Som när man var liten.

Har en sådan stark känsla av längtan, precis som man hade när man var liten kvällen före ens födelseda/julafton. Pirrig.. Ska hämta min bil imorgon! :D Sjukt kul ska det bli! Har nyss bränt en ny skiva som jag ska sätta in direkt och gasa hem! Hahah..Roligt att få en sån känsla igen, det var längesen!

GODNATT

Monday

Goodmorning! Jahapp, då var mamma i Turkiet och Andréa & Ola på Rhodos... de gottegrisarna! De lyckas alltid åka på semester precis samtidigt..

Ska snart iväg till vetrinären med Gucci. Hon ska få den årliga sprutan.. sen ska jag gå en lång runda med henne i det fina vädret.

Ska bränna en eller två nya skivor till bilen.. hittade denna med Danny (Saucedo från idol) Tycker den är sjukt bra faktiskt! Riktigt mysig, låter jättemycket som Justin Timberlake. Så den ska vara med på skivan.


Grattis mor! :)

Hey darlings! Har varit lite effektiv idag. Varit ute på långrunda med Gucci i regnet, storstädat, städat ur min snuskiga neccessär och torkat av allt smink, betalat räkningar m.m. Har så himla mycket utgifter nu så det är galet! Allt kommer på en gång också.. besiktning, skatt, spruta till Gucci.. Så det blir ingen bokning av resa denna månaden :( Men nåsta! Och då måste jag ta av lönen som jag ska ha till semestern.. åh.. haha. Nä men jag har faktiskt jobbat 2 st söndagar extra denna månaden så jag hoppas på en FET lön!

Nu ska jag knalla hem till mamsi och pappsi och fira mors dag och inte alla hjärtans dag som jag skrev igår :P Helt förvirrad där.. Sen blir det som sagt mc & bb med Sabina.

Förresten, igår när jag och mamma var på väla kom det fram en tjej och frågade vart jag hade köpt mina byxor (hade de nya från hm på mig) Hon tyckte de var så fina och blev paff när jag sa att de kom från H&m och kostade endast 199 kr. Lite kul :D

Såhär ser jag ut..



... just nu! :D Var med mamsen på väla idag och köpte ansiktsmasken jag sitter med just nu! :) En "anti blemish solution" mask, så nu hoppas vi att alla små knottror försvinner. Syns som sagt inte förutom i direkt solljus, men känner mig rätt så äcklig när huden inte är 100. Köpte även en foundation från ID. Vill ha en tunnare nu när det nalkas sommar och inte kleta på en tjock smörja så ger ID en chans :)

När vi kom hem till Ramlösa grillade vi hamburgare under parasollet.. Esse kom också så åt vi hemmagjorda hamburgare. Finns det något godare? Näst intill bättre än MC.

Och angående bilen; Var på banken igår och snackade och har fått lånet. Det störiga är bara att de skickar bilens uppgifter upp till bla bla bla finans så att de kollar upp bilen och de stängde kl 17. Och jag hade bankmöte kl 17. EEH, genomtänkt?? "Hej jag skulle vilja boka en tid för billån!" "Ok, då kan du komma kl. 17 när de som kollar upp bilen har stängt!" Haha. Jaja, på måndagmorgon ska hon ringa mig och ge mig klartecken :) Så på onsdag ska jag och baby hämta hem min lilla pärla... Ska besiktiga min andra pärla i Lomma 11.10 så vi slår 2 flugor i en smäll och hämtar bilen därefter. Ni fattar inte så fin den är. Var helt underbar att köra! Blir en silvrig istället för en mörkblå som det först var tänkt. Den silvriga var MYCKET finare i verkligheten då den hade metallic i sig, vilket inte den mörkblåa hade och tro mig, det gjorde en himla skillnad. WIIIIEEEE, I'm so happy! :) Så rädd jag kommer vara om den, nästan jobbigt.

Annars?! Imorgon är det alla hjärtans dag och ska fika lite här hemma hos mamsen och papsen. Mot kvällen ska jag och Sabina köpa hem MC mat och kolla på BB, det har vi bestämt sedan i måndags... haha NÖRDAR?!!

På måndag ska mitt lilla hjärta till doktorn för sin årliga spruta. Det var så roligt när jag ringde till vetrinären. "Hej hej, jag skulle vilja boka in en tid för sputa till hunden." "Ja, jag ska hämta blocket... Har ni varit här innan?! "Yes, Charlotte Buhre... B,U,H,R,E." "Amen Charlotte är det duuu??!" "QUE?!" "Det är Therese!" Haha... så liten denna stad äääär! Det var en gammal kollega och vän till mig. Ni kanske har sett bilder på Gucci och Therese's hund Jessie i bloggen? Ajja.. roligt :) Så henne träffar vi också på måndag! Blir besöket lite roligare.

Gud vad jag tjatar på om allt och inget nu.. Längesen jag skrev här ju. Nu ska vi bara slappa sen sover jag nog över här. Natti!

Godkväll

Imorgon ska jag och hjärtat iväg på äventyr ner till Lund för att kolla samt provköra förhoppningsvis min blivande bil!! ;) Ska bli jättekul, är så förväntansfull! Hoppas inte jag blir besviken bara...:P
Sen ska vi in en runda på Nova tänkte jag för att kika lite inne på Toppan (Topshop) där jag inte har varit på eeeeeeevigheter! Också ska jag gå in på kicks och köpa en oförskämt dyr ansiktsmask. Har just nu den värsta hud jag någonsin har haft i hela mitt liv. Fattar inte vad som händer, har aldrig varit så här. Har fullt med en massa småknottror på hela kinderna.. Det ser förjävligt ut! Man ser det knappt inomhus men när solen står på ser man att det är prickigt precis överallt och det känns inte specielt fräscht ska jag lova. Jättekonstigt.. skulle kunna tro att jag var allergisk mot någon kräm men inget är nytt. Har väntat ut det i ca 2 veckor och hoppats att det ska lägga sig, men nääää.. ser ut som fan. Trött på det och ska ha en äckligt dyr mask imorgon som gör mig en som en babybutt!

Shorts

Känner lite att jag måste ha ett exemplar av shortsen nedan.. Till bruna ben!



HAHA ;)


Alla dessa måsten

Idag är man ledig och jag har haft en himla massa måsten att göra. Hade faktiskt lite ont i magen när jag gick och la mig igår pga alla tråkiga saker som jag skulle ta tag i idag. Det är ju inte ofta jag känner så inför en ledig dag direkt.. Men nu har jag gjort allt så nu ska jag passa på och njuuuuta av resten av dagen.

Bokat bilbesiktning √ Check
Bokat tid för spruta till Gucci √ Check
Bokat visning av eventuella nya bilen √ Check
Ringt ett mycket jobbigt samtal √ Check
Bokat möte med banken √ Check

OH MY GOSH vad duktig jag känner mig :) Som belöning blev det en fika på Fahlmans med baby. Matade även ankorna som stod och tiggde framför Petters. Nu ska jag röja upp här hemma, ser ut som värsta bombnedslaget och ikväll blir det tacos och myyyyyys!!


LÖRDAG!

Hey darlings! Synd att man ska jobba idag när det är så fint väder... men igår hann jag och Sabina + hundarna njuta lite av vädret på ördby strand innan solen gick i moln. Hundarna badade jättemycket och vi satt och fikade.. Sen blev det slagsmål mellan Geisha och Gucci vilket slutade med ett hack i Geishas läpp och ett hack i Guccis hals :( Så nu är det jättesynd om dem... Stackarna. Hoppas att det läker fint. Guccis har redan börjat bli som en skorpa.. Men det har blivit som en böld. Blir ju så när det samlas var och grejer.

Annars hålle rjag på och kollar runder efter en ny bil, känner att det är dags. I veckan ska jag ansöka om lån och åka och kolla på en bil. Hoppas att den är fin. Vill ha en ny nu! :P

Ikväll ska vi fira Nikolas i förväg! Blir mat och fest hemma hos Andréa :) Ska bli kul! Drar dit efter jobb.

Annars inte så mycket update, har ingen inspiration att skriva här för tillfället men tänkte uppdatera er lite om vad som hänt de senaste dagarna :)

Änglatid

Har nyss kommit hem från Monkis salong där jag fick en helt underbar massage som kallas för änglamassage. Det är en kombination av massage och healing. Gudars skymning vad skönt det var. Bara slappna av i en timme..Kändes verkligen som att jag behövde själva healingbiten då jag den senaste tiden har varit omgiven av en massa negativ energi. Kan jag varmt rekommendera! Är helt matt nu, ska bara ta det lugnt, äta potatismos med fiskpinnar och kolla serier. Är helt back i alla serier som jag följer.. har ju inte direkt varit väder för det den senaste tiden, men idag + imorgon ska det vara kasst så då ska jag ha serie-maraton och bara mysa! :)


Hade gärna hoppat runt i dessa idag!

Dags att köpa ett par gummistövlar kanske...?




GHD


Har velat ha ghb plattång jättelänge nu men är så sjukt snål när det kommer till sånt. Stylar ju i princip aldrig håret. Låter bara det självtorka, är alldeles för lat. Vill ha stora lockar men det är så svårt att få till i mitt tunga hår. Har inbillat mig att det kommer bli skitfint med denna plattången... 2000 :- ! Också kommer de med en special edition "boho chic"! Den är ju som gjord för mig! Står ju Charlotte på den. Bara för att jävlas?

Ska boka ny tid hos Ghenna.. trivs inte. Går varje dag och känner mig obekväm med hårfärgen, helt seriöst. Vill ha det mycket kallare och med mörka skiftningar i det. Nu ser det bara gult och förjävligt ut. Har nyss beställt hem silvershampoo + balsam så att man överlever tills jag får en tid.

Italy

Åh.. jag är helt nostalgisk. Fick ett meddelande från en gammal vän på facebook där hon började prata om våra Italienresor.. Alltså, jag är så glad att vi åkte till Rom 2 ggr tillsammans! Det var så kuuuuul! Så roligt vi hade :) Först med klassen (men hur mycket umgick vi med dem? Vi stack iväg på våra egna äventyr) och sedan själva året därpå. Måste säga att Rom är en helt annan stad om man känner någon där än om man är där som turist. Har varit där 3 ggr, 2 ggr med Ina där vi var med folk vi kände och senaste med baby + vänner. Själva resan var hur mysig som helst och jag hade såklart jättekul för att jag var där med älsklingen, men själva staden hade kunnat vara vilken som helst. Man måste känna folk så att man kommer bort från de typiska turistkällorna, och det är väldigt svårt att som turist tex hitta en bra klubb i Rom. De står inte direkt uppradade utan det är mest barer. För att hitta en klubb måste man veta vart de är vilket oftast är i Trastevere. Kommer alltid komma ihåg den grymma klubben vi kom till där man dansade på en stor uteterass. Hela klubben var utomhus.. en varm natt i augusti. Underbart! Många fina minnen har jag :)Träffade många intressant och speciella människor.Tack Ina!














Ledig

Hello cupcakes! Idag är jag ledig, vilket jag har tagit till vara på bästa sätt. Har känt mig sjukt sliten de senaste dagarna på jobb.. hade kunnat lägga mig ner kl. 18 på jobb och sova. Helt bruten i kroppen.. Så idag har jag bara chillat :) Först bakat, sen ner i stan med Beche och kollade på Sabina när hon uppträdde. Jätteduktiga var dem! Hoppas de vinner :) Sen fikade vi med Bechirs supergulliga tjejkompis. Nu ska jag bara städa upp här hemma till baby kommer hem också ska vi hem till mamma och pappa ikväll och kolla eurovision. Min favorit är utan tvekan Frankrike. ÅÅÅH, så vackert. Franska är det absolut finaste språket. Imorgon blir det jobb igen.. Ska jobba extra. Egentligen orkar jag inte men en söndag är sjukt mycket pengar och det är så mycket jag vill göra så måste ha varenda krona jag kan få! Snart ska jag och Esse boka en resa till USA :) Mer om det när det är bokat om 2 veckor.. På tisdag ska jag i alla fall till kära Monkan på hennes salong och då ska hon få knåda ut varenda knuta jag har i ryggen...



Idag gifter sig en "före detta" vän till mig! Önskar er all lycka i livet!

My sunshine ♥

Finns ingen vackrare...




Bilder från helgen

Har nyss kommit hem från gymmet.. Var jättejobbigt idag. Känner mig helt slö, har ingen ork. Skulle vilja vara ledig idag och bara vara hemma och fixa. Baka bullar och laga mat..

Här kommer två bilder från i lördags i alla fall! Var jättemysigt! :)





Och lite bilder på min blus. Så fin färg. Snörning. Underbara armslut. Tänk instoppade i jeansshorts.



Pics

Nu ska jag säga hejdå till kusse och bege mig hemåt. Har grillat och kollat på eurovision... Nu är det inte lika långt emellan tills vi ses igen, närmre bestämt en månad bara!

Här är ett foto från igår och resten är från idag. Osminkad och soft ;)






Haute hippie

Haute hippie är ett utav mina favoritmärken. Bara ÄLSKAR denn kjolen, så säg mig varför den var tvungen att kosta 2400 kr? Perfekt till vardags med ett stort vitt linne. Älskar hur den faller så snyggt.




Nu ska jag ut på en långrunda med doggsen. Blir så galet rastlös av att bara ligga och sola!

Jag är visst ihop med Zlatan...

Heey! Hade eb heldag med kusinen igår.. eller kusinerna kanske jag ska säga. Körde även Andréa tur & retur till Väla :) Roligt att se Linnéa igen. Det är så sällan man ser "norrlänningarna" men vem vet, kanske man får se lite mer av dem snart... :D

Vi gick på stan hela dagen och satt i solen och njöt, sen mötte vi upp mamma när hon slutat och besökte morfar. Han blev lite paff när Linnéa stod framför honom. Sen åkte vi och köpte pizza och åt här hemma ute i solen. Mamma har tagit ett kort med hennes kamera, ska lägga upp den här senare ikväll.

Sen såg vi "Next three days". Det var så roligt för på valborg när vi grillade med Jessie & Robin sa dem "SE DEN! Så jävla bra!" hit och dit, sen igår när vi körde Andréa sa hon precis likadant så vi hade sjukt höga förhoppningar... sen när vi sett den kollade jag & Esse på varandra "Jaha, that's it?!!!" Inget speciellt alls. Vad missade vi??? Man kunde ju lista ut allt som skulle hända i förtid och den kändes väldigt tunn. Hans fru åker in och han ska ta ut henne, det var storyn. Inget djup, ingenting. NÄ, en 5:a får den av oss. Ska ladda ner någon bättre film ikväll och mysa till.. Har köpt marabous nya choklad "Carribean" som vi ska prova!

Har dessutom fått lite av mina kläder från H&M. Sitter just nu i min fina, rutiga bikini. Så klart gick solen i moln då.. Är jättenöjd med byxorna också som kostade 199:-!!!! När hände det senast??

Och ja bilderna från i lördags + på blusen kommer. Var inte hemma förrän 23.30 igår och kommer antagligen inte att vara det idag heller. Men imorgon förmiddag slänger jag upp dem :)

Hahahaha, hör på det här då! Igår när jag & Esse gick en storrunda med hundarna gick vi förbi dagiset precis vid mamma & pappa.. Det är en massa ungar ute och när de får syn på oss skriker alla "HEEEEEJSAN ZLATAN!" till Esse! Ahahaha trodde jag skulle dö. Sen sprang de runt och skrek det hela tiden så till sist vände sig Esse om och vinkade. AAAAAHahaha.

Nu får solen kika fram!!




monday!

Måndag & ledig! Skönt! Känns som att min kropp är bruten... Har haft huvudvärk i tre dagar nu och vaknade med det imorse + otroligt ont i rygg och nacke :(

Fick ett sms imorse att min kusin från Sälen Linnéa är hemma hos mamma och pappa. Tänkte snart bege mig dit och sola lite i trädgården, sen kanske åka ner till stan och ta en fika. Tänkte först att vi skulle åka till Kullaberg med jesus vad det blåser ute, så vi skippar det!

Ikväll kommer det upp några bilder från i lördags + bättre bilder på min blus. TOOOOODELS


SOMMAR

Hey babes! Vilken underbar dag! Direkt efter jobb åkte jag hem till mamma och pappa och låg och njöt i trädgården. Man mår mycket bättre av solen! Har nyss duschat och ska klä på mig för att sedan gå ner till stan med Sofie och Emma.. sen möter Sabina upp så fort hon slutat så ska vi äta någonstans :) Ska bli jättemysigt. Kanske Djulle dyker upp, who knows.. Svarar varken på mitt eller Emmas sms...

Ska ha min nya, fina blus tänkte jag... Ska ta foton ikväll. Var alldeles för längesen jag tog lite bilder. Så då får ni se nya tröjan. Är galet nöjd, provade den först när jag kom hem (efter att jag skrivit inlägget) och HEY MAMA vad het den är! Vilkep kap, kanske köper en likadan fast i grå. Mja.

PUSS PÅ ER!


- Sabina som hade gått hem här.. den traderöven :P

Där har vi henne! Snäckan!

SPACE



Så vackert..

Det går bra nu

Då har man tjänat extra cash idag! chichiiiing! Har nyss kommit hem med ett lass mcdonaldsmat och ska bänka mig framför BB. Imorgonbitti blir det jobb igen.. Just nu visar de Twilight på 1an! SÅÅÅÅ FIIIIIIN!!! Jag älskar den filmen. Ser just nu scenerna när Bella får reda på vad Edward är. Min favvoscen. "So the lion fell in love with the lamb. What a stupid little lamb." Också ligger de i gräset. Hahaha. Måste se den snart igen. Men det är en perfekt höst och vinterfilm. De är mörka, djupa. Lite smått deppiga. Såg den säkert 10 ggr hösten 09.

Ha en trevlig kväll!!

Pinsam är jag!

Gud vad jag har varit duktig!! Har röjt hela lägenheten och storstädat garderoben + tagit ner vinterkläderna och tagit upp sommarkläderna från källaren. Allt är så rent och luktar fräscht, då trivs jag!

Kom på en sak när jag gick omkring och donde. Städning är ju den bästa terapin, man tänker på allt då! Måste ha sett väldigt roligt ut för grannarna för mitt i allt bara börjar jag asgarva! Kom nämligen på en skämmig sak som hände mig igår. Gjorde bort mig big time! Endast sånt som jag kan göra, haha! Det stod då en kvinna i kön i s-disken och jag tänkte "shit, så lik hon är en kollega som heter Linda. Det MÅSTE vara hennes mamma. Utseendet, sättet hon rör sig på." Sen är det hennes tur "Hej, är Linda här? Jag har letat efter henne i butiken men jag kan inte hitta henne. Jag ska köra henne hem" Bingo tänkte jag. Shit vad bäst man är. Så ringer jag Linda "Hej, vart är du??" "På lekavdelningen" "Ok, din mamma är här och ska hämta dig!" så säger kvinnan: "Jag är inte hennes mamma, jag är hennes vän..." HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHHA! SKÄMMIGT! Klämde ur mig ett förlåt. Säger bara, sånt händer bara mig!

Nails

Gjorde naglar i söndags hos Andréa. Blev jättenöjd, vilket jag alltid blir men detta glittret var verkligen "jag" och matchade ringarna snyggt ;) Mörkgrått glitter.


Pocahontas!

Hey darlings! Har haft en mysig ledig dag. Har ju jobbat i 8 dagar i rad så det var verkligen välbehövligt. Träffade Sabina som kom hem från Teneriffa igår! Vi gick en vända på Väla och tog en fika. Så brun och fin är hon! Köpte även en jättefin tunika med snörning fram. Så fint. Är typ kär i snörat nu. Ni får se den imorgon.

Ska ta och storstäda här hemma nu så att det är rent och fint och luktar ajax i hela lägenheten. Ska jobba extra på fredag också. Känner att jag bara vill jobba en massa extra nu. Är så mycket jag vill ha och göra. Är sugen på nya äventyr, vill resa! Känna mig fri, träffa nytt folk och få nya erfarenheter och minnen. Vill åka någonstans och köpa en helt ny garderob. Det är mycket man vill.

Ikväll åker jag till mami & papi och senare ska jag nog se denna filmen som jag köpte igår:

LOOOOOVE IT! Har dock glömt bort filmen. Kommer ihåg att det är sjukt bra musik i den!

Need to have these!

PERFECT!



RSS 2.0