Blair and Chuck, Chuck and Blair.

Har hittat en massa låtklipp om Blair och Chuck. De är mina absoluta favoriter i Gossip girl! Älskar deras sjukt komplicerade kärlek! Riktigt komplicerad men äkta! Ni som inte följer Gossip girl har verkligen missat något!


Och till sist min ABSOLUTA favoritscen från Gossip girl of all times. Satt fan och grina hät.. haha vilken TÖNT jag är. I admit. Fungerar inte att klippa in klippet här så ni får trycka på länken omni vill se det.

http://www.youtube.com/watch?v=4sWTBMoyr4I

Äre fest så äre

Vill tacka Emma och Davor för en rolig fest igår! :D Hade jätteroligt och åt/drack en massa gott! Det var jag, Sabina, Emma, Davor, Danijela, Danijelas man, Ivo och några till som jag inte kommer ihåg namnen på.. är dålig på namn.

Efter deras fest var jag och Sabina sugna på att dra ut, men Sabina trivdes inte i hennes kläder så vi gick hem till henne för att byta om. Väl där hade Erik (Sabinas kille) fest med några andra så vi fastnade där. Haha. Drack martina och snackade. Var faktiskt jätteroligt fast att man inte gick ut. Ofta lägger man kvällarna då man inte går ut i den "misslyckade utekvällen"-filen men denna hörde till de roliga! Var rättt skönt att inte gå ut faktiskt.

Gick hem vid 2...Var duktig och tog bort att smink nogrannt oh la mig vid halv 3 för att sedan vakna 9.20 eller 10.20 som det numera är men jag räknar det som 9.20 efter timmarna jag har sovit. Känner mig utvilad och fräsch, härligt när det är så efter en utekväll! Är rätt hurtig idag... ska försöka dra med mig föräldrarna till stranden eller skogen med hundarna! Har precis ätit en burk med vita bönor i tomatsås..... hahaha, finns det något godare`??

Här kommer bilder från igår.. Vissa är rätt suddiga. Jävla skitkamera, ska köpa ny. Och förresten, jag har näst intill blivit svarthårig. Kom på att jag glömt berätta det. Jaja... skulle färga det chokladbrunt men blev liiiite mörkare. Haha, har det väl ett tag tills jag tröttnar. 

/>



Det gäller att bjuda på sig själv....







Bjuder på detta stela leende à la Andreas Carlsson

HAAAAAAAAAHAHA, vad FET jag ser ut här! Konstigt..







Sabina gjorde en superfin fläta på mig. Kände mig som Pocahontas.

JAY SKA VINNA IDOL

Godmorgon underbara lördag :D Fler som såg Jay spöa skiten ur resten av idolgänget igår?? Han är ju bara så bra, katastrof om inte han vinner. Och förresten, såg ni EMD's uppträdande? ÅH, vad bra de hade gjort om "What is love". Ja, jag står banne mej för det! Kanske inte en grupp som jag normalt lyssnar på men de har en enorm talang insåg jag igår. Jättemysig låt.

Nu ska jag göra ved mig sen ska jag och Binis ner i stan. Ska handla lite skumpa till ikväll, lite smink och ska leta efter ett hippieband på glitter! PUSS


Nu blir det fredagsmyyyyys

Har gjort om i min myshörna lite. Kan ni gissa vad temat går i? VITT! Haha, gör om hela lägenheten i vitt. Just love it!

Nu ska jag och babe äta  tacopaj, kolla på idol och mysa. Så skönt ska det bli:D Ha en trevlig kväll.


Skitsuddig bild sg jag nu... Ska bara byta ut lampan till en söt som jag har hittat så är allt klart.

Älskar de vita blommorna till höger som jag köpte idag. Hur mysiga ser inte de t? Som tre st. fluffiga bollar.

I got it from my mama

Hur fin är inte mamma på detta kortet från i tisdags när hon fyllde år? Oooh :D Haha.


Våra halloweendräkter har kommit!!! :D

Idag plingade det på dörren och utanför stod det en budkille med ett STORT paket från USA. VÅRA MASKERADKLÄDER! .D ååååh vad kul! Fatta hur sjukt snabb leverans det var! Beställde det i måndags och det kom idag! 2 dagar efter ändå från USA. Jag menar, beställde från Bellme som ligger i Sverige och där var det en veckas leveranstid! Vad har dem för sig liksom? Skitkul är det :D Har precis provat min outfit och den är sååååå fin!! Blev ingen utav dem jag har visat här innan... Nyfikna ni blir nu va? ;) Haha, ni får vänta till halloween!

Sabina kommer hit imorgon innan jobb så ska hon prova och hämta hennes dräkt! Längtar tills halloween!

I alla fall, kan varmt rekommendera buycostumes.com om ni ska beställa dräkter. Hur mycket som helst att välja mellan och som sagt, väldigt snabb leverans!


En återblick i det förflutna

Här sitter jag i mjukisbrallor och med en ansiktsmask på när jag börjar kl. 13. Ja som det kan gå.. men jag sa faktiskt att jag skulle berätta om helgen och jag sviker er inte två ggr! Haha. Det blir en lite snabbare version bara.. fast jag tror inte den skulle bli sådär jättelång ändå!

I fredags var ju jag och Sofie hemma hos Sabina som hade fredagsmys-bjudning. Hon hade köpt ostbricka och chips med dippa. MUMS! Kollade på Idol (Jay var bäst som vanligt) och därefter Skönheten och Odjuret. Ååå så fiiin! Var verkligen en jättemysig fredag. Precis så en fredag ska vara och det tackar vi Sabina för!

I lördags jobbade jag, sen på kvällen fikade jag med Sanna och en kompis från the past; Jakob! Har inte snackat med killen på ca 4-5 år så det var jätteroligt att han hörde av sig! Pratade en massa gamla minnen och kom in på en annan gammal gemensam vän; Hanna. Han hade hennes nr så jag slängde iväg ett sms. Fick inget svar så vi tänkte att det säkert var ett gammalt nr då han inte pratat med henne på några år... men i söndags fick jag minsann ett sms tillbaks! :D Roligt! Så man kan säga att helgen har varit en liten återblick i det förflutna! Deja vu! Mycket konstigt, men kul :)

Det var det, nu ska jag kladda på smink sen dra till jobb. PUSS


Hanna i mitten :) 10 år gammalt foto från Elineberg ♥

Morgon mys

Godmorgon! Har nyss varit ute med den lille och håller på att göra té... för nu är det Gossip girl-time! Gah, har inte sett det på 2 veckor nu pga det var något uppehåll förra tisdagen? Fanns inget nytt avsnitt ute iaf. Var helt förkrossad.. haha hade köpt hem gotte efter jobb och la mig tillrätta i soffan.. går in på sidan och ser till min STORA förfäran att det inte finns något avsnitt. Haha! Lite snopet! Så nu ska jag verkligen gosa till det :D ÄLSKAR den serien.

Sen när jag fått min dos ska jag berätta om helgen. I knoooow jag skulle berättat om den häromdagen men så kan det gå.


Födelsekalas!

Nu sticker jag, Esse och Gucci iväg och firar mamma. Kolla vilket fint papper jag har slagit in paketet i! Var bara tvungen att visa det... Ja jag har då aaaaldrig sett ett finare papper! Haha man lär sig att uppskatta sådant när man blir äldre ;) Har köpt 10 m långa rosor också :) Eller ja kanske överdrev lite men lång och stora är dem! Bara det bästa!


Grattis mami!

Ja idag är ingeeeen vanlig dag för det är mamis födelsedag,hurra hurra hurra! :D
Ska snart bege mig hem till mamma och pappa för att ge presenter sen åker vi allihop ner till en malayisiansk(?) restaurang. Ska bli spännande :D


Off I go

Nu ska jag släpa mitt sletna jag från mamma och pappa (där jag har ätit i lass hela eftermiddagen) för att bege mig till Andréa och fixa två naglar som jag lyckats dra av. Är ju inte aaaalls van vid att ha naglar, men tycker att längden är helt perfekt! Vet redan hur jag ska göra dem nästa gång! När jag kommer hem ska jag berätta om min roliga helg :)

Här är jag sliiiiiten. Men det är rätt härligt att ha sådär ruffsigt trollhår och skita i allt vad smink heter.



En kass bild på mina naglar. Kom på att jag har glömt att visa dem för er. Ska göra det imorgon när det är ljust :) Haha vad långa mina fingrar ser ut...

Nu blir det fredagsmyyyyyys!

Nu mina vänner blir det myyyyyyyskväll! Ska hem till Sabina där Sofie också är så ska vi se idol och därefter Skönheten och Odjuret! Åh, vad kul det ska bli att se den :D Har inte sett den filmen sen när jag var ca 8 år... Mys, sen blir det massa godis och skitsnack därtill!



I am not a robot!

Godmorgon underbara lediga fredag! :) Har nyss vaknat till här i soffan framför Vampire diaries (<33) och en kopp chai. Ska trotsa stormen och gå en långrunda med Gucci annars blir man helt slö här i soffan. Haha, tvingar mig själv upp. Får se om vi blåser iväg!

Ska gå och sjunga på dessa låtarna när jag promenerar :)


Oprah

Herregud, tänk om man suttit i publiken! Eller... tänk om man varit där dagen före då ämnet var exempelvis "mord". Hahahahahah, surt!


Mamie Van Doren

Okej, är ni redo för att höra kvinnans ålder?! Hon heter Mamie Van Doren och är en b-filmskådespelerska i Usa. Hon föddes........... 6 februari 1931!!!!!!!!!! Hon fyller alltså 80 år den 6 februari! Helt jäkla sjukt! När jag såg bilden på henne tippade jag på ca 50 år. När man tänker på 80 år ser man en skrynklig liten gumma framför sig... Jag menar KOLLA på hennes ben! Helt sjukt vad plastikoperationer kan göra! Skulle då själv aldrig vilja se ut så när jag är 80... mysigt att vara en skryklig gammal tant, detta är ju bara skrämmande..

Så pappa, du var närmst! :D

Gissa åldern!!!

Okej, vi har en tävling. Vem kan gissa hur gammal kvinnan på bilderna är? Kom an, gissa på!



Eyebrows

Jag tycker att ögonbryn är sjukt viktiga! Tror nog att det är viktigast i ansiktet. Ögonbryn och fin hy. Har naturligt väldigt tjocka ögonbryn vilket jag inte alltid har gillat. Alla har sin fjortisperiod, även jag då jag noppade och rakade sönder mina ögonbryn. Fy fasen vad fult det var! Jag hade ju ingen susning om vad jag gjorde så de var inte alls jämna ens.. Såg för jävligt ut. Men nu ÄLSKAR jag mina ögonbryn. Finns inget finare än tjocka men ändå fixade ögonbryn. Det finns ju en gräns, och man vill ha två, inte ett.

På tal om ögonbryn var jag hemma hos mamma och pappa igår och hade med mig mitt "ögonbrynskit". Färgade, noppade och fyllde i mammas ögonbryn. De blev riiiktigt fina om jag får säga det själv. Det förändrar verkligen ens utseende :)

Tjejer med ögonbryn (OCH HELA DERAS UTSEENDEN) att dö för.




Bilder från i fredags






Hahaha världens coolaste Amanda aka Cedrik. Jag sa "Åh, nu blir det foto, pose!" också posade hon :D Hahaha.







Shop til' you drop

Hello babes! Nu ska jag bara fixa mig sen drar jag och Binis till Väla. Längesen man var där! Ska kika in på Rydbergs ur och se om de har min armani klocka... Haha, MIN! Har redan köpt den visst :P

När jag kommer hem ska jag lägga upp bilder från i fredags när vi "firade" Mattias födelsedag. PUSS


On my wishlist

Oh vill verkligen ha en ny klocka! Har ingen! Eller jo jag har en billig från City gross som fortfarande ligger i min låda. Den är faktiskt jättefin.. en stor i herrmodell. Anledningen till att jag inte använder den är för att den är för stor och jag får aldrig tummen ur att gå ner och ta in den. Men, även fast jag har den och gillar den vill jag ha en lite dyrare och "finare". Ni förstår nog vad jag menar. Min absoluta drömklocka är en smal, silverfärgad armani med ljusrosa urtavla. Gud... så classy, så vacker. Inget trendigt skit som sedan blir "oinne" utan en klassisk skönhet :) Gillar inte en massa stenar och bling bling, tycker det ser billigt ut. Får se när jag unnar mig en armani... är väldigt sugen på en.

Till ska man ha en massa armband. Skitsnyggt.. och fixade naglar! Grejen är bara den att man ska komma ihåg att ta på sig klockan och armbanden på morgonen för jag sover då inte med allt krimskrams.





underbara söndag

Vilken underbar söndag jag har haft, och en väldigt produktiv sådan :) Tränade imorse med Sabina, sen blev det skogen med vovvarna. Tränade sök och apport. Alltid lika skönt att komma ut i skogen. Sen åkte jag hem till mamsen och papsen för en fika. Mums, köpte med mig Ekströms frysta hallon/blåbärspaj och vaniljvisp. Det satt där det skulle :D Kl. 16 åkte jag hem till Andréa för att få naglarna fixade! Superfina blev dem. Lila tippar och blommor på. Tar en bild och visar imorgon. Nu blir det duschen och en omgång med bus så att man ser levande ut :)

Här kommer bilder från skogen. Kom ihåg att ta med kameran för en gångs skull!







Separated

Det sägs att Christina guilera och hennes man har separerat och att hon har gjort denna låten om det hela. Synd, trodde att de alltid skulle hålla ihop. När man såg dem ihop kunde man inte annat än tycka att han hade gjort ett jäkla kap men de var ändå gulliga ihop och de delar en son.

Vackrare låt har jag inte hört på länge. Den rösten..


cold

Lite sugen på att klicka hem denna mysiga halsduk. Lär nog inte frysa i den.


Housewife

Hej allihop! Idag har jag varit en riktig housewife! Haha... Först var jag och Sabina ute med Gucci, Geisha och Ricki (Sabinas väns hund) en runda i jordbodalen. Var jätteskönt att komm aut på en runda men shit vad kallt det har blivit!

Efteråt började jag storstäda som i STORSTÄDA. Haha, röjde upp ordentligt! Rensade i badrumsskåpet och fy fasen så mycket skit man hade där i! Massa mög som man bara har kastat in. Rengörde och kastade 1/3 så nu är där rent och fint. Bäddade rent, dammsög, moppade, dammtorkade, gjorde vid kläderna, städade toaletten osv osv. Nu har jag precis satt in maten i ugnen. Hoppas verkligen att detta blir gott för jag har då verkligen ansträngt mig! Blir canneloni fylld med färs, persilja och ricotta. Låter smaskens, hoppas det blir det också :)

Blir en mysig film nu med babe, ha en trevlig kväll!


Typ såhär ska det bli :)

En ängels födelsedag

Idag är det Mattias födelsedag, han skulle bli 28 år! Har köpt rosor och ska till hans grav nu sen ska jag och Esse hem till Ramlösa för middag och mys. Emily, Sebbe och Amanda kommer också!


GORGEOUS

Slänger in ett tips om de mest perfekta pumpsen man kan ha. Basic och ändå så FAB!



Pure perfection

Haaaj! Har nyss kommit hem från ett träningspass med Sabina! Shit... vad vi är duktiga :) klapp på axeln!
Nu ska jag fixa mig och sen pysa iväg to work. Ta en liten titt på denna helt gaaalet fina päls (FUSK!) som jag har hittat! PRECIS en sådan som jag efterlyste och jag hittade den alldels själv :D Så himlans underbar. Den är bara ett klick ifrån mig. SKA ha den. Grymt cool, bara så ni vet.



Skåne runt.

Hej allihopa! Är helt slut.. har varit Skåne runt hela dagen. Kom hem 18.30, har lagat mat, städat och nu ska jag duscha. Heldagen med mina hjärtan har varit helt underbar! Mysigt med utflykt!














Hjälp mig välja halloweenkostym!!

Nu tycker jag att ni ska agera smakråd.. VAD ska jag ha på mig på halloween?! Var först helt bombsäker på rödluvan, men nu har jag hört att jag blir den 3:dje på festen isåfall... också finns det ju så himlans många fina! Ge mig lite tips om vad ni tycker, please!

Skriv 1-7 vilken ni tycker. Visst e 7:an bäst?! Hahaha... Men lutar mot 4,5 eller 6an. 1an är också grym :) Men lite för avklädd om man ska ut?








Order

Gud vad jag känner mig hurtig! Haha har varit på långpromenad med Sabina, Gucci och Geisha och efter det blev det en vända på gymmet :) Så himla skönt! Vill bara svettas ut allt skit man har inom sig.

Spana in dessa grymma plaggen jag har hittat! Kan tänka mig att många av er rynkar på näsan åt byxorna men jag tror att de är balla i verkligheten. Tänk med skyhöga klackar och antingen en bustier eller ett vitt linne till. Riktigt fina... tror jag ska beställa dem. De har  gått från 1300:- ner till 390:- värsta kapet om ni frågar mig.
Äee ju mer jag kollar på dem desto mer kääär blir jag! De är faktiskt rätt fabolous!!
Sen pälsvästen! Vill ha den utanpå min skinnjacka. Riktigt fint när man går ut. Ja, till vardags med med oftast känner man sig b när man går ut och då piffar verkligen denna upp! Vill ha en hel päls också.. alltså en identiskt som denna med långt hår fast med armar.. också ska den vara fake of course. The animal lover that I am. Så har ni sett någon sådan får ni gärna tipsa mig :)




Världens bästa kille!

Ja det är vad jag har för igår när jag kom hem hade han köpt en present till mig, bara sådär! På bordet stod Gucci's nya parfym Guilty som jag har velat ha länge nu (ni vet den som jag och Sabina provdoftade i våras?). Så himla glad blev jag! Tack ska du ha hjärtat.

Nu när jag sitter här och tänker på det så är jag faktiskt värd den. Hör bara här: Storstädade igår när han var på jobb. Diskade, bytte sängkläder, dammsugade, tvättade golven, lagade chili con carne, diskade igen, har varit och köpt fruost imorse, gjort vaniljbullar och diskat upp igen. Han ska alltså snart gå upp i sängen och mötas av en helstädad lägenhet med köpe-frallor, nygjorda vaniljbullar och chili con carne! Ja... han har det rätt bra han med :)




Googlade ordet "guilty" för att hitta bilden på parfymen och hittade då VÄRLDENS sötaste bild. Awwww, hade man slagit upp ordet skyldig i en ordbok hade man hittat denna bilden. Fy för bövelen så söt. Undrar vad vovvisen har hittat på... hehe.



Like a new person

Godmorgon! Känner mig som en helt ny människa! Hade värta spa:t här hemma igår... Duschade, peelade kropp &ansikte, lade i hårinpackning, satte fötterna i fotbad, skrubbade dem, hade fotmask, tog bort all gammal nagellack, filade naglarna och penslade på nytt lack, på med fot och handkräm, ansiktsmask, brun utan sol, fixade ögonbrynen. Ja, jag borde känna mig som ny :D Riktigt härligt då jag kände mig sååååå skabbig igår! Speciellt efter gymmet..

Vet ni vad jag ska göra nu? Vaniljbullar! MUMS!


I want to be a hippie!!

Jag har fått cravings... BIG cravings för hårband/huvudsmycken! Åh, det är ju sååå jäkla snyggt! Har tyckt det skitlänge men det är inte något som man direkt springer på på stan. Har inte blivit att jag beställt från nätet heller då jag mest har hittat fina från Usa, och jag pallar inte riktigt med frakten därifrån för ett huvudsmycke. Men nu ska jag ut på jakt för nästa utgång ska bannemej ett sådant sitta på mitt huvud!

Känner lite att jag borde varit ung på 60 talet så att jag kunnat hoppa runder i hippiekläder, hårband, en blomma i handen och sprejjat ner alla som går i pälsar. Sitta på en fin blomsteräng och chilla :) Haha, that´s so me.







Sjukt snygg är hon den där Dani... Och sjukt fint huvudsmycke.




Nu ska jag göra chili con carne... nam nam.

Repeat

Denna låten står på repeat hemma hos mig... så skön! Har precis kommit hem från ett underbart pass på gymmet med Sabina, nu blir det snart hem till Ramlösa för att fika med familjen, morfar och hans syster. Hörs senare!


Brun utan sol

Åh nu är jag så himla sleten så jag ska smörja in mig med brun utan sol och sedan krypa ner i sängen. Är sugen på att bli sådär fruktansvärt äckligt brun! Har dock inte hittat en tillräckligt bra brun utan sol... Är sugen på Vita liberata som jag har hört mycket gott om... Blir att beställa hem en flaska snart! Får nöja mig med min Loreal sålänge.

Natti.




Skön dag i skogen

Idag har jag, Sabina och hennes vän Janna varit ute i skogen med hundarna för att plocka svamp! Någon svamp blev det tyvärr inte men en härlig utflykt med matsäck blev det :) Det är så skönt att komma ut i skogen, speciellt en dag efter en utekväll. Skönt att andas frisk luft och känna att man har gjort något av dagen.
Tyvärr rök Gucci och Geisha ihop över något så att Gucci fick ett djupt hack strax över ögat... stackaren var livrädd och stod bakom mig hur länge som helst med svansen mellan benen. Åh, nu är jag sådär extra mammig och pussar henne konstant. Min älskade bebis.

Låt mig presentera den absolut LÖKIGASTE bilden ni någonsin kommer att få se på mig! Haha, jag bjuder på den... och ja, jag var otrogen med Maxi.






Busy living my life

I knooooow... long time ago. What can I say, I've been busy living my life. Seriöst, jag har inte ens haft tid att städa här hemma och det prioriterar jag framför min blogg. Är alltid så denna veckan då jag jobbar heldagar tisdag-fredag.. Har verkligen ingen tid före eller efter att fixa med grejer så då blir saker och ting lite lidande..

Tänkte berätta lite om gårdagen då det är den enda dagen jag har gjort något annat än jobbat sedan jag skrev här sist. Började med att jag, Sabina och Emma åkte till härliga hem för att köpa en inflyttningspresent till Jessie. Då jag och Jessie har varit där innan hade jag lite hum om vad hon tittat på (det var det som var planen när jag tog med henne dit, haha) så vi köpte en superfin snäckskalslampa! Sen gick vi in på familia och köpte dirverse skräp som man behövde. Lösögonfransar, strumpbyxor... you name it! Fick ett jättefint diadem av Emma. Haha hon är för go! Jag provade ett gulligt rosettdiadem inne på Gina tricot och hon tyet var ickte att jag var så fin i det att hon köpte det och fick det inslaget när jag inte såg. Gulligt :) Träffade på Marcus där med hans barn!
Sen blev det systemet. Köpte champagne, cider och vodka. Inom Mcdonalds på vägen hem och blev avsläppt hos Andréa för att hjälpa henne att flytta. Bechir och Adham var snälla och hjälpte till! Sen när vi var färdiga blev det god smörgåstårta!

Hem och gjorde ved mig, sen kom tjejerna (Sabina, Emma och Djulle) hem til mig för preparty. Sen till Jessie där det var inflyttningsfest! Hon hade det himla mysigt! En trevlig kväll med många skratt! Slutade med att vi tog taxi ner i stan... Jag och Sabina gick till utposten och Lila helvetet sen blev det inte mer av den kvällen. Det var så tråkigt ute! Såg inte en enda jag kände.. hade lika gärna kunnat festa i kristianstad. Ringde Emma l säkert 100 ggr då vi skulle träffas ute och sjöng in en massa låtar på hennes telefon, sen vaknar jag imorse och kom på att hon hade bytt nr.... haha! Nog bäst det. Så runt 1.30 slängde vi in handuken och knallade hemåt. Mycket kan hända när man går hem... bla. att man bevittnar några idioter som kör på en mysko kille för att sedan stanna 10 m längre fram, gå ut ut bilen och börjar slå på killen som de har kört på.... Ja, det är sant. Vilka mongon.

Här kommer lite bilder från igår. Vi körde på Sabinas kamera då jag fortfarande inte har min...












RSS 2.0