Signing out!

Då pyser jag till hjärtat och värmen! Ha det bäst här hemma, hörs om en vecka :)


Haha känner att bilden blev sådär, men pallar inte hålla på... Inviger min nya klänning från Solo som man inte ser så mycket av. Het är den iaf, believe me! Måste resa i stil :P HAHA, lökigt.


SEMESTER!!!

AAAAAAAAH! Fatta jag har semester i 1 månad nu! Helt jäkla otroligt :D Skönt som fasen. Och imorgon åker jag, kan inte fatta det. Är så glad :D


Aahhahhahha

Hittade klipp på youtube från Emmas möhippa som vi hade i augusti. Så sjukt kul hade vi :)


Summer sale at Net-a-porter

Då var det dags för sommarrea på Net-a-porter och jag skulle kunna köpa en helt ny garderob frånd en hemsidan. Sjukt fina saker. Det mesta är dock slut i min storlek. Bikinisarna är to die for... jag har ju en crush på bikinis.

Allt ni ser ligger runt 30-85 US dollar vilket oftast är 70% rabatt. Ta den svarta silkesklänningen från Marni, den kostar 85 dollar och har kostat 285.... det kallar jag rea. Riktigt fin är den.












Hur fina?!

Detta var bannemej nog de finaste sneakers jag har sett.... Tänk till svinbruna men och jeanshorts... ME WANT!


2 days left...

Hej! Nu är det inte många dagar kvar.... hehe ett jävla tjat jag vet men jag längtar ju SÅÅ!

Är hemma och tvättar. Har en hel del från mamsen och papsen, sen har jag bäddat rent i sängen, dammsugit, städat toaletten, tvättat golven och lite smått och gott :) Ska ju ha en inneboende här nu när man är borta... haha, alltid Jasse.

Det är nu man inser hur bra man har haft det hos mamma och pappa.. Man har verkligen blivit pampered. Palla diska för hand? Haha... Sen en annan sak.... tvättmedlet tog slut...och jag glömde såklart att handla nytt på konsum när jag var där och köpte lite mat... hade en påse med flytande tvättmedel som man ska lägga i en boll, meh en sådan har ju inte jag så jag hällde bara i det över kläderna... haha det går väl lika bra? Vad är bollens funktion egentligen? Ajja, rent blir det säkert... Var bara en tvätt jag behövde göra så med.

Nä får väl ta och lägga fram lite saker som man ska ha med sig... Känner mig lite stressad faktiskt. Jobbar  till stängning nu tisdag och onsdag och imorgon ska jag ner till stan med Emma... Ska ta en fika :) Var sjukt längesen man var i stan känns det som. Vet ni vad??? Jag har bara gjort av med 2500 kr sen den 2:e. Alltså 3 veckor! Är sjuuukt stolt! Har lite abstinens nu känner jag... Ska även köpa tåg/båtbiljett t/r så att man har det gjort annars går jag och nojjar över att biljettluckan kommer att vara stängd när jag kommer på torsdagmorgon. Nä, lika bra att ha dte gjort! Jao, sen på onsdag innan ett har jag tid för packning... så det känns lite tight, men det gillar vi! Då går tiden fort :)

Hahahhahaha, måste bara säga en sak som Emma sa idag på jobb. Bara jag tänker på det så skrattar jag. Det var en kund som lämnade tillbaks ett tikskydd (ni vet skydd till hundar när de har löper (mens). Emma fattade inte vad det var så jag förklarade... då kommer hon med den smarta kommentaren: "Har de tamponger också??!" Helt seriös.... hahaha jag DOG! Hon är för rolig :) Du passar i din nya hårfärg ;) Oh, på tal om det så påminde jag mig själv nu att jag ska boka tid hos Ghenna imorgon när jag är i stan. Har blivit alldeles för ljushårig, I don't like it at all!

TOOOOOODLES

OK

Helt ok väder när man kommer ner också... Hoppas att det håller i sig :) Landar i 35 grader sol.


Räknar ner..

Ja nu är det inte många dagar kvar till tre saker; Esse, Montenegro, SEMESTER! 5 dagar för att vara exakt och jag kan inte minnas senast jag längtade efter något så mycket. Ska sanningen fram så är jag sjukt uttråkad. Dagarna går ut på en sak; jobb. Och när man väl har lite tid över, som igår, är de jag umgås mest med (Esse & Sabina) bortresta, resten jobbar eller är sjuka. Mmmm, skitkul. Fruktansvärt uttråkad är man. Tänker på sen när man kommer hem från Montenegro. Då börjar Esse och Sabina jobba... jaha. Jag har ju andra vänner, haha var inte rädda.. men det är personer som man ska bestämma med i 2 veckor i förväg. Inte direkt spontana människor som i "hej ska vi ut och ta en fika, ses om 10 min?" eller "Äeee, vafan, ska vi dra till Malmö/Köpenhamn en runda?". Hade varit roligt och åka på en till resa under semestern.... typ London, Paris, Barcelona, Madrid under 4 dagar.

Jahapp... nu ska jag sluta deppa och ta tag i kragen... Skönt att man jobbar ändå, då går tiden fort :) läääängtar!!!


Saknad

Saknad

Saknad.

Jobbet kallar

Blöööö. I want my vacation NOW! Sooooon...


Ajja, litta färg har man fått :)

Nästa gång man är ledig befinner man sig i Montenegro!

Ja mina vänner, nästa gång jag är ledig har jag.....SEMESTER!!!! Och befinner mig i Montenegro med min baby för den delen. Inte fy skam, inte fy skam. Ska alltså jobba en hel vecka i streck, igen. Jobbar extra både imorgon och på måndag. Känner att jag kommer få en skaplig lön sen... mehe. Men tidem går också sjukt fort dit när jag jobbar hela tiden. Kan inte tro att Esse har varit borta i 2 veckor... 2 veckor!?? Det känns som 4 dagar.

Bor hemma hos mamma och pappa nu... alldeles för tråkigt att sitta hemma och uggla. Är ändå hemma då och då och kollar till boet och vattnar blommorna.

Igår var jag, Sofie och Monika på stranden! Så himla härligt! Jag har sån tur när jag e ledig. Som i förrgår var det ju regn och åska, sen igår var det strålande sol och varmt som sjutton! Me like! Badade, dök och hade mig. Tror jag var en delfin i mitt förra liv.... Låg på magen och solade ryggen för en gångs skull. Solar alltid framsidan, det är ju roligast right? Men shit vilken färg jag fick på baksidan! Så nu har det jämnat ut sig lite...hehe.

Känner mig lite rastlös nu när det är mulet ute... börjar inte förrän 15. Tror jag ska ta en stoooor promenad i vackra Brunnsparken med hundarna, sen blir det sista avsnittet EVER(!!!!) av The Hills & The city!! :(:(:( ÅH, tråkigt!

Ha det!


Här ligger man om en vecka...

Bilder från den gångna veckan














SPANIEN!

Hola! I'm still alive! Har bara tagit ett litet break de senaste dagarna... Jobbat som ett svin ju, sen är min moster och hennes man här och hälsar på! Heeeela helgen har vi legat och gottat oss på stranden och på kvällarna ätit köpemat! Så jäääkla gött! Kan inte klaga, vilken ledig helg man har haft! Perfekt väder.
Nu ska vi kolla på VM finalen på vår storbild... Hoppas Spanien vinner!!!



Onsdag

Godmorgon! Börjar känna mig rätt så sleten... har jobbat många dagar i rad och idga är det min tredje stängning i rad... har tre dagar kvar innan jag är ledig i helgen, Puh.. spurta. Men i helgen då jäklar! Ska vara 26 grader sol :D Då blir det playan hela helgen :D

Idag var det en vecka sedan Esse åkte... gud vad tiden går fort! Bara två veckor tills jag åker ner till honom.

Nu ska jag till fågelparken med mamma, moster och hennes man och efter det blir det jobb! Ha en bra dag.


HAHAHA

Hahaha jag dör alltså vilka sköna snubbar! Spana in dessa israelska soldaterna som dansar loss på Gaza mitt under böneutropet!

GOT-TO-HAVE!

Snyggaste skorna jag sett på länge! De ska sitta på mina fötter i sommar!



ART

Åh, längtar tills på fredag... ♥ Hur vackra är inte dessa bilderna? Älskar framförallt de svart/vita.










Årets första dopp!

Godkväll! Haft en bra helg?? Själv ska man absolut inte klaga! Var som sagt och grillade med Bechir igår.. så gott var det! Sen kollade vi på New moon hehe. Han vill se 3:an på bio med mig med hade inte sett 2:an så vi kollade på den... till det käkade vi marängsviss! En riktig glidardag med andra ord!

Idag efter jobb stack jag ner till stranden där mamma väntade. Var sjukt kvavt och varmt ute även om det var molnigt... Tog årets första dopp :) Sjukt stolt! Efter det åkte vi hem till dem också somnade jag på soffan. När man vaknade stod det lax, nypotatis och romsås på bordet och mamma hade tvättat min bil... haha vadå lyx?! Så hade man kunnat ha det var dag.

Åkte sen hem, bytte om och gick ner till mezo med Gucci där Monika och Sofie satt och åt... kl. 22 kom Sabina och joinade oss efter stängning så satt vi där ett bra tag. Sen gick jag och Sabina runt och letade efter en öppen pizzeria, vilket vi misslyckades med så det fick bli max :) Sa nyss hejdå till henne :( ÅH! Hon drar till storå imorgon... fy! Alla lämnar mig, haha! Nä... har ju några godingar kvar men skulle påstå att jag spenderar 75% av min lediga tid med Sabina och Esse.. och båda är nu borta. Jahapp... Men imorgon kommer moster från dalarna med hennes nya man, ska bli superkul! :) Också börjar Jessie på tisdag! WIIIIIIIIEEEEE!

Godnatt vänner.

Fredagen i bilder

Hade en supermysig fredagskväll! Blev att vi satte oss nere på Pålsjö krog nere vid vattnet...Andréa, Madde och Nikolas åt mat medan jag och Sabina bara beställde in dessert :) MUMS! Hade ätit lax tidigare så vart inte så värst hungrig. Så mysigt att sitta där nere... man måste ta vara på sina lediga kvällar!

Idag efter jobb har jag kört ner till gröningen där jag har legat hela eftermiddagen och solat med Bechir. Nu har jag precis duschat så snart kommer han hit också ska vi ut och grilla. Blir en film efter det... skönt. Drack lite igår, inte mycket men var hemma vid 1 så jag var ganska sleten när jag gick upp halv sex imorse... Skönt att ha en slappedag idag då :) Men nösta helg då jääävlar! Haha




Trevlig fredagskväll!

 Nu pyser jag ut med Sabina, Andréa och Nikolas för lite goda drinkar! Ha en kanonfin kväll!

Love this song...

KAP!

Godmorgon! Tog en sovmorgon idag.. kände mig sjukt sleten av någon anledning? Tänkte bege mig till stranden om bara molnen vill skingra sig. Men det ska dem göra... så då blir det råå med mamsen.

Tänkte visa några saker av det jag köpte häromdagen på väla.


Klänning från Solo. Den gör sig verkligen inte på bild. Ni ska bara se den på! Wawawoooooom! Riktigt fin. Flygig och härlig. Nästa utgång åker den på! Ut någon?

Underbar blus/klänning i siden från H&M. Riktigt fin till brännan. Ska nog ha på den ikväll..

ÅRETS STÖRSTA KAP!! Ni fattar inte hur glad jag blev när jag hittade dessa!! Köpte hela bikinisetet förra året... sen tvättade någon (hmmm) trosorna med svarta underkläder så trosan blev helt grå... vilket inte alls var snyggt eller matchade toppen. Letade efter nya trosor på hm i stan och väla, slut... behöll ändå toppen och har kört den till svarta trosor då jag verkligen älskar den... men gillar inte delade bikinisar. När vi gick på väla i onsdags bara hänger dessa i reastället för bikinis! Trodde inte mina ögon! De måste ha rotat fram dem från lagret.. Så jäkla glad blev jag! 30 kr! Hahaha... nu kan jag köra hela setet igen :)

Nä, mina vänner.. nu ska jag bege mig mot playan. Vet ni vilken bok jag tar med mig?? Ljudet av ditt hjärta. Äntligen kan jag fortsätta i Twilight serien! Ska alltså läsa den tredje boken som jag såg på bio i onsdags! LOVE

RIP The city

Läste nyss att The city ska läggas ner... BUUUUHUUU! Usch! Vet redan att The hills ska lägga ner och var ledsen över det men tänkte ändå att The city fortfarande finns, men nu ska alltså de också lägga av! Så jävla tråkigt!! Mina två favoritserier... Skit! Detta var icke kul!




Kommer att sakna dem!

Eclipse

Alltså jag tror jag dör lite.... Jag DÖR! Så sjuuukt bra Eclipse var! Åh, finaste filmen ever! Tycker mycket mer om den än New moon. Kanske inte så konstigt då Edward var borta halva den filmen, men denn var bättre på så många andra sett också. Väldigt rolig (skrattade typ 10 ggr), romantisk, action, fights mellan Edward & Jacob. Ja den hade allt! Ska verkligen se den igen! När jag och Esse kommer hem från Montenegro ska vi verkligen se den.... Åh, nu ska man vänta till hösten 2011 för nästa film!!!!

Rekommenderar verkligen den! Älskar de scenerna när Edward slogs med Jacob över Bella. Så beskyddande. Och när Bella hela tiden slits mellan Jacob och Edward (HALLÅ, som om det är ett svårt val!??)  Och när de ska sätta datumet för deras bröllop.... Den 13:e augusti... MIN födelsedag! Hahahha. Det gillade jag, bra valt ;)













RSS 2.0