Lovely sunday!

Igår firade vi min lillebror som fyllde 19 år! Kollade på en film, I now prenounce you Chuck and Larry, som jag gav honom (+pengar) Skitrolig är den filmen, haha! Käkade en jättegod tårta. Sen blev det jobb!

Hade det väldigt trevligt en lördagkväll på jobb med Sofie :) Underlättar alltid när hon är där..

Längtar något så GALET till London. Ni tror nog att jag aldrig är utomlands så som jag tjatar om London, men har känt mig ganska uttråkad/rastlös allmänt den senaste tiden (konstigt på denna årstiden?!) så resan kan inte komma lägligare! Har dessutom aldrig varit i London och tror att den staden passar mig som handen i hansken..

Imorgon är enda lediga dagen innan London så jag har lite att göra... Ska bla. till familia med Therese. Har inte sett henne på evigheter, och har inte varit på familia på evigheter heller. Lite av "vårt" ställe... Skönt att gå runt i lugnet där. Ska köpa en ny rengöringscreme på Matas från rosenserien (såklart) då min tog slut igår... Klarar mig inte utan deras produkter. Det är så himla bra att Matas har deras saker.

Sen måste jag tvätta så att jag har rena kläder med mig.. :) M.m.

Nä, nu ska jag kolla på Glamourama och sen blir det jobb! Trevlig söndag!


I höstas när vi firade pappas födelsedag. Ser ni mig?!! Hahaha helt svart.... och ljushårig.


Om en vecka är man i London! :)

Då var det fredag igen! Känns som att jag skriver det hela tiden, sjukt så fort tiden går!

Känner mig extra duktig idag då jag har hunnit med en massa... Vaknade inte förrän kl 11 och efter det har jag storstädat! Diskat, dammsugit, tvättat golven, dammtorkat, rensat under vasken, städat toan, betalat räkningar. Så fort baby vaknar ska jag gå över till sovrummet. Har ett litet hav av kläder som pryder mitt golv... haha! Måste rensa garderoben innan London! Dels för att få plats med kläder, dels för att man märker vad man saknar och ska köpa! Fatta, om en vecka går jag och Sanna på Londons gator! Ooooh, längtar massa! Ska bli underbart.

Nu sitter jag här nyduschad och vet inte riktigt vad jag ska göra... Är rastlös. Ikväll ska jag i alla fall hem till mami and papi för some chilling! Vi ska bege oss till mitt jobb, handla allt till tacos och kräva tillbaka min Ben & Jerrys som jag glömde. Sen blir det bara en massa ätandes. Sover där med då Esse ska jobba natt igen.


Necklace

Är helt hooked på stora halsband. Tycker det är sjukt snyggt till en enkel klänning/vit t-shirt. Hade det inte varit för att jag ska till London om en vecka (WIIIIIIIEEEE!!!!) så hade jag beställt hem båda. Hoppas på att hitta något liknande (och som det är 1000 ggr roligare att äga).



Livet är hårt!

Har varit lite nere idag... inte av något speciellt skäl, man kan helt enkelt inte ligga på topp alltid. Bestämde mig för att köpa hem en MASSA godis och mög och titta på en film. Älskar gammeldags filmer, alltså inte gamla filmer utan filmer som utspelar sig förr i tiden. På den tiden man bodde på herrgårdar, åkte häst och vagn och bar stora klänningar med korsett till vardags. Såg En ung Jane Austen häromkvällen och älskade den. Hittade två st filmer som är gammeldags på jobb. Den ena är Förnuft och känsla som jag självklart har hört talats om men aldrig läst/sett och den andra är Atonement. Båda med Keira Knightley som är suverän i sådana filmer enligt mig :) Ja i alla fall, till saken.. köper på mig chips, melon, ananas, bilar och min favvo... Ben & Jerrys strawberry cheesecake! Lägger den i en liten frys vid kassorna tills att vi stänger... och tror ni inte att jag glömmer den!???? ÅÅÅh, så surt! Kommer hem och packar upp och bara "NOOOOOOO!" Hahaha, tjockis! Nä.. men det är grymt. Hade suttit nu ju. Tur man var förnuftig och köpte lite annat skit.. ;) Jaja, får åka dit imorgon och hämta den. Mög.


Nu blir det filmmys!



Skitbra bild! Så är det när kameran är sönder... Jag är inte bitter!


Mot jobb!

Tänkte slänga in en bild på min fina nya tröja som jag köpte igår, MEN så kom jag ju på att min kamera är sönder... haha, jättekul jättekul.. Ni klarar er va? Kan beskriva den så kan ni måla upp dne i er fantasi, mycket bättre! En oversize kofta i beige med fastsydda pärlor i ett mönster. Blir skitfint i vår/sommar!

Igår var det jättemysigt på Cardinal! Satt och snackade och tiden bara flög iväg.. Var hemma strax före elva.

Nu ska jag börja göra ved mig för att släpa my lazy ass till jobb.

Tycker denna låten är sjukt härlig, videon också för den delen. Tänk att bo där. Måste vara i Grekland.


Mot Cardinal!

Har haft en mysig eftermiddag med tjejerna på stan. Blev lite shopping (NÄÄÄÄ! HM Trends fel!) och fika! Efter att jag tryckt i mig en semla säger jag "Shit så gott det hade varit med två cheeseburgare!" Emma tittade konstigt på mig.. undrar varför. Haha! Så Mcdonalds fick det bli minsann... lite färdkost på väg hem :)

Nu ska jag snart bege mig ner till staden igen för ännu mer käk! Mums, har längtat hela dagen! Ska bli jättemysigt att äta gott och umgås med mina vänner :) Ha det bra! Visar tröjan som jag köpte imorgon, SKITHET!


Tjejerna som ska till Cardinal ikväll! Bara Sofie (till höger om mig) som inte kunde :(

I HATE humans!

Alltså helt seriöst, min dröm är att åka åt helvete in i amazonas regnskog och leva med alla djur! Bort från denna cpskadade värld som vi människor har skapat. Jag är så trött på det. Jävla äckel är vi! Tänk så fint det var på jorden innan vi kom... Bara skog och natur... Vi bara förstör. Tar bort skogen djurens hem och förorenar. Sprider hat, dödar, rånar. Som igår läste jag att en kvinna i Helsingborg hade skändat sin chefs döda dotters grav i hela två år pga att hon fått sparken. Jävla psycho brud! Vem fan gör något sånt? Hemskt att man får sparken ju och det kanske kan ta ett tag att komma över men inte går man så långt. Vad har dottern gjort henne? Det är hel sjukt. Vilket sätt att såra en person på..

Det som startade dessa reaktionerna just idag var att jag trillade in på en blogg och såg ett väldigt upprört inlägg ang. en jävel som kastar ner en levande hund från en bro! Så sjuk i huvudet man kan vara! Hunden ligger där nere och skriker av smärta. Har inte själv sett filmen för jag vet hur jag reagerar över sådant... bara att läsa om det gör att jag målar upp bilden tillräckligt. Som tur var åkte han dit. Men den killen är ju sjuk i huvudet, inget fängelsestraff ändrar det. Han kommer vara lika dum i huvudet när han kommer ut... om inte värre. Hatar sådana jävlar.

Som med delfinerna... Samma jävlar. Och tänk på allt som inte har uppmärksammats än, och som aldrig kommer att komma fram för den delen. Blir så trött. Föds personer så onda eller blir de det med tiden? Jag skulle aldrig kunna göra något liknande även om mitt liv hade hängt på spel för jag hade ändå inte kunnat leva med mig själv efteråt. För mig är det obegripligt.

Ni kan gå in på Tyras.se för att se filmen om ni vill det... Här är artikeln.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6147288.ab


Vamos a la ciudad!

Va det rätt Jessie? Känner mig lite ringrostig med svenskan. Skulle föreställa "Vi går till stan" eller något... haha.
Helt underbart väder idag ju! Nästan att man får lite vårkänslor trots all snö som ligger överallt. Härligt... tror inte det är alltför länge till våren.. en månad maybe? Det klarar vi! Komme rihåg i fjol när Mattias hade dött, några dagar efter bara smälte snön bort och alla blommor kom fram i gräset... har fotat det. Och det första jag tänkte var "Oh no han missade våren precis.." Tror inte han kunde care less.

Idag hade jag först tänkt att städa lite här hemma, sen ska jag, Sabina och Emma ner i stan och fixa en sak :) Blir lite fika och så också antar jag :D Mysigt! Snart Fahlmans uteservering!

Sen ikväll ska jag, Sabina, Emma, Monika och Djulle till Cardan för en helt underbar middag! Vi ska fira Djulle som fyllde 25 i lördags! Cardinal är den bästa restaurangen i stan enligt mig, så jag ska käka så mycket det går ner i kistan. Oxfilé, potatisgratäng, stekt sparris, stekta champinjoner, rödvinssås.... Det sitter där det ska!

Nä, later.

Vårjacka

Har hittat en liknande jacka som jag vill ha i vår! Lipsy i London, here I come! Kommer länsa affären, haha.

Ball. Också ska jag ha en ljusbeige skinnjacka! Typ denna:



FIERCE!


Hej hopp söndag!

Pigga och vakna? Jag gick upp för en timme sedan och mår kanon! Lite impad av mig själv liksom.
Gårdagen var grymt trevlig :) Började som sagt med att Sabina och Sanna kom hem till mig och drack vin. Satt och snackade om att möjligt och vips var klockan åtta (festen börjde sju). Gick till festen som låg precis runt hörnet typ och där var en massa trevliga tjejer. Ida blandade olika drinkar till oss också lekte vi lekar. Hahahahahaha, Sabina SÖG verkligen på den leken. Hon förlorade heeela tiden också skulle alla sitta och skrika "A looser, a looser, a looser looser looser!!" Haha. Sen blev det dans och en massa girltalk.

Nu till det som gjorde att min kväll slutade... min kamera är sönder! Alltså HELVETE. Jag har precis fått dne av Esse i julklapp. Stod och skull ta ett foto också tappar jag den ner på mattan och nu är den cp. Amen seröst, man måst väl kunna tappa den lite? En enda gång och skiten är kaputt. Då kan inte jag ha en kamera i min ägo. Shit, jag gör faktiskt misstag. Äe, sjukt irriterad var jag och gick omkring som en jävla surpuppa på utposten och Helsing. Träddade på Andréa, Frida och en annan tjej och de skulle dra vidare till Cardinal men jag ville bara hem. Hade haft en sjukt trevlig kväll och kände mig trott... och irriterad :P Ska dit och försöka ljuga ihop något skit. "Stod och skulle ta ett foto och helt plötsligt hände detta! Vad är det för SKIT ni säljer?!!" Haha. Hoppppppplöst!

Träffade även Jessie och Robin när jag skulle gå hem :D Kul att se dem!

Här är lite av fotona som jag hann ta före olyckan.





Gillade mina hängslen! Lite dorky.

Steve Urkel!!!


Dessa tjejerna tog min kamera och fotade sig själva, haha.


Såhär satt Sabina hela kvällen... "aaaaaaaahahahah"


Dust yourself off and try again

Sitter och lyssnar på en massa gammal musik samtidigt som jag målar naglarna och taggar inför ikväll.
Kom till Aaliyah... ÄLSKADE Aaliyah. Hade hennes skivor och lyssnade jämt på henne. Blev kind of devastated när hon dog. So talented. Ja, jag har också märkt att jag pratar svengelska. What's the deal liksom? Hahahahaha. Så rolig jag e! Såg att Jet lee är med i hennes video (har inte lagt märke till att det är han) och kom på att jag såg en sjukt bra film i torsdags Rogue asassin. Älskar den sortens av filmer. Action. Rekommenderas varmt.

 

Om mindre än en timme kommer Sanna och Sabina hit för lite vindrickande sen beger vi oss till Idas fest som ska vara här i närheten :) Kommer att bli en lyckad kväll, I can feel it! Ida är utbildad bartender och ska blanda drinkar till oss ikväll :D Hoppas att ni har en trevlig kväll!!! ♥


Dust yourself off and try again

Sitter och lyssnar på en massa gammal musik samtidigt som jag målar naglarna och taggar inför ikväll.
Kom till Aaliyah... ÄLSKADE Aaliyah. Hade hennes skivor och lyssnade jämt på henne. Blev kind of devastated när hon dog. So talented. Ja, jag har också märkt att jag pratar svengelska. What's the deal liksom? Hahahahaha. Så rolig jag e! Såg att Jet lee är med i hennes video (har inte lagt märke till att det är han) och kom på att jag såg en sjukt bra film i torsdags Rogue asassin. Älskar den sortens av filmer. Action. Rekommenderas varmt.

 


Om mindre än en timme kommer Sanna och Sabina hit för lite vindrickande sen beger vi oss till Idas fest som ska vara här i närheten :) Kommer att bli en lyckad kväll, I can feel it! Ida är utbildad bartender och ska blanda drinkar till oss ikväll :D Hoppas att ni har en trevlig kväll!!! ♥


Djulijeta 25!

STORT grattis till min fina vän Djulle som fyller hela 25 år idag! Woooohoooo! Vi får fira dig ordentligt på onsdag! :) Puss och kram på dig. ♥

 



Good morning sunshines!

Filmen igår vad grym! Hängde med tills den sista halvtimmen, sen blev det helt insöat. Riktigt deep. Vi satt mest där och tittade på varandra som fån. WHAT?! Haha. Jaja, Scorseses filmer är så, vad hade jag väntat mig? Lite synd på slutet, eller bra, beror på hur man ser det. Sevärd. En 8:a.

Nu ska snart jag och Gucci ut och promenera med Sabina och Geisha! Så himla skönt att ha någon med hund som bor så nära en! Kan vi gå långa runder och snacka skit :) Fast de långa runderna får väl komma mer mot våren. Dels för vädret och dels för att Geisha fortfarande är en liten skit och inte kan gå så lång. Blir viskängen idag.

Nä, sen är jag på jakt efter ett par hängslebyxor (heter det hängsle eller hängsel?) Vill ha det ikväll, tror det hade blivit coolt. Men seriöst, vart hittar man ett par hängslebyxor 2010? HM? Kanske på barnavdelningen... men då finns väl risken att de är prydda med bilar eller spiderman, haha! Ska försöka dra ner Sabina till stan efter... får locka med systemet, haha!

See you later alligator!

Charmig gubbe

Jahapp, då var det fredagkväll och heeelg! Me like!

Denna dag började med jobb fram till tre. Måste berätta om gulligaste gubben som kom till mig strax innan jag skulle hem. Jag står i förbutiken med en tobaksleverantör och snackar, fram kommer denna 80-90 åriga gubbe med en söndrig smörkniv och lägger upp den på disken. "Denna kniven köpte jag för 9 år sedan då det var Ekohallen. Den har gått sönder, men det var 25 års garanti". Räcker fram ett antikt kvitto som det står Ekohallen. Nu snackar vi Ekohallen, inte Eko. Och smörkniven hade han betalat 34,90 kr för! Haha, skön gubbe! För mig är det helt ofattbart hur man pallar spara kvitto i 9 år för en smörkniv som kostat en 34,90 kr! Imponerad! Dessutom hade han sparat själva kartongbiten som smörkniven har suttit fast på. Nu skojar vi inte. Han har alltså tagit av kniven och lagt ner kartongbiten någonstans. J e s u s ! Leverantören kunde knappt hålla sig för skratt och var tvungen att vända ryggen mot och "städa" bland ciggaretterna! Haha. Jag förklarar för gubben att det är 2 års garanti i affären, resten av åren får man gå direkt till leverantören. Han svarar då att han har mailat(!) Fiskars men att de inte har svarat. Då kan man undra om mailet verkligen har skickats.. men grymt imponerad än en gång att han ens visste vad mail är. Det är mer än vad min morfar vet. Ringde och kollade upp nr. till Fiskars och gav det till honom. Då säger han, på sådant poetiskt sätt som gamla gubbar säger, "Du var det charmigaste och snyggaste jag har sett på länge! Det har varit ett sannt nöje att vila mina ögon på dig!" HAHAHAHHAHAH! Det var ett sånt chockad-jag-fattar-inte-vad-du-menar moment. Efter att jag uppfattat orden och dess innebörd bara brister jag ut i skratt, och även min leverantör, blir illröd i huvudet och tackar. Haha. Esse got some competition! ;D Fatta så söt han var! Helt skrumplig. Vi stod där ett bra tag bakom disken och roade oss dels för smörknivsincidenten och sedan han smickrande ord :) Andreas (som leverantören heter) tyckte att det var så kul att han var tvungen att springa in och berätta detta för sin kusin onas som jobbar i fisken. DÅ är det kul! Haha, fridays.


Nä, efter jobb åkte jag hem till mams och paps för en delicious fika som bestod av en semla OCH en chokladbiskvi! Är det fredag så är det! :D Hade en liten svacka därefter och somnade på soffan för att sedan åka hem och storstäda här hemma! Det tror nog inte mina föräldrar när de läser det för jag var som en överkokt spagetti hos dem. Men tänk vad en powernap kan göra!


Snart ska jag, baby och kusse iväg och se Shutter island. SOM vi har väntat på den filmen, närmare bestämt sedan i somras då den började visas som trailer på bion. Helt galet. Förväntningrna är stora men den har fått väldigt bra betyg både i Kvällsposten och Aftonbladet :D Dessutom är Leonardo Dicaprio huvudrollen vilket inte kan gå så fel. Riktigt bra skådespelare. Myspys! Hörs imorgon!



Bye bye

J-O-B-B!


By the way, sjukt snygg spetsväst och väska va?! Men, har lovat mig själv att hålla plånboken stängd tills London. Gissar på att shoppingutbudet kommer att vara ganska bra där ;P


Min last här i livet..

.. är verkligen tidningar! Hah! Helt galet så mycket jag handlar. Men finns det något bättre än att krypa ner i sängen efter att ha tvättat av sminket och läsa en tidning för att varva ner? Älskar det. Köper säkert 8 tidningar i månaden. Mamma blir glad i alla fall :)

Anledningen till att jag inte har skrivit på några dagar är pga att jag inte har haft något vettigt att säga, there you go. Har helt enkelt inte gjort ett skit av intresse. Jobbat heldagar och före jobb har jag och Esse gått en lång runda med Gucci. That's it! Men snart är det helg och då blir det ändring! Ska hitta på lite kul...


The most BEAUTIFUL love there is


Lediga måndag!

Hra bytat schema vilket innebär att jag är ledig idag istället för att jobba, niiiice!
Har gjort en kopp té och häämtat brownies ur kylen och ska sätta mig framför Twilight! Can't get better!

Happy valentines day!

Jahapp, alla hjärtans dag idag! Ingen jättespeciell dag enligt mig, men att vara tillsammans idag är ett måste! Jag och Esse ska snart laga middag sen ska vi på bio ikväll! Blir The wolfman! Haha, romantiskt värre, visst? ;) Äsch, såååå cheesy och gå och se Valentines day med alla andra nykära par. Jag vill ha skräck! Det var faktiskt mitt förslag... Vad är det för fel på mig?


Har haft ett paket liggandes i bokhyllan väntandes på att denna dag skulle komma. Det var från mina kära föräldrar som jag fick innan de åkte till Budapest. Fick jättefina servetter och muffinsformar! Jättefina! :) My moma knows me! Älskar fina muffinsformar. Och just nu står en ny laddning med brownies i ugnen... Gosh, hur ska detta sluta? Tur man har bra gener ;)


Fick btw en jättesöt nalle idag av Emma på jobb! Så gulligt! Tycker att man kan ha denna dag lite som den amerikanska tacksägelsedagen. Tänk på de ni älskar och var glad för att de finns i era liv! ♥


Mitt paket! Kolla böckerna till vänster om det... Haha! Lovar var inte meningen att få med dem på bild.


London baby!!!!

Wohooooo! Är detta världens bästa lördag elelr för jag har bokat in en resa till London med min tjejkompis Sanna! :D Yeah! Den 5:e mars på tidiga morgonen beger vi oss mot storstad och åker hem söndagkväll! SJUKT kul ska det bli! Har aldrig varit där förr så jag ska dreggla ner mig på Primark, All saints och Starbucks (för att inte nämna alla andra affärer och SEVÄRDHETER) SKITKUL! Detta behöver jag! :)


Let's talk vampires

Ok, vem mer än jag satt klistrad framför Vampire diaries igår? Tyckte att den var bra, och har potential till att bli riktigt bra. Alltid svårt när man jämför med Twilight men gillade den. Kommer absolut att följa serien :)
Vissa saker kändes dock plagierat rakt av. Som scenen när Bella säger till Edward i Twilight "Do you got contact lenses? Your eyes was black when I first saw you, now they're golden" Ja något i den stilen och Edward tittar ner, skyller på lysrören och går därifrån. Igår i Vampire diaries: "What happened with your eyes? They're so dark" han tittar ner, håller händerna för ögonen. Kommer inte ihåg vad han skyller på och går därifrån. Haha, det kändes så hiiiimla Twilight! Jag bara noooooo! Haha. Men gillar serien ändå :) Dock är det aldrig något som slår Twilight saga. I'm in love. Tänkte se den nu, men hinner inte. Läste att sista boken blir uppdelad i två filmer pga. att boken är så tjock! Yeah! Så nu blir det inte tre filme rutan fem!! Och jag har bara sett två... hohoohoh. There's more to come :D

Ikväll blir det bowling med baby, Luan, Sandra, Ida och Kim! Ska bli riktigt roligt. Har inte bowlat sedan gymnasiet någon gång så det kan inte bli annat än intressant! :) Trevlig kväll!


Ny bild från filmen Eclipse (tredje filmen, ej ute). Sååååå fina! ♥

Så ball!

Tjabba! (haha) Har haft en helt underbar fredag hitintills! Har inte satt mig ner förrän nu... Först var jag ute på en spårad fika med Jessie. Vi snackade filmer på Espresso house och jag säger helt normalt "Ja, snart kommer ju Alice i underlivet" Hahahaha! Vi bara tystnade, stirrade på varandra och garvade! Så fult. Har umgåtts för mkt med Lindahl.

Sen gick vi inom H&M som har fått in världens bästa avdelning; H&M trend! Sjukt snygga kläder! Det är ju därför man har åkt till Malmö innan; H&M trend och Zara förstås! Skitglad. Provade halva avdelningen men blev dock endast en ball tröja! 239 kr efter att ha fått en check på 20%, som hittat!

Sen hem, hämtade Gucci och ut med Sabina och Geisha! Lekte runder på Viskängen. Mysigt.. Vi planerade in en fest som vi ska ha snart! :)

Ajja, nu till den roliga saken som mina föräldrar skickade ett sms till mig om imorse. Som ni har läst så ÄLSKAR jag Cirkus Möller, bästa prigrammet ever! Haha. Och idag när mamma och pappa checkade in stod Måns Möller bredvid dem! De började snacka och så. Haha. Cooooolt! Han e så grym! Skrev att de måste berätta hur mycket vi älskar hans show och pappa svarade bara att han sa att han hade sagt att Måns var kass som Tina Nordström och Bobby! Haha, måste snacka mer med dem sen... Åhh han verkar så ball :) Rolig som fasen. Tyckte det var roligt eftersom hela min familj älskar det programmet och har sett det tillsammans varje fredag.

Nu ska jag ta en dusch! Anteckna!


Hahahaha!

Bästa fredag!

Tja! Har lite brådis tänkte mest titta in och säga hej! Så; HEJ! Haha. Ska ner till stan nu och möta upp VÄRLDENS bästa Jessie! :D Vi ska lulla runder på stan, fika och snacka skit! Det vi e bäst på alltså ;) Underbart väder ute också, gör inte saken värre! Längtar tills man kan sitta på uteserveringarna! Ooooh, SÅ mysigt! Älskar Fahlmans då. Underbart! Vi går mot ljusare tider folks!

Sen ska jag berätta en sjuk sak som pappa smsade mig nyss, skrattade så att jag nästan svimmade. Tyckte det va ballt!

När jag sitter här och gör ved mig kommer "Macarena" på mtv! Skrattar för mig själv då vi spelade den i lördags och gjorde dansen... sen efter kommer "miami" med Will Smith och då blir jag lite paff! Denna låten tjatade Jessie om heeeeeeeeeela kvällen och spelade upp 2 ggr. Hmm, har inte hört någon av låtarna på mtv på säkert 5 år också kommer de nu när jag ska träffa Jessie, KNAS!

Nä nu e jag skitstressad, ska träffa henne om 10 min o måste ut med snäckan först. TJING!

Hahahaha nu kom "Don't cha" som vi också spelade.




Fahlmans i somras!

Vampire diaries!

Oh, vampyrnörd som man är ska jag LÄTT se premiären av Vampire diaries som börjar om tio minuter på 6:an. Got to love it! Kanske lyckas stilla min törst efter Eclipse som kommer i slutet av juni genom att följa denna serien? Hope so. Men INGET slår Twilight saga.


11.02.09

Då har man en och en halv dags ledighet framför sig. Aaaah, känns härligt!

Ska storstäda, tvätta golvet med ajax (beroendeframkallande) och måla mina naglar. Sen ska jag ut i det fina vädret på en STOR promenad med mina älsklingar! Ikväll blir det att åka hem till mamma och pappa! De drar till Budapest imorgon. Vissa har det bra! :)


Underbara blommor som står på vårt vardagsrumsbord. Blommor gör så mycket!


Hahahaha! Kunde bara inte låta bli!


Friendship bracelet

Kommer ni ihåg när man var liten och man hade kompisarmband vs kompishalsband? Jag hade ett halvt hjärta som jag delade med min bästis Alle. Har fortfarande det kvar! Så himla fint. Och idag köpte jag och Andréa varsitt armband som vi ska ha som kompisarmband inne på Panduro vilket innebär att man måste fixa det själ. Vilket vi har gjort! Skitfint blev det, är riktigt nöjd :) Extra roligt när man har gjort det själv också! Helt svordomsfritt blev det inte men till sist var resultatet klart!

Annars; idag har jag och Andréa sprungit runder på ärenden, eller Andréa har sprungit på ärenden och jag har hängt med. Inte mig emot :) Har varit en runda på väla där vi köpte som sagt armbanden också handlade jag lite från Make up store (kicks). Älskar deras grejer. Blev två st nagellack (sällan!) och en fin ögonskugga.

Sen har det fikats på Grand coffée. Jag åkte sedan hem och bakade SKITGODA brownies också kom Andréa över för ännu en fika! :) Pysslade ihop armbanden och skulle boka biljetter till Shutter Island, men biljetterna har ännu inte släppts. Har höga förväntningar på den filmen nu! Spooooky!

Nepp, nu blir det sängen för imorgon ska man upp med tuppen för att börja jobba 6.45. Nighty!

Mörkt foto så man ser inte stenarna så bra men det är riktigt fint! Olika berlocker på.


Trots att det är en sad day today så är jag lite happy, har nämligen fått lite utav en uppenbarelse!

 


11


Soon a year.

Monday's message

Make love, not war. Spread the word. PEACE!


Underbara söndag! :)

Har kommit på att söndagar är rätt underbara ändå! Har innan tyckt att de är sjukt sega (alla är stängt) och ofta ligger man bara och mår skit efter en crazy lördagkväll. Men näe, fy vad skönt att bara fixa med det som man annars lägger åt sidan och bara ta det lugnt!

Dagen har spenderats hemma hos mor och far! Sen var jag iväg och handlade lite så att jag kunde baka en banankaka! Mums. Sjukt god är den och det var grymt längesedan jag bakade! När man väl är inne på recept.nu hittar man alltid en massa andra recept som man blir sugen på så nu i veckan ska jag baka brownies!

Blir en kopp té, banankaka och top model cycle 13 nu! Perfe!


Shake it like a saltshaker

Godmorgon! Då var det söndag igen! Hade en jättetrevlig dag igår! Började med att jag och Esse gick en runda i det fina vädret och uträttade lite ärenden. Köpte med fika från Fahlmans och körde hem till morfar. Fixade hans dvd sen fikade vi framför en av filmerna ur serien "Planet earth". Så sjukt bra och intressant! Hade kunnat sitta hela dagen och se hela boxen (11 timmar lång) utan problem!

Sen hem och storstädade så för en gångs skulle var det rent och fint när man vaknade idag! Brukar annars alltid sluta med att man stressar som fasen och lämnar kvar disk/kläder/dammråttor.

Sen var det fest i Kattarp! Haha säger bara tur att Jessie var med för folket där vet inte vad fest betyder. Vi dansade heeeela kvällen och hade skitroligt! :) Yej, tack för igår gumman! ♥ Shake it like a SALTSHAKER!

Och tack till Robin som hämtade oss in the middle of nowhere mitt i natten :) Vår prins på en vit häst.

Tråkigt att allt inträffar samma helg bara. Andréa och co var på 30-årsfest. Ett jäkla röj verkar det som... Inhyrd DJ till lägenheten, now we're talkin! Hahahah, skit. Och Esse var på en annan födelsedagsfest som jag också var bjuden till. Kan ni inte dela upp det bättre folks? Ajja, lite tråkigt att jag inte mötte upp Andréa igår.

Idag blir det en massa slappe! Mår alldeles utmärkt så dagen ska tas tillvara på på bästa möjliga sätt! Ska försöka få med mamma och pappa ut i skogen, sen blir det film! Kanske ska baka något? Haha, gud bara flummar nu. Är lite sugen på pulka time med. Vad säger du kusse?

Hörs!




Laddar




Hahahahahaha, skrattar som fasen när jag ser detta fotot. Så fult.



Hahaha röjer på "dansgolvet"


Här börjar det bli lite suddigt.

Kommer inte ihåg vad det var vi hade gjort här, men vi var sjukt nöjda i alla fall.


Välkommen lördag!

Tudilidoo! Vilket underbart väder! Härligt när man är ledig helgen, och ännu härligare när man har utgång på schemat! Får hoppas att det håller i sig till ikväll (ja inte solen då, men det icke snöiga vädret) för hur kul e det egentligen att ha fixat sig i en timme för att sedan bli bemött av en snöstorm som pajjar allt på en sekund?

Idag har jag en massa "must do"s.

  • Hämta ut ett litet paket
  • Lämna tillbaka mitt minneskort till kameran på Kjell & Company (Hade redan ett)
  • Köpa nya strumpbyxor
  • Köpa lösögonfransar (Vågar vi köra en lite mer crazy variant ikväll? Vi får se)
  • Köpa med fika och åka hem till morfar och installera hans Dvd
  • Fixa naglarna
  • FEST!

Lät som en förträfflig lördag om ni frågar mig! TJING!


Poor me.

Har länge letat efter nya festklänningar men utbudet (med all jäkla rea) är jäkligt litet! Bara skit och uttjatat mög.
Men hade man haft lite mer stålar på banken så hade klänningarna nedan passat fint!






Eller om man ska på bal:


JESUS! Så vackra klänningar. De två sista kostar 35 000 och 70 000 kr! Alla färger går i en varm jordton vilket jag älskar till sommaren, sjukt snyggt till en gyllenbrun bränna. Den sista klänningen skulle mna haft på sin skolbal! Så perfekt. Har alltid älskar Marchesa när det kommer till klänningar. De ser ut som prinsessklänningar.


Love the weather

Lever ni?! Ni är inte insnöade? Har ända till idag saknat tvivel om att jag älskar detta vädret! Helt underbart ju! När de sa på tv att det skulle komma mer snö så jublade jag innerst inne. Helt sant! Sommaren är min årstid, vintern med, och våren är alldeles underbar, även början av hösten då man kan gå i kofta och löver på träden är orangea. Men allt därimellan är skit! Då menar jag det som utger 60% av vårt klimat i Sverige; regn, grått, molnigt. That sucks! Då är det mycket härligare med vitt på marken som lyser upp! För tänk, titta ut... Tänk så mörkt och grått det hade varit utan snön! Underbart. Ja, fullt så underbart var det dock inte idag när jag skulle köra hem från mina föräldrar efter att jag hämtat Gucci. Halt som fasen är det på fridas gata då där inte är himlans mycket trafik så jag körde av vägen. Hahahaha, rakt in i en snövall! Det såg i princip ut som i smekmånaden när Ashton Kutcher och Birttany Murphy (mercy on your soul) körde med deras lilla smartbil rakt in i en snödriva. Det var jag, Gucci och den röda faran idag! Haha. Så det var inte mycket mer att göra än att be pappa vandra upp och skotta loss mig!


Sen när man kommer hem och hittar parkering utanför huset blir man himlans glad, gasar för fosterland så att man kommer över vallen som har skapats mellan väg/parkering och inser att man sitter fast... igen. Haha. Jävla skit! Men ja, det fanns inte så mycket att göra än att låta bilen stå där och ta två st. parkeringsplatser helt snett. Den var i alla fall inget hinder för bilar som skulle förbi. Var mest rädd för att jag skulle få böter med den urkassa parkeringen, men come on vad skulle jag göra? Nu har jag i alla fall varit ute och tagit i med nya krafter så nu står bilen rakt i alla fall. Men hur faaaaasen ska jag få ut bilen till imorgon? Jga måste ju vara på jobb 12.30 Hmmm, får nog gå upp i tid imorgon och skotta runt hela bilen. Bara står på samma ställe och slirar.


Men visst är det ett underbart väder vi har?! :) Man ska inte va bitter!


Herre jisses..

.. så längesedan det var jag skrev här! Har helt enkelt varit ett par intensiva dagar den senaste tiden. De har i princip bestått av jobb, fest och inventering.

I fredags var jag ute med goda vänner och åt på haket! Tycker om inredningen som fasen men maten och personalen är inget att hurra för så jag drar mig lite för att gå dit där igen. Då finns ett 100 ggr bättre alternativ; Cardinal! Efter mat gick vi ut och slog klackarna i taket! Blev en relativt lugn kväll. Var hemma strax före 2.

Sen har det varit jobb hela helgen fram till halv tio och igår hade vi inventering vilket innebar att jag jobbade 11-21.30! Wohoooo, ajja dagen gick förvånansvärt fort och mot slutet var jag tom stressad! Har aldrig hänt på en inventering förr. Men lämnar alla en och man står kvar med sista jobbet själv så blir det så! Inte alls bitter.

Idag blir det minsann stängning igen! Skulle egentligen befunnit mig på jobb nu (11-19) men hoppar in och tar stängning istället pga. sjukdom. Imorgon e man i alla fall ledig! Ska bara städa, slappa och storhandla!



RSS 2.0