Finders keepers



I måndags när jag och mamma gick på stan hittade jag ett jättefint halsband! En superfin kedja med ett enkelt, litet kors från Thomas Sabo. Ja, jag hittade det på marken.. haha! Blev jätteglad för det är så fint :) Är kräsen när det kommer till smycken men detta var perfekt. En gåva från ovan sådär en måndag :)


Magkatarr

Hola! Tror jag har magkatarr.. Har haft fruktansvärt ont i magen sedan igåreftermiddag. Det svider/värker... får molande värk emellanåt. Ibland känns det som att det har gått över när man legat stilla ett tag, sen så fort man ska flytta sig så känner man av det igen.. Lite jobbigt då jag aldrig har haft det innan.

Ska hem och mysa hos mamma & pappa ikväll.

Must do



Godmorgon! Idag har jag alot of "must do's". Håller på att tvätta ett helt berg med kläder, ska iväg och byta en sak på jobb som var sönder (pust), tvätta/dammsuga bilen, dammsuga, en tripp till Väla med Sabina?, Storhandla, laga mat & se 5:e Harry Potter filmen... Fast det sista var inte en "must do" Haha.


SPYR

Såg detta klipp imorse kl. 7.15 på Vakna med the voice. Härligt sätt att vakna på... Höll seriöst på att spy. Fattade ju vad som skulle hända så satt och kollade genom fingrarna typ... Har nu sett den 5 ggr men kan fortfarande inte kolla när spindeln trillar.... SPYYYYYYYYYYYYYYR! Hade det hänt mig hade jag helt seriöst dött. Hur FET är den inte?


<3



Idag har jag och mamma varit iväg på lite ärenden. Fikade sedan hemma och gjorde varsitt blomsterarrangemang med hyacinter och mossa. Älskar hyacinter... doftar underbart!

Nu blir det serier och myyys!


Inredningsinspiration



Blir alltid full av inspiration till att göra om här hemma när vintern kommer.. Känns som att man inte har så mycket att göra utan vill göra det mysigt här hemma. Ska fixa i köket. Eller både fixa klart sovrummet och sen köket. Ska måla vitt i köket och en fondvägg i grå/mustig färg... inte tråkgrå. Sen ska jag sätta upp en massa olika fina ramar huller om buller som på bilden ovan. Inte så mycket men ni förstår...:) Ska måla mitt skåp vitt. Måla om bord och bänkskiva vitt och köpa glasskivor och lägga på. Köpa nya långa gardiner som ska fästas ända upp i taket, hela väggen. Sååååå fint kommer det att bli! Ser det redan framför mig! Köpte galet fina siden hortensior igår på flower team som jag ska sätta i en stor vräkig vas mitt på bordet. Åååh så fint! Hittade en skitfin vas som kostade 600:- (?!!!) är den gjord i guld? Vill ha den... Ska ha en känsla av ett lyxhotell.

Ska bli såååå kul att göra om och längtar nästan efter lönen i januari när man kan börja haha :)


Första advent



Idag har man varit ledig, skööönt! Har verkligen legat i 190 dessa dagar då jag jobbat. Gått upp tidigt och fixat med saker innan jag börjat.. som igår; vaknade 8.30 duschade, fönade håret och sminkade mig. Begav mig ner till stan och köpte årets vinterjacka! SÅ fin! Har försökt hitta en bild på den men det finns inte, så blir bilden ovan. Den är kortare än den och ät ljuslila/grå. Mycket finare och mer speciell... älskar den. Ska ta ett foto med den på så ni får se :) Och den kostade endast 2000:- Hur tjock och skön som helst, KAP!

Idag har jag och Andréa haft adventsmys. Fixade adventljusstake enligt tradition, sen blev julskyltningen inställd (:() så det blev väla med Nikolas & Ola istället. Hittade ett par byxor som jag ska önska mig i julklapp tror jag. Behöver verkligen byxor.

Känner mig såååå fattig! Har man gjort de senaste månaderna. Alltid är det ngt som ska sparas till eller betalas/köpas. Jobbigt... Blö. Blir att köpa julklappar den 21:e, det som är kvar är till pure survival.


-



Godmorgon! Ska fixa mig sen iväg till jobb. Jobbar xtra idag 11-19 WIIIE! ;)
När jag kommer hem står laxtournedos med kantarellkräm & pressad potatis på bordet, YUM! Sen ska jag och hjärtat gå och se Breaking Dawn 20.30! ♥♥♥


Friday!


Älskar sminket...

Nu ska jag bege mig till jobb! Jobbar till 19 sen ska jag hem till mina kära föräldrar för mat & mys! Längtar till söndag då jag är ledig... Blir adventsmys med kusse!


1 månad till julafton! :)



Gud vad tiden går fort... Bara 1 månad till julafton! Kanske ska ta tag i att köpa julklappar? :P Vet lite vad jag ska köpa så har ingen jättestress i år.. Skönt! Måste även ta en runda till Flower team och kolla in årets julpynt! Har ni missat det så ÄLSKAR jag julen och allt som hör till. Älskar märket SIA och deras julpynt. Det ska inte vara små tomtar och skit i hyllorna utan stora och pampiga saker. Vitt, kristall, silver. Krispigt & lyxigt.


;-





Hi! Har inte bloggat på några dagar... inte orkat, inte haft tid, inte haft inspiration helt enkelt!
Gör comeback med ett tips på ett superfint halsband! Det ska jag unnan mig själv efter jul... som en sen julklapp till mig själv, hehe. Är verkligen ingen smyckesmänniska annars... För tillfället går jag utan ringar, halsband, amrband eller örhängen (förutom de på sidan) Glömmer helt enkelt att ta det på mig. Men har länge velat ha ett nytt halsband och kräsen som jag är har jag inte hittat något, förrän nu! Sååå fint. Ett turhalsband! <3 Ca 1000:-


GOLDEN



Är inte denna klänning fin? Letar efter en klänning att ha på Jasses bröllop. Kan man ha den här? Gillar långklänningar också men känns som att man aldrig använder dem, känns alltid lite för upplätt för att gå ut med och lets face it; hur ofta är jag på bröllop? Kommer ändån inte vilja ha samma klänning nästa gång kag går så...
Denna kan man däremot ha på fest osv sen med. Eller så köper jag denna och har på nyår så kan jag ha en svart långklänning som jag endast använt en gång på Jasses bröllop.

Vad säger ni? Älskar materialt och färgen. Inte för guldig.


Breaking dawn

Filmen var FANTASTISK! Nu hände verkligen aaallt! Innan var det "Jag gillar dig" la la la nu hände hur mycket som helst. Haha. Älskar den! Vill se den snart igen och det ska jag också då Esse inte kunde följa med igår för att han jobbade... så man får ju offra sig och se den med honom ;) Åååh, så fin!! <3 Det var inte bara action på duken utan även i salongen... I slutet att filmen när det var som mest spännande tändes lamporna... Alla kollade bakåt.. sen gick en från personaled in och ledde ut några.. trodde att de hade filmat, haha! Men han sa att någon hade tuppat av! Wtf? Klarade väl inte allt blod ;)

Här kommer trailern. Och jag varnar, SPOILERVARNING. Den visar i princip hela filmen.


<3<3<3



Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Breaking Dawns premiärdag! HURRA HURRA HURRA!! :D Knappt taggad här efter ett års väntan! AAAAAAH :D Nu får vi hoppas att inte alla på bion blir sjuka fem minuter innan så de måste stänga ner hela bion... hahahhaha, har fastnat vid det alltså.

Så himlans kul ska det bli! :) Ska dit med Sabina, Jessie, Andréa & Nikolas. FYYYY! :) Har nyss gjort en liten glädjedans :)

Nu blir det en FET powerwalk med snäckan. Ska gå så snabbt så jag nästan springer. Har en massa energi att ta ut! TATA!


Sccchhhhhhhh!!



Har nyss fått klartecken att avslöja en hemlighet som jag gått och hållt i 10 dagar nu... Det har inte med mig att göra så NEJ jag har inte fått nytt jobb, kommit in på en skola etc. SORRY! Eller det har lite med mig att göra.. men inte så mycket. Däremot med personer som jag KÄNNER! Aah, alltså de vet inte om det. Så nu får jag säga det. Är faktiskt jättebra på att hålla hemligheter, fast det är VÄLDIGT svårt. Så min metod är att undvika människan hemligheten rör om! Hahaha, gör det hela lättare! Är väldigt lojal och har faktiskt ett enormt samvete så skulle aldrig säga något som en annan har sagt i förtroende till mig.

 Hahaah det e faktiskt helt SJUKT om ni frågar mig!!! :D Denna världen är INSANE liten, thats all I can say. Nu får ni också vara nyfikna... Nu blev jag nervös.


Blair




Skriker inte denna kappa Blair Waldorf så säg! Älskar den... Färgen, rosetten, det rynkade nertill... Mmmm.


Ballt





immortals



Ikväll ska jag, hjärtat, Luan & Sandra gå och se Immortals på bio! Vi är bionördarna, hahaha... Paranormal 3 förra söndagen, Immortals ikväll och sen Breaking dawn på onsdag.... Älskar att gå på bio på hösten/vintern. Så mysigt och det finns inte övermycket annat att göra.


Persimmon


Har nyss kommit hem från mamma & pappa. Åt världens godaste söndagsmiddag; kalkon med potatis, sås, brysselkål, rödkål, sviskon, kokta äpplen, svartvinbärsgelé. Ett ord: MUMS! Käkade tills jag nästan sprack!

Sniffade förresten på detta ljuset idag på väla. Det doftar HEAVEN! Tror jag ska önska mig det i julklapp! Ska nog också ha det som doftar jul.. älskar julen och allt som doftar jul :)


Fars dag!



Sa till mig själv att denna helg ska jag baaaara ta det lugnt, och det har jag verkligen gjort! :) Igår var jag, mamma & pappa ute i skogen med hundarna sen åkte vi till Lild och handlade en massa gott. Låg i soffan hemma hos dem och kollade på ett program där de bygger om gamla slott och herrgårdar.. mys! Vill också bo i ett slott!

Sen på kvällen kom Emma hit så satt vi och snackade till 00 :)

Har en smaskig kladdkaka i ugnen nu.. ska ha med den till mamma och pappa idag. Det är ju farsdag! Grattis pappa! :) Jag och esse ska dit och äta kalkon, MUMS! Men först blir det en fika på Väla med Sabina & Emma.


Cozy



Mysigaste jackan EVER?!!! ÄLSKAR den! Ser ut som att man tagit ett duntäcke, färgat det och sytt om till en jacka.. Sjukt mysig! Hade så gärna velat ha den... hade man vunnit de där 220 000 så hade jag lätt lagt 16 500:- på denna!


Dream



Vaknade nyss... drömde att jag vann 220 000 :- Hade redan räknat ut i drömmen vad jag skulle göra av pengarna, haha! Och det är verkligen vad jag skulle köpa i verkligheten, inte något overkligt som "åh en enhörning" ni vet hur man drömmer? Nä, hade allt figured out, också vaknar man... suck!


Harry Potter



Håll er i hatten nu.. men jag har aldrig sett Harry Potter filmerna.. haha! När man säger det till folk kollar de på en som om man kommer från en annan tid. AMEH! När de filmerna kom ut var man runt 14 och tyckte de var för småbarn. Man skulle leka grym helt enkelt... Nu är jag 24 och kan erkänna att jag inte alls är grym och älskar vampyrfilmer.. haha så en trollkarlsfilm är väl inte så dåligt då. Såg 1:an igår och nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem från jobb med Mcdonaldsmat så vi kan se nr. 2! WIHO!


Sötaste!!


Sötaste gullgrisarna ever!!

Idag är jag ledig. Har varit ute på en stor runda i Bruces med Gucci. Otroligt fint och ljummet höstväder idag :) Har städat lite och duschat nyss... Ska hämta mitt gosiga duntäcke och kolla på serier nu :) Känner mig så trött och hängig så ska bara slappa... så nice!

Las Vegas

Här kommer de HÖGT efterlängtade bilderna från Vegas! Haha... Måste säga att Vegas är rätt sjukt! Men ändån inte så mycket fester som man trodde... eller någonstans var dem kanske, men inte öppet! :P Trodde det skulle vara poolpartys och discon mitt på dagen men såg inte något.. Är nog mer på loven i USA. Och klubbarna stängde som i Helsingborg så snacket om att allt är öppet 24/7 är bullshit! Men, jag är inte världens partyanimal så det som fanns och hur länge det var öppet var gott och väl för mig. Ville bara klargöra att det inte var VÄRSTA partystaden. Älskar hur fint och rent där är! Allt är lyx, lyx, lyx. Varje hotell har ett tema.. Luxor är en pyramid med sfinxen, Venitian har gondoler inomhus, Paris Paris är ett eiffeltorn med franska butiker och restaurangen inne.. osv osv. Allt är så FIIIIINT! Varje hotell är som ett stort komplex med restauranger och mysiga gångar inomhus. Allt ser ut som att det är i det land som hotellet representerar och att man strosar utomhus. Sjukt mysigt. Och stort som FASEN! Man går och går och går innan man har gjort ett hotell. Inne på Ceasar's var det galet lyxigt. Fontäner, restauranger, lyxiga butiker... fiiiiint! Haha. Jag är lite tagen över hur fräscht och lyxigt allt var överallt. Inte riktigt på riktigt om man säger så. Det är väl det som är speciellt med Vegas, att allt är så to mutch...De har inte sparat på krutet direkt. Stora blomsterarangemang och shower som utspelar sig inuti och utanför hotellen.. Ja wow. Ni måste uppleva det! That's all I have to say. Vegas åker man för nöjen. Skulle aldrig kunna tänka mig att bo där, men det blir absolut fler resor dit.

Vdara som vi bodde på kan jag varmt rekommendera. De var speciellt iom att det inte hade ett casino vilket jag personligen tyckte var rätt skönt. Slippa gå igenom 100 tals meter med pling plong och enarmade banditer innan man kommer ut på gatan. När man väl kom tillbaks till vårt hotell var det lugnt och skönt :) Rummen var ju svinsnygga också! Kan verkligen inte klaga på något där! Jättestora och fräscha. Allt var helt nytt och riktigt snyggt inrett. Lyxigt.. och ja så värt pengarna!

Det var jättevarmt under de dagar vi var där! Runt 35-40 grader... sinnes. Men däremot SVINKALLT inne på hotellen, restauranger och butiker.. man fick gå med en kofta och ta på den, ta av den, ta på den... konstigt man blev sjuk? Fattar inte grejen med att ha 5 grader inomhus? Ja, svalt är skönt men inte så att man vill ha en dunjacka.



Limmoresan i Vegas skillde sig gaaanska mycket från resan i NYC (Ni kommer ihåg snubben som bara öpnnade bagageutrymmet, satte sig i bilen och trampade plattan i mattan så fort vi tagit våra väskor?) Denna gången var det en supersöt kvinna som snackade på som bara den och gav en massa tips! Vi tjejer fick varsin ros sen fick vi alla champagne i bilen :) Now we're talkin'...


Champagne kl. 9 på morgonen... helt ok?


Utsikt från hotellet..

Poolhäng :) Man var tvungen att typ vara i vattnet heeela tiden, så varmt som det var. Knappt lönt att lägga sig på sängen.










The Venetian. Sanslöst vackert!


Ceasars palace!




Bellagio. Varje hotell hade även en doft. Antar att de sprutade ut det genom acn. Bellagio hade en god, julig doft av chai latte. Mmmmm... och de hade börjat julpynta! :)







Granne med Bellagio. Det var magiskt att se deras fontäner på kvällarna med pampig operamusik.

Så mysigt det ser ut... varmt.





Går inte att få med på bild hur fint detta var! Masssssor med kristaller i längder och i mitten en bar.


Hyffsad utsikt..









Vi gick ut på Wynn's nattklubb (hotellet ni ser några bilder upp) Jermaine Dupri firade födelsedag!




Svärmorsdröm.... hahaha, VILKEN TYP! ;D Tydligen en kändis, så då var man tvungen att ta en bild..





Låter detta foto avsluta mitt inlägg! Haha så jäkla nöjd är jag här! Vi köpte band som gjorde att man kunde äta ett dygn på 6 olika hotell... hur mycket du vill, ett helt dygn.... ÖH, do I need to say anything more?! Ni kanske inte tror mig men jag är GALEN i mat!! Så myyycket mat det fanns sedan! aaah, blev helt stressad. Det ni ser ovan är bordet för desserter, och då kom inte ens hela med. Det fanns hur mycket tårtor, kakor och puddingar som helst. Sockervadd och ur bild en stor mjukglassmaskin med en massa strössel, såser och gud vet vad. Varje bord var så här stort med meikanskt, asiatiskt, amerikanst, italienskt, seafood, mellanöstern... åh, stå stressad. När.hinna.äta.allt.? Haha... hade kunnat åka dit enbart för att äta. Älskade det! Till sist blev Esse på fullt allvar orolig över mig.. han bara "SKA DU VERKLIGEN TA MER?!!" Hahaha...

Sammanfattar dessa inlägg om Usa; Älskar USA. Blev verkligen positivt överraskad! Allt finns och alla är sååå normt trevliga och öppna, något svenskar kan ta efter ;) Love it love it love it. Go there!


Cute



How cute?! Vill ha dem bad!
Ska hoppa in i duschen nu sen blir det sängen.. har haft en killerdag idag 9.30-19.30 och galet mycket att göra... puh! Känns jobbigt när man inte hinner med allt också. Vill alltid lämna jobbet med allt fixat och i ordning och reda, så då känns det stressigt när man har en massa kvar att göra imorgon som man inte hann med idag. Aja, det blir väl bra.

Kom på en sak; har inte visat er bilderna från Vegas ;D Så det ska jag nog se till att bjuda på imorgon. Kika in imorgonkväll så är dem uppe då! :) Sleep tight!


-


pw



Nu blir det en pw med snäckan och hjärtat sen blir det jobb för mig till 21.15. WIEEE!
Är för övrigt ganska kär i skinnjackan ovan... cool grå, matt färg.


Spoky



Har nyss kommit hem från bion med hjärtat, Sandra & Luan. Såg paranormal activity 3... tycker den är värst av alla! 2:an var en stor besvikelse men vilken comeback 3an var... satt på helspänn hela tiden. Flera i salen skrek ut vid flera tillfällen, haha.. så en skräckis ska va! Se den om ni har sett de andra :D

Annars har min söndag varit full av en massa roliga saker. Fikade på Väla med Bechir, åt hos Esses familj, hälsade på min familj och sist men inte minst mys med Sandra & Luan :) Perfekt söndag.


Mexiko!

Sitter och kollar på resor till Mexiko nu... Nog sugen man blir på att bara släppa allt och dra? Hotellen ser ut som FREKKIN' palats!






Halloweenfest numero dos!

Hey! Igår var jag och hjärtat på Halloweenfest hemma hos Jessica & Robin! Gud vad fint de hade gjort det! Verkligen 10 for the effort! Rökmaskin, en massa discolampor, bål och häxfingerkakor & muffins som Jessie gjort själv... sjukt imponerad! Kände inte igen deras lägenhet! Alla var så grymt utklädda också! :) Körde charader och dansade loss! Dock var jag och Esse lite sega.. Kände mig jätteseg och tung hela dagen igår.. känns som att man kanske ska vila lite, så jag och Esse drog hem strax innan 12. Hade en jättetrevlig kväll. Tack så mycket Jessie & Robin för att vi fick komma :D

Här kommer några bilder.. får se om Jessie lägger upp de hon tog sen.


Jag var Robin Hood (- hatten. Haha ingen fattade vad jag var.. sa att jag var Robin Hood som tappat sin hatt)
Fick låna kostymen av Sabina, så himla fiiin!


Boo var piratus!


:(

Jävla skit... läste nyss att det inte blir en ersättningskonsert. Jaha, kul! Det var det... när kommer hon nästa gång, om 3 år? Skitkul... Dåligt förbannad man blir. Hade känts LIIITE bättre om hon inte uppträdde dagen före och dagen efter, vad är oddsen liksom?

True


Weekend



Hi! Är det skönt med helg eller är det? Mycket! Ska snart hoppa in i duschen och använda hårinpackningen från Macadamia som hjärtat var snäll och hämtade ut till mig idag när jag var på jobb :) Sen imorgon ska jag platta det tänkte jag så blir det riktigt glansigt. Ska bli kul att se hur min hårfärg ser ut i plattat hår, har inte haft det sedan jag färgade det.

Vad tycker ni förresten om klockan? Jag gillar den skarpt! Har väldigt svårt för överblingade klovkor i vanliga fall ( Tänk Guess, urk) men denna tycker jag är jättefin och inte alls trashig. Tycker den är diskret blingig på något sätt. Gillar den super... synd jag inte såg den i USA. Var inne i säkert 5 Michael Kors butiker för jag skulle bannemej ha en klocka, men hittade ingen fin... Kanske ska önska mig den i julklapp? ;) Äe, nu när jag ser den här i bloggen tycker jag nog ändå att den är för mycket...haha.



Men fin så på armen?


:)



GUESS WHAT I GOT!! Biljetter till premiären av Breaking Dawn!
* FJORTIS SKRIIIIIIIIIIIK*

Haha, Jisses vad roligt det ska bli! :) Man har ju BARA väntat i över ett år... får vi hoppas att bion inte blir sjuk och ställer in ;) Det blir jag, Sabina, kusse & Nikolas! Det var icke många biljetter kvar så är ni sugna så föreslår jag att ni bokar ikväll!


Two toned



Jisses, känner mig nästan lite häftig nu när snyggingen Dani har fixat samma hårfärg (two toned) som mig! :) Var inte den första direkt med det men har ändån haft det sedan i somras...


TIGI



Måste bla köpa nytt shampoo & balsam. Jag & babe har nu i två omgångar kört på Tigi duopack. Det varar i 100 år för oss två... överdrev lite kanske men minst ett halvår iaf! Och då använder vi båda två det och jag är en sådan som riktigt överdriver med mängden. Helt klart värt 379:- och det doftar dessutom bubbelgum! Tänkte först att jag skulle vänta tills bellbox hade invigning på väla och se om de hade något öppningserbjudande på dem men såg att de öppnar i slutet av november och den väntan är det inte värt för lite rabatt.. blir att åka till familia på lördag. Beställde även en FET burk macadamia hårinpackning som jag hoppas kommer imorgon! Den är helt juvlig. Lägger gärna lite pengar på hårvård.. Man ska dofta gott i håret! :)


It's so fluffy I'm gonna dieeeee!



Hi everybody!! Hektisk dag = fått mycket gjort! Efter jobb kl. 14 åkte jag och tvättade + dammsugade min bil grundligt. Nu är den såååå fin (- mitt fula reservdäck men det ska fixas imorgon! :)) Älskar när saker är kliniskt rent och doftar nytvättat (Yankee candle clean cotton). Sen gick jag en stor pw med Gucci! Sen till Jysk med baby och gick därifrån 4000:- fattigare och varsitt SKITFINT duntäcke, varsin MEGASTOR kudde (50*90), jättefina satängpåslakan, örngott och två små handukar till toan. Ah, ni anar inte så fint det är!! :D What a feeling! Längtar tills jag ska sova typ :P Nu klarar vi denna vargavinter galant! Haha.
Efter Jysk drog vi till Buttericks där Esse handlade sin utstyrsel inför lördag! :) He's going to be HOT! I can tell you that... Och tja, nu ska vi snart äta mat sen blir det spa day for me :) Shit så skönt det är att få saker fixade när man slutar i tid! Har lite mer saker som ska inhandlas.. småsaker som är slut här hemma också ska jag tvätta fönstrena... Får roa mig med det i helgen! ;)

Update: Hann även med att dammsuga, tvätta golven och dammtorka. Haha! När jag får såna här ryck håller jag på tills allt är perfekt.


Genius

Det går inte att lägga in länken så ni får helt enkelt trycka på länken nedan om ni vill veta vad jag tycker är så genialiskt!

http://www.youtube.com/watch?v=_F47xj4k8Cs&feature=related

Life is wonderful



Jobbar extra idag 9.30-19.30 vad tänkte jag där? Åh, hade gett min högra lilltå för att få vara ledig och fixa en massa. Känns som jag har tusen småsaker att fixa. Saker som är slut som ska inhandlas, saker som ska tvättas och städas.. Vill köpa nya duntäcken. Och förresten, min bil har punka! Stod på österleden igår med Jessie. Skitkul. Allt tack vare en bil som nästan körde in i Esse när han körde min bil igår. Såååååå nu är mitt däck pajat och även min fälg. Skitkul... verkligen.


RSS 2.0