 15 och slösa söndagen. Idag ska jag, mamma, pappa och Esse + hundarna ut i skogen och leta svamp! Hittade inte något sist så vi gör ett nytt försök!

Filmen igår var förresten skiiiitbra! Älskar verkligen den. Precis som jag trodde att den skulle vara. Hoppas att det kommer en "peppar" HÖHÖ! Roligt... Nä men jag hoppas att det kommer en fortsättning.

Tittar runder på nätet och vill ha ALLT! Nätshopping är verkligen roligt, men farligt! Älskar gammelrosa och har hittat en massa som jag vill ha i den färgen! Också uggsen i ljus sand.. men känns som att de är svåra att hålla rena? Är ju meningen att man ska ha på vintern, är det inte slaskigt då? Skit.








SALT

Ikväll ska jag och hjärtat gå och se Salt på bio! Hoppas verkligen att den är bra då jag har gått och väntat på den i några månader... Precis sådan film jag älskar, action :) Ska köpa en massa gott och feeeta! Riktig tjockisdag idag.

Nu ska jag städa litta här hemma, ser förjävligt ut. PEACE!


Grattis pappa!

Idag fyller pappa år! Det har firats med en smarrig brunch på Swea och nu blir det hemmagjord tårta. Mums.





VÄÄÄÄÄÄRLDENS SÖTASTE!

RSS 2.0