I love summer

Har haft en helt underbar sommardag på gröningen med Sanna! Värmen bara stekte! Sabina & Geisha kom och hälsade på.. också såg vi Gurkan & Kristian från BB! HAHA. Sanna bara "Shit, vad han ser ut som Gurkan!" så kollar jag... "MEN DET ÄR JU GURKAN!" Haha.. så sprang 100 fjortisar dit och skulle ta foton, så ser vi dem ta med Gurkan + en snubbe. "Och vem e han?! Han bara ville vara med eller?"... "Det är ju Kristian!!" Hahaha.. Värsta kalabaliken.. för några dokusåpakändisar. Lite pinsamt, faktiskt. Men ja, där fick vi lite action :) Sen satt det några äckliga ga-barn bakom oss och strax innan vi skulle röra oss hemåt stannade det en pikébuss och gick mot oss.. så går de upp till hela gänget på 20 pers. "Vems e moppen?!" Nä då var det ingens. "Jaha, så ni påstår att någon bara har ställt den här vid er och gått?" Stulen antar jag. Den kvinnliga polisen var skitgrym "När vi är här snackar ni svenska!" Hahaha...
Fick även ett glädjande telefonsamtal.. Bilen är såld, wihooo! Vilken tyngd som har släppt från mina axlar. Känns rätt jobbigt att ha två bilar.

Håller på att laga spagetti med köttfärssås nu och inväntar Esse och Jasse. Sen ska vi åka till Ördby och bada med Gusse :D Fantastisk dag!

Ramos

Hi sweeties! Börjar nästan lura mig själv att jag har semester, men naj naj naj.. tre dagar kvar! Idag ska jag och Sanna glassa på gröningen i alla fall. Vill ha some serious colour in tha face! Så om ni är sugna på att joina så vet ni vart vi befinner oss! Tänkte snart gå till Konsum och köpa lite smått och gott till oss och lite läsmaterial. Maybe, only maybe tar man årets första dopp idag. Men då ska jag vara riiiiktigt varm, haha!

Tänkte även på en sak.. låg och läste i Solo eller Cosmopolitan (kommer inte ihåg vilken av dem det var) häromkvällen och det fanns en stor artikel angående modellerna som dog av svält. Ja ni vet Luisel Ramos och hennes syster som båda dog pga undernäring.. vart ju ett jäkla liv om det. MEN när jag ser bilden i magasinet... OH MY GOD! Har bara sett en ansiktbild av tjejen innan, och där ser hon normal ut. Nu fanns det en helkroppsbild på henne backstage på en modevisning. Trodde faktiskt inte att bilden var sann, var tvungen att googla henne, MEN jo det var sant!!! Hur i HELVETE kan man tycka att hons er sund ut?? Hur kan man skicka ut en sådan människa på catwalken??? Jag hade ALDRIG velat att en sådan tjej skulle representera mitt märke, och missförstå mig inte, det är inte hennes fel utan det är ju just modehusen som säger att de ska gå ner i vikt, men detta var väl ändå att gå över gränsen KRAFTIGT?? Hade hon kommit in till min modevisning hade jag bara sagt "HERREGUD, ring ambulansen!" Ett under att hon levde så länge som hon gjorde. Ingen annan som håller med mig? Kan inte förstå i min vildaste fantasi hur man kan tycka att detta är attraktivt?? Hade jag suttit i publiken under en modevisning som hon gått skulle jag verkligen vilja tro att jag hade tagit kontakt med designern och ifrågasatt hur han kan använda sig av en så smal modell. Har aldrig sett något liknande.. Modeller är smala, ja, och de är attraktivt smala tycker jag.. men detta är ju sjukt! Så fruktansvärt äckligt.




Mcqueen



Ledig, dag nr 1..

..och solen skiner fortfarande på oss!! Tänkte dra till playan idag men kände mig lite mobbad att åka dit där själv då mina vänner antingen jobbar eller är utomlands.. Så jag åkte hem till mamma och pappa och har legat och stekt i trädgården i några timmar. Blir bara såå galet rastlös mellan varven så jag har läst ut 2 tidningar och gått en lång runda med hundarna... Nu sitter jag här inne och svalkar mig, samt kollar efter en ny bikini :P Trivs inte i de nya jag beställde.

Ikväll tänkte jag ta med mig Esse ner till hamnen och äta kebab.. Är så sugen på det, och det är sjukt deppigt att sitta inne när det är så fint väder. Kan vara skönt för honom som har jobbat hela dagen att få se lite av solen också :) Och imorgon ska jag ligga hela dagen på gröningen med Sannis!


Var inte denna sinnesjukt snygg?? Ska beställas. Kan man få kroppen på köpet?!


Underbara sol!

Nu drar jag, Sofie och Gucci ner till valfri uteservering i stan för att GLASSA i solen! Åh vad jag mår bra när det är sol & värme!! :)


Vår midsommar!

Hade ni en trevlig midsommar? Vår var jättemysig och alldeles lagom :) Satt uppe på viskan med babe, Luan, Sandra, Elvedin & Adna och grillade. Vädret tillät det.. vilket var skönt! Man ska vara ute på midsommar! Gucci fick en ny vän i en liten pojke (så söt!) som kastade bollen med Gucci non stop, gav henne vatten, mat och gos. Så hon hade nog en jättebra midsommar, hehe. Efter några timmar på viskan begav vi oss hem till oss och spelade monopol, evighetsspelet! Strax efter nio stack alla då Sandra skulle jobba.. och tja, de andra ville väl hem :P Hade i alla fall jättetrevligt!!

Nu ska jag strax iväg och jobba extra, goa pengar till US and A. Jaha och vad händer ikväll?! Har lust att hitta på något.. slutar 18.30 och det är faktiskt lördag..






Sabina hade gjort världens finaste inbakade fläta till mig!! :)

Glad midsommar!!


Haha!

USA

Då var det bokat! Vår efterlängtade resa till USA! Den 24e september åker jag, babe, Andréa, Ola, Nikolas och Kerstin till New York. Ska vara där i 3 dagar för att sedan åka till Las Vegas!! Alltså fatta vad jag längtar!! Ola fyller 30 så vi ska fira honom där :D Gud vilken resa.. förstår om ni är avundsjuka ;) Älskar att resa!! Går runt och sjunger "Vivaaa Las Vegas!" hela tiden! Tror det kommer bli en för jäkla bra höst! USA, Breaking dawn, Rihanna.. It keeps getting better!



Avresa lö 24 sep 8h 30min Total tid
Avgår Stockholm airline logo SAS Scandinavian Airlines 903
Economy class | Airbus A333
8h 30min
10.25 Arlanda airport (ARN) | Terminal 5
Anländer Newark, New Jersey
12.55 Newark Liberty Int'l (EWR) | Terminal B
Sittplatser: 26E, 26F | Önskade sittplatser bekräftade. | Måltider: Varmrätt; Mellanmål eller brunch
Hemresa ti 27 sep 5h 23min Total tid
Avgår Newark, New Jersey airline logo United Airlines 1448
Trafikeras av CONTINENTAL AIRLINES
Economy class | Boeing 757
5h 23min
07.25 Newark Liberty Int'l (EWR) | Terminal C
Anländer Las Vegas, Nevada
09.48 Las Vegas McCarran Intl Airport (LAS) | Terminal 1
Sittplatser: 28B, 28A | Önskade sittplatser bekräftade. | Måltider: Försäljning av mat
Hemresa lö 1 okt 14h 40min Total tid

Detta är ett nattflyg.

Avgår Las Vegas, Nevada airline logo United Airlines 1156
Trafikeras av CONTINENTAL AIRLINES
Economy class | Boeing 737
4h 48min
07.55 Las Vegas McCarran Intl Airport (LAS) | Terminal 1
Stopp 1 Newark, New Jersey
15.43 Newark Liberty Int'l (EWR) | Terminal C
Sittplatser: 08E, 08F | Önskade sittplatser bekräftade. | Måltider: Försäljning av mat
 

Byte av plan. Tid mellan flyg: 1h 42min

Avgår Newark, New Jersey airline logo United Airlines 68
Trafikeras av CONTINENTAL AIRLINES
Economy class | Boeing 757
8h 10min
17.25 Newark Liberty Int'l (EWR) | Terminal C
Anländer Stockholm
07.35 Arlanda airport (ARN) | Terminal 5
Sittplatser: 23C, 23B | Önskade sittplatser bekräftade. | Måltider: Middag; Mellanmål eller brunch




Nu så!

Idag är jag ledig, thank god! Kände att jag behövde det.. var så sleten igår. Har suttit hos husläkaren och väntat i 1,5 timme (!!!!!!) för ett besök som varade i mindre än 3 min. MMMM, kul. Men nu har jag iaf får en kräm utskriven så nu hoppas vi på underverk så att min hud strålar om en vecka!! :D Hade varit sååå skönt och slippa det här! Annars får jag helt enkelt skaffa burka.

Har även städat upp en hel del här hemma och varit ute på en pw med Gucci. Har också klickat fram biljetterna til USA så senare idag ska jag och babi beställa resan! GAH! Vad jag har längtat! Och det ska bli så himlans skönt att få det bokat efter snack om det i månader. Något som inte kommer att vara lika nice är min ekonomi denna månad, igen! Men ja.. om man vill uppleva saker får man hålla igen på materiella saker. Så får fortsätta dreggla över saker som jag inte kan köpa :( Som på armbandet nedan. YBERFINT! När jag i juli får lön där jag inte har NÅGOT att betala ska jag ta hela min lön och åka till Köpenhamn och handla upp den! Så det så! Också ska jag boka en tid hos Ghenna för en total makeover för det har jag inte råd med heller denna månad!

Sitter nu här och väntar på att Esse ska komma hem så ska vi ner i stan och fika! Och ikväll ska jag hem till mami and papi. En väninna till mamma ska kolla på pärlan, så vi får se om jag får den såld! And bio tonight with babe! Äntligen ska vi se Pirates of the caribbean. Har inte varit på bio sen jag vet inte när.. Ska bli mysigt att hitta på något roligt tillsammans. Känns som en jäkligt trevlig dag om ni frågar mig! :)



Valeria

Denna tjejen får mig nästan, men bara NÄSTAN, att vilja behålla mitt blondish hår.. MEN, tänker gå till Ghenna på torsdag och boka en tid asap. Vill ha mörkare slingor i samt klippning. Men sarre, hur snygg är inte tjejen?? Har typ aldrig sett någon snyggare..







Hi

Har jobbat heldag idag.. 9.30-19.30.. fast fick gå lite tidigare :) Är helt slut! Ska säta igång en ny serie jag ska följa. Annar är det FET nedräkning till semestern! Endast 7 arbetsdagar kvar.. ÅH, vad skönt det ska bli att åka iväg och sola, bada & äta god mat. Ska först ta tag i min hud på torsdag. Är ledig då så då ska jag bannemej till doktorn. Har sagt att jag ska göra det i evigheter nu.. men man skjuter lätt upp sådana tråkiga saker. Sen har jag intalat mig själv att det försvinner, jag ger det några dagar till men nu har det gått 7 veckor!! Och det ser värre ut än någonsin! Mitt självförtroende är nere på noll, känner mig som en äcklig, finnig tonåring. Går inte därifrån utan antibiotika. Vill hugga av mitt eget huvud typ. Kan gå helt osminkas, vilket jag ofta gör. Bryr mig inte, men det enda jag vill ha är en fin hy.. Väldigt tråkigt.

Annars vad händer på midsommar? We will see.. Ska jobba både på fredag + lördag så blir inget alltför galet. Nog inte mycket som kan slå förra året ändån.

Såhär skulle jag vilja ha håret på fredag. Världens finaste fläta. Älskar att det går ända uppifrån.


Säljer min pärla

Nu ligger min röda lilla pärla ute på blocket så är någon intresserad kan ni ju höra av er :)

http://www.blocket.se/helsingborg/Vw_Polo_GTI_1_4_34484724.htm?ca=23_3&w=0


Morfar 90 år!

Igår firade vi morfar som fyllde 90 (!!) år. Galet. Hela sidan av mammas släkt var nere :) Martin (lillebror) från Oslo, Stefan från Stavanger, Linnéa från Sälen och Kristoffer och hans tjej från Linköping! Också såklart moster Anita och hennes man från Sälen, men de har ju redan varit här i en vecka :) Jättekul att alla var nere.. var hur längesen som sist! Alla kussar begav sig igår ut på väla för att hitta en present till morfar och det blev en jättefin klocka samt en fin bukett med blommor! Sen började firande kl 15. Inga var också med.. Åt god smörgåstårta, marängårta och after eight kladdkaka.. Också blev det gitarr och sång som Kristoffer och hans tej stod för! MYS.

Ni får se bilder så fort Linnéa har skickat dem till mig. Lyckad dag! Nu har alla förutom Stefan som ska ta flyget imorgon begett sig hem..:( Tänkte snart dra till Väla (haha) med Sabina. Ska vara shoppingråd för henne för jag har då verkligen inte råd att köpa något. Men en liten fika kan man väl klämma ner ;)

DEPP

Idag vill jag inte gå utanför dörren, ännu mindre gå och jobba!! Ååååh, palla. Jga vill bara vara hemma och inte se(snacka med någon. Är på ett skithumör!! Jag har sån jävla otuuuuuuur!! Hoppas jag får gå riktigt tidigt så att jag kan gå hem och dra något över mig. Patetisk.

FIIIIIIINA

Ja, nu får ni stå ut med lite ytliga saker.. Haha! Har verkligen inte handlat EN ENDA sak på en evighet. Hra varit otroligt duktig och nsavrsfull denna månad och lagt undan 5000 samtidigt som jag betalat vetrinärkostnader, bilprovningen, bilskatten (1300) osv osv. Så nu har jag faktiskt lite shoppingabstinens. Det roliga är att jag inte har hittat något fint över huvud taget de få gångerna jag varit i en affär. Tycker bara det finns fula saker överallt just nu... Det enda stället jag möjligtvis hittar saker på är på nätet och de är oftast lite dyrare.

Hade mer än gärna unnat mig dessa fina klackar som present till mig själv! :) Har inte köpt ett par högklackade på 1,5 år. Helt sant. Och jag som var galen i skor?! Har inga som jag använder.. Har blivit så kräsen och tycker att det mesta ser tacky ut.

Dessa är i min favoritfärg och ser riktigt bekväma ut ju! :)



Converse

Skulle väldigt gärna skutta omkring i dessa i sommar!




Hårtips!

Måste tipsa om 2 st hårprodukter som jag fick med som prov när jag fick hem min plattång. Det är nästan det bästa med att beställa från eleven.se, man får en hel påse med en massa prover! Fick typ 8 st olika.. och däri bla dessa 2 produkter som jag hunnit testa. Dessa ska beställas..


Macadamia hårmask. Mitt hår blev sinnesjukt lent av denna hårmask! Doftade helt underbart också. Kostar runt 300:-


Bamboo kendi oil som är en hårolja. Luktar riktigt gott och håret blir mjukt och glansigt. Fick en riktigt stor provflaska som kommer att hålla i några veckor. Ligger också runt 300:-

MÖG

Nu har jag varit iväg och fixat med min bil... Har fått en hel del stenskott! Får panik. Under de 4 år jag hade polon fick jag inte ETT ENDA stenskott, nu har jag fått 5 st mindre inom loppet av två dagar. WTF??! Får panik på sånt. Har betalat mycket pengar för denna bilen och vill gärna att den ska se ny ut länge till! Inte att den ska skrutta ihop totalt. Jävligt jobbigt och jag har mått psykiskt dåligt över detta sedan i lördags då jag började få dem. Nu har jag i alla fall varit på Ryds och fixat lite. Han kunde bara fixa en av dem då de andra var för små, och ja man ser allt fortfarande. Ingen skillnad, bara att de inte kan sprida sig och spräcka hela rutan. Mmmm.. och när jag körde därifrån ser jag en repa på cirka 5 centimeter som han måste ha orskat längst ner på rutan. ÅÅÅÅH!½! FATTA, PALLA!! Jävla biiil! Så är det när man är rädd om något, då går allt åt helvete!!!! Så nu ska jag sluta bry mig för jag pallar inte att gå omkring och må dåligt över alla småsaker som händer med den. Antar att när man får en bil som är i helt nyskick så lägger man märke till minst lilla sak.. Så jag får väl sluta med det och inse att alla bilar har sina små skavanker bara att jag inte lagt märke till det då det inte är MIN bil.

Är sån här med saker som jag är rädd om vilket är enormt påfrestande.

Someone please call 911




Denna bild är rätt talande för min gårkväll. Bilden är tagen på min mobil, som visar vart jag ringde igår...
Helt sjukt måndagskväll. Hade jobbat till 19, åkt hem till mamma och pappa för att hänga lite där med min moster och hennes man. Drog mig hem kl. 22 och när jag parkerat bilen i backen utanför träffar jag Jessie. Vi står och snackar i 10 min ca och jag lägger märke till en audi som står mitt i vägen med näsan åt fel håll (vägen utanför oss är enkelriktad) så jag tänker snabbt "vilken idiot, kör mot enkelriktat" sen fortsätter vi att pratar och bilen står kvar där ca 100 m bort. Skulle precis säga hejdå till Jessie då man hör hur folk börjar skrika och ha sig och helt plötsligt springer det ut en tjej som är i vår ålder och kutar mot oss... "RING POLISEEEEN!!" Alltså, tjejen var helt förstörd. Helt uppskakad och panikslagen som om var jagad eller något. Jag frågade vad det var som hänt men hon svarade inte utan fortsatte "Snälla bara ring polisen, RING DEEEEEM!!" Alltså hon var knappt kontaktbar. Jag fick ju slå 112 för jag kan inget nr till polisen och under tiden som samtalet ska gå fram tar hon telefonen från min hand och börjar trycka helt panikslagen. Jag sa att jag redan slagit numret. När vi sedan står där börjar en kille skrika från bilen "...... FLYTTA BILEN!!" och hon svarar inte.. hon är helt inne på att hon ska komma fram till polisen. Då kommer denna killen mot oss. En arab i ca 25-30 årsåldern mot oss. Jag hade ju ingen aning om vad som hade hänt så jag tänkte att det kanske var honom som hoin ringde polisen på?! Han börjar springa mot oss och där står jag och Jessie som 2 st ljus.. haha. Shit, trodde att han skulle slå henne eller ngt. Hon flyttar sig lite bakom mig precis som att han inte ska få tag på henne eller telefonen men han går bakom mig och sliter den ur hennes hand och försöker lägga på. Så skrek han att hpn skulle flytta bilen för det var en bil som väntade på att köra förbi. Jag ville ju ha tillbaka min mobil och det såg ut precis som att han skulle springa iväg med den så där fick jag lite panik och bara "Hallå, det är min telefon, kan jag få den?" Men han bara flyttade sig från mig så jag slog till han på handen "Hallååå??? kan jag få min telefon?!!" också gav han den till mig. Tjejen hoppade in i bilen och körde upp på trottoaren så att bilen skulle kunna köra förbi och fortsatte sedan och försvann medan killen sprang in på vår gård... EEEEEEEEEEEHH?!! Så bara stack hon! Jag trodde att hon skulle stanna utanför pizzerian och låna telefonen igen. Så där stod jag och Jessie med telefonen fortfarande ringandes till 112.

Äee, helt sjukt! Haha. Vi fattade noll. Skulle vilja se våra miner. Största fånen. Men alltså allt detta hände på 5 min och sedan bara försvann dem utan att man fattade vad som hade hänt. Folk kollade ju ut från deras balkonger över all uppståndelse. Sen kom det en annan kille som inte hade med saken att göra och sa att "polisen är här" men vi kunde inte se någon polis. Alltså, var vi med i blåsningen eller??? Fattar verkligen noll.. Kände igen tjejen jättemycket också. Hon hade verkligen PANIK.

Just another night in högaborg, haha.


Woop woop

Nu är sommardressen (HAHA!) på för första gången i år och härmed firar jag in sommaren på allvar!! Ska snart sätta mig i bilen med föräldrarna och Esse för att åka till Lomma :) Och i en annan del av Sverige kör moster Anita och Rocky.. ner mot oss! De ska vara här nere i en vecka, woop woop!!

By the way, ghd plattången ägde! Både på att platta håret och att locka det!



Äntligen ledig

Hade en underbar kväll igår hemma hos Emma.. God tårta och mycket skratt :) Nu ska jag ha en minst lika underbar dag hemma hos Emily, Sebastian och Amanda i Lomma! :) Och solen skiner, halleluja!!




Emmas bday!!

Ikväll ska vi fira Emma som fyller år idag! Grattiiiiiis!! ♥


GHD

Efter att ha trånat efter denna jäkla plattång i ett år har jag äntligen beställt en, och ska snart iväg och hämta den hos Kalles :) Hoppas nu att den är så bra som det sägs! Ska kasta den andra, så kass.

Tog den turkosa.


Sommarplaner

Tror att det kommer att bli en underbar sommar! Hoppas på fint väder.. Sen ska jag och mamma åka någonstans en vecka. Ska bli underbart! Sen får vi inte glömma vår lilla resa till Usa i slutet av september.. ska boka den asap när jag fått lönen. Längtar efter alla äventyr!! :D Vill äta ute så mycket jag kan och har råd till (haha), åka på små mina resor (Köpenhamn, Göteborg) och ligga på stranden.


Jatack!

Kan jag inte bara få en läskigt fet lön så att jag kan få shoppa loss lite?? Känns som att det var en eeeevighet sedan jag köpte ett plagg, börjar få abstinens.



Billabong bikini

Har never ever sett en så fin bikini i hela mitt liv som den nedan. Och såklart är den helt slutsåld på nätet.. trodde aldrig att jag skulle säga detta men blir väääldigt sugen på att pallra mig till billabong (!) butiken i Kph för att haffa mig ett ex. Döhet..






Tuff helg

Hi guys! Helgen som gick var verkligen tuff.. Jobbade 26 timmar.. 13 h per dygn. Mycket påfrestande för mig som är van att jobba 6-8 h/dygn. Kroppen var stel, hade ont i benen och fötterna och en fruktansvärd huvudvärk. Trots det körde jag direkt från jobb igårkväll och hämtade pappa för att sedan köra till Ängelholms flygplats och hämta upp mamma som kom hem från Turkiet! Hon verkar verkligen haft det bra och hittat lite nya vänner på köpet :) Dock blev hon sjuk på kvällen och har legat sjuk hela dagen idag när jag & babe var hos dem och grillade.

Har märkt hur jag har förändrats när det kommer till solning. När jag var ung (höhö) kunde jag ligga ute HELA dagarna och sola. Vi snackar 9-16.. Nu är jag uttråkad efter max 20 min. Så FRUKTANSVÄRT tråkigt. Tänker alltid "hoppas det blir fint väder imorgon så ska jag sola!" men jag håller det aldrig.. blir knäpp! Hur kan man gå så från ena hållet till det andra? Pallar verkligen inte, speciellt inte när man kan få en fin OCH hälsosam bränna som kräver 1 min med hjälp av bus.

Men absolut, jag gillar fortfarande fint och varmt väder :) Helt galet varmt har det varit ju. Måste åka till stranden nästa gång det är så fint, har inte varit där än.

Breaking dawn

Börjar denna nationaldag på bästa möjliga vis! Här har ni breaking dawn trailern! AHHHHHHHH! Hur bra ser den inte ut??? Typ 1000 år sedan man såg en ny film från serien.. LÄNGTAR. Det är det ändå som kan få mig att längta förbi sommaren och till hösten... BREAKING DAWN! Först filmen den 18 november, sen Rihanna 30 november (el. 31e?) Vilken november det kommer att bli :D

Ser ni att Bella är gravid?? Woooop woopp :) Haha.


RiRi ♥

Så bra den nya musikvideon med Rihanna är! En riktig sommarlåt. Inte allt för långt till november nu, som vi sk ösa! :D Blir sugen på att sätta i 2 m långt löshår när jag ser hennes hår.

Stark video, bra låt. Tänkte på det så sjukt det är. Mna blir våldtagen och antagligen helt knäpp i huvudet, helt förståeligt enligt mig att man går och skjuter honom, och helt plötsligt är man själv kriminell.


Dille

Är ni lika knepiga som jag och har dille på någon speciell mat under en period? Jag blir helt besatt av denna mat/krydda och äter den konstant under en viss tid, sen tröttnar jag något fruktansvärt och går vidare till något annat.. Hra haft dille på kanel, naturchips, mozarella och just nu... kokos! Alltså jag älskar allt med kokos i! Helt galen i det. Coconutshake i Thai, Loka kokos, färsk kokos och sen hade jag läst i en baktidning om kokoschips eller stora flagor.. alltså inte de små flingorna. Har letat som en maniac i alla matbutiker men förgäves. Tänkte att vart fasen ska man få tag i dessa eftertraktade godsakerna. Och som vanligt så när man inte letar så springer jag rätt in i dem! På Maxi i fruktavdelningen av alla ställen! Där hängde en stor påse med kokoschips! Har nu haft dem på min musli och jag säger bata OH MY GOD vad gott :D Ska äta dem som snacks. Bra mycket nyttigare än chips vill jag säga, och mycket godare också :) Så gillar ni kokos kan jag varmt rekommendera det!



Och när vi ändå är inne på ämnet, marabou rocks med daim och cornflakes är det absolut godaste som gjorts i godisväg på mycket, mycket länge. TRY! Ska köpa hem en påse ikväll till fotbollen.


Sunny day!

Sitter i soffan och är måttligt irriterad på vår tvbox just nu... Har hängt sig konstant det senaste dygnet så nu fick jag varken se Våra bästa år igår eller idag...:P Fick se en kvar och det var såååå spännande, sen blev det svart! ÅH, vad har man det tekniska skitet för?!

Igår var en riktigt mysig och slapp dag.. Först skogen med Sabina, Janna och hundarna.. oh, älskar skogen. Feeling so free! Sen mötte jag Bechir så satt vi vid strandpromenaden och snackade skit i flera timmar.. Sen släpade babe med mig till Glumslövs golfklubb..... ÖH. Säger som jag sagt innan; Gold är för pensionärer! Har inget tålamod för sånt skit. De första 5 bollarna var roliga att skjuta iväg och sen var jag done..

Ska snart köra ut i skogen med snäckan så att vi får en riktigt lång runda.. sen ska jag nog lägga mig nere på gården och sola! Måste dock köpa en bra solkräm, gillar inte att ligga helt oskyddad i solen, speciellt inte i ansiktet. Blir sen lunch på stan med Sandra & Luan vid 14, trevligt!



Hade gärna haft detta på mig idag... fast hade klippt av brallorna till shorts.

:D

Tags: 2011 MTV Movie Awards, Movie Main, Twilight: Breaking Dawn


My new car! :D

Heeeej! :) Har varit en sjukt rolig dag! :) Var och hämtade min bil idag vid 12 i Lund. Underbar känsla att få nycklarna i handen och köra hem den! Lite ytlig lycka, men det kan vara härligt det med ibland! Ska ta hand om bilen som om den vore min dotter, haha.

Hämtade upp Sabina också körde vi ner till hamnen för en fika! Sen hem till pappa för att visa åket :) Den fick MVG av båda, hehe. Mycket nöjd över mitt köp faktiskt! Superskön att köra och en massa onödigt lyxiga funktioner.

Opel corsa 1,4 -09 (Ska köpa nya fälgar men det får vänta lite...) Hahaha LÖKIGA bilder. Känns som en sån fånig brud som står vid bilarna på bilmässor!






Lite bättre bilder från bilfirmans sida (dock i ljusblå färg)





Vill ha typ såna här fälgar.. lite "spikiga" :P

RSS 2.0