PISSDAG

En jäkla pissdag är vad detta är!!!! Inte nog med att det är grått och pissigt ute, jag har fått böter. BÖTER! 700 jäääävla kronor!!!!! Rena rama rånet om ni frågar mig. Alltså det är ju ett jävla överpris, 700 kr!!!
Sjukt orättvist är det också då jag körde runt i heeeeeela området igår och letade parkeringsplats. Var långt iväg och letade, men hittade ingen. Jag menar why? Vad händer en onsdag?!!! Brukar vara gott om parkering på stora parkeringen. Fick till sist ställa mig på de streckade linjerna utanför. Bad Esse kolla efter parkering när han kom hem senare, han hittade inte heller någon. Tänkte meh jag går upp och förstör min sovmorgon kl. 7 innan de jävlarna har kommit ut, NÄÄÄÄ då sitter där en röd lapp! Den förbannade lappen! Då har jag fått böter 4.30!!!! Öööööööh, polisen alltså. Så orättvist! Jag skulle flytta den! Vart skulle jag annars parkera den?! I arslet?!!! Finns faktiskt inte så mycket mer jag kunde göra... Så, skitkul.. 700 kr och min dag till helvete!

The Hills & The city

OMG, ikväll amerikansk tid är det premiär för nya the hills och The city! Wohooo, vad jag har längtat! Yeah! Får dock vänta med att se det imorgonkväll då de ligger ca 6 timmar efter.... Längtar! :) Btw, fyfasen som Heidi ker ser ut. Tycker synd om henne. Och alltid en jäääkla massa drama med Spencer.

Herregud, såg nu att The city redan har börjat... så nu ska jag koka en kopp té och njuta av alla fina kläder/drama! Natti.




Älskar henne

Du är det bästa som jag någonsin har gjort! Ta alla mina skor, hela min garderob, min bil... är inte värt ett SKIT jämfört med dig! ♥









Mina nya skor :)

Okej jag ljög lite för er, för att sitta still när jag väl är igång är omöjligt för mig! Fortsatte med att storstäda sovrummet, kasta ner vinterjackorna i källaren, bära ut ett gammalt badkar till skrothuset, Esse oljade in våra trätrallar på balkongen, jag har gjort en fruktsallad och nu snickrar Esse i sovrummet... Attans vad bra vi är! :)

Nä, nu blir det lite visning av min mycket lyckade shopping! För en gångs skull var Esse jättenöjd med min sshopping! Han hatar alla högklackade skor och älskar sneakers :)


Får jag presentera skorna i storlek 37! Mina nya älskade Levis.


Och ett par lite smidigare i vitt läder från Converse.


Så fräscha!

Busy monday

Snacka om effektiv måndag! Herrejisses. Började med att man vaknade kl. 9, drog på sig mjukiskläder, esses dunjacka (!) och uggs för att gå ner och rasta Gucci. När vi står där ute morgontrötta kommer Sabina och Geisha hoppandes hur pigga som helst och föreslår en promenad ner i jordbodalen. Det kan man ju inte tacka nej till... :) Riktigt mysigt var det, och jag fick snabbt ångra att jag hade tagit på mig en dunjacka då det var sjukt varmt redan tidigt på morgonen.

Efter promenixen gick jag hem och väckte Esse. Vi gick till min bil och tvättade insidan av taket med ättikssprit och vatten då jag upptäckt att det har kommit lite mögel där. Sen ner till macken och tankade, sen Biltema och köpte en torrboll (höhö), Väla och bytte mina leggings som sprack (!) och fick med mig en ursnygg bikinitopp (trosan hade de inte fått in än). Begav oss till IKEA där vi fick med oss hem själva lampan till vår snäcklampa (blev ju lite paff när det inte ingick), 10 st nya glas och nya gardiner till sovrummet (the transformation has begun!) Mycket () idag känner jag.

Sen stack vi hem, lastade av sakerna och tog med Gucci till vår favoritpizzeria på Tågaborg. Tog med oss pizza och satte oss på en filt på "vår" äng med den mest fantastiska utsikt! Och sjukt varmt var det! Sveriges varmaste dag i dag hörde jag! Ja, i år alltså... Hela 20 grader i Ängelholm och jag tror inte det är speciellt stor skillnade på Ä-holm och Hbg. Häääärligt att man för en gångs skull var ledig när det är fint väder! Satt i endast linne och åt..

Efter det åkte vi ner på stan då jag skulle på min skojakt. Hittade 2 st som jag stod och hade värsta beslutsångesten över... Helt galet att jag hittade 2 st förresten. Har haft så svårt att hitta ett par bara, och nu hittar jag två! Beslutsångest är inget för mig, sagt och gjort, jag köpte med mig hem båda två paren :D Haha.
Är sjukt nöjd med dem! Och nu ska ni höra en helt underbar sak; jag köpte det ena paret i strl. 37!!!! 37!!! Hör ni?! WOW! Det är ju små fötter! Herregud. Har alltid varit bigfoot med 38/39 men nu lyckades jag alltså klämma ner dem i ett par 37:or! YES :) Dagen är gjord. Haha. Ni får se dem senare...

Och nu har jag precis strykt mina gardiner vilket har tagit en jäkla tid då de är väldigt tjocka (och alldels underbara!) och hängt upp dem. Har även lagt upp dem med nålar, får "limma" dem en annan dag för nu tycker jag faktiskt att jag är värd lite slappetid!

Imorgon ska det tvättas kläder och även bilen vilket jag inte hann med idag. Får göras på morgonen då börjar kl. 13... suck.

Eclipse trailer

Igår släppte de en ny trailer på Eclipse! Wieee, vad man längtar när man ser den.


Perfect sunday morning


Jordgubbsté från Harrods (fint ska det va, haha!) och syltkakor ute i solen :)

Hjärtat är en riktig soldyrkare och kollar in en granne som grillar. Doftar underbart.

Min lilla växt har förvandlats till några bruna, torra kvistar till en frodande planta! Yes :)

Underbaring!

Underbara liljor som vi köpte häromdagen. Ingen dålig bukett.

är kan man även se vår vackra lampa som jag har glömt att visa. Skitnöjd!

Sunday

Godmorgon! Har varit uppe sedan nio. Vill ta vara på det fina vädret och så mycket ledig tid som möjligt innan jag börjar jobba kl. 14.

Igår var jag hemma i Ramlösa vid denna tiden och åt en stor och god frukost med familjen + Emily, Sebastian och Amanda (och lilla Chiki såklart). Jättemysigt var det! Amanda har lärt sig så mycket sedan sist! Nu pratar hon så att man förstår, haha :) Dessutom sjunger hon hela tiden och säger "Lilla guuytschhi" till Gucci :) Sött.
Efter frukosten begav vi oss, till min stora glädje, till tropikariet! ÄLSKAR djur! Springer runder som en liten unge på julafton. Sötast av allt var ändå de små silkesaporna som är fria. G U D så söta. Det var en vuxen apa som låg på en pinne med benen och armarna hängandes rätt ner och precis vid huvudet satt en liten unge stor som en halv knuten hand och pelade i pälsen... Den stora bara låg och njöt. HUH, jag ville ta hem dem!

Sen var jag tvungen att bege mig till jobbet. Var väldigt kul att träffa dem igen, får bli snart igen :)

På jobb var det dödare än dödast. SJUKT tråkigt... Städade precis allt som gick att städa, sen återstod det bara att glo. Haha... jaja, har bara idag med sen är denna arbetshelg över. Också är man ledig imorgon när alla andra börjar sina arbetsveckor, mehe. Ska ut på skojakt, byta ett par leggings som sprack (!) och nej det var inte fel storlek och tvätta bilen.

Nu blir det att dammsuga och tvätta golven sen ska jag sätta mig på balkongen och njuta av solen.

Förretsen, vad tycker ni om att Madeleines och Jonas har brutit sin förlovning? Bryr mig inte direkt om kungahuset men blev faktiskt ledsen när jag hörde det. Trodde att allt som har skrivits bara var bullshit, är inte så lättlurad när det kommer till löpsedlar, men så var det tydligen inte. Tyckte att de passar så himla bra ihop. De är ju 100 ggr roligare än Viktoria och Daniel som bara är såååå tråkiga. Perfekta och töntiga. Väldigt synd, men var Jonas ett asshole så var det ju rätt.

Toodles.

Bilen är som ny! (nästan)

Hello babes! Allt bra denna gråa fredagskväll? Har haft fullt upp, that's why you haven't heard from me! Var dessutom på värsta dåliga humöret igår. FY! Ville bara hem från jobb och dra täcket över huvudet och vakna upp till en ny dag! Så kan det gå, kan inte alltid ligga på topp som jag brukar säga :)

Idag har dagen i allafall varit superbra! Kan börja med att berätta en positiv sak som hände igår; jag klarade besiktningen utan någon anmärkning! WOHOOO! Med det sagt så lämnade jag ändå in den till en vän till familjen idag så att han kunde fixa lite småsaker som har gått sönder. Elhissarna och taket ville inte fungera, så nu är pärlan som ny igen! Eller ja, ska faktiskt lämna in den för lite rostskador här och där, men sen är den som ny! :) Kan man köra rally hela sommaren..

Yes, sen har jag och Esse varit och storhandlat på nya Coop nere på Landskronavägen. Jag råder er att INTE åka dit den närmsta veckan. Vänta tills denna öppningshysteri har lagt sig för vi fick köa i en timme! Haha. Helt galet vilka långa köer. Vi var där ändå tidigt för att vi skulle vara smarta och undvika köerna, men icke! En jäkla fin (men dyr) butik var det i alla fall!

Har varit ute med Geisha (Sabinas vovve) på en liten promenix medan solen var framme!

Dessutom har jag och Emma varit ute på Väla och shoppat lite. Var ute på jakt efter ett par nya sneekers, börjar bli lite varmt för stövlarna, men hittade inga! Ska ner på stan på måndag och leta som en tok! Däremot hittade jag två st. jättefina och speciella leggings inne på H&M! Visar sen eller imorgon.

Och nu har vi nyss ätit hemma i Ramlösa. Ja ni hör, konstigt att jag inte har hunnit uppdatera?! Näää...
Tänkte bara ta det lugnt resten av kvällen. Önskar er en trevlig kväll!

FLÄSKBERG

Det är precis vad jag är nu! Har tryckt i mig rödvinsfondue och därefter tobleronefondue.... höhö! Det roliga är att jag blev inte så mätt medan jag åt. Alla gav upp och sa att de inte fick ner mer, medan jag bara "eh va?" men efter, DAMN! Haha... Knappt att man kom hem. Så nu ska jag och fläsket lägga oss för jag är sjukt trött och jag ska dessutom till Ängelholm imorgonbitti. Ja, vad är det som lockar med Ängelholm? Inte mycket, ska besikta bilen. BLÖ!

Oasen

Jaha, då jobbar man extra idag! Gott med extra pengar, behövs alltid till sommaren...:) Vad för planer jag har får ni se! Ska jobba mellan 11-19 och sen beger jag mig direkt ner till oasen för en mysig middag med mina tjejkompisar! Det är Emma, Djulle, Sabina, Sofie och Carro! Jättelängesen Carro var med också ju, ska bli så mysigt! Och kan man göra annat än älska Oasen? Har ju jobbat där innan lite men det är ju inte därför det är så bra, nej nej, maten är bara sååååå god! Tobleronefoundue here I come :) Hörs senare ikväll! PUSS


Rihanna

Älskar Rihannas nya låtar! Hon har så grym och egen stil. Skulle verkligen vilja gå på hennes koncert! Tänk att åka till NY för semester och även se henne i Times square garden... Det hade varit något! :)

Denna är bäst just nu..



@ Ramlösa

Har precis vaknat upp hemma hos mamma och pappa. Har haft öppning idag med så jag somnade på soffan med Gucci i mitt knä, nice. Nu ska jag snart hem och laga potatismos med panerad fisk. YUMMIE. Vilket skitväder det är förresten!! Blir filmmys ikväll. Yej!

Fular mig med deras webcam. Ignorera att jag är sjukt sleten. Vilken bra kvalitet!





Hur normala på en skala?

Sorry för att jag bröt mitt "löfte" igår men uppdatering igårkväll, men som vanligt mina vänner så har jag en bra ursäkt; kommer hem och vardagsrummet är okkuperat med killar. Fick alltså inte en chans att låna datorn. Men nu får ni bilder från i lördags istället!

Jag och Sabina satt hemma hos mig och gjorde drinkar och snackade skit. Var meningen att vi skulle ut men vi hann inte så långt... och pallade inte för den delen heller :) Men det var jättemysig att bara stanna hemma istället.
Vi var helt störda i alla fall, som ni kan se på fotona..

PS. Det var helt UNDERBART att bada hemma hos mamma och pappa igår! Kände mig som en helt ny männiksa efter! Gud, en jacuzzi är ett måste när jag själv köper hus en vacker dag jag. Det bästa jag vet.. I'll be back.



Jag körde med en grym frilla! Värsta hypad, I KNOW, men jag gjorde den till min egen med en liten fläta på sidan :) Me like, kommer jag ha fler gånger. Trött på nedsläppt bara.

Geisha var också på besök, till Guccis förtjusning :)



FNYS!

Life is good!

Ska hoppa i ett varmt jacuzzibad nu här hemma hos mamma och pappa. De har nyss gjort om hela deras badrum. Så jäkla fräscht! Sämre kan man ha det ;D När jag kommer hem ska jag berätta om gårdagen...

P-A-R-T-Y

Tudeloo! Har varit på systemet med Sabina och Erik. Inhandlat explorer vodka, champagne och hallonjuice. Får vi se vad för gott vi kan hitta på för ikväll ska vi ut! JADÅ! Haha, blir säkert kul :) Får säga att jag inte var helt 100 på det imorse när man vaknade till detta gråa väder och kände sig allmänt off, men man taggar på 1 sek!

Efter systemet fikade jag och Esse här hemma. Hade köpt med mig hem lite kakor, mysigt! Nu har jag börjat diska och dammsuga, ska snart ta tag i sovrummet. Hej klädhög! Fattar inte.. hur mycket man än plockar bort så växer den till sig på en dag! Suck...

Vad ska man ha på sig idag då?!! En sak är i alla fall säker: Mina nya, fina smycken från Rock by Sweden ska med ut och dansa ikväll :)

Hörs senare!


Kolla vad fint mina liljor har slagt ut! Älskar att ha snitblommor hemma! Har alltid det. Brukar vanligtvis ha vita liljor (<3) men de var slut. Men denna färgen var väldigt fin också.

Har dammtorkat bordet och lagt fram några ELLE. Älskar deras omslag, det är en konst i sig!

Mitt nya armband.

HUUUUR FINT?!

Saturday yej!

Morsning korsning gråa lördag. WHY?! Varför är det så när man väl är ledig?!! Har banne mej inte varit ledig sedan förra onsdagen (räknar inte med i måndags då jag satt framför datorn 9-16.30) och när man väl är ledig så försvinner denna jäkla sol! :( Riktigt taskigt... man blir faktiskt lite deppig.

Igår var jag i alla fall nere på stan och fikade med söta Jessie :D Satt ute i solen med Gucci och snackade en massa. Var väldigt roligt att se henne igen :)

Sen på kvällen hade jag och Esse en liten kräftskiva :D Ja för bara oss två då. Käkade två paket kräftor och en påse räkor, yummie! :D Hade massa ostar och baguette till. Fy fasen så gott det var! Älskar kräftor!

Och senare gick vi på bio och såg Clash of the titans. Träffade Emma och Davor utanför, de skulle också se den. Och hör och häpna; ännu en gång hade Esse misslyckats med att beställa biobiljetter! Seriöst, andra gången. Det hade inte blivit slutfört men som tur var fanns det två platser kvar, två väldigt bra platser för den delen. Grrr, man för göra allt själv! Haha. Filmen var faktiskt jättebra! Älskar den typen av film... Avtion fantasy. Liknar Sagan om ringen och Mumien som fasen. Så gillar ni de filmerna ska ni se den :)


En vanlig dag på jobb!

Idag hoppade jag och Sabina i en hoppborg på jobb! Såååå jäkla kul! Var väl en 15 år sedan sist!


NY HEADER

Godmorgon babes! Vaknar upp till dena underbart vackra morgon och vad får man se?! Jo att min blogg har fått en ny header! Woohoooo! Hur fin på en skala? Kände att jag ville piffa upp den lite... Ha lite nya bilder/personer och så :) Tack så mycket Sanna för din hjälp, du är bäst!

Nu ska jag sätta på lite musik här hemma, göra ved mig, sen blir det en powerwalk med Sabina och vovvarna innan man beger sig till jobb! PUSS!

IT'S DONE

Ja då får klumpen i bröstet gärna försvinna nu, Tack! Har nyss, äntligen!, skickat in min ansökan. Tror nog att jag har haft världens otur med allt det här. Tänkte att jag skulle vara i hyffsad god tid ute och skulle ansöka i måndags (då jag satt framför datorn hela dagen och letade) sen får jag syn på att man ska söka via deras hemsida och ska bifoga betyg, vilket jag inte hade på datorn. Fick bege mig ner till navigatorcentrum igår för tredje gången, de scannade dem och skickade betygen till min mail. Yes tänkte jag. Begav mig hem till mamma och pappa då mitt cv är på deras dator. Datorn är extremt slö så jag hinner inte skicka iväg det förrän jag måste bege mig till jobb. Efter jobb skyndar jag mig till dem, fyller i allt och skickar. Då går det inte att skicka! Den bra tänker och sen försvinner de bifogade betygen. ÅH, suck och stööööön! Var inte datorn det var fel på heller för jag provade på deras bärbara med... Så nu har jag nyss får ringa till skolan fått det bekräftat att det är deras sida det är fel på, fått ansökan skickad till mitt mail,fyllt i det igen och skickat det. För att komma på att jag har skrivit en siffra fel i mitt mobilnr på mitt cv. HAHA! What a joke. Jaja, mitt nr. står rätt 2 ggr. på själva ansökan så det fixar ju sig.Lätt har det inte varit! Dessutom sa tjejen i växeln "Jag har tryckt ut ca 50 st ansökningar idag (kl. 10.30) ÖÖÖÖH, jaha good luck Chuck att jag kommer in! :( Får hoppas på det bästa! Men nu är den skickad så snälla Charlotte, känn dig lättad! IT'S DONE.

Nu ska jag ut i det fina vädret för en powerwalk med snäckan sen blir det jobb från 13-21.15, blö!


Vackra smycken

God middag sunshines! Har precis varit nere på navigatorcentrum och fått mina betyg scannade, så nu finns det inget som stoppar mig! Hehe. Ska hem till mamma och pappa snart då jag har cv på deras dator. Sen blir det bara att skicka iväg möget så har jag denna frustration bakom mig! YEY :D Tycker nästan att jag ska fira detta med något... Kanske med något av sakerna nedan? :)









WOW, älskar alla smyckena sjukt mycket! Så vackra! Speciellt halsbandet längst ner. Vilket statement halsband! Men det kostar 3000...

Miss you guys.


Vill ha vår/sommar nu!

Våren och sommaren är utan tvekan den bästa perioden på året! Allt föds till liv alla vaknar och kommer ut. Nu är nästan den bästa tiden för då vet man att man har allt framför sig, istället för bakom sig. Det bästa med sommaren är:


Sitta på balkongen och steka.

När alla träd precis har slagits ut och är sådär härligt limegröna.

All glass man äter, haha!


Dagen man inviger sina gladiatorskor för att sedan bo i dem resten av sommaren.

Alla sköna utgångar på sommaren. Sittandes ute i endast en tunika.

Alla blommor som slår ut.

Dricka cappucino i solen.

Besöka mitt underbara Kullaberg.

Käka pizza i Norra hamnen.

Fjanta sig med vänner.

Dricka vin och röka vattenpipa på balkongen på kvällarna <3


Äta på restaurang nere vid havet.

Busa med Gucci på stranden en ljummen sommarkväll.

Alla härliga middagar i trädgården hemma hos min familj.

Samt mysiga semestrar med älsklingen.

SPRING

Vad en powerwalk i det fina vädret kan göra för ens humör! Sjukt ljummet är det ute.. gick bara i en kofta, ja också byxor osv. Haha! Funderade på det jag har hittat och en liten uppenbarelse visade sig. Det är ju fasen detta jag ska göra! När jag tänker så innebär det allt som jag tycker om och som jag gör på min fritid! Underbart roligt! Nu ska vi bara se till att klara av att skicka in den jäkla ansökan, sen får det bära eller brista. Jag har i alla fall sökt! Och när jag väl har skickat in denna ansökan kan jag äntligen andas ut. Ni förästår inte vilken oerhörd press/ångest jag haft den senaste 1,5 månaden. Fara runt till navigatorcentrum och sitta som en idot och säga "tja, jag vet inte alls vilken utbildning jag vill gå. Det där låter intressant, vad innebär det?" och jag kan säga att jag inte har fått särskild bra hjälp. Hela tiden har de sagt att jag måste veta vad jag vill jobba med innan de kan hjälpa mig, men vad gör jag där då? Äh, mög. Nu vet jag i alla fall :) Får sätta klockan imorgon och gå ner till dem så ska någon på det där jäkla stället förklara för mig hur man söker till denna utbildningen. Så det så.

Redan nu har en klump i magen lösts upp, men inte helt. Inom några dagar är dne helt borta och då kan jag njuta av att det är vår och att sommaren och allt vad den har med sig är på intåg. Underbart.

Nu ska jag vara lite kreativ här hemma och storstäda, sen blir det dusch så att man är fräsch för ikväll för då ska jag och mina älsklingstjejer (Sabina, Djulle, Emma, Sofie) ner till Mezo för en kvällsfika! Har jag sagt att det är gött att våren är här? Blir att sitta ute ikväll med vattenpipa! ♥

Puss sålänge.
PS. Säger inte till vilken utbildning jag har sökt tills jag verkligen har sökt till den, haha!


PISS

Nu ska ni höra vad jag har gjort idag! Suttit framför datorn sedan 8.45! Utan paus förutom två st. smårundor med Gucci. Fy fan säger jag bara. Är helt jäkla slut! Denna jäkla framtid, hatar den. Nu har jag i alla fall till sist hittat något som låter lite roligt. Men tror ni att jag vet hur man söker då?! NÄ. Hur fasen får man sina betyg nerladdade? Är det meningen att man ska gå någonstans och scanna sina betyg eller finns det någon sida där man kan ladda ner dem? På studera.nu hittar man ju inte dem! Kvinnan på navigatorcentrum visste inte ens. Får lite panik faktiskt... Har skickat iväg ett dumt, jäkla mail till studera.nu där jag frågar hur man gör. Skratta ni men jag har aldrig gjort detta förr. Haha. Förhoppningsvis får jag svar innan torsdag. Måste ju ha dem på datorn! GAH.

Så deprimerande att ha suttit inne hela dagen med ångestladdade känslor samtidigt som solen har skinit hela jäkla dagen. Usch... nu ska jag ut på en powerwalk med Gucci så att jag har gjort något av denna dag. Riktigt down är jag tack vare detta möget.

Weekend break

Har haft en liten break från bloggen i helgen som ni kan se. Har varit alldeles för trött för att skriva. Idag var det den tredje dagen i rad som jag gick upp kvart i sex. Och nej, man vänjer sig inte. Det tar på krafterna.

Igår var jag i alla fall hundvakt till Sabinas hund Geisha efter jobb! Jag och Esse gick upp med dem till viskängen och lekte med dem, sen gick vi hem och satte upp vår nya, fina lampa. Som by the way inte har någon lampa. Haha, lite snopet. Ska köpa en sladd + lampa på IKEA och fixa. Rätt snålt att man inte får det när man betalar 1200 kr. Fint som fasen blev det i alla fall. Ska ta ett kort sen.

Efter det gjorde vi tacos och sen var det dags för Esse att gå till jobb och för mig att lämna Geisha och bege mig hem till mamma och pappa. Tog det bara lugnt.

Och idag har jag jobbat igen. Resten av tiden har jag tillbringat hos mamma och pappa... är här nu. Både jag och mamma somnade på soffan för en stund sedan. Så skönt, kanske man får ny energi så att man kan åka hem och röja sen? Hoppas.

Nu blir det fika!


Hittade denna gamla bilden från när jag och baby var på Beonce i fjol.

Ge mig sommar nu

Kan det inte bli sommar och 25+ så att jag kan skutta runt i dessa fina topparna?





Underbara, speciellt numero uno y dos som jag bara SKA ha.

Busy woman

Toodels! Då var det fredagskväll och helg igen! Galet värre. Har varit igång heeeela dagen. Först nu sätter jag mig ner. Jobbade ju 6.45 - 12.20, susade hem som en oljad blixt, ner till stan och Ghenna, fixade mitt hår, mötte upp Esse i stan kl. 15, köpte min älskade parfym (Tack skruf! :)), köpte vår vackra lampa, tog en fika ute i den sköna vårsolen, hem för att hämta snäckan, ut med snäckan, Sabina och Geisha. Satte oss uppe på viskängen och snackade skit i 1,5 timme! Sååå himla härligt att tagga ner. Fast att kl. var mellan 17-18.30 så var det helt vindstilla och solen värmde skönt i ansiktet. Underbart. Tänk i sommar när vi ska sitta där och grilla. Can't wait!

Nu har jag varit duktig och diskat och städat upp här hemma... ska ha lite hemmaspa i form av ansiktspeeling, mask och bus. Har en ny "gammeldags" film vid namn The duchess med Keira Knithley som jag ska se ikväll. Älskar henne i den typen utav filmer. Esse jobbar så det blir en tjejkväll för mig och min sötnos.

Hoppas att ni får en trevlig kväll! :)

Workoholic!

Hi, my name is Charlotte and I'm a workoholic! Haha näe inte riktigt, ska inte gnälla när man jobbar deltid :P Men imorgon ska jag faktiskt jobba extra lite. Skulle vara ledig men Nathalie är sjuk så jag tar öppningen i kassan för henne. Goa pengar, I need it. Ska ändå också bara jobba till 12.20 för sen ska jag..... till min kära Ghenna och fixa håret! HÄRLIGT. Finns det något bättre än att få håret fixat? Man känner sig så himla fräsch! Ska färga utväxten och klippa topparna.

Ska vara där 12.45 så det blir att köra dit direkt efter jobb, sen ska jag möta upp baby för en fika också ska vi köpa vår nya fina snäcklampa som vi ska ha i vardagsrummet. Den Emma har på bilden nedan. Men tror att vi ska ha den i en storlek mindre för annars kommer vi inte att se tvn när vi ligger på divanen.

Ajja, hörs imorgon eftermiddag. Nu blir det först dusch, sen kära Vampire diaries och sen bums i säng! Natti ♥


Här kommer en mysig låt som jag hörde på The voice idag när jag körde till jobbet. Sjöng med för fullt, fast jag inte kan danska. Haha. Älskar Medina. Sommarhit.

Ambitiös

Godmorgon! Är ni uppe? Känner mig sjukt ambitiös idag! Har varit ute med snäckan, varit iväg och handlat tvättmedel och kastat in första tvätten! Idag ska jag inte ligga på soffan och zappa mellan tv-kanalerna till 15, nä här ska det fixas och donas. Måste:

  • Tvätta
  • Spåna
  • Måla nytt nagellack
  • Powerwalka med Gucci och Esse

Nu blir det frukost, hörs senare!


Tjejkväll hos Emma

Kvällen hemma hos Emma var såå mysig! Först kom Sabina hit så satt vi ute på balkongen (!!) och snackade.
Begav oss sen ner till Emma på Ga där vi fick god wok till middag! Hon var så söt och hade köpt hem champagne! Så där satt jag, Emma Sabina, Djulle, Sofie och Monki och skålade i champagne en vanlig onsdag! Fler sådana dagar tack! Underbart. Och sjukt gott var det! Mums, Tack så mycket Emma!

Till efterrätt blev det Budapestlängd. Sen satt vi och kollade på Emmas videofilm från hennes bröllop! Roligt att se allt på video.

Är helt slut nu.. ska bara ta en dusch sen blir det bums i säng! Imorgon ska jag spinna vidare och även ta en powerwalk med snäckan. Börjar inte förrän 15 så jag har gott om tid! Godnatt.


Såhär fint har Emma det! Jag och Esse ska köpa en likadan lampa fast lite mindre nu i dagarna. Vi har en likadan soffa och i princip samma bord+matta. Samma smak, hehe.

Champagne med jordgubbar i.

Emma har värsta utsikten från köket. Det är kärnan man ser rakt fram.

Emmas goda wok!

Snäckan var med!


Detta spenderar jag mitt presentkort på!

Åh, älskade parfym som jag har sniffat på den senaste månaden. Nu blir du min, GRATIS!

Nu: Sabina är på väg hit, sen hem till Emma för middag/tjejkväll!

Sunshine!

Underbart väder vi har idag! Det ska utnyttjas till fullo då jag är ledig idag! :) Vill bara att alla träd/blommor ska slå ut så att man känner att det är vår på riktigt! Vill göra ved balkongen också...

Klockan 11.30 ska jag i alla fall träffa en vän för en liten promenix/fika på stan. Ska även ta reda på vad det ska bli av med mig. Det är inte lätt, men någonstans ska jag nog ta vägen :) Spännande och en jävla lättnad när valet är gjort. Har dessutom bokat in ett annat stressmoment, bilbesiktning. Haha, sånt skit som man bara skjuter på, men jag vill ogärna ha körförbud i år med så nu är tiden bokad... skönt!

Efter promenixen/fikan och mitt livs beslut ska jag och Esse storhandla. Wieee, not! Men det behövs. Är helt tomt i kylen. Och ikväll ska jag hem till Emma på middag och tittande på hennes bröllopsbilder! Har ju redan sett dem men jag kan se dem igen :) Sabina, Djulle, Sofie och Monika ska också dit så det blir en liten tjejkväll. Vi har denna onsdagen (varannan) för sånt då vi alla är lediga på kvällen. Om två veckor ska vi till Oasen och kränga!

Nä, man kanske ska inviga den nya skinnjackan idag?


Rena rama julafton!

Somnade till på soffan i en timme... aaaah, så härligt!Och man har ingen ångest över det då man har varit uppe och jobbat sedan halv sju och efter jobb varit ute på en stor runda med Gucci. Då är man värd det!

Gick en stor runda med Gucci i jordbodalen. Jätteskönt att komm aut även fast att man knappt pallar före. Har man bara kommit ut så inser man hur skönt det är! :)

Idag var det förresten värsta julafton för mig! :D Började med att Philip (leverantör) var och hälsde på på jobb och gav 4 st biobiljetter. Gav så att vi i förbutiken fick varsin. Bio är alltid nice! Sen sa han att jag säljer skitbra av LD och om jag fortsätter som jag gör så får jag en sak. Så tar han fram ett par Ray bans pilotglasögon! GAH! Skitsnygga! Blev helt till mig! Klart jag ska ha dem! Kom nu till City gross Ättekulla och köp LD! :) Har velat ha dessa solglasögona innan men är alldeles för snål.

Sen kom Andréas (annan leverantör) och gav mig ett nytt presentkort (som jag fått innan) på 500 kr! Finns en jäkla massa affärer man kan välja bland. Bla. Åhlens, Kicks, HM, waynes osv. Sååååå nice! :D Man tackar man tackar. Christmas för mig eller! Fanns en tävling där med där man kan vinna 10 000 :- men tvivlar på att jag får dem (går väl till företaget bla bla bla) så det var inte lika intresant! Men åååh, måste ha solglasögonen.

Nu har jag precis lagat mat! Det blir potatisgratäng, persiljesmör, kött och sparris... mums! När som helt kommer baby hem så då ska vi hugga in!


Mitt ALLT i jordbodalen.

Finns många pinnar i skogen. Det gillar snäckan.


Så grått och dystert. Skulle kunna tro att det är höst. När ska träden slå ut? Längtar.

Hur underbar????

När vi kom hem fick snäckan en ny pipleksak. Hon ÄLSKAR pipleksaker. Alltså ni kan inte förstå det förrän ni ser det. Men hon tar sönder pipen på max 20 sek. Tänkte att denna var så pass hård så att den skulle hålla. Så fel man kan ha... men tror det är rekordet. Varade nog i hela 20 minuter.

Snäckan in action.

Sådana kan jag vinna! :) Fatta hur grym jag kommer att vara i vår/sommar. Jatack!

Citat från i lördags

Sitter här i soffan och skrattar för mig själv. Kom och tänka på en sak som Sabina berättade för mig idag. Detta ska tydligen ha hänt när vi skulle betala entrén till Cardinal: Sabina har endast 120 kr, entrén kostar 150. Jag tar hennes hundralapp och ger tillbaka henne tjugan "Den kan du köpa något fint för!" och betalar resten.

HAHAHAHAHA, grandma! Kan se det framför mig.

Tack mami!

Igår var jag och Esse hemma på påskmiddag hos min familj! Så jäkla gött att få riktigt god mat serverad när man inte är på topp! Först hade vi förätt som bestod av ett gott bröd med ägg, olika sorters sillar och kaviar på. Efter det åt vi supergod rökad lax med potatis, romsås och stekta sparris.... mmmmmmmums! Och till efterätt blev det glasstårta! Rullade hem sen.

Dessutom provade jag ut kläder som jag ville ha från Indien. Blev två st. klänningar och en st. tunika. Skitfina! Kommer bli riktigt fint till en brunbränd kropp i sommar. Dessutom fick jag ett nytt fint överkast! Kommer att bli skitsnyggt när jag har gjort om sovrummet. Vill ha allt ljust! Insåg när jag stod där och såg alla fina saker att jag bannemej vill åka till Indien jag med och shoppa loss! Hur fina saker!? Och de är i princip gratis.

Nu ska jag kila iväg på bio... den börjar halv sju (börjar halv sju imorgonbitti så tog den tidiga tiden) och innan dess ska vi handla massa godis och lantchips! Lantchips är verkligen mitt nya beroende. Kan äta en hel påse själv utan problem två ggr i veckan.


Hur söt?

En jättefin längre klänning med et skitfint mönster.


Tjusig tunika. Mycket finare i verkligheten. Är mycket varmare i färgerna... Love it!

Vårt nya överkast! Är en broderad elefant i beiget/guldigt. Jättefint och så speciellt.

TACK MAMMA FÖR DE FINA SAKERNA! ♥


Bio med bästa killkompisen

Vilken seg måndag det har varit! Känns verkligen som en söndag... fast lite små skönt är det allt! Har jobbat från 8.30-15.30 och nu håller jag på att städa för fullt här hemma! Så himla härligt. Är inte direkt stökigt men jag måste bara städa och ha den här rena lukten här hemma. Störd? Jadå.

Har stått och skrattat över lördagens bravader med Sabina idag... vilken kväll alltså! Så bra!

När jag har städat färdigt ska jag på bio med min bästa killkompis! Vi ska se Flickan från ovan. Har tvingat med honom på den. Har velat se den jättelänge och väntat på att den ska komma ut. Hoppas inte jag blir besviken nu :) Kommer att sitta och lipa som en sill..

Måste visa ett jättefint överkast + kläder som jag fick av mamma från Indien. Har precis bäddat sängen och det blev sååå fint! Tar bilder och visar sen.


Rösta på mitt bidrag!

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Jag är med och tävlar på Nelly.se i deras bikini design tävling. Rösta på mig please! :)

Lyckad påskafton!

Hur mår ni idag? Jag tror att alvedonen har börjat verka så jag mår helt ok. Gårkvällen var sjukt lyckad!
Började med att jag gjorde ved mig här hemma (håret blev helt misslyckat som vanligt. Var jättefina lockar när jag tog ut papiljotterna men de överlevde inte den knappt 5 minuter promenaden till Sabina,, suck) Gick inom Andréa som hade fest och sa hej, sen vidare till Sabina. Sofie kom strax efter så gjorde vi en massa goda drinkar. Började med jordgubbar, vaniljessens, smirnoff och sprite. Blev sådär... :P Drinken efter var däremot sjukt god! Champagne med brämhults hallondryck! Mums, det kommer jag att dricka i vår/sommar. Sen blev det lite turkisk peppar shots och skitsnack.

Runt kvart i ett begav sig Sofie sig hem då hon skulle jobba idag, medan vi drog hem till Andréa. Alla gick ner till Wallmans där jag och Sabina mot vår vilja fick gå upp och sjunga främling på karaoke. Haha, fy... kommer säkert videobevis på det då Nikolas var söt (hmm) och filmade vårt lilla uppträdande. Kul var det i alla fall! Sen var det Andréa och Nikolas tur... haha, usch öronbedövande.

Efter att ha varit där till strax efter två gick vi till Cardinal. Äntligen fick Sabina se innerväggarna! Haha, massor med folk! Sjukt bra musik. No limit tex. ÄLSKAR ju gammal 90-talsmusik så jag blev galen. Begav oss hem vid 4.
Hade så ont av mina nya älsklingar från Topshop att jag gick barfota (med strumpbyxor) hem.

Riktigt roligt var det, får vi göra om snart igen! :)


Sabina målar naglarna.

Mmmm jordgubbar.

Sofie :)

Mmmm lakrits! Hur fin är Sabinas klänning egentligen? SKITFIN. Har en rosett i midjan.

Älskar min klänning som kommer från Mango. Jättebekväm och skönt att man inte visar armarna. Döfult hår däremot.


Inne på Wallmans


Inne på Cardinal svängde det :)


Love ♥


Har sparat det bästa till sist, nämligen ett klipp när Andréa och Nikolas sjunger. NJUT!

P A R T Y

Nu ska jag bara slänga ner sista biten pizza, släppa ut papiljotterna, kleta på lite smink och sen bege mig till Sabina! Sofie kommer också så ska vi ha en supermysig kväll med jordgubbs daquiri! Har handlat en massa! Brämhults hallon dryck, jordgubbar, vanilj essens, vodka, sprite. Det blir nog dögott! Ha en trevlig kväll!

Dessa låtarna ska jag dasna till ikväll



Har ni fått några påskägg?

Det har jag! 2 st + en chokladkanin och hundra kronor :D Man blir nog aldrig för gammal för påskägg eller vad säger ni?!


Äventyr på påskafton!

God morgon höll jag på att säga.... har precis vaknat efter 1,5 timmes vad som skulle bli powernap :P Ååååh, helt underbat skönt. Man blir sådär härligt förvirrad när man vaknar. Vart är jag? Vilken dag är det? Vad har jag gjort? Några sekunders härlig förvirring...
Idag har jag och Sabina varit på äventyr minsann! Blev en tripp till Lund och Malmö... och vad har de två städerna? Jo, Nova lund och Entré ;D Haha. Andra gången på en vecka för mig... i alla fall Entré. Men Sabina skulle ha följt med senast men var sjuk så jag "ställde upp" och följde med idag igen, haha. Hittade ett par skyhigh shoes som jag har spanat in länge på Topshop, som var för halva priset nu! Hallå, är det ren lycka eller? När man har varit för snål innan men alltid varit framme och fingrat/provat dem.. och helt plötsligt är de på halva priset, sista paret är en strl. 39. DESTINY HELLO! Haha. Sen köpte jag faktiskt en riktigt fräsig, ljus skinnjacka :D Har letat ett tag efter en ljus men inte hittat någon och såklart skulle Topshop ha den. Underbar. Kan tycka att jag ser lite biffig ut i den och precis som att jag ska ut på mc:n, men vafasen det är grymt. Och en vacker dag blir det ju så med ;) Sjukt skön är den dessutom. Ordentligt fodrad så att man inte fryser i det skandinaviska klimatet.

Sabina hittade även ett par jättefina skor på rea, en skitsnygg klänning inne på Mango. Fast egnetligen ska jag ha lite cred för den, jag fann den. Provade den och blev helt förälskad! SÅ JÄKLA SNYGG. Hade dock lite ångest då jag handlade en del där senast. En hel del klänningar som ni ser nedan. Sen sa Sabina att jag får låna den när jag vill så då släppte jag mitt hårt knutna grepp om den och gav den till henne. Den ska hon ha ikväll, kommer bli skitsnyggt!

Mja, sen köpte vi lite smycken i favvosmyckesbutiken... Alltså ni måste gå dit om ni är på Entré. Vid första anblicken kan det se ut som mycket skräp där inne, men letar man lite hittar man riktiga guldkorn! Hur mycket fint som helst.

Ikväll kommer blir så bra, känner det på mig! <3


Min nya fina mc jacka!

Älskar detaljerna. Samtidigt är den inte för mycket.

Say hello to THE shoes.

Man ser det inte här men det är små mini, platta nitar längst med de svart kanterna.

Nytt nagellack + ny ring. ÄLSKAR verkligen ringen. Norpade den DIREKT. Matt silver, drake, omfamnar fingret. Så bra! Gillar som sagt "hårt" (ringen) till "mesigt" (nagellacket)


Coolt halsband.

Nytt från Malmö

Här kommer lite bilder utav det mesta som jag köpte i Malmö i fredags. Var så stressad i förmiddags att jag glömde att fota legginsen + jackan, men det får vi ha tillgodo. Är hos mamma och pappa och ska sova här. Nu ska jag ta igen 3 st avsnitt av Vampire diaries! Love.


Superfin blommig klänning i blått. Är gjord av siden. Kommer att användas flitigt i sommar :)

Denna klänningen hängde i stället med saker som skulle ut från provrummen. Norpade den direkt. Skitfin på med gullig underkjol med spetskant.

Figursydd klänning med spetsarmar.

Cool oversize t-shirt.

Allt ovan (+leggins) köpte jag på Mango. Älskar deras kläder som de har ute nu.


Snoddar, ringar och ett halsband från favvosmyckesbutiken Bijou Brigitte.

Utelåst

Ja, så kan det gå när ens pojkvän inte berättar att de bytat portkod from. idag! FNYS. Vaknade upp, drog på mig softekläderna och gick ner med snäckan... sen står man där som en idiot och trycker koden 20 ggr! Inga nycklar, ingen mobil. Mitt skabbiga jag fick efter att i en kvart stått utanför och hoppats på att någon granne skulle komma, ge upp och släpa mig bort till Sabina. Tänkte ställa mig och kasta småstenar på hennes ruta, men lite tur ska man allt ha så det kommer en granne till henne och öppnar. Lite förvånad blev hon allt när jag och snäckan stod där i trappen :D Haha... Efter mycket ringande runt fick jag den nya koden, halleluja! Vilka morgonäventyr, och det är ju den 1:a april! HA HA . Nä, nu ska jag knäppa några snabba bilder på de nyköpta kläderna så lägger jag upp dem ikväll istället. Have patience.


RSS 2.0